מושגי Role Play .
Role Play : RP
RP משחק תפקידים כאשר אתם נימצאים בעולם אחר ומשחקים אם הדמות כאילו אתם בחיים האמיתיים , ואתם לא יכולים לעשות דברים שלא עושים במציאות .
OOC : Out Of Charter
OOC זה אומר מחוץ לשחק כאשר אתם לא מדברים בעולם ה -Rp למדברים בשחקן שלכם , לדוגמא אפשר לומר : " אני הולך ליתקלח " זה רושמים רק ב - OOC ואם רושמים זאת ב - IC מקבלים על זה כלא להרבה הרבה זמן , פקודות OOC הם :
b text/
o text/
IC : In Charter
IC זה אומר כאשר אתם מדברים בדמות במשחק שלכם כאילו אתם מדברים בעולם ה - Rp אפשר לומר אתם לא יכולים לומר ב - IC אני הולך ליתקלח , כי זה יהיה עירבוב IC ב - OOC ואתם תקבלו על זה כלא , בצ'ט IC מדברים כרגיל כמו בכל שרת ללא סימן , אפשר לומר הכל אבל רק בדמות שלכם .
OOC In IC :
כאשר אתם מדברים ב - צ'ט IC ב - OOC שאסור ! , כלומר לדוגמא של OOC In IC
זה כאשר אתם עושים את זה : " אני הולך ליתקלח ביי .. " זה שאתם רושמים את זה בצ'ט של השחקן שלכם הדמות במשחק , בעולם ה - RP שלכם , ואסור לעושת זאת .
MG : MetaGaming
זה אומר לדוגמא כאשר אתם מערבבים IC IN OOC , או עוד דוגמא כאשר אתם רואים מישהו ברחוב ואתם קוראים בשם שלו מעל השחקן , ואתם לא יודעים את שמו
ב - IC כמובן , אז אתם לא יכול ליקרוא לו אם אתם לא יודעים את שמו IC .
PG : PowerGaming
זה כאשר אתם לא עושים משהו אגיוני לדוגמא " /me מרים את האוטו " זה לא אגוני או עוד דוגמא : "מוציא mp5 מהחגורה " זה עוד דוגמא , PG זה כאשר אתם עושים דבר לא אמיתי שאיאפשר לעשות אותו במציאות , ומסיבה זאת איאפשר לעשות דברים כאלה !
NonRp Drive :
NONRP Drive פשוט מאד כאשר אתם לא נוסעים Rp מה זה לא נוסעים RP ? כאשר אתם שוברים עמודים ממשיכים ליסוע , או דורסים אנשים , נוסעים על מידרכות , לא נוסעים לפי החוקים , וכו'..
DriveBy :
DriveBy כימעט אותו דבר כמו NonRP Drive , כאשר אתם ונסעים ויוצאים מהרכב (מהחלון ויורים סתם ) או כאשר אתם דורסים אנשים סתם .
ProvoKing :
זה כאשר אתם עוברים ליד שוטר ומקללים אותו סתם , שיעשה עליכם מרדף ואסור לעשות זאת בהחלט ! על זה נותנים עונש חמור !.
DeathMach : DM
DM זה אומר כאשר אתם הולכים ברחוב ומתיחילים לירות סתם ללא סיבה , כל דבר אחר צריך סיבה בישביל לירות לא יורים סתם , מי שיורה סתם מקבל כלא להרבה זמן.
RevengKill : RK
Rk זה כאשר אתם נימצאים בקרב יריות אם חברים שלכם אתם נהרגים ולאחר המוות אתם הולכים לעזור להם שוב , אחרי המוות אתם שוחכים הכל ! , אז ביגלל זה אסור לעושת זה ולזה קוראים RK , או פשוט לאחר מוות אתם הולכים ונוקמים על המוות שלכם .
Charter Kill : CK
לדבר כזה אתם צריכים סיבה ממש ממש טובה לתת למישהו CK , Ck זה אומר כאשר אתם הורגים מישהו והוא כבר ליכול לחזור לחיים , הוא פשוט מקבל באן לאחר זאת אבל כמו שאמרתי לא נותנים סתם CK צריך ממש ממש סיבה טובה לעשות זאת ואישור של אדמין רמה גובה .
Preson Kill : PK
PK נותנים גם אם סיבה טובה , אבל כאן אתם ממש נולדים מחדש אתם שוכחים הכל , כמו שינוי זהות אפשר לומר אתם מקבלים PK אתם לא זוכרים שום דבר , ואז אתם עוזבים פאקשנים ומתחילים הכל מחדש .
Grand Theft Auto : GTA
GTA זה כאשר אתם באים ומוצאים מישהו מהרכב ללא פקודות (ללא סיבה ) פשוט סתם מוצאים זה ניקרא GTA ואסור לעשות זאת !
BunnyHop : BH
BH זה כאשר אתם קופצים סתם בישביל להגיע יותר מהר למקום אליו אתם רוצים להגיע .
Admin Power :
כמו בכל שרת Admin Power זה כאשר אדמין שם לדוגמא שם לעצמו כסף דרך אדמין זאת אומר שהוא מנצל את הכוח האדמין שלו לרע , לטובתו.
מדריך לפקודות Me Do .
הפקודה , Do :
הפקודה Do היא פקודה שמראה על עבודה כל שהיא , לדוגמא כמו שאפר לומר
שאני רואה את האוטו מול העניים אז אני יכול לעשות את זה בצורת Rp לדוגמא
ב - Rp עושים את זה כך :
do רואה את האוטו / , זה אומר שאתה מיסתקל על האוטו הרכב .
---------------
הפקודה Me :
הפקודה Me זה מראה על פקודה שאמרתם לשחקן לעשות לדוגמא לעשן , עושים את זה כך , לא ישר אומרים מעשן כי אתם קודם צריכים להוציא את הסיגריה , כי אתם לא פיתאום , קופץ לכם ליד סיגריה כי אתם רוצים לעשן , אתם עושים את זה בדרך RP לדוגמא כך :
me מוציא סיגריה מהכיס
me מעשן , את הסיגריה .
do ** שם ** מעשן.
--------------------------------
פוקדה Try :
הפוקדה Try היא לנסות לעשות דברים כמו לקום , או דברים שונים כמו לנסות לעשות תנועה או פעולה שונה , כמו בתמונה הבאה :
אם זה עושה : Filed זה אומר לא מצליחים לעשות את הפעולה , כמו בתמונה :
אם זה עושה : Succesed זה אומר שמצליחים לעשות את הפעולה כמו בתמונה :
מה זה מאפיה ? מה זה גאנג ? מה מטרתם ?
מאפיה :
מאפיה , מאפיה היא מישפחת פשע כמו לדגומא הסידרה לדוגמא הבורר .
זאת מאפיה , ומאפיה אפשר לומר שהיא כמו מישפחת פשע , ומיפשחות
לא עושות רעש , בלאגנים , ושטיות , הם שקטות ושומרות על פרופיל נמוך .
אך , אסור להם לעשות רעש , בעיות ושטיות , ואסור שאיש ! ידע עליהם חוץ
מחברי המאפיה שלהם , במאפיה מי שמגלה אליהם ימות , .
גאנג :
גאנג , גאנג אם אנשים ענים נורא ! , אשר אין לכסף לגור במקום של עשירים.
כמו מקומות של מאפיה , לדוגמא אנשים של מאפיה גרים בווילות מפוארות
והחוזות , וגאנגים לא , כי הם ילדי רחוב , שאינם יכול ליקנות דברים יקרים כמו
עשירים לדוגמא :
*רכבי ספורט יקרים .
*אחוזות
*וילות מפוארות .
אבל זה לא אומר שכל החיים הם היו עניאים , לאחר זמן לדוגמא הם עושים שוד ?
הם מקבלים כסף כמובן , הם לא נישארים עניאים אז למי שחושב שגאנג כל החיים
יהיה עני זה לא נכון , כי בן אדם לא נישאר עני אם הוא זוכה בלוטו .
נשקים לגאנג ? מישטרה ? מאפיה ? מטרתם?
Bat - BaceBall Bat .
תמונת הנשק :
גאנג/ מאפיה/ מישטרה : גאנג , מאפיה
מטרתו :
גאנג : גאנגים מישתמשים בזה לרוב , כי זה זול קליל , ושימושי לקרבות נבוטים
מאפיה : כימעט ולא מישתמשים בזה , רק נגיד שהם הולכים לימשהו לבית ומרביצים לו , לא יותר מי זה .
Knife.
תמונת הנשק : 
גאנג / מאפיה/מישטרה : גאנג , מאפיה
מטרתו :
גאנג : כימעט ולא מישתמשים בו לרוב אם הנבוט , לפעמים לרציחות וכאלה , הוא משמש גם לחריטות על גופות , לדוגמא כמו שהקמיקזה עשו , ואטוס ועוד ....
מאפיה : אין מצב שאין עליהם אותו , הוא תמיד איתי להגנה , הוא משמש להם לרציחות שקטות ועוד .
Nite Stick .
תמונת הנשק :
גאנג / מאפיה / מישטרה : מישטרה .
מטרתו :
המישטרה מישתמשים בוא להרביץ לאסירים שעושים בעיות או ברחוב במכות לדוגמא אם נותנים לאנשים שרבים מכות אם אלה , להרגיע אותם .
Derest Eagle
תמונת הנשק :
גאנג / מאפיה / מישטרה : לכולם .
מטרתו :
מישטרה : קליל , מהיר , וטוב .
גאנג : לא יקר , קליל מהיר לא כבד וטוב .
מאפיה : קליל , מהיר , וטוב .
AK-47
תמונת הנשק :
גאנג / מאפיה / מישטרה : גאנג / מאפיה .
מטרתו :
מאפיה : לחיסול מי מקום רחוק , לתווח ארוך , ומיבצעים .
גאנג : קצת יקר , לחיסול מהיר , למיצבעים בילבד ! , לתווח ארוך .
M4
תמונת הנשק :
גאנג / מאפיה / מישטרה : מישטרה / מאפיה .
מטרתו :
מישטרה : מיבצעים בילבד ! , לתווח רחוק .
מאפיה : מיבצעים בילבד ! , לתווח רחוק .
Shotgun
תמונת הנשק :
גאנג / מישטרה / מאפיה : לכולם .
מטרתו :
מישטרה : מיבצעים , נשק כבד מאד !
מאפיה : מישטרה , נשק כבד מאד !
גאנג : כימעט ולא יוצא להם לישתמש בזה כי אם עניאים אין להם כסף לנשק הזה .
אם יוצא להם להיות איתו זה למיבצעים .
SMG - MP5
תמונת הנשק :
גאנג / מאפיה / מישטרה : לכולם.
מטרתו :
מישטרה : לעשות Drive-By וכרגיל .
מאפיה : לעשות Drive-By (לא נירא לי שמותר רק למישטרה אם אני לא טועה )
גאנג : לעשות DriveBy (לא נירא לי שמותר רק למישטרה אם אני לא טועה )הוא קצת יקר להם .
Cuntry Rifle - Sniper No Zoom
תמונת הנשק :
גאנג / מישטרה / מאפיה : מאפיה .
מטרתו :
מאפיה מישתמש בוא לחיסולים ממקומות רחוקים , הוא לדווח ארוף נורא .
(( 4 מדריכים שמסבירים על RP , וכולם שלי תודה ))
בברכה , דור
Solo .