Microsoft Point - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Microsoft Point
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של ktota

משתמש חדש

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 26.08, 15:19

Post Microsoft Point

שלום לכולם, אני לא כל כך יודע אם ההודעה שלי נוגדת את חוקי הפורים מכוון שהמכירה הזאת היא לא משחק פרוץ, אלה נקודות מיקרוסופט לא חוקיים.

נערך לאחרונה על ידי gulmer, 26.08 בשעה 15:28.

ICQ - 124053374

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#2   פורסם: 26.08, 15:27

זה לא שהנקודות האלו לא חוקיות, זה שהמשתמשים האלו שאתה מוכר הם משתמשים פרוצים שגנבו להם את הזהות באמצעים שונים.

הדבר הזה מהווה עבירה די חמורה ששקולה לפריצה של בית של מישהו ומכירת הסחורה שלו. אני מניח שהסיבה שאתה נותן אחריות כל כך קצרה היא שאחרי 72 שעות מיקרוסופט יעלו על זה, יחסמו את המשתמש, ואולי גם את הקונסולה שממנה התחברת עם המשתמש הפרוץ.

אני ערכתי את ההודעה שלך, והסיבה היחידה שהדיון הזה נשאר פתוח ולא נמחק לגמרי היא כדי שאנשים תמימים כאן יבינו את הסיכונים בלעשות עסקאות עם חלאות שגונבים חשבונות של משתמשים אחרים.

ובהזדמנות הזו אני רוצה גם להזהיר את כולם מלתת את הסיסמא לחשבונות הלייב שלהם לכל מיני גורמים שינסו לעבוד עליהם - בדיוק בגלל הגניבות האלו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#3   פורסם: 26.08, 15:33

באופן עקרוני כל הסיפור של שיתוף משתמשים נראה לי עקום ואם משהו נראה עקום אז כנראה עדיף להמנע ממנו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ktota

משתמש חדש

#4   פורסם: 26.08, 15:40

או קיי הבהרת דברים קטנים -- המשתמשים עם הנקודות הם לא משתמשים גנובים אלה חדשים המיוצרים מיוחד למכירת נקודות -- קניית נקודות נעשת דרך כ"א בעיקר מארצות הברית - אז כל אחד לשיכולו -- אני אישית לא רואה בזה בזה שוני מלצרוב משחק ולשחק בו או להוריד תוכנה ולהשתמש בה ...

--- ואגב האחריות של 72 שעות היא באמת לזה שלאחר מכן הנקודות במשתמש מתאפסות ל 0 -- ובגלל זה כתוב שמשחקים שמורידים כגון live arcade ניתן לשחק בכל המשתמשים שרשומים קונסולה - הבעיה היא שלא ניתן להעביר אותם לקונסולה אחרת.

-- ברכות

נערך לאחרונה על ידי ktota, 26.08 בשעה 15:48.

ICQ - 124053374

חזרה לראש העמוד
1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא