אהלן חברה,
לאחר הרצת כמה רעיונות ביני לבין עצמי איזה משחק פופולרי, משחק טוב ומשחק שאפשר להירשם עליו הרבה אנשים, הגעתי להחלטה - PES9.
PES9 זה משחק כדורגל בין הטובים בעולם (יש רק שתיים בולטים

), לפי הרבה אנשים הוא יותר טוב מפיפא, אך יש גם אנשים שחושבים אחרת.
חברה - אנחנו רוצים פה כמה שיותר רשומים, אני אישית יכול להבטיח לכם שיהיה פרס, אני לא יכול להגיד כרגע את סדר גודלו אך יהיה פרס. הכל תלוי בכם - האנשים. תרשמו כמה שיותר, הפרס יהיה יותר גדול. תעזרו לנו להביא אנשים לטורניר ותראו שזה ישתלם לכם בסוף.
מהלך הטורניר
הטורניר יהיה בסגנון נוק אוט, שזה אומר שעם אתה מפסיד - אתה בחוץ.
אני (מנהל הטורניר) יסדר לכם תאריך ושעה שתקבע על ידי שתי המשתמשים וע"י, ואני יהיה נוכח בפרטי בשביל לדעת שאין רמאויות.
בתאריך 28.8 שיוצא מהיום בעוד שבוע ויום אני יעדכן את התרד עם המשחקים ועם תאריכים ושעה, אתם תצרכו לשחק אותם, מי שלא ישחק פשוט ימצא אותו מחוץ לטורניר. אני לא מוכן שיהיה פה בעיות והטורניר ימשך יותר מהזמן שהוקצב לו. לחלק הראשון יקצבתי שלושה ימים, אתם תבחרו יום ושעה מהשלושה ימים האלה וככה לא יהיה בעיות של אי הגעה.
כמובן שעם יהיה צורך בלדחות משחק בכמה שעות ואפילו בימים אני יעשה את זה, אבל רק להודיע מראש שלא יהיה בעיות ונצליח להודיע ליריב.
טופס הרשמה
Forum nick -
Gamertag -
קבוצה/נבחרת -
יום ושעה (יום ושעה שנוח לך, אפשר מיום ראשון עד יום שלישי) -
רשימת משחקים
SMALETSKI נגד balas 100 - יום שלישי בשעה 19:00
AdiLaz נגד gill4444 - יום שלישי בשעה 21:00
yakirmaman נגד SawnB0y - יום שני בשעה 16:00
reed147 נגד bartorg16 - יום ראשון בשעה 15:00
טבלת הטורניר
המשחקים פורסמו לפי גיימר טאג במשחק, כל אחד מתבקש לעשות את המשחקים ביום ובשעה שנקבע לו, אני מקווה שאני יהיה יכול להזמין כל פעם את הזוג לפרטי ולהיות נוכח בפרטי במשחק הזמן שלא יהיה בעיות, עם אני לא יגיע אז אני דורש,
תקיימו את המשחק.
עם אחת השעות לא נוכות לכם, אתם מוזמנים לפנות אלי ואני ישנה, זה לא הבעיה כאן. רק תבואו לכל המשחקים.
בהצלחה לכולם! (: