נושא: GTA V | הנושא הרשמי
1  2  3  10
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של bling

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 02.11.2011, 18:21

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חושב שהדבר הכי חשוב במשחק GTA זה המשימות, העלילה שם חביבה ולפעמים יש דמויות נחמדות אבל לרוב אני מוצא אותה די מעצבנת. מה שבאמת הכי חשוב לי זה שיהיה משימות שבאמת מרגישות מגניבות לגמרי, כל מני לחליץ משהו מגג רכבת נוסעת עם מסוק וכדומה, דברים באמת מגניבים ולא סתם "סע לשם, תאסוף שם, תרה על ההוא".
כמה משחקי עולם פתוח אתה מכיר בלי הרבה משימות ספאם כאלו או משימות טוטוריאל מתישות שנמשכות כמה שעות?
אם באמת יהיו רק משימות מגניבות ומושקעות המשחק יסתיים אחרי 7 שעות

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Nucleus_Dawn

משתמש משקיען

#62   פורסם: 02.11.2011, 18:22

bling
ציטוט:
צפה בהודעה
אני רק אומר שהבחירה למספר אותו כ 5 נראית לא יותר מקוסמטית.
זאת אומרת,לא קיבלנו איזה מנוע חדש שהעיף לנו את הראש.
אינטואיטיבית זה נראה לי כמו המשך בסגנון של VICE CITY וSA על גבי הפס2 ולא המשך שהופך את הסדרה כמו 4.
יש אנשים שעוד תהו בגלל הספרה אם מדובר על משהו שאפתני שמפותח למחשב או לקונסולות הדור הבא,רק מציין שבניגוד להרגלם,רוקסטאר מוציאים המשך חדש על גבי אותה קונסולה.
המשך חדש על אותה קונסולה היה להם גם בדור הקודם.
השם עם המספר לא באמת משנה שום דבר.

אני לא יודע מי ציפה למנוע חדש או תהה בגלל הספרה שמדובר במשהו שאפתני שמפותח למחשב או לקונסולות הדור הבא, אבל הציפיות שלהן היו לא מבוססות בעליל.

בכל מקרה, אני שמח שהוא מגיע לקונסולות הדור הנוכחי. ככה אני לא צריך לקנות קונסולה חדשה בשביל המשחק (או לחכות עד 2014).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#63   פורסם: 02.11.2011, 18:24

bling
ציטוט:
צפה בהודעה
כמה משחקי עולם פתוח אתה מכיר בלי הרבה משימות ספאם כאלו או משימות טוטוריאל מתישות שנמשכות כמה שעות?
אם באמת יהיו רק משימות מגניבות ומושקעות המשחק יסתיים אחרי 7 שעות
מן הסתם, אבל שיהיה לי את ה7 שעות האלה שזורות ב30 האחרות ולא כמו בGTA4 שזה היה 30 שעות של רק משימות יחסית יבשות

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bling

מודל לחיקוי

#64   פורסם: 02.11.2011, 18:25

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
המשך חדש על אותה קונסולה היה להם גם בדור הקודם.
השם עם המספר לא באמת משנה שום דבר.

אני לא יודע מי ציפה למנוע חדש או תהה בגלל הספרה שמדובר במשהו שאפתני שמפותח למחשב או לקונסולות הדור הבא, אבל הציפיות שלהן היו לא מבוססות בעליל.

בכל מקרה, אני שמח שהוא מגיע לקונסולות הדור הנוכחי. ככה אני לא צריך לקנות קונסולה חדשה בשביל המשחק (או לחכות עד 2014).
אין ספק שהם היו המשכים ראויים בדיוק כמו רוב ההמשכים של פרנצ'ייזים אחרים שיוצאים על אותו מכשיר.
אבל בכל זאת רוקסטאר לא נוהגת למספר את המשכי GTA לעיתים קרובות,ככה שאני לא מופתע אם אנשים מאוכזבים שמדובר במשחק המשך סטייל SA וכו'

קיאו-כן מסכים אבל זה יותר בעיה של 4 שהיה יבש ככה לא?
SA ווייס סיטי היו עם איזה 7 שעות של משימות טובות כמו שאתה רוצה בין שאר הקשקושים.

נערך לאחרונה על ידי bling, 02.11.2011 בשעה 18:28.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#65   פורסם: 02.11.2011, 18:28

bling
ציטוט:
צפה בהודעה
אין ספק שהם היו המשכים ראויים בדיוק כמו רוב ההמשכים של פרנצ'ייזים אחרים שיוצאים על אותו מכשיר.
אבל בכל זאת רוקסטאר לא נוהגת למספר את המשכי GTA לעיתים קרובות,ככה שאני לא מופתע אם אנשים מאוכזבים שמדובר במשחק המשך סטייל SA וכו'
אני מאוד אופתע אם מישהו ציפה למשהו שהוא לא המשך סטייל SA.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#66   פורסם: 02.11.2011, 18:31

bling
ציטוט:
צפה בהודעה

קיאו-כן מסכים אבל זה יותר בעיה של 4 שהיה יבש ככה לא?
SA ווייס סיטי היו עם איזה 7 שעות של משימות טובות כמו שאתה רוצה בין שאר הקשקושים.
כן הקודמים לא סבלו מזה, פשוט עכשיו שעברו איזה 6 שני מSA אני לא רק מצפה לדברים ברמה של SA, אני מצפה אפילו ליותר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bling

מודל לחיקוי

#67   פורסם: 02.11.2011, 18:31

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מאוד אופתע אם מישהו ציפה למשהו שהוא לא המשך סטייל SA.
ציפו,אפילו בשידור המקדים ב IGN הם תהו לאילו פלטפורמות הוא מכוון והאם מדובר בדור הבא וכשהראו את הטריילר הם הבהירו לצופים שמדובר ע"פ הטריילר בGTA שמיועד לדור הנוכחי.

חשבו שאולי תהיה תצוגה סטייל BF3 שתפיל אנשים על גבי PC חזק ואולי יהיה פורט יחסית צולע לקונסולות הנוכחיות עם ה WIIU שיראה סביר,סתם ספקולציה.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#68   פורסם: 02.11.2011, 18:36

חבל שרוקסטאר לא מנסים לדחוף קדימה ונשארים בתחום הניכר להם. זה בטח גם בגלל הקהל האמריקני שלא יקנה את המשחק באותן כמויות אם הוא היה מתרחש במקומות מחוץ לאמריקה.

אם נאמין להדלפות, שעד עתה די התאמתו, אנחנו נשחק מספר דמויות.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#69   פורסם: 02.11.2011, 18:45

bling
ציטוט:
צפה בהודעה
ציפו,אפילו בשידור המקדים ב IGN הם תהו לאילו פלטפורמות הוא מכוון והאם מדובר בדור הבא וכשהראו את הטריילר הם הבהירו לצופים שמדובר ע"פ הטריילר בGTA שמיועד לדור הנוכחי.

חשבו שאולי תהיה תצוגה סטייל BF3 שתפיל אנשים על גבי PC חזק ואולי יהיה פורט יחסית צולע לקונסולות הנוכחיות עם ה WIIU שיראה סביר,סתם ספקולציה.
אתה בספק גמור אם מישהו ציפה שזה יגיע לקונסולות הדור הבא (שלא הוכרזו בכלל ולכן בטוח לא יכריזו משחקים עבורן), או שהמשחק יוביל על הPC, כמו BF3.
אין שום היגיון בהערכה הזו.

Kazz, אם המשחק היה מתרחש בפריז, זו היתה התקדמות?

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#70   פורסם: 02.11.2011, 18:51

בהחלט. הייתי מעריך את המשחק יותר וגם הציפייה הייתה גוברת מאשר תגובת 'עוד פעם מקום X' שהייתה לי.
חוץ מזה, עושה רושם שעוד פעם מדובר בדמות שמחפשת להגיע לעיר כדי למצוא שקט ולחזור לחיים רגילים אך נאלצת בלית ברירה לשוב ולפשוע..

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#71   פורסם: 02.11.2011, 18:53

אני חושב שזה מוקדם לשפוט את העלילה לפי טריילר אחד... בטח כשיהיו כמה דמויות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bling

מודל לחיקוי

#72   פורסם: 02.11.2011, 18:54

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה בספק גמור אם מישהו ציפה שזה יגיע לקונסולות הדור הבא (שלא הוכרזו בכלל ולכן בטוח לא יכריזו משחקים עבורן), או שהמשחק יוביל על הPC, כמו BF3.
ובכל זאת יש כאלו שחשבו ככה בגלל הספרה 5.
IGN גם העלו ספקולציות בסגנון הזה ואף הבהירו בסופו שמדובר על דור נוכחי ככה שאתה יכול למחוק את הספק כי עובדה שלפחות מישהו תהה לגבי זה.ג'יז.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של swiss-the-engine

עילוי

#73   פורסם: 02.11.2011, 18:55

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה

Kazz, אם המשחק היה מתרחש בפריז, זו היתה התקדמות?
דווקא בפרק של WEEKEND CONFIRMED האחרון העלו רעיון שהדמות תהיה אישה, לדעתי זה רעיון א-ד-י-ר ורק רוקסטאר מסוגלים להרים את זה והיחידים עם הביצים לעשות את זה.

משימות של פיתוי גברים או התחלה כנערה שנחטפה והוכנסה לחיים של זנות!! עם הכבוד הראוי זה יכול להיות GROUNDBREAKING

engen1eric@gmail.com
gamertag : SwissTheEngine
engen1eric@gmail.com
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#74   פורסם: 02.11.2011, 18:58

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה
בהחלט. הייתי מעריך את המשחק יותר וגם הציפייה הייתה גוברת מאשר תגובת 'עוד פעם מקום X' שהייתה לי.
חוץ מזה, עושה רושם שעוד פעם מדובר בדמות שמחפשת להגיע לעיר כדי למצוא שקט ולחזור לחיים רגילים אך נאלצת בלית ברירה לשוב ולפשוע..
עוד פעם מקום X? זה מקום חדש לגמרי.
אם אתה חושב שזה הולך להיות דומה לSA, אז אני חושב שאתה טועה.
ליברטי סיטי ב4 לא דומה בכלל לליברטי סיטי ב3.
אני שמח שהם עושים את מה שהם יודעים לעשות הכי טוב. אין לי סיבה לרצות שהם ימקמו את המשחק הבא באיזו עיר אירופאית רק בשביל שהם יוכלו לכתוב מאוחרי הקופסא "אירופה!!!"
אני מעדיף שהם ימשיכו לבסס את המשחקים על ההשראה האדירה מהקולנוע האמריקאי, כי עד היום הם עשו את זה מצוין. אין לי סיבה לחשוב שמשהו ישתנה פתאום.
בהתחשב בכך שיוצא משחק חדש פעם ב3 שנים, זו נוסחא שרחוקה מאוד מלהמאס עליי.

בנוסף לזה, מהמעט שאפשר להסיק מהטריילר הראשון, לא נראה שהוא נאלץ לחזור לפשע בלית ברירה. נראה דווקא כאילו יש לו די הרבה ברירות, בהתחשב בכך שהוא מבוסס למדי.
קשה להגיד, אבל אני לא אופתע אם הוא בוחר לחזור לפשע, פשוט כי זה מה שהוא מכיר והוא נהנה מזה.

bling, אין לי מושג למה IGN העלו את הרעיון הזה. הוא מגוכח לחלוטין ואין לו שום יסוד.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#75   פורסם: 02.11.2011, 19:04

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
עוד פעם מקום X? זה מקום חדש לגמרי.
אם אתה חושב שזה הולך להיות דומה לSA, אז אני חושב שאתה טועה.
ליברטי סיטי ב4 לא דומה בכלל לליברטי סיטי ב3.
אני שמח שהם עושים את מה שהם יודעים לעשות הכי טוב. אין לי סיבה לרצות שהם ימקמו את המשחק הבא באיזו עיר אירופאית רק בשביל שהם יוכלו לכתוב מאוחרי הקופסא "אירופה!!!"
אני מעדיף שהם ימשיכו לבסס את המשחקים על ההשראה האדירה מהקולנוע האמריקאי, כי עד היום הם עשו את זה מצוין. אין לי סיבה לחשוב שמשהו ישתנה פתאום.
בהתחשב בכך שיוצא משחק חדש פעם ב3 שנים, זו נוסחא שרחוקה מאוד מלהמאס עליי.

בנוסף לזה, מהמעט שאפשר להסיק מהטריילר הראשון, לא נראה שהוא נאלץ לחזור לפשע בלית ברירה. נראה דווקא כאילו יש לו די הרבה ברירות, בהתחשב בכך שהוא מבוסס למדי.
קשה להגיד, אבל אני לא אופתע אם הוא בוחר לחזור לפשע, פשוט כי זה מה שהוא מכיר והוא נהנה מזה.

bling, אין לי מושג למה IGN העלו את הרעיון הזה. הוא מגוכח לחלוטין ואין לו שום יסוד.
אני חייב לחלוק. ליברטי סיטי של GTA3 ו-4 זאת אותה עיר, זה שמדובר בסופר שדרוג לא עושה את זה לפחות אותה עיר (בכל זאת, מדובר בניו יורק גם כאן וגם כאן) והאמת שזה מתחיל להרגיש קצת יבש שיש לרוקסטאר רק 3 ערים ובהן הם עושים את כל המשחקים שלהם. מה יהיה GTA הבא? VICE CITY שוב? או שבעצם זה יהיה כבר בדור הבא אז יהיה אפשר לעשות את LIBERTY CITY שוב? מתחיל להרגיש קצת כמו זלדה, אותה גברת בשינוי אדרת.

יאללה, תנו לנו איזה ברלין והפרברים שלה, יכול להיות מגניב טילים!

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#76   פורסם: 02.11.2011, 19:11

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אני בעד: GTA רמלה-לוד...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#77   פורסם: 02.11.2011, 19:13

אני דווקא מסכים שהיה יכול להיות נחמד אם היו יוצאים מארצות הברית. אולי היה מזרים דם חדש לסדרה. מעניין יהיה לראות צילומי גיימפליי. .

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#78   פורסם: 02.11.2011, 19:14

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חייב לחלוק. ליברטי סיטי של GTA3 ו-4 זאת אותה עיר, זה שמדובר בסופר שדרוג לא עושה את זה לפחות אותה עיר (בכל זאת, מדובר בניו יורק גם כאן וגם כאן) והאמת שזה מתחיל להרגיש קצת יבש שיש לרוקסטאר רק 3 ערים ובהן הם עושים את כל המשחקים שלהם. מה יהיה GTA הבא? VICE CITY שוב? או שבעצם זה יהיה כבר בדור הבא אז יהיה אפשר לעשות את LIBERTY CITY שוב?

ליברטי סיטי של 4 מרגישה שונה לחלוטין מליברטי סיטי של 3. מעבר לשדרוג העצום בכל תחום טכני, מדובר בעיר אחרת לחלוטין.

אני לא רואה את רוקסטאר עוברים מחוץ לארה"ב.
ההשראה שלהם מאז GTA 3 היתה סרטים אמריקאים מתקופות שונות. אני לא רואה אותם מתחילים לראות קולנוע גרמני או צרפתי, רק בשביל שהם יוכלו להגיד שהם שינו משהו.
אני מקווה שזה לא יקרה, בכל מקרה. הם ממש טובים במה שהם עושים ולא הייתי רוצה לראות אותם עושים משהו פחות טוב, רק בגלל איזה דחף לשנות.

נ.ב.
בחלק הראשון של הטריילר אנחנו רואים את הדמות המבוגרת שככל הנראה מקריינת את הטריילר.
לקראת סופו, אנחנו רואים דמות אחרת (בחור צעיר אפרו-אמריקאי) שרודפים אחריה שוטרים (ממש בסוף הסרטון, הוא רץ באיזו סימטא ושלושה שוטרים רודפים אחרי ומעט לפני כן יש מרדף משטרתי והוא נמצא מאחורי ההגה במכונית אדומה).
יכול להיות שזה מרמז על כך שבאמת תהייה יותר מדמות אחת.

יכול להיות שקריין (הבחור המבוגר והעשיר) יהיה המנהיג של ארגון הפשע, כאשר הבחור הצעיר יהיה מישהו שנשלח למשימות ולאחר מכן נשחק איתו?
אם הם יכניסו איזו אפשרות לשלוח אנשים למשימות ולא רק לקבל אותן, זה יכול להיות ממש מעניין.

נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn, 02.11.2011 בשעה 19:36.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#79   פורסם: 02.11.2011, 19:42

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
ליברטי סיטי של 4 מרגישה שונה לחלוטין מליברטי סיטי של 3. מעבר לשדרוג העצום בכל תחום טכני, מדובר בעיר אחרת לחלוטין.
המשחק מן הסתם הרגיש שונה בגלל כל הקפיצה הטכנולוגית אבל העיר? עדין אותה עיר, למי שמכיר קצת את ניו יורק מזהה הכל באותה מידה בשני המשחקים למרות שמן הסתם ב4 זה הרבה יותר ראליסטי. אותו דבר יהיה עכשיו עם 5, כמו SA רק ראליסטי ומפורט יותר. קצת מבאס לחזור שוב ושוב לאותם מקומות, אני אזכיר לך שעד 4 בכלל כל משחק GTA חדש הגיע למקום חדש לגמרי!

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#80   פורסם: 02.11.2011, 19:49

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
המשחק מן הסתם הרגיש שונה בגלל כל הקפיצה הטכנולוגית אבל העיר? עדין אותה עיר, למי שמכיר קצת את ניו יורק מזהה הכל באותה מידה בשני המשחקים למרות שמן הסתם ב4 זה הרבה יותר ראליסטי. אותו דבר יהיה עכשיו עם 5, כמו SA רק ראליסטי ומפורט יותר. קצת מבאס לחזור שוב ושוב לאותם מקומות, אני אזכיר לך שעד 4 בכלל כל משחק GTA חדש הגיע למקום חדש לגמרי!
אממ... אתה טועה. בכל משחק מGTA III והלאה, הערים היו ערים "ממוחזרות". כולן הופיעו כבר בGTA וGTA 2.

בנוסף, כשGTA 4 יצא, לא היית בליברטי סיטי 6 שנים.
אם 5 ייצא ב2012, כפי שאנחנו מניחים, אז יעברו 8 שנים מאז SA.
זה באמת נחשב אצלך למחזור? אתה באמת תרגיש מבואס שאתה מבקר באותו המקום (שנראה שונה לחלוטין ובנוי בצורה שונה לחלוטין)?
יותר סביר שתרגיש נוסטלגיה חביבה ולא הרגשת מחזור, לפי דעתי.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#81   פורסם: 02.11.2011, 21:07

קוטאקו עשו כתבה קצרה של "דברים מגניבים ששמנו לב אליהם בטריילר".

בין השאר, אופנוע ים שקוראים לו Speedophile 2000, מטוס קרב (הולי מולי...), ספינת אוויר (או איך שאני אוהב לקרוא להן הדבר הראשון שעליו אשתמש בRPG), כלב (חיות מחמד? כלבי משטרה?), מכון לאימון כושר (האם הפיטצ'ר של אימון הדמות והפיכתה לגוש שרירים חוזר? אני מקווה שכן), מוטיב חוזר של "יש מלא עניים והכלכלה בביוב", אזכורים לSA ותמונה אחת של צמיג באיזו משאית, שהם הסיקו ממנה שרמת הפירוט ממש גבוהה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 4shachar

משתמש רציני

#82   פורסם: 02.11.2011, 21:41

IGN העלו השערה שהדמות המבוגרת שרואים בטריילר הוא טומי מ Vice City

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#83   פורסם: 02.11.2011, 22:49

4shachar
ציטוט:
צפה בהודעה
IGN העלו השערה שהדמות המבוגרת שרואים בטריילר הוא טומי מ Vice City
שמעתי כבר אנשים שאומרים שהמדובב שלו הוא אותו מדובב של טומי.
שום דבר לא מאושר, כמובן, אבל תמיד נחמד לנחש, עד שנדע באמת.

אם זה באמת טומי מVC, אז זה יהיה מגניב לחלוטין.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של matan1000

חבר כבוד קהילת PS3

#84   פורסם: 02.11.2011, 22:54

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
שמעתי כבר אנשים שאומרים שהמדובב שלו הוא אותו מדובב של טומי.
שום דבר לא מאושר, כמובן, אבל תמיד נחמד לנחש, עד שנדע באמת.

אם זה באמת טומי מVC, אז זה יהיה מגניב לחלוטין.
השאלה היא למה הוא הגיע לSA כי בGTA VC המשחק ניגמר בכך השחיים של טומי סבבה בווילה של דיאז וכו'.זה באמת יכול להיות מעניין

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#85   פורסם: 02.11.2011, 23:42

matan1000
ציטוט:
צפה בהודעה
השאלה היא למה הוא הגיע לSA כי בGTA VC המשחק ניגמר בכך השחיים של טומי סבבה בווילה של דיאז וכו'.זה באמת יכול להיות מעניין
הוא אמר שהוא החליט לפרוש מ"מה שהוא עושה", אז הוא קנה בית גדול.

זה בהחלט אפשרי. לפי הטריילר, נראה שהמשחק הזה מתרחש בתקופה הנוכחית (לפחות לפי כל סימני המיתון והעוני שחזרו על עצמם) וVC התרחש 30-40 שנים לפני כן.
כלומר, הוא בערך בן 50-60, שזה נראה לי מתאים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Shapira500

משתמש ותיק

#86   פורסם: 03.11.2011, 00:29

אין על טומי ורסאטי, הדמות הכי טובה של GTA אי פעם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#87   פורסם: 03.11.2011, 01:02

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
אממ... אתה טועה. בכל משחק מGTA III והלאה, הערים היו ערים "ממוחזרות". כולן הופיעו כבר בGTA וGTA 2.

בנוסף, כשGTA 4 יצא, לא היית בליברטי סיטי 6 שנים.
אם 5 ייצא ב2012, כפי שאנחנו מניחים, אז יעברו 8 שנים מאז SA.
זה באמת נחשב אצלך למחזור? אתה באמת תרגיש מבואס שאתה מבקר באותו המקום (שנראה שונה לחלוטין ובנוי בצורה שונה לחלוטין)?
יותר סביר שתרגיש נוסטלגיה חביבה ולא הרגשת מחזור, לפי דעתי.
מה? מתי היה את לוס אנג'לס, סאן פרנסיסקו, מאמי ולאס ווגאס בGTA1 ו-2? שני המשחקים הראשונים היו סתם ערים דמיוניות ורנדומאליות, לונדון היה הראשון עם מיקום אמיתי ואז 3 היה בניו יורק שהמציאו לה את השם ליברטי סיטי. הרביעי היה במיאמי והחמישי בלוס אנג'לס/סאן פרנסיסקו/ווגאס. השישי (GTA4) כבר התחיל למחזר וחזר לNY, החמישי שוב פעם וחוזר ללפחות LA (אולי גם לעוד מקומות מSA) כך שכן, קצת מציק לי שהם לא קופצים ללוקיישנים חדשים.

בנושא זה שעברו שנים, עם כל הכבוד לא מדובר במשחק SNES או משהו כזה, אני לא צריך "רימייק" כל כך מהר. אולי זה היה מגניב טילים אם זה היה דור הבא ורק אחד כזה, בטוח לא כשהם עושים את זה רק דור אחרי ופעם שניה ברצף.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 03.11.2011 בשעה 01:09.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#88   פורסם: 03.11.2011, 08:24

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
מה? מתי היה את לוס אנג'לס, סאן פרנסיסקו, מאמי ולאס ווגאס בGTA1 ו-2? שני המשחקים הראשונים היו סתם ערים דמיוניות ורנדומאליות, לונדון היה הראשון עם מיקום אמיתי ואז 3 היה בניו יורק שהמציאו לה את השם ליברטי סיטי. הרביעי היה במיאמי והחמישי בלוס אנג'לס/סאן פרנסיסקו/ווגאס. השישי (GTA4) כבר התחיל למחזר וחזר לNY, החמישי שוב פעם וחוזר ללפחות LA (אולי גם לעוד מקומות מSA) כך שכן, קצת מציק לי שהם לא קופצים ללוקיישנים חדשים.

בנושא זה שעברו שנים, עם כל הכבוד לא מדובר במשחק SNES או משהו כזה, אני לא צריך "רימייק" כל כך מהר. אולי זה היה מגניב טילים אם זה היה דור הבא ורק אחד כזה, בטוח לא כשהם עושים את זה רק דור אחרי ופעם שניה ברצף.
דבר ראשון, לקרוא למשחק GTA חדש רימייק, זה באמת הגזמה פראית ולא מדויקת בעליל.
יש לך בכלל ספק שהמשחק יהיה עמוס במשימות חדשות? מיקומים חדשים ודברים חדשים לעשות? ברור לך לחלוטין שזה יהיה משחק שונה לחלוטין מGTA IV ומGTA:SA, אז למה להדביק לו תווית שאין לה שום קשר למציאות?

מעבר לזה, בGTA הראשון אתה זוכה לשחק בשלוש ערים: Liberty City, San Andreas וVice City. כל אחת מהן היתה "שלב" במשחק.
באופן טבעי, הן נראו שונה לחלוטין, בגלל שהמשחק שוחק בצורה שונה לחלוטין, אך את זה אפשר להגיד באותה המידה גם לגבי הGTA של הדור הקודם והGTA של הדור הנוכחי.
GTA לונדון 1969 היתה חבילת הרחבה למשחק הראשון והיא לקחה הרבה השראה מאוסטין פאוורס, לפי דעתי.
GTA לונדון 1961 היתה חבילת משימות שהופצה בחינם והיתה למעשה חבילת תופסות חינמית שגם הוסיפה כמה רכבים.
כך נראית המפה של ליברטי סיטי מGTA 1:

אתה באמת טוען שזה לא מבוסס על ניו יורק?

GTA 2 התרחש בעיר שקראו לה Anywhere CIty. אני די בספק אם היא תעשה קאמבק כמו הערים מGTA 1.

בכל מקרה, הטענות על מחזור מאוד מוקדמות. אני יודע שמבחינתי אני לא ארגיש מחזור, כי הדברים שהכי חשובים לי בסדרה יהיו חדשים לגמרי (הסיפור והדמויות).
עבורך זה המשימות ואנחנו לא יודעים שום דבר עליהן (אם תהייה משימת ריסוס שדה, תוך קבלת נקודות בונוס על כל עובד זר שאתה מרסס - זה בטוח יהיה פעם ראשונה בסדרה), כך שלפחות תחכה עד שנדע קצת לפני שתצעק "זאב".

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#89   פורסם: 03.11.2011, 12:21

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
דבר ראשון, לקרוא למשחק GTA חדש רימייק, זה באמת הגזמה פראית ולא מדויקת בעליל.
יש לך בכלל ספק שהמשחק יהיה עמוס במשימות חדשות? מיקומים חדשים ודברים חדשים לעשות? ברור לך לחלוטין שזה יהיה משחק שונה לחלוטין מGTA IV ומGTA:SA, אז למה להדביק לו תווית שאין לה שום קשר למציאות?

מעבר לזה, בGTA הראשון אתה זוכה לשחק בשלוש ערים: Liberty City, San Andreas וVice City. כל אחת מהן היתה "שלב" במשחק.
באופן טבעי, הן נראו שונה לחלוטין, בגלל שהמשחק שוחק בצורה שונה לחלוטין, אך את זה אפשר להגיד באותה המידה גם לגבי הGTA של הדור הקודם והGTA של הדור הנוכחי.
GTA לונדון 1969 היתה חבילת הרחבה למשחק הראשון והיא לקחה הרבה השראה מאוסטין פאוורס, לפי דעתי.
GTA לונדון 1961 היתה חבילת משימות שהופצה בחינם והיתה למעשה חבילת תופסות חינמית שגם הוסיפה כמה רכבים.
כך נראית המפה של ליברטי סיטי מGTA 1:

אתה באמת טוען שזה לא מבוסס על ניו יורק?

GTA 2 התרחש בעיר שקראו לה Anywhere CIty. אני די בספק אם היא תעשה קאמבק כמו הערים מGTA 1.

בכל מקרה, הטענות על מחזור מאוד מוקדמות. אני יודע שמבחינתי אני לא ארגיש מחזור, כי הדברים שהכי חשובים לי בסדרה יהיו חדשים לגמרי (הסיפור והדמויות).
עבורך זה המשימות ואנחנו לא יודעים שום דבר עליהן (אם תהייה משימת ריסוס שדה, תוך קבלת נקודות בונוס על כל עובד זר שאתה מרסס - זה בטוח יהיה פעם ראשונה בסדרה), כך שלפחות תחכה עד שנדע קצת לפני שתצעק "זאב".
צודק, משום מה זכרתי שגם GTA הראשון היה בANYWHERE.
בכל מקרה מה שהראת פה זה בעצם שרוקסטאר ממחזרים קצת יותר ממה שחשבתי
מן הסתם רימייק זאת לא המילה, אבל כל דור לקפוץ לבדיוק אותן ערים? היית רוצה גם בדור הבא שGTA הראשון יהיה בליברטי סיטי והבא בSA או VICE? ואז בדור שלאחריו שGTA הראשון יהיה בליברטיסי סיטי והבא בSA או VICE וכך הלאה?

מה עם קצת לוקיישנים חדשים, קצת רענון?

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#90   פורסם: 03.11.2011, 15:34

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
צודק, משום מה זכרתי שגם GTA הראשון היה בANYWHERE.
בכל מקרה מה שהראת פה זה בעצם שרוקסטאר ממחזרים קצת יותר ממה שחשבתי
מן הסתם רימייק זאת לא המילה, אבל כל דור לקפוץ לבדיוק אותן ערים? היית רוצה גם בדור הבא שGTA הראשון יהיה בליברטי סיטי והבא בSA או VICE? ואז בדור שלאחריו שGTA הראשון יהיה בליברטיסי סיטי והבא בSA או VICE וכך הלאה?

מה עם קצת לוקיישנים חדשים, קצת רענון?
אין לי בעיה עם לוקיישנים חדשים (אם כי, ברגע שהם יוצאים מארה"ב, זה לא GTA מבחינתי, אז שכבר יתחילו כותר חדש בשביל זה).
עם זאת, כל עוד הלוקיישנים ה"ישנים" מחדשים לחלוטין את הכל בכל משחק חדש בו הם מופיעים, לא אכפת לי במיוחד.
באופן אישי, GTA 3 הוא הכי פחות מועדף עליי וכך גם ליברטי סיטי, בדור הקודם.
בדור הזה, אני מתאר לעצמי שגם 5 יהיה מועדף עליי יותר מ4, פשוט בגלל שהוא יהיה הרבה יותר מלוטש ובעל קנה מידה גדול יותר, כך שיוצא שליברטי סיטי היא דווקא העיר הכי פחות מועדפת עליי.

אני לא חושב שזה הכרחי במיוחד להחליף ערים. בנתיים אני לא מרגיש שום תחושה של מחזור או של חזרה על אלמנטים מסוימים במשחק. ברגע שאני ארגיש ככה, גם אני אצעק בחוצות העיר שיש לעשות משחק בעיר חדשה (שיקגו? משהו באיזו עיר בטקסס עם הנין של מרסטון? סמולוויל?).

חזרה לראש העמוד
1  2  3  10

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא