משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
08.03.2013, 16:45
|
|
|
TheHunter159 |
ציטוט: |
 |
|
|
אוהב אותך בנה, תבין למה לבד
וזה נקרא לעמוד על שלך עד הסוף, לא לריב עד לנצחון (יש הבדל אם תחשבו על זה טוב)
מי זה גחלים הזה? |
|
|
|
|
מבחינתי אין פה מנצחים ומפסידים, כל עוד אני משחק בגאטרים זה WIN-WIN.
אתם מקבלים עוד שחקן ממוצע לגאטרים, ואני נהנה להעביר את הזמן.
אני לא איזה בור שמגיב תגובות כדי שבסוף אני יגיד "אתה רואה שאין לך מה להגיד?".
סך הכל מנסה לנקות את האשמות עלי בבית המשפט, אין לי ייצוג אז אני מייצג את עצמי.
אתה לא מכיר אותי, אני סתם שחקן ששיחק בגאטרים והביא כמה האדשוטים ועשו מהומה שאני צ'יטר.
אבל אני באתי מCS בכל אופן, שיחקתי שם בלאנים (חלקם ניצחתי).
הייתי בלאן הוד השרון האחרון בקיץ, HWZONE לפני שנתיים ובעוד לאן בגיים פריק.
אני זוכר היה פה רעיון של vGames.TF.Invited, ניהלתי ערוץ בשם #vGames.Adv שזה שחקנים אדוונס (תחת ההנהלה של וויגימס).
אני לא רואה שום סיבה שלא להאמין לי, זה לא שאני איזה ילד בן 12 עם דיבור של ערס.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
08.03.2013, 17:18
|
|
|
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
08.03.2013, 17:27
|
|
|
t4urus |
 |
|
|
|
|
|
|
|
אתה קצת חי בעבר.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
08.03.2013, 19:11
|
|
|
אור אני לא יודע מי החמש שאמרו שהוא צ'יטר אבל יכול להיות שהם טועים או שיש להם ניגוד עניינים.
תביא לינק לדמו לעיין בו, נפרסם אותו בחו"ל ונראה מה אנשים אומרים.
אני חושב שאתם סתם קופצים לומר שהוא צ'יטר, זה מזכיר לי שבגאטר הראשון או השני שלי שעוד לא היה לי 5 שעות במשחק נתתי לסורו וסקוזי 2 שוטים על ימין ועל שמאל וכולם אמרו שאני צ'יטר.
ממה שאני ראיתי הוא פוגע רק עם סנייפר. עם סקאוט הוא סביר- . יכול להיות שהוא משתמש בטריגר רק עם סנייפר, אני חושב שהסיכויים קלושים.
העיקר שיש לו טיפה שכל, ועם הרמה הנמוכה שיש בגאטרים אני הייתי נותן לו לשחק גם אם הוא צ'יטר.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
08.03.2013, 19:17
|
|
|
TheHunter159 |
 |
|
|
אוהב אותך בנה, תבין למה לבד
וזה נקרא לעמוד על שלך עד הסוף, לא לריב עד לנצחון (יש הבדל אם תחשבו על זה טוב)
מי זה גחלים הזה? |
|
|
|
|
להחזיר*
|
[02:26:15] <Fraggal> zero ze arba
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
08.03.2013, 21:51
|
|
|
trath |
 |
|
|
אור אני לא יודע מי החמש שאמרו שהוא צ'יטר אבל יכול להיות שהם טועים או שיש להם ניגוד עניינים.
תביא לינק לדמו לעיין בו, נפרסם אותו בחו"ל ונראה מה אנשים אומרים.
אני חושב שאתם סתם קופצים לומר שהוא צ'יטר, זה מזכיר לי שבגאטר הראשון או השני שלי שעוד לא היה לי 5 שעות במשחק נתתי לסורו וסקוזי 2 שוטים על ימין ועל שמאל וכולם אמרו שאני צ'יטר.
ממה שאני ראיתי הוא פוגע רק עם סנייפר. עם סקאוט הוא סביר- . יכול להיות שהוא משתמש בטריגר רק עם סנייפר, אני חושב שהסיכויים קלושים.
העיקר שיש לו טיפה שכל, ועם הרמה הנמוכה שיש בגאטרים אני הייתי נותן לו לשחק גם אם הוא צ'יטר. |
|
|
|
|
אני, זנגטסו, ספארי, סורו ואני חושב שעוד מישהו.
היה טיק שהיה חשוד + הייתה לו את הטעינה המוזרה הזאת שיש לפעמים למי שמשתמש בטריגר.
זה לא אומר כלום כי אף אחד מאיתנו לא מקצוען וגם הקטע עם הטעינה יכול להיות סתם באג בדמו, אבל העיקרון הוא שכרגע awkward חשוד בצ'יטים. לפי זנגטסו החשד הזה הוא באן. עכשיו אני לא מבין למה ל-f0rk אין באן כי הסרטונים שלו כל כך נראים כמו צ'יטים (פי אלף אולי יותר חשוד ממה שראינו אצל awkward, ויש גם הרבה מזה) בלי קשר לזה שהוא לא משחק בגאטרים.
אני אביא אם אני אמצא, אולי awkward עצמו יוכל. הבאתי ל-hys,אבל הוא פשוט לא מסתכל...
|
00:34 - Smoothie: ba li lalehet lalan aval ima sheli lo marsha li ki hi hoshevet she VGames hem pedofilim
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
08.03.2013, 22:28
|
|
|
GodOfFail |
 |
|
|
אני, זנגטסו, ספארי, סורו ואני חושב שעוד מישהו.
היה טיק שהיה חשוד + הייתה לו את הטעינה המוזרה הזאת שיש לפעמים למי שמשתמש בטריגר.
זה לא אומר כלום כי אף אחד מאיתנו לא מקצוען וגם הקטע עם הטעינה יכול להיות סתם באג בדמו, אבל העיקרון הוא שכרגע awkward חשוד בצ'יטים. לפי זנגטסו החשד הזה הוא באן. עכשיו אני לא מבין למה ל-f0rk אין באן כי הסרטונים שלו כל כך נראים כמו צ'יטים (פי אלף אולי יותר חשוד ממה שראינו אצל awkward, ויש גם הרבה מזה) בלי קשר לזה שהוא לא משחק בגאטרים.
אני אביא אם אני אמצא, אולי awkward עצמו יוכל. הבאתי ל-hys,אבל הוא פשוט לא מסתכל... |
|
|
|
|
פרמטתי את המחשב, אין לי שום דמואים על המחשב.
שלחתי לכם את הדמואים.
|
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
08.03.2013, 22:32
|
|
|
כן יש לי, אני אעלה כשיהיה לי זמן
|
00:34 - Smoothie: ba li lalehet lalan aval ima sheli lo marsha li ki hi hoshevet she VGames hem pedofilim
|
|
|
|
|
מנהל קהילת TF

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
09.03.2013, 02:46
|
|
|
Gehalim |
 |
|
|
זה יותר מופנה לזנגטסו, אבל גם לך זה בסדר.
זנגטסו, הייתי מקבל את התשובה שלך שאני צ'יטר אם לא היית ממציא מה להלביש עליי, קיבלתי 2 באנים.
באן ראשון לאחר הגאטר הראשון שקראתם לי איימבוט.
באן שני זה הבאן שאני נמצא בו עכשיו, ירדתם מעניין האיימבוט, עברתם לWallHack ואחרי שהבאתי לכם טיעון נגד (שהוכיח שזה לא Wallhack), העברתם את זה לצ'יט בשם טריגר, שהבנתי שזה צ'יט שזה יורה לך לבד.
חבל שאתם סתם זורקים דברים באוויר במקום סתם להעמיס עליי צ'יטים ואז לרדת מהעיניין.
כן, אחרי שנה בערך שלא שיחקתי, בגאטר הראשון שלי פגעתי... מה אתה רוצה שאני יגיד לך? שלא...? שאני ישחק גרוע כדי לא לקבל באן או משהו?
סליחה שאני מנסה לשחק הכי טוב שאני יכול בשביל שהקבוצה שלי תנצח ולא תתאכזב ממני.
בכל אופן אם תרצה תשאיר את הבאן, גם לאחר שתקבלו את התשובה מהבחור של etf2l אתם יכולים להשאיר אותה לעצמכם, ירד לי העיניין שהבנתי שמבחינתך אני מחוק (מאשים אותי ב3 צ'יטים שונים ואחרי חצי שעה אומר לי שהצ'יט שהשתמשתי בו הוא אחר בעצם.)
בכל אופן, כשהוא יענה לך על התשובה (במידה והוא באמת מבין ולא טועה) שאני לא צ'יטר, אתה תהיה זה שמפסיד. זה שהאשים שחקן טוב ועם פוטנציאל ותוספת לגאטרים. |
|
|
|
|
בן אדם שלא שיחק שנה שלמה יכול לפספס לפעמים בניגוד אליך
הבעיה שלך זה שלא פיספסת שום ירייה(גם אם זה מדובר בבאדי שוט)
זה שאתה בעצם ממשיך להגיב כאן מראה שאתה רוצה לחזור ולשחק אבל לפי הטון דיבור הזה אני חושב שלא
אז תחליט מה אתה רוצה
|
|
 |
|
|
לא אני בן 16 מטר 81 בעל מסת שריר שמתאמן בחדר כושר 4 פעמים בשבוע |
|
|
|
|
^^STORMY DE JEW
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
09.03.2013, 04:02
|
|
|
Zangetsu |
 |
|
|
זה שאתה בעצם ממשיך להגיב כאן מראה שאתה רוצה לחזור ולשחק אבל לפי הטון דיבור הזה אני חושב שלא
אז תחליט מה אתה רוצה |
|
|
|
|
מה אתה עונה לו? מנסיון העבר, הוא לא צ'יטר. האנשים שגודוף ציין שם סימנו אחרים רבים כצ'יטרים והסתבר שאותם אנשים לא היו.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
09.03.2013, 13:27
|
|
|
Zangetsu |
 |
|
|
אז תחליט מה אתה רוצה |
|
|
|
|
יותר חשוב לי להוכיח לך שאני לא צ'יטר מאשר לשחק, לא פיספסתי? אני לא יודע מאיפה אתה מביא את זה.
במשחק הראשון הייתה איתי בקבוצה, בטח שפיספסתי.
בשאר המשחקים גם פיספסתי.
|
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
09.03.2013, 14:14
|
|
|
...גם אם זה נכון וגם אם לא- אני מאמין שאפשר לתת הזדמנות שנייה לאחד שאפילו לא הוכח שהוא צ'יטר בצורה מקצועית.
בנוסף אני רוצה להזכיר לכם שהיו כמה צ'יטרים בקהילה שנתתם להם הזדמנות שנייה- מתן (שאני מאמין שהוא לא רימה בשום אופישל אבל בכל זאת הוא מוכר כצ'יטר ואפילו לא נתתם לו באן), טרקוס שירד לו הבאן אחרי כולה חצי שנה (אין לי בעיה עם זה פשוט לצורך השוואה), אם אני לא טועה גם seduce היה צ'יטר וירד לו הבאן, ובחוקים כתוב שזה באן לצמיתות.
כל אלה הם צ'יטרים שיש הוכחות שהם צ'יטרים (לא בטוח לגבי seduce זה רק מה ששמעתי, אשמח אם תתקנו) ובכל זאת הורידו להם את הבאן. awkward זה סך הכל אחד ששיחק איזה 5 גאטרים שבאחד מהם אנשים ממש בכו על כמה שהוא פגע ובאחד מהם בדקו לו את הדמו והיה שם איזה טיק חשוד..
באמת שאני חושב שאפילו אם הוא היה צ'יטר, כל הדרמה שנוצרה סביב העניין תגרום לו לא להשתמש בצ'יטים יותר בחיים.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
09.03.2013, 15:08
|
|
|
אני אומר תשלחו מישהו שיעמוד לידו כשהוא משחק
ואז אחרי המשחק לשאול את השחקנים האחרים אם הוא שיחק אותו דבר או קצת גרוע יותר מבדרך כלל
רק תבואו אליו עם סכין או משהו, למה הוא נשמע לי מסוכן, איש פשע.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
09.03.2013, 19:00
|
|
|
TheHunter159 |
 |
|
|
אני אומר תשלחו מישהו שיעמוד לידו כשהוא משחק
ואז אחרי המשחק לשאול את השחקנים האחרים אם הוא שיחק אותו דבר או קצת גרוע יותר מבדרך כלל
רק תבואו אליו עם סכין או משהו, למה הוא נשמע לי מסוכן, איש פשע. |
|
|
|
|
אני מבין שחזרת לפה בגלל התגובה שלי
אני מצטער על הרגע שנולדתי בגללך
|
|
|
|