משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
27.10, 20:17
|
|
|
InterAl |
ציטוט: |
 |
|
|
על סמך זה ש-BIOWARE של היום היא לא אותה BIOWARE של לפני 10 שנים. על סמך זה שמדובר על משחק מולטיפלאטפורם, מה שבהכרח אומר התפשרויות רבות באספקטים שונים במשחק. על סמך זה ש-BG2 הוא, לדעתי, המשחק הטוב ביותר בכל הזמנים - וזה הישג שקשה מאוד לעבור. |
|
|
|
|
ביווואר חברה של גאונים,הם יודעים מה הם עושים
|
מחלק הזמנות ללוקרז,שילחו ה"פ עם המייל שלכם
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
27.10, 20:25
|
|
|
MiST |
 |
|
|
בקיצור אין לך סימוכין.
יותר מזה, מולטיפלטפורם לא יכול להשפיע על הצד החזק ביותר במשחק RPG שהוא הסיפור. לכן הנקודה הזו לא רלוונטית. וזה שאתה חושב שBG2 הוא המשחק הטוב ביותר בכל הזמנים לא קשור לטיבו של המשחק הזה...
לגבי זה שהחברה השתנתה, אז מה? אתה רוצה לומר שבגלל שהסיפור של ME לא מצא חן בעיינך אז בהכרח גם הסיפור של המשחק הזה יהיה לא טוב? כותב הסיפור הוא אותו אדם?
הטיעונים שלך חלשים במקרה הטוב. |
|
|
|
|
הטיעונים שלי חלשים במקרה הטוב? סליחה כבוד השופט, פעם הבאה אני אשתדל יותר 
אף אחד מאיתנו עוד לא שיחק במשחק, ולכן ה"דעה" שלי לגבי המשחק היא לא יותר מתחושת בטן וספקולציות. ה"צד החזק" של RPG הוא לא הסיפור בלבד אלא מכלול של דברים: העולם, האווירה, הדמויות, הכתיבה, הדיאלוגים, הקווסטים וכו'. במקביל לכל זה גם יש את הגיימפליי, שהוא המושפע העיקרי ממולטיפלפורמיזציה. בלי גיימפליי איכותי אין משחק טוב, וזה חל כמובן גם על משחקי תפקידים. למשחקים האחרונים של BIOWARE מאז BG יש בעיות רבות, בלי להתייחס לסיפור בכלל. הם הפכו ממשחקים חקירתיים בטבעם ליותר ויותר לינאריים, עם מערכת פיתוח דמות מוגבלת במקרה הטוב (ME נמצא בנק' קיצון במקרה הזה) וגיימפליי חסר עומק. המשחקים של BIOWARE מ-KOTOR והלאה נחשבים בקרב ההארדקור כ-PSEUDO RPGs.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
27.10, 20:52
|
|
|
הRPG ההארדקור זה כל המשחקים עם עשרות פאקטורים של דמג ומתמטיקה מעצבנת סטייל משחקי DND,תודה לאל שנגמלנו מזה
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
28.10, 15:45
|
|
|
InterAl |
 |
|
|
אבל מדובר על PC GAMER UK - הם על הפנים (אבל ה-US לרוב סבבה). צריך לחכות לביקורות מהאתרים המהימנים. גם ההצהרה "משחק התפקידים של העשור" נשמעת מוגזמת ובומבסטית במתכוון. ה-RPG של העשור (ובכלל) הוא ללא ספק BG2, בלי לחשוב פעמיים. |
|
|
|
|
גם אם אני לא סומך על הביקורת המוקדמת ומחכה לשמוע עוד, אני חושב שההבדל ביניכם הוא שהמבקרים שם כנראה שחקו בשני המשחקים, ואתה לא. מה שהופך את הטיעון שלך לקצת חסר טעם.
כל האספקטים שעצם קשורים לסיפור שהזכרת (העולם, האווירה, הדמויות, הכתיבה, הדיאלוגים, הקווסטים וכו') לדעתי רק השתפרו אצל ביו מאז NWN וממשיכים להשתפר כל הזמן: KOTOR היה יותר טוב מBG2 בנקודה הזו לדעתי אבל זה עניין של טעם.
אני מסכים שדווקא הקטע של הגיימפליי שעבר לזמן אמת הפך לקצת מעצבן בME (וגם בJade Empire בעיקרון). כי כשהמשחק לא בטוח אם הוא RPG או FPS, וכשאתה יורה במישהו אתה לא בטוח אם זה שפגעת בו כרגע הוא בגלל הדיוק שלך עם העכבר או בגלל הנתונים של הנשק - אז כל הנושא של הסטטיסטיקה מאבד משמעות (בKOTOR אגב המערכת עבדה כמו במשחקים הקלאסיים. הכל הושפע שם רק מסטטיסטיקה).
נכון שגם מערכת בניית הדמויות קצת הופשטה (כולל בKOTOR). אבל כמו שזה נראה, DAO הולך לחזור למערכת מורכבת יותר של בניית ופיתוח דמות, ולהציע מערכת קרבות הרבה יותר מורכבת ממה שהם הציעו עד היום, כולל גם אופציות לסקריפטים של דמויות משנה שחובבי ההרדקור פשוט יחגגו עליהם.
אתה כנראה שוכח שבניגוד לכל משחקים האחרונים DAO מפותח במשך שנים אצל ביו בתור משחק PC.
נערך לאחרונה על ידי gulmer, 28.10 בשעה 15:47.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
01.11, 12:49
|
|
|
אגב, אני מזהיר באזהרה חמורה על דיבורים על המשחק לפני יציאתו (וכן עד שאני מקבל אותו.) העובר על החוק צפוי לבאן עד שאני אסיים את המשחק.
|
|
|
|
|
|

מנהל כת השפן

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
01.11, 14:37
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אגב, אני מזהיר באזהרה חמורה על דיבורים על המשחק לפני יציאתו (וכן עד שאני מקבל אותו.) העובר על החוק צפוי לבאן עד שאני אסיים את המשחק. |
|
|
|
|
עד שתסיים אותו כבר יצא המשחק המשך
אני מציע להשתמש בימי המחלה שלך 
|
Break time now, yes? Yes? Maybe? No. Back to work
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
01.11, 19:42
|
|
|
MiST |
 |
|
|
עד שתסיים אותו כבר יצא המשחק המשך
אני מציע להשתמש בימי המחלה שלך  |
|
|
|
|
את ימי המחלה אני שומר לME2 
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
01.11, 20:09
|
|
|
המשחק יוצא עוד יומיים ועדיין סטים לא מאפשר לי לעשות הורדה מוקדמת לו ><
עריכה: לא משנה P:
נערך לאחרונה על ידי HeavenTear, 01.11 בשעה 20:14.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
01.11, 20:22
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אגב, אני מזהיר באזהרה חמורה על דיבורים על המשחק לפני יציאתו (וכן עד שאני מקבל אותו.) העובר על החוק צפוי לבאן עד שאני אסיים את המשחק. |
|
|
|
|
אחרי תאריך היציאה הרשמי, ועד שתקבל אותו, פשוט אל תכנס לת'רד.. לא יותר קל? למה לאיים בבאנים? מה זה הגסטפו הזה?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
01.11, 20:26
|
|
|
Klayman |
 |
|
|
אחרי תאריך היציאה הרשמי, ועד שתקבל אותו, פשוט אל תכנס לת'רד.. לא יותר קל? למה לאיים בבאנים? מה זה הגסטפו הזה? |
|
|
|
|
עש גבול גם למה שאני מוכן לספוג. גם לקנות את המשחק וגם שכולם יהנו לפני? כבר אין פריוולגיות לעבודה הקשה כאן?
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
01.11, 20:41
|
|
לאחר הודעה כזאת חובה לספר ספויילרים. מאמץ מרוכז  .
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
01.11, 20:43
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
עש גבול גם למה שאני מוכן לספוג. גם לקנות את המשחק וגם שכולם יהנו לפני? כבר אין פריוולגיות לעבודה הקשה כאן? |
|
|
|
|
כבר הזכירו כאן, הוא ב PRE_LOAD בסטים.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
01.11, 20:50
|
|
מגניב, Bioware שלחו לי את המשחק  . חנן, היכון להפתעות (אחרי ששינית לי את כותרת הדיון).
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
01.11, 21:16
|
|
|
Klayman |
 |
|
|
כבר הזכירו כאן, הוא ב PRE_LOAD בסטים. |
|
|
|
|
אין לי בעיה עם מי שעושה פרי לואד. ועדיין אני אחסל מי שיספיילר...
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
02.11, 11:52
|
|
|
טוב, הגיע אליי המשחק. רשמים מחר.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
02.11, 12:31
|
|
|
שקר מטונף... רוצים הוכחות (תמונות של המשחק על רקע הפורום)!
|
אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
02.11, 13:48
|
|
|
אולי הוא מתכוון לגרסה הפיראטית שנפרצה..
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
02.11, 14:25
|
|
|
אני אולי יקנה כי אתפ יודעים עדיף לשמור כסף ל COD 6 (או שאני ימצא דרכים אחרות להשיג אותו)
נערך לאחרונה על ידי jr2xtreme, 02.11 בשעה 14:30.
|
 הבורר:אבי אבי כמה פעמים אני צריך להגיד לך כסף זה רק שטר אם ציור של גוי עליו ......
OMG They Killd Kenny You Busters .....
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
02.11, 15:10
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
מגניב, Bioware שלחו לי את המשחק . חנן, היכון להפתעות (אחרי ששינית לי את כותרת הדיון). |
|
|
|
|
למה BIOWARE שלחו לך את המשחק?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
02.11, 15:27
|
|
אולי זה היה ההסכם איתו: הם קנו אותו בתמורה לביקורת מחמיאה על מאס אפקט 
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
02.11, 16:08
|
|
|
אבל את ME הוא דווקא די קטל בת'רד אחר
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
02.11, 16:54
|
|
|
InterAl |
 |
|
|
אבל את ME הוא דווקא די קטל בת'רד אחר |
|
|
|
|
לא הייתי אומר "קטל" את המשחק - אולי רק משהו ספציפי בתוך המשחק. אפשר לעשות את זה בלי שזה יפריע להסתכל על המשחק השלם ולהבין כמה הוא טוב.
בכל מקרה, זה לא נראה לי כמו קטילה:
|
 |
|
|
בשורה התחתונה, Mass Effect הוא אחד משחק התפקידים המוצלח והמרשים ביותר שקיים בשוק נכון להיום. העלילה הסבוכה, כמות העולמות הניתנים לחקירה ומערכת הקרב המדהימה מרוממים משחק זה מעל כל כותר מקביל אחר. |
|
|
|
|
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=528414
למרות שאני לא יודע לאן נענע העלימו את הציונים...
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
02.11, 17:03
|
|
lol, הוא כתב בנענע? טוב, לפחות הוא לא הזכיר שם ברקע למשחק ש-BIOWARE ו-BLACK ISLE הם אותה חברה וש-IWD הוא המשך ל-BG 
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
02.11, 17:44
|
|
|
InterAl |
 |
|
|
למה BIOWARE שלחו לך את המשחק? |
|
|
|
|
Bioware ישלחו לי משחק? אין שום סיבה. זו גרסה לא חוקית שהורדתי. המשחק האחרון ששלחו לי היה Turok אם אני לא טועה, גם כן משחק. אני כבר הרבה זמן לא כותב.
גיא, נתתי למאס אפקט 94, אבל עורך גיימר טען שזה ציון מוגזם למשחק כזה וקיצץ את זה ל-90. גם כתבתי כתבה של שמונה עמודים שהוא הכריח אותי לקצץ לאחת של שלושה בקושי.
|
|
|
|
|
|

מנהל כת השפן

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
02.11, 18:03
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
Bioware ישלחו לי משחק? אין שום סיבה. זו גרסה לא חוקית שהורדתי. המשחק האחרון ששלחו לי היה Turok אם אני לא טועה, גם כן משחק. אני כבר הרבה זמן לא כותב.
גיא, נתתי למאס אפקט 94, אבל עורך גיימר טען שזה ציון מוגזם למשחק כזה וקיצץ את זה ל-90. גם כתבתי כתבה של שמונה עמודים שהוא הכריח אותי לקצץ לאחת של שלושה בקושי. |
|
|
|
|
אני מסכים שציון 94 הוא גבוה מידי לME - אבל לא ברור לי למה לקצץ אורך של כתבה
(אלא אם כן היה שם מידע לא אינפורמטיבי בעליל)
|
Break time now, yes? Yes? Maybe? No. Back to work
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
02.11, 18:19
|
|
|
MiST |
 |
|
|
אני מסכים שציון 94 הוא גבוה מידי לME - אבל לא ברור לי למה לקצץ אורך של כתבה
(אלא אם כן היה שם מידע לא אינפורמטיבי בעליל) |
|
|
|
|
כנראה כי קהל היעד שלך בתור עורך גיימר הוא אנשים שקשה להם לעכל 8 עמודים של טקסט (מצד שני, אין להם מה לחפש במאס אפקט במקרה הזה).
אבל זה עדיין עדיף על המצב בויגיימס, שכבר הספידו את שוק הביקורות ועברו להיות ספקים של משחקי פלאש אונליין.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
02.11, 18:28
|
|
|
איזה קהל יעד לביקורות יש לך במדינה של למעלה מ-90% פיראטיות? אנשים קוראים ביקורות כדי לדעת איזה משחק להוריד.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
02.11, 18:38
|
|
|
ויגיימס די הגיב למצב... הוא הסתגל לקהל היעד שלו.
אותו קהל יעד שלא ממש קורא ביקורות (אלא מציץ בציון הסופי), שלא באמת מעניין אותו כתבות איכות... שסה"כ מחפש כמה חדשות יומיות מעולם המשחקים בעברית... זה וכמובן קהילות פעילות.
|
אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
02.11, 18:57
|
|
|
InterAl |
 |
|
|
איזה קהל יעד לביקורות יש לך במדינה של למעלה מ-90% פיראטיות? אנשים קוראים ביקורות כדי לדעת איזה משחק להוריד. |
|
|
|
|
הם אפילו לא עושים את זה בשביל לדעת מה להוריד, הם מורידים הכל. הם מחפשים ציונים בשביל לדעת מה לשים קודם בתוכנת הורדות.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
02.11, 23:29
|
|
|
Wan7ed |
 |
|
|
ויגיימס די הגיב למצב... הוא הסתגל לקהל היעד שלו.
אותו קהל יעד שלא ממש קורא ביקורות (אלא מציץ בציון הסופי), שלא באמת מעניין אותו כתבות איכות... שסה"כ מחפש כמה חדשות יומיות מעולם המשחקים בעברית... זה וכמובן קהילות פעילות. |
|
|
|
|
אני רואה שמכונת התעמולה של ויגיימס הצליח לחדור אליך  . אל תאמין לדברים האילו. הסיבה היחידה בגללה וויגימס הפסיק לפרסם כתבות (יכל להיות שנוספו עוד בדרך) הייתה העובדה הפשוטה שאף אחד לא היה מוכן להביא לאתר משחקים בחינם (בניגוד לגיימר לדוגמא שמקבל עד היום). ויגיימס לפני כמעט שלוש שנים עלה על רעיון הייטק: במקום לקבל משחק בחינם ולסקר אותו הם החליטו (יותר נכון ניצן החליט) שיותר מתאים שיבואניות המשחקים בארץ ישלמו לאתר על המשחקים שויגיימס יסקר (מלבד המשחקים הגדולים והטובים אותם ויגיימס יסקר בחינם ובשמחה). הדבר כמובן לא מקובל בשום מקום ולכן בשל החוצפה כולם החרימו את האתר. יש אולי עוד סיבות (חוב של מסיבת רשת ועוד שטויות), אבל זו אחת מהן לכל הפחות.
מאז עברו הרבה מילים מעל גלי האתר והרבה "תירוצים" בדבר חוסר התוכן באתר. אתה ציינת כמה בולטים. הפיראטיות לא השתנתה והיא הייתה פה תמיד, ובכל זאת ויגיימס תמיד ידע לייצר תוכן על בסיס יומי ולעלות לא מעט כתבות בשבוע במשך יותר מחצי עשור (תחת דורניר ויובל בירב ככתב מעולה). אז כנראה שפיראטיות או מה קוראים או לא קוראים הגולשים זו לא באמת סיבה רצינית.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 02.11 בשעה 23:32.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|