בחירת קפטן נבחרת ישראל בקטגוריית – CounterStrike 1.6
ההצבעה הסתיימה!
אחד האירועים היותר יוקרתיים המתקיים כבר 6 שנים ברצף הוא טורניר האומות של אתר תחרויות הגיימינג הגדול בעולם – ESL. השנה עם כניסתו של ה ESL לסצנה הישראלית נבחרת ישראל מוזמנת להשתתף בכלל התחרויות והמשחקים המשוחקים בטורניר יוקרתי זה. נבחרת ישראל של שנים עברו אשר השתתפה במסגרות שונות כמו ה Clanbase הראו יכולות מרשימות והפתיעו רבות אותנו הקהילה הישראלית ואת מארגני הטורניר עצמו.
ויגיימס, אשר מנהלת את הסקציה הישראלית לאתר הגיימינג – ESL, לוקחת את עניין הנבחרת בכובד ראש ותעניק השנה שרתי אימון ישראלים ואירופאים לנבחרת. תתרום את משרדיה במשחקי הנבחרת נגד נבחרות אירופאיות בכדי לגבור על בעיות הפינג הישראליות ותתמוך בכל אשר ידה לתת למען המטרה – גאווה לאומית ועוצמת הביטוי כי הספורט באלקטרוני בארץ חי ובועט.
השנה לא כבשנים עברו, נשמח לשמוע את דעתכם, הקהילה, בנוגע לבחירת קפטן ומנהיג נבחרת ישראל לכן אנו מעמידים בפניכם היום - למשך מספר ימים בלבד - את שלושת המועמדים הבאים ומעט פרטים עליהם בכדי שתוכלו להתרשם מעט יותר מהידע המצומצם שרכשתם עליהם:
דור "appears" ישועה
קבוצה נוכחית: eSrael Gaming
קבוצות עבר: ALT-Gaming, KYE
השגים אחרונים: 1st Vgames Hanukka LAN, 1st Vgames Sukkot LAN
כיום דור, appears, משמש כלידר קבוצת eSrael Gaming, אחת הקבוצת החזקות והיציבות בסצנה הישראלית. הנסיון וההצלחה שלו, כלידר הקבוצה המדוברת, בהחלט יכולה לתרום לו רבות בהנהגת נבחרת ישראל. דור מעיד על עצמו כי אם יבחר להוות קפטן הקבוצה, ישקיע בה כפי שמשקיע בקבוצתו עצמה ויעשה את מירב המאמצים בכדי להגיע לגמר האירופאי.
איתי "itayz" דדוש (ALT, eSrael) ממליץ:
"אני משחק עם דור תקופה ארוכה ולא פגשתי עוד שחקן שיודע להשקיע ולנהל את השחקנים שלו לנצחון כמו שדור עושה איתנו. הכריזמה והשאפתנות שדור מקרין במהלך משחקים ואימונים משפיעים על כלל שחקני הקבוצה ומעלים את המוטיבציה בכמה רמות גם בימי משבר. כיום כלידר הקבוצה הטובה ביותר בישראל אני מאמין שתפקיד ניהול הנבחרת הוא בזכות ולא בחסד."
אבי "spooky" מדואל
קבוצה נוכחית: era
קבוצות עבר: EG, eSrael
השגים אחרונים: 2nd Israeli Championship for PC Games
על אבי, spooky, יעידו כי הוא אחד השחקנים היותר מוכשרים כיום בישראל. אבי ידוע כשחקן מעולה, כשרוני, היודע להשקיע בקבוצתו מהפרט הגדול ועד לקטן ביותר. אבי מעיד על עצמו כי אם יבחרו בו להוות קפטן הנבחרת, בחירת השחקנים תעשה ללא מוטיבים חברתיים ושיקול הדעת יהיה מקצועי בלבד. כמו כן, אבי הוא אחד השחקנים היחדים בארץ שנשארו עם הכרות בצורת המשחק מול קבוצות אירופאיות.
לידן "Rayman" זיו (eSrael, era, eL!) ממליץ:
"אם יש מועמד מספיק טוב להיות הקפטן של הנבחרת הישראלית השנה הוא ללא ספק אבי, spooky. שחקן שיודע לקרוא משחק, מבחינת ביצועים אין בכלל מה לדבר! עוד לא ראיתי בין אדם שיודע לנהל קבוצה בתוך המשחק ומחוצה לו. אבי יודע להפתיע אותי כל פעם מחדש כשחקן וכבן אדם, ללא ספק הקפטן הראוי ביותר לנבחרת ישראל השנה!"
רדיאון "Radik" למבריצקי
קבוצה נוכחית: none
קבוצות עבר: EnD, Sneaky
השגים אחרונים: 3rd ESWC + WCG Israeli qualifiers, Inferno Online – Sweden
רדיאון, RadiK, הוא מהאסקולה הישנה, שחקנים כמוהו כבר קשה לראות פעילים באופן שוטף. הרזומה של רדיאון מראה בפני עצמו על יכולות הנהגה לקבוצות הסיאס השונות וההשגים מדברים בעד עצמם. רדיאון מעיד על עצמו כי יש לו הרצון, הניסיון ,היכולת להתמיד והאופי בכדי להוביל את הקבוצה לנצחון.
דולב "Dolev" פרחי (EnD, eSrael) ממליץ:
" ראדיק שחקן שמשחק איתי קרוב ל5 שנים, שיחקתי איתו לאחרונה והוא לא איבד את כשרון הלידינג שלו וגם לא את המשחק, אפשר להגיד שראדיק הוא אחת הסיבות היחידות שנשארו לי לחזור לשחק, ואם הייתי חוזר לשחק זה בשבילו. הוא שיחק בהרבה לאנים, נגד המון קבוצות בחו"ל ואפשר להגיד לזכותו שהיה בשוודיה ושיחק נגד קבוצות מהטופ העולמי. מי שעקב וזוכר את המשחקים של אי אנ די מהשחקנים הישנים יודע שעשינו מהפכות במשחקים מתוצאות בלתי אפשריות והפכנו אותם לנצחונות, אני יכול להצביע על הסיבה היחידה שזה קרה וזה בגלל ראדיק."
איך אמר ביבי? תצביעו ותשפיעו! ההצבעה תסתיים תוך 36 שעות.
בחירת לידר הנבחרת במסגרת הקאונטרסטרייק תתבצע ע"י שיקולי המערכת, הצבעתכם בסקר והתגובות הבונות כלפי כל אחד מהמתמודדים. בהצלחה.
ההצבעה הסתיימה!