הראיון תורגם על ידי מאנגלית לעברית, בראיון מרואיין Appe שהוא אחד מהסולדג'רים הטובים בעולם והוא משחק בTeam Dignitas שהיא הקבוצה הכי טובה באירופה אם לא בעולם.
לראיון המקורי באנגלית לחץ
כאן.
]
תרגום:
ש: בתור התחלה, בשביל אלו שלא מכירים אותך, אנא הצג את עצמך בבקשה, ספר לנו על היסטורית הגיימינג שלך, על מצבך כרגע ועל כל דבר אחר שיכול לעניין אותנו.
נמחקה לי התשובה פה
ש:מה דעתך לגבי הנשקים החדשים ואישורם למשחקים התחרותיים, בעוד שנשקים אחרים לא מאושרים?
ת:אישור שלא נשקים לא מאוזנים פוגע במשחק יותר מדי, לא סתם בכל משחק יש נשקים אשורים כדי לאזן את המשחק, לצערנו הם לא עושים את האיזון הזה בשבילנו וזה תפקדינו לגרום להם להבין את הטעויות שלהם.
ש:מה הייתה עושה כדי לשנות את הנשקים החדשים ולהפוך אותם יותר מאוזנים לתחרותי?
ת:
FaN - להעיף לגמרי את הKonckBack.
TDH - להעיף את הMini Crits, לעשות שהדמג' המקסימלי יהיה 124 ואולי אפילו להגדיל את מספר הטילים ל5.
Equlaizer - לא צריך את הבאף לדמג' המהירות מספיקה, זה יכול להביא לסולדיג'ר הזמדנות טובה לברוח או לפחות להרוויח קצת זמן, לבזבז קצת כדורים ליריב ואולי אפילו לעשות רגרופ עם הטים שלו.
ש:איזה שינויים הייתה עושה לנשקים אחרים כדי להפוך אותם ליותר נורמליים ובעלי שימוש?
ת:
Sandman - הכדור חוזר כשולקחים Ammo, להגדיל את הכוח שלו, להוריד את הStun ושלא יגרום לאבד חיים.
Bonk - שלא יגרום לאבד מהירות.
Natashca - להגדיל את הדמג'
Sandvich - כשאתה אוכל אותו כל מי שמסביבך מקבל חיים של Mini Health pack.
Boxing Gloves - מהירות גבוהה יותר, קפיצות אגרוף , וכעיקרון כל דבר שיהפוך אותו לשימושי במפת 5 כיבושים.
Jarata - לשנות את זה מי פיפי למשהו אחר

, זה אמור להיות מצחיק אבל כספונסרים באים להסתכל על המשחק ורואים שאנשים זורקים פיפי אחד על השני אתה יכול לצפות שההצעה תיהיה מבוטלת.
ש:אם היה לך משחק חשוב נגד קבוצה שאתם הכי מפחדים ממנה בGranary ובBadlands מה היה הרוסטר שהייתה משתמש בו אם לא היה Class Limit?
ת:הייתי מכניס 3 Demo + מדיק + 2 סקואטים, למה צריך את הסולי הגרוע הזה כשיש אקסטרה דמוס

? או לחלופין הייתי מגיע עם 3 סקאוטים זה כבר היה מבלבל את הסולדג'רים שלהם!
ש:איך הייתי גורם לקלאסים לא סטנדרטים להיות יותר משוחקים במשחקים תחרותיים?
ת:הייתי שמח לראות מפות שHeavy יכול להגיע לcp3 במהירות או לדוגמא דרכי קיצור לCp3.
גם הייתי שמח עם הייתי מכונה שמסתובבת מסביב לאנג'ניר ששומרת עליו, זה לא צריך לעשות יותר מדי דמג' רק לספר לאנג'ניר הזמנות להשתתף בקרב רגיל.
כמו כן הפיירו צריך קצת בוסט למהירות וגם הייתי שמח אם היה אפשר לגרום לAir blast להפקיץ אותו מדי פעם.
ש: אתה מאמין שהרעיון שהמפות נקבעות בראש הוא יותר טוב מאשר שכל קבוצה בוחרת מפה?
ת: בהחלט, כשאתה יודע כשבוצה חלשה במפה מסויימת אתה יכול להשתמש בזה נגדה וכמו כן לא לבחור מפה שהיא טובה בה או שאם אתה לא טוב במפה מסויימת לדאוג שלא יבחרו אותה.
ש:איזה תוספות הייתה מכניס למוד התחרותי?
ת:במקום לשפר את המוד למה לאל שפר את התחרויות, התחריוית כבר עשו עלינו מספיק כסף כדי להקים מחנה אימונים שיהיה אפשר לקיים בוא Lan's.
כמו כן היה נחמד אם הם היו מוסיפים אצ'וומנטים כמו:
Semi-pro: Win 10 games in Tournament mode", "Don't be a coward, be aggr(on)essive: Win a match with a lower score than your opponents medic" or "Online Hero
או שValve יוציאו NightCup רשמי שלהם.
ש: מה לגבי סורס TV , איזה תוספות הייתה מכניס לזה?
ת: הייתי שמח לראות אפשרות שכאשר אתה מסתכל על מישהו אתה יכול לראות באיזה מקשים הוא משתמש.
ש: אחרי הרבה שאלות קשות יש משהו שהייתי רוצה להוסיף?
ת: אפילו אם נשמע שאני שונא את המשחק אני אוהב אותו מאוד, זה אחד המשחקים הטובים ביותר לאונליין שיצא לי לראות ולקחת חלק ממנו ועדיין יש לי תקווה שיום אחד נלך לשחק בלאנים הגדולים בעולם כמו כן הייתי רוצה להודות לספונסרים של הקבוצה שלי ותודה לכל מי שעוזר לפיתוח TF2
תהנו, היו חלקים לא חשובים לפי דעתי שוויתרי עליהם, הוא יותר מדבר על המשחק מאשר על עצמו אבל גם זה משהו לא?