ביקורת גולש gta iv:the ballad of gay tony - משחקים Vgames - קהילות

נושא: ביקורת גולש gta iv:the ballad of gay tony
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש רציני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 31.10, 01:33

ברירת מחדל ביקורת גולש gta iv:the ballad of gay tony

אז בואו נתחיל מי לא מכיר את המשחק GTA IV שבו משחקים מהגר רוסי אם עבר מפוקפק שמגיע לליברטי סיטי למצוא חיים חדשים. ובסוף עושה טרור בעיר .......(כמה צפוי) בהרחבה הראשונה שיחקנו את ג'וני. בייקר קשוח. ובהרחבה השניה אנחנו נכנסים לנעליו של לואיס לופז שהוא שומר הראש והפרטנר של טוני ההומו.שבבעלותו שני מועדונים המצליחים ביותר בעיר וכמובן הרבה חובות לכל מיני אנשים שדיי מוכרים לניקו ולג'וני

אז מה חדש

אז חוץ מהמשימות הראשיות יש את המשימות הצדדיות. שעושים אותם אם שני חברים טובים של לואיס מהשכונה שהם בעצם מוכרים סמים ואתם עוזרים להם לגנוב קוק או לעשות עיסקאות שתמיד משתבשות........ וזה כל משה עושים שם ויש עוד קפיצות אם מצנח ומירוצים. והפעם זה לא הכל. הוסיפו נשקים חדשים (וממש חזקים) ומכוניות חדשות... וכמובן שהפעם הם ירדו עד לפרטים הקטנים כמו לבוא למועדון ולהתחיל לשתות או ללכת לרקוד ואם תרקדו טוב אולי תפגשו מישהיא בשירותים

המשימות והעלילה הראשית

המשימות ממש מגוונות ומלאות אקשן.אפילו יותר מידי. כבר על ההתחלה אתם תתחילו אם משימות קשות. סך הכל יש 25 משימות. שרובן זה ללכת לאנשהו ולהתחיל לירות בכל משה זז.
משהו שמאד איכזב אותי זה שאין אפשרות להשפיע על העלילה כמו לרדוף אחרי מישהוא ובסוף לבחור אם להרוג אותו או לתת לו למות.

טכני

במשך המשחק לא ניתקלתי בשום באג או בעיות טכניות הכל עבד חלק ומצויין

עוד פיצ'רים נחמדים

הוסיפו טנק שהוא ממש כיף אם אתם אוהבים כאוס (כמוני) אפשר להזמין אותו מחבר בפאלפון ואז להתחיל לפוצץ כל משה זז שזה פשוט כיף טהור ואני חייב להגיד שבאמת שיפרו את הגרפיקה ואפשר ליראות את ביניינים מרחוק וגם שפרו את המנוע הפיזיקלי אם אתם תירו על מכונית אז המתחת תיתעקם לגמרי.....

ולסיכום

אני נהינתי מכל רגע במשחק למרות שהעלילה לא כל כך ברורה וחוסר הריאליזם המוגזם קצת קילקל. ועוד משהו מאד חשוב ששכחו זה מודים חדשים למולטיפלייר. וחוץ מזה אין עוד הרבה מה לכתוב כי אחרי הכל זאת רק הרחבה....

אהבתי-את הנשקים החדשים. ואת המכוניות החדשות (במיוחד את הבנטלי שלי יוסף) ואת הדמויות החדשות (אני לא מתכוון לדמויות של העלילה אלא לאנשים שרואים ברחוב ובמועדון...)

לא אהבתי-את העלילה אין מספיק דרמה. ואין דרך להשפיע עליה. ואת חוסר הריאליזם המוגזם כמו לתפוס מישהו באוויר בזמן שהוא נופל ואתה אם מצנח תופס אותו. או לקפוץ ממטוס שמיתפוצץ....(למרות שזה מלא אקשן)
ואת זה שאין מודים חדשים למולטיפלייר

ציון-93

תודה לכם שקראתם

למנהלים אם אפשר אתם יכולים לפרסם את זה באתר בבקשה גם ככה אין שום דבר מענייןואחרי הכל זאת הביקורת העיברית הראשונה למשחק הזה (גם אם היא חובבנית)

בבקשה

נערך לאחרונה על ידי jr2xtreme, 31.10 בשעה 13:06.

הבורר:אבי אבי כמה פעמים אני צריך להגיד לך כסף זה רק שטר אם ציור של גוי עליו ......

OMG They Killd Kenny You Busters .....

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

מנהל פורום Xbox

#2   פורסם: 31.10, 08:51

מעט יותר פירוט היה יכול להיות מעניין וגם סיכום איך הגעת לציון שנתת...
אבל באמת כל הכבוד על הרצון הטוב וההשקעה!

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#3   פורסם: 31.10, 10:28

2dmx2
ציטוט:
צפה בהודעה
מעט יותר פירוט היה יכול להיות מעניין וגם סיכום איך הגעת לציון שנתת...
אבל באמת כל הכבוד על הרצון הטוב וההשקעה!
תודה אבל אתה מבין זאת רק הרחבה אין כל כך הרבה מה לכתוב עליה אם זה היה ביקרת על המשחק עצמו אז זה היה יותר ארוך הייתי מסביר על הגרפיקה על המנוע הפיזיקלי על העיר..... אבל כולם כבר יודעים את זה בסך הכל כל משה חדש זה דמויות חדשות נשקים מכוניות ועוד פיצ'רים.....

הבורר:אבי אבי כמה פעמים אני צריך להגיד לך כסף זה רק שטר אם ציור של גוי עליו ......

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#4   פורסם: 31.10, 10:57

משחק חזק !
יותר טוב מההרחבה הקודמת... הגרפיקה שופרה בצורה די משמעותית, במשחק הרגיל יש יותר מדי טישטוש אם תשימו לב... פה כבר ממש רואים את הכל חד ואפשר גם לראות בניינים הרבה יותר מרחוק... כאילו שהגדילו את מרחק הצפייה... הכל נראה יותר ברור וחלק.

הוסיפו מלא דברים חדשים... אני רק בהתחלה יחסית אז אני לא יכול לכתוב כרגע יותר מדי, אבל עד עכשיו הוא מרשים יותר ממה שחשבתי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

מודל לחיקוי

#5   פורסם: 31.10, 12:38

קצת קצר... היה אפשר להרחיב לדוגמא על האפשרויות האחרות כמו מצנח/טנק ואיך הם עובדות (האם הן מוסיפות, אם הם כיפיות/יעילות וכ'ו).

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#6   פורסם: 31.10, 12:53

תמיר אתה צודק תודה על העצה אני יערוך

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tankte

משתמש רגוע

#7   פורסם: 31.10, 14:32

תודה רבה לך .

National Gravity
-
John 'tankte' Greene
Dr.Zoidberg

SteelSeries 5H v2
SteelSeries QcK+ x
Logitech MX-518

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של pharoah

משתמש עצבני

#8   פורסם: 01.11, 08:55

הרחבה מצויינת , התמכרתי בשנית (:

""There's a good and a bad side of a battery. We were very good at the negative."
James Hetfield, Metallica

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של pharoah

משתמש עצבני

#9   פורסם: 01.11, 08:58

pharoah
ציטוט:
צפה בהודעה
הרחבה מצויינת , התמכרתי בשנית
טוב אז יש כמה משימות מתסכלות (מסוקים), אבל עדיין שווה ביותר.

""There's a good and a bad side of a battery. We were very good at the negative."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

מנהל פורום Xbox

#10   פורסם: 01.11, 10:11

לא שיחקתי בLOST AND THE DAMNED אז נראה לי שאני פשוט אקנה את הדיסק של שתי ההרחבות כשהו יהיה יותר מוזל באיביי או משהו...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של pharoah

משתמש עצבני

#11   פורסם: 04.11, 08:01

pharoah
ציטוט:
צפה בהודעה
טוב אז יש כמה משימות מתסכלות (מסוקים), אבל עדיין שווה ביותר.
סיימתי את הפרק אתמול.... נשארו כמה משימות צד אבל בסה"כ חוויה מטורפת, מומלץ .

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#12   פורסם: 04.11, 13:14

pharoah
ציטוט:
צפה בהודעה
סיימתי את הפרק אתמול.... נשארו כמה משימות צד אבל בסה"כ חוויה מטורפת, מומלץ .
איזה משימה אכי אהבתה ?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של pharoah

משתמש עצבני

#13   פורסם: 04.11, 14:13

jr2xtreme
ציטוט:
צפה בהודעה
איזה משימה אכי אהבתה ?
wow קצת קשה להצביע על משימה אחת כי ישנן כמה משימות ממש טובות, כמו:
Going Deep
This Ain't Checkers
Clocking Off
Departure Time (חוץ מהחלק האחרון המעצבן עם האופנוע)

גם משימות ה-Drugs Wars נחמדות מאוד.

לדעתי המשימה הכי גרוע במשחק היתה : Sexy Time , יצא לי עשן מהאוזניים עד שהבנתי איך לסיים אותה.

חזרה לראש העמוד
1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא