חדשה | בקרוב מתאם אלחוטי חדש התומך ב-802.11n - משחקים Vgames - קהילות

נושא: חדשה | בקרוב מתאם אלחוטי חדש התומך ב-802.11n
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 16.09, 06:33

ברירת מחדל חדשה | בקרוב מתאם אלחוטי חדש התומך ב-802.11n

מיקרוסופט שלחה לאישור מתאם אלחוטי חדש ל-360 המתאים לתקן האחיד שנקבע על ידי IEEE רק עכשיו ה- 802.11n. הקצבים המועברים בתקן זה יכולים להגיע עד 300mb לשניה.

כיום שלושת הקונסולות תומכו בתקן 802.11b/gבצורה זאת או אחרת (מיקרוסופט רק באמצעות המתאם) וכעת מיקרוסופט משדרגת את המתאם. סביר להניח שלחברה היה הכי קל לעשות זאת מכיוון שמדובר במתאם הנימכר בנפרד.
אולם השאלה האמיתית העומדת היא האם מחירו הגבוה של המתאם ירד, והאם סוףסוף מיקרוסופט תכניס את המתאם כסטנדרט לקונסולה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

מנהל פורום Xbox

#2   פורסם: 16.09, 06:52

תקן N יכול לתמוך בקצבים של עד 108MB - מה שומר בתכלס קצב העברת נתונים של 13.5 MBPS בDOWNSTREAM - והגיע הזמן שבאמת הקונסולות שלנו יתמכו בזה (התקן כבר קיים כסטנדרט מעל לשנתיים)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#3   פורסם: 16.09, 07:06

לא 300?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

מנהל פורום Xbox

#4   פורסם: 16.09, 09:18

בכל סטרים זה תומך ב108 - שמתי לב עכשיו שיש שתי אנטנות (שני סטרימים) ולכן יכול לתמוך בעד 216 MBPS אני מקווה
התקן עצמו מסוגל לתמוך עד 600MBPS (!) אבל זה בארבעה סטרימים בקידוד של 64 ...
http://en.wikipedia.org/wiki/802.11_n#Data_rates
thank god for wikipedia

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#5   פורסם: 16.09, 11:14

להתחשב בזה שהרשת הכי מהירה כיום בארץ היא 1.25MBPS ושמבטיחים לנו שבעתיד בזק תספק 6.25MBPS אז המתאם הזה נראה לי מיותר בארץ

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

מנהל פורום Xbox

#6   פורסם: 16.09, 11:41

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
להתחשב בזה שהרשת הכי מהירה כיום בארץ היא 1.25MBPS ושמבטיחים לנו שבעתיד בזק תספק 6.25MBPS אז המתאם הזה נראה לי מיותר בארץ
כרגע במגזר הפרטי יש חבילות של 10 ו15MB - שזה 1.21/1.861 MBPS ובמגזר העסקי אתמול (שלישי) התחילו עם 20 ו30MB - בתקווה עד סוף השנה הכלכלית של 2010 (אזור פברואר-מרץ 2011) תהיה תשתית בארץ שתומכת כבר ב40, 50 , 60, 80 ו100 ואז יתחילו קפיצות של מאה עד ל1GBPS... זה היכולת של NGN שכרגע בהקמה בארץ (קרית אונו, ראשלץ מזרח, יהוד, נס ציונה וקצת בקריות (חיים, שמונה)

במגזר הפרטי נהנה מ50MBPS עד סוף 2011 בתקווה גם בWIMAX.... אבל זה נראה לי יידחק לתאריך מאוחר יותר מהיכרותי עם הגורמים המעורבים (בזק בזק ובזק)

נערך לאחרונה על ידי 2dmx2, 16.09 בשעה 11:47.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#7   פורסם: 16.09, 11:44

2dmx2
ציטוט:
צפה בהודעה
כרגע במגזר הפרטים יש חבילות לש 15MB - שזה 1.86 MBPS ובמגזר העסקי אתמול (שלישי) התחילו עם 20 ו30MB - בתקווה עד סוף השנה הכלכלית של 2010 (אזור פברואר-מרץ 2011) תהיה תשתית בארץ שתומכת כבר ב40, 50 , 60, 80 ו100 ואז יתחילו קפיצות של מאה עד ל1GBPS... זה היכולת של NGN שכרגע בהקמה בארץ (קרית אונו, ראשלץ מזרח, יהוד, נס ציונה וקצת בקריות (חיים, שמונה)

במגזר הפרטי נהנה מ50MBPS עד סוף 2011 בתקווה גם בWIMAX.... אבל זה נראה לי יידחק לתאריך מאוחר יותר מהיכרותי עם הגורמים המעורבים (בזק בזק ובזק)
נראה לי שאתה טיפה חיי בסרט בנושא המגזר הפרטי דן. בזק עכשיו פורסת את הNGN עם יכלות של עד 50Mbps, ז הסרך הכל 6.25MBPS ואני לא רואה באופק שום דבר שמתקרב לזה בארץ. אם יהיה לנו מזל אז ב2010 יסיימו לפרוס את הNGN, מהירויות של 50Mb לא נראה לי שנראה בארץ בזמן הקרוב.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

מנהל פורום Xbox

#8   פורסם: 16.09, 12:06

שלח לי לג'ימייל את המייל הפרטי שלך אני אשלח לך משהו...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#9   פורסם: 16.09, 12:13

הNGN יכולה מראש להגיע עד 100 אם אני לא טועה. לי אגב יש 10M בבית.
מה שכן התמחור של הדברים האלו יצא מפרופורציות בשביל בתכלס החיבור לחו"ל שיש בארץ

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#10   פורסם: 16.09, 13:15

בנקודה הזו זה שימוש בעיקר עבור מי שרוצה להזרים סרטי 1080P מהמחשב שלו לקונסולה. תקן G פשוט לא מאפשר את הקצבים האלו כיום.
בטווח הארוך (של עוד 3-4 שנים כנראה) זה יהפוך לשימושי גם לאינטרנט.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#11   פורסם: 16.09, 13:17

2dmx2
ציטוט:
צפה בהודעה
שלח לי לג'ימייל את המייל הפרטי שלך אני אשלח לך משהו...
יש לך אותו כבר מההתכתבויות הרבות של כולם בנושא XNA.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

מנהל פורום Xbox

#12   פורסם: 16.09, 13:18

נכון...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MiST

מנהל כת השפן

#13   פורסם: 16.09, 13:35

2dmx2
ציטוט:
צפה בהודעה
בכל סטרים זה תומך ב108 - שמתי לב עכשיו שיש שתי אנטנות (שני סטרימים) ולכן יכול לתמוך בעד 216 MBPS אני מקווה
התקן עצמו מסוגל לתמוך עד 600MBPS (!) אבל זה בארבעה סטרימים בקידוד של 64 ...
http://en.wikipedia.org/wiki/802.11_n#Data_rates
thank god for wikipedia

אני מאמין שהאנטנה השניה משמשת עבור Diversity ולא לסטרים נוסף.

ציטוט:

לצערי WiMax לא הולך לפרוץ. מספיק לראות מה קורה עם ClearWire וSprint בארה"ב כדי להבין שהתקן הזה במצב לא טוב... גם התקן המתחרה LTE לא נראה כרגע כמו משהו שיכנס בקרוב, אבל זה תלוי בQualcomm שהם חברה עם הרבה מאוד כח (גם יותר מintel שנותנת גב לWiMax כשמדובר בתקשורת)

Break time now, yes? Yes? Maybe? No. Back to work

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#14   פורסם: 16.09, 13:57

וגורם "פנימי" מדליף את המחיר של הצעצוע החדש. והוא ישאר בדיוק כמו המחיר של המתאם האלחוטי הנוכחי - כלומר הרבה יותר מדי יקר...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#15   פורסם: 16.09, 14:10

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
וגורם "פנימי" מדליף את המחיר של הצעצוע החדש. והוא ישאר בדיוק כמו המחיר של המתאם האלחוטי הנוכחי - כלומר הרבה יותר מדי יקר...
וזה אומר שהמתאם הקודם ירד במחיר?

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#16   פורסם: 16.09, 14:13

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
וזה אומר שהמתאם הקודם ירד במחיר?
לא ידוע. סביר להניח שהוא ירד עד שיאזל המלאי (או שלא ירד ואנשים לא ישימו לב בין ישן וחדש עד שיגמר המלאי.)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Niseg

נינג'ה בלגי

#17   פורסם: 16.09, 15:14

לפי דעתי הדבר הכי חשוב שצריך להסתקל עליו היא היציבות של N ביחס לסטנדרטים האחרים . הקצב זה לא הדבר הכי חשוב למשחקים אלא היציבות בפינג ו packet loss נמוך.

מה שחשוב זה יכולת תיקון שגיאות וזיהוי נפילת חבילות ממש מהיר , ושהכרטיס רשת לא מעכב PACKETS עד שיש signal to noise ratio נמוך.

אין לי הרבה ניסיון ברשת אל חוטית מעבר לB שיש למחשב הישן של אשתי וכשעשיתי לו פינג הוא לפעמים נתן ואריציות בין 3-100 מילישניות. בגלל זה יש הרבה שמעדיפים את החיבור החוטי כי הוא הרבה יותר אמין ואין נפילות בגלל רעשים בכלל.

הקצבים הם כבר ככה לא פקטור לגיימרים אלא אם כן הם חסרי סבלנות. מה שבאמת הורס לגיימרים את חווית המשחק היא לא העובדה שיש מגבלה של רוחב פס אלא שהם לרוב לא מוגנים מפני העומס שנובע משימוש היתר של המורידים הכבדים. העומס גורם לקפיצת פינג רצינית למי שמשחק בשרתים באירופה (למשל) . לפחות יש אופציה בארץ להתחמק מהעומס אבל לאט לאט המורידים הכבדים יסתמו גם אותה . העובדה שמעלים כל הזמן את הקצב לבתים ולא משדרגים את החיבור לחול פשוט יסתום לנו את הרשת ורק יגרום למצב להיות הרבה יותר גרוע .

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

מנהל פורום Xbox

#18   פורסם: 16.09, 21:37

הסיבים לחו"ל משתפרים כל הזמן תהיה בטוח - וגם כל שדרוג השתית שאני חווים ונחווה עוד בעתיד הקרוב (מבחינת בזק לפחות) יוריד משמעותית את העומס על התעבורה (הקווי יהיו סימטריים ולא אסימטריים כמו בADSL) דבר שמאוד יפחית את הWEAR AND TEAR עליהם וכמובן ישפר את זמני התגובה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#19   פורסם: 17.09, 11:52

2dmx2
ציטוט:
צפה בהודעה
הסיבים לחו"ל משתפרים כל הזמן תהיה בטוח - וגם כל שדרוג השתית שאני חווים ונחווה עוד בעתיד הקרוב (מבחינת בזק לפחות) יוריד משמעותית את העומס על התעבורה (הקווי יהיו סימטריים ולא אסימטריים כמו בADSL) דבר שמאוד יפחית את הWEAR AND TEAR עליהם וכמובן ישפר את זמני התגובה
הלוואי שזה סוף סוף יכנס. בינתיים ההכרזה האחרונה של בזק עדיין מדברת על UPLOAD מגוחך של 1 מגהביט... העיקר לשמור את המשתמשים העסקיים בחיבור יקר יותר, הא?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

מנהל פורום Xbox

#20   פורסם: 17.09, 12:42

ברור
אבל זה מתקדם יחסית מהר (הפעולות כבר מתבצעות כ3 חודשים ורק עכשיו זה מקבל פרסום)
יש תשתית פעילה כבר בנס ציונה, יהוד, רוב ראשל"ץ, קריית ביאליק, קריית שמונה ואפילו באזורים בלוד ורמלה....
יגיע גם לארלוזורוב גיא אל תדאג

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#21   פורסם: 17.09, 13:59

לא מדאיג אותי. גם ככה החיבור שלי בבית והקו הם דרך העבודה, ככה שאין לי יותר מידי SAY בקביעת סוג החיבור שלי...

חזרה לראש העמוד
1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא