משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
08.09, 17:01
|
|
סיכום משחקי החודש - בציר אוגוסט 2009
המסורת ממשיכה, ונראה שהקיץ החלש מגיע לסיומו, ומצליח לספק לנו את מנת הAAA המסורתית של סוף הקיץ בזכות האביר האפל. ומה חוץ מזה? דחיות של כמה משחקים FPS (ומשחק FPS בינוני), משחקי ריטייל נוספים שלא כל כך מלהיבים, וכמה פנינים בגזרת משחקי הארקייד.
אז בהמשך ל דיון משחקי אוגוסט מתחילת החודש, הנה הבציר שקיבלנו בפועל (כזכור, משחקים עם ממוצע של מעל 80 ומעל 90 מודגשים באדום ובירוק בהתאמה):
משחקי ריטייל
Madden NFL 2010 - ממוצע של 86, שבטח ילווה בשיאי מכירות מסורתיים בארה"ב ובאפס עניין אצלנו
Raven Squad - ממוצע עלוב של 31. המשחק הגרוע של החודש, ומתמודד ראוי למשחק הגרוע של השנה
Wolfenstein - ממוצע 74. בינוני משהו וביזיון למותג הותיק, מה שמזכה אותו בתואר אכזבת החודש
Section 8 - נדחה!
Darkest of days - נדחה!
Batman: Arkham Asylum - ממוצע של 92 מציב אותו ללא כל ספק בתור המשחק הטוב של החודש, משחק הAAA של הקיץ הזה ומועמד למשחק השנה.
Ashes Cricket 2009 - ממוצע 72. אלא אם כן אתם הודים (או סתם גרים בסוף העולם שמאלה), עדיף שכבר תתעניינו בNFL.
משחקים מבוססי סרטים
Brave: A Warrior’s Tale - ממוצע 43, ולא משהו שכדאי להרחיב עליו.
G.I. Joe: The Rise of Cobra - ממוצע 44. גרוע, אבל כנראה שעדיף על Brave בנקודה שלמה.
Watchmen: The End is Nigh - Part 2 - ממוצע 41, אבל לא שמישהו ציפה למשהו שונה אחרי החלק הראשון
DLC ומשחקי ארקייד
Fallout 3: Mothership Zeta - ממוצע 65. אחרי עליה הדרגתית באיכות ההרחבות הנהדרות של Fallout בא הDLC הזה ומקלקל את הרצף - וחבל. למזלו Wolfenstein לקח ממנו את תואר אכזבת החודש ממש מתחת לאף.
Red Faction: Guerrilla - Demons of the Badlands - ממוצע 68. לפחות להרחבה הזו אנשים לא באמת חיכו.
TNMT: Re-Shelled - ממוצע 60. בתקופה שבה מנסים להחיות פרנצייז מהאייטיז כמו G.I.Goe, אי אפשר להתלונן על הצבים שמנסים גם. המשחק הזה לפחות הצליח להזכיר שהמשחקים בשנות ה-90 המוקדמות כנראה לא היו כל כך טובים כמו שזכרנו אותם.
Trials HD - ממוצע 86, וללא ספק ההפתעה הטובה של החודש. משחק קטן שרוב האנשים לא ציפו שיהיה כל כך טוב.
Shadow Complex - ממוצע של 89 כמעט הביא למשחק את טייטל משחק החודש, שבאטמן חף ברגע האחרון. הגודל המסיבי של עולם המשחק וההשקעה המרובה בו מציבים סטנדרטים חדשים לגמרי למשחקי XBLA, ומנוע Unreal מראה שהוא יכול לשדרג משמעותית גם משחקי ארקייד. על זה הוא מקבל את הפרס על מצוינות טכנולוגית.
Invincible Tiger: The Legend of Han Tao - ממוצע 57. משחק עם טכנולוגיה לא כל כך מבטיחה של משקפי תלת מימד, שמספקית בעיקר כאב ראש. המשחק עצמו די גרוע.
הדשא של השכן
PS3 - נציין רק שהאקסלוסיבי היחיד לקונסולה החודש היה SingStar Queen עם ממוצע של 74, מה שמעיד על חודש לא כל כך מוצלח לקונסולה. לפחות היתה להם הורדת מחיר.
Wii - הקונסולה של נינטנדו קיבלה מגוון משחקים. מלבד משחק Sexy Poker ומשחק פילאטיס, ההיילייט של הWII החודש היה מארז שלושת משחקי Metroid Prime עם ממוצע מצויין של 91. נינטנדו הבינו סוף סוף שלא צריך להביא לקהל שלהם משחקים כאילו חדשים בסדרות ישנות, ואפשר פשוט להביא את אותם משחקים שוב ושוב. משחק שדווקא באמת חדש וכדאי לשים לב אליו הוא Icarian: Kindred Spirits לWiiware שזכה לממוצע 82 ונראה בהחלט נחמד.
PSP - דוברי האנגלית זכו (שוב) לפורט של Dissidia Final Fantasy שיצא לפני שנה ביפן ומקבל ביקורות טובות עם ממוצע של 80.
DS - המשחק הטוב ביותר החודש לDS הוא למעשה לא משחק, אלא תוכנה שנקראת Flipnote Studio ומאפשרת לצייר, לרשום וליצור אנימציות. היא מקבלת ממוצע מרשים של 91 מ-4 אתרים. אבל אם לא נחשיב תוכנות מתחרות לאייפון, יש גם משחק אמיתי שיצא החודש: Professor Layton and the Diabolical Box זוכה לממוצע טוב מאד של 84.
PC - המחשב האישי נשאר זירת משחקי הRTS, וגם החודש הוא קיבל את Hearts of Iron III, שקצת כבד וריאליסטי, אבל פחות מהקודמים בסדרה. עם ממוצע 79 הוא לא יזכה כנראה לאזכור מיוחד בדפי ההיסטוריה.
השורה התחתונה
אחרי קיץ יבש בגזרת הריטייל, סוף אוגוסט סיפק את הסחורה והביא איתו AAA שכולם חיכו לו - ותודה לבאטמן. יחד עם שני משחקי ארקייד טובים מאד שמסמנים סופית את הsummer of arcades בתור Epic Win, אפשר סוף סוף להגיד שהיה חודש מוצלח יחסית לגיימרים.
אז אחרי החודש הזה שמסמן את סוף תקופת היובש מגיע ספטמבר, ועם משחקים חזקים כמו ODST שמסמנים את תחילת עונת החגים, כדאי להתחיל כבר עכשיו להתכונן לתקופה עמוסה יותר ויותר. תכינו את הארנקים.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
08.09, 17:51
|
|
איך אני אוהב את הנושאים המרוכזים שלך כל חודש.
תענוג!
מחכה לרשימת המשחקים לחודש הזה. ;)
עריכה: חחח מה שרשמתי שורה מעל לא רלוונטי, עשיתי ריפרש אחד והנושא המבוקש הגיע... תודה!
|
אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
08.09, 17:53
|
|
|
בהחלט היה חודש טוב לגיימרים שבמינימום יכלו לשחק בSC, משחק ב-15$ שסביר להניח שלוקח פה את רוב רובם של המשחקים המלאים.
|
Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
08.09, 20:24
|
|
|
הייתי אומר שיצא החודש משחק השנה (הלא הוא פרופסור לאייטון שיצא ל-DS), אבל אחרי מספיק זמן עם המשחק, אני יכול להגיד שהוא נפילה לעומת המשחק הקודם (בעיקר ברמת ואיכות החידות), מה ששולל ממנו את תואר "משחק השנה" המיוחל, ועם זאת הוא עדיין משחק מעולה.
הממוצע משקף נאמנה את המשחק.
|
בעלים לשעבר של Xbox 360

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
08.09, 20:41
|
|
גיא, תענוג !
אחלה סיכום כתמיד 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
08.09, 20:43
|
|
|
F.P |
ציטוט: |
 |
|
|
הייתי אומר שיצא החודש משחק השנה (הלא הוא פרופסור לאייטון שיצא ל-DS), אבל אחרי מספיק זמן עם המשחק, אני יכול להגיד שהוא נפילה לעומת המשחק הקודם (בעיקר ברמת ואיכות החידות), מה ששולל ממנו את תואר "משחק השנה" המיוחל, ועם זאת הוא עדיין משחק מעולה.
הממוצע משקף נאמנה את המשחק. |
|
|
|
|
אני בטוח שאם היית משחק SC, לא היית בכלל מעמיד אותו לדיון
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
08.09, 21:23
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אני בטוח שאם היית משחק SC, לא היית בכלל מעמיד אותו לדיון |
|
|
|
|
אל תזלזל בכוחו של הפרופסור 
|
בעלים לשעבר של Xbox 360

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
08.09, 22:38
|
|
|
זה לא אמור להיות "אל תזלזל במוחו של הפרופסור"?
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
09.09, 06:36
|
|
|
F.P |
 |
|
|
אל תזלזל בכוחו של הפרופסור  |
|
|
|
|
אולי, אבל כמו שאני מכיר אותך, תאמין לי שלא היית מסתכל לכיוון שלו עם SC
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
09.09, 08:53
|
|
|
True 'Dat!
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
09.09, 09:57
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אולי, אבל כמו שאני מכיר אותך, תאמין לי שלא היית מסתכל לכיוון שלו עם SC |
|
|
|
|
יש משהו במה שאתה אומר.
אין חובב גדול ממני למשחקים גאוניים ומושקעים (ראו ערך ברייד), אבל איך אפשר להתעלות על הסדרה שהציגה לחיי את חידת הספרים הגאונית?
קבל חידה חמודה (אם כי לא גאונית כמו אלו שהיו במשחק הקודם) מהמשחק החדש:
|
 |
|
|
קיים שחקן גולף מקצוען שמסוגל להכות ( with a putter) רק למרחקים של 3,5,7 או 11 יארד.
השחקן נמצא במרחק של 20 יארד מהחור במסלול הגולף. מהו המספר המינימאלי של חבטות שידרשו לשחקן הגולף הזה בשביל להכניס את הכדור לחור?
לשם החידה, הניחו כי כל מספר גדול מ-20 ידלג מעל החור, ולא יכנס. |
|
|
|
|
|
בעלים לשעבר של Xbox 360

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
09.09, 10:08
|
|
|
אני חושב שלשחק מטריוד בHD (ועם דברים טובים יותר ממטרויד) היו גורמות לחידות קצת להחוויר...
(והתשובה 4 במחשבה מהירה)
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
09.09, 10:10
|
|
|
4 חבטות
פעמיים עם ה5 ופעם עם ה3 ופעם עם ה 7
5+5+7+3 = 20
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
09.09, 10:21
|
|
|
2dmx2 |
 |
|
|
4 חבטות
פעמיים עם ה5 ופעם עם ה3 ופעם עם ה 7
5+5+7+3 = 20 |
|
|
|
|
יש לך יותר דרכים ל-4 חבטות, כמו 11 +3 +3 +3, או 5X4 או 7 +7 + 3 +3
מה שמעלה לי את החשד שיש דרך ב-3... (למרות שאני לא רואה איזו, כי למשל 11 +11 -5 +3 זה גם 4...)
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
09.09, 10:53
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
יש לך יותר דרכים ל-4 חבטות, כמו 11 +3 +3 +3, או 5X4 או 7 +7 + 3 +3
מה שמעלה לי את החשד שיש דרך ב-3... (למרות שאני לא רואה איזו, כי למשל 11 +11 -5 +3 זה גם 4...) |
|
|
|
|
למעשה יש דרך לעשות את זה ב-2 חבטות
וכדי למנוע בילבולים, התשובה היא 2. עכשיו רק עולה השאלה איך...
|
בעלים לשעבר של Xbox 360

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
09.09, 14:04
|
|
|
3+5+7 אפשר בחבטה אחת ועוד פעם חבטה של 5...?
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
09.09, 14:35
|
|
|
~Voge~ |
 |
|
|
3+5+7 אפשר בחבטה אחת ועוד פעם חבטה של 5...? |
|
|
|
|
לא ממש
טוב משום שאני רואה שהחידה הזו די הורגת את הת'רד הנהדר והמושקע הזה, אני פשוט אסביר את התשובה:
כמו שאמרתי קודם, התשובה היא 2: שתי חבטות של 11. ואיך בדיוק 11+11=20? פשוט, שחקן הגולף לא מכה את הכדור ישירות לחור, אלא הוא מכה את הכדור בזווית, ככה ששתי המכות מביאות את הכדור למרחק של 20 יארד מהמרחק ההתחלתי. הנה אילוסטרציה קטנה:
למרות שבמבחן המציאות כזה דבר יהיה קשה מאוד עד כדי בלתי אפשרי, צריך לזכור שמדובר פה בשחקן גולף מקצוען, שיש לו יכולות שעולות על בנאדם רגיל  .
|
בעלים לשעבר של Xbox 360

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
09.09, 14:45
|
|
|
התשובה די פשוטה: הוא יכול להכניס את הכדור באמצעות שתי חבטות של 11 יארד. אני יוצא מנקודת הנחה מתכמת שניתן להכות בכדור קצת הצידה.
בבבבבב\|
בבבבב\ב|
בבבב\בב|
בבבב/בב| 20
בבבבב/ב|
בבבבבב/|
באופן עקרוני אני חושב שהחידות המתחכמות והמיותרות האלו הן משהו שנחמד כדי להפיג שיעמום או בראיונות עבודה, אבל הן לא באמת משחק ולא הייתי משלם כסף בשביל לפתור אותן. תן לי חידות כמו ברייד שמציגות משהו מיוחד, ולא חידות היגיון כאלו.
עריכה: עכשיו אני רואה שהעסק התחרבש לי. ננסה ליישר את זה ולראות שזה עובד. תתעלמו מהב'ים
עריכה נוספת: עכשיו אני גם רואה שFP הקדים אותי קצת. ושהישור עדיין לא כל כך עובד. לא נוראה, בטח הבנתם את זה כבר מהתמונה שלו
נערך לאחרונה על ידי gulmer, 09.09 בשעה 14:50.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
09.09, 14:50
|
|
|
זה גם לא בדיוק חידת היגיון "בריאה" כי היא סתם עובדת על עובדה "מלוכלכת" (בא נאמר שבתור אחד שראה משחק גולף בחיים, הרבה פעמים הכדור עובד בסיבוב (בעיקר בגלל תנאי השטח) ככה שהמסלול לא ישר . אבל בחידה כזאת זה למעשה מעקר את החידה מתוכן. זה כמו לשאול האם אתה יכול להזיז את האוזן, ובתשובה פשוט להזיז אותה עם היד...)
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
09.09, 15:23
|
|
פאק, בטעות מחקתי את כל ההודעה שלי עכשיו...
|
bozeman |
 |
|
|
זה גם לא בדיוק חידת היגיון "בריאה" כי היא סתם עובדת על עובדה "מלוכלכת" (בא נאמר שבתור אחד שראה משחק גולף בחיים, הרבה פעמים הכדור עובד בסיבוב (בעיקר בגלל תנאי השטח) ככה שהמסלול לא ישר . אבל בחידה כזאת זה למעשה מעקר את החידה מתוכן. זה כמו לשאול האם אתה יכול להזיז את האוזן, ובתשובה פשוט להזיז אותה עם היד...) |
|
|
|
|
לקחת את זה קשה  . יש לי הרבה מה לומר לך, אבל מבחינה עקרונית החידה שנתתי לך היא המיעוט של המיעוט. במשחק השני זוהי חידה אחת מתוך 5 כמוה שנתקלתי בהן עד כה (כאשר פתרתי מעל 80 חידות בינתיים). רוב החידות במשחק השני מתבססות על הגיון בריא, ורק מיעוטן (לדאבוני) מתבססות על הגיון מרושע שכזה.
חוץ מזה, למה אתה חושב שטרחתי לציין ששחקן הגולף הזה הוא מקצוען? מדובר פה על מישהו שהצליח להתעלות על הקשיים הפיזיקליים האלה
קח לדוג' חידה מהסוג השטני האהוב עלי מהמשחק הראשון שדווקא אותה אי אפשר לפתור ללא הבנה בסיסית של הדרך בה דברים עובדים בעולם:
כך או כך, זה שאני נותן לכם חידות אקראיות מהמשחק זה לא מספיק בשביל להבין את הגאונות של המשחק, צריך לראות את המשחק כולו, ולא רק חידות אהובות עלי (בעיקר משום שאני אוהב חידות שדורשות מאנשים לצאת מהקופסה, דבר שהוא קשה מאוד לאנשים מבוגרים).
נערך לאחרונה על ידי F.P, 09.09 בשעה 15:25.
|
בעלים לשעבר של Xbox 360

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
09.09, 15:59
|
|
|
חידה יותר הגיונית ולא עקומה תהיה זאת:
סיני פגש את שכנו ושאל אותו:כמה ילדים יש לך ומה גילם?
ענה השכן: "יש לי 3 ילדים
מכפלת גילם 36,
וסכום גילם כמספר הבית לידו אנו עומדים".
חשב הסיני ואמר: "חסר לי נתון"
ענה השכן:" הבכור מנגן בכינור"
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
09.09, 16:39
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
חידה יותר הגיונית ולא עקומה תהיה זאת:
סיני פגש את שכנו ושאל אותו:כמה ילדים יש לך ומה גילם?
ענה השכן: "יש לי 3 ילדים
מכפלת גילם 36,
וסכום גילם כמספר הבית לידו אנו עומדים".
חשב הסיני ואמר: "חסר לי נתון"
ענה השכן:" הבכור מנגן בכינור" |
|
|
|
|
אני יודע מה הפיתרון:
בא שוטר גירש אותם וזה הכל.
FP:
התשובה היא 9. הסירה צפה. החידות האלו לא כל כך מתוחכמות.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
09.09, 17:21
|
|
גולמר צודק, החידות האלה הן בכלל לא מתוחכמות. ועם זאת רוב האנשים מתקשים לפתור אותן. זה מה שאני אוהב בהן, ברגע שאתה מצליח לענות על החידה אתה מרגיש מטומטם על זה שלא הצלחת לענות מוקדם יותר  .
מאחר והפתרון של החידות האלה לא דורש מחשבה מאומצת, או כישרון מתמטי כלשהו, רוב האנשים מסוגלים לפתור את החידות האלה אם הם חושבים בכיוון הנכון. זה למה אני מריץ את החידות האלה בקרב מקורביי כבר זמן רב, ומהתגובות של אנשים לחידות האלה אפשר לגלות כ"כ הרבה דברים עליהם שזה פשוט מדהים.
אבל כל הדברים האלה זה לפעם אחרת. באמת שאי אפשר להסביר למה המשחק הזה כ"כ טוב בעזרת החידות האקראיות שאני נותן לכם פה  .
נב. עכשיו העידכון 3.0 של הפס3 שלי הסתיים, יאי
|
בעלים לשעבר של Xbox 360

|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
09.09, 19:17
|
|
|
החידה הכי חרושה בראיונות לעבודה היא חידת המנורות. 100 מנורות ורוצים לדעת מי תשאר לא כבוייה לאחר מספר זוגי של מעברים או מספר ספציפי אחר. גם חידה קלה.
דרך אגב, חידה אחרת למי שאוהב חידות של ראיונות עבודה, לא קשה:
יש לך שולחi עגול סימטרי, על השולחן מתנהל משחק בו מציב כל שחקן בתורו (יש שניים) מטבע של פני (זהה וזה המטבע היחיד העומד לרשות השחקנים) על השולחן. מה תעשה כדי לנצח במשחק?
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 10.09 בשעה 17:10.
|

|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
09.09, 20:01
|
|
|
אחלה סיכום חודש תענוג הייה לקרוא אותו
|
תוסיפו אותי :Cobra2142
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
10.09, 16:11
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
דרך אגב, חידה אחרת למי שאוהב חידות של ראיונות עבודה, לא קשה:
יש לך שולח עגול סימטרין, על השולחן מתנהל משחק בו מציב כל שחקן בתורו (יש שניים) מטבע של פני (זהה וזה המטבע היחיד העומד לרשות השחקנים) על השולחן. מה תעשה כדי לנצח במשחק? |
|
|
|
|
תציב מטבע באמצע ואז תלך לפי עיקרון של "מראה". לא שמעתי את החידה בראיון עבודה, אבל אני מכיר אותה ממקודם.
הייתי כותב פה על חידת האביר והדרקון על האי אם היה לי כח עכשיו.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|