משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
28.08, 10:10
|
|
שמועה | דגם חדש הולך לצאת?
טוב, אז אחרי שראינו שהשמועה על הורדת מחיר לעילית וקבירת הPRO, מגיעה שמועה חדשה, שלמעשה פחות שמועה, כי זה נצפה בדף של אמזון גרמניה.
מדובר על גירסת עילית חדשה עם HDD חדש בנפח של 250 גיגה. והוא יגיע כבאנדל יחד עם שני שלטים אלחוטיים ופורצה 3. וכל זה במחיר של 280 יורו. (400$), 30 יורו מעל המחיר הרגיל.
ומכיוון שפורצה 3 יגיע רק ב-23 לאוקטובר, כנראה ייקח זמן עד שנראה את הגירסה הזאת, אולי גם עם מתאם אלחוטי?

|
Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
28.08, 10:34
|
|
|
האמת שבאירופה המחיר 300 יורו היה המקביל ל400 יורו כשהעלית עלתה ככה כך ש280 נשמע יותר כמו 350$ מאשר 400$.
בכל מקרה צעד טפשי ממיקרוסופט. כלומר לא לשחרר 360 גדולה יותר, זה אחלה. הטפשי היה להרוג את הפרו במקום להרוג את הארקייד, להוריד את הפרו ל199$ ואז להרוג את העלית ולהציג את מה שחנן הביא כאן ל299$ וכך הם שוב היו מצטיירים כזולים בהרבה מהפס3 כאשר הגרסה עם ה250גיגה דיסק, שני שלטים ופורצה הייתה עולה כמו פס3 עם 160 גיגה, שלט אחד ואף משחק.
בכל מקרה, מה יש להם עם ריבוי גרסאות? הם לא קולטים שזה מבלבל את הצרכן הפשוט?
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
28.08, 16:04
|
|
|
DrKeo |
ציטוט: |
 |
|
|
האמת שבאירופה המחיר 300 יורו היה המקביל ל400 יורו כשהעלית עלתה ככה כך ש280 נשמע יותר כמו 350$ מאשר 400$.
בכל מקרה צעד טפשי ממיקרוסופט. כלומר לא לשחרר 360 גדולה יותר, זה אחלה. הטפשי היה להרוג את הפרו במקום להרוג את הארקייד, להוריד את הפרו ל199$ ואז להרוג את העלית ולהציג את מה שחנן הביא כאן ל299$ וכך הם שוב היו מצטיירים כזולים בהרבה מהפס3 כאשר הגרסה עם ה250גיגה דיסק, שני שלטים ופורצה הייתה עולה כמו פס3 עם 160 גיגה, שלט אחד ואף משחק.
בכל מקרה, מה יש להם עם ריבוי גרסאות? הם לא קולטים שזה מבלבל את הצרכן הפשוט? |
|
|
|
|
מיקורוסופט רוצים למכור מדיה, משחקים ושירים דרך ה xbox live ובשביל לקדם את זה (לפי דעתי האישית) מיקוסוופט רצו לבינתיים לראות את קהל היעד שיוריד טכנים וקהל היעד שלא יוריד הם רוצים לפי דעתי להפוך את השוק לשחור ולבן מי שיוריד טכנים בתשלום ומי שלא ולא רק אנשים שיורידו דמואים וטכנים חינמיים טכני hd על כונן של 60 gb גדולים מדי לכונן ולכן מיקרוסופט רוצים לבינתיים ללא קשר קשר להשערה שחנן הביא את נתח השוק וכמה אחוזים ממחזיקי הקונסולה יורידו טכנים בתשלום.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
28.08, 17:39
|
|
|
mor blad |
 |
|
|
מיקורוסופט רוצים למכור מדיה, משחקים ושירים דרך ה xbox live ובשביל לקדם את זה (לפי דעתי האישית) מיקוסוופט רצו לבינתיים לראות את קהל היעד שיוריד טכנים וקהל היעד שלא יוריד הם רוצים לפי דעתי להפוך את השוק לשחור ולבן מי שיוריד טכנים בתשלום ומי שלא ולא רק אנשים שיורידו דמואים וטכנים חינמיים טכני hd על כונן של 60 gb גדולים מדי לכונן ולכן מיקרוסופט רוצים לבינתיים ללא קשר קשר להשערה שחנן הביא את נתח השוק וכמה אחוזים ממחזיקי הקונסולה יורידו טכנים בתשלום. |
|
|
|
|
העלות של הדיסק הקשיח כל כך נמוכה למיקרוסופט שעדיף להם שלכל ארקייד יהיה דיסק 60 ויש לאותו אדם אופציה לתת להם כסף על כל התכנים שיש מאשר אם שאין לו ולא יכול לקנות. ואני לא יודע כמה אנשים יוצאו 100+ דולר רק בשביל לקבל את האופציה להוריד, אם זה כבר שם בכיף.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
29.08, 01:25
|
|
|
כן גם אני שמעתי על זה...
אבל זה נראה לי מיותר 250GB,
אני בכלל לא מבין איך מנצלים את כל ה120GB של הELITE והם משיקים 250GB,
פשוט טיפשות.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
29.08, 19:09
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
העלות של הדיסק הקשיח כל כך נמוכה למיקרוסופט שעדיף להם שלכל ארקייד יהיה דיסק 60 ויש לאותו אדם אופציה לתת להם כסף על כל התכנים שיש מאשר אם שאין לו ולא יכול לקנות. ואני לא יודע כמה אנשים יוצאו 100+ דולר רק בשביל לקבל את האופציה להוריד, אם זה כבר שם בכיף. |
|
|
|
|
זה נכון בראיה מסויימת, אבל שיותר מתאימה לארץ, פה קונים קונסולה שיש קצת הבנה או רצון לשחק. בארה"ב המון קונים כמתנה ודברים כאלו ולכן יש הרבה שלא יעשו בה שימוש יותר מאשר סתם ארקייד, ושווה להם המחיר הזה. אני לא בטוח שלהוסיף דיסק קשיח יצא להם כ"כ זול (ברור שלא יקר כמו שהם מוכרים הגנבים, אבל גם עוד 30$ זה לא משתלם להם)
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
29.08, 19:34
|
|
ועוד דיווחים על ה"סופר עילית" בדרום אפריקה היא כבר מפורסמת שהיא הולכת לצאת באוקטובר

|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
30.08, 15:03
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
בכל מקרה, מה יש להם עם ריבוי גרסאות? הם לא קולטים שזה מבלבל את הצרכן הפשוט? |
|
|
|
|
בוקר טוב. לא ראית אף פעם כמה editions הם דוחפים לכל גרסה של אופיס וחלונות? מרוב גרסאות אתה לא מבין אף פעם מה בכלל עדיף.
אני לא יודע למה, אבל איפשהו במחלקת השיווק שלהם יושב מישהו שפשוט משוכנע שלבלבל את הצרכן יתרום למכירות יותר גדולות. אבל לי יש הרגשה שהוא מה-זה טועה.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|