אחרי פרישה שלי ושל כמה חברים וותיקים אגדיים חוזרים לפתוח קלאן . בקלאן היו שחקניים שהם לפחות9 חודשיים שיודעים לשחק
כינוי: [BarZiny[S שם פרטי: מאור כינוי בפורום: Barzziny[y] כינוי בוונט: [BarZiny[S כמה זמן במישחק: שנתיים וחצי תפקיד בקלאן:ליידר ראשי
כינוי: Mr_edoiii שם פרטי: עידו כינוי בפורום: [MnA]Mr_edoiii כינוי בוונט: Mr_edoiii כמה זמן במישחק: שנתיים וחצי תפקיד בקלאן:ליידר ראשי
כינוי: Ti[T]uF שם פרטי: איציק כינוי בפורום: Ezek כינוי בוונט: Ti[T]uF כמה זמן במישחק: שנתיים ו3 חודשיים תפקיד בקלאן: ליידר
כינוי: Be[N]zZ שם פרטי: בן כינוי בפורום: Rekiki כינוי בוונט: Rekiki כמה זמן במישחק: שנתיים ו4 חודשיים תפקיד בקלאן: ליידר
[BarZiny[S Mr_edoiii SkyANgeL
כינוי: SkyANgeL שם פרטי: דניאל כינוי בפורום: SkyANgeL כינוי בוונט: SkyANgeL כמה זמן במישחק: שנה וחצי תפקיד בקלאן: שחקן רגיל
כינוי: Ron[L]So שם פרטי: עדן כינוי בפורום: Ron[L]So כינוי בוונט: Ron[L]So כמה זמן במישחק: שנה וחצי תפקיד בקלאן: שחקן רגיל
כינוי: Ure[N]No שם פרטי: דניאל כינוי בפורום: Daniel Portnoy כינוי בוונט: Daniel Portnoy כמה זמן במישחק: שנתיים תפקיד בקלאן: שחקן רגיל
ילדים שהם לפחות 9 חודשים שיודעים לשחק ילדי כבוד,שמתנהגים יפה בשרת,לא מיתחצפים לאדמינים או לשחקנים רגילים בשרת חובה וונט,להיות פעיל בפורום ובמישחק.
1אסור לקלל 2 אסור להשתמש בצ'יטים 3 חובה להקשיב לאדמינים,וללידרים 4 אין לעשות ספאון קיל,ספאם קיל,טים קיל...(וכל הקילים למינהם) 5 לא להתאבד להשתגר סתם...בקיצור לשחק בכבוד 6 וכל מי שניכנס לקלאן יש לשים תתאג FmR
נערך לאחרונה על ידי Barzziny[Y], 24.01 בשעה 14:32.
יכלת להשקיע יותר בדיון, אבל לא נורא, דיון נורמלי. באיזה שרת אתה פותח את קלאן FmR ?.. לפתיחת קלאן, צריך לפחות 5 אנשים. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
אם אתה מחפש מעצב לדיון הקלאן, הייתי ממליץ לך על : Katlan, Typix, MiNiMe. בהצלחה לך עם הקלאן, קלאן FmR. מאחל אני לך ברכות ואיחולים על פתיחת הקלאן, קלאן FmR.
אחי דיון יפה אבל אתה חייב 5 שחקנים,לוגו הקלאן,חתימות [לא חובה אבל זה יפה וזה מראה על קלאן פעיל] וגם חייב אחי לרשום באיזה שרת למשל ככה בקשת רישמיות DM|הקלאן FMR ככה אחי תלמד להבא