משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
20.04, 18:50
|
|
חדשה| קיבל באן עד 9999 כי חשף את עצמו בלייב
טוב, גם כאלו יש בעולם... שחקן הושעה עד שנת 9999 מהלייב. ובאופן מפתיע זה לא קשור לפריצת ה-360 שלו.
הסיפור התחיל לכארה בתמימות של אב ששאל מדוע בנו קיבל השעיה עד 31/12/9999 מהלייב בפורומים של מיקרוסופט. התשובה הלאקונים הייתה מפתיעה לא פחות: הוא חשף את עצמו דרך המצלמת אינטרנט במשחק UNO...
עכשיו יש לו כמעט 8000 שנה לחשוב על המעשים שלו.
אז על מה עוד יכולים לקבל באן? (מלבד פריצות, סיכום ביניים ממקרים שקרו):
ניצול גליצים בMW2
גניבות מהמרקטפלייס
מודיפיקציה של האווטרים
מכירת דברים דרך הביוגראפיה שלך
ביוגראפיה/מוטו פוגעניים
קללות בלייב
בקיצור, שימו לב למה שאתם עושים 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
20.04, 19:14
|
|
|
באסה לו למרות שתמיד אפשר לקנות חדש
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
20.04, 20:48
|
|
|
9999
LOL
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
20.04, 21:07
|
|
|
פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
21.04, 12:16
|
|
|
זה הרבה יותר מצחיק כשבאמת קוראים את השאלה ואת התשובה הלקונית:
Question:
Hi, Posted earlier about my son's suspension and no help. Then i realised did not put his gamertag on the message. i am BlaaaacK v is his gamertag. Would be helpful if someone could enlighten me as to why he has been suspended until 31/12/9999 without notification.
Answer:
Your son was exposing himself on camera in Uno
אנשים ממש מרימים להנחתה...
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
21.04, 20:39
|
|
|
חחחח LOL.
|
אם אתם רוצים לזכות בחבילה שכוללת:
mp4
wii
מחשב נייד
LCD 32 אינץ'
מצלמת וידאו
לחצו כאן
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
21.04, 20:41
|
|
|
Answer:
Your son was exposing himself on camera in Uno
חח חשף את עצמו בטח האבא חשב שהבן פדופיל...
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
21.04, 20:57
|
|
אה... מה הכוונה ל"חשף את עצמו"?
יעני התפשט? 
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
21.04, 21:14
|
|
|
Serjongo |
ציטוט: |
 |
|
|
אה... מה הכוונה ל"חשף את עצמו"?
יעני התפשט?  |
|
|
|
|
כן.
כמה צפיות יש לאשכול ההוא O:
|
|
|
|
|
|

עורך לשעבר

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
21.04, 22:22
|
|
אני חושב שמה שבאמת טפשי זה שהבחור הזה, כמו כל סוטה אחר בלייב בעצם, לא באמת מועף מהשירות. הוא בסך הכל מקבל קנס - ברגע שהוא ישלם שוב על מנוי חדש ויפתח לעצמו משתמש חדש הוא יוכל לחזור לסורו, אמנם ללא האצ'יבמנטים ורשימת החברים שלו, אבל לא מן הנמנע שזה ללא מעניין אותו.
אם מיקרוסופט היו משכילים להוסיף לבאנים כאלה גם תלונה נחמדה לרשויות האכיפה או החוק, אולי באמת היה משהו קצת יותר משמעותי בבאנים האלה. כרגע, כל עוד אפשר בקלות לחזור לשירות - סביר להניח שנמשיך לראות (ולשמוע) עוד מספיק סוטים, תופעה שככל הנראה כמעט כל מי שהתחבר אי פעם ללייב מכיר.
כתבתי על זה בהרחבה כאן.
|
|
|
|
|
|

אחראי פעילות פורום Xbox 360

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
אתמול, 06:10
|
|
|
ארז רונן |
 |
|
|
אני חושב שמה שבאמת טפשי זה שהבחור הזה, כמו כל סוטה אחר בלייב בעצם, לא באמת מועף מהשירות. הוא בסך הכל מקבל קנס - ברגע שהוא ישלם שוב על מנוי חדש ויפתח לעצמו משתמש חדש הוא יוכל לחזור לסורו, אמנם ללא האצ'יבמנטים ורשימת החברים שלו, אבל לא מן הנמנע שזה ללא מעניין אותו.
אם מיקרוסופט היו משכילים להוסיף לבאנים כאלה גם תלונה נחמדה לרשויות האכיפה או החוק, אולי באמת היה משהו קצת יותר משמעותי בבאנים האלה. כרגע, כל עוד אפשר בקלות לחזור לשירות - סביר להניח שנמשיך לראות (ולשמוע) עוד מספיק סוטים, תופעה שככל הנראה כמעט כל מי שהתחבר אי פעם ללייב מכיר.
כתבתי על זה בהרחבה כאן. |
|
|
|
|
ארז, שחכת משהו, הוא יצטרך לשלם על הלייב מחדש (התלות בלייב היא במשתמש ולא בקונסולה) ואני מאמין שהפגיעה בכיס שלו (לקנות מנוי חדש) תלמד לקח.
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
אתמול, 06:21
|
|
|
באמת שקיבלתי באן ואין לי מושג על מה ..
המכשיר לא פרוץ ושאלתי את מיקרוסופט ושמו עלי זין, לפחות שהיו עושים באן זמני אבל ככה באן תמידי
זה חרטא
|
|
|
|
|
|

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
אתמול, 06:35
|
|
|
EyalNem |
 |
|
|
באמת שקיבלתי באן ואין לי מושג על מה ..
המכשיר לא פרוץ ושאלתי את מיקרוסופט ושמו עלי זין, לפחות שהיו עושים באן זמני אבל ככה באן תמידי
זה חרטא |
|
|
|
|
עם שפת דיבור של איש מצוי מ FXP, אני סקפטי לגבי אמינות פוסט זה.
|
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
אתמול, 06:56
|
|
|
"אני חושב שמה שבאמת טפשי זה שהבחור הזה, כמו כל סוטה אחר בלייב בעצם, לא באמת מועף מהשירות. הוא בסך הכל מקבל קנס - ברגע שהוא ישלם שוב על מנוי חדש ויפתח לעצמו משתמש חדש הוא יוכל לחזור לסורו, אמנם ללא האצ'יבמנטים ורשימת החברים שלו, אבל לא מן הנמנע שזה ללא מעניין אותו."
הקונסולה עצמה מקבלת באן אז זה כבר לקנות קונסולה חדשה
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
אתמול, 07:27
|
|
שיט! הייתי קרוב,
לי היה פה ל-70 שנה...
חחח (באמת  )
|
Opening A New Page...
|
|
|
|
|

עורך לשעבר

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
אתמול, 07:50
|
|
|
קרירין |
 |
|
|
הקונסולה עצמה מקבלת באן אז זה כבר לקנות קונסולה חדשה |
|
|
|
|
למיטב ידיעתי במקרים של באן על חשיפות וכו' זה תלוי יוזר, לא קונסולה. קונסולה מקבלת באן כשמיקרוסופט מגלים שהיא נפרצה.
כך או כך, העיקרון זהה, פשוט גובה ה"קנס" על התחברות מחדש משתנה. אם זה באן ליוזר העלות נמוכה (אפשר הרי לקנות מנוי לכמה חודשים ממש ממש בזול), אם באן לקונסולה גבוהה יותר - אבל עדיין לא מה שיעצור סוטים אמיתיים מלעשות את זה שוב.
|
|
|
|
|
|

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
אתמול, 08:19
|
|
|
ארז רונן |
 |
|
|
למיטב ידיעתי במקרים של באן על חשיפות וכו' זה תלוי יוזר, לא קונסולה. קונסולה מקבלת באן כשמיקרוסופט מגלים שהיא נפרצה.
כך או כך, העיקרון זהה, פשוט גובה ה"קנס" על התחברות מחדש משתנה. אם זה באן ליוזר העלות נמוכה (אפשר הרי לקנות מנוי לכמה חודשים ממש ממש בזול), אם באן לקונסולה גבוהה יותר - אבל עדיין לא מה שיעצור סוטים אמיתיים מלעשות את זה שוב. |
|
|
|
|
אני תוהה אם זה חוקי לעשות את זה, יכול להיות שבחוזה הענק שאתה חותם עליו כשאתה מתחבר ללייב אין סעיף של חסימת הקונסולה במקרה כזה ולכן הם פשוט חוסמים את היוזר, כך או כך, מיקרוסופט אמרה כבר בעבר שאם יש הילה פלילית בנושא זה, היא תשמח לעזור למי שנפגע - אני לא חושב שמיקרוסופט צריכים להתעסק בזה אלא מי שנפגע תוך כדי המשחק, מיקרוסופט יכולים לאמת את זה ובכך לעזור, אבל לא לתבוע.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
אתמול, 12:28
|
|
|
ObakeFilter |
 |
|
|
כן.
כמה צפיות יש לאשכול ההוא O: |
|
|
|
|
איפה אתה רואה את כמות הצפיות ?
נערך לאחרונה על ידי 2dmx2, אתמול בשעה 13:59.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
אתמול, 14:00
|
|
|
קרא את חוקי הפורום ושמור על לשון נקיה בבקשה
|
|
|
|
|
|

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
אתמול, 14:09
|
|
|
2dmx2 |
 |
|
|
קרא את חוקי הפורום ושמור על לשון נקיה בבקשה |
|
|
|
|
איפה פסיידק שלי?
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
אתמול, 14:24
|
|
|
Sgt.DonnyDonowitz |
 |
|
|
איפה פסיידק שלי? |
|
|
|
|
אתה מתבלבל ביני לבין גיא נראה לי 
|
|
|
|
|
|

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
אתמול, 14:26
|
|
|
2dmx2 |
 |
|
|
אתה מתבלבל ביני לבין גיא נראה לי  |
|
|
|
|
לא אני לא מתבלבל, אני רוצה את פסיידק בכל מקרה, גם אתה אמרת שפוקימונים הם לא אופנה חולפת...
בכל מקרה לך יש ניסיון בלערוך הודעות ללשון יותר יפה (יש לזה די דוגמאות טובות).
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
אתמול, 14:52
|
|
|
Sgt.DonnyDonowitz |
 |
|
|
לא אני לא מתבלבל, אני רוצה את פסיידק בכל מקרה, גם אתה אמרת שפוקימונים הם לא אופנה חולפת...
בכל מקרה לך יש ניסיון בלערוך הודעות ללשון יותר יפה (יש לזה די דוגמאות טובות). |
|
|
|
|
אני אשאיר לגיא את הפוקימונים בכ"ז - אתה יודע, יש לו פטנט על זה...
בוא נקווה שנגיע לזמן שבו לא צריך לערוך יותר הודעות לאף-אחד
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
אתמול, 14:57
|
|
|
חחחח הוא בטח יעביר את האקס בוקס לילדים שלו עד שמישהו יישחק בו
|
Mike'Dry'Dust
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
אתמול, 15:49
|
|
|
ארז רונן |
 |
|
|
אם מיקרוסופט היו משכילים להוסיף לבאנים כאלה גם תלונה נחמדה לרשויות האכיפה או החוק, אולי באמת היה משהו קצת יותר משמעותי בבאנים האלה. כרגע, כל עוד אפשר בקלות לחזור לשירות - סביר להניח שנמשיך לראות (ולשמוע) עוד מספיק סוטים, תופעה שככל הנראה כמעט כל מי שהתחבר אי פעם ללייב מכיר. |
|
|
|
|
אני בספק אם כשמדובר בילד קטן (אין לנו מושג מה הגיל שלו) מיקרוסופט אכן תגיש תלונה למשטרה בעצמה (במיוחד אם אין תיעוד למקרה, וסביר להניח שאין תיעוד למקרה אלא רק תלונה מצד מישהו בצד השני). הבנאדם שנחשף לדברים האלו צריך להיות זה שמגיש תלונה למשטרה.
ובמקרה של גנבים, פדופילים, איומי רצח וכדומה מיקרוסופט משתפת פעולה עם המשטרה - כמו המקרה שעליו שמענו בעבר ובו מיקרוסופט עזרה למשטרה להגיע לאדם שגנב קונסולת משחק דרך כתובת הIP שלו. למעשה, בתור משתמש לייב כדאי שתדע שלפחות בארה"ב מיקרוסופט תנדב עליך מידע למשטרה באחד מהמקרים הבאים (כתלות כמובן בצווי בית משפט, צווי חיפוש וכדומה):
|
 |
|
|
Microsoft Online Services will respond to emergency requests outside of normal business hours if the emergency involves "the danger of death or physical injury to any person…" as permitted in 18 U.S.C. § 2702(b)(8) and (c)(4). Emergencies are limited to situations like kidnapping, murder threats, bomb threats, terrorism threats, etc. If you have an emergency request, please call the law enforcement hotline at (425) 722-1299. |
|
|
|
|
והנה המידע שמיקרוסופט שומרת עליך בלייב ותשתף איתם:
|
 |
|
|
What records are retained and for how long?
Both registration and IP connection history records are retained for the life of the gamertag account. Because the volume of IP connection history records may be large, when possible please ask for the specific date range of records you are specifically interested in receiving. A full listing of retained records is below:
* Credit card number
* First/last name with zip code
* Serial number but only if box has been registered online. "Console ID" is better.
* Service request number from Xbox Hotline (e.g. SR 103xx-xx-xx)
* E-mail account (e.g. @msn.com, @hotmail.com or any other Windows Live ID account name)
* IP history for the lifetime of the gamertag (only one gamertag at a time)
If your investigation involves a stolen Xbox console, if the console serial number or Xbox LIVE user gamertag is provided and the console has been connected to the Internet, IP connection records may be available.
|
|
|
|
|
זה מכאן אגב. אז אני מניח שאתה יכול להיות רגוע לגבי פדופילים בלייב (אבל פחות רגוע לגבי הפרטיות שלך  )
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|