נושא: עדכון DASHBOARD 2012
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של swiss-the-engine

עילוי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 05.09.2012, 10:18

ברירת מחדל עדכון DASHBOARD 2012

טוב קיבלתי את העדכון דאשבורד של הסתיו...

רק חפרתי קצת ממש מאוחר בלילה.

עשו את הכרטיסיות המרכזיות הרבה יותר ברורות עם חילוק של העמוד לשלושה ריבועים קטנים בצד שמאל שהראשון הוא כל מה שחדש והאמצעי (אם אני זוכר נכון) הוא הדברים שיש לך והשלישי הוא חיפוש בתחום המתאים (GAMES,MUSIC וכו...)

מימין לעמודה הזאת יש ריבוע ענק של משהו חדש ומתחת עוד שתי ריבועים קטנים יותר וגם של משהו חדש.

באיזור הכי ימני יש "המלצות" שניגוד להמלצות שהיה עד עכשיו נראה שהם באמת קשורים לטעם האישי שלי. יש שתי המלצות בשתי הריבועים הראשונים מלמעלה ואז הריבוע השלישי מוביל ל"כל ההמלצות".

בינתיים הדבר הכי חשוב בעדכון הוא PINS!!!! כמו בווינדוס פון אפשר לעשות "PIN TO" לכל דבר וזה יופיע בטאב של HOME תחת MY PINS. אצלי נגיד יש כמה משחקים אהובים מהארקייד ןNETFLIX וVUDU בPINS + איזה אלבום שאני אוהב. נורא נחמד ונורא נוח.

אה וכמעט שכחתי... סוף סוף הוציאו את האצבע מהתחת והכניסו לינק לנגן VIDEO. לא יודע מי שם לב אבל בעדכון האחרון פשוט לא היה גישה לסרטונים שהורדתם לאקס בוקס. בשום מקום!

גם הפסיקו עם החלוקה של וידאו וTV. עכשיו זה TV & MOVIES.

כמה תמונות.

מצטער על הגודל של התמונות. לא יודע איך להקטין אותם.

engen1eric@gmail.com
gamertag : SwissTheEngine
engen1eric@gmail.com
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#2   פורסם: 06.09.2012, 21:47

סוויס - תודה על העידכון - יש לך עוד רשמים לאחר שימוש נוסף? משהו קצת יותר ממראה?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Sgt.DonnyDonowitz

משתמש ותיק

#3   פורסם: 06.09.2012, 22:23

נראה שאני גם צריך להוריד אותו בזמן הקרוב, הזכרת שיש לי גם לייב לחדש בזמן הקרוב.
יש שינוי משמעותי או שכולו אסתטי?

"מותו של אדם אחד הוא טרגדיה, מותם של מיליונים הוא סטטיסטיקה"- יוסף סטאלין.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#4   פורסם: 07.09.2012, 13:04

Sgt.DonnyDonowitz
ציטוט:
צפה בהודעה
נראה שאני גם צריך להוריד אותו בזמן הקרוב, הזכרת שיש לי גם לייב לחדש בזמן הקרוב.
יש שינוי משמעותי או שכולו אסתטי?
נרשמת לבטא?

בכל אופן הנה עוד כמה רשמים..

הדפדפן: כצפוי אין תמיכה בפלאש אבל חווית הגלישה לא רעה עם פויינטר בגודל מתאים ושאר עניין UI שמתאימים לטלוויזיה. אם אני זוכר נכון אז בסוני גם אין פלאש ובכל אופן אתרים בקושי זזים שם ויש אפילו אתרים שבכלל לא עולים כי אין למכשיר מספיק RAM. יכול להיות אבל שכבר שיפרו את זה במשך הזמן.

שורה תחתונה, נחמד אבל אני לא רואה סיבה רצינית להשתמש בזה.

יש שיפור ע-נ-ק לטעינה של RECENT. תמיד היה לוקח לאקס בוקס 30 שניות להעלות את הנתונים של הטאב הזה אחרי שיוצאים ממשחק ועכשיו זה ממש שתי שניות או משהו כזה.

אני לא בטוח אבל נראה לי שהZUNE נראה עכשיו כמו מה שיראה XBOX MUSIC. אני לא ממש בטוח כי כשאני נכנס לדף של האפליקציה אז עדיין מראים את הסמל של ZUNE.
בכל אופן הוא גם עבר שינויים וטשיפורים שכולם כרגע לטובה אבל כולם בנושא הUI ולא במהירות. סך הכל המהירות של האפליקציה תמיד הייתה מעולה אז אין מה לשפר אבל זמן הטעינה של קליפים הוא ארוך מידי לטעמי אבל זה יכול להיות בגלל שאני בארץ ולא בארה"ב.

לא בדקתי אם עשו איזה שיפור לקינקט אבל החלון הקטן שמראה את מה שהקינקט רואה הוא קצת שונה, הוא כבר לא מן מפתח חום כזאת אלא פשוט בני אדם יש להם צבע לבן בצורה מובהקת לעומת כל דבר שאינו בן אדם.

יש לי אפשרות להעלות טענות והצעות אז אם יש למישהו איזה עניין בראש שיגיד לי ואני אשלח להם פידבק. בינתיים מה שאני רוצה שישנו זה הMY PINS, לא מובן לי ההתעקשות הזאת של לעשות הכל על "מסילה" אחת, כלומר כל מה שיש שם מוצג ככרטיסיות בשורה אחת אופקית... צריך שזה יהיה ממש כמו הדף START של WIN PHONE. ככה יהיה אפשר לגלול למעלה למטה עם הסטיק הימני ולבחור עם השמאלי ואפילו לשנות את הגדלים של כל אייקון. אני מניח שהם לא עושים את זה כי הם לא יודעים להפעיל דבר כזה עם הקינקט. מה גם לכל כרטיסיה יש תיאור בחלק התחתון, מה שהגיוני אולי לכל טאב אחר אבל לא לטאב MY PINS שכנראה כל מי ששם שם משהו יודע בדיוק מה הוא שם ואין לו צורך בתיאור מיותר כזה שתופס שטח מוגזם.

זהו בינתיים, לא עולה לי עוד משהו לראש שלא קשור לעיצוב וכאלה.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#5   פורסם: 07.09.2012, 13:39

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
נרשמת לבטא?

בכל אופן הנה עוד כמה רשמים..

הדפדפן: כצפוי אין תמיכה בפלאש אבל חווית הגלישה לא רעה עם פויינטר בגודל מתאים ושאר עניין UI שמתאימים לטלוויזיה. אם אני זוכר נכון אז בסוני גם אין פלאש ובכל אופן אתרים בקושי זזים שם ויש אפילו אתרים שבכלל לא עולים כי אין למכשיר מספיק RAM. יכול להיות אבל שכבר שיפרו את זה במשך הזמן.

שורה תחתונה, נחמד אבל אני לא רואה סיבה רצינית להשתמש בזה.

יש שיפור ע-נ-ק לטעינה של RECENT. תמיד היה לוקח לאקס בוקס 30 שניות להעלות את הנתונים של הטאב הזה אחרי שיוצאים ממשחק ועכשיו זה ממש שתי שניות או משהו כזה.

אני לא בטוח אבל נראה לי שהZUNE נראה עכשיו כמו מה שיראה XBOX MUSIC. אני לא ממש בטוח כי כשאני נכנס לדף של האפליקציה אז עדיין מראים את הסמל של ZUNE.
בכל אופן הוא גם עבר שינויים וטשיפורים שכולם כרגע לטובה אבל כולם בנושא הUI ולא במהירות. סך הכל המהירות של האפליקציה תמיד הייתה מעולה אז אין מה לשפר אבל זמן הטעינה של קליפים הוא ארוך מידי לטעמי אבל זה יכול להיות בגלל שאני בארץ ולא בארה"ב.

לא בדקתי אם עשו איזה שיפור לקינקט אבל החלון הקטן שמראה את מה שהקינקט רואה הוא קצת שונה, הוא כבר לא מן מפתח חום כזאת אלא פשוט בני אדם יש להם צבע לבן בצורה מובהקת לעומת כל דבר שאינו בן אדם.

יש לי אפשרות להעלות טענות והצעות אז אם יש למישהו איזה עניין בראש שיגיד לי ואני אשלח להם פידבק. בינתיים מה שאני רוצה שישנו זה הMY PINS, לא מובן לי ההתעקשות הזאת של לעשות הכל על "מסילה" אחת, כלומר כל מה שיש שם מוצג ככרטיסיות בשורה אחת אופקית... צריך שזה יהיה ממש כמו הדף START של WIN PHONE. ככה יהיה אפשר לגלול למעלה למטה עם הסטיק הימני ולבחור עם השמאלי ואפילו לשנות את הגדלים של כל אייקון. אני מניח שהם לא עושים את זה כי הם לא יודעים להפעיל דבר כזה עם הקינקט. מה גם לכל כרטיסיה יש תיאור בחלק התחתון, מה שהגיוני אולי לכל טאב אחר אבל לא לטאב MY PINS שכנראה כל מי ששם שם משהו יודע בדיוק מה הוא שם ואין לו צורך בתיאור מיותר כזה שתופס שטח מוגזם.

זהו בינתיים, לא עולה לי עוד משהו לראש שלא קשור לעיצוב וכאלה.
חשבתי שזה כבר שוחרר, אגב, ניסית טיפה אתרי VOD? מעניין יהיה לראות אם זה יוכל להריץ סרטוני פלאש בצורה נורמלית, אם כן, זאת באמת יכולה להיות בשורה כלשהיא.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#6   פורסם: 07.09.2012, 13:58

Sgt.DonnyDonowitz
ציטוט:
צפה בהודעה
חשבתי שזה כבר שוחרר, אגב, ניסית טיפה אתרי VOD? מעניין יהיה לראות אם זה יוכל להריץ סרטוני פלאש בצורה נורמלית, אם כן, זאת באמת יכולה להיות בשורה כלשהיא.
מה זאת אומרת? אילו אתרי VOD? איזה אתר יש שפתוח לישראל? ובכל אופן ציינתי שהוא לא מריץ פלאש.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#7   פורסם: 07.09.2012, 14:25

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
מה זאת אומרת? אילו אתרי VOD? איזה אתר יש שפתוח לישראל? ובכל אופן ציינתי שהוא לא מריץ פלאש.
לא ממש אתרי VOD, האתר היחידה שפתוח בישראל ויש בו המון תכני VOD הוא וואלה (וגם שם התכנים לא משהו...) עם זאת, יש גם את התכנים ביוטיוב שחסומים באפליקציה של האקסבוקס לייב.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של swym

מודל לחיקוי

#8   פורסם: 09.09.2012, 18:33

תענוג. לפחות מיקרוסופט מקשיבים לפידבק והעיפו את כל הטאבים הדביליים אחרי הטאב של המשחקים (חוץ מהsocial, שגם אותו הייתי זורק הצידה במקומם).
עדיין יש בזבוז מטורף של המסך, אבל את זה הם כנראה לא ישנו כבר. הmy pins נראה כאילו הוסיפו בדיוק את הפיצ'ר שביקשתי כל הזמן אחרי העדכון הנוראי הקודם.

מחפשים אותנו? הקהילה עברה לכאן: www.voxelim.com
----
Digital Trident Blog - גיימינג וכל מה שמסביב.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#9   פורסם: 10.11.2012, 12:44

אפשר לחבר DOK של 32 גיגה
http://kotaku.com/5959364/xbox-360-s...-latest-update

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com