משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש חדש

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
08.02, 00:34
|
|
|
Radik!
הלידר שהוכיח את עצמו מול חו"ל הכי הרבה וזה מה שכרגע משנה המשחקים הם מול חו"ל.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
08.02, 00:39
|
|
|
no ofman?
|
|
|
|
|
|

eSrael Manager

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
08.02, 06:41
|
|
|
internek |
ציטוט: |
 |
|
|
לשחק יותר טוב מהנבחרת שתהיה זה כן אני יכול להבטיח אבל אין חשק כמו פעם ואין שחקנים.. |
|
|
|
|
עוד לא ראית אותם משחקים :O איך הגעת לתובנה שתשחק יותר טוב מהם?
אם כל הכבוד להישגים שלכם בנבחרת ישראל שנה שעברה במסגרת הקלאןבייס ויש כבוד! אתה צריך לזכור שבמסגרת הקלאןבייס הנבחרות הטובות בעולם כמו שוודיה לא לוקחות חלק וגם קבוצות שלוקחות חלק כמו גרמניה/דנמרק השחקנים הטובים ביותר מאותן מדינות לא משחקים מכיוון שהקבוצות שלהם לא משחררות אותם... אז אני מציע שעם ההצהרה המעט חצופה הזאת תחכה ל"כשלון" של הנבחרת השנה.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
08.02, 09:33
|
|
|
ברור שרדיאון!!!!!!!!
אם כל הכבוד לאבי ויש כבוד..
רדיאון שחקן אם יותר ניסיון שהוכיח את עצמו ב-EnD האגדית שעשתה היסטוריה והביאה כבוד ולקחה חלק באירועים גדולים ויוקרתיים כמו CPL ואין מה להגיד אבי במקומו מונך מאני חושב שהוא שחקן אם הרבה ניסיון אבל אם כל הכבוד רדיאון יותר מנוסה מול קבוצות בחו"ל וגם שיחק נגד קבוצות מהגדולות שהיו.
יום טוב.
נערך לאחרונה על ידי dorsoN, 08.02 בשעה 09:53.
|

"הילדים בארץ כחול לבן , רואים כחול משפריצים לבן"
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
08.02, 09:48
|
|
|
מיכאל זה ממש לא חוכמה לתת לקהילה לבחור...
90% ממי שהגיב פה לא היה בכלל שרדיאון שיחק וזוהי הפעם הראשונה שהם בחרו אותו.
ממי שכן בחר אותו, רובם עשו את זה בגלל שדולב המליץ עליו ותו לא.
אבל עצם המלצה של דולב, לוקחת את שאר ההמלצות.
דור שחקן גדול, אבי שחקן גדול, אבל רדיאן כמה רמות מעליהם מבחינת ניסיון וידע.
חוץ מזה, מי אמר שהקפטן צריך לשחק ? מספיק הניסיון שלו כדי לתת להם אימונים טובים ולהרכיב קבוצה טובה..
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
08.02, 09:56
|
|
|
nebbor |
 |
|
|
מיכאל זה ממש לא חוכמה לתת לקהילה לבחור...
90% ממי שהגיב פה לא היה בכלל שרדיאון שיחק וזוהי הפעם הראשונה שהם בחרו אותו.
ממי שכן בחר אותו, רובם עשו את זה בגלל שדולב המליץ עליו ותו לא.
אבל עצם המלצה של דולב, לוקחת את שאר ההמלצות.
דור שחקן גדול, אבי שחקן גדול, אבל רדיאן כמה רמות מעליהם מבחינת ניסיון וידע.
חוץ מזה, מי אמר שהקפטן צריך לשחק ? מספיק הניסיון שלו כדי לתת להם אימונים טובים ולהרכיב קבוצה טובה.. |
|
|
|
|
+1
|

"הילדים בארץ כחול לבן , רואים כחול משפריצים לבן"
|
|
|
|
|

ס.מנהל טורנירים

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
08.02, 10:33
|
|
באתי להצביע RAD ונלחץ לי מישהו אחר
אבל mele. לא הבנתי איזה הישג זה Inferno Online - sweden
IOL זה לא לאן שופ?
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
08.02, 11:29
|
|
|
spooky
|
|
|
|
|
|

|
| #39 פורסם:
08.02, 13:52
|
|
|
spooky
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
08.02, 13:59
|
|
|
Radik
|
Love life Get paied and than Get laied
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
08.02, 14:01
|
|
|
mele |
 |
|
|
אם כל הכבוד להישגים שלכם בנבחרת ישראל שנה שעברה במסגרת הקלאןבייס ויש כבוד! אתה צריך לזכור שבמסגרת הקלאןבייס הנבחרות הטובות בעולם כמו שוודיה לא לוקחות חלק וגם קבוצות שלוקחות חלק כמו גרמניה/דנמרק השחקנים הטובים ביותר מאותן מדינות לא משחקים מכיוון שהקבוצות שלהם לא משחררות אותם... אז אני מציע שעם ההצהרה המעט חצופה הזאת תחכה ל"כשלון" של הנבחרת השנה. |
|
|
|
|
אין לי כוח עכשיו להתווכח איתך אני יודע שתגיב לי בחזרה ואני יחזיר לך אתה הרי אוהב את זה, מה אתה בכלל מבין בסיאס?(עם כל הכבוד) אני אמרתי שאני חושב(זכותי להגיד) שנשחק יותר טוב מהם זה לא עובדה ואני לא מבטיח כלום.. מי שמכיר אותי יודע שאני לא אומר דברים כאלה בדר"כ פשוט זה מעצבן אותי לראות משחקים מהצד ולהגיד שאם הייתי עושה נבחרת יכלנו לעשות יותר מצד שני אני גם לא רוצה להיות בה(בגלל ששחקנים פרשו) שזה נוגד, אז אני רק מדבר ואפשר להגיד דברים אבל בסדר תגיד מה שבאלך.
אני גם לא תופס מההישגים שלנו כמו שאמרתי אני מרוצה מהרמה ששיחקנו בכמה משחקים..(שלב אחד אחרי הבתים, אני חושב שאפשר להגיע יותר)..
אתה לא מבין מה אני אומר.. אתה חושב שאני אומר שהנבחרת שתהיה תהיה גרועה ותפסיד.. זה לא מה שאני אומר .. אני אומר שיש להם סיכוי כמו לכל נבחרת הרי זה ספורט ויש מצב גם שהם יהיו טובים לדעתי יכלתי להציב נבחרת יותר טובה (יכול להיות שאני טועה)..ותאמין לי שאני אובייקטיבי ושקבוצה יותר טובה ממני אני אומר למי שאיתי עוד לפני המשחק שאנחנו משחקים נגד קבוצה יותר טובה...(אם זה בחו"ל או בארץ)
אל תגיד סתם דברים זה לא משנה איזה נבחרות משתתפות זה משנה נגד איזה נבחרת אתה משחק.. מזה משנה אם יש תנבחרת נגיד הכי טובה בעולם שמשתתפת ואתה לא משחק נגדיהם אז אין לך מה להזכיר את שבדיה..וששיחקנו נגד גרמניה וניצחנו אותם הם היו ברוסטר טוב(tixo pan RomanR chef-koch kapio( ולקחו גם תקלאןבייס אם היית מבין בסיאס היית מבין שזה הרכב אולי הכי חזק שלהם אולי חוץ משחקן אחד אולי..
ובטח שאני מקווה כמו כל אחד שהנבחרת תנצח ותביא כבוד למדינה בהצלחה sapakOah;D
אה ואתה צודק לא הייתי צריך להשתמש במילה בטוח(שאמרתי בטוח התכוונתי יותר מחושב)
ושעוד לא ראיתי אותם משחקים תאמין לי שאני מכיר אותם ואני יודע בערך איך הם ישחקו אני לא צריך לראות כדי לדעת איך הם משחקים(שלא כמוך)
נערך לאחרונה על ידי internek, 08.02 בשעה 14:27.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
08.02, 14:21
|
|
|
ואללה nek צודק ל mele אין ידע בסיאס .
בכל מקרה Radik!!. היה שחקן ענק פעם
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
08.02, 14:36
|
|
|
mele |
 |
|
|
אם כל הכבוד להישגים שלכם בנבחרת ישראל שנה שעברה במסגרת הקלאןבייס ויש כבוד! אתה צריך לזכור שבמסגרת הקלאןבייס הנבחרות הטובות בעולם כמו שוודיה לא לוקחות חלק וגם קבוצות שלוקחות חלק כמו גרמניה/דנמרק השחקנים הטובים ביותר מאותן מדינות לא משחקים מכיוון שהקבוצות שלהם לא משחררות אותם... אז אני מציע שעם ההצהרה המעט חצופה הזאת תחכה ל"כשלון" של הנבחרת השנה. |
|
|
|
|
You really need to get off that high you climbed on. You don't argue with one of the best players, certainly one of the best leaders to ever play this game in Israel, when you have close to no competitive gaming experience.
It doesn't take a brain surgeon to come to the realization it's only stupid to compare last years team to whatever team you'll be able to scramble this year. This is not me being negative, but simply realistic.
For someone who's supposed to be running this years team, I strongly suggest you put any personal interest aside, even if that means sitting this year out, considering the fiasco (compared to last years, we don't want to take steps back do we?) at CB.
|
|
|
|
|
|

eSrael Manager

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
08.02, 14:53
|
|
|
internek |
 |
|
|
אין לי כוח עכשיו להתווכח איתך אני יודע שתגיב לי בחזרה ואני יחזיר לך אתה הרי אוהב את זה, מה אתה בכלל מבין בסיאס?(עם כל הכבוד) אני אמרתי שאני חושב(זכותי להגיד) שנשחק יותר טוב מהם זה לא עובדה ואני לא מבטיח כלום.. מי שמכיר אותי יודע שאני לא אומר דברים כאלה בדר"כ פשוט זה מעצבן אותי לראות משחקים מהצד ולהגיד שאם הייתי עושה נבחרת יכלנו לעשות יותר מצד שני אני גם לא רוצה להיות בה(בגלל ששחקנים פרשו) שזה נוגד, אז אני רק מדבר ואפשר להגיד דברים אבל בסדר תגיד מה שבאלך.
אני גם לא תופס מההישגים שלנו כמו שאמרתי אני מרוצה מהרמה ששיחקנו בכמה משחקים..(שלב אחד אחרי הבתים, אני חושב שאפשר להגיע יותר)..
אתה לא מבין מה אני אומר.. אתה חושב שאני אומר שהנבחרת שתהיה תהיה גרועה ותפסיד.. זה לא מה שאני אומר .. אני אומר שיש להם סיכוי כמו לכל נבחרת הרי זה ספורט ויש מצב גם שהם יהיו טובים לדעתי יכלתי להציב נבחרת יותר טובה (יכול להיות שאני טועה)..ותאמין לי שאני אובייקטיבי ושקבוצה יותר טובה ממני אני אומר למי שאיתי עוד לפני המשחק שאנחנו משחקים נגד קבוצה יותר טובה...(אם זה בחו"ל או בארץ)
אל תגיד סתם דברים זה לא משנה איזה נבחרות משתתפות זה משנה נגד איזה נבחרת אתה משחק.. מזה משנה אם יש תנבחרת נגיד הכי טובה בעולם שמשתתפת ואתה לא משחק נגדיהם אז אין לך מה להזכיר את שבדיה..וששיחקנו נגד גרמניה וניצחנו אותם הם היו ברוסטר טוב(tixo pan RomanR chef-koch kapio( ולקחו גם תקלאןבייס אם היית מבין בסיאס היית מבין שזה הרכב אולי הכי חזק שלהם אולי חוץ משחקן אחד אולי..
ובטח שאני מקווה כמו כל אחד שהנבחרת תנצח ותביא כבוד למדינה בהצלחה sapakOah;D
אה ואתה צודק לא הייתי צריך להשתמש במילה בטוח(שאמרתי בטוח התכוונתי יותר מחושב)
ושעוד לא ראיתי אותם משחקים תאמין לי שאני מכיר אותם ואני יודע בערך איך הם ישחקו אני לא צריך לראות כדי לדעת איך הם משחקים(שלא כמוך) |
|
|
|
|
אני לא יודע למה אתה כלכך קופץ? לא זכור לי שתקפתי אותך בתגובה שלי, להפך - נתתי את מירב הכבוד לשחקן כמוך. היה נראה תמוהה בעיני הביטחון שהנבחרת השנה תהיה כשלון בעיניך/אתה תרים קבוצה טובה מהם, עוד לפני שהם שיחקו משחק אחד. בנוגע לידע שלי בסיאס ולקבוצות שהשתתפו במסגרת הקלאןבייס - לא מדובר פה על ידע כזה או אחר אלא על עובדות מהשטח שלא צריך להיות גאון הדור בשביל לקרוא אותם באתרי גיימינג במהלך התקופות השונות.
ניוטרון - כאילו מה!?
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
08.02, 15:06
|
|
|
RadiK !!!!
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
08.02, 15:07
|
|
|
RadiK
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
08.02, 15:38
|
|
|
wulzer |
 |
|
|
spooky lamrot she hu snob
GL |
|
|
|
|
+1
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
08.02, 16:02
|
|
ללא ספק.
RADIK IMPERIA
שחקן אחד האחרונים ששיחק בחול והביא כבוד, שחקן שפירק קלאנים מהטופ בעולם, שחקן שרואה שם של שחקן לא רועדות לו הביצים, ההפך יש לו רצון להראות שיש גיימינג בישראל.
הוא היחידי שעוד איך שהוא נוכל לשחזר את ההישג של שנה שעברה לפחות בקצת 
Spooky \ apearrs
שחקנים די "חדשים" לטופ הישראלי apearrs לפחות Spooky קצת וותיק, אין להם את הנסיון.
ילדים שיגיבו למה שאמרתי ויגידו "איזה ניסיון איזה?!"
אז כחו דוגמא, משהו קל: חוף גיא בכנרת מכירים?
אני מניאק עם מי שלא עלה פעם ראשונה על הלבנה לפחות קצת פחד.
ובפעם השניה אתה כולך מרץ ורצון ומלא בכפיות.
Radik IMPERIA
נערך לאחרונה על ידי skwitoN-, 08.02 בשעה 16:13.
|
הציוד שלי:
העכבר:Razer CopperHead Blue 2000dpi
הפאד:Razer eXactMat
אוזניות:Razer Pirana
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
08.02, 16:15
|
|
|
skwitoN- |
 |
|
|
ללא ספק.
RADIK IMPERIA
שחקן אחד האחרונים ששיחק בחול והביא כבוד, שחקן שפירק קלאנים מהטופ בעולם, שחקן שרואה שם של שחקן לא רועדות לו הביצים, ההפך יש לו רצון להראות שיש גיימינג בישראל.
הוא היחידי שעוד איך שהוא נוכל לשחזר את ההישג של שנה שעברה לפחות בקצת 
Spooky \ apearrs
שחקנים די "חדשים" לטופ הישראלי apearrs לפחות Spooky קצת וותיק, אין להם את הנסיון.
ילדים שיגיבו למה שאמרתי ויגידו "איזה ניסיון איזה?!"
אז כחו דוגמא, משהו קל: חוף גיא בכנרת מכירים?
אני מניאק עם מי שלא עלה פעם ראשונה על הלבנה לפחות קצת פחד.
ובפעם השניה אתה כולך מרץ ורצון ומלא בכפיות.
Radik IMPERIA |
|
|
|
|
אתה מדבר יותר מידי שטויות מילא APPEARS אבל SPOOKY ? הוא נחשב הצ'יטר הכי גדול בארץ מה אתה מדבר שטויות ? ברור שאת RADIK יבחרו אני מבציע לו
|
|
|
|
|
|

משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
08.02, 16:19
|
|
RADIK 
|
iNfront# ~willsoN 
|
|
|
|
|

מנהל ESL.IL

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
08.02, 16:22
|
|
|
איפה nek? הבנתי שהוא גם מעוניין
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
08.02, 17:10
|
|
radik  DD
alla radiyon ya totah leader EnD
|
hax0r~ NIRRRR: ma ata giani
hax0r~ NIRRRR: gizani
JOK3R: hhhhhhhhhhhhhhhhh
hax0r~ NIRRRR: ze mezik..
^_^: aordti aval ani lo yahol leadber
^_^: she ima shli lu tavo em a makel
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
08.02, 17:51
|
|
|
mele |
 |
|
|
ניוטרון - כאילו מה!? |
|
|
|
|
What is it you don't understand?
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
08.02, 18:36
|
|
|
mele |
 |
|
|
|
|
|
|
אתה מדבר אל הלידר הכי טוב שהיה בארץ שבנתיים הקבוצות שהקבוצה שלך מפסידה (PGS) היו חוטפות ממנו 16-3 16-4 אז חלאס הנבחרת שהפסידו מולה אנשים מהקבוצה שלך ולא זזו חוטפים מהנבחרת של שנה שעברה 16-0 אולי 16-1 כי internek חולה נפש .
יאללה סתום קצת בקיצר.
ד"א שחקנים לא טובים משחקים ב CB וכו' ?
Denmark
FaagaN
ave
anizz
Sunde
zonic
אני מבין שהם גרועים והeSr שלך לוקחת להם יותר מ 8 9 ראונדים כמו ש internek לקחו
ו
Sp|ke
Kurt1s
faken
JungleBoy
101
מ Dignitas לשעבר גרועים שגם אותם הקבוצה שלך מנצחת 2-1
וגם צכ'יה עם eSuba ו oskar שהוא שחקן תותח הקבוצה שלך והנבחרת שלך תקרע
רומניה אם k1d0r Marius Darky Cr0wn ואלה גם הנבחרת עומדת מולם
וגם Germany שרן ניצח ב2007 או 2008 הקבוצה שלך לא רואה
וגם
טורקיה אם coLLy y4sin gob b ואלה הקבוצה שלך לא רואה
ואיך לא את נורבגיה אם DaY tacky REAL ואלה הקבוצה שלך בכלל אונסת
בנתיים הוא הוכיח שהוא לא רואה אפחד בארץ ומפרק קבוצות מהעולם כמו מים והקבוצה שלך אם כנבחרת ואם כקבוצה מפסידים לדייגים אז שב בשקט.PGS\Serbia ...
נערך לאחרונה על ידי Clix, 08.02 בשעה 18:43.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
08.02, 18:42
|
|
בטעות הצבעתי ל appears אבל עם ההישגים של radik הייתי מצביע לו כי פשוט הצבעתי ישר בלי לקרוא
בהצלחה נובס
|
ABCD?
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
08.02, 18:48
|
|
|
Radik ! no doubt
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
08.02, 18:57
|
|
|
!Radik for sure
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
08.02, 19:17
|
|
|
kuta |
 |
|
|
איפה nek? הבנתי שהוא גם מעוניין |
|
|
|
|
ביום שranek ישחק תיהיה בטוח שלסרביה לא יפסידו וניראה לך שאם הוא יסכים להיות בנבחרת תיהיה בכלל הצבעה ??
חחחחחחחחחח חמוד אתה מילה.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
08.02, 19:20
|
|
|
redik4sure.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
08.02, 19:26
|
|
|
Clix |
 |
|
|
ביום שranek ישחק תיהיה בטוח שלסרביה לא יפסידו וניראה לך שאם הוא יסכים להיות בנבחרת תיהיה בכלל הצבעה ??
חחחחחחחחחח חמוד אתה מילה. |
|
|
|
|
או שאתה חיי בסרט או שלא יודע למה אתה חושב שלא יהיו עוד אנשים כמו NEK ? תתפלא אם מישהו ירצה להשקיע הוא יכול להיות כמו נק בדיוק באותו זמן שהוא נהיה שחקן פרו היה ב atlethicos הזה השקיע ושיחק טוב ונהיה לידר קטלני תשמע בן אדם אם הרמה של פעם הייתה כמו היום תאמין לי שהיו צעירים שהיו משתפרים ממזמן כמובן שעכשיו אין על NEK אבל גם RADIK בהצבעה אז זה לא חשוב כל כך ותאמין לי שלא היו ישר בוחרים את NEK עם RADIK היה גם משחק כי בינינו מה שהוא עשה נק עשה גם יום טוב :]
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|