משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
07.09, 11:55
|
|
|
מריו וסמאש יהיו משחקים של 9 גבוה (אלה אם אין אונליין בסמאש ואז הוא יהיה 9 נמוך), זאק יהיה 8 גבוה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
09.09, 00:41
|
|
|
אני חושב שב-IGN זאק יקבל את הציון הכי גבוה, או בין אחד הגבוהים.
|
נכתב על ידי נדב:""
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
10.09, 13:33
|
|
|
רונן |
ציטוט: |
 |
|
|
אני חושב שב-IGN זאק יקבל את הציון הכי גבוה, או בין אחד הגבוהים. |
|
|
|
|
אתה באמת חושב שהוא יעקוף את גלקסי וסמאש?
אם סמאש לא יהיה אונליין אז אולי אבל גלקסי הולך להיות מקום ראשון מבחינת ציונים על הWII בלי בעיה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
10.09, 16:34
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אתה באמת חושב שהוא יעקוף את גלקסי וסמאש?
אם סמאש לא יהיה אונליין אז אולי אבל גלקסי הולך להיות מקום ראשון מבחינת ציונים על הWII בלי בעיה. |
|
|
|
|
מה פתאום, לא הבנת אותי. התכוונתי שזאק יקבל את הציון הכי גבוה ב-IGN ביחס לכל יתר האתרים, או אחד הכי גבוהים. אני מהמר על 9.1. לא פחות מזה, ויש סיכוי שאפילו יותר גבוה מזה, אם הם באמת רוצים להצדיק את כל ההתלהבות שלהם מהמשחק.
מריו וסמאש כבר יקבלו 9.5 ומעלה.
|
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
11.09, 19:41
|
|
לוקאס ארטס מבטיחים שמשחק SW אמיתי יגיע ל-Wii בעתיד:
|
 |
|
|
During a demonstration of its upcoming LEGO Star Wars: The Complete Saga for Wii, LucasArts’ Mark Montuya commented today that the game’s motion-sensitive lightsaber action is “just a taster” for a future release involving motion-sensitive lightsaber combat. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
18.10, 16:36
|
|
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=85578
זה רשמי. Okami מגיע ל-Wii ב-2008.
|
 |
|
|
The game also lends itself rather well to the potential of Nintendo's Wiimote for control. Amaterasu's Celestial Brush - a paintbrush used in combat and for solving puzzles - is a perfect fit for the Wiimote, and so it proves, while combat will also include various "motion-controlled physical attacks". |
|
|
|
|
אני בטוח קונה את המשחק הזה, ולא משנה לי כמה הוא פורט.
מעניין אם הוא יזכה ליותר הצלחה על ה-Wii.
בכל מקרה, אני מניח שהגיע הזמן לרענן את הנושא הזה, כי משחקים רבים (SSBB!) יוצאים ב-2008.
גם סמבה דה אמיגו.
|
|
|
|
|
|

עורך בפועל

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
18.10, 17:01
|
|
|
ADi |
 |
|
|
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=85578
זה רשמי. Okami מגיע ל-Wii ב-2008.
אני בטוח קונה את המשחק הזה, ולא משנה לי כמה הוא פורט.
מעניין אם הוא יזכה ליותר הצלחה על ה-Wii.
בכל מקרה, אני מניח שהגיע הזמן לרענן את הנושא הזה, כי משחקים רבים (SSBB!) יוצאים ב-2008.
גם סמבה דה אמיגו. |
|
|
|
|
מאוד מקווה שהמשחק הזה יזכה סוף סוף להערכה שמגיעה לו. נכון, מדובר בחיקוי זלדה מאוד בוטה, אבל זה אולי חיקוי הזלדה הטוב ביותר שיציא לי לשחק בו, ולדעתי הוא לא פחות טוב מ-Twilight Princess. מי שפיספס אותו ב-PS2 יכול לקנות לעצמו את זה בעיניים עצומות.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
18.10, 17:20
|
|
|
ארז רונן |
 |
|
|
מאוד מקווה שהמשחק הזה יזכה סוף סוף להערכה שמגיעה לו. נכון, מדובר בחיקוי זלדה מאוד בוטה, אבל זה אולי חיקוי הזלדה הטוב ביותר שיציא לי לשחק בו, ולדעתי הוא לא פחות טוב מ-Twilight Princess. מי שפיספס אותו ב-PS2 יכול לקנות לעצמו את זה בעיניים עצומות. |
|
|
|
|
בהחלט.
למה משחקים כל כך טובים כמו Psychonauts, Beyond Good and Evil, Okami ו-Darwinia נכשלים כל כך במכירות?
(כל אדם שלא שיחק באחד מהמשחקים הנ"ל - לכו לקנות, לעזאזל!)
אולי ויגיימס יעשו כתבת "משחקים שכנראה פספסתם - וחבל"?
|

|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
18.10, 19:43
|
|
וואו, זה רשמי. אני אוריד סרטונים על המשחק ואקרא עליו כדי לדעת עד כמה הוא טוב. עד כה, אני רק יודע שהוא אמנותי מאוד. מדוע הוא כ"כ זלדה (שזה טוב, הלוואי ויהיה לפחות קרוב)?
עדי, אתה צודק... אוקאמי, סמבה דה אמיגו, סמאש ברוד'רס, מריו קארט, ווי-פיט, אודין ספיר ועוד כמה, גם כאלה שעדיין לא הוכרזו, מוכיחים שיהיה מה לשחק בשנה הבאה
והמשחק טניס הזה של סגה, נראה כמו לקוח בהשראת נינטנדו, עם מריו טניס שלה, או כל משחק אחר שלה שמתאפיין בכל מיני דמויות של החברה.
והבחורה מ-Space Channel (בתמונה הראשונה) גרמה לי לחשוב שהווי יכולה להיות מעולה למשחק המשך, שהיה פשוט מקורי ומדליק.
רונן.
|
|
|
|
|
|

מפקח פורום

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
18.10, 19:44
|
|
|
אולאלה!
האם זה אומר שנראה בקרוב עוד משחק Space Channel 5? אפשר רק לקוות.
|
---------
דניאל מאיר
אם אתם קונים ב-Play-Asia, תעשו את זה דרך הלינק הזה.
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
18.10, 22:18
|
|
גם אתה אהבת אותו?
הוא היה קשה, אבל ממכר.
אוי, סגה, סגה, איך השוק הפסיד שלא נתן אמון בקונסולה מדהימה, הפסידה כספים רבים ולכן איבדנו חברה מקורית, נועזת ומדהימה (הייתה, לפחות בדרימקאסט).
רונן.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
19.10, 00:36
|
|
|
רונן |
 |
|
|
וואו, זה רשמי. אני אוריד סרטונים על המשחק ואקרא עליו כדי לדעת עד כמה הוא טוב. עד כה, אני רק יודע שהוא אמנותי מאוד. מדוע הוא כ"כ זלדה (שזה טוב, הלוואי ויהיה לפחות קרוב)?
רונן. |
|
|
|
|
מדוע כ"כ זלדה?
אתה מסתובב לך במפה, ויש שם מלא סלעים שמתחננים שתפוצץ אותם. דברים מעופפים שמבקשים שתיתלה מהם, ומלא מגילות סגורות בתפריט החפצים שמעידים על מהלכים חדשים שעליך ללמוד.
בזלדה לפחות יודעים איכשהו להסוות אותם.
בכל אופן, המוטיב החוזר של תתקדם עוד כדי שיהיה לך מה לעשות אח"כ כשתחזור אחורה.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
19.10, 09:10
|
|
דא"ג, לגבי משחק הטניס (שאלא אם הוא מקבל פחות מ-8 בגרסת הווי אני כנראה אקנה אותו) הוכרז שיהיה מצב אונליין, אבל בינתיים זה רק ל-360 ולפס3. אני בהחלט מקווה שיהיה גם לווי, כי זה יכול להיות כל כך אדיר (למרות שאני מניח שאפילו בלי אצלי בבית המשחק הזה יעבור חרישה לא קטנה, זאת משום שאנו חובבי טניס גדולים בביתי, מה גם אני ואחי גדלנו על סגה  ).
|

|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #75 פורסם:
19.10, 10:18
|
|
|
F.P |
 |
|
|
דא"ג, לגבי משחק הטניס (שאלא אם הוא מקבל פחות מ-8 בגרסת הווי אני כנראה אקנה אותו) הוכרז שיהיה מצב אונליין, אבל בינתיים זה רק ל-360 ולפס3. אני בהחלט מקווה שיהיה גם לווי, כי זה יכול להיות כל כך אדיר (למרות שאני מניח שאפילו בלי אצלי בבית המשחק הזה יעבור חרישה לא קטנה, זאת משום שאנו חובבי טניס גדולים בביתי, מה גם אני ואחי גדלנו על סגה ). |
|
|
|
|
אני גם חובב טניס (וגם שחקן-חובב), אב להמשחק הזה נראה מעפן.
מעדיך את VIRTUA TENNIS בה-ר-ב-ה.
והמשחק הזה כן יוצא גם לווי אני חושב...
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #76 פורסם:
19.10, 10:49
|
|
|
Laskin |
 |
|
|
אני גם חובב טניס (וגם שחקן-חובב), אב להמשחק הזה נראה מעפן.
מעדיך את VIRTUA TENNIS בה-ר-ב-ה.
והמשחק הזה כן יוצא גם לווי אני חושב... |
|
|
|
|
אני לחשוב הוא מדבר על מצב האונליין.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
19.10, 12:05
|
|
|
אכן, דיברתי על מצב האונליין ולא על הקונסולות המיועדות למשחק.
ומדוע אתה אומר שהמשחק הזה נראה גרוע? משום שאלו דמויות של סגה? אל תשכח שאותו סטודיו שמפתח את וירטואה טניס מפתח גם את המשחק הזה. אלא אם כן הם ינסו לפשל אני לא רואה מדוע הם לא יכולים פשוט לבנות את המשחק הזה על בסיס אותה מערכת משחק כמו שיש בוירטואה טניס ולהוסיף עוד כמה אפשרויות אופטצינליות למשחק מטורף.
סה"כ זה משחק שבתאוריה יכול בקלות רבה להוציא ציון של 8+-.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
19.10, 12:34
|
|
|
למה התמונות של המשחק ב-720P ו-1080P?
הוא יוצא גם לדור הבא או רק לWII?
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
19.10, 13:28
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
למה התמונות של המשחק ב-720P ו-1080P?
הוא יוצא גם לדור הבא או רק לWII? |
|
|
|
|
המשחק יוצא ל-DS, PS3, 360, Wii וזהו, אני לא חושב שהוא יוצא גם לפספ.
|

|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
19.10, 14:35
|
|
|
זה מממש נראה כיאלו שקאפקופ אומרת "טוב נוווווווווווווווווווו אם חייבים וזה מממש מתאים אז רק נזרוק את זה לWII , שהיה "
בוא נגיד שהמשחק הזה + תוספות בוא נגיד עוד 3 שעות משחק ולשפר אותו הם יכלו למכור בכמויות .
מוזר Oם
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #82 פורסם:
19.10, 14:37
|
|
|
JustMe |
 |
|
|
זה מממש נראה כיאלו שקאפקופ אומרת "טוב נוווווווווווווווווווו אם חייבים וזה מממש מתאים אז רק נזרוק את זה לWII , שהיה "
בוא נגיד שהמשחק הזה + תוספות בוא נגיד עוד 3 שעות משחק ולשפר אותו הם יכלו למכור בכמויות .
מוזר Oם |
|
|
|
|
ממש לא נראה לי. המשחק הזה לדעתי לא החזיר את ההשקעה שלו על ה-PS2. הבנתי שהוא מכר הרבה מתחת לציפיות, ולכן אני לא מאמין שלרבים יצא לשחק בו בכל מקרה. הבנתי שהוא ארוך בכל מקרה, ויש הרבה מה לעשות בו.
אני חושב שקאפקום הבינו שעם השקעה מינימלית בהמרה הם אולי יוכלו לעשות כסף, כי מעריצי נינטנדו ידעו להעריך את המשחק הזה.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #83 פורסם:
19.10, 14:45
|
|
|
ADi |
 |
|
|
ממש לא נראה לי. המשחק הזה לדעתי לא החזיר את ההשקעה שלו על ה-PS2. הבנתי שהוא מכר הרבה מתחת לציפיות, ולכן אני לא מאמין שלרבים יצא לשחק בו בכל מקרה. הבנתי שהוא ארוך בכל מקרה, ויש הרבה מה לעשות בו.
אני חושב שקאפקום הבינו שעם השקעה מינימלית בהמרה הם אולי יוכלו לעשות כסף, כי מעריצי נינטנדו ידעו להעריך את המשחק הזה. |
|
|
|
|
המשחק הזה כול כך מתאים לWII ודווקא כי הוא לא מכר בPS2 הוא יכול בקלות למכור ממש טוב בWII ואני חושב שאחרי שנתיים ~ 3 בערך מגירסת הPS2 הם יכולים לעשות יותר מסתם פורט בלי תוספות כן השליטה של הWII מוסיפה המון אבל מאכזב שאין תוספות (קונה ווי בקרוב > . >)
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #84 פורסם:
19.10, 15:00
|
|
|
האמת שזה המשחק שגרם לקאפקום לסגור אותם.
אחרי ויוטיפול ג'ו 1-2 הם עשו את אוקאמי שמכר בצורה מזעזעת לPS2 וגרם להפסדים.
אני משער שהוא ימכור לא רע בכלל על הWII, בטח איזה חצי מליון יחידות ומעלה.
|
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #85 פורסם:
19.10, 16:42
|
|
|
כוס אמק עם הקטע הזה של "השרת עמוס כרגע" כל הזמן!
בכל מקרה, אמרתי שאני ממש מקווה שאוקאמי יקבל את הכבוד הראוי לו על הווי, ושאני ממש שמח שהוא יוצא אליו, הוא באמת יהיה מושלם עם השליטה שלו.
ו-FP, אני ממש אוהב טניס, ולא הייתי רוצה לשחק בדמויות שבטח לכל אחת יהיה את הכח שלה והכדור יהפוך לכדור-אש ויהיו פיצוצים ושטויות כאלה. אני רוצה משחק רציני, וזה נראה סתם גירסה לילדים של VT.
זו רק דעתי כמובן, עפ"י הטעם שלי.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #86 פורסם:
19.10, 18:58
|
|
|
Laskin |
 |
|
|
כוס אמק עם הקטע הזה של "השרת עמוס כרגע" כל הזמן!
בכל מקרה, אמרתי שאני ממש מקווה שאוקאמי יקבל את הכבוד הראוי לו על הווי, ושאני ממש שמח שהוא יוצא אליו, הוא באמת יהיה מושלם עם השליטה שלו.
ו-FP, אני ממש אוהב טניס, ולא הייתי רוצה לשחק בדמויות שבטח לכל אחת יהיה את הכח שלה והכדור יהפוך לכדור-אש ויהיו פיצוצים ושטויות כאלה. אני רוצה משחק רציני, וזה נראה סתם גירסה לילדים של VT.
זו רק דעתי כמובן, עפ"י הטעם שלי. |
|
|
|
|
אני מסכים איתך, אבל לפי דעתי יהיה במשחק הזה את האופציה לבחור אם אתה רוצה משחק מטורף או לא (שים לב שהזכרתי את זה לעיל "להוסיף עוד כמה אפשרויות אופטצינליות למשחק מטורף."). בכל מקרה, לא משנה איך זה יהיה, כל עוד זה ישתמש בשלט של הווי כמו שצריך אני קונה את זה. אני עד היום משחק במשחק טניס ישן שיש לי על הסאטורן.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #87 פורסם:
19.10, 19:29
|
|
|
קראתי את הריאיון על אוקאמי, אהבתי לקרוא על השליטה, אבל אני באמת לא מבין את התירוץ של "אם זה שבור, אל תתקן", לפחות כשזה נוגע לגרפיקה. לא מדובר כאן בשינוי נוסחה של המשחק, אלא בשיפור גרפיקה, איך אפשר לשבור זאת? זה נקרא עצלנות וחיסכון.
עדיין, הגרפיקה יפה מאוד, ובזכות הסגנון, אני יכול לסלוח לזה. עוד משחק חזק לווי מצד ג' לשנה הבאה.
רונן.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #88 פורסם:
20.10, 21:38
|
|
|
נקווה שגם המחיר בהתאם, כי אם זה עולה יותר מ30 דולר אין לי שום כוונה לקנות אותו שוב.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #89 פורסם:
20.10, 21:47
|
|
אני מעדיף שהם יעזבו את המשחק כמו שהוא ויעבירו אותו כמו שהוא, מפתחים אמריקאים לא יכולים להתעסק באומנות יפנית.
ובחדשות אחרות, נשיא Level 5 (ה-SE הבאה), הודיע כי הוא רוצה לפתח משחק ל-Wii בעתיד:
|
 |
|
|
Level 5 will gerne Wii-Spiel machen
20.10.07 - Level 5 zeigte sich stark interessiert daran, in Zukunft ein Wii-Spiel herzustellen. Dafür sprach sich Firmen-Chef Akihiro Hino gegenüber Inside-Games aus.
Level 5 hat u.a. Dragon Quest VIII (PS2) entwickelt und arbeitet im Moment an Dragon Quest IX (NDS) und White Knight Story (PS3). |
|
|
|
|
מקור: gamefront.de
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי