נושא: מה זה מני חזר
1  2  3
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Spride

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 02.03.2013, 18:47

ברירת מחדל מה זה מני חזר

לא פתחו אותך מספיק בטירונות שאתה בא ומקפיץ דיונים?

<ani mefahed lesahek neged gay ki ani homofog <Skuzi

(ω)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של olmert

משתמש ותיק

#2   פורסם: 02.03.2013, 19:06

Spride
ציטוט:
צפה בהודעה
לא פתחו אותך מספיק בטירונות שאתה בא ומקפיץ דיונים?
- פתחו בטירונות -
- רובאי 02 -

לול מה?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Spride

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 02.03.2013, 20:29

olmert
ציטוט:
צפה בהודעה
- פתחו בטירונות -
- רובאי 02 -

לול מה?
מה אתה מנסה לומר, שהוא עושה טירונות של בנות??

איך יכול להיות?!

(ω)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Bena

מודל לחיקוי

#4   פורסם: 02.03.2013, 22:26

Spride
ציטוט:
צפה בהודעה
מה אתה מנסה לומר, שהוא עושה טירונות של בנות??

איך יכול להיות?!
הוא השיג 02 כי יש לו פלטיפוס

[02:26:15] <Fraggal> zero ze arba

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Spride

נינג'ה בלגי

#5   פורסם: 02.03.2013, 22:41

Bena
ציטוט:
צפה בהודעה
אולי הוא השיג 02 כי יש לו אולי ענקת באף, ואז זה היה נשמע יותר הגיוני מאפשר פלטפוס.

(ω)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של olmert

משתמש ותיק

#6   פורסם: 02.03.2013, 23:29

Bena
ציטוט:
צפה בהודעה
זה נחמד והכל אבל פלטפוס לו מזכה אותך ב 02

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Bena

מודל לחיקוי

#7   פורסם: 03.03.2013, 00:00

olmert
ציטוט:
צפה בהודעה
זה נחמד והכל אבל פלטפוס לו מזכה אותך ב 02
לא* והוא נותן 64 למי שרוצה. מני חולה אסטמה ויש לו את מחלת הקרנפת.

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#8   פורסם: 03.03.2013, 14:50

Bena
ציטוט:
צפה בהודעה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של olmert

משתמש ותיק

#9   פורסם: 03.03.2013, 16:07

Bena
ציטוט:
צפה בהודעה
לא* והוא נותן 64 למי שרוצה. מני חולה אסטמה ויש לו את מחלת הקרנפת.
לא.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Bena

מודל לחיקוי

#10   פורסם: 04.03.2013, 10:10

olmert
ציטוט:
צפה בהודעה
לא.
אתה גר בפריפריה, אצלכם כל אחד רוצה להעלות פרופיל. למי שמשקיע פלטיפוס מוריד פרופיל. יודע מה, אולי אני טועה עם ה64,למרות שאני די בטוח שלא, אבל 72 אני מכיר מישהו.

אני קורה לזה פלטיפוס בכוונה לכל אלה שלא הבינו, בתודה בנה

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#11   פורסם: 04.03.2013, 11:13

היום כל אחד שרוןצה להוריד פרופיל עם קצת כוח רצון זה קל
ובנה רק אסטמה מוריד לך ל72 תלוי גם עד כמה האסומה סוחבת

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#12   פורסם: 04.03.2013, 14:11

- נכנס לקב"ן זורק תפוז על הקיר וצועק צ'ריזרד צא!
- נכנס לקב"ן ואומר שהוא כבר לא יכול לחכות עד שיהיה לו רובה כדי שהוא יוכל כבר לירות בכל ערבי שהוא רואה

exel.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#13   פורסם: 04.03.2013, 14:14

zziivv
ציטוט:
צפה בהודעה
- נכנס לקב"ן זורק תפוז על הקיר וצועק צ'ריזרד צא!
- נכנס לקב"ן ואומר שהוא כבר לא יכול לחכות עד שיהיה לו רובה כדי שהוא יוכל כבר לירות בכל ערבי שהוא רואה
אווו לוקח אננס וסכין מתחיל לחתוך וצועק בובספוג אני יודע שאתה שם

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של olmert

משתמש ותיק

#14   פורסם: 04.03.2013, 16:34

Bena
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה גר בפריפריה, אצלכם כל אחד רוצה להעלות פרופיל. למי שמשקיע פלטיפוס מוריד פרופיל. יודע מה, אולי אני טועה עם ה64,למרות שאני די בטוח שלא, אבל 72 אני מכיר מישהו.

אני קורה לזה פלטיפוס בכוונה לכל אלה שלא הבינו, בתודה בנה
גם אם אני מושלם במחינה גופנית אני יכול להוריד לפרופיל מתנדב אם אני מספיק רוצה...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ALonWeisz1

משתמש רציני

#15   פורסם: 04.03.2013, 23:06

יא עוכרי ישראל מזה ההישטמטויות הללו והחיפושי הורדת פרופיל לכו תשרתו 3 שנים מקסימום תדפקו ותקבלו בתחת אבל תדעו שלא זיינתם תשכל ודפקתם אחרים

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Bena

מודל לחיקוי

#16   פורסם: 05.03.2013, 14:32

ALonWeisz1
ציטוט:
צפה בהודעה
יא עוכרי ישראל מזה ההישטמטויות הללו והחיפושי הורדת פרופיל לכו תשרתו 3 שנים מקסימום תדפקו ותקבלו בתחת אבל תדעו שלא זיינתם תשכל ודפקתם אחרים
אני מוריד פרופיל כי אני מאמין שבתפקיד של פרופיל נמוך יותר אני אעשה יותר, הכושר שלי אשכי, הרצון שלי לשפר אותו אפסי, והרצון שלי לתרום למדינה הוא גבוה, בלי לעשות ספורט, ואני מאמין שאני יכול לתרום הרבה במקצוע לא קרבי, יותר מאחרים שלא מורידים לעצמם את הפרופיל ובסוף נשלחים להיות קרביים בלי רצון.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Spride

נינג'ה בלגי

#17   פורסם: 05.03.2013, 15:45

Bena
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מוריד פרופיל כי אני מאמין שבתפקיד של פרופיל נמוך יותר אני אעשה יותר, הכושר שלי אשכי, הרצון שלי לשפר אותו אפסי, והרצון שלי לתרום למדינה הוא גבוה, בלי לעשות ספורט, ואני מאמין שאני יכול לתרום הרבה במקצוע לא קרבי, יותר מאחרים שלא מורידים לעצמם את הפרופיל ובסוף נשלחים להיות קרביים בלי רצון.
אתה יודע, לא כל מי שהוא פרופיל 97 הוא אוטומטי מגויס לקרבי, אם מישהו מהצד שלא היה גר או מבין איך המערכת הצבאית עובדת, הוא היה אומר "כל הבריאים הולכים לתפקידים קרביים, כל השבורים והנכים זה מודיעין ותומכי לחימה".
זה לא מחייב, ויש עוד אלמנטים מלבד כושר שהם לוקחים בחשבון, בגלל זה בצו הראשון יש שיחה ואתה מציג את האינטרסים שלך.

(ω)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Bena

מודל לחיקוי

#18   פורסם: 06.03.2013, 18:20

Spride
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה יודע, לא כל מי שהוא פרופיל 97 הוא אוטומטי מגויס לקרבי, אם מישהו מהצד שלא היה גר או מבין איך המערכת הצבאית עובדת, הוא היה אומר "כל הבריאים הולכים לתפקידים קרביים, כל השבורים והנכים זה מודיעין ותומכי לחימה".
זה לא מחייב, ויש עוד אלמנטים מלבד כושר שהם לוקחים בחשבון, בגלל זה בצו הראשון יש שיחה ואתה מציג את האינטרסים שלך.
הצגתי אותם, למרות זאת חוץ מעתודה כל מה שקיבלתי היה קרבי. הקבא והדפר שלי גבוהים, אפילו מאוד. אנשים עם פרופיל 72 וקבא ודפר נמוכים משלי גם כן וקיבלו דברים לא קרביים שהייתי מת לקבל.
הרבה יותר קל להתקדם בתפקיד לא קרבי ולקבל תפקיד לא קרבי שאתה שואף אליו עם פרופיל נמוך יותר, כי ככה זה בצה"ל.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#19   פורסם: 06.03.2013, 20:31

ALonWeisz1
ציטוט:
צפה בהודעה
אוי אוי כמה הייתי מקלל אותך עכשיו אם לא הייתי אדמין... איך זה קשור להשתמטות וללהיות עוכר ישראל,בוא תסביר לי? יש כאלה כמו שבנה ציין (וגם כמוני) שלא רוצים להיות קרביים אלא לשרת בתפקידים שדורשים חשיבה ולא דורשים כושר קרבי+ תנאים חרא, ותאמין לי שזה משרת את המדינה בדיוק כמו הקרביים. איך אנחנו דופקים אחרים ממודיעין...? אנחנו קולטים ומעבדים את המידע של זירת הקרב ושל האויב בשביל שהקרביים יבצעו את מה שצריך. אם אתה מדבר על כאלה שסתם רוצים לשרת באיזה שק"ם או מש"ק ממטרות או משהו שהוא באמת לא משמעותי- צודק. אבל אתה טועה כאן, כי אנשים רוצים שיירד להם פרופיל כי יכולים לגייס אותם לקרבי (הצבא מגייס אנשים לצרכיו) במקום לתפקיד מודיעיני שהם רוצים ויודעים שהם יכולים לתרום בו יותר מאשר תפקיד קרבי.

00:34 - Smoothie: ba li lalehet lalan aval ima sheli lo marsha li ki hi hoshevet she VGames hem pedofilim

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Dodge1

שואף לשלמות

#20   פורסם: 06.03.2013, 20:36

GodOfFail
ציטוט:
צפה בהודעה
אוי אוי כמה הייתי מקלל אותך עכשיו אם לא הייתי אדמין...
היית קורא לו טמבל במקרה הכי גרוע.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Bena

מודל לחיקוי

#21   פורסם: 06.03.2013, 22:09

Dodge1
ציטוט:
צפה בהודעה
היית קורא לו טמבל במקרה הכי גרוע.
אידיוט אם עבר עליי יום רע

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Gehalim

משתמש ותיק

#22   פורסם: 06.03.2013, 22:13

ALonWeisz1
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה כולך צוציק, מה אתה רושם פה שטויות.

יורידו אותך לפרופיל 2.5 רק בגלל הקול טוויטי שלך, שב בשקט כבר.

XTROIL: http://www.youtube.com/watch?annotat...&v=05fBuXvUGWg
XTROIL: זה גרם לי לגיחוך
XTROIL: אופס
XTROIL: זה אפילו לא זה
awkward <3 bodyBUILIDING: WHAT
awkward <3 bodyBUILIDING: THE
awkward <3 bodyBUILIDING: FUCK

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Gypsy

מודל לחיקוי

#23   פורסם: 06.03.2013, 23:05

Gehalim
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה כולך צוציק, מה אתה רושם פה שטויות.

יורידו אותך לפרופיל 2.5 רק בגלל הקול טוויטי שלך, שב בשקט כבר.
מי אתה בכלל? מי שמע בכלל עליך?

שחרר את החוזה שלי בחייאת אמך

יש סיכוי שאני יכול לקנות את הספוגית והפרפריות בנפרד?
ארז: אתה יכול לגנוב אותם בנפרד

המוּתג עדיין הורס לי את החיים

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Gehalim

משתמש ותיק

#24   פורסם: 07.03.2013, 00:29

Gypsy
ציטוט:
צפה בהודעה
מי אתה בכלל? מי שמע בכלל עליך?

שחרר את החוזה שלי בחייאת אמך
מה זה משנה מי אני או מה אני, אני חושב שאתה בין האחרונים שיגידו לי מה להגיב ומה לעשות (ביחד עם כל שאר הלא מצחיקים שמסתובבים פה בפורום).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Bena

מודל לחיקוי

#25   פורסם: 07.03.2013, 08:20

Gehalim
ציטוט:
צפה בהודעה
מה זה משנה מי אני או מה אני, אני חושב שאתה בין האחרונים שיגידו לי מה להגיב ומה לעשות (ביחד עם כל שאר הלא מצחיקים שמסתובבים פה בפורום).
לך מפה יא בן אדם מיותר
זה פורופ קהילת טיאף ויגימס. אתה אף פעם לא היית חלק ממנה, אחדים שמעו עליי, והם מספרים עלייך רק רעות

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Gehalim

משתמש ותיק

#26   פורסם: 07.03.2013, 19:13

Bena
ציטוט:
צפה בהודעה
לך מפה יא בן אדם מיותר
זה פורופ קהילת טיאף ויגימס. אתה אף פעם לא היית חלק ממנה, אחדים שמעו עליי, והם מספרים עלייך רק רעות
רק רעות? איך אני יגיד את זה בלי להעליב... הסיבה היחידה שאתם לא מקבלים אותי כחלק מהקהילה שלכם זה כי אני לא מעוניין להיות חנון כמו רובכם, רושמים כל מיני דברים של חנונים בפורום ובפאבליק, מתנהגים כמו חנונים, ומדברים באיזה צופן מורס שרק אתם מבינים (חנונים).
אתם חבר'ה לקראת גיוס ומתנהגים כמו חבורה של כוסיות, אני מקווה שבצבא יעשו ממכם גברים.

פורום קהילת TF2 וויגימס, אני יכול להגיב פה כל עוד יש לי משתמש בפורום הזה, ואני לא שואל אותך או את שאר הרוב החנוני אם להגיב פה או לא, אני לא מעוניין להיות חלק ממכם, אני מעוניין לשחק (וגם את זה אתם לא נותנים לי כי אתה טיפשים), ממש מעניין אותי אם שמעו עליי, יש לי 400 שעות בTF2 ורובכם חושבים שאני צ'יטר כשאני לא.

אגב אני בבאן מהגאטרים כי אתם יותר מידי מכורים למשחק הזה, ומתנהגים כמו חנונים שאתם לא מוכנים לקבל את העובדה שמישהו שמשחק עשירית ממכם, ועשירית ממכם בשבועיים לצורך העיניין משחק הרבה יותר טוב ממכם, מילא תהיו אנשים לא מצחיקים... אבל אל תבכו כשמישהו מביא האדשוטים עם סנייפר.

יש פה כמה חבר'ה טובים שיצא לי לדבר איתם, אני לא אציין שמות כי אני לא יודע אם אתם מספיק חנונים כדי לעשות חרם קהילתי על הבן-אדם.

EVENING.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של olmert

משתמש ותיק

#27   פורסם: 07.03.2013, 19:32

Gehalim
ציטוט:
צפה בהודעה
רק רעות? איך אני יגיד את זה בלי להעליב... הסיבה היחידה שאתם לא מקבלים אותי כחלק מהקהילה שלכם זה כי אני לא מעוניין להיות חנון כמו רובכם, רושמים כל מיני דברים של חנונים בפורום ובפאבליק, מתנהגים כמו חנונים, ומדברים באיזה צופן מורס שרק אתם מבינים (חנונים).
אתם חבר'ה לקראת גיוס ומתנהגים כמו חבורה של כוסיות, אני מקווה שבצבא יעשו ממכם גברים.

פורום קהילת TF2 וויגימס, אני יכול להגיב פה כל עוד יש לי משתמש בפורום הזה, ואני לא שואל אותך או את שאר הרוב החנוני אם להגיב פה או לא, אני לא מעוניין להיות חלק ממכם, אני מעוניין לשחק (וגם את זה אתם לא נותנים לי כי אתה טיפשים), ממש מעניין אותי אם שמעו עליי, יש לי 400 שעות בTF2 ורובכם חושבים שאני צ'יטר כשאני לא.

אגב אני בבאן מהגאטרים כי אתם יותר מידי מכורים למשחק הזה, ומתנהגים כמו חנונים שאתם לא מוכנים לקבל את העובדה שמישהו שמשחק עשירית ממכם, ועשירית ממכם בשבועיים לצורך העיניין משחק הרבה יותר טוב ממכם, מילא תהיו אנשים לא מצחיקים... אבל אל תבכו כשמישהו מביא האדשוטים עם סנייפר.

יש פה כמה חבר'ה טובים שיצא לי לדבר איתם, אני לא אציין שמות כי אני לא יודע אם אתם מספיק חנונים כדי לעשות חרם קהילתי על הבן-אדם.

EVENING.
> 400 שעות
> לא ילד מחשב חנון כמו כולם פה...

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#28   פורסם: 07.03.2013, 19:36

olmert
ציטוט:
צפה בהודעה
> 400 שעות
> לא ילד מחשב חנון כמו כולם פה...
לרובנו יש כאן 2000+ לצורך השוואה.

אבל כן, לא מבין מה נטפלתם ל-awkward, מה עשה לכם רע..

00:34 - Smoothie: ba li lalehet lalan aval ima sheli lo marsha li ki hi hoshevet she VGames hem pedofilim

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#29   פורסם: 07.03.2013, 19:45

אגב אתה בבאן מהגאטרים כי אתה חשוד בציטים כי הסתכלנו בדמו שלך וראינו שם באמת משהו חשוד... עכשיו אנחנו מחכים לתשובה של HYS (באישור של זנגטסו) שהוא בצוות ה-AC של etf2l,ואתה מושעה עד שיש לנו תשובה סופית אם אתה ציטר או לא (למרות שאני מאוד מאמין שלא כי באמת אין לך מאפייני ילד CS כמו ידידינו המזלגונוש שאין לי מושג איך אין לו באן מהכל). הוא פשוט לא נותן תשובה חזרה אזזז לא יודע מה עושים.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת TF

#30   פורסם: 07.03.2013, 19:53

Gehalim
ציטוט:
צפה בהודעה

EVENING.

הגישה הזאת והתגובות האלה רק יורידו את הסיכוי לזה שאני אתן לך לשחק בקהילה הזאת בלי שום קשר לתשובה של הבן אדם שבודק את הדמו שלך.

ציטוט:
לא אני בן 16 מטר 81 בעל מסת שריר שמתאמן בחדר כושר 4 פעמים בשבוע
^^STORMY DE JEW

חזרה לראש העמוד
1  2  3

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא