אז לאחר שטורניר הסקאוטים הקודם בהנהלתו של המנהל לשעבר תומר "Gaz" נגמר בלאן והמנצחים היו דניאל "daniel" ונתי "Sentor" נפתח טורניר חדש בקרוב והוא יבנה בדיוק באותו סגנון של קודמו.
החוקים נשארים אותם חוקים ויש לצייתם ולקבלם.
המקום הראשון יזכה ב:
זוג SteelSeries QcK heavy
המקום השני יזכה ב:
זוג SteelSeries Glide MX
הטורניר הולך להתנהל בצורת בתים-5 זוגות בכל בית,כאשר אנחנו מצפים בערך ל4-5 בתים. הבתים הולכים להיות מחולקים לפי seeding על מנת לעשות את הכל יותר הוגן לשחקנים היותר חדשים. הוא הולך להתנהל בדומה לetf2l-ניצחון 3 נקודות,תיקו-נקודה,והפסד אפס נקודות.
המשחקים בטורניר הולכים להתקיים באופן
עצמאי.על הקבוצות,עד לתאריך שיקבע,לקיים משחק אחד עם כל אחת מהקבוצות בבית(על המתכונת של המשחק אפרט בהמשך).לאחר מכן,מנצחי הבתים גם יחולקו לפי seeding,וכך הלאה בשיטת נוקאוט עד לגמר שאמור להתקיים בתאריך שיקבע בהמשך גם הוא. אבל,קבוצה שלא תקיים שני משחקים עד לתאריך המתבקש,אלא אם כן היא קיבלה אישור מיוחד
ממני(בעיקר לזוגות שיש שם משתתפים שהם בצבא,או איזשהן נסיבות מיוחדות. אישורים יחולקו רק במידה שכבר נקבעו כל ארבעת המשחקים עד לתאריך)תאבד נקודות.
דחייה של משחקים שנקבעו מראש בין שחקנים אסורה,במידה ויש בעיה או חוסר הסכמה אתם יותר ממוזמנים לפנות אליי.
כשבוע לאחר פתיחת ההרשמה היא תיסגר ,ובלילה יפורסמו הבתים. בדיון אחד כללי יהיו בתים,ותוצאות משחקים. עד לתאריך סיום השבוע הראשון ,כדי שמשחק יחשב,על משתתף להביא סקרין שוט +אישור של הצוות המפסיד בדיון התוצאות. בשלב מאוחר יותר תתבקשו להביא דמואים(או STV).
לגבי שרתים בחו"ל ושרתים אחרים-מותרים,אתם יכולים לשחק בכל שרת שאתם רוצים,אבל אף זוג לא מחוייב לשחק בשרת עם פינג גבוהה. אבל,במידה וזוג הסכים לשחק בשרת מחו"ל או משהו דומה,לא יהיו התחרטויות או כל מיני דברים בנושא. כמובן שהשרתים של ויגיימס עומדים לרשותכם,ואם אתם רוצים שרת למשחק דברו עם אחד האדמינים. כמובן,אגב,שאין סאבים.
המשחקים הולכים להתקיים במפות רגילות. כל משחק כולל 2 מפות,כש3 סיבובים נחשב כניצחון של מפה. המפות שתוכלו לבחור הן-
cp_badlands
cp_freight
cp_granary
cp_well
cp_fastlane
אני חושב שלא צריך לציין שצ'יטים והאקים מכל סוגיהם אסורים בטורניר.
כל הנשקים מותרים מלבד הSANDMAN וForce n Nature לימיט 1. (כל זוג יכול להשתמש רק באחד).
על הפינגים לא לעבור את ה80 (בשרת ישראלי כמובן).
חשוב: סקריפטים אשר נאסרו בטורנירים של קבוצות/etf2l אסורים גם פה.
עליכם להשתמש בקונפיג של ETF2L שאפשר למצוא אותו
כאן.
שאלות,בקשות,כל מה שתרצו בקשר לטורניר,צרו אותי קשר בסטים-
http://steamcommunity.com/id/antirox
או הודעה פרטית פה.
-כל זוג שלא ייקח SCREEN SHOT יאבד נקודה. אם בשני משחקים שכחתם לצלם-שתי נקודות. אני לא מוותר יותר. אם יש לכם סקרין שלכם אומרים להם לקחת סקרין,אז מבחינתי רק הזוג השני יאבדו נקודה. אם לא,שני הזוגות מאבדים נקודה
פתיחת ההרשמה - 10.1.2010
סגירת ההרשמה ופרסום הבתים הסופיים - 16.1.2010
ביצוע המשחק הראשון והשני - 17.1.2010 - 23.1.2010
ביצוע המשחק השלישי והרביעי - 24.1.2010 - 30.1.2010
סיום שלב הבתים - 30.1.2010
....
על כל זוג
לפתוח דיון בו לרשום את שם הקבוצה של הזוג,Steam ID's,לינק לSteam Profile,ושם המשתתפים.
מי שאין לו זוג,יכול לפתוח דיון בפורום קלאנים על זה. מוזמן אפילו.
תרשמו בהמוניכם

אני חוזר ואומר,גם אם אתם סקאוטים לא טובים,תרשמו בשביל הכיף,וגם נרשמים הרבה סקאוטים לא טובים אחרים ככה שלא תהיה לכם בעיה <:
*קרדיט ענקי לGaz על ההסברים והחוקים ולKatlan X-miX וCarl על העיצוב
*בקשר לאירגון השרתים יש לפנות לNathan -
http://steamcommunity.com/id/NathanRR