|
| נושא: חנויות, מבצעים ומכירות מיוחדות - דיון רשמי |
|
|
|
|
|
|
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
26.11.2012, 14:55
|
|
|
swiss-the-engine |
ציטוט: |
 |
|
|
ממליץ לך לנסות את WARP. התרשמתי ממנו לטובה בזמנו ואני ארכוש אותו. נראה לי גם שארכוש את המשחק SOUTHPARK ואת המשחק קצב העתיק הזה של SEGA. |
|
|
|
|
על Warp אני מראש מוותר: אהבתי מאד את הדמו. אבל משחק לשחקן בודד שיצא גם לPC ואין בו שום יתרון נצפה לקו-אופ מקומי בגרסת הקונסולה?
הדילים היום לCyber Monday הם פשוט אשפה: משחקים והרחבות שכבר מוצעים חינם בגרסת הPC, ועוד כמה שזכו לביקורות מחפירות. הדבר היחיד ששווה למי שפספס הוא Shadow Complex למי שמשום מה עדיין לא קנה אותו, וגם הוא מגיע רק ב-33% הנחה.
הסתפקתי בSpelunky בסייל הזה, למרות שלפי הדמו המשחק יקרע לי את הצורה. מיקרוסופט אכזבה בענק הפעם.
אמזון לעומת זאת משווים היום את הדיל של סטים עם Deus Ex Human Revolution ב-5$ בלבד. ההבדל הוא שבאמזון מקבלים אחר כך זיכוי של חמישה דולר על המשחק:
http://www.amazon.com/Deus-Ex-Revolu...ef=pd_sim_vg_1
יוצא שבינתיים זו היתה קניה היחידה שלי למחשב במבצעי השבוע האחרון. אבל Orcs Must Die 2 ב3.75$ בסטים מדגדג לי גם הוא.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
26.11.2012, 21:21
|
|
|
עד עכשיו היום הכי מוצלח מבחינתי - Grimrock, Witcher 2, Castle crasher וDishonored שהגיע בדואר.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
27.11.2012, 11:48
|
|
המלצה למי שעדיין אין לו: Zeno Clash מוצע בדולר אחד בלבד בסטים, אבל גם באמזון:
http://www.amazon.com/ACE-Team-40781...s_2445220011_9
ההבדל הוא שההצעה באמזון (שמציעה אקטיבציה בסטים) עדיין מגיעה עם זיכוי של 5$ לקניית משחקים בחודש ינואר - שזה בכלל לא רע בשביל דולר בודד 
קניתי אותו ואת הDLC של Harleys Revenge ב2.5$, וזה כנראה סיים את סיבוב הקניות שלי באמזון לתקופת החגים הזו. Syndicate לרגע הבליח שם ב-5$ וחשבתי לקנות אותו אבל הוא כבר הספיק להיעלם, ו-Dead Island מוצע שם גם ב-5$ (או 6.8 לגרסת הGOTY) אבל יש שמועות על בעיות באקטיבציה שלו בסטים למשתמשים לא אמריקאים ככה שכנראה נפסח עליו הפעם.
עכשיו נשאר רק להתכוונן על היום האחרון של מבצעי סטים, ויש כמה דברים מעניינים. אני בעיקר מתלבט בין Orcs Must Die 2 ו-Grimrock לבין The Witcher 2. וחוץ מזה יש עוד כמה משחקים קטנים במחירי בדיחה: Toki Tori בחצי דולר ו-Who's That Flying בדולר וחצי.
ושאלה אחרת למי שמכיר: פתאום שמתי לב ש-Elemental War of Magic שסטארדוק הוציאו פעם נעלם לחלוטין מהמפה - גם בסטים וגם באתר שלהם. אבל עכשיו בדיוק יצא משחק אחר בעולם של אלמנטל שנקרא בכלל Fallen Enchantress בלי רמז למשחק המקורי. מישהו יודע אם מדובר ברימייק? משחק משודרג עם תיקוני באגים? או משהו חדש לחלוטין?
|
|
|
|
|
|

מנהל כת השפן

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
27.11.2012, 12:13
|
|
נשברתי וקניתי את The Witcher 2
את Legend of grimrock ואת tropico 4 קניתי כבר בקיץ... (ושניהם לגמרי שווים את המחיר הזה)
עכשיו נשאר להמתין למבצעי הXmas בתקוה שxcom ירק למחיר רצפה 
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
27.11.2012, 14:03
|
|
|
קניתי גם את witcher 2... מחיר בדיחה ל-RPG הכי טוב בשוק.
|
אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
27.11.2012, 15:50
|
|
|
Mur'gul |
 |
|
|
המלצה למי שעדיין אין לו: Zeno Clash מוצע בדולר אחד בלבד בסטים, אבל גם באמזון:
http://www.amazon.com/ACE-Team-40781...s_2445220011_9
ההבדל הוא שההצעה באמזון (שמציעה אקטיבציה בסטים) עדיין מגיעה עם זיכוי של 5$ לקניית משחקים בחודש ינואר - שזה בכלל לא רע בשביל דולר בודד 
קניתי אותו ואת הDLC של Harleys Revenge ב2.5$, וזה כנראה סיים את סיבוב הקניות שלי באמזון לתקופת החגים הזו. Syndicate לרגע הבליח שם ב-5$ וחשבתי לקנות אותו אבל הוא כבר הספיק להיעלם, ו-Dead Island מוצע שם גם ב-5$ (או 6.8 לגרסת הGOTY) אבל יש שמועות על בעיות באקטיבציה שלו בסטים למשתמשים לא אמריקאים ככה שכנראה נפסח עליו הפעם.
עכשיו נשאר רק להתכוונן על היום האחרון של מבצעי סטים, ויש כמה דברים מעניינים. אני בעיקר מתלבט בין Orcs Must Die 2 ו-Grimrock לבין The Witcher 2. וחוץ מזה יש עוד כמה משחקים קטנים במחירי בדיחה: Toki Tori בחצי דולר ו-Who's That Flying בדולר וחצי.
ושאלה אחרת למי שמכיר: פתאום שמתי לב ש-Elemental War of Magic שסטארדוק הוציאו פעם נעלם לחלוטין מהמפה - גם בסטים וגם באתר שלהם. אבל עכשיו בדיוק יצא משחק אחר בעולם של אלמנטל שנקרא בכלל Fallen Enchantress בלי רמז למשחק המקורי. מישהו יודע אם מדובר ברימייק? משחק משודרג עם תיקוני באגים? או משהו חדש לחלוטין? |
|
|
|
|
האלמנטל החדש הוא מן מיני סיקוול עם המון שיפורים, תיקונים ותוספות. הראשון היה אשפה והכותר הזה ללא ספק טוב יותר, אבל אני בספק שהוא עדיין שווה קנייה. לא שיחקתי בו אלא רק קראתי ביקורות ורשמים של אנשים ששיחקו בו. אין לי חשק לנסות אותו.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
29.11.2012, 20:36
|
|
כולנו יודעים ש THQ בקנטים מבחינה פיננסית אבל זה פשוט מדהים.
האמבל באנדל של THQ. שישה משחקים, שלם כמה שאתה רוצה. תעבור את ההממוצע בשביל לקבל גם את סיינטס ראוו 3. COH1 וחבילות הרחבה, דארקסיידרס1, מטרו 2033 ורד פאקשן האחרון.
וואו.
http://www.humblebundle.com/
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
29.11.2012, 21:11
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
האמבל באנדל של THQ. שישה משחקים, שלם כמה שאתה רוצה. תעבור את ההממוצע בשביל לקבל גם את סיינטס ראוו 3. COH1 וחבילות הרחבה, דארקסיידרס1, מטרו 2033 ורד פאקשן האחרון.
וואו.
http://www.humblebundle.com/ |
|
|
|
|
לא היה לי רק את ארמגדון אז נתתי להם דולר וקניתי  .
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
29.11.2012, 21:16
|
|
|
קניתי ב 5.5דולר כדי לקבל גם את סיינטס ראו.
אני מפציר בפני כל מי שקונה להקצות את כל הכסף ל THQ. אם יש מפיצה שיש לתמוך בה אז היא זו.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
29.11.2012, 22:18
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
וואו.
http://www.humblebundle.com/ |
|
|
|
|
בקנטים? DS2 לא היה המשחק הכי נמכר באוגוסט? הוא כבר חצה את ה1.4 מיליון ככה שזה נראה לי מכר סבבה. שלא נדבר על SR3 שחצה את קו ה-5 מיליון. אני חושב שהמצב שלהם השתפר מאז שSR3 יצא, ואני מניח שהם גם ידעו לנצל טוב את הבלאק פריידיי לפני הבאנדל הזה.
בכל מקרה, המצב לא צריך להיות בקטנים בשביל להיות נדיבים (בדרך כלל להיפך). והאמת היא שTHQ תמיד היו מאד אטרקטיביים עם משחקי עבר מהקטלוג שלהם. הכסף לא מגיע להם כי הם בקנטים, אלא פשוט כי הם מספקים את הסחורה עם מה שהם מציעים. באנדל לא מהעולם הזה.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
29.11.2012, 22:31
|
|
|
הייתי נדיב ונתתי 10$. 9$ לTHQ ו1$ להאמבל עצמם. הצלב האדום מוזמן לחפש תורמים אחרים.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
29.11.2012, 22:31
|
|
|
מגיע לTHQ. אני אוהב את המשחקים שלהם.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #75 פורסם:
30.11.2012, 11:21
|
|
|
היה לי את כל המשחקים חוץ מאשר SR3 וארמגדון (שממילא לא מעניין אותי), נתתי להם 10$ כמו שהם מכרו את SR3 בסטים עכשיו במבצעים.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #76 פורסם:
30.11.2012, 13:46
|
|
|
שמתי 7 דולר... דולר לכל משחק.
איך CoH? שווה לשחק בו? הוא התיישן טוב?
|
אמר רבי עקיבא:
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
30.11.2012, 15:09
|
|
|
Wan7ed |
 |
|
|
שמתי 7 דולר... דולר לכל משחק.
איך CoH? שווה לשחק בו? הוא התיישן טוב? |
|
|
|
|
משחק אסטרטגיה מעולה ומיוחד אבל לא שחקתי בו כבר 4 שנים אז אין לי מושג איך הוא התישן. בכל מקרה מדובר במשחק שיצא סמוך לGEARS OF WAR, לא למשהו שיצא לפני 15 שנים.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
30.11.2012, 16:39
|
|
|
סבבה תודה, ניאלץ להתקין ולראות...
|
אמר רבי עקיבא:
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
30.11.2012, 21:39
|
|
|
Wan7ed |
 |
|
|
סבבה תודה, ניאלץ להתקין ולראות... |
|
|
|
|
"תאלץ" 
אגב, עצבים שלא קבלתי את כל המשחקים שיש לי כבר כמתנה שאני יכול לתת לחברים, הם סתם הולכים לאיבוד. המשחק היחיד שאפשר לתת לחברים זה SR3 שמקבל סיריאל משלו כשקונים את החבילה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #80 פורסם:
02.12.2012, 09:39
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
מורגול, פחחחחח. אתה חי תחת אבן? כן THQ בקנטים ועל סף מוות וצריכים דחוף כסף. |
|
|
|
|
כן, האמת היא שאני קצת off, ולא ממש עקבתי אחרי שיחת משקיעים מהחודש האחרון של החברה... מצטער מקרב לב  הייתי תחת הרושם שמשחקי הCore שלהם מוכרים מיליונים, והאמת היא שזה אכן המצב. אבל כן, THQ היא חברה יחסית קטנה בלי עודפי המזומנים של חברה כמו EA, וכנראה שכמה מיליוני עותקים ממשחקים מצליחים עדיין לא היה מספיקים בשביל לכסות את הפיאסקו של הUDraw. חבל שעדי כבר לא כאן בפורומים כדי לספר לנו על האוקיינוס הכחול של הקזואל...
אבל לפחות על ההלוואה שלהם הם קיבלו ארכה (ואם הייתי רוצה לזרוק מספרים לא קשורים ובלי פרספקטיבה הייתי מספר שמאז המניה עלתה ב-37%), ככה שהמצב כנראה לא כל כך בקנטים:
http://www.gamrreview.com/news/89503...om-wells-fargo
מה שהם צריכים זה בעיקר אורך נשימה עד לגל המשחקים הבא שלהם, כי יש להם כמה משחקים טובים עם פוטנציאל מכירות בקנה. אם הם מצליחים להביא עוד פרנצייז אחד לסדר הגודל של Saints Row זה יכול להחזיק אותם.
|
Kazz |
 |
|
|
lol נדיבים. אחת ממפיצות צד השלישי הגדולות שמה את מיטב משחקיה עבור כל מחיר שתקבע רק כדי שיהיה להם כסף. |
|
|
|
|
מה שכן, אני לא מבין מה הבעיה שלך עם ההבחנה שTHQ נדיבים. הרי עוד הרבה לפני המצב שלה עכשיו, הבאנדלים שלהם בSteam היו אטרקטיביים למשתמשים כבר מלפני שנים - הם היו הראשונים שגרמו לי אישית לקנות משחק בשירות הזה.
וגם החבילה הזו מגלה בסופו של דבר נדיבות: הרי הם נותנים לכל אחד לקבוע את המחיר, ואתה אפילו לא חייב להעביר אליהם את הכסף אלא יכול לתת את כולו כתרומה. צריך להיות הזוי בשביל להחליט שזה לא צעד נדיב.
בסופו של דבר הם הרי יכלו לעשות "סגה" ופשוט למצוא את אחת מהשלוש שתממן את המשחק שלהם תמורת בלעדיות או בלעדיות זמנית - כמו במקרה של ביונטה 2 (ולך תדע, האופציה בטח על הפרק עבור משחק כזה או אחר). הם יכלו ללכת עם הראש בקיר בדומה לחברות כמו Midway שלא מצאה דרכים יצירתיות לחלץ את עצמה עד לפשיטת הרגל. במקום זה הם פנו לגיימרים עצמם עם הצעה סופר אטרקטיבית שלא נראתה כמותה בהיסטוריה של תעשיית המשחקים, משהו שגם אמור לגייס להם כסף בשביל שיוכלו להמשיך לעבוד, ועל הדרך יעלה המודעות לחלק מהפרנצייזים שלה - כאלו שמשחקי ההמשך שלהם נמצאים בפיתוח. הלוואי וכל מפיצה בקשיים היתה פועלת כמוה.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
02.12.2012, 15:59
|
|
|
זה בהחלט נדיב אבל אם הם לא היו בקשיים כספיים זה לא היה נעשה. עתיד THQ לוט בערפל ובכלל לא ידוע אם הם יצליחו לסחוב עד יציאת COH2 ומטרו לאסט לייט. אין להם שום כותר קונסולה 60 דולר מצליח למעט סיינס רוו.
הם היו צריכים מזמן לצאת מהפלח הזה ולצמצם השקעה. איך הם נתנו אישור לעשות משחקים כמו רד פאקשן האחרון ודארקסיידרס 2 כאשר נקודת הרווח שלהם לא ריאלית. אותו דבר עם סאות' פארק שגם יצטרך בין 2 ל3 מליון דולר כדי לכסות עלויות.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #82 פורסם:
03.12.2012, 21:13
|
|
|
מבצעי "משחקים שתומכים בשלט" בסטים עד ה10 לחודש. יש כמה דברים ממש נחמדים, קניתי למשל את Geometry Wars בדולר. יש את המשחקים האחרונים של VALVE ב5$, את castle crushers גם ב5$ או כל אלן ווייק עם כל התוספות הקיימות כולל אמריקן נייטמר ב10$, לימבו או ברייד ב2.5$, שאנק 1 או 2 ב3.4$, מאנקי איילנד המחודש ב2.5$, ספייס מרין ב7.5$ ועוד בערך 30 משחקים אחרים.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #83 פורסם:
03.12.2012, 23:52
|
|
|
ובכלל, הם הפכו את סטים לקונסולה... חיברתם שלט ועבדתם במצב טלויזיה? אני ממש ממש התרשמתי... הממשק, העיצוב, הבשלות של המוצר...
תנסו ותראו...
|
אמר רבי עקיבא:
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #84 פורסם:
04.12.2012, 00:26
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
הם היו צריכים מזמן לצאת מהפלח הזה ולצמצם השקעה. איך הם נתנו אישור לעשות משחקים כמו רד פאקשן האחרון ודארקסיידרס 2 כאשר נקודת הרווח שלהם לא ריאלית. אותו דבר עם סאות' פארק שגם יצטרך בין 2 ל3 מליון דולר כדי לכסות עלויות. |
|
|
|
|
רד פאשקן האחרון בהחלט היה צריך לא לצאת בכלל את שלב התכנונים. אם כבר לעשות משהו אז היו צריכים להמשיך בכיוון העולם הפתוח של RFG, אבל הרבה יותר הגיוני היה גם ככה שהצוות יתמקד בSR.
אבל דארקסיידרס 2? בהחלט השקעה הגיונית וטובה. אל תאמין לחרטוטי אנליסטים על זה שהמשחק צריך 2 מליון עותקים רק בשביל להחזיר את עצמו... זה מספר מוגזם לגמרי במקרה של סטודיו קטן יחסית כמו vigil עם מנוע משחק שכבר עובד, וזמן פיתוח שלא משתרך על פני הרבה שנים (בניגוד למשחק הראשון).
Saints Row הוא לא מותג שבנה את עצמו ביום אחד. Vigil הם סטודיו חדש ואם יהיה להם את מרווח הנשימה אז לDarksiders יש פוטנציאל גם להפוך למותג של חמישה מליון עותקים עד לפרש הרביעי...
|
DrKeo |
 |
|
|
מבצעי "משחקים שתומכים בשלט" בסטים עד ה10 לחודש. יש כמה דברים ממש נחמדים, קניתי למשל את Geometry Wars בדולר. יש את המשחקים האחרונים של VALVE ב5$, את castle crushers גם ב5$ או כל אלן ווייק עם כל התוספות הקיימות כולל אמריקן נייטמר ב10$, לימבו או ברייד ב2.5$, שאנק 1 או 2 ב3.4$, מאנקי איילנד המחודש ב2.5$, ספייס מרין ב7.5$ ועוד בערך 30 משחקים אחרים. |
|
|
|
|
woot. המבצעים לא נראים להיט, אבל סוף סוף מצב הטלוויזיה הגיע. עכשיו באמת הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ולחבר אותו ישר למסך הגדול.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #85 פורסם:
04.12.2012, 00:35
|
|
|
אתה ממעיט בכמות העותקים שמשחק כמו דארקסיידרס 2 או כל משחק 'AAA' ממוצע צריך למכור. כן, הם צריכים 2 מליון כפי שהומפרונט היה צריך. יש גם התבטאויות של החברה שהמשחק צריך למכור כך כדי להצדיק את קיומו והמשך הפרנצ'ייז.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #86 פורסם:
04.12.2012, 00:40
|
|
|
השאלה היא מה תקציב הפרסום למרות ש2 מליון נשמע לי ממש תמוהה, בתאוריה זה אמור להיות 50 מליון דולר הכנסות לא כולל רווחים גבוהים יותר ממכירות דיגיטליות וכדומה. יש מצב שהוא היה צריך הרבה בשביל להשוות אבל 50 מליון נשמע לי קצת יותר מדי למשחק כמו דארק סיידרס.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #87 פורסם:
04.12.2012, 12:02
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
אתה ממעיט בכמות העותקים שמשחק כמו דארקסיידרס 2 או כל משחק 'AAA' ממוצע צריך למכור. כן, הם צריכים 2 מליון כפי שהומפרונט היה צריך. יש גם התבטאויות של החברה שהמשחק צריך למכור כך כדי להצדיק את קיומו והמשך הפרנצ'ייז. |
|
|
|
|
ואתה ממעיט בעובדה שHomefront פותח ע"י חברה שישבה בלב של ניו יורק על מחירי הנדל"ן המטורפים שלה ועלויות השכר הגבוהות יותר, ועוד על בסיס מנוע חיצוני שצריך לשלם עליו. Darksiders 2 לעומת זאת פותח ע"י חברה שיושבת על מחירי הנדלן ומדיניות המיסוי הנוחה יותר של טקסס, ועל בסיס מנוע פנימי קיים שלא מצריך השקעה גדולה או תשלומים חיצוניים.
ל-Metro Last Light שמפותח באוקראינה על עלויות השכר האפסיות שלה אני בכלל לא משווה: הרי מדובר פה גם במשחק AAA וTHQ התבטאו בזמנו על כך שגם בחצי מליון עותקים המשחק היה רווחי עבורם. אתה צריך להבין שיש הבדל עצום בין עלויות הפיתוח של AAA אחד ל-AAA אחר.
אז ברור שהמשחק צריך "למכור" כדי להצדיק משחק המשך, אבל השאלה היא כמה בדיוק. בשביל אורך נשימה אתה לא יכול לבנות רק על זה שהמשחק יחזיר את העלויות שלו על הקשקש: אתה גם רוצה שהוא יספק בסיס פיננסי למשחק המשך לפני שאתה בוחר אם וכמה להשקיע בו. משחק כמו Saints Row 3 שמוכר 5 מליון עותקים הוא צ'ק אוטומטי למשחק המשך, אבל גם על הרבה פחות מזה משחקי המשך ממשיכים להגיע.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #88 פורסם:
04.12.2012, 12:02
|
|
אתה שוכח שדארקסיידרס 2 נדחה איזה פעמיים. THQ עצמם אמרו שהם מאוכזבים ממכירות המשחק בשיחת המשקיעים האחרונה, 'למרות' שהם הודיעו שהוא שיגר 1.4 מליון עותקים.
http://www.ign.com/articles/2012/11/...-darksiders-ii
וגם לפני כמה שנים דובר שההמשך לדארקסיידרס 1 יצטרך למכור יותר ממה שהמשחק המקורי עשה כדי להצדיק את המשך הזיכיון.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #89 פורסם:
05.12.2012, 10:10
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
אתה שוכח שדארקסיידרס 2 נדחה איזה פעמיים. THQ עצמם אמרו שהם מאוכזבים ממכירות המשחק בשיחת המשקיעים האחרונה, 'למרות' שהם הודיעו שהוא שיגר 1.4 מליון עותקים.
http://www.ign.com/articles/2012/11/...-darksiders-ii
וגם לפני כמה שנים דובר שההמשך לדארקסיידרס 1 יצטרך למכור יותר ממה שהמשחק המקורי עשה כדי להצדיק את המשך הזיכיון. |
|
|
|
|
גם אחרי שתי דחיות - מדובר בזמן פיתוח של שנתיים וחצי. זה פחות מהזמן שלקח לפתח את Homefront (שגם נדחה), וזה הרבה פחות מהזמן שלקח לפתח את Darksiders הראשון (שהיה אמור לצאת באיזה 2008). לכל אלו תוסיף את מה שהזכרתי קודם ותבין למה בכל זאת מדובר כנראה במשחק זול הרבה יותר לפיתוח.
הציטוט בIGN הוא חלקי אגב, מה שרובין אמר בפועל זה "…Darksiders II did not perform to our expectations or live up to its generally favorable reception". כל מה שהוא אומר זה שהמשחק לא עמד בצפי המכירות למשחק עם ציונים חיובייים כאלו - ואת הציונים הרי מגלים רק בשלב מאוחר יחסית.
אבל הוא לא אמר שהם "מאוכזבים" מהמכירות של המשחק באופן אבסולוטי: 1.4 מיליון עותקים בשלושה חודשים זה משהו שהרבה מאד משחקים היו חותמים עליו, ובפועל המכירות של THQ ברבעון היו מעל הציפיות (92 מיליון לעומת צפי של 75-85 מיליון). כשדארקסיידרס הוא המשחק הגדול היחיד שיצא להם ברבעון (למיטב זכרוני), המשמעות בפועל היא שהמשחק כנראה מכר מעבר לצפי הראשוני לרבעון:
http://www.screendigest.com/news/201...3q12/view.html
אבל נעזוב את זה, בחזרה למכירות:
Far Cry 2 ב-2.5$ באמזון למי שרוצה להשלים פערים:
http://www.amazon.com/dp/B002WC80M4
מכירה של משחקי יוביסופט בXbox Live Arcade, כולל Zeit ב-200 נקודות בלבד. רוב המשחקים האחרים כבר היו פעם בדיל כזה או אחר. אבל עדיין יש שם כמה דברים מעניינים כמו Scott Pilgrim ב-400 נקודות שלא זכור לי שראיתי בעבר. גם Outland מומלץ למי שעדיין לא ניסה:
http://marketplace.xbox.com/en-US/Pr.../Special-Sales
Zeit 2 - 200msp (800msp)
Beyond Good and Evil - 400msp (800msp)
Might & Magic Clash of Heroes™ - 600msp (1200msp)
Might & Magic Clash of Heroes - I am the boss! - 120msp (240msp)
Prince of Persia Classic - 400msp (800msp)
Rayman 3 HD - 400msp (800msp)
Outland - 400msp (800msp)
From Dust™ - 800msp (1200msp)
Dragon's Lair - 400msp (800msp)
Babel Rising - 400msp (800msp)
Mad Riders - 400msp (800msp)
Mad Riders - Zambia Pack 120msp (240msp)
Assassin's Creed II - 1080msp (1600msp) £8.99
Splinter Cell Conviction - 1080msp (1600msp) £8.99
Prince of Persia The Forgotten Sands™ 1080msp (1600msp) £8.99
Assassin's Creed Revelations -- Mediterranean Traveler Map 400msp (800msp)
Assassin's Creed Revelations - The Ancestors Character Pack - 160msp (320msp)
Assassin's Creed Revelations -- The Lost Archive - 400msp (800msp)
Assassin's Creed Revelations - £11.99
Prince of Persia Epilogue - 400msp (800msp)
Your Shape™ : Fitness Evolved - Bundle: Toned Body and Cardio Boxing Platinum - 280msp (560msp)
Assassin's Creed Brotherhood - The Da Vinci Disappearance DLC - 400msp (800msp)
Assassin's Creed Brotherhood - £11.99
Your Shape™ Fitness Evolved 2012 - 1200msp (2400msp)
Assassins Creed - £8.99
Splinter Cell Double Agent - £11.99
Prince of Persia £11.99
Assassins Creed 2 Sequence 13 : Bonfire of the Vanities & Secret Locations 280msp (560msp)
Assassins Creed 2 Sequence 12: Battle of Forli - 160msp (320msp)
Bundle Pack: Back in Shape Lose It & Keep It Off! - Your Shape™ Fitness Evolved 2012 - 320msp (640msp)
Babel Rising - Sky’s the limit - 120msp (240msp)
Splinter Cell Conviction Deniable Ops: Insurgency - 400msp (800msp)
Your Shape™: Fitness Evolved - 1200msp (1600msp)
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #90 פורסם:
05.12.2012, 10:51
|
|
|
מכירות המשחק לא עמדו בציפיות של THQ וזהו. למה אני אמור לקבל את דעתך האישית על כמה המשחק היה צריך למכור ולא דיעות של THQ ושל אנליסטים שמכירים את העניין הרבה יותר טוב ממך? דארקסיידרס 2 לא מכר בצורה מספקת וייתכן שבכלל לא החזיר את ההשקעה.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| הגדרות נושא |
|