משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #481 פורסם:
24.05, 21:14
|
|
|
No Kidding |
ציטוט: |
 |
|
|
אפרופו סול קליבר, ראית את התמונות החדשות מ-SCVII? |
|
|
|
|
חחח, לפחות משהו קלט את זה סופסוף, המשחק הזה הפך להיות DOA החדש...
ד"א, אם כבר משחקי מכות.
MK מת מזמן, בMK4 פחות או יותר.
למה הוא מת?
MK מעולם לא היה הגיימפליי, הוא מאז ומתמיד היה עם דמויות הזויות ומגניבות לגמרי עם פיטאלטיז מדממים ומגניבים.
מה הבעיה שלו היום?
במשחקים כמו סול קליבר או טקן לכל דמויות יש כמה וכמה תנועות שמניפות אנשים באויר ל11 סלטות ואז מנחיתות אותם על הצוואר, לעומת זאת משחקי MK עדין זזים כמו פעם.
כנ"ל על הפיטאלטיז, זה נראה נורא מצוייר ומגוכח, כמעט בול אותו דבר כמו בשנת 94 רק בתלת מימד.
איך מצילים את סדרת MK?
דבר ראשון לא משלבים אותה עם חברת קומיקס ומורידים אותה להיות מדורגת מגיל 13 ומעלה ללא דם.
ההפך, הם צריכים להסתכל טוב טוב על מה שאפיק עושים עם גירס.
הניסור אנשים לשניים, ההוצאות להורג, אנשים רואים את זה ומתלהבים כמו שהם התלהבו מMK2 לפני 14 שנה.
אז מה צריך בMK:
- דמויתו הזויות ומגניבות בטרוף, שיעשו עיצובים כל כך מטורפים שהם ישברו את המשחק. ממילא MK מעולם לא היה מאוזן או משהו כזה.
- פינישים מושקעים, ממש מושקעים, שכל אחד מהם יראה מרשים לפחות כמו הניסור דמויות בגירס.
- תרגילים מרשימים יותר בתוך המשחק, פעם זה היה ממש מגניב לירות חומצה עם רפטייל, למה שעכשיו הוא לא יתפוס את האוייב וירים אותו לאויר בוירטואוזיות, יצמיד אותו לרצפה ויקיא עליו חומצה? אפילו אפשר להמיס קצת את הפנים של האוייב.
בכל מקרה, MK צריך להתעדכן עם האלימות וערכי ההפקה של היום כי על זה הסדרה הזאת הייתה מבוססת מאז ומתמיד, פשוט הסטנדרטים עלו והם נשארו מאחור.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 24.05 בשעה 21:21.
|
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #482 פורסם:
24.05, 21:36
|
|
|
רק תיקון נדב - בMK החדש *כן* יהיה דם. והרבה אפילו.
אבל לא יהיה FINISH HIM... לפחות לא אלים בצורה קיצונית.
|
"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #483 פורסם:
24.05, 21:44
|
|
|
Laskin |
 |
|
|
רק תיקון נדב - בMK החדש *כן* יהיה דם. והרבה אפילו.
אבל לא יהיה FINISH HIM... לפחות לא אלים בצורה קיצונית. |
|
|
|
|
כן, שכחתי שבארה"ב בני 13 יכולים לראות דם אבל ציצים אפילו בני 18 לא יכולים.
בכל מקרה הנקודה נשארה מה שהיא, גם בהיילו יש דם אבל זה לא בדיוק משחק אלים.
MK צריך פינישים תלת מימדיים מגניבים שנראים טוב כמו הניסור אנשים בגירס וכמובן שהתרגילים עצמם במשחק צריכים להיות יותר מפותחים, הבעיטה הגבוהה והאגרוף הנמוך עם שפריץ דם מגה לא מציאותי כבר לא עושים לאנשים מה שהם עשו בשנת 94.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #484 פורסם:
24.05, 22:03
|
|
|
אני חושב ש-MK ושאר סדרות המכות צריכים לקחת דרך שונה. הם עדיין אותו דבר כבר שנים, וזה לדעתי סוג של ממצה את עצמו. אז יהיו את הכמה מאות אלפים שיקנו. לא יודע אפשר לקוות שהם ינסו יותר.
אני במקום MK הייתי הופך את המכות למבט שלישי, מעל הדמות ברמה שרואים את הדמות השניה טוב. כך אפשר לעשות גם 2-4 שחקנים עם מסך מפוצל. כמובן שאפשר להכניס את כל זה למולטי ענק מימדים עם 16 שחקנים שנלחמים בזירה אחת. זה לדעתי יותר מעניין.
הפינישים זה כל-כך שנות ה-90 שטוב שהם כבר הבינו שזה מיצה את עצמו.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #485 פורסם:
24.05, 22:19
|
|
|
ADi |
 |
|
|
אני חושב ש-MK ושאר סדרות המכות צריכים לקחת דרך שונה. הם עדיין אותו דבר כבר שנים, וזה לדעתי סוג של ממצה את עצמו. אז יהיו את הכמה מאות אלפים שיקנו. לא יודע אפשר לקוות שהם ינסו יותר.
אני במקום MK הייתי הופך את המכות למבט שלישי, מעל הדמות ברמה שרואים את הדמות השניה טוב. כך אפשר לעשות גם 2-4 שחקנים עם מסך מפוצל. כמובן שאפשר להכניס את כל זה למולטי ענק מימדים עם 16 שחקנים שנלחמים בזירה אחת. זה לדעתי יותר מעניין.
הפינישים זה כל-כך שנות ה-90 שטוב שהם כבר הבינו שזה מיצה את עצמו. |
|
|
|
|
אם זה מיצה את עצמו איך אתה מסביר את גירס?
חצי מהמשיכה של המשחק הזה לקהל הצעיר יותר זה הדם והאלימות המוגזמת שם.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #486 פורסם:
24.05, 22:41
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
לפי הרשמים מ1UP, שיש בהם כמה פנאטים של משחקי לחימה כמו מילקי, המשחק בהחלט מחזיר עטרה ליושנה. |
|
|
|
|
זו הבעיה, שהוא מחזיר אותנו להיכן שכבר היינו, ולמעלה מעשר שנים אחורה. מלבד הגרפיקה, מדובר בכמה דורות קודם (משחק מכות דו-ממדי?). אולי יש דברים שצריכים להישאר קבורים. אני חושב שאתה אמור להסכים עם זה, יותר מאשר אני מסכים, לא? היכן נדב שמחפש את החדשנות, את המילה האחרונה, ולא את המשחקיות הדו ממדית.
|
נכתב על ידי נדב:""
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #487 פורסם:
24.05, 22:45
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אם זה מיצה את עצמו איך אתה מסביר את גירס?
חצי מהמשיכה של המשחק הזה לקהל הצעיר יותר זה הדם והאלימות המוגזמת שם. |
|
|
|
|
כן. זה שזה קיים לא אומר שזה נכון. בגירז זה פשוט חלק מאופי המשחק, שהוא חייב להיות נורא קול. אני מניח שתגיד שגם MK, אבל זו בדיוק הסיבה שהסדרה דורכת במקום. הקול שלה כבר היה, עכשיו היא צריכה להתבגר.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #488 פורסם:
24.05, 23:06
|
|
|
ADi |
 |
|
|
כן. זה שזה קיים לא אומר שזה נכון. בגירז זה פשוט חלק מאופי המשחק, שהוא חייב להיות נורא קול. אני מניח שתגיד שגם MK, אבל זו בדיוק הסיבה שהסדרה דורכת במקום. הקול שלה כבר היה, עכשיו היא צריכה להתבגר. |
|
|
|
|
אני חושב שמחוץ לעולם ה"מגה קול אלים" אין בסדרת MK שום דבר.
אני בטוח היא יכול לעשות קאמבק אם היא תחזור להיות "מגה קול אלים", פשוט היום מה שהם מציגים זה משהו מסכן שהיה מרשים ב1994.
אם הם יצליחו לעשות משהו שמצליח להיות קול ואלים כמו גריס ועם ערכי הפקה טובים כמו של סול קליבר (כי סדרת MK נראת כמו כותר מ"שק המציאות" בחנות באג מאז MK4) אז הם מסוגלים להחיות את הפרנצ'ייז הזה, הרי ללא הדברים האלה הוא יאבד את הזיקה שלו.
בנושא SF4 רונן, ברור שזה הכל נוסטלגיה טהורה.
אם היו יוצאים משחקי SF כל שנה אז ממש לא הייתי מחכה לו, אבל מאז SF3 שיצא לפני 10 שנים לא היה משחק SF חדש (כלומר היו נסיונות פה ושם אבל הכל היה צואה או סתם גרסה חדשה של SF3 או SF2) ומדובר בערך נוסטלגיה מגניב לגמרי.
אם לא היה יוצא אף משחק זלדה במשך 10 שנים אז לא היית שומעה אפילו ציוץ קטן על TP ואיך שהוא דומה לזלדה OOT.
הבעיה היא שיצאו ארבעה משחקי זלדה מאז OOT ו-TP היה החמישי כך שזה לא אותו דבר.
(העלתי את זלדה כי אני רואה שאתה מכוון לשם לפי ההערות שלך)
|
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #489 פורסם:
24.05, 23:27
|
|
|
כן, חוץ מהעובדה שיש בו סופר-קומבואים, אפשר לקרוא לSF4 "רימייק", כי הוא פחות או יותר משוחק אותו דבר, רק שהדמויות תלת מימדיות ויש נפח מסויים גם לרקעים, ולמרות זאת הוא ממש כמו דו מימדי.
ומה רע בה? זה רימייק למשחק לפני 10 שנים, כמו שאני מחכה לרימייק של FF7 - ככה גם אני מחכה לרימייק של משחק המכות היחיד בערך שממש אהבתי.
לא סובל את טקן, לא מת על DOA, גילטי גיר מסובך מדי בשבילי וגם SC לא יחזיק אותי כ"כ הרבה זמן חוץ מהעובדה שיש בו עיצוב אדיר וגרפיקה נהדרת.
רק את SF2T באמת אהבתי. (בSF3 לא שיחקתי בחיים עד כמה שזכור לי...)
היה לי ליד הבית קיוסק שהיה בו את המשחק הזה כשהייתי בן איזה 10 (לפני 15 שנה) ושיחקתי בו בכל פעם שהייתי חוזר הביתה מבי"ס.
|
"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #490 פורסם:
אתמול, 12:17
|
|
|
אחלה, אז תקראו לו רימייק. בתור שכזה, קפקום עשתה עבודה מדהימה.
|
נכתב על ידי נדב:""
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #491 פורסם:
אתמול, 12:42
|
|
|
יש דווקא סצינה שלמה של משחקי 2D שעדיין משוחקים בעולם בצורה מטורפת, ויוצאים משחקים חדשים כל הזמן.
לי אישית היה קשה לחזור למשחקים האלו. שיחקתי המון בSF2 וMK בגרסאות השונות, אבל זאנר ה2D מת מבחינתי ביום שהכנסתי מטבע לארקייד של וירטוא פייטר הראשון והבנתי שלדו מימד אני לא אחזור כנראה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #492 פורסם:
אתמול, 13:07
|
|
|
רונן |
 |
|
|
אחלה, אז תקראו לו רימייק. בתור שכזה, קפקום עשתה עבודה מדהימה. |
|
|
|
|
תראה, הוא חצי רימייק אבל הוא עדין SF4.
גם לSSB:B אפשר לקרא רימייק של SSB64, פשוט ככה עובדים משחקי מכות.
לוקחים את הרעיון המקורי, מוסיפים איזה מערכת קרב או שתיים, מוסיפים עוד 8 דמויות חדשות, קצת רקעים חדשים, מאזנים את הדמויות הקיימות, מוסיפים אופציות כמו אונליין, משפרים את הגרפיקה וזה הכל.
זה חל על כל משחק מכות אי פעם פחות או יותר חוץ מאשר המשחקים שעשו זינוק מדו מימד לתלת מימד (ופעם אחרונה שבדקתי גם MK וגם SF נכשלו בעניין).
SF4 זה עדין SF4 ולא רימייק, אבל הוא בהחלט (כמו כל משחק מכות) מושרש עמוק בקודמים לו בסדרה, במיוחד בSF2.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #493 פורסם:
אתמול, 17:58
|
|
אם מדבריםעל סול קליבר 4, זה נראה שיהיה שימוש אחר לליט סייבר של יודה וווידר מלבד ללחימה - סמל פאלי, סמל אפלי!
בכל מקרה זה מזכיר לי את המשחק הגדול לPC לפני איזה 6 שנים שנקרא Bikini Karate Babes
מתי כבר יצא לזה המשך? והייתי שמח למשחק כזה על הווי 
|
קודי חבר: WII : 4823-0085-7409-5031 Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #494 פורסם:
אתמול, 19:01
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
אם מדבריםעל סול קליבר 4, זה נראה שיהיה שימוש אחר לליט סייבר של יודה וווידר מלבד ללחימה - סמל פאלי, סמל אפלי!
בכל מקרה זה מזכיר לי את המשחק הגדול לPC לפני איזה 6 שנים שנקרא Bikini Karate Babes
מתי כבר יצא לזה המשך? והייתי שמח למשחק כזה על הווי  |
|
|
|
|
זה היה המשחק ההוא שהזכיר את מורטל קומבאט (כלומר אם בחורות אמיתיות בתור ספרייטים)?
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #495 פורסם:
אתמול, 20:27
|
|
אכן כן. למרות שמשאלת הלב שלי הייתה שהם לא ילבשו את הביקני אם אתה מבין למה אני מתכוון 
|
קודי חבר: WII : 4823-0085-7409-5031 Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #496 פורסם:
אתמול, 20:37
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
אכן כן. למרות שמשאלת הלב שלי הייתה שהם לא ילבשו את הביקני אם אתה מבין למה אני מתכוון  |
|
|
|
|
אני חושב שכל האינטרנט הבין למה את מתכוון 
בכל מקרה לפי סאות' פארק אפשר למצא גם בחורות יפניות שמקיאות אחת על השניה אז בהצלחה בחיפוש 
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #497 פורסם:
אתמול, 20:45
|
|
וכל האינטרנט היה רוצה אותו דבר כמוני  בחרות יפניות שמקיאות? באיזה פרק ראית את זה?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #498 פורסם:
אתמול, 21:22
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
וכל האינטרנט היה רוצה אותו דבר כמוני בחרות יפניות שמקיאות? באיזה פרק ראית את זה? |
|
|
|
|
בפרק הלפני אחרון של העונה בו האינטרנט נעלם.
עריכה: הנה זה, באיכות חולצה. קטע גדול.
נערך לאחרונה על ידי F.P, אתמול בשעה 21:29.
|

אני חבר באגודת מחוסרי GTA4. תרומות יתקבלו בברכה!
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #499 פורסם:
אתמול, 22:16
|
|
|
חח איזה פרק אדיר זה היה.. קרע אותי מתי שסטן ניתק את הכבל והחזיר..
והקטע עם רנדי בכלל קרע אותי..
|
Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2 250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #500 פורסם:
אתמול, 22:31
|
|
|
לא מאמין שפיספתי את הפרק הזה. וראיתי את כל הפרקים שאפשר היה לראות של SP. כנראה זה חייב לראות את זה עכשיו.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #501 פורסם:
היום, 01:01
|
|
|
|
בועז: "..וגם אם לא יקנו את אותו מספר משחקים שמורידים אלא הרבה פות עדיין יהיה מדובר בהרבה מאוד כסף.."

|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|