House Party אמור להסתיים היום עם היציאה של I Am Alive, שבינתיים יושב על ממוצע של 76 במטהקריטיק. חריגה לרעה במיוחד היא הביקורת בIGN שנותנת לו 45, בהשוואה לשמיניות באתרים כמו גיימספוט ויורוגיימר.
בשבוע הבא שני משחקים חדשים: Shoot Many Robots דמוי הקונטרה
וDefenders of Arfania שנראה כמו משחק Tower Defense עם טוויסט:
וגם מבצעים של משחקים של קונאמי לארקייד:
X-Men 400 (50% off) Castlevania HOD 600 (50% off) Zombie Apocalypse 400 (50% off) Castlevania SON 400 (50% off) Battle: Los Angeles 400 (50% off) Zombie Apocalypse Never Die Alone 400 (50% off) Hard Corps: Uprising 600 (50% off) BurgerTime HD 400 (50% off) Puddle 400 (50% off) Leedmees 400 (50% off) Castlevania Lord of Shadow: Reverie 400 (50% off) Castlevania Lord of Shadow: Resurrection 400 (50% off)
הפרק הראשון של סדרת המשחקים על הקומיקס The Walking Dead שמפותח על ידי Telltale יגיע ל-XBLA, PC, PSN, MAC ו-iOS כבר בחודש הבא, בתזמון נהדר אחרי פרק הסיום הנהדר של סדרת הטלויזיה המבוססת על הקומיקס.
יש לי זכרונות כל כך טובים מהמשחק הזה. שיחקתי בו בPS2. אני זוכר שהוא קיבל ציונים קצת מעפנים, אבל אני נורא נהנתי ממנו.
מאוד מומלץ, למי שאוהב פלטפורמרים מוצלחים ולא שיחק בו עדין. אם יש מישהו שלא שיחק גם בריימן 2, אז גם זה חובה.
טריילר חדש ומרשים מאוד של FAR CRY 3, עם הרבה משחקיות והצצה ל"טירוף כמכאניקת משחק":
יש לי זכרונות כל כך טובים מהמשחק הזה. שיחקתי בו בPS2. אני זוכר שהוא קיבל ציונים קצת מעפנים, אבל אני נורא נהנתי ממנו.
מאוד מומלץ, למי שאוהב פלטפורמרים מוצלחים ולא שיחק בו עדין. אם יש מישהו שלא שיחק גם בריימן 2, אז גם זה חובה.
טריילר חדש ומרשים מאוד של FAR CRY 3, עם הרבה משחקיות והצצה ל"טירוף כמכאניקת משחק":
בטריילר של FC3 יש הרבה גיימפלייי שכבר ראינו, לא משהוא חדש. אני ממש מקווה שייצא ממנו משהוא, שם עליו את העין.
יש לארקייד קידום חדש בשם ARCADE NEXT
המשחק שיתן את הסיפתח הוא TRIAL EVOLUTIONS!!!!!!!!!! !!!!!!! והוא יוצא ב18 לאפריל.
BLOODFORGE יוצא ב25
FABLE HEROES בשני למאי
MINECRAFT בתשיעי ויעלה 1600 נקודות.
יצא לי לשחק היום בדמו של מישחק ארקיד יחסית חדש שמאוד מזכיר מישחקי ניאו גיאו
אבל זה לא פורט או רימיק אלה מישחק חדש
אני לא זוכר את השם והתמונה שלו בשרות הורדות לא משקפת את המישחק ביכלל ככה שזה היה הפתעה לטובה
למי שמכיר זה המישחק 2D עם האיש עם חרב ומסור חשמלי
אגב עוד שבוע יש מבצע על JOE DANGER המעולה (לפחות לפי מירב הביקורות והדמו הקצרצר) ויעלה 600 נקודות.
את Joe Danger אני בטוח אקנה אחרי הדמו. אבל דווקא זה של Sine Mora קצת פחות עשה לי את זה, למרות שהמכניקה של הזמן ממש מגניבה. והדמו של rayman 3 היה בכלל מעפן.
ומסתמן ש-The Splatters הישראלי אגב מגיע לXBLA בעוד שבועיים - שבוע לפני החגיגה של ה-Arcade Next. למי שרוצה להצטייד בנקודות, 4saleusa מציעים 4000 נקודות במבצע ב-40$ (ומקבלים Paypal): http://4saleusa.com/product.php?id_product=24
גם שנה של גולד מוצעת שם במחיר דומה.
קרירין, נראה לי שאתה מדבר על shank 2. זה סכין ומסור חשמלי, אבל זה הדבר הכי קרוב שיצא לאחרונה. יש גם את shoot many robots שיצא לאחרונה ומזכיר בסגנון שלו את כל משחקי הmetal slug לנאו גאו, אבל שם אין לא חרב ולא סכין. ובכלל, יש בXBLA המון משחקים כאלו - עדיף שפשוט תבדוק איך קוראים למשחק עצמו כשאתה בא להוריד אותו...
Keep it clean
---
מחפשים אותנו? הקהילה עברה לכאן: www.voxelim.com
השבוע יצאו South Park: Tenormans Revenge ו-Wrecked, שאמור להיות משחק לוחמת-רכבים בסגנון של Mashed (אם למישהו יצא לשחק) אבל שניהם לא כל כך שווים אזכור לפי הביקורות. לעומת זאת, החודש הקרוב נראה יותר ויותר כמו החודש הכי עמוס לXBLA אי פעם...
Skullgirls ו-Diabolical Pitch יוצאים ב-4 בApril ב-800 נקודות כל אחד.
Anomaly: Warzone Earth שיצא כבר לPC מגיע ב-6 באפריל לארקייד ב-800 נקודות
ב-11 באפריל מגיע The Splatters הישראלי, גם הוא ב-800 נקודות. במקביל מסתבר שמגיע גם משחק בשם World Gone Sour שאף פעם לא שמעתי עליו קודם ב-400 נקודות.
יומיים אחרי זה ב-13 באפריל, מגיע משומקום Fez - ואפילו הוא ב-800 נקודות. אני בשוק שמיקרוסופט זרקו אותו ככה לארקייד כמה ימים לפני הPromotion הגדול של Arcade Next, והאמת היא שאני גם קצת מופתע מהמחיר. ציפיתי שמשחק שלקח כל כך הרבה פרסים יתומחר אצלם גבוה יותר, והאמת היא שגם הנחתי שהוא יהיה משחק הדגל של ה-Summer of Arcade שלהם.
ב-18 באפריל Trials Evolution פותח את הArcade Next עם תג מחיר של 1200 נקודות, ובטח ישבור כמה שיאי מכירות באותו השבוע.
ב-25 באפריל יוצא Bloodforge בתג מחיר של 1200 נקודות, ולצידו The Walking Dead (מבוסס הקומיקס באותו השם) ב-400 נקודות.
ב-2 באפריל מגיע Fable Heroes ב-800 נקודות, ולצידו Awesomenauts (מהיוצרים של Swords & Soldiers שיצא דווקא לWii, לPC ולניידים) גם הוא ב-800 נקודות
ב-9 במאי סוגר את החגיגה של הArcade Next הפורט של Minecraft בתג מחיר של 1600 נקודות.
זה 12 משחקים לארקייד (לפחות) על תקופה של חמישה שבועות נטו, כשחלקם הם כמה מהמשחקים היותר מצופים לשירות. נחיה ונראה איך המשחקים יהיו בפועל, אבל זה נראה כאילו הXBLA יכול לתת פייט גם לריטייל.
תיקון טעות: Skullgirls יוצא ב-11 באפריל ובמחיר של 1200 נקודות.
נערך לאחרונה על ידי Mur'gul, 02.04.2012 בשעה 11:47.
סיבה: טעות
Keep it clean
---
מחפשים אותנו? הקהילה עברה לכאן: www.voxelim.com
קרירין, נראה לי שאתה מדבר על shank 2. זה סכין ומסור חשמלי, אבל זה הדבר הכי קרוב שיצא לאחרונה. יש גם את shoot many robots שיצא לאחרונה ומזכיר בסגנון שלו את כל משחקי הmetal slug לנאו גאו, אבל שם אין לא חרב ולא סכין. ובכלל, יש בXBLA המון משחקים כאלו - עדיף שפשוט תבדוק איך קוראים למשחק עצמו כשאתה בא להוריד אותו...
שיחקתי בשניהם בדמו וזה shank 2 עד כמה שאני זוכר
את shoot many robots לא אהבתי בכלל
אני לא הולך ליקנות את זה כרגע ולא יודע עם בכלל
פשוט בכסף שנישאר לי במכשיר (כרטיס נקודות) אני חושב לקנות את האלן אווק החדש במיקרה שאני יהיה מרוצה מהמישחק המלא (יש לי בסטים כבר תקופה ,אבל עוד לא התחלתי )
גם ככה עד סוף השנה אני ימכור את ה360 וחושב על הWIIU עם התימחור יהיה טוב
השבוע יצאו South Park: Tenormans Revenge ו-Wrecked, שאמור להיות משחק לוחמת-רכבים בסגנון של Mashed (אם למישהו יצא לשחק) אבל שניהם לא כל כך שווים אזכור לפי הביקורות. לעומת זאת, החודש הקרוב נראה יותר ויותר כמו החודש הכי עמוס לXBLA אי פעם...
Skullgirls ו-Diabolical Pitch יוצאים ב-4 בApril ב-800 נקודות כל אחד.
Anomaly: Warzone Earth שיצא כבר לPC מגיע ב-6 באפריל לארקייד ב-800 נקודות
ב-11 באפריל מגיע The Splatters הישראלי, גם הוא ב-800 נקודות. במקביל מסתבר שמגיע גם משחק בשם World Gone Sour שאף פעם לא שמעתי עליו קודם ב-400 נקודות.
יומיים אחרי זה ב-13 באפריל, מגיע משומקום Fez - ואפילו הוא ב-800 נקודות. אני בשוק שמיקרוסופט זרקו אותו ככה לארקייד כמה ימים לפני הPromotion הגדול של Arcade Next, והאמת היא שאני גם קצת מופתע מהמחיר. ציפיתי שמשחק שלקח כל כך הרבה פרסים יתומחר אצלם גבוה יותר, והאמת היא שגם הנחתי שהוא יהיה משחק הדגל של ה-Summer of Arcade שלהם.
ב-18 באפריל Trials Evolution פותח את הArcade Next עם תג מחיר של 1200 נקודות, ובטח ישבור כמה שיאי מכירות באותו השבוע.
ב-25 באפריל יוצא Bloodforge בתג מחיר של 1200 נקודות, ולצידו The Walking Dead (מבוסס הקומיקס באותו השם) ב-400 נקודות.
ב-2 באפריל מגיע Fable Heroes ב-800 נקודות, ולצידו Awesomenauts (מהיוצרים של Swords & Soldiers שיצא דווקא לWii, לPC ולניידים) גם הוא ב-800 נקודות
ב-9 במאי סוגר את החגיגה של הArcade Next הפורט של Minecraft בתג מחיר של 1600 נקודות.
זה 12 משחקים לארקייד (לפחות) על תקופה של חמישה שבועות נטו, כשחלקם הם כמה מהמשחקים היותר מצופים לשירות. נחיה ונראה איך המשחקים יהיו בפועל, אבל זה נראה כאילו הXBLA יכול לתת פייט גם לריטייל.
The Walking Dead נראה כמו הקניה הבטוחה הבאה שלי.. נראה פשוט נהדר!
"מותו של אדם אחד הוא טרגדיה, מותם של מיליונים הוא סטטיסטיקה"- יוסף סטאלין.
שיחקתי בשניהם בדמו וזה shank 2 עד כמה שאני זוכר
את shoot many robots לא אהבתי בכלל
אני לא הולך ליקנות את זה כרגע ולא יודע עם בכלל
אם הco-op לא מעניין אותך פשוט חכה למבצע על הPC כי המשחק נמצא גם שם. לא מזמן Shank הראשון הוצע במסגרת הhumble bundle 4 ככה שיכולת לשלם כל מחיר שתבחר ולקבל אותו יחד עם עוד 5 משחקים...
אם הco-op לא מעניין אותך פשוט חכה למבצע על הPC כי המשחק נמצא גם שם. לא מזמן Shank הראשון הוצע במסגרת הhumble bundle 4 ככה שיכולת לשלם כל מחיר שתבחר ולקבל אותו יחד עם עוד 5 משחקים...
הוא בסטים או שירות אחר ?
עם הוא בסטים הוא בטח הרבה יותר זול שם
מכירת פסחא בMarketplace. נראה שכולם פשוט בחצי מחיר
Arcade:
Bastion - was 1200msp -> 600msp
Castle Crashers - was 1200msp -> 600msp
Lara Croft and the Guardian of Light - was 1200msp -> 600msp
ScaryGirl - was 800msp -> 400msp
Carcassonne - was 800msp -> 400msp
Space Invaders Infinity Gene (IG) - was 800msp -> 400msp
All Zombies Must Die! - was 800msp -> 400msp
Game DLC: Halo Reach Anniversary Map Pack - was 1200msp -> 600msp