נושא: Far Cry 3-הדיון הרשמי
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Mandellla

מצליחן

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 28.12.2012, 18:32

ברירת מחדל Far Cry 3-הדיון הרשמי

שמתי לב שאין כאן דיון על Far Cry 3 לכן החלטתי לפתוח

לדעתי מגיע למשחק כזה מדהים דיון רשמי עליו

Who Dares Wins-המעז מנצח.

האווטר המגניב של רונן

מודל לחיקוי

#2   פורסם: 28.12.2012, 23:40

היה מוטב שלפחות תתחיל את הדיון עליו, תספר בפירוט את התרשמותך על אודותיו.

ובהחלט משחק אדיר. עלה על ציפיותיי בכל מובן.

גם הוא, כמו Dishonored, הוא בעל AI מלוטש ועם תחושת אקראיות וחשיבה עצמאית. קשה להרשים אותי עם ה-AI, אבל אני באמת מופתע לטובה משני אלה. הוא כל-כך גמיש ומפתיע.

ויש המון חופש פעולה, התגנבות שמרגישה כמו רמבו, טונות של מהלכים חדשים ללמוד, שדרוגים ואנימציה שהולמת כל פעולה פיזית שהגיבור נדרש לבצע - למשל, האנימציות בירידה במדרון תלול אינן זהות כמו בירידה במדרון אחר, וזה בא לידי ביטוי באינספור דרכים אחרות.

נדמה לי שהאקשן כאן הוא הכי מגניב וטוב ששיחקתי בכל משחק פעולה שהוא. יש הרבה רגעי "מגניב!".

אני עדיין לא בטוח מה משחק השנה עבורי, Dishonored או Far Cry 3. שניהם פשוט כל-כך טובים.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 28.12.2012 בשעה 23:43.

מבצע מכירת חיסול של משחקי PS3 הטובים ביותר (70-80 ש"ח למשחק)

אפשר ליצור קשר בהודעה פרטית או דרך דוא"ל: ynen@netvision.net.il

ביום שבו אהיה יותר אהוד, אז גם אדע שהפסקתי לומר את האמת.

מצליחן

#3   פורסם: 29.12.2012, 00:03

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
היה מוטב שלפחות תתחיל את הדיון עליו, תספר בפירוט את התרשמותך על אודותיו.

ובהחלט משחק אדיר. עלה על ציפיותיי בכל מובן.

גם הוא, כמו Dishonored, הוא בעל AI מלוטש ועם תחושת אקראיות וחשיבה עצמאית. קשה להרשים אותי עם ה-AI, אבל אני באמת מופתע לטובה משני אלה. הוא כל-כך גמיש ומפתיע.

ויש המון חופש פעולה, התגנבות שמרגישה כמו רמבו, טונות של מהלכים חדשים ללמוד, שדרוגים ואנימציה שהולמת כל פעולה פיזית שהגיבור נדרש לבצע - למשל, האנימציות בירידה במדרון תלול אינן זהות כמו בירידה במדרון אחר, וזה בא לידי ביטוי באינספור דרכים אחרות.

נדמה לי שהאקשן כאן הוא הכי מגניב וטוב ששיחקתי בכל משחק פעולה שהוא. יש הרבה רגעי "מגניב!".

אני עדיין לא בטוח מה משחק השנה עבורי, Dishonored או Far Cry 3. שניהם פשוט כל-כך טובים.
מצטער שלא כתבתי את ההתרשמות הראשונה אז אני אכתוב אותה כתגובה.

התרשמתי מאוד מהמשחק הזה, כמובן לעומת המשחק הקודם שהיו בו הרבה דברים מפריעים כמו מלריה,נשקים נתקעים/נהרסים,כלי רכב שמתקלקלים וחוסר היכולת בשמירת משחק באקס בוקס אבל הם הורידו את כל השטויות האלו .

מה שהרשים אותי זה הקטע שאתה יכול לבחור ב2 סגנונות גיימפליי (לא שניתן לבחור באפשרויות , יותר נכון כמו שבSkyrim העדפות עם הגנב/לוחם/מכשף), הסוואה עם Takedowns עם סכין/רובים עם משתיקים ואפילו חץ וקשת (הנשק האהוב עליי ) או הסתערות עם פצצות/מקלעים כבדים.

אנשים אמרו שהמצב סיפור קצר להם ואין לי מושג למה כי לדעתי הוא די ארוך מכמות המשימות ומכמות הסיידקוואסטים

לדעתי משחק הFar Cry הבא יצטרך להיות בסביבה שונה לגמריי במקום איים טרופיים או מדבר/אזורים אפריקאים, חשבתי על רעיון שבמשחק הבא יהיה אפשר לבחור בכמה סביבות כולל סביבת איים טרופיים והאפריקאי מהמשחק הקודם ובנוסף סביבה מושלגת ואורבנית.

לגביי Dishonored, המשחק באמת מרשים מאוד כמשחק הסוואה/הרפתקאות, קצת מזכיר לי את ביושוק בסגנון גרפיקה, לדעתי זה קרב מאוד קשה בין Far Cry 3 לבין Dishonored.

מצליחן

#4   פורסם: 30.12.2012, 16:25

קדימה אנשים תתחילו לשתף בחווית המשחק!

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#5   פורסם: 30.12.2012, 20:03

התנסתי במשחק והוא נראה סבבה, ובהחלט שואב מרכיבים ובים ממשחקים אחרים. מה שכן , קשה היה לי עם התפיסה העלילתית של שהעולם (עד כמה שיש עלילה במשחקי עולם פתוח, פה היא עוד פחות מורגשת.)

מצליחן

#6   פורסם: 30.12.2012, 20:27

http://www.gamespot.com/far-cry-3/re...eview-6400897/

לפי גיימספוט בהחלט Far Cry 3 משחק מאוד מרשים.

פעם שנייה שהתרשמתי מהיוצר מפות מאז המשחק הקודם, אבל הפעם הם שיפרו אותו לחלוטין!

לדעתי כדאי שהמשחק הבא יהיה בסביבת שלג פעם ראשונה אחרי כל האיים הטרופים והסביבה האפריקאית מ-Far Cry 2, זה נשמע מעניין

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#7   פורסם: 30.12.2012, 20:35

אני אקנה אותו כשהוא יהיה 10-15 דולר.

אם מישהו מתכנן לקנות משחק בGreenManGaming, אודה לו מאוד שירשם דרכי, כך שנינו נקבל 2$, לאחר הרכישה. תודה!

מצליחן

#8   פורסם: 31.12.2012, 11:06

שכחתי לציין את ה-Crafting, דבר חדש ומדהים שהוסיפו למשחק, שבו אתה אוסף דברים כמו צמחים ועורות של חיות כדאי לייצר דברים, כמו למשל: תיק אחסון לרובים נוספים, תיק ביזה יותר גדול לאוסף חפצים יותר גדול, מחטים ואפילו חצים מיוחדים לחץ וקשת!

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#9   פורסם: 31.12.2012, 11:47

אתה יודע שזה לא חדש, סתם מכניקה שלקחו ממשחקים אחרים. זה חביב, אבל לא מהפכני.

מצליחן

#10   פורסם: 31.12.2012, 13:18

האמת זה חדש ל-Far Cry 3 ובטוח הרבה משחקים כמו לדוגמא סדרת The Elder Scrolls זה די ותיק עם האלכימיה והנפחות

1

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא