|
Sgt.DonnyDonowitz |
ציטוט: |
 |
|
|
נראה שאני גם צריך להוריד אותו בזמן הקרוב, הזכרת שיש לי גם לייב לחדש בזמן הקרוב.
יש שינוי משמעותי או שכולו אסתטי? |
|
|
|
|
נרשמת לבטא?
בכל אופן הנה עוד כמה רשמים..
הדפדפן: כצפוי אין תמיכה בפלאש אבל חווית הגלישה לא רעה עם פויינטר בגודל מתאים ושאר עניין UI שמתאימים לטלוויזיה. אם אני זוכר נכון אז בסוני גם אין פלאש ובכל אופן אתרים בקושי זזים שם ויש אפילו אתרים שבכלל לא עולים כי אין למכשיר מספיק RAM. יכול להיות אבל שכבר שיפרו את זה במשך הזמן.
שורה תחתונה, נחמד אבל אני לא רואה סיבה רצינית להשתמש בזה.
יש שיפור ע-נ-ק לטעינה של RECENT. תמיד היה לוקח לאקס בוקס 30 שניות להעלות את הנתונים של הטאב הזה אחרי שיוצאים ממשחק ועכשיו זה ממש שתי שניות או משהו כזה.
אני לא בטוח אבל נראה לי שהZUNE נראה עכשיו כמו מה שיראה XBOX MUSIC. אני לא ממש בטוח כי כשאני נכנס לדף של האפליקציה אז עדיין מראים את הסמל של ZUNE.
בכל אופן הוא גם עבר שינויים וטשיפורים שכולם כרגע לטובה אבל כולם בנושא הUI ולא במהירות. סך הכל המהירות של האפליקציה תמיד הייתה מעולה אז אין מה לשפר אבל זמן הטעינה של קליפים הוא ארוך מידי לטעמי אבל זה יכול להיות בגלל שאני בארץ ולא בארה"ב.
לא בדקתי אם עשו איזה שיפור לקינקט אבל החלון הקטן שמראה את מה שהקינקט רואה הוא קצת שונה, הוא כבר לא מן מפתח חום כזאת אלא פשוט בני אדם יש להם צבע לבן בצורה מובהקת לעומת כל דבר שאינו בן אדם.
יש לי אפשרות להעלות טענות והצעות אז אם יש למישהו איזה עניין בראש שיגיד לי ואני אשלח להם פידבק. בינתיים מה שאני רוצה שישנו זה הMY PINS, לא מובן לי ההתעקשות הזאת של לעשות הכל על "מסילה" אחת, כלומר כל מה שיש שם מוצג ככרטיסיות בשורה אחת אופקית... צריך שזה יהיה ממש כמו הדף START של WIN PHONE. ככה יהיה אפשר לגלול למעלה למטה עם הסטיק הימני ולבחור עם השמאלי ואפילו לשנות את הגדלים של כל אייקון. אני מניח שהם לא עושים את זה כי הם לא יודעים להפעיל דבר כזה עם הקינקט. מה גם לכל כרטיסיה יש תיאור בחלק התחתון, מה שהגיוני אולי לכל טאב אחר אבל לא לטאב MY PINS שכנראה כל מי ששם שם משהו יודע בדיוק מה הוא שם ואין לו צורך בתיאור מיותר כזה שתופס שטח מוגזם.
זהו בינתיים, לא עולה לי עוד משהו לראש שלא קשור לעיצוב וכאלה.