כל פעם שאני מנסה להוריד את העדכון של האקס בוקס ההורדה או נמשכת לאט מדיי ולא נגמרת או מטבצעת לאט מדיי ומתנתקת לבסוף...
האם הבעיה היא אצל מייקרוסופט בגלל שאין להם עדיין תמיכה בשירות האקס בוקס לייב בארץ או שהבעיה נובעת מהאיטיות של האינטרנט שלי ואם כן איזה מהירות אינטרנט אני צריך לרכוש(יש לי אינטרנט קווי שישתרג בימים הקרובים לאלחוטי)?
תודה רבה על העזרה,
כל פעם שאני מנסה להוריד את העדכון של האקס בוקס ההורדה או נמשכת לאט מדיי ולא נגמרת או מטבצעת לאט מדיי ומתנתקת לבסוף...
Solid.Snake
ציטוט:
האם הבעיה היא אצל מייקרוסופט בגלל שאין להם עדיין תמיכה בשירות האקס בוקס לייב בארץ או שהבעיה נובעת מהאיטיות של האינטרנט שלי ואם כן איזה מהירות אינטרנט אני צריך לרכוש(יש לי אינטרנט קווי שישתרג בימים הקרובים לאלחוטי)?
תודה רבה על העזרה,
תנסה לשדרג ל-1.5 אבל אני לא חושב שהבעיה היא אצל מיקרוסופט
מה פתאום לשדרג? העידכונים של הגה וחצי לא דורשים חיבור מיוחד לרשת האינטרנט. יותר נשמע כאילו יש חסימה של התכנים של XBL באיזו נקודה בתשתית שלך. אולי בראוטר, אולי במחשב (אם האינטרנט זורם דרכו) ואולי אצל הספקתי (שמענו על מקרים כאלה גם). תבדוק שאין שום הגבלה בדרך, אם יש לי גישה אל הראוטר ואתה יודע מה אתה עושה, תשים את ה-xbox בתור Exposed Host על מנת שכל התעבורה תפנה ישירות אליו ותראה אם זה פותר לך את הבעיות. אם אין לך גישה אל הראוטר תדבר עם הספקית ותראה אם החמודים מנסים להגן עליך באמצעות חסימת תכנים שלדעתם עלולים להזיק לך. תבקש שיפתחו את הכל.
בהצלחה בכל אופן.
בנוסף, יכול להיות שיש פשוט בעיות זמניות אצל מיקרוסופט או בדרך למיקרוסופט. יום אחד כשהלך לי הפרופיל נתקלתי בבעיות דומות כשניסיתי לשחזר אותו ממיקרוסופט, יום לאחר מכן זה עבד בהצלחה.
שכחת להוסיף "...ולהתפלל שהקונסולה לא תשרף בעקבות העדכון".
מישהו יודע עם דברים כאלה עדיין קורים? לפי התכנון, עוד פחות מחודש האקס בוקס 360 שלי כבר יוצב אחר כבוד בחדר (בתקווה שאצליח להשיג את אחד מהדגמים שלטענת מיקרוסופט יתחילו להגיע בינואר, עם המעבד החדש יותר), ורציתי לוודא שכל הבאגים שהוציאו את הקונסולה מכלל שימוש נפתרו בגרסאות הנוכחיות של הקונסולה.
שכחת להוסיף "...ולהתפלל שהקונסולה לא תשרף בעקבות העדכון".
מישהו יודע עם דברים כאלה עדיין קורים? לפי התכנון, עוד פחות מחודש האקס בוקס 360 שלי כבר יוצב אחר כבוד בחדר (בתקווה שאצליח להשיג את אחד מהדגמים שלטענת מיקרוסופט יתחילו להגיע בינואר, עם המעבד החדש יותר), ורציתי לוודא שכל הבאגים שהוציאו את הקונסולה מכלל שימוש נפתרו בגרסאות הנוכחיות של הקונסולה.
ה-360 לא נהרס בעידכונים, ה-WII נהרס העידכונים.
הבעיה של ה-360 היא התחממות יתר ואז המעבד שלו (או רכיב אחר, אני לא בטוח) הולך לעולמו...
העיקר שתשים אותו במקום מאוורר ולא סגור ואל תשכח את הקונסולה פתוחה 24 או משהו בסגנון (יש אופציה לסמן שאם לא נגעת במכשיר 6 שעות הוא מכבה את עצמו).
בנתיים שלי (בן שבועים רק ) בסדר גמור והוא פתוח כל יום מאז שקבלתי אותו בערך 16 שעות (לשחק ולהוריד דמואים/סרטים וכודומה).
יאי! הפור נפל, ההחלטה הוחלטה ואלא אם כן יהיה אפשר למצוא Wii במחירים נורמאליים בשבועיים הקרובים (די סקפטי לגבי זה) אני כבר שומר מקום טוב לאקס בוקס ליד הטלויזיה בסלון.
מכר שחוזר ארצה לקראת אמצע ינואר כבר הסכים להביא איתו קונסולה ואביזרים.
עכשיו צריך רק למצוא מאיפה להזמין ומה להזמין. למרבה ההפתעה, מצאתי עסקה יחסית משתלמת באתר של וול-מארט דווקא. חבילת פרימיום+שלט נוסף+burnout כלשהו (ל360, פשוט לא זוכר את השם המלא)+2 משחקים לבחירה (נניח, Gears of War ו-Dead Rising שמענינים אותי מהרשימה המוצעת) ב550 דולרים. אם אני מוסיף לזה גם את ויוה פיניאטה (דפק שלי, ממש בא לי את המשחק הזה), צ'ארג-אנד-פליי ובטריה נטענת לשלט השני אני מגיע לפחות מ650 דולר. אם התכנית עוקפת משלוח+מכס אכן תצא לאור, זו יכולה להיות אחלה עסקה.
מישהו ראה באנדלים מפתים נוספים בזמן האחרון? זה הזמן לשתף.
הסתבר לי לפני שבוע בערך שיש אחלה קומבינת ייבוא, מסוג הדברים שחייבים לנצל כל עוד אפשר (והדולר כל כך נמוך).
ארז רונן
ציטוט:
באמת חבל שלא רצית את המכשיר לפני 4 שבועות. הייתה עסקה אדירה של פרימיום ב-340$ אבל היא נגמרה.
אני לא מכיר יותר מדי באנדלים אבל מה שכתבת פה נשמע זול למדי.
הבעיה של ה-360 היא התחממות יתר ואז המעבד שלו (או רכיב אחר, אני לא בטוח) הולך לעולמו...
העיקר שתשים אותו במקום מאוורר ולא סגור ואל תשכח את הקונסולה פתוחה 24 או משהו בסגנון (יש אופציה לסמן שאם לא נגעת במכשיר 6 שעות הוא מכבה את עצמו).
לפחות למיקרוסופט היה אחרי כל הפשלות שלה את היושרה להאריך עכשיו את האחריות העלובה של ה-3 חודשים על הקונסולות האמריקאיות לשנה. מה שיפה במיוחד,זה שהם נותנים את האחריות רטרואקטיבית - ולכן הם הולכים לשלוח עכשיו צק חזרה לכל מי ששילם להם על תיקון מחוץ לאחריות.
ה-360 לא נהרס בעידכונים, ה-WII נהרס העידכונים.
בנתיים שלי (בן שבועים רק ) בסדר גמור והוא פתוח כל יום מאז שקבלתי אותו בערך 16 שעות (לשחק ולהוריד דמואים/סרטים וכודומה).
בעיית ההתחממות של ה XBOX לא הגיעה מהקונסולה עצמה אלא מספק המתח החיצוני, כל עוד שומרים אותו (ספק המתח) מאוורר עם מספר כיווני אוויר, הקונסולה יכולה לעבוד ולעבוד ולעבוד.
גם אני בעיקרון לא אוהב צ'יפים וכל השטויות האלה מעדיף אורגינל אבל המשחקים זה כבר מוגזם משחקים 400 500 שקל זה הרבה כסף.
לא מבין מה אין מה לעשות נגד הנוכלים האלה ישפאר וכל החנויות האחרות שלוקחות מלא כסף על משחקים ?? צריכים לעשות משהו.
בארצות הברית עולה 60 דולר משחק שזה פחות או יותר 270 שקל. וזה המשחקים החדשים שיוצאים..
ישפאר באמת גנבים.
אבל חנויות בארץ שעושות יבוא אישי של 360 קונות אותם בחנויות בחו"ל ושולחות לארץ.
משחק חדש עולה להם 60$ פלוס משלוח שזה כבר 300 שקל והם גם רוצים לעשות עליו רווח מסויים לא?
ברוב החנויות מוכרים משחקים של 360 ב-400, זה לא כזה גנבה יחסית לעובדה שאין יבוא מסודר לארץ. הקטע העצוב הוא שישפאר ישימו את אותה תוית מחיר למשחקי PS3...
ישפאר באמת גנבים.
אבל חנויות בארץ שעושות יבוא אישי של 360 קונות אותם בחנויות בחו"ל ושולחות לארץ.
משחק חדש עולה להם 60$ פלוס משלוח שזה כבר 300 שקל והם גם רוצים לעשות עליו רווח מסויים לא?
ברוב החנויות מוכרים משחקים של 360 ב-400, זה לא כזה גנבה יחסית לעובדה שאין יבוא מסודר לארץ. הקטע העצוב הוא שישפאר ישימו את אותה תוית מחיר למשחקי PS3...
אההה ומה מיקרוסופט לא מתכוונים לעשות יבוא סדיר לארץ ?