נושא השאלות הרשמי - Page 2 - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: נושא השאלות הרשמי
1  2  3  73  178  297
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 27.12, 09:33

jerry10
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מסכים איתו - 1500 שקל לתוספות האלה זה יקר.
jerry10
ציטוט:
צפה בהודעה
בנוסף ציפ זה קצת מסוכן היום מכיוון שיש מצב שיחסמו אותך ב LIVE ואז לדעתי תפספס את עצם המהות של המכשיר - משחקי רשת!
אני תמיד נגד צ'יפ כי זה מוריד מהחוויה של המכשיר.
אני מעדיף לקנות משחק טוב פעם בחודשיים שלושה ולא לצרוב שניים בשבוע ולא לשחק באף אחד מהם בסוף...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#32   פורסם: 27.12, 09:35

bobik
ציטוט:
צפה בהודעה
בעיית ההתחממות של ה XBOX לא הגיעה מהקונסולה עצמה אלא מספק המתח החיצוני, כל עוד שומרים אותו (ספק המתח) מאוורר עם מספר כיווני אוויר, הקונסולה יכולה לעבוד ולעבוד ולעבוד.
הקונסולה עצמה צריכה להיות מאווררת, לספק כוח החיצוני אין מאוורר או כניסות אויר...
וד"א, אין כבר בעיות התחממות ל-360, זה רק בקונסולות של הסדרת השקה לפי מה שקראתי ב-FS.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DaviD17

משתמש רגוע

#33   פורסם: 27.12, 12:39

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
[right]
אני תמיד נגד צ'יפ כי זה מוריד מהחוויה של המכשיר.
אני מעדיף לקנות משחק טוב פעם בחודשיים שלושה ולא לצרוב שניים בשבוע ולא לשחק באף אחד מהם בסוף...
גם אני בעיקרון לא אוהב צ'יפים וכל השטויות האלה מעדיף אורגינל אבל המשחקים זה כבר מוגזם משחקים 400 500 שקל זה הרבה כסף.
לא מבין מה אין מה לעשות נגד הנוכלים האלה ישפאר וכל החנויות האחרות שלוקחות מלא כסף על משחקים ?? צריכים לעשות משהו.
בארצות הברית עולה 60 דולר משחק שזה פחות או יותר 270 שקל. וזה המשחקים החדשים שיוצאים..

(")(o_O)(")
אני משוגעעעע.!!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#34   פורסם: 27.12, 13:04

DaviD17
ציטוט:
צפה בהודעה
גם אני בעיקרון לא אוהב צ'יפים וכל השטויות האלה מעדיף אורגינל אבל המשחקים זה כבר מוגזם משחקים 400 500 שקל זה הרבה כסף.
לא מבין מה אין מה לעשות נגד הנוכלים האלה ישפאר וכל החנויות האחרות שלוקחות מלא כסף על משחקים ?? צריכים לעשות משהו.
בארצות הברית עולה 60 דולר משחק שזה פחות או יותר 270 שקל. וזה המשחקים החדשים שיוצאים..
ישפאר באמת גנבים.
אבל חנויות בארץ שעושות יבוא אישי של 360 קונות אותם בחנויות בחו"ל ושולחות לארץ.
משחק חדש עולה להם 60$ פלוס משלוח שזה כבר 300 שקל והם גם רוצים לעשות עליו רווח מסויים לא?
ברוב החנויות מוכרים משחקים של 360 ב-400, זה לא כזה גנבה יחסית לעובדה שאין יבוא מסודר לארץ. הקטע העצוב הוא שישפאר ישימו את אותה תוית מחיר למשחקי PS3...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DaviD17

משתמש רגוע

#35   פורסם: 27.12, 13:25

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ישפאר באמת גנבים.
אבל חנויות בארץ שעושות יבוא אישי של 360 קונות אותם בחנויות בחו"ל ושולחות לארץ.
משחק חדש עולה להם 60$ פלוס משלוח שזה כבר 300 שקל והם גם רוצים לעשות עליו רווח מסויים לא?
ברוב החנויות מוכרים משחקים של 360 ב-400, זה לא כזה גנבה יחסית לעובדה שאין יבוא מסודר לארץ. הקטע העצוב הוא שישפאר ישימו את אותה תוית מחיר למשחקי PS3...
אההה ומה מיקרוסופט לא מתכוונים לעשות יבוא סדיר לארץ ?

(")(o_O)(")
אני משוגעעעע.!!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#36   פורסם: 27.12, 13:44

DaviD17
ציטוט:
צפה בהודעה
אההה ומה מיקרוסופט לא מתכוונים לעשות יבוא סדיר לארץ ?
מדברים על זה. עדין לא ידוע.
גם אם הם יעשו זה יהיה למכשירי PAL ולא NTSC כך שכל המשחקים בארץ יהיו PAL.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#37   פורסם: 27.12, 20:43

ברירת מחדל כמה שאלות דחופות ביותר וחשובות ביותר!!!!!!!!!!!על 360

האםFIRMWARE חוסם את הXBOX LIVE
האם בקונסלה שנקנתה בארה"ב אפשר להתקין FIRMWARE וזה יאפשר הפעלת משחקי PAL
ושנית שמעתי שאפשר לחבר לאסבוקס 360 מצלמות ונגני MP3 דרך USB -נכון/לא נכון

שלישית -האם אפשר לחבר אותו למחשב ולהעביר סרטים ומוזיקה
רביעית -מישהו ראה איך נראים המשחקים ב1080I בLCD או שזה סתם לא משהו
כשאתה קונה כביכול את הXBOX LIVE מה אתה מקבל-קוד/או שזה מתעדכן דרך האינטרנט
5.יש לי אפשרות לחבילה-אם זה משתלם
אקסבוקס 360 פרימיום
2שלטים אלחוטיים
כ.זיכרון
ב230$ -זה הרבה או לא

תודה לעונים
תצילו אותי......

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#38   פורסם: 27.12, 21:03

harel91827364
ציטוט:
צפה בהודעה
האםFIRMWARE חוסם את הXBOX LIVE
האם בקונסלה שנקנתה בארה"ב אפשר להתקין FIRMWARE וזה יאפשר הפעלת משחקי PAL
ושנית שמעתי שאפשר לחבר לאסבוקס 360 מצלמות ונגני MP3 דרך USB -נכון/לא נכון

שלישית -האם אפשר לחבר אותו למחשב ולהעביר סרטים ומוזיקה
רביעית -מישהו ראה איך נראים המשחקים ב1080I בLCD או שזה סתם לא משהו
כשאתה קונה כביכול את הXBOX LIVE מה אתה מקבל-קוד/או שזה מתעדכן דרך האינטרנט
אקסבוקס 360 פרימיום
2שלטים אלחוטיים
כ.זיכרון
ב230$ -זה הרבה או לא

תודה לעונים
תצילו אותי......
230$? מאיזה משאית אתה מתכוון לגנוב את זה במחיר כזה? מי הציע לך? איש במעיל גשם ארוך?

ובקשר לשאלות שלך:
1. הפריצה לא חוסמת את LIVE אבל אם מקרוסופט יתפסו אותך משחק און ליין עם קונסולה פרוצה הם יכניסו אותך לרשימה השחורה ולא תוכל לעלות ON LINE יותר עם ה-360 שלך.
2. חלק ממשחקי הPAL עובדים ממילא על 360 בלי קשר לפריצה או לא. אני לא יודע אם זה מאפשר לשחק משחקי PAL, אני רק יכול לשער שכן.
3. לא רק אפשר להעביר סרטים ומוסיקה, אתה יכול לשתף תיקיות של המחשב שלך ל-360 ואז אתה רואה אותם על ה-360 בלי לעתיק כלום לדיסק הקשיח שלו (כלומר אתה יכול לראות תמונות, לשמוע מוסיקה ולנגן סרטים ישירות מהמחשב). ה-360 פשוט מתחבר למחשב כמו שני מחשבים ברשת ביתית.
4. אני שחקתי משחקים ב-1080i ולדעתי הם נראים יותר טוב ב-720P. אבל זה עניין של דיעה אישית. העובדה שלא רואים הבדל בין 720P ל-1080P בטלבזיות מתחת ל-63 אינצ' רק מחזקת את זה שאין הבדל (אלה אם יש לך טלבזיה שהיא מעל 63 אינצ' ).
5. אתה יכול לפתוח חשבון "סילבר" חינם. ברגע שאתה משלם למיקרוסופט הוא הופך לגולד לתקופה ששלמת בשבילה. מבחינת תשלום אתה יכול לקנות כרטיס ולהקיש את הקוד שלו והוא הופך את החשבון שלך לגולד לתקופה שהכרטיס מציין או שאתה יכול לקנות גולד עם מספר כרטיס אשראי בתוך ה-360 שלך ולשדרג את הסילבר לגולד.
וד"א, השישה חשבונות הראשונים שאתה פותח הם אוטומטית גולד למשך חודש. כלומר אתה מקבל חודש חינם גולד עם קנית קונסולה (או חצי שנה אם לא איכפת לך להחליף חשבון כל חודש).
6. אני חושב שהבנת כבר לבד מתחילת התגובה שלי שהמחיר שכתבת פשוט מגוכח מבחינת כמה שהוא זול. 360 פרימיום לבד עולה 399$ ואין לי מושג מאיפה הבאת את המחיר שכתבת פה...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DaviD17

משתמש רגוע

#39   פורסם: 28.12, 01:03

טחחחחחח 1000שקל למכשיר פרימיום פלוס שלט נוסף.
תגיד לי עכשיו איפה זה אני קונה לפחות 3 מכשירים

(")(o_O)(")
אני משוגעעעע.!!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#40   פורסם: 28.12, 02:49

DaviD17
ציטוט:
צפה בהודעה
טחחחחחח 1000שקל למכשיר פרימיום פלוס שלט נוסף.
DaviD17
ציטוט:
צפה בהודעה
תגיד לי עכשיו איפה זה אני קונה לפחות 3 מכשירים
אני אקנה אחד שיחזיק לי את הדלת ובשני אני אקשט את המראה באוטו!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DaviD17

משתמש רגוע

#41   פורסם: 28.12, 08:33

רציתי לשאול עוד משהו
מזה בכלל FIRMWARE ? יענו מה זה סוג של עידכון או צ'פ ?

(")(o_O)(")
אני משוגעעעע.!!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bobik

משתמש צעיר

#42   פורסם: 28.12, 09:28

קצת סדר בכל הנושא של FIRMWARE, צ'יפ, מוד, עדכונים ו XBOX LIVE...

1. XBOX LIVE - השירות המכוון של מיקרוסופט, מאשפר הורדות של דמואים, משחקים (בתשלום) סדרות, עדכונים ועוד..

2. FIRMWARE או בעברית "עדכון קושחה" זהו עדכון תכנה הצרובה בתוך המעגלים האלקטרוניים של ה-XBOX, תוכנה זאת אינה ניתנת לשינוי ע"י המשתמש, העדכון מתבצע אוטומאטית ע"י מיקרוסופט כאשר המשתמש מתחבר לשירות XBOX LIVE והשירות בודק ומעדכן את הקונסולה.

3. מוד צ'יפ - מספר חברות מוכרות צ'יפ המתחבר אל הכונן של ה XBOX, אין כיום צ'יפ שמתחבר אל לוח האם של הקונסולה (אין, בדוק !!), הצ'יפ מדמה חתימה של דיסק מקורי. מיקרוסופט יודעת לזהות אם אתה משתמש במוד צ'יפ ותכניס את הקונסולה שלך לרשימת המוחרמים. ישנם כיום צ'יפים שמתנתקים אוטומאטית כשהם מזהים התחברות לרשת, אבל, לא תוכל לשחק משחקים צרובים ברשת, שזה כמו שאמר ידידי ג'רי בעבר, בין היתרונות של הקונסולה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DaviD17

משתמש רגוע

#43   פורסם: 28.12, 10:40

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
?

ובקשר לשאלות שלך:
1. הפריצה לא חוסמת את LIVE אבל אם מקרוסופט יתפסו אותך משחק און ליין עם קונסולה פרוצה הם יכניסו אותך לרשימה השחורה ולא תוכל לעלות ON LINE יותר עם ה-360 שלך.
2. חלק ממשחקי הPAL עובדים ממילא על 360 בלי קשר לפריצה או לא. אני לא יודע אם זה מאפשר לשחק משחקי PAL, אני רק יכול לשער שכן.

הוא אומר שזה פריצה ולפי הבנתי פריצות ושטויות כאלה זה לא חוקי.

ואתה אומר

2. FIRMWARE או בעברית "עדכון קושחה" זהו עדכון תכנה הצרובה בתוך המעגלים האלקטרוניים של ה-XBOX, תוכנה זאת אינה ניתנת לשינוי ע"י המשתמש, העדכון מתבצע אוטומאטית ע"י מיקרוסופט כאשר המשתמש מתחבר לשירות XBOX LIVE והשירות בודק ומעדכן את הקונסולה.

מה מיקרוסופט גורמים לאנשים להיכנס בכוונה לרשימה השחורה ? לא הבנתי.
זה חוקי לא חוקי ועם יש לי FIRMWARE יכולים לבטל לי תגישה למשחקי האונליין ?

(")(o_O)(")
אני משוגעעעע.!!!

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#44   פורסם: 28.12, 11:41

יש לי חבר בארה"ב ואמר שיש איזה מבצע לכריסמס

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

משתמש ותיק

#45   פורסם: 28.12, 11:45

harel91827364
ציטוט:
צפה בהודעה

אקסבוקס 360 פרימיום
2שלטים אלחוטיים
כ.זיכרון
ב230$ -זה הרבה או לא

תודה לעונים
תצילו אותי......
תקשיב, מסתבלטים עליך פה בפורום הזה. 230$ זה המון כסף לדיל הזה ומי שמוכר לך את המכשיר כנראה חושב שאתה פראייר. תגיד לי איך אני יכול ליצור איתו קשר ואני כבר אדבר איתו כדי שלא ינסה לעבוד עליך יותר. אולי אני גם אקנה את הקונסולה רק לצורכי בדיקה בשביל לראות אם אפשר לתבוע אותו על המחיר המופקע הזה.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש רגוע

#46   פורסם: 28.12, 12:22

אני מוכן לבדוק בשבילך....

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bobik

משתמש צעיר

#47   פורסם: 28.12, 12:39

עדכון FIRMWARE ל- XBOX זה לא פריצה, זהו עידכון חוקי לחלוטין שמגיע ממיקרוסופט ומעדכן את הקונסולה. אכן יש מוצרים מסויימים שמיישמים את פריצות האבטחה דרך עידכון הקושחה של המכשיר לדוגמא zone free במכשירי DVD, זה לא המקרה ב-XBOX, כיום לא ניתן לפרוץ את הקונסולה דרך עדכון קושחה אלא אך ורק דרך המוד צ'יפ על הכונן האופטי. ראה http://www.divineo.com/cgi-bin/div-us/cat_360.html תחת Chip/Development.
עוד משהן קטן.. גם למוד צ'יפ יש עידכוני קושחה, העידכונים הם אך ורק למוד צ'יפ ולא קשורים לקונסולה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#48   פורסם: 28.12, 13:29

אוקיי, יש פה בילבול קטן.
הFIRMWARE הוא מקביל לדרייברים של הביוס במחשב.
מי שמתעסק איתו זה רק מיקרוסופט והם מעדכנים לך אותו פה ושם דרך LIVE.

יש פריצה שנקראת גם FIRMWARE שבא עושים FLUSH לביוס של ה-360 על ידי תוכנה חיצונית שצורבים אותה על דיסק ומתקינים במכשיר (וזה לא כזה פשוט. צריך לגלות איזה סוג כונן DVD יש למכשיר שלך ובשביל זה חייבים לפתוח את המכסה כדי לראות מה כתוב על המדבקה של הכונן. כשפותחים את המכסה של המכשיר זה מבטל אחריות) וזה מתפקד כמו מוד צ'יפ.
הבעיה היא שאי אפשר לנתק ולחבר חזרה פריצה כזאת, זאת אומרת שאם תעלה און ליין יש מצב טוב שיכניסו אותך לרשימה השחורה.

היה פה פשוט בלבול בויכוח, שניכם דברתם על FIRMWARE אבל כל אחד דבר על FIRMWARE אחר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

משתמש ותיק

#49   פורסם: 28.12, 14:11

פירצת FIRMAWARE היא חוקית, כי זה המכשיר שלך ומותר לך לעשות איתו מה שאתה רוצה.
מצד שני, מיקרוסופט לא חייבת לאפשר לך להתחבר לLIVE אם עשית דבר כזה, בדיוק כמו שכל חברה אחרת יכולה לנתק משתמשים משירותי האונליין שלה אם הם לא מקפידים על הנהלים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DaviD17

משתמש רגוע

#50   פורסם: 28.12, 14:23

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אוקיי, יש פה בילבול קטן.

הFIRMWARE הוא מקביל לדרייברים של הביוס במחשב.
מי שמתעסק איתו זה רק מיקרוסופט והם מעדכנים לך אותו פה ושם דרך LIVE.

יש פריצה שנקראת גם FIRMWARE שבא עושים FLUSH לביוס של ה-360 על ידי תוכנה חיצונית שצורבים אותה על דיסק ומתקינים במכשיר (וזה לא כזה פשוט. צריך לגלות איזה סוג כונן DVD יש למכשיר שלך ובשביל זה חייבים לפתוח את המכסה כדי לראות מה כתוב על המדבקה של הכונן. כשפותחים את המכסה של המכשיר זה מבטל אחריות) וזה מתפקד כמו מוד צ'יפ.
הבעיה היא שאי אפשר לנתק ולחבר חזרה פריצה כזאת, זאת אומרת שאם תעלה און ליין יש מצב טוב שיכניסו אותך לרשימה השחורה.

היה פה פשוט בלבול בויכוח, שניכם דברתם על FIRMWARE אבל כל אחד דבר על FIRMWARE אחר
סבבה אחי.פחות או יותר הבנתי.יענו עם אני לא מתעסק עם זה אז לא יכניסו אותי לרשימה השחורה
נכון ?
חחחח gulmer ...

(")(o_O)(")
אני משוגעעעע.!!!

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#51   פורסם: 28.12, 14:29

ברירת מחדל xbox 360 pal בארה"ב

יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא בארה"ב מכשיר בגרסת PAL?
אני יכול להביא משם מכשיר בשבועיים הקרובים אבל אני מעדיף למצוא PAL ולא NTSC.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#52   פורסם: 28.12, 14:33

DaviD17
ציטוט:
צפה בהודעה
סבבה אחי.פחות או יותר הבנתי.יענו עם אני לא מתעסק עם זה אז לא יכניסו אותי לרשימה השחורה
DaviD17
ציטוט:
צפה בהודעה
נכון ?
חחחח gulmer ...
במילים אחרות, אל תתעסק בפריצות וצ'יפים ולא תכנס לרשימה השחורה.
אפשר לחשוב, קונים פעם בחודשיים משחק טוב, למי יש זמן למשחקים בכלל

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#53   פורסם: 28.12, 14:34

milnern
ציטוט:
צפה בהודעה
יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא בארה"ב מכשיר בגרסת PAL?
milnern
ציטוט:
צפה בהודעה
אני יכול להביא משם מכשיר בשבועיים הקרובים אבל אני מעדיף למצוא PAL ולא NTSC.
אני ממש בספק אם יש שם מכשירי PAL.
מה שכן, יש את החנויות חשמל של היהודים בניו יורק שיש שם מכשירים ב220 במקום 110 אבל אני בספק אם יש להם משחקי וידאו...

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#54   פורסם: 28.12, 15:55

לגבי החנויות של היהודים בניו יורק אני לא ממש בטוח כבר אמרו לי שאצלם זה בספק וגם אם כן זה בטח מכשיר שכבר נפתח ונארז שוב.
אני מחפש מכשיר PAL ב איביי שנמכר בארה"ב ואז אני אשלח אותו למלון בארה"ב אבל גם זה בנתיים בחוסר הצלחה .

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#55   פורסם: 28.12, 16:04

ברירת מחדל איך מתקינים firmware לעזאזל

בלבלתם אותי
סוגי כונן
XBOX LIVE
זה חוסם
כן חוקי/לא חוקי
בלק ליסט[

איך מתקינים את זה בבית

משהו אחד ולתמיד
תודה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#56   פורסם: 28.12, 16:44

אני פשוט לא חושב שתמצא כזה דבר. אין שום מטרה למכשיר PAL להיות בארה"ב. האמריקאים כל כך מנותקים משאר העולם, בטח אף אחד שם לא יודע אפילו מה זה PAL.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#57   פורסם: 28.12, 16:45

אי אפשר לפרסם מדריך לזה פה בפורום. זה לא חוקי בעליל.
הייתי עוזר לך בצורה פרטית אבל אני בעצמי לא בטוח אין עושים את זה. יש חנויות שיעשו לך את זה בשביל 300 שקל אם זה שווה לך...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ארז רונן

עורך לשעבר

#58   פורסם: 28.12, 16:59

ובלי קשר - יש כבר שירשור על השאלות האלה, למה לפתוח הודעה חדשה? לשרשר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ארז רונן

עורך לשעבר

#59   פורסם: 28.12, 17:05

טוב. בסוף הלכתי על אמזון הוותיקה והאמינה. הרכבתי את אותה חבילה (פרימיום+שלט אלחוטי נוסף+2 פליי אנד צ'ארג+גירס אוף וור+דד רייזינג+ברנאאוט רוונג'+אובליביון+ויוה פיניטה), לחצתי על 'הזמן' ואם לא יקרו טעויות מצערות הקונסולה תהיה אצלי עוד שלושה שבועות.

עכשיו צריך לחשוב על מה עוד צריך. אשמח אם החברים שכבר עברו את זה יוכלו לעזור:
1. חיבורים לטלויזיה: עדיין לא הבנתי בדיוק עם מה האקס בוקס מגיעה. כל האתרים מציינים שמדובר בכבל משולב לחיבור SD ו-HD, אבל לא מציינים את סוג החיבורים. כרגע לצערי אני מסתפק בטלויזיה ישנה יחסית, אבל הרצון הוא לשדרג בחודשים הקרובים למסך HD נחמד ואיכותי. בכל מקרה, עם איזה חיבורים בדיוק הקונסולה מגיעה? RCA? קומפוננט? HDMI? גם וגם?

2. ממיר מתח: הבנתי שצריך ממיר רציני של 500 וואט. ראיתי שב-VGS מוכרים כזה שלטענתם "מותאים ל-Xbox". החשמלאי הנחמד בפינת הרחוב ימכור לי גם הוא באותו מחיר של VGS. מה שגורם לי לשאול - "מותאם ל-Xbox" זה באמת מותאם, או שהיה אמור להיות כתוב שם "מתאים". ויותר מכך - אשמח אם מישהו יוכל לצלם ממיר כזה מחובר לאקסבוקס, סתם שתהיה לי פחות או יותר מידת גודל.

3. עוד משהו? שכחתי משהו? צריך להוסיף?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#60   פורסם: 28.12, 21:35

ארז רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
טוב. בסוף הלכתי על אמזון הוותיקה והאמינה. הרכבתי את אותה חבילה (פרימיום+שלט אלחוטי נוסף+2 פליי אנד צ'ארג+גירס אוף וור+דד רייזינג+ברנאאוט רוונג'+אובליביון+ויוה פיניטה), לחצתי על 'הזמן' ואם לא יקרו טעויות מצערות הקונסולה תהיה אצלי עוד שלושה שבועות.

עכשיו צריך לחשוב על מה עוד צריך. אשמח אם החברים שכבר עברו את זה יוכלו לעזור:
1. חיבורים לטלויזיה: עדיין לא הבנתי בדיוק עם מה האקס בוקס מגיעה. כל האתרים מציינים שמדובר בכבל משולב לחיבור SD ו-HD, אבל לא מציינים את סוג החיבורים. כרגע לצערי אני מסתפק בטלויזיה ישנה יחסית, אבל הרצון הוא לשדרג בחודשים הקרובים למסך HD נחמד ואיכותי. בכל מקרה, עם איזה חיבורים בדיוק הקונסולה מגיעה? RCA? קומפוננט? HDMI? גם וגם?

2. ממיר מתח: הבנתי שצריך ממיר רציני של 500 וואט. ראיתי שב-VGS מוכרים כזה שלטענתם "מותאים ל-Xbox". החשמלאי הנחמד בפינת הרחוב ימכור לי גם הוא באותו מחיר של VGS. מה שגורם לי לשאול - "מותאם ל-Xbox" זה באמת מותאם, או שהיה אמור להיות כתוב שם "מתאים". ויותר מכך - אשמח אם מישהו יוכל לצלם ממיר כזה מחובר לאקסבוקס, סתם שתהיה לי פחות או יותר מידת גודל.

3. עוד משהו? שכחתי משהו? צריך להוסיף?
הקונסולה (רק פריומיום, אני מנחש שקנית פרימיום ) מגיעה עם כבל מתפצל בקצה. חלק ראשון הוא קומפוננט והחלק השני הוא קומפוזיט. אתה משתמש בחלק שאתה צריך ויש בורר בין טלבזיה רגילה לטלביזיה HD (ומנסיון שלי, הצד שאתה לא משתמש בו מחשמל :p).
אני קניתי בVGS את הממיר, הוא גדול. גדול ברמה של איזה 8 אייפוד וידאו ערומים אחד על השני. בנוסף יש את הספק כוח של ה-360 שגם הוא לא קטן במיוחד. אבל הכבלים של שניהם ארוכים כך שאתה יכול להסליק אותם רחוק מה360 שלך איפה שהו. השנאי עצמו לא איזה שנאי רשמי, סתם שנאי של 500W אבל אם כבר אתה קונה אז תקנה בVGS אני משער.
ושכחת משהו, לקנות טלבזיה HD

חזרה לראש העמוד
1  2  3  73  178  297
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames