נושא: Forza Horizon | הנושא הרשמי
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של matan1000

חבר כבוד קהילת PS3

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 13.11.2012, 15:17

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
נראה לי שהם כמו 343... הם נבנו ע"י מיק'.

בכל אופן שאלתי כי אם אתה רוצה אז אני פשוט אלווה לך אותו. מוזר לי שלא ביקשת אותו לפני כן פשוט, זה לטעמי הRACER הכי מהנה (ביחד עם BURNOUT REVENGE) על ה360.
אני חושב שהם סטודיו פרטי לפי מה שהבנתי. אבל הוא בנוי מאנשים שיודעים לעשות משחקי מרוצים. (אנשים מCODEMASTERS,ביזאר,קריטיריון ועוד) ככה שאם מיק חכמה אז היא תרכוש אותם ותיתן להם את PGR..

חזרה לראש העמוד

חבר כבוד קהילת PS3

#32   פורסם: 15.11.2012, 07:09

טוב שיחקתי בדמו של NFS MOST WANTED ואני חייב להגיד שהבחירה היא סופר קשה... שניהם משחקים מעולים בסגנון שונה.אריק תשחק בNFS..הוא ממש טוב אם אהבת את HP אז בכלל.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של swiss-the-engine

עילוי

#33   פורסם: 15.11.2012, 08:16

matan1000
ציטוט:
צפה בהודעה
טוב שיחקתי בדמו של NFS MOST WANTED ואני חייב להגיד שהבחירה היא סופר קשה... שניהם משחקים מעולים בסגנון שונה.אריק תשחק בNFS..הוא ממש טוב אם אהבת את HP אז בכלל.
כן התחלתי להוריד אבל עשיתי החלפת משחקי הורדה עם נאור שלשום אז לא הספקתי להוריד את הדמו עדיין. ככה או ככה אני לא צריך לשחק במשחק בשביל לדעת שאני יאהב אותו רצח וכמו שאמרת הבחירה היא סופר קשה בין שני המשחקים הללו. האמת שחשבתי אבל אולי להביא את NFS למחשב, רק צריך דמו בשביל לראות עד כמה הגרפיקה משופרת על המחשב שלי.

engen1eric@gmail.com
gamertag : SwissTheEngine
engen1eric@gmail.com
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

חבר כבוד קהילת PS3

#34   פורסם: 18.11.2012, 08:00

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
כן התחלתי להוריד אבל עשיתי החלפת משחקי הורדה עם נאור שלשום אז לא הספקתי להוריד את הדמו עדיין. ככה או ככה אני לא צריך לשחק במשחק בשביל לדעת שאני יאהב אותו רצח וכמו שאמרת הבחירה היא סופר קשה בין שני המשחקים הללו. האמת שחשבתי אבל אולי להביא את NFS למחשב, רק צריך דמו בשביל לראות עד כמה הגרפיקה משופרת על המחשב שלי.
טוב החלטתי מה אני קונה. וזה 3 משחקים:
NFS MW-PS3
FORZA HORIZON-360
וSONIC RACING 2(שם שלו ארוך מדיי)-PSV אבל זה יהיה בעוד כמה חודשים ואני מעדיף את כולם ביחד

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של swiss-the-engine

עילוי

#35   פורסם: 18.12.2012, 09:40

engen1eric@gmail.com
gamertag : SwissTheEngine
engen1eric@gmail.com
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between

חזרה לראש העמוד