אז בואו נתחיל מי לא מכיר את המשחק GTA IV שבו משחקים מהגר רוסי אם עבר מפוקפק שמגיע לליברטי סיטי למצוא חיים חדשים. ובסוף עושה טרור בעיר .......(כמה צפוי) בהרחבה הראשונה שיחקנו את ג'וני. בייקר קשוח. ובהרחבה השניה אנחנו נכנסים לנעליו של לואיס לופז שהוא שומר הראש והפרטנר של טוני ההומו.שבבעלותו שני מועדונים המצליחים ביותר בעיר וכמובן הרבה חובות לכל מיני אנשים שדיי מוכרים לניקו ולג'וני
אז מה חדש
אז חוץ מהמשימות הראשיות יש את המשימות הצדדיות. שעושים אותם אם שני חברים טובים של לואיס מהשכונה שהם בעצם מוכרים סמים ואתם עוזרים להם לגנוב קוק או לעשות עיסקאות שתמיד משתבשות........ וזה כל משה עושים שם ויש עוד קפיצות אם מצנח ומירוצים. והפעם זה לא הכל. הוסיפו נשקים חדשים (וממש חזקים) ומכוניות חדשות... וכמובן שהפעם הם ירדו עד לפרטים הקטנים כמו לבוא למועדון ולהתחיל לשתות או ללכת לרקוד ואם תרקדו טוב אולי תפגשו מישהיא בשירותים
המשימות והעלילה הראשית
המשימות ממש מגוונות ומלאות אקשן.אפילו יותר מידי. כבר על ההתחלה אתם תתחילו אם משימות קשות. סך הכל יש 25 משימות. שרובן זה ללכת לאנשהו ולהתחיל לירות בכל משה זז.
משהו שמאד איכזב אותי זה שאין אפשרות להשפיע על העלילה כמו לרדוף אחרי מישהוא ובסוף לבחור אם להרוג אותו או לתת לו למות.
טכני
במשך המשחק לא ניתקלתי בשום באג או בעיות טכניות הכל עבד חלק ומצויין
עוד פיצ'רים נחמדים
הוסיפו טנק שהוא ממש כיף אם אתם אוהבים כאוס (כמוני) אפשר להזמין אותו מחבר בפאלפון ואז להתחיל לפוצץ כל משה זז שזה פשוט כיף טהור ואני חייב להגיד שבאמת שיפרו את הגרפיקה ואפשר ליראות את ביניינים מרחוק וגם שפרו את המנוע הפיזיקלי אם אתם תירו על מכונית אז המתחת תיתעקם לגמרי.....
ולסיכום
אני נהינתי מכל רגע במשחק למרות שהעלילה לא כל כך ברורה וחוסר הריאליזם המוגזם קצת קילקל. ועוד משהו מאד חשוב ששכחו זה מודים חדשים למולטיפלייר. וחוץ מזה אין עוד הרבה מה לכתוב כי אחרי הכל זאת רק הרחבה....
אהבתי-את הנשקים החדשים. ואת המכוניות החדשות (במיוחד את הבנטלי שלי יוסף) ואת הדמויות החדשות (אני לא מתכוון לדמויות של העלילה אלא לאנשים שרואים ברחוב ובמועדון...)
לא אהבתי-את העלילה אין מספיק דרמה. ואין דרך להשפיע עליה. ואת חוסר הריאליזם המוגזם כמו לתפוס מישהו באוויר בזמן שהוא נופל ואתה אם מצנח תופס אותו. או לקפוץ ממטוס שמיתפוצץ....(למרות שזה מלא אקשן)
ואת זה שאין מודים חדשים למולטיפלייר
ציון-93
תודה לכם שקראתם
למנהלים אם אפשר אתם יכולים לפרסם את זה באתר בבקשה גם ככה אין שום דבר מענייןואחרי הכל זאת הביקורת העיברית הראשונה למשחק הזה (גם אם היא חובבנית)
בבקשה