|
צפה בתוצאות הסקר: האם המחשב שלך חזק מספיק בשביל להריץ משחקי 360 שיוצאים לPC כמו Fallout 3?
|
|
בטח, החיה שלי מריצה משחקי 360 בלי להזיע
|

|
28 |
42.42% |
|
מסוגל להריץ, אבל לא ברמה הגרפית של ה360
|

|
15 |
22.73% |
|
אין מצב, אני רק יכול לפנטז להריץ את גירס על המחשב
|

|
23 |
34.85% |
|
| נושא: קונסלוסיבים, האם יש לך מחשב שמסוגל להתמודד עם ה360? |
|
|
|
|
|
|
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
20.08, 10:37
|
|
|
שחקני CS אחי... הם לא קונים משחקים.
|
אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
20.08, 11:02
|
|
|
Wan7ed |
ציטוט: |
 |
|
|
שחקני CS אחי... הם לא קונים משחקים. |
|
|
|
|
הם צריכים להשיג CS מאיפה שהו לא? 
ואין 15 מליון שחקני CS, כיום אני אפילו לא בטוח שיש מליון.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
20.08, 11:17
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
הם צריכים להשיג CS מאיפה שהו לא? 
ואין 15 מליון שחקני CS, כיום אני אפילו לא בטוח שיש מליון. |
|
|
|
|
לכלכת...יש הרבה יותר שחקני CS מWOW...
לצערנו הרב זה משחק המולטיפלייר הפופולארי ביותר 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
20.08, 11:22
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
עובדה מעניינת, אחוז המחשבים שיכולים להריץ DX10 (כלומר יש להם כרטיס מסך DX10 וגם וויסטה/WIN7) בסקר חומרה של VALVE שכולל בערך 15 מליון משתתפים גיימרים עלה ל28.95%. כלומר אנחנו מתחילים להתקרב לעולם שבו DX10 הוא מספיק נפוץ בשביל להיות יותר סטנדרטי במשחקים. אז יאללה, לא הגיע הזמן למשחק שבנוי במיוחד לDX10? |
|
|
|
|
לא, אבל הגיע הזמן לDX11, כמו שאתה יודע 
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
20.08, 11:38
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
לא, אבל הגיע הזמן לDX11, כמו שאתה יודע |
|
|
|
|
להתחשב בזה שDX11 הוא תואם באופן מושלם לDX10.1 לפי מה שאני יודע, אם מפתחים משחק במיוחד ל11 הוא ירוץ גם על 10.1 (אפילו אם פחות טוב) כך שאני די בטוח שאפילו שכשDX11 יצא סופסוף באוקטובר יהיו די הרבה כרטיסים בשוק שמסוגלים להריץ משחקי DX10.1/11 בלבד.
בכל מקרה, אני עובר לDX11 בקרוב כי יש לי בעיות התחממות בכרטיס מסך 
יש לך מושג איך אני יכול למכור כרטיס שכזה עם בעיות התחממות? כלומר הוא כרטיס OC אז נראה לי שאם אני יעשו לו UNDER CLOCK למהירות של כרטיס 8800GTX רגיל אולי הוא יהיה בטמפרטורה סבירה.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
20.08, 11:47
|
|
|
אצלי זה מריץ את ביושוק בHigh וגם את פולאאוט 3
ונראה לי שאני יקנה כרטיס מסך חדש כדי לנסות את קרייסיס החייתית
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
20.08, 11:51
|
|
|
eilon manela |
 |
|
|
אצלי זה מריץ את ביושוק בHigh וגם את פולאאוט 3
ונראה לי שאני יקנה כרטיס מסך חדש כדי לנסות את קרייסיס החייתית |
|
|
|
|
איזה מחשב יש לך?
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
20.08, 11:53
|
|
|
אומנם לא שחקתי יותר מדי בפולאאוט אבל בשאר משחקי המולטיפלטפורם הייתי מרוצה מהביצועים, כך שהשתשובה שלי כן. ועוד לחשוב שיש לי כרטיס די ישן (X1950 pro) שכבר אפילו ה catalyst החדשים לא תומכים בו.
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
20.08, 11:55
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
אומנם לא שחקתי יותר מדי בפולאאוט אבל בשאר משחקי המולטיפלטפורם הייתי מרוצה מהביצועים, כך שהשתשובה שלי כן. ועוד לחשוב שיש לי כרטיס די ישן (X1950 pro) שכבר אפילו ה catalyst החדשים לא תומכים בו. |
|
|
|
|
עם 1950 אני בספק שFO3 ירוץ לך חלק בהגדרות הגבוהות, לדעתי עם כרטיס כזה אתה עדין בקטגוריה השניה ולא הראשונה 
רוצה 8800GTX SUPERCLOCKED של EVGA עם בעיות התחממות? 
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
20.08, 12:02
|
|
|
רוב כרטיסי המסך מגיעים עם קירור לא מספיק טוב ועדיף להחליפו בקירור של חברת צד ג',
אז תראה שיפור משמעותי בטמפרטורה.
החוכמה היא לא לקנות כרטיס מסך חייתי ולא לדאוג לקרר אותו כמו שצריך ולהסתמך רק על הקירור
שהחברה נתנה לו שהוא כמעט תמיד גרוע ומביא לתוצאות לא טובות.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
20.08, 12:09
|
|
|
הקירור שמסופק על ידי החברות הוא מאסיבי ויותר ממספיק לכל כרטיס שלא עושים לו OC.
אין שום סיבה להשקיע בקירור צד ג'.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
20.08, 12:10
|
|
|
אני התכוונתי במידה ועושים לו OC כמו שנדב עשה וגם אם לא צד ג' עדיף מניסיון.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
20.08, 12:23
|
|
|
ממה שאני זוכר, הרצתי את FO3 על 1680x1050, על הגדרות גבוהות. יכול להיות שהורדתי קצת מה AA ו AF אבל בסך הכל הייתי מרוצה. רק לא ברור לי למה FO3 כזה תובעני, הוא לא הרשים אותי גרפית.
את מירורס אדג' שיחקתי בהגדרות יותר גבוהות מאשר על הקונסולה, כך גם פרוטוטייפ והדמו של באטמן עבד מצויין.
דווקא הבנצ'מארק של RE5 התרסק לי כל הזמן, יכול להיות שהכרטיס שלי לא נתמך.
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
20.08, 12:38
|
|
|
יש לי את הGTX295 אז כעיקרון כן,משום מה יש לו כל מיני בעיות,אבל אני אפמרט אותו בקרוב ומקווה שזה יעזור...
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
20.08, 12:43
|
|
|
zombit |
 |
|
|
אני התכוונתי במידה ועושים לו OC כמו שנדב עשה וגם אם לא צד ג' עדיף מניסיון. |
|
|
|
|
מנסיון, רוב האנשים מסתבכים עם ההסרה וההתקנה של פתרונות קירור צד ג' על כרטיסי מסך, שלא לדבר על זה שלעשות דבר כזה גורר מחיקת אחריות.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
20.08, 13:22
|
|
|
מחזירים את הקירור הקודם והאחריות בתוקף, מי שאין לו ניסיון בקירור כרטיסי מסך עדיף שיתן
לבעלי הניסיון, לא שזה כ"כ מסובך.
במבחן התוצאה הטמפרטורות יורדות עם צד ג', באופן משמעותי.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
20.08, 13:28
|
|
|
zombit |
 |
|
|
מחזירים את הקירור הקודם והאחריות בתוקף, מי שאין לו ניסיון בקירור כרטיסי מסך עדיף שיתן
לבעלי הניסיון, לא שזה כ"כ מסובך.
במבחן התוצאה הטמפרטורות יורדות עם צד ג', באופן משמעותי. |
|
|
|
|
איך בתוקף אחרי ששברת את כל מדבקות האחריות? בניגוד לCPUים, בGPUים אתה גם הרבה פעמים מוצא סיליקון חשוף ואם אתה שורט אותו בטעות אתה גורם נזק של 1000-3000 שקל ואף אחד לא יכסה לך את זה.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
20.08, 13:29
|
|
|
המחשב שלי ישן ואני לא יכול להנות באמת ממשחקים בגלל זה קניתי את האקסבוקס.. מאז COD4 שעבד בצורה מוזרה די חלק בפעם הראשונה שסיימתי אותו ואחר כך התחיל להתקע בפעמים הבאות לא הרצתי שום משחק רציני.. קרייסיס שיחקתי כמה דקות על הגדרות הכי נמוכות וזה רץ די טוב חוץ מזה לא שיחקתי במחשב המון המון זמן..
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
20.08, 14:15
|
|
לא הרצתי את פולאאוט, אבל אובליביון עובד יופי ומאחר ומדובר במנוע זהה אני מניח שאני נמצא בקבוצה הראשונה. קרייסיס גם רץ, אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות (לפחות לא ב1680X1050).
בשביל מדד מדוייק צריך לראות איך המחשב מתמודד עם כל המנועים הנפוצים. אבל אם למישהו יש מחשב שמסוגל להריץ טוב את RE5 (מנוע MT), את קרייסיס (מנוע cryengine), את פולאאוט או אובליביון (מנוע Gamebryo), את הנסיך הפרסי או אסין קריד (המנוע של יוביסופט ששכחתי איך קוראים לו), את גירס או מאס אפקט (מנוע UT3), את Far Cry 2 (מנוע dunia), את GTA 4 (מנוע RAGE), את COH או Warhammer 2 (מנוע Essence), את RA3 (מנוע Sage) ובקרוב את Rage (מנוע IDTECH 5) - אז כנראה שהוא יהיה מסודר לשנים הקרובות עם המחשב שלו. 
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
20.08, 14:41
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
ממה שאני זוכר, הרצתי את FO3 על 1680x1050, על הגדרות גבוהות. יכול להיות שהורדתי קצת מה AA ו AF אבל בסך הכל הייתי מרוצה. רק לא ברור לי למה FO3 כזה תובעני, הוא לא הרשים אותי גרפית.
את מירורס אדג' שיחקתי בהגדרות יותר גבוהות מאשר על הקונסולה, כך גם פרוטוטייפ והדמו של באטמן עבד מצויין.
דווקא הבנצ'מארק של RE5 התרסק לי כל הזמן, יכול להיות שהכרטיס שלי לא נתמך. |
|
|
|
|
FO3 תובעני כי המשחקים של בת'זדה תמיד תובעניים (יותר תובעני מאובליביון ד"א גיא), לא ברור למה. אני דווקא מריץ את הדמו של RE5 בצורה די מדהימה, 60FPS ב-AAX16 שזה די מטורף (למרות שהרזולוצית מסך שלי לא מלהיבה במיוחד, 1280X1024).
בנושא הכרטיס מסך, אני לא עשיתי לו OC, זה כרטיס FACTORY OC שמגיע כבר מואץ עם גוף קירור בגודל של בניין משרדים. לעשות OC לכרטיס ולטעון שהוא מתחמם מדי זה כמו לירות באישתך ולבכות שאתה לבד.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
20.08, 15:02
|
|
|
אני יודע שהוא יותר תובעני מאובליביון, אבל את אובליביון אני מריץ עם הגדרות משופרות שעברו tweaking רציני בקבצי הini בשביל רמת פירוט שלא אפשרית משחק, וכולל texture pack עם טקסטורות גדולות פי 4 מבמשחק המקורי. אז אני מניח אוטומטית שFO3 לא יעמיס הרבה מעבר לזה.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
20.08, 15:29
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
אני יודע שהוא יותר תובעני מאובליביון, אבל את אובליביון אני מריץ עם הגדרות משופרות שעברו tweaking רציני בקבצי הini בשביל רמת פירוט שלא אפשרית משחק, וכולל texture pack עם טקסטורות גדולות פי 4 מבמשחק המקורי. אז אני מניח אוטומטית שFO3 לא יעמיס הרבה מעבר לזה. |
|
|
|
|
אם אני זוכר נכון ממילא יש לך מחשב חזק למדי לא?
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
20.08, 15:41
|
|
|
השאלת המליון היא לאלה בעלי המחשב החייתי, האם מעדיפים COD למחשב או ל360?
לדעתי LFD,COD,HALO,RE5 יותר מוצלחים ב360 מאשר במחשב.
|
|
 |
|
|
"ונכון, המוזיקות בו הן MIDI, אך גם הגרפיקה שלו מיושנת, ככה שזה משתלב נהדר זה בזה." |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
20.08, 15:41
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אם אני זוכר נכון ממילא יש לך מחשב חזק למדי לא? |
|
|
|
|
קצת פחות משלך. קנינו אותו בערך באותה תקופה, אבל אני לקחת "רק" GTS 640MB ו"רק" E6600 במקום Q6600. הוא יצא 6000 ש"ח לא כולל המסך שעלה עוד 2000, אבל לא יבאתי שום דבר מחו"ל (רק את המעבד קניתי דרך מישהו שעובד באינטל, אז הוא יצא ב-30% יותר זול).
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
20.08, 15:43
|
|
|
ulmerido |
 |
|
|
השאלת המליון היא לאלה בעלי המחשב החייתי, האם מעדיפים COD למחשב או ל360?
לדעתי LFD,COD,HALO,RE5 יותר מוצלחים ב360 מאשר במחשב. |
|
|
|
|
הדבר היחיד שיכול לעמוד לטובתם בX360 הוא הספליט סקרין, כי בתכלס אפשר לשחק את כולם במחשב גם עם קונטרולר של X360 - אז אולי השאלה צריכה להיות האם הם מעדיפים קונטרולר או מקלדת ועכבר.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
21.08, 00:10
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
קצת פחות משלך. קנינו אותו בערך באותה תקופה, אבל אני לקחת "רק" GTS 640MB ו"רק" E6600 במקום Q6600. הוא יצא 6000 ש"ח לא כולל המסך שעלה עוד 2000, אבל לא יבאתי שום דבר מחו"ל (רק את המעבד קניתי דרך מישהו שעובד באינטל, אז הוא יצא ב-30% יותר זול). |
|
|
|
|
אני אכן הבאתי קצת חלקים מחו"ל, מעבד, כרטיס מסך וזיכרון. בהחלט חסך לי הרבה כסף (אחרי הכל קנינו מחשב במחיר דומה) אבל עכשיו כשיש לי בעיות התחממות עם הכרטיס מסך אין לי לאן לפנות.
אני פשוט אחכה לכרטיס מסך DX11 שיהיה קרוב ל1000 שקל ואשדרג אותו, הבעיה היא מה לעשות ב8800GTX שמריץ את קרייסס חלק אבל לא ניתן למכירה כי הוא מתחמם...
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
21.08, 00:12
|
|
|
ulmerido |
 |
|
|
לדעתי LFD,COD,HALO,RE5 יותר מוצלחים ב360 מאשר במחשב. |
|
|
|
|
אתה יודע שיש אנשים שנהרגו על שאמרו פחות מזה נכון?
איך L4D טוב יותר על ה360 אלה אם אתה מתכוון שזה כיף יותר שליטה פחות מהירה ומדוייקת, גרפיקה פחות טובה, עדכונים בכסף במקום חינמיים שיוצאים באיחור של שבועות? אה, וזה גם יקר יותר על ה360.
אני לא יכול לחשוב על יתרון אחד של גרסת ה360 ואם מה שעושה לך את זה זה השלט, אפשר תמיד לחבר אחד למחשב.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
21.08, 00:26
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
הבעיה היא מה לעשות ב8800GTX שמריץ את קרייסס חלק אבל לא ניתן למכירה כי הוא מתחמם... |
|
|
|
|
לנקות אבק מהמאווררים וגופי הקירור? 
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
21.08, 00:46
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
לנקות אבק מהמאווררים וגופי הקירור? |
|
|
|
|
האמת שעשיתי לו טיפול 10,000. אבק, החלפת משחה תרמית, קצת ניקוי בלחץ אויר, הידוק הגוף קירור וכו'. הצלחתי להוריד את הטמפרטורה בצורה מאוד משמעותית(מסביבות 90 לסביבות ה70 מעלות) אבל עדין הוא חם מדי. לפי מה שראיתי בחיטוטים ברשת הוא צריך לרוץ מתחת ל60 מעלות, אפילו 40 גבוה ואצלי הוא ב60 גבוה במנוחה. אני בטוח שהוא יהיה אחלה למי שיש כבר 8800 ורוצה לעשות SLI, אבל ככרטיס ראשי הוא פשוט רץ חם מדי.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 21.08 בשעה 00:52.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
21.08, 12:15
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
האמת שעשיתי לו טיפול 10,000. אבק, החלפת משחה תרמית, קצת ניקוי בלחץ אויר, הידוק הגוף קירור וכו'. הצלחתי להוריד את הטמפרטורה בצורה מאוד משמעותית(מסביבות 90 לסביבות ה70 מעלות) אבל עדין הוא חם מדי. לפי מה שראיתי בחיטוטים ברשת הוא צריך לרוץ מתחת ל60 מעלות, אפילו 40 גבוה ואצלי הוא ב60 גבוה במנוחה. אני בטוח שהוא יהיה אחלה למי שיש כבר 8800 ורוצה לעשות SLI, אבל ככרטיס ראשי הוא פשוט רץ חם מדי. |
|
|
|
|
על זה הייתי אומר שזה מה שאתה מקבל כשאתה קונה כרטיס בזול מאיביי אבל הטמפרטורות לא מפילות אותי, כרטיסי מסך בנויים לעבוד בטמפרטורות כאלה וזה שאצל מישהו אחד זה רץ עם 48 ואצל מישהו אחר עם 68 זה לא מספיק... no two dies are the same וחלק מיצרני הכרטיסים דואגים להפעיל את המאווררים יותר מהר ע"מ שהטמפרטורות יהיו יותר נמוכות ואחרים יותר לאט ע"מ שהכרטיס יהיה שקט.
השאלה העקרונית היא מה הטמפרטורה בזמן עבודה?
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|
| הגדרות נושא |
|