כל הביקורת על המשחק Final Fantasy XIII - האם תקנו אחרי הביקורות שתראו? - משחקים Vgames - קהילות

נושא: כל הביקורת על המשחק Final Fantasy XIII - האם תקנו אחרי הביקורות שתראו?
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של The-Crush

כתב פורום PS3

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 06.03, 13:12

Target כל הביקורת על המשחק Final Fantasy XIII - האם תקנו אחרי הביקורות שתראו?

כל הביקורת על המשחק Final Fantasy XIII - האם תקנו אחרי הביקורות שתראו?

אוקיי חברה התחילו לצאת כל הביקורות של המשחק Final Fantasy XIII וכמו כן חלק מהחנויות כבר החלו לשלוח את המשחק (כן כן אני מדבר על VGP) וכמו כן ישנם חנויות בארץ שמוכרות כבר את המשחק ,וכמו כן כל הביקורות וידאיו וגם מילולי יצאו עכשיו - האם תקנו את המשחק על פי הציון?

Final Fantasy XIII Review Gamespot

Final Fantasy XIII Review Gametrailers

Final Fantasy XIII Review 1UP

X-Play / Final Fantasy XIII Battle System Preview

ולשאר הביקורות המילוליות של האתרים האחרים

ציטוט:
GamePro
Complaining about the lack of a Japanese audio track might seem like nitpicking but it goes back to my main point: XIII ignored me -- me, a dedicated JRPG and Final Fantasy fan -- to try and seduce someone else with user-friendly tutorials and a Leona Lewis theme song.
ציון
80\100
ציטוט:
Eurogamer
Final Fantasy XIII's is a superb system overall, easily making up what depth it has lost in speed, tactical cunning and moment-to-moment engagement. Some have bemoaned the apparent retreat from XII's daring reinvention - I did myself, at first - but in its way XIII is just as big a step for the party RPG, albeit a simpler and perhaps more palatable one.
ציון
80\100
ציטוט:
GameSpot
The most beautiful Final Fantasy game yet is an imperfect but still impressive saga that will touch your heart.
ציון
85\100
ציטוט:
GameTrailers
Final Fantasy XIII embraces a feeling of immediacy that ultimately serves it well. Yeah, there aren't any towns, at least not in the classic sense. But once you're fully invested in the deep, demanding combat, you probably won't miss them. If you've been waiting years for Final Fantasy XIII, don't let its streamlined approach scare you away.
ציון
86\100
ציטוט:
GameSpy
Thank goodness for the battle system, then, because it saves the game while you're wincing through the saccharine banter and waiting for the training wheels to spin off.
ציון
90\100
ציטוט:
Playstation Official Magazine UK
This is the real deal. Final Fantasy XIII makes the hours pass like minutes - a testament to the way the game teases you along with one incentive or another at just the right time, every time. It's next generation Final Fantasy, and that's all you need to know. [JPN Import; Feb 2010, p.100]
ציון
90\100
ציטוט:
1UP
Like Mass Effect 2, FFXIII seems to be an attempt to answer the question of how to create an RPG for the modern, console-owning masses. Square Enix's solution is certainly different than BioWare's, but it's arguably just as effective in its own way.
ציון
91\100
ציטוט:
Game Informer
A phenomenal RPG destined to be remembered as a technical milestone for the series. [Issue#203, p.88]
ציון
93\100
ציטוט:
Playstation: The Official Magazine (US)
The graphics only represent the topmost layer of a pervasive meticulousness, and every last detail feels thoroughly polished. [Apr 2010, p.66]
ציון
100\100
אגב ציון משוכלל מהאתרים הינו 83 מתוך 100

נערך לאחרונה על ידי The-Crush, 06.03 בשעה 13:20.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shay_cv

מודל לחיקוי

#2   פורסם: 06.03, 13:21

אם הייתי באמת רוצה לשחק בו אז הייתי הולך לקנות בעניים עצומות, כי בסופו של דבר כל אתר בוחר איפה להוריד(לראות את מה שהוא רוצה לראות), ולא כל מה שנראה לאתר מסוים כמשהו שמצריך הורדה של דרוג, אולי אני לא יתעמק בו ואולי זה פרט שולי מבחינתי...

אני חושב שזה צריך לבוא לכל משחק שהאדם מרגיש שעליו הוא מוכר לשלם את הכסף גם אם הביקורות לא מציגות את חשיבתו.

ארקיגיימרס
"this is the liberty we've won for ourselves"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של roee7777

משתמש רציני

#3   פורסם: 06.03, 13:56

איך המגזין של פלייסטיישן לא ייתן למשחק ציון 100 ,הוא בבעלות של סוני .
לא יודע מה איתכם ,אבל אני לא מאמין גדול בציונים של ביקורות. מה שמשפיע על ההחלטה שלי לקנות זה ביקורות של אנשים ששיחקו במשחק ואין להם אינטרס כלשהו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של lilbigboy120

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 06.03, 14:37

roee7777
ציטוט:
צפה בהודעה
איך המגזין של פלייסטיישן לא ייתן למשחק ציון 100 ,הוא בבעלות של סוני .
לא יודע מה איתכם ,אבל אני לא מאמין גדול בציונים של ביקורות. מה שמשפיע על ההחלטה שלי לקנות זה ביקורות של אנשים ששיחקו במשחק ואין להם אינטרס כלשהו.
הידעת שFFXIII הוא לא של סוני שהוא של סקוואר אינקס?
ויש אותו גם על הXBOX360

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של roee7777

משתמש רציני

#5   פורסם: 06.03, 15:25

lilbigboy120
ציטוט:
צפה בהודעה
הידעת שFFXIII הוא לא של סוני שהוא של סקוואר אינקס?
ויש אותו גם על הXBOX360
אני יודע שהוא לא של סוני. ומן הסתם סוני לא ייתנו למשחק ציון שהוא לא עגול, האינטרס שלהם שאנשים ייקנו כמה שיותר קונסולות PS3 כדי לשחק במשחק.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MisterFF

משתמש ותיק

#6   פורסם: 06.03, 17:22

גם כשהמשחק White Knight Chronicles קיבל ביקורות מאוד נמוכות אז קניתי אותו.
ציונים לא ישפיעו לי פה על הקניה של המשחק, אך הם ישפיעו על מה שאני אחשוב עליו בזמן שאני אשחק (כאשר אחשוב על הפרטים הקטנים)
אני כבר יודע שאני אקנה את המשחק, הביקורות לא משנות את דעתי.

roee7777
ציטוט:
צפה בהודעה
אני יודע שהוא לא של סוני. ומן הסתם סוני לא ייתנו למשחק ציון שהוא לא עגול, האינטרס שלהם שאנשים ייקנו כמה שיותר קונסולות PS3 כדי לשחק במשחק.
לדעתי זו טעות מצד סוני, פיינל פאנטזי הוא לא משחק שמתאים לכל אחד, לדוגמה אנצ'רטד הוא כן משחק שיכול להתאים לרוב הגיימרים.
אם כולם היו קונים פיינל פאנטזי אז הינו במצב שיש ביפן, שכל משחק RPG הוא רב מכר שם.

נערך לאחרונה על ידי MisterFF, 06.03 בשעה 17:25.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Silent_Killer

משתמש רציני

#7   פורסם: 06.03, 17:53

ווילי יצאת תחמן פה הא?? למה לא שמת את הביקורת של אדג' שנתן 5?? חחחח לא נורא...בכל מקרה לא אוהד של הסגנון הזה...

חזרה לראש העמוד

כתב פורום PS3

#8   פורסם: 06.03, 18:34

Silent_Killer
ציטוט:
צפה בהודעה
ווילי יצאת תחמן פה הא?? למה לא שמת את הביקורת של אדג' שנתן 5?? חחחח לא נורא...בכל מקרה לא אוהד של הסגנון הזה...
אני תחמן??....כתבתי למטה לשאר הביקורות להיכנס לקישור????...או שאתה לא יודע ללחוץ על הקישור?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Silent_Killer

משתמש רציני

#9   פורסם: 06.03, 19:10

The-Crush
ציטוט:
צפה בהודעה
אני תחמן??....כתבתי למטה לשאר הביקורות להיכנס לקישור????...או שאתה לא יודע ללחוץ על הקישור?
סליחה טעות שלי לא ראיתי...ווילי אתה כבר קנית???

חזרה לראש העמוד

כתב פורום PS3

#10   פורסם: 07.03, 09:17

Silent_Killer
ציטוט:
צפה בהודעה
סליחה טעות שלי לא ראיתי...ווילי אתה כבר קנית???
העותק שלי כבר נשלח אז אני אמור לקבל אותו בקרוב ....ולפי מה שכל הביקורות אומרות שהמשחק הזה יהיה קרוב ל60 שעות משחק ...וזה רק הכתבים אומרים שהם דיי גיימרים כבדים ...אני מגדיר את עצמי ממוצע לא חורש כל יום על משחק אז לי זה יהיה בטח איזה 600 שעות עד שאני אסיים אותו

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Sgt.DonnyDonowitz

אחראי פעילות פורום Xbox 360

#11   פורסם: 07.03, 10:04

מה רע בממוצע 83? אגב ראיתם למה IGN עדיין לא פרסמו את הביקורת עדיין?
הם אמרו שהם בדקו את FF13 על גירסת ה PS3 והם התכוונו לשחרר את הביקורת כבר ב5 למרץ (יום שישי) אבל הבעיה שהיתה ב PS3 עיקבה אותם כי הם לא היו יכולים לשחק במשחק באותו זמן, הביקורת מהם תגיע מחר.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#12   פורסם: 07.03, 16:25

דיפדפתי בביקורת של X-PLAY בקצרה. לא ראיתי טריילרים מלבד אלה של PURE COMBAT GAMEPLAY כי לא רציתי להרוס לעצמי, וכמובן, עוד לא שחקתי בFF13 ולכן כול הדעה שאני עומד לכתוב יכולה להשתנות, אבל תקראו בצומת לב בבקשה אני רוצה לדעת מה אחרים חושבים \:

FFXIII - משחק עם הייפ עצום, קצת נמוך ממה שהיינו מצפים (כנראה בגלל שהוא כבר בגדר "הוכרז" יותר מידי זמן, וההתלהבות פשוט דעכה), ושללא ספק הולך להיות טוב. אבל יש כמה בעיות.

אין ערים. אין מבוכים. אין INNS. אין MINI-GAMES. אין עולם פתוח (=אין אקספלורישן). מתרפאים אחרי כול קרב. יש SAVE POINTS (אנחנו ב2010 כבר לא?). כמעט ואין סייד קוסטס (אלו שיש, הם לא ממש סייד קווסטס מושקעים בואו נאמר). יש עוד כמה "אין" ששחכתי עכשיו. מה יש? "יש שביל ארוך מלא במפלצות בינך לבין הבוס, כשסירטונים נכנסים באמצע". אוקי אוקי, זה רק אני, או שזה נראה כאילו FF הולך לאחור? אז בסדר, אני מבין שיש לו גרפיקה ממש טובה, אחלה יפה. אני גם מבין שסקואר-אינקס עבדו קשה על מערכת קרב חדשה שהם מקווים שתיהיה הכי טובה בהיסטוריה של משחקי FF, אבל, באמת, איפה כול השאר? אני חושב שמצפה לי אכזבה, אפילו אם אהנה (כי באמת, הקרב אמור להיות טוב, הסיפור יכול להיות טוב (לצערי- זה לא נראה ככה בנתיים), אפילו אם טיפשי, וזה יכול להיות כיף), אבל יש פה הרגשה של פיספוס.
אני חושב שיש סיכוי גדול שכשארצה לשחק בFF13 לא תיהיה לי בעיה להחליף אותו בSTAR OCEAN 4. אולי... ?FF7HD PLIZ

אגב כשאתם משווים ממוצעים, אין סיבה שלא להחשיב את זה של הX360 שעומד על 79 (כמעט 80), בגלל שכמו שאנחנו יודעים מלבד חוסר AA מועט בX360 שלאף אחד לא יהיה באמת אכפת או להחליף דיסקים מידי פעם, אין סיבה להביא לגרסאות ציונים שונים. לדעתי צריך לעשות בינהם ממוצע אם כבר. וכן הוא באמת (אם לספור מ7) הוא הכי נמוך שיש בסידרה.

נערך לאחרונה על ידי TEHmaker, 07.03 בשעה 16:34.

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#13   פורסם: 07.03, 17:05

mor blad
ציטוט:
צפה בהודעה
מה רע בממוצע 83? אגב ראיתם למה IGN עדיין לא פרסמו את הביקורת?
הם אמרו שהם בדקו את FF13 על גירסת ה PS3 והם התכוונו לשחרר את הביקורת כבר ב5 למרץ (יום שישי) אבל הבעיה שהיתה ב PS3 עיכבה* אותם כי הם לא היו יכולים לשחק במשחק באותו זמן, הביקורת מהם תגיע מחר.
אתה מתכוון לזה שהם נתנו לו 10? אני לא מבין מה פסול בזה, אם אתה מסכים איתי אז אין לי צורך להסביר לך.
לא הבנתי מה בדיוק עיכב אותם לפרסם את הביקורת, אתה מתכוון לזה שהם לא סיימו עדיין את המשחק? והאם זה אומר שעד מחר הם יסיימו וגם יספיקו לכתוב ביקורת?

חזרה לראש העמוד

#14   פורסם: 07.03, 18:08

MisterFF
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה מתכוון לזה שהם נתנו לו 10? אני לא מבין מה פסול בזה, אם אתה מסכים איתי אז אין לי צורך להסביר לך.
לא הבנתי מה בדיוק עיכב אותם לפרסם את הביקורת, אתה מתכוון לזה שהם לא סיימו עדיין את המשחק? והאם זה אומר שעד מחר הם יסיימו וגם יספיקו לכתוב ביקורת?
א.מצטער על שגיאת הכתיב זה ממש לא אופייני לי.
ב.הם רשמו שהוא עדיין לא שיחק במשחק מספיק לעומק והם לא רצו לתת למשחק ציון עד שהם לא שיחקו בו וחקרו אותו לעומק, וכן יכול להיות שהם עדין לא סיימו לשחק וזה בגלל התקלה שהיתה ב29 בפברואר, אגב לא התכוונתי אליך כי אם ל crush שרשם "אחרי כל הביקורות האם..." אני לא מבין באמת מה הבעיה לקבל שהמשחק אולי לא בטופ אבל הוא עדיין FF עם כל האלמנטים שאנחנו אוהבים 83 זה לא גרוע להפך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של matan1000

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 07.03, 19:25

mor blad
ציטוט:
צפה בהודעה
ב.הם רשמו שהוא עדיין לא שיחק במשחק מספיק לעומק והם לא רצו לתת למשחק ציון עד שהם לא שיחקו בו וחקרו אותו לעומק, וכן יכול להיות שהם עדין לא סיימו לשחק וזה בגלל התקלה שהיתה ב29 בפברואר, אגב לא התכוונתי אליך כי אם ל crush שרשם "אחרי כל הביקורות האם..." אני לא מבין באמת מה הבעיה לקבל שהמשחק אולי לא בטופ אבל הוא עדיין FF עם כל האלמנטים שאנחנו אוהבים 83 זה לא גרוע להפך.
צודק ב100% זה משחק שאני ישיג גם אם הוא יקבל 1 מתוך 100

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש חדש

#16   פורסם: 07.03, 19:41

מה אני היחידי שבאמת מסתייג מFF13 בגלל כול השינויים האלה? חשבתי שעוד אנשים יתבאסו כשישמעו שהם גורסים את כול הדברים האלה \:

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#17   פורסם: 07.03, 20:06

mor blad
ציטוט:
צפה בהודעה
בהקשר לציון 10 התבלבלתי עם God of War 3, סליחה טעות שלי.
83 זה בכלל לא גרוע, אבל אני מאמין שמגיע לו 89 (בכוונה לא 90) כי הוא משחק כל-כך טוב אבל יש שם כמה דברים לא מוצלחים (אני מדבר על השירים באנגלית למשחק) ובגלל זה הוא צריך להבין שהכל טוב, אך יש שם משהו אחד שפשוט הרס את הכל - זו סוג של ללמד אותם לקח לגבי משחק הפיינל פאנטזי הבא שהם יפתחו.

הטריילר שראינו בE3 ב2008 (או 2007, לא זוכר במדויק) הוצג טריילר של המשחק Final Fantasy VII בגראפיקה חדשנית, כדי שהם ישמרו על הטעם הטוב של המשחק הם יצתרכו להחזיר את מערכת הקרב בתורות שלדעתי זה לא דבר רע בכלל, אפילו זה דבר נהדר בעיניי. אך בעיניי אנשים שלא שיחקו במשחק יראו בכך דבר שמעכב את המשחק להמשיך בסדרה שלו, וכל מה שאני יכול להגיד להם זה לשבת בשקט, כי אנשים כמוני שיחקו בפיינל פאנטזי הרבה לפניהם ומגיע לנו יותר משחק פיינל פאנטזי שאנחנו נוהב מאשר משחק פיינל פאנטזי שיתאים לכלל האוכלוסיה.
אבל אני לא מאמין שהם יעשו דבר כזה, כי כמו כל חברת משחקים מה שמעניין אותם זה - כסף..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של matan1000

נינג'ה בלגי

#18   פורסם: 07.03, 21:08

TEHmaker
ציטוט:
צפה בהודעה
מה אני היחידי שבאמת מסתייג מFF13 בגלל כול השינויים האלה? חשבתי שעוד אנשים יתבאסו כשישמעו שהם גורסים את כול הדברים האלה \:
ונגיד וGOW3 יקבל אחד 1 מתוך 100 אתה תלך לקנות אותו?(סתם דוגמא)

חזרה לראש העמוד

#19   פורסם: 07.03, 22:13

MisterFF
ציטוט:
צפה בהודעה
83 זה בכלל לא גרוע, אבל אני מאמין שמגיע לו 89 (בכוונה לא 90) כי הוא משחק כל-כך טוב אבל יש שם כמה דברים לא מוצלחים (אני מדבר על השירים באנגלית למשחק) ובגלל זה הוא צריך להבין שהכל טוב, אך יש שם משהו אחד שפשוט הרס את הכל - זו סוג של ללמד אותם לקח לגבי משחק הפיינל פאנטזי הבא שהם יפתחו.

הטריילר שראינו בE3 ב2008 (או 2007, לא זוכר במדויק) הוצג טריילר של המשחק Final Fantasy VII בגראפיקה חדשנית, כדי שהם ישמרו על הטעם הטוב של המשחק הם יצתרכו להחזיר את מערכת הקרב בתורות שלדעתי זה לא דבר רע בכלל, אפילו זה דבר נהדר בעיניי. אך בעיניי אנשים שלא שיחקו במשחק יראו בכך דבר שמעכב את המשחק להמשיך בסדרה שלו, וכל מה שאני יכול להגיד להם זה לשבת בשקט, כי אנשים כמוני שיחקו בפיינל פאנטזי הרבה לפניהם ומגיע לנו יותר משחק פיינל פאנטזי שאנחנו נאהב* מאשר משחק פיינל פאנטזי שיתאים לכלל האוכלוסיה.
אבל אני לא מאמין שהם יעשו דבר כזה, כי כמו כל חברת משחקים מה שמעניין אותם זה - כסף..
השתוונו. בכל מקרה FF vII זה 7 והוא כבר יצא לפני 2088 אם אני לא טועה יכול להיות שהתבלבלת?

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#20   פורסם: 08.03, 13:11

matan1000
ציטוט:
צפה בהודעה
ונגיד וGOW3 יקבל אחד 1 מתוך 100 אתה תלך לקנות אותו?(סתם דוגמא)
אני לא ממש מתכוון לקנות אותו גם ככה

אבל אם זה שאלה של האם אני אקנה את FF13? ברור, אבל רק אחרי שהמחיר שלו ירד (לא אכפת לי כמה זמן זה יחכה), בגלל שבגדול אם אני רוצה משחק כמו FF13, יש לי STAR OCEAN. מה שרציתי בFF13 זה משחק FF אמיתי, אבל הם הורידו טונה דברים, ככה זה נראה, ואיכזבו הרבה מעריצים של FF כדי "להגניב" קהל חדש. ברור, ככה זה כסף. אבל אני בספק אם הקהל החדש היה נגד ערים, עולם פתוח יותר, קווסטים נוספים וכדו' (או בקיצור, עוד תוכן), כשמה שבאמת ימשוך להם את הקהל זה מערכת הקרב ~ ועל זה אף אחד לא מתלונן.

אבל הנקודה זה לא ציונים הנקודה היא שיש סיבה ללמה המשחק הזה באמת מקבל ציונים טובים מכול משחקי הFF האחרים, זה מראה, שהמשחק באמת מאכזב בכמה מקומות. פאזלים, דאנג'נס, ערים, עולם פתוח, הכול נזרק, מה שהתחילו לבנות עוד בFF1. ולא במטרה ללכת קדימה, ממש לא, זה בעצם כמו ללכת אחורה הרבה יותר. חבל אבל שלאף אחד אחר פה לא כול כך אכפת כנראה, בניגוד למעריצים רבים שראיתי בפורום PS הרישמי נגיד או בIGN שטוענים שככול שהם שומעים יותר הם דואגים יותר ויותר למה שמצפה להם, ולמרות שכולם אומרים שהוא טוב, זה ברור שהוא יכל להיות הרבה יותר טוב אם לא היו זורקים את כול הדברים האלו שעליהם נבנה FF. אבל SAVE POINTS, שמות מטומטמים, דיאלוגים גרועים (לא רק הVOICE OVERS, גם הדיאלוגים)ועלילה (לפי מה שזה נראה) ירודה הם משאירים, מי לעזזל מחליט את ההחלטות המטומטמות האלו שם, חשבתי שFF13 "יתקן" את כול הדברים שראיתי בSTAR OCEAN, וזה נראה בדיוק על אותה רמה (שהיא לא נמוכה אבל עדיין )

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#21   פורסם: 08.03, 14:58

mor blad
ציטוט:
צפה בהודעה
השתוונו. בכל מקרה FF vII זה 7 והוא כבר יצא לפני 2088 אם אני לא טועה יכול להיות שהתבלבלת?
איך זה יכול להיות לפני 2088? השנה הזאת אפילו עדיין לא התקיימה.. אז זה יכול להיות כל תקופת זמן.

אני מדבר על רימייק (כניראה שאין לך מספיק ידע נרחב כמו שלי אז אינך יודע זאת) סקוור הציגו בE3 לפני כמה שנים טריילר של Final Fantasy VII Tech Demo for the PS3, וגם הוספתי לינק אבל כניראה אתה מתקשה להבין זאת.

בדרך זו עדיין לא השתוונו, אתה צריך לנסות קצת יותר ולהתרכז כאשר אתה כותב הודעה.
מקודם ציינת שזה לא אופייני לך, אך אני רואה שזה דווקא כן. אתה מתבלבל הרבה ואין לך מספיק עובדות. אתה חושב שאתה יודע על מה אתה מדבר, אבל אתה בעצם לא.

חזרה לראש העמוד

#22   פורסם: 08.03, 15:12

דיברתי על שנת 2008 (דיברת על E3 ב 2008).
שיחקתי ב 7 לפני כ"כ הרבה זמן שכנראה שהרימייק שלו ממש לא עניין אותי. לא צפיתי בו שנה שעברה, והרימייק ממש לא הוכרז ב 2008 או ב2007 (תהיה עקבי אחרי ההודעות שלך) הוא הוכרז שנה שעברה:
http://ps3.ign.com/dor/objects/14340...er_060309.html.
ציטוט:
(כניראה שאין לך מספיק ידע נרחב כמו שלי אז אינך יודע זאת)
תראה ממש אין לי אינטרס לרדת לרמות אישיות כאלו ואחרות אבל אני שיחקתי בFF7 לפני 8 שנים ואני לא עקבתי שנה שעברה אחרי סוני כך שלא ממש אכפת לי מרימייק של משחק לגרסה מיוחדת ל PS3 שתעלה 10$.
הידע המספיק "נרחב" מסתכם בצפיה של רימייק בערוכה של סוני שנה שעברה ב E3 .

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#23   פורסם: 08.03, 15:27

mor blad
ציטוט:
צפה בהודעה
דיברתי על שנת 2008 (דיברת על E3 ב 2008).
שיחקתי ב 7 לפני כ"כ הרבה זמן שכנראה שהרימייק שלו ממש לא עניין אותי. לא צפיתי בו שנה שעברה, והרימייק ממש לא הוכרז ב 2008 או ב2007 (תהיה עקבי אחרי ההודעות שלך) הוא הוכרז שנה שעברה:
http://ps3.ign.com/dor/objects/14340...er_060309.html.

תראה ממש אין לי אינטרס לרדת לרמות אישיות כאלו ואחרות אבל אני שיחקתי בFF7 לפני 8 שנים ואני לא עקבתי שנה שעברה אחרי סוני כך שלא ממש אכפת לי מרימייק של משחק לגרסה מיוחדת ל PS3 שתעלה 10$.
הידע המספיק "נרחב" מסתכם בצפיה של רימייק בערוכה של סוני שנה שעברה ב E3 .
בנאדם, אני אומר לך בפעם השלישית לפחות - מדובר ברימייק (לא משחק PSone בחנות הPSN) אני מדבר על משחק חדש שכל הפרטים שלו יהיו כמו המשחק הישן, רק בגראפיקה מחודשת.
אם אתה לא יודע מה זה "רימייק" אז אני מציע לך לקרוא את הערך בויקיפדיה - http://en.wikipedia.org/wiki/Video_game_remake

והנה מתוך הערך Final Fantasy VII מופיע המידע לגבי הטריילר שאני דיברתי עליו (מסתבר שזה היה ב2005) http://en.wikipedia.org/wiki/Final_Fantasy_VII
ציטוט:
speculation was sparked at the 2005 E3 by the release of a tech demo featuring the opening sequence of Final Fantasy VII recreated using PlayStation 3's graphical capabilities

חזרה לראש העמוד
פרסומת

#24   פורסם: 09.03, 06:51

MisterFF
ציטוט:
צפה בהודעה

הטריילר שראינו בE3 ב2008 (או 2007, לא זוכר במדויק) הוצג טריילר של המשחק Final Fantasy VII בגראפיקה חדשנית, כדי שהם ישמרו על הטעם הטוב של המשחק הם יצתרכו להחזיר את מערכת הקרב בתורות שלדעתי זה לא דבר רע בכלל, אפילו זה דבר נהדר בעיניי. אך בעיניי אנשים שלא שיחקו במשחק יראו בכך דבר שמעכב את המשחק להמשיך בסדרה שלו, וכל מה שאני יכול להגיד להם זה לשבת בשקט, כי אנשים כמוני שיחקו בפיינל פאנטזי הרבה לפניהם ומגיע לנו יותר משחק פיינל פאנטזי שאנחנו נוהב מאשר משחק פיינל פאנטזי שיתאים לכלל האוכלוסיה.
המשחק אכן קיבל מ IGN 8.9.
http://ps3.ign.com/articles/107/1075772p1.html
אגב כשדיברת על שגיאות כתיב התכוונת לאי סגנון נכון של המילים והפסיקים במקומות הנכונים, אם זה כ"כ מפריע אכתוב יותר לאט למנוע זאת.

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#25   פורסם: 09.03, 11:12

mor blad
ציטוט:
צפה בהודעה
המשחק אכן קיבל מ IGN 8.9.
http://ps3.ign.com/articles/107/1075772p1.html
אגב כשדיברת על שגיאות כתיב התכוונת לאי סגנון נכון של המילים והפסיקים במקומות הנכונים, אם זה כ"כ מפריע אכתוב יותר לאט למנוע זאת.
אני כותב בNote Pad ואז מעביר לפורום, כי האינטרנט מגיב בדיליי וכשאני כותב לפעמים יש אותיות שנעלמות, אז אני ממליץ לך גם לעשות זאת - או לכתוב לאט ולקרוא בסוף מה יצא ולראות אם זה מובן.
אני רק הצעתי זאת, גם אם זה מפריע לי זו זכותך לכתוב כך.

חזרה לראש העמוד

כתב פורום PS3

#26   פורסם: 10.03, 12:04

ואו המשחק יצא רק אתמול ואני כבר קיבלתי אותו היום

ואו וגם מקבלים חפץ מיוחד על ידי שנרשמים באתר של סוואק אינקס וגם קוד לחפץ מיוחד למשחק הבא

וכן זה רק דיסק אחד

אגב המשחק רץ אצלי על 1080P

חזרה לראש העמוד

#27   פורסם: 10.03, 12:12

מאיפה הזמנת?

חזרה לראש העמוד

כתב פורום PS3

#28   פורסם: 10.03, 12:15

mor blad
ציטוט:
צפה בהודעה
מאיפה הזמנת?
VGP כי הפעם הם הורידו את המחיר וזה היה גם מהיר

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#29   פורסם: 10.03, 13:58

The-Crush
ציטוט:
צפה בהודעה
VGP כי הפעם הם הורידו את המחיר וזה היה גם מהיר
אני הפסקתי לקנות מVGP בגלל שהם כניראה מדפיסים את העטיפות (מישהו פעם טען שזה כך) ואז בפנים אין תמונה, אז החלטתי לקנות משחקים מEbay (וגם אז אני יכול למצוא מחירים זולים יותר)

חזרה לראש העמוד

#30   פורסם: 10.03, 14:27

MisterFF
ציטוט:
צפה בהודעה
אני הפסקתי לקנות מVGP בגלל שהם כניראה מדפיסים את העטיפות (מישהו פעם טען שזה כך) ואז בפנים אין תמונה, אז החלטתי לקנות משחקים מEbay (וגם אז אני יכול למצוא מחירים זולים יותר)
מהחנויות האירופאיות אתה בכלל לא קונה?

חזרה לראש העמוד
1  2

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא