הפעם החלטתי לפתוח נושא שלם לגירסאות שיצאו לשנה הקרובה, כמו גם בעתיד כשיופיעו פרטים חדשים על גירסאות אלו - זה יהיה המקום בשבילם.
(ולמה צריך נושא לזה? מה זה גירסת אספנים אם לא הרצון לראות ולהרגיש את המשחק כל הזמן? בוודאי גם כאן. ויותר מזה, הרי לקנות את כל גירסאות האספנים אי אפשר (ומי יודע שאני רוצה...) אז לפחות לראות עוד לא עולה כסף...)
והנה גירסאות האספנים לתקופה הקרובה (כולל משחקים אחרים, זהו נושא רשמי כללי) אני כולל משחקים לתקופת החגים הקרובה ולשנה הבאה.
—————————————————————————————————————————————–
Forza Motorsport 4 Limited Collector's Edition
מה כלול
מכוניות מיוחדות לגירסה
עיצוב מיוחד למכוניות לגירסה
חשבון VIP לקהילת פורצה
ספר מיוחד בשם: " Cars of Forza Motorsport 4 Presented by Top Gear"
מחיר: $79.99
יציאה 11/10/2011
Saints Row: The Third
מה כלול
אפשרויות עיצוב מיוחדות לגירסה
אוזניות מעוצבות (לא ללייב)
פסקול המשחק
תוספות למשחק
מחיר: $99.99
יציאה 15/11/2011
Batman Arkham City Collector's Edition
תוכן נוסף למשחק: תלבושות לדמויות, נשקים חדשים, עוד דמות ומשימות
"חיית מחמד" - רובוט כלב
ספר ארט בכריכה קשיחה
הפסקול של המשחק
דברים לאווטר
מחיר: 80$
יציאה: 6/3/2012
הגירסה בהפצה מינימלית - מהרו להזמין!
Kingdoms of Amalur: Reckoning - Collector's Edition
מה כלול
40 קלפי יעוד
שקית בד יחודית וקוביות
קוד לDLC וספרון
פסקול המשחק
יהיו רק 2000 יחידות של המשחק
מחיר: $79.99
יציאה 7/2/2012
Kingdoms of Amalur: Reckoning - Special Edition
מה כלול
מה שכלול בגירסה הקודמת
פסל טרול מיוחד וממסופר (יהיו ממנו רק 1600 חתיכות)
ליטוגראף חתום
יהיו רק 700 יחידות של המשחק
מחיר: $200
יציאה 7/2/2012
Kingdoms of Amalur: Reckoning - Signature Edition
מה כלול
מה שכלול בגירסה הקודמת
ציור אוריגנאלי מיוצר המשחק, חתום ע"י Todd McFarlane, R. A. Salvatore או Curt Schilling
הפסל יהיה חתום ע"י Todd McFarlane, R. A. Salvatore או Curt Schilling
יהיו רק 700 יחידות של המשחק
מחיר: $275
יציאה 7/2/2012
Risen 2: Dark Waters Collector’s Edition
מה כלול
DVD של אופן הכנת המשחק
דיסק פסקול
פוסטר דו צדדי
דגל פיראטים (עיצוב מהמשחק הראשון)
תליון (שכל פיראט במשחק היה גאה בו! )
דפי ארט של המשחק
3 מדבקות של המשחק
מחיר: 69.99 פאונד
יציאה 24/4/2012
גירסת האספנים של AC3 :
The Freedom Edition
המשחק עצמו
דמות 24 ס"מ של קונור (הגיבור החדש)
קופסת פח בעיצוב מיוחד
"מחברת" אישית של גורג ושינטון על "האמת" מאחורי הטמפלרים והמתנקשים.
תמונת ליטוגרפיה של המשחק
שני משימות לקמפיין לשחקן יחיד: Lost Mayan Ruins ו- Ghost of War
"חבילת מולטיפלייר" The Sharpshooter package: עוד דמות וחפצים למולטיפלייר.
The Join or Die Edition
המשחק עצמו
מדלייון של המתנקשים
"מחברת" אישית של גורג ושינטון על "האמת" מאחורי הטמפלרים והמתנקשים.
משימת קמפיין נוספת Ghost of War
"חבילת מולטיפלייר" The Sharpshooter package: עוד דמות וחפצים למולטיפלייר.
The Special Edition
הגירסה תכיל אריזה מיוחדת, עותק של המשחק ותוספת לקמפיין לשחקן יחיד: A Dangerous Secret
אני מפנה אותך לנושא השני שבו הסברתי שאין קשר בין הדברים, הוא חושב כמו אדם רציונלי "האם זה משתלם", גיימרים שאוהבים את הסדרה חושבים כמו ילדים בחנות ממתקים " אני רוצה".
אלא 2 אסכולות שונות שאף אחת מהן לא מתקיימת בעולם של השנייה.
bozeman
ציטוט:
Dead Island Limited Edition - הפולני
אני מפנה אותך לנושא השני שבו הסברתי שאין קשר בין הדברים, הוא חושב כמו אדם רציונלי "האם זה משתלם", גיימרים שאוהבים את הסדרה חושבים כמו ילדים בחנות ממתקים " אני רוצה".
אלא 2 אסכולות שונות שאף אחת מהן לא מתקיימת בעולם של השנייה.
תשובת שמעון פרס: כן ולא. מראש אכן גירסת אספנים היא לא הדבר ה"רציונאלי" מצד שני - אי אפשר לנתק את העלויות והתמורה. זה שאנו "ילדים" לא אומר שמותר לדרוש כל מחיר.
זה שוק חופשי ומי שירצה יקנה ומי שלא - לא. אבל עדיין היחס תמורת העלות - טיפה גבוה מדי (בראיה של גיימר אוהב גירסאות אספנים ממוצע)
PowerToys
ציטוט:
300 זלוטי לפי האתר שקישרת אליו בהמשך, וזה יוצא 375 ש"ח ככה שזה נראה לי כן משתלם אפילו באסכולה השמרנית יותר
אני מסכים עם זה שלא כל אחד יקנה גרסת אספנים ב150$ במיוחד כזאת שלא ממש משתלמת. אבל אתה שוכח זה שאתה גיימר שאוהב גרסאות אספנים זה מעולה אבל תזכור גם שבנוסף לזה צריך גם לאהוב את הסדרה.
זאת אחת הסדרות האהובות בעולם הRPG, ויש לה המון מעריצים בעולם ולכן אני לא חושב שתהיה להם בעיה למכור בסכום הזה את הגרסה הזאת כי מי לא רוצה פסל של אלדואין בחדר על המדף?! ולכן המחיר מוצדק. כל עוד יהיו אנשים שישלמו יהיו אנשים שיגבו את הכסף.
אני מסכים עם זה שלא כל אחד יקנה גרסת אספנים ב150$ במיוחד כזאת שלא ממש משתלמת. אבל אתה שוכח זה שאתה גיימר שאוהב גרסאות אספנים זה מעולה אבל תזכור גם שבנוסף לזה צריך גם לאהוב את הסדרה.
זאת אחת הסדרות האהובות בעולם הRPG, ויש לה המון מעריצים בעולם ולכן אני לא חושב שתהיה להם בעיה למכור בסכום הזה את הגרסה הזאת כי מי לא רוצה פסל של אלדואין בחדר על המדף?! ולכן המחיר מוצדק. כל עוד יהיו אנשים שישלמו יהיו אנשים שיגבו את הכסף.
בקיצור כן היא לא משתלמת בעליל אבל היא ממש שווה...
ואם היא הייתה עולה 300$ או 1000$? ברור שיש גבול למחיר שהגירסה הזאת "שווה". אני פשוט חושב שלגיימר ממוצע (שאוהב גירסאות אספנים! ומוכן לשלם תמורתן!) זה מחיר טיפה גבוה מדי.
ואם היא הייתה עולה 300$ או 1000$? ברור שיש גבול למחיר שהגירסה הזאת "שווה". אני פשוט חושב שלגיימר ממוצע (שאוהב גירסאות אספנים! ומוכן לשלם תמורתן!) זה מחיר טיפה גבוה מדי.
זה נכון אבל הטענה שלי היא שלכל אחד יהיה מחיר שונה, לדוגמא אתה אומר שהגרסה הזאת לא שווה, ואני אומר שהיא ממש שווה. כל אחד והמחיר שלו, אי אפשר להגיד ש150$ זה יקר באותה מידה שאי אפשר להגיד שזה זול...
זה פשוט עניין סובייקטיבי של כמה אתה יכול להרשות לעצמך להתפרע עם התחביב שלך ואם גרסה ספציפית. כמו שאמרתי אם זה היה תלוי בי ולא היה עניין של שלמות הבית והמשפחה הייתי כבר מבצע את ההזמנה. אבל במצב הנוכחי זה יצטרך לחכות לאוק' עד שאני אחזור מתאילנד ואז נראה.
ברור לכולם שהבובה עצמה לא עולה כל כך הרבה, אבל סביר מאוד להניח שזה מנפח בהרבה את דמי המשלוח של המשחק מהמפעלים לחנויות, כמו גם את מחיר האכסון של אותן חבילות אספנים.
"The DVD takes viewers behind-the-scenes at id Software...id staff go into detail about the world they crafted, as well as the game's variety of intense missions, co-op modes and Road RAGE, the vehicular combat mode. Not only does the 'Making of' DVD contain a behind-the-scenes series of interviews with the team, but also footage from the 2011 QuakeCon event.
This comic series, developed with the direct participation of RAGE's creative director, Tim Willits, is set prior to the events in the game and will provide numerous insights into the game's storyline
It includes:
- The Game (duh) bound within a giant tome on your platform of choice
- 1 Purity Seal – for those who are truly righteous (it’s also a refrigerator magnet)
- 1 Art Book (with art!)
- 1 Soundtrack CD (with sound!)
- 1 Deck of 25 Info Cards (not playing cards) which highlight the characters in Space Marine and the Warhammer universe