משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מפקח פורום

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
01.09, 01:34
|
|
| Laskin | ציטוט: |  | | | וTACTICS - חצי מהם חרא וחצי בסדר. | | | | |
על מה לעזאזל אתה מדבר? יש בדיוק שני משחקי Final Fantasy Tactics (השלישי בדרך). הראשון ל-PSX נחשב לאחד מה-SRPGS הכי טובים אי פעם, והשני ל-GBA אמנם קצת פחות טוב, אבל בטח לא חרא. ב-Crystal Chronicles לא שיחקתי, אבל אני זוכר שהוא קיבל ציונים טובים. להמציא עובדות כדי לחזק את הטיעונים שלך זה לא חכם במיוחד.
|
---------
דניאל מאיר
אם אתם קונים ב-Play-Asia, תעשו את זה דרך הלינק הזה.
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
01.09, 09:26
|
|
|
ממש אבל ממש לא אהבתי את FF Tactics ל-GBA, זה היה מסריח ביותר ):
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
01.09, 11:18
|
|
|
לדעתי הוא אחד המשחקים הטובים לאדבנס. יש לי עליו 300 שעות!
|
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
01.09, 17:13
|
|
|
FF:CC משחק ממוצע מקסימום.
FF:T כנ"ל...
|
|
|
|
|
|

מפקח פורום

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
01.09, 18:29
|
|
| Laskin | ציטוט: |  | | | FF:CC משחק ממוצע מקסימום.
FF:T כנ"ל... | | | | |
היה נחמד אם גם היית מסביר למה אתה חושב ככה, כשהדעה הכללית היא ש-FFT הוא משחק מצויין. שיחקת בו בכלל? אם כן, אולי זה לא הז'אנר שלך. בכל אופן, סתם לזרוק ככה את הדעות שלך לחלל האוויר בלי שום הסבר זה לא ממש עוזר או מעניין, וזה די גורם לך להראות כמו סוג של טרול.
|
---------
דניאל מאיר
אם אתם קונים ב-Play-Asia, תעשו את זה דרך הלינק הזה.
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
01.09, 23:01
|
|
קודם כל - לכבוד הוא לי להיות טרול
דבר שני - אתה צודק, TACTICS לא הסגנון שלי ולכן זו דעתי.
וCC ממוצע לגמרי, האתרים הרציניים לא נתנו לו ציונים טובים.
ואני כמובן דיברתי בהשוואה למשחקי FF ה"אמיתיים". לעומתם - הספין-אופס פשוט... חיוורים.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
01.09, 23:21
|
|
|
גם לי יש אותו. לא יודעת למה למה קניתי אותו כי זהם גם לא הז'אנר שלי ובאמת לא ממש אהבתי אותו. אבל נתתי אותו לבן של חברה שלי שדווקא מאוד התחבר ואמר שהוא מעולה. מסקנה: זה כנראה משחק טוב ואפילו טוב מאוד למי שאוהב את הז'אנר. ולמי שלא - אין מה לחפש בו.
|

|
|
|
|
|

מנהל פורום נינטנדו

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
02.09, 00:12
|
|
הנה סרטון של ילדה בת 2 משחקת wii sports, איזו חמודה 
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
02.09, 07:13
|
|
| HealingAura | ציטוט: |  | | | הנה סרטון של ילדה בת 2 משחקת wii sports, איזו חמודה  | | | | |
פדוב מאחורייך.

|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
02.09, 11:15
|
|
|
לא לשכוח שייצא גם Trauma Center: New Blood.
הפעם העלילה תהיה שונה לחלוטין, ואפילו יהיה מצב קו-אופ.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
03.09, 03:05
|
|
| Laskin | ציטוט: |  | | | לבעלי הווי כבר מזמן אין סטנדרטים גבוהים, הא? | | | | |
אל תדבר בשמי. אני קונה את הבולטים ביותר. משחק צריך להיות ממש טוב כדי שאקנה, מלבד כמה איכותיים שאני קונה בכל זאת, למרות שהם לא מאסט מבחינתי, כדוגמת טראומה סנטר.
גם הסטנדרטים של נדב עלו עם מטרויד, ואני שמח לשמוע שהוא מרוצה מהמשחק.
נדב, סיימת את המשחק? המשחק ארוך מספיק? איך הוא ביחס לקודמיו? איך רמת האתגר? איך הוא מבחינה כללית ביחס לקודמיו? מלבד השליטה, זה נכון שהוא טוב יותר מכל בחינה אפשרית?
רונן.
|
נכתב על ידי נדב:""
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
03.09, 15:35
|
|
|
עדין לא, אני רק 30% מהמשחק אחרי 6 וחצי שעות של גיימפליי.
אני משחק ברמה הכי קשה והמשחק עצמו מבחינת חקירה דומה לקודמים (קצת יותר לינארי, אבל בצורה טובה) ומבחינת קושי האוייבים הרגילים לא יהרגו אותך (למרות שהם סופגים קצת יותר מדי לדעתי, הם היו צריכים למות בפחות יריות כי אתה מרגיש "לא עוצמתי") אבל יש מספיק בוסים שתשחק 6 פעמים לפני שתעבור אותם.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
03.09, 16:54
|
|
| DrKeo | ציטוט: |  | | | למרות שהם סופגים קצת יותר מדי לדעתי, הם היו צריכים למות בפחות יריות כי אתה מרגיש "לא עוצמתי" | | | | |
אני מסכים איתך, זה ממש נכון
קצת מעצבן להרוג את האויבים הקלים ביותר ביותר מ-5 יריות, אחרי שהתרגלתי לסיים את זה בהד-שוט ב-RE4 או אפילו כמה במכה עם השוטגאן המשודרג
אגב משחק מעולה X: וזה המטרויד הראשון שלי
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
03.09, 16:58
|
|
| Spitted | ציטוט: |  | | | אני מסכים איתך, זה ממש נכון
קצת מעצבן להרוג את האויבים הקלים ביותר ביותר מ-5 יריות, אחרי שהתרגלתי לסיים את זה בהד-שוט ב-RE4 או אפילו כמה במכה עם השוטגאן המשודרג
אגב משחק מעולה X: וזה המטרויד הראשון שלי | | | | |
אז מצאת ממש אחלה משחק בסדרה To pop your cherry 
כן, יש אוייבים משוריינים שעם יריות רגילות האצבע שלך תנשור לפני שתצליח להרוג אותם.
גם הטילים מרגישים חלשים מדי, הם בערך חצי כוח מהCHARGE SHOT.
בכל מקרה, מזל שזה FPA ולא FPS 
|
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
03.09, 18:28
|
|
| רונן | ציטוט: |  | | | גם הסטנדרטים של נדב עלו עם מטרויד, ואני שמח לשמוע שהוא מרוצה מהמשחק. | | | | |
הסטנדרטים שלו אולי עלו קצת עם מטרויד (ונראה שבצדק), אבל הם יעלו שוב, ובכמה רמות, אחרי BIOSHOCK. (ואח"כ אולי קרייסיס, למרות שלדעתי הוא לא ייתקרב לציונים של ביושוק)
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום נינטנדו

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
03.09, 18:45
|
|
|
אני דווקא הייתי רוצה לראות יותר משחקים עם אויבים קשים שיש דרכים מיוחדות לפגוע בהם או שפשוט צריך הרבה התקפות. במשחקים שאתה הורג כל מפלצת במכה או שתיים אז כולן בסוף נראות לך אותו דבר.
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
03.09, 19:54
|
|
|
HealingAura |
ציטוט: |
 |
|
|
אני דווקא הייתי רוצה לראות יותר משחקים עם אויבים קשים שיש דרכים מיוחדות לפגוע בהם או שפשוט צריך הרבה התקפות. במשחקים שאתה הורג כל מפלצת במכה או שתיים אז כולן בסוף נראות לך אותו דבר. |
|
|
|
|
מסכים. אני עכשיו משחק ב-TP שוב (דא"ג, לשחק במשחק הזה בפעם השניה זה כל כך הרבה יותר כיף, בעיקר משום שאין לך שום ציפיות, ואין את "הצורך" לסיים אותו  ) והקלות בה אני הורג את האויבים היא פשוט מגוחכת, וזה גורם לי לתהות מה הטעם לשים חלק מהאויבים שם, רובם אפילו לא מאטים אותי (עכשיו התחלתי את מבוך האש[אני תמיד שנאתי את המבוך הזה, אבל בפעם השניה הוא משום מה הרבה יותר קל, אפילו בקטעים בהם התקשתי בפעם הראשונה, אפילו אחרי שידעתי מה לעשות, אני עובר אותם בטיק טק], ויש שם את לטאות האש הללו שאתה הורג ע"י זה שאתה מכה אותן בזנב שלהן, עכשיו הן אמורות להיות "קשות" להביס, או לפחות לא קלות [ב-MM הן היו בסדר. אולי זה בגלל הגודל שלהן, או משום שנדרשו הרבה פגיעות, ואז הייתי פחות סבלני...], אבל אני פתאום מצאתי את עצמי הורג אותן אחת אחת עוד לפני שהן הספיקו להסתובב אלי).
מצד שני זלדה מעולם לא היתה סדרה קשה, אבל עדיין הייתי מת לכמה אויבים חזקים במיוחד (האבירים הם התחלה טובה, אך הייתי רוצה עוד גיוון), וגם כמה בוסים באמת קשים (הבוס האחרון ב-WW היה אחד מקרבות הבוסים היותר מאתגרים שיצא לי להלחם בהם בזלדה. אפילו אחרי שלמדתי את הטקטיקה הוא הצליח לגרום לי להשתמש בפיה אחת).
בכל מקרה, אני בעד אויבים חזקים במשחקים, כל עוד דואגים לגוון אותם, ולתת להם יכולות ומאפיינים שונים, שהם הגורם לכך שהם "חזקים".
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
03.09, 21:54
|
|
הבעיה במטרויד 3 היא שכדי לירות ברובה שוב ושוב אתה צריך ללחוץ על הכפתור ירי שוב ושוב (בניגוד לFPS שבו אתה פשוט מחזיק את הכפתור ירי).
כשאתה לוחץ על הכפתור ירי כמו מטורף זה מתחיל להרעיד את השלט ולדפוק לך את הכיוון.
משהו יותר אפקטיבי נגדם הוא הירית CHARGE רק הבעיה איתה היא שהיא זזה כל כך לאט שהאוייבים מתחמקים ממנה בקלות וגם לוקח הרבה זמן לירות אותה.
אין לי תלונה גדולה נגד זה, מטרויד זה לא FPS ואם הוא היה FPS אז הוא היה FPS נוראי כי הקרב נגד האוייבים לא כיפי כמו בFPS טוב.
פשוט סמוס מרגישה חלשה יחסית, אני עדין מחכה לשידרוג נשק טוב שיעשה אותי חזק יותר (למרות שכבר שדרגתי את הנשק מאז ההודעה הקודמת והוא לא חזק את הירי).
אה ועידכון,
9 שעות של משחק עם 42% גמור 
זה אומר כמה דברים:
- כנראה IGN אפסים כי לקח להם לגמור אותו 20 שעות ולא ב-100% על הרמה הקלה.
- או שאני גומר אותו באיזה 15 שעות או שאני הולך להביא משהו קרוב ל100% גמירה שזה איכותי ביותר 
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
03.09, 22:01
|
|
|
זה פאקינג דיון Wii 2008. חלאס כבר עם הדיריילינג, ויש כאלה, אני למשל, שישמחו אם תעלימו כל מידע על המשחק בצבע לבן. תודה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
04.09, 01:08
|
|
נכתב במקור על ידי נדב: "ומבחינת קושי האוייבים הרגילים לא יהרגו אותך (למרות שהם סופגים קצת יותר מדי לדעתי, הם היו צריכים למות בפחות יריות כי אתה מרגיש "לא עוצמתי") אבל יש מספיק בוסים שתשחק 6 פעמים לפני שתעבור אותם".
אז רגע, אמרת שהמשחק קשה גם להארדקור. רק בגלל הבוסים? זה לא הכי מנחם
ותמיד מטרויד היה משחק שבו צריך להמטיר תחמושת על האויבים עד שנופלים. כפאנבוי של הסדרה, התכונה המסורתית הזו אכזבה אותך?
"כן, יש אוייבים משוריינים שעם יריות רגילות האצבע שלך תנשור לפני שתצליח להרוג אותם".
אתה לא יכול למשוך את השיריון מהם?
"גם הטילים מרגישים חלשים מדי, הם בערך חצי כוח מהCHARGE SHOT".
הטילים חלשים מהצ'רג'? ככה זה היה גם בקודמים בסדרה?
"אין לי תלונה גדולה נגד זה, מטרויד זה לא FPS ואם הוא היה FPS אז הוא היה FPS נוראי כי הקרב נגד האוייבים לא כיפי כמו בFPS טוב".
צריכה להיות לך תלונה גדולה נגד זה, כי במשחק הזה האקשן הוא בהרבה יותר אינטנסיבי מהמשחקים הקודמים.
נכתב על ידי spitted: "אגב משחק מעולה X: וזה המטרויד הראשון שלי".
היום בבוקר אלך לסניף הדואר לקבל את שלי
מחכה לי גם ELITE BEAT AGENT ל-DS. אני מצפה לו מאוד גם כן. נראה לי מאתגר וממכר מאוד.
נכתב על ידי לסקין: "הסטנדרטים שלו אולי עלו קצת עם מטרויד (ונראה שבצדק), אבל הם יעלו שוב, ובכמה רמות, אחרי BIOSHOCK. (ואח"כ אולי קרייסיס, למרות שלדעתי הוא לא ייתקרב לציונים של ביושוק)"
או-קי, אבל מה הנקודה שלך? כתבת שלבעלי הווי אין סטנדרטים גבוהים, ואני בסה"כ ביקשתי ממך לא לדבר בשמי והסברתי שאפילו הסטנדרטים של נדב עלו לאחר ששיחק ב-MP3, ושאני שמח שהוא מרוצה מהמשחק.
רונן.
|
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
04.09, 11:05
|
|
|
רונן |
 |
|
|
נכתב במקור על ידי נדב: "ומבחינת קושי האוייבים הרגילים לא יהרגו אותך (למרות שהם סופגים קצת יותר מדי לדעתי, הם היו צריכים למות בפחות יריות כי אתה מרגיש "לא עוצמתי") אבל יש מספיק בוסים שתשחק 6 פעמים לפני שתעבור אותם".
אז רגע, אמרת שהמשחק קשה גם להארדקור. רק בגלל הבוסים? זה לא הכי מנחם
ותמיד מטרויד היה משחק שבו צריך להמטיר תחמושת על האויבים עד שנופלים. כפאנבוי של הסדרה, התכונה המסורתית הזו אכזבה אותך? |
|
|
|
|
ההבדל הוא שבקודמים הייתי לוחץ על הZ LOCK, ננעל עליהם, עושה ירית CHARGE או ננעל עליהם ואז ממטיר יריות עד שהם מתים. במטרויד פריים 3 (בגלל שהוא קצת יותר FPS) אז גם מפספסים הרי הכוונת שלך חופשית, ביחוד עם הCHARGE SHOT שעפה לאט.
אם מטרויד היה ממש FPS אז זה היה הורג אותו, אבל הוא לא (והכוונה שלי היא שהכיף במשחק לא נובע מהירי על האוייבים בניגוד לרוב הFPS).
|
רונן |
 |
|
|
"כן, יש אוייבים משוריינים שעם יריות רגילות האצבע שלך תנשור לפני שתצליח להרוג אותם".
אתה לא יכול למשוך את השיריון מהם? |
|
|
|
|
לא, מושכים מגנים מאוייבים. אבל בלי קשר, יש אוייבים שסופגים עשרות יריות.
|
רונן |
 |
|
|
"גם הטילים מרגישים חלשים מדי, הם בערך חצי כוח מהCHARGE SHOT".
הטילים חלשים מהצ'רג'? ככה זה היה גם בקודמים בסדרה? |
|
|
|
|
הם מרגישים חלשים מהרגיל. יש אוייבים שאפשר לירות עליהם גם 6 טילים והם ישרדו.
|
רונן |
 |
|
|
"אין לי תלונה גדולה נגד זה, מטרויד זה לא FPS ואם הוא היה FPS אז הוא היה FPS נוראי כי הקרב נגד האוייבים לא כיפי כמו בFPS טוב".
צריכה להיות לך תלונה גדולה נגד זה, כי במשחק הזה האקשן הוא בהרבה יותר אינטנסיבי מהמשחקים הקודמים. |
|
|
|
|
כן, הוא יותר יריות מהקודמים אבל שוב, ה-CORE של המשחק הוא לא הירי על האוייבים כמו ברוב משחקי הFPS, הקור של המשחק זה הסביבות, החקירה והפזלים.
|
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
04.09, 13:40
|
|
|
רונן |
 |
|
|
נכתב על ידי לסקין: "הסטנדרטים שלו אולי עלו קצת עם מטרויד (ונראה שבצדק), אבל הם יעלו שוב, ובכמה רמות, אחרי BIOSHOCK. (ואח"כ אולי קרייסיס, למרות שלדעתי הוא לא ייתקרב לציונים של ביושוק)"
או-קי, אבל מה הנקודה שלך? כתבת שלבעלי הווי אין סטנדרטים גבוהים, ואני בסה"כ ביקשתי ממך לא לדבר בשמי והסברתי שאפילו הסטנדרטים של נדב עלו לאחר ששיחק ב-MP3, ושאני שמח שהוא מרוצה מהמשחק.
רונן. |
|
|
|
|
לא הגבתי לך, סתם הערתי הערה בשבילו...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
04.09, 14:47
|
|
|
זה לא שהסטנדרטים שלי עלו ממטרויד פריים 3, הוא לא עושה שום דבר חדש.
מה שכן, הוא המשחק הראשון של 9+ על הWII.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
04.09, 16:58
|
|
|
יש כבר משחקים שקיבלו 9+. ואני דווקא חשבתי שהזה כיף לשחק עם השלטש ל הWII במובן של FPS או לפחות יריות ברמה בסיסית, אם לא, אז אני לא מבין למה דווקא אמרו בGT למשל שזה לא שווה לחזור לשלט ריגל או משו כזה...
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
04.09, 17:06
|
|
|
Ns_Instincts |
 |
|
|
יש כבר משחקים שקיבלו 9+. ואני דווקא חשבתי שהזה כיף לשחק עם השלטש ל הWII במובן של FPS או לפחות יריות ברמה בסיסית, אם לא, אז אני לא מבין למה דווקא אמרו בGT למשל שזה לא שווה לחזור לשלט ריגל או משו כזה... |
|
|
|
|
הוא התכוון למשחק שהוא לא פורט (כי זלדה ו-RE4 הם בכל זאת פורטים).
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
04.09, 17:09
|
|
|
Ns_Instincts |
 |
|
|
יש כבר משחקים שקיבלו 9+. ואני דווקא חשבתי שהזה כיף לשחק עם השלטש ל הWII במובן של FPS או לפחות יריות ברמה בסיסית, אם לא, אז אני לא מבין למה דווקא אמרו בGT למשל שזה לא שווה לחזור לשלט ריגל או משו כזה... |
|
|
|
|
אין משחק WII שהוא ממש משחק WII.
זלדה הוא משחק קיוב שזרקו עליו שליטה של WII, מטרויד הוא WII מהשורש ורואים את זה.
מטרויד הוא המשחק הרציני הראשון של נינטנדו שהוא WII מהשורש והוא טוב, אני ממש מקווה שזה ימשיך ככה.
*עריכה*
מה שF.P אמר 
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
04.09, 21:29
|
|
|
שכחתם לגמרי את וואריו וור הא?
גם המשחק הזה קיבל מעל ל-9, והוא מנצל לחלוטין את צורת השליטה היחודית של ה-WII בדרך מהנה לחלוטין.
זהו למעשה המשחק הראשון של ה-WII להוציא מעל 9(אני תמיד בודק בגיימספוט, הם מקצועיים).
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
04.09, 22:11
|
|
|
Mario |
 |
|
|
שכחתם לגמרי את וואריו וור הא?
גם המשחק הזה קיבל מעל ל-9, והוא מנצל לחלוטין את צורת השליטה היחודית של ה-WII בדרך מהנה לחלוטין.
זהו למעשה המשחק הראשון של ה-WII להוציא מעל 9(אני תמיד בודק בגיימספוט, הם מקצועיים). |
|
|
|
|
וואללה, הם נתנו לזלדה מתחת ל9 ד"א
וואריו זה לא משחק של 90, אין משחק שממש בנוי לWII שהוא משחק של 90.
עד עכשיו שיצא מטרויד כלומר.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
07.09, 01:32
|
|
ובקרוב סמאש ברוד'רס ומריו גלקסי. ואולי גם זאק אנד וויקי.
כמה אתה חושבים יקבלו כל אחד מהם? זה מעניין לדעת
וואי, זה לא להאמין, אבל ההייפ שיצרו לזאק אנד וויקי מאוד השפיע עליי. הוא לא היה משפיע אם לא הייתי מאמין לרשמים. אני מצפה למשחק מאוד, נראה לי כמו משחק שמתאים בול לווי, מאוד מאתגר וכיף! אני מת על הרעיון של חידות מאתגרות ושימוש יצירתי ורחב עם הווי-מוט לפתירת החידות.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
07.09, 02:40
|
|
|
טוב, רק התחלתי לשחק לפני יומיים, אבל יש לי כמה טיפים. לא יודע כמה אני מחדש, אבל תמיד טוב לנסות:
- לאויבים משוריינים אפשר להוריד את השריון בעזרת טילים, ואז להכניס בהם יריה טעונה. שיפור לטילים הופך את המשימה לקלה יותר.
- בתפריט ה controls אפשר לבטל את מצב הכיוון החופשי בזמן נעילה. וגם לשנות את הרגישות של השליטה, למי שלא נוח לו.
- הרבה אויבים קשוחים נכנעים מהר מאוד ל hyper mode. המשחק ממש דוחף את השחקן להשתמש במצב הזה. לדעתי עדיף להפסיד מיכל אחד ו"לנקות את החדר" מאשר לנסות בדרך הרגילה ולספוג המון יריות.
- תמיד כדאי להשקיע שניה או שתים ולסרוק את האויבים לפני שיורים. ככה אפשר לדעת מה הטכניקה הכי טובה נגדם ובאיזה כלי נשק אסור להשתמש. וגם מקבלים מזה אסימונים.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|