ה- 360 מגיע עם כבל אודיו/וידאו שבקצה אחד יש פלג המתחבר ל-360, בפלג יש מפסק בו אתה בוחר HDTV או TV רגיל, בפלג גם קיימת כניסת חיבור אופטית עבור מפענח/מגבר אודיו. הכבל בנקודה מסויימת מתפצל לשניים, צמה אחת לחיבור HDTV בתצורת R/G/B קומפוסיט והצמה השנייה היא חיבור RCA סטנדרטי עם וידאו ואודיו סטראופוני.
אין שנאי ייעודי ל-360 כל שנאי 220-110 מעל 300W יעשה את העבודה.
(עכשיו אני בעיקר מתחרט שלא קניתי את המתאם לאינטרנט אלחוטי. הראוטר בבית נמצא בקצה השני מהסלון, ולהעביר חוט מכאן לשם זה בלתי אפשרי. מילא, נמצא סידור זמני עד שאקנה טלויזית HD לחדר)
אני פשוט לא חושב שתמצא כזה דבר. אין שום מטרה למכשיר PAL להיות בארה"ב. האמריקאים כל כך מנותקים משאר העולם, בטח אף אחד שם לא יודע אפילו מה זה PAL.
גם אני לא יודע מה זה PAL, ומסיבה טובה. ולפותח הדיון - יש סיבה מיוחדת שאתה מתאמץ כל כך למצוא PAL? אם זה בשביל לקנות משחקים בארץ ולחסוך כסף על השנאי אז כדאי שתדע שהמחירים המופקעים של משחקים בארץ ייגרמו לחור הרבה יותר גדול בכיס מאשר ההשקעה החד פעמית בשנאי. וגם אם תרצה להזמין משחקים מאירופה חבל לך הזמן. 40 פאונד לעומת 60 דולר. או 330 שקל לעומת 250 שקל, שלא נדבר על זה שהרבה משחקים מגיעים לארצות הברית קודם, ולאחר מכן מגיעים לאירופה, אם בכלל.
אני מחפש דווקא PAL בגלל שיש לי מאגר משחקים מחברים שלהם יש PAL ואז אני אוכל להחליף איתם אחרת אני צריך לרכוש חדשים.
אז בגדול זה יותר חסכוני לי בגלל זה אני מעדיף.
ברור שלא. למה שהעידכון שמיקרוסופט עושים לך ל-360 שלך יתן לך לקרא צרובים?
היא לא כביכול, היא לא חוקית נקודה.
זה תהליך התקנה של BIOS חדש ב-360 שפותח את כל האזורים ונותן לך לשחק במשחקים גנובים. הייתי אומר מגובים אבל אף אחד פה לא סובל ממחלת הפוליטיקלי קורקט ואני בספק אם קיימים יותר מ-3 אנשים בכל העולם שבאמת שמו את זה בשביל לגבות משחקים...
לפני שיענו על השאלות - פריצת קונסולות היא לא חוקית ואנחנו לא מדברים עליה בפורום בפרטי פרטים.
אתרים זולים ואמינים לרכישת משחקים מקוריים בחו"ל יש המון. vgp.ca הוא אתר קנדי עם שירות לקוחות מלבב ושירות משלוחים מהיר במיוחד, dvdboxoffive.com שולח לכל העולם ללא דמי משלוח, וב-ebay אפשר תמיד למצוא עסקאות טובות אם יודעים איך להתמודד עם מה שהולך שם. באופן כללי, תריץ כמה חיפושים בגוגל ותמצא את האתר המתאים לך.
אני נועל את השרשור בשלב זה ומדגיש שוב - לא מדברים כאן על הסבת קונסולות (עד עכשיו זה היה עוד תיאורטי ובאוויר בלבד, אבל זה מתחיל להיות מוגזם).
עוד התייעצות: מכיון שמסך HD עוד אין לי, וכנראה לא יהיה בשלושה-ארבעה חודשים הקרובים, מה לדעתכם עדיף:
א. חיבור SD רגיל לטלויזיה 29 אינץ' בסלון.
ב. חיבור VGA למסך המחשב שלי. (לשם העניין - Samsung SyncMaster 721s). אמנם המסך אפילו לא תומך DVI, אבל לפחות תהיה רזולוציה גבוהה (ולשם כך חיבור 360->VGA מספיק, נכון? כי לפחות הנ"ל לא יקר במיוחד).
2800 זה הרבה כסף היום בשביל פרמיום. הדולר עומד על 4.22
פרמיום בלי הנחה: 399*4.22 = 1684 ש"ח
משלוח לישראל (תלוי מאיפה ומי - בלי קומבינות ובלי shopamerica ): בערך 340 ש"ח
מחיר כולל לפני מע"מ: 2024
מחיר כולל מע"מ: 2337 ש"ח (יכול להיות שיגבו ממך גם מס, אבל זה נדיר. רוב הסיכויים שלא יגבו ממך בכלל מע"מ אם זה מגיע בדואר).
כולל 10% שכר טירחה למוכר המייבא הישר: 2571.5 ש"ח.
כל שקל מעל זה כבר יקר מידי. 10% רווח למוכר זה לא מעט כסף בעולם האלקטרוניקה.
עוד התייעצות: מכיון שמסך HD עוד אין לי, וכנראה לא יהיה בשלושה-ארבעה חודשים הקרובים, מה לדעתכם עדיף:
ארז רונן
ציטוט:
א. חיבור SD רגיל לטלויזיה 29 אינץ' בסלון.
ב. חיבור VGA למסך המחשב שלי. (לשם העניין - Samsung SyncMaster 721s). אמנם המסך אפילו לא תומך DVI, אבל לפחות תהיה רזולוציה גבוהה (ולשם כך חיבור 360->VGA מספיק, נכון? כי לפחות הנ"ל לא יקר במיוחד).
תודה.
איך אתה מתכוון לחבר את זה למסך מחשב?
הכבל VGA של ה-360 (או כל מכשיר אחר שמתחבר לטלביזיה) הוא זכר ובמסך שלך אין יציאת VGA נקבה.
אולי יש דרך לחבר אותו ליציאת VGA של המחשב ושהמסך יהיה מחובר בו זמנית למחשב אם יש לך שתי יציאות VGA בכרטיס מסך שלך ואז איך שהוא להפעיל את ה-360 על המסך.
אני לא יודע עדין אם קנית או לא אבל בלי מסך HD גדול וכיפי שאליו מחובר ה-360 קשה לי לראות מטרה לקנות אותו מבחינת גרפיקה כי אז הוא לא עד כדי כך מרשים יותר ממשחקי הדור הקודם (חוץ מ-GEARS, אפילו אם תריץ אותו על מסך של PSP אתה תחרבן על עצמך ).
אני פשוט מחליף את הRGB IN מהכבל שהולך למחשב לכבל שהולך לXbox (דהיינו, מוציא לגמרי את הכבל שמחובר כרגע למסך ושם אחר במקומו).
לגבי מסך גדול - אכן, מסך איכותי הוא חלק מהדברים שאני עוד צריך לקנות השנה. אם אני אראה שהמצב עם ה-360 עד כדי כך גרוע אני בטח אקדים את הקניה ואקנה בסמוך להגעת המכשיר. אבל כרגע אין לי רצון או כוונה לקנות, במיוחד עקב המחירים שעדיין לא מפסיקים לרדת. עדיף לחכות שלושה-ארבעה חודשים, לשחק בצורה לא כל כך נוחה ולחסוך כמה מאות שקלים.
כרגע בכל מקרה קניתי את הקונסולה בעיקר בשביל המשחקים והמשחקיות. הגרפיקה הטובה היא הבונוס.
אני פשוט מחליף את הRGB IN מהכבל שהולך למחשב לכבל שהולך לXbox (דהיינו, מוציא לגמרי את הכבל שמחובר כרגע למסך ושם אחר במקומו).
לגבי מסך גדול - אכן, מסך איכותי הוא חלק מהדברים שאני עוד צריך לקנות השנה. אם אני אראה שהמצב עם ה-360 עד כדי כך גרוע אני בטח אקדים את הקניה ואקנה בסמוך להגעת המכשיר. אבל כרגע אין לי רצון או כוונה לקנות, במיוחד עקב המחירים שעדיין לא מפסיקים לרדת. עדיף לחכות שלושה-ארבעה חודשים, לשחק בצורה לא כל כך נוחה ולחסוך כמה מאות שקלים.
כרגע בכל מקרה קניתי את הקונסולה בעיקר בשביל המשחקים והמשחקיות. הגרפיקה הטובה היא הבונוס.
ארז רונן
ציטוט:
רגזה 32" של טושיבה עולה עכשיו 6000 שקל, אני בספק כמה המחיר שלה יכול לרדת וזאת טלבזיה אדירה (יש לי בחדר את ה-37 שלה מחובר למחשב, PS2, גיימקיוב ו-360).
רגזה 32" של טושיבה עולה עכשיו 6000 שקל, אני בספק כמה המחיר שלה יכול לרדת וזאת טלבזיה אדירה (יש לי בחדר את ה-37 שלה מחובר למחשב, PS2, גיימקיוב ו-360).
הכל טוב ויפה, אבל אחרי ההוצאה על הקונסולה עצמה אני צריך כמה חודשים שחשבון הבנק שלי יחזור לעצמו. כאמור - בחודשים הקרובים יהיה גם מסך ראוי. מסך המחשב הוא פתרון זמני.
מה שכתבו מקודם זה פשוט שטויות.
ה-xbox 360 מתעדכנת רק בעזרת הכונן הקשיח כך שאי אפשר לעדכן את ה-xbox בלעדיו.
לגבי firmware, כיום ניתן לפרוץ את ה-xbox 360 ע"י חיבור הכונן שלו למחשב ועידכון הכונן כך שיוכל לקרוא צרובים. למיקרוסופט אין שום אפשרות עדיין לעלות על שחקנים שמשחקים ב-xbox live עם כונן פרוץ.
הכל טוב ויפה, אבל אחרי ההוצאה על הקונסולה עצמה אני צריך כמה חודשים שחשבון הבנק שלי יחזור לעצמו. כאמור - בחודשים הקרובים יהיה גם מסך ראוי. מסך המחשב הוא פתרון זמני.
טוב נו הגיוני.
אני פשוט ידעתי די מזמן שאני קונה את המכשיר שלי בדצמבר אז חסכתי כסף וקניתי הכל בבום.
אפילו במקרה קבלתי את ה-360 ואת הטלבזיה באותו יום ככה שזה היה נוח במיוחד
מה שכתבו מקודם זה פשוט שטויות.
ה-xbox 360 מתעדכנת רק בעזרת הכונן הקשיח כך שאי אפשר לעדכן את ה-xbox בלעדיו.
לגבי firmware, כיום ניתן לפרוץ את ה-xbox 360 ע"י חיבור הכונן שלו למחשב ועידכון הכונן כך שיוכל לקרוא צרובים. למיקרוסופט אין שום אפשרות עדיין לעלות על שחקנים שמשחקים ב-xbox live עם כונן פרוץ.
בוא נניח שאתה כותב דברים נכונים, אז לפי דבריך:
1. לא ניתן לעדכן עידכוני קושחה את ה- xbox 360 core, הרי אין לו כונן קשיח.
2. סתם תיכננו את הדור החדש של המוד צ'יפ ל-360 כדי שיתנתקו כשהם מזהים חיבור רשת. להאקרים פשוט לא היה מה לעשות..
3. מיקרוסופט סתם שורפת זמן ומשאבים בתחזוקת "הרשימה השחורה", הרי זה לא הדבר היחיד שהם עובדים עליו סתם.
אסביר משהו פשוט, עידכון קושחה כן מעדכן את ה"ברזלים" של הקונסולה, במידה ויש לך כונן קשיח הוא נעזר בו כדי להוריד את העידכון ואז להתקין אותו. הצ'יפים הלא חוקיים שנמכרים היום, "משפצים" את החתימה של הדיסק הצרוב כך שידמה לדיסק מקורי, נכון, אם לא נכנסת לרשת, לא יגלו אותך.. אבל מיקרוסופט כן יכולה לזהות "שיפוץ" שכזה במידה ונכנסת לשירות, ידאגו להכניס את כתובת ה MAC לרשימת המוחרמים. ולכן אין סיבה וצורך לפרוץ את הקונסולה
מקסימום אם חוסמים אותך , לא תהנה מהמשחקי רשת אבל עדיין תוכל לשחק בכל המשחקים ולהנות מהם.
אבל חצי מהכיף ב-360 זה המשחק ON LINE וה-GAMER SCORE.
אני עובד כמו ניגר כדי לגמור את SPLINTER CELL ברמה הכי קשה ואת GEARS אני ממש אוהב ON LINE, אסטרטגי בטרוף
ללא הדברים האלה הוא יהיה כמו WII בלי השלט או כמו PS3 בלי ה... אמממ.... לא יודע מה כי אין לPS3 שום דבר מיוחד...
ד"א, מי בא לקצת GEARS ברשת? עדין לא יצא לי לשחק עם ישראלים...
לא דיברתי על הצ'יפים, ברור שאיתם אי אפשר להתחבר לרשת.
מה שאמרתי זה שאם אתה פורץ את האקס בוקס דרך הכונן (לא צ'יפ) אז העידכונים של מיקרוסופט כל חצי שנה לא יפגדעו בך\יזהו אותך.
הכוונה הייתה רק לפריצה של ה-firmware של הכונן.
נסה לצרוב בדיוק כמו שמצויין במדריך שבאתר (איפה שלינקקתי בהודעה הקודמת). שם הם ממליצים לצרוב ישר מהexplorer של windows (דהיינו, צריבה דרך מערכת ההפעלה). בדרך כלל זו שיטה עקומה לצרוב דברים, אבל מכיון שמדובר גם במערכת הפעלה וגם בקונסולה של מייקרוסופט - זה יכול עוד לעבוד.