Super Mario Galaxy - משחק השנה - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: Super Mario Galaxy - משחק השנה
1  2  3
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 02.01, 08:29

ברירת מחדל Super Mario Galaxy - משחק השנה

הנה רשימה מסודרת של כל מי שבחר ב-Super Mario Galaxy כמשחק השנה:

1UP
GAF
GametrailersKotaku

Amazon
ציטוט:
The new standard in platformers, the best game on the Wii hands down, and maybe the best Nintendo game of all time.
Cinemablend
ציטוט:
Super Mario Galaxy is a marvel of game design and precision platforming.
Digital Spy
ציטוט:
Nintendo went back to the drawing board with this sensational game and came back with an example of true genius.
Edge/next-gen.biz
ציטוט:
It’s hard to describe the sheer joy that Super Mario Galaxy elicits.
Gamereactor
ציטוט:
Resultatet blev en spelsupernova full av överraskningar och ofantlig spelglädje.
GameSpot
ציטוט:
Nintendo didn't take so much as a single step back with Super Mario Galaxy, and instead reinvented Mario's traditional platformer adventures with beautifully designed levels that make unique use of zero-gravity gameplay and clever, enjoyable puzzles.
Kikizo
ציטוט:
There's a certain authenticity about the way the game is designed, with pure fun being the crucial element.
PALGN
ציטוט:
In an era of detailed plots and complicated controls, Mario presents players with 120 good old fashioned challenges of dexterity with controls so tight it's a joy to play every one of them.
Sky News
ציטוט:
While gravity was the game’s main theme, Galaxy offered ideas by the bucketload.
Yahoo Games
ציטוט:
Mario Galaxy took us upside-down, turned us into bees, shape-shifted into ghosts, and we loved every minute.
לזוכים ממקומות אחרים בתואר, כנסו כאן לעמוד מנאוגאף שבחוצפתי העתקתי לעברית.

אחרי לבטים קשים בין TLoZH לבין SMG, החלטתי ש-SMG לוקח את משחק השנה שלי. אני שומע את הפסקול שלו מדי יום, ואני עדיין לא מקיא, ואני חולם עליו בלילה. מריו גלאקסי מראה שמשחקיות היא המלך בקונסולות, וכל השאר אלו רק תוספות לקצפת המתוקה.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של נתנאל

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 02.01, 08:44

קיבלתי Wii לפני יומיים ואני בעליו הגאה של SUPER MARIO GALAXY, משחק אדיר ללא ספק!

האווטר המגניב של HealingAura

מנהל פורום נינטנדו

#3   פורסם: 02.01, 10:09

עדי, אחלה סיכום של כל האתרים שבחרו במשחק כמשחק השנה

אני מת כבר לשחק במשחק הזה!

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#4   פורסם: 02.01, 10:28

אתה מוזמן.
רק תביא בטריות.

עוד 43 כוכבים למנאייק.

בועז: "..וגם אם לא יקנו את אותו מספר משחקים שמורידים אלא הרבה פות עדיין יהיה מדובר בהרבה מאוד כסף.."

האווטר המגניב של biggoron

נינג'ה בלגי

#5   פורסם: 02.01, 11:23

מרשים ביותר, אם כבר אמרנו שמשחקיות היא העניין אז גם Portal הוכרז
כמשחק מאוד טוב וה- orange box עומדת בראש 10 הגדולים
של כל הזמנים רק כי המשחקים שם בעלי יצירתיות ומשחקיות גבוה.
גרפיקה זה לא הכל בחיים.

מדריך ה- Wii השלם שלי (גירסה 3.0 סופית, מתעדכן בקביעות)
* קיים מדריך התקנה והגדרה של חיבור רשת ועוד*

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#6   פורסם: 02.01, 14:03

biggoron
ציטוט:
צפה בהודעה
מרשים ביותר, אם כבר אמרנו שמשחקיות היא העניין אז גם Portal הוכרז
כמשחק מאוד טוב וה- orange box עומדת בראש 10 הגדולים
של כל הזמנים רק כי המשחקים שם בעלי יצירתיות ומשחקיות גבוה.
גרפיקה זה לא הכל בחיים.
אפשר לחשוב שהאורנג' בוקס מכוערת, וגם מריו.
בשני המקרים מדובר במשחקים מאוד מרשימים, אולי לא ברמה הטכנית כמו CRYSIS אבל עדין.

האווטר המגניב של Soulconquεr

מודל לחיקוי

#7   פורסם: 02.01, 14:12

לאורנג' בוקס יש גרפיקה טובה, אולי לא ברמה של קרייסיס כמו שמי שמעליי ציין אבל עדיין.

ודרך אגב לפי דעתי :

משחקיות>עלילה>גרפיקה.
כמובן שיש אלמנטים נוספים בין לבין.

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#8   פורסם: 02.01, 14:19

Soulconquεr
ציטוט:
צפה בהודעה
לאורנג' בוקס יש גרפיקה טובה, אולי לא ברמה של קרייסיס כמו שמי שמעליי ציין אבל עדיין.

ודרך אגב לפי דעתי :

משחקיות>עלילה>גרפיקה.
כמובן שיש אלמנטים נוספים בין לבין.
זה לא מתכון כזה פשוט.
לפעמים גרפיקה (וזה כולל עיצוב אומנותי) + סאונד לבדם יכולים ליצור אוירה מדהימה כמו בSOTC למשל אם נקח רק את הרכיבה בשדות לרגע.
בשביל ליצור חוויה מושלמת צריך גרפיקה + עלילה + סאונד + גיימפליי + חדשנות + חדשנות טכנולוגית.
לדעתי שילוב כזה יכול לעשות משחק מושלם, אבל כמעט ואין כאלה.
אבל כמובן שזה לא מתכון קבוע.
למשל לגלקסי יש חרא עלילה וזה לא ממש משנה לאף אחד ובו בזמן לMGS2 יש גרפיקה אדירה ועלילה מעולה אבל גיימפליי קצת צולע.
בקיצור, כל עוד יש מעל למרכיב אחד במשחק כנראה שהוא יצא משחק טוב.
עלילה טוב וגרפיקה לבד יכולים להחזיק משחק (למשל MGS2), בו בזמן גיימפליי אדיר וחדשני וסיפור מעניין יכולים גם להחזיק לבד משחק (למשל פורטל).
אם נקח את כל המרכיבים ונשלב אותם יחד יכול לצאת משחק כמעט מושלם (למשל מריו גלקסי, חוץ מעלילה יש לו את כל מה שציינתי).

האווטר המגניב של MISTER MASTER

נינג'ה בלגי

#9   פורסם: 02.01, 14:23

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אפשר לחשוב שהאורנג' בוקס מכוערת, וגם מריו.
בשני המקרים מדובר במשחקים מאוד מרשימים, אולי לא ברמה הטכנית כמו CRYSIS אבל עדין.
crysis חוץ מגרפיקה מדהימה שום חידוש מיוחד אבל משחק טוב.
רעיון החליפה חתיכת רעיון.

קרדיט לשניצלון הגאון על החתימה למעלה!

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#10   פורסם: 02.01, 14:24

תכלס, יש לו את אותה עלילה כמו שלרוב המשחקים, רק שכאן הם קיצרו את כל הבולשיט שבאמצע. לא שאני חושב שזה באמת בולשיט, לפעמים זה נהדר לקרוא ולשמוע אנשים מדברים אליך.

אך בתכלס, אם תקצר את העלילה של רוב המשחקים זה יהיה להציל את העולם, בדרך אתה תקבל הרבה דיאולוגים וקישקושים.

אני מאוד אוהב את צורת העברת העלילה במטרויד פריים, הם עשו את זה מושלם בעיניי - אתה רוצה תקרא, לא רוצה, לא תדע. וכמובן שזה כתוב נהדר ומעניין, ונורא נהניתי לקרוא כל פיסת מידע בעולם הזה. חבל שאין עוד משחק בסדרה .

אבל מן הסתם, יש משחקים שהחוזק שלהם הוא בסיפור והעברתו (כמו FF) אבל יש להם גיימפליי מחריד ומיושן (כמו FF), לעומת משחקים כמו מריו, זלדה ומטרויד שהמשחקיות היא עיקרם.

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#11   פורסם: 02.01, 14:27

העובדה שהמשחקיות בזלדה ומריו היא העיקר שלהם לא אומר שצריך להזניח עלילה.
כלומר, במריו מן הסתם אין צורך כי כולנו יודעים שאם ינסו לעשות למריו עלילה תצא חתיכת בדיחה רעה, אבל זלדה זה משחק שפשוט מתחנן שיעשו ממנו איזה סיפור אפי מטורף.
יש משחקים שהעיקר בהם זה עלילה, בדרך כלל זה RPG (למרות שMGS יוצא דופן), אבל עלילה טובה לא חייבת לבוא כדי להסתיר חוסרים בגיימפליי.

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#12   פורסם: 02.01, 14:37

אני חושב שהעלילה של זלדה היא בסדר, יש לסדרה מיתולוגיה שהם די חוזרים עליה.

הבעיה המרכזית של נינטנדו, היא סוג של אי עקביות. כי תכלס, אין ממש שמץ איפה בטיימליין אנחנו נמצאים. של זלדה.

זה כאילו ידרוש מהם תשובות לשאלות שהם לא ממש רוצים לענות, הם כאילו מעדיפים להשאיר את זה בסוג של טוויילייט.

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#13   פורסם: 02.01, 14:39

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חושב שהעלילה של זלדה היא בסדר, יש לסדרה מיתולוגיה שהם די חוזרים עליה.

הבעיה המרכזית של נינטנדו, היא סוג של אי עקביות. כי תכלס, אין ממש שמץ איפה בטיימליין אנחנו נמצאים. של זלדה.

זה כאילו ידרוש מהם תשובות לשאלות שהם לא ממש רוצים לענות, הם כאילו מעדיפים להשאיר את זה בסוג של טוויילייט.
אף אחד לא מבקש סיפור שיסביר את הכל הזלדות, הם יכולים לעשות סיפור יפה ואפי שעומד בפני עצמו.
אפילו להיות מקוריים, לשים רשע חדש (אולי אפילו לא יהיה רשע ראשי), אזור חדש.
אתה יודע, כמו בMM רק עמוק יותר.
הבעיה בזלדה שיש סיפור מאוד כללי שמתקדם סך הכל באיזה 4-5 קטעי מעבר שבאמת קשורים לעלילה הכוללת והכל נפרס על 40+ שעות.
אני בטוח שיש להם את הכסף לעשות זלדה סופר עמוק עלילתית עם דיבוב והכל, לעשות חוויה אפית שאפילו אנשים שלא אוהבים זלדה פשוט יהיו חייבים לקנות.

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#14   פורסם: 02.01, 14:57

בעיניי זלדה הוא חוויה אפית, למרות שאין בו סיפור ענק. לא יודע, אני לא משחק בו בשביל הסיפור כל-כך.

אני חושב שזה בעיקר הסטינג שלו, שמבדיל אותו מרוב המשחקים.

האווטר המגניב של MISTER MASTER

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 02.01, 16:11

לדעתי במשחק כמו זלדה וfps לא ממש יש צורך להמון חומר עלילתי
צריך קו עלילה מסויים זה נכון משחק לא יכול להתבסס רק על יריות ועל הנפות חרב
אבל עדיין אם צריך למשל להציל נסיכה(סליחה על הקיטש) או לנצח במלחמה מסויימת זה מספיק
לי מבחינת עלילה.

קרדיט לשניצלון הגאון על החתימה למעלה!

האווטר המגניב של HealingAura

מנהל פורום נינטנדו

#16   פורסם: 02.01, 23:44

תראו קטע מאוד משעשע על Super Mario Galaxy - ביקורת של Zero Punctuation

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#17   פורסם: 03.01, 23:08

עדי, תודה על הסיכום, עשית עבודה טובה!

אגב, השבוע השגתי את כל הכוכבים, סוף סוף. לאחר תרגול קצר וקצת סבלנות הבנתי ששלב המטבעות הסגולות בגלקסיית הצעצועים הוא אפשרי בהחלט. אימצתי איזו טקטיקה מסוימת ועברתי אותו.

גם המשימה השנייה של סילוק האשפה הייתה מעיקה, אבל לאחר ניסוי וטעייה, מצאתי את הסדר הנכון וגם אותו עברתי בקלות.

אז עכשיו יש לי את לואיג'י! אהבתי את ההכרזה שלו בתחילת המשחק... "SUPER LUIGI GALAXI" חחח

(אגב, התקדמתי עוד קצת גם בזאק-אנד-וויקי)

רונן.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

F.P

האווטר המגניב של F.P

שואף לשלמות

#18   פורסם: 03.01, 23:47

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
עדי, תודה על הסיכום, עשית עבודה טובה!

אגב, השבוע השגתי את כל הכוכבים, סוף סוף. לאחר תרגול קצר וקצת סבלנות הבנתי ששלב המטבעות הסגולות בגלקסיית הצעצועים הוא אפשרי בהחלט. אימצתי איזו טקטיקה מסוימת ועברתי אותו.

גם המשימה השנייה של סילוק האשפה הייתה מעיקה, אבל לאחר ניסוי וטעייה, מצאתי את הסדר הנכון וגם אותו עברתי בקלות.

אז עכשיו יש לי את לואיג'י! אהבתי את ההכרזה שלו בתחילת המשחק... "SUPER LUIGI GALAXI" חחח

(אגב, התקדמתי עוד קצת גם בזאק-אנד-וויקי)

רונן.
חחח רונן, עכשיו אתה מבין מדוע אנו כל כך שנאנו את מזימת (כן, זו מזימה!) הפצצות השניה? .

נב. גם אותי הצחיק הקטע של לואיג'י. אגב, בלי קשר, אני היחיד שממש נהנה מהשלב של לואיג'י בארץ הצעצועים, ולא ממש התקשה שם?

אני חבר באגודת מחוסרי GTA4. תרומות יתקבלו בברכה!

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#19   פורסם: 03.01, 23:57

לא. זה השלב האחרון שנשאר לי, וסוף סוף הצלחתי אותו, ותכלס לא האמנתי על עצמי. הוא לא סופר קשה, אבל הוא כן מצריך יותר תכנון מראש

גם לי יש עכשיו את לואיג'י, אבל נראה לי שאני אעבור לאמברלה קרוניקלז.

מודל לחיקוי

#20   פורסם: 04.01, 01:51

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
לא. זה השלב האחרון שנשאר לי, וסוף סוף הצלחתי אותו, ותכלס לא האמנתי על עצמי. הוא לא סופר קשה, אבל הוא כן מצריך יותר תכנון מראש

גם לי יש עכשיו את לואיג'י, אבל נראה לי שאני אעבור לאמברלה קרוניקלז.
מאיפה הזמנת וכמה זה עלה בבאנדל עם הפלסטיק?

בועז: "..וגם אם לא יקנו את אותו מספר משחקים שמורידים אלא הרבה פות עדיין יהיה מדובר בהרבה מאוד כסף.."

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#21   פורסם: 04.01, 07:31

קניתי בניו יורק, ולא קניתי את הזאפר. לא עניין אותי. עכשיו אני קצת מצטער שהייתי קמצן ולא קניתי זאפר וקלאסיק.

האווטר המגניב של gulmer

שואף לשלמות

#22   פורסם: 04.01, 13:04

wii men
ציטוט:
צפה בהודעה
לדעתי במשחק כמו זלדה וfps לא ממש יש צורך להמון חומר עלילתי
צריך קו עלילה מסויים זה נכון משחק לא יכול להתבסס רק על יריות ועל הנפות חרב
אבל עדיין אם צריך למשל להציל נסיכה(סליחה על הקיטש) או לנצח במלחמה מסויימת זה מספיק
לי מבחינת עלילה.
אם כבר הטייטל של התרד הזה: תסתכלו על ביושוק - המשחק שנחשב למשחק השנה לפי רוב המגזינים והאתרים בעולם. אחת הסיבות לזה היא העלילה המצויינת והעמוקה שלו. למרות שהוא FPS.

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#23   פורסם: 04.01, 16:47

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
אם כבר הטייטל של התרד הזה: תסתכלו על ביושוק - המשחק שנחשב למשחק השנה לפי רוב המגזינים והאתרים בעולם. אחת הסיבות לזה היא העלילה המצויינת והעמוקה שלו. למרות שהוא FPS.
מאז HL המשפט "למרות שזה FPS" לא מתקבל על הדעת. VALVE הוכיחו את זה עם המשחק הראשון וחיזקו את הטענה עם המשחק השני - משחקי FPS (לינאריים, יש לאמר) הם דרך מצוינת לספר סיפור. ביושוק הוא דוגמא נהדרת לעניין. אפילו היילו 3 הוא דוגמא מצוינת לעניין. ללא קשר לדעתי על הסיפור, מדובר בסיפור בעל קנה מידה אדיר. כמות התוכן שאפשר להעביר בFPS היא אדירה. בזכות היכולת להעביר כמות גדולה של תוכן (אם עיצוב המשחק נכון) ולגרום לשחקן להרגיש שהוא הגיבור של הסיפור (למרות שההיתי מאוד שמח לראות משחק עם סיפור טוב בו לא משחקים את הגיבור), הז'אנר של FPS לינאריים הוא פשוט מאוד מושלם בשביל להעביר סיפור. הדבר היחיד שמגביל את העניין הוא היצירתיות של המפתחים והכישרון שלהם.

All your base are belong to us, bitch!

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#24   פורסם: 04.01, 17:23

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
חחח רונן, עכשיו אתה מבין מדוע אנו כל כך שנאנו את מזימת (כן, זו מזימה!) הפצצות השניה? .
אני חושב שמשימת המטבעות הסגולים בגלקסיית הצעצועים עיכבה אותי יותר

ומה שנוח במשימת סילוק הפצצות היא שבמקרה שאתה נפסל, אתה למעשה חוזר לאותה נקודת מוצא. אתה לא חוזר כמה צעדים אחורה והמשימה לא אורכת זמן רב. לכן לא הייתה מתסכלת מאוד. למשל, יש משימות שארכו דקות ארוכות כדי להצליח אותן.

ציטוט:
נב. גם אותי הצחיק הקטע של לואיג'י. אגב, בלי קשר, אני היחיד שממש נהנה מהשלב של לואיג'י בארץ הצעצועים, ולא ממש התקשה שם?
בדיעבד, הוא לא כזה קשה. הבעיה שלי היא שאני שוכח לנשום ולהירגע, וכשאני בלחץ, אני עושה שטויות ונפסל. אני פשוט דילגתי מעל המשבצות הריקות, כך ווידאתי שהן תישארנה יציבות כשאחזור אליהן אחר כך. וכמובן, איתרתי את המסלול הכי צפוף של מטבעות. לא כזה קשה, אם חושבים על זה.

רונן.

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

F.P

האווטר המגניב של F.P

שואף לשלמות

#25   פורסם: 04.01, 19:13

רונן, אני לא רוצה להשוויץ, אבל עבורי המשימה השניה של הפצצות לקחה קרוב לשעה. ומאחר ושעה > דקות ארוכות, לא משנה מה תגיד לי, המזימה הזו היתה נוראית עבורי.

המשימות של המטבעות הסגולים הן קשות ומתסכל מאוד למות בהן, אבל לפחות יש שם קצת גיוון ויש צורך ביותר מלהיות צלף של 100% במשהו שאתה עושה אותו רק פעמיים במשחק. לא משנה מה יגידו, מכל המשחקים ששחקתי עד היום זה ללא ספק הרגע השנוא עלי, ועד שאני לא אסיים את זה עם לואיג'י, אני לא מוכן להודות שזה לא כזה קטע נורא!

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#26   פורסם: 04.01, 19:15

FP על מה אתה מדבר? לואיג'י המטבעות הסגולים או הפצצות?

מה גם שאם שמת לב, פצצה לפצצה מפוצצת את שתיהן, כך שכל מה שצריך זה קצת להפעיל אסטרטגיה פשוטה.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#27   פורסם: 05.01, 14:33

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
רונן, אני לא רוצה להשוויץ, אבל עבורי המשימה השניה של הפצצות לקחה קרוב לשעה. ומאחר ושעה > דקות ארוכות, לא משנה מה תגיד לי, המזימה הזו היתה נוראית עבורי.
לא הבנת אותי. לא דיברה על המשך שלוקח להצליח משימה, אלא על מידת החזרה אחורה במקרה של פסילה. ושמת לב שבמקרה של פסילה אתה לא מאבד 1UP? זה עוד יתרון גדול שמפחית מהתסכול.

רונן.

F.P

האווטר המגניב של F.P

שואף לשלמות

#28   פורסם: 05.01, 14:54

רונן, הבנתי טוב מאוד את זה, וגם דאגתי להתייחס לזה בפסקה השנייה.

לפחות במשימות של המטבעות הסגולים יש גיוון, במשימה של הפצצות אתה עושה את אותו דבר כל פעם מחדש שאתה לא מצליח, ככה שלמרות שאין הרבה חזרה אחורה, בגלל כמות הפעמים שאתה נאלץ לחזור אחורה החוויה גרועה בהרבה.

אגב, אני לא יודע מה איתך, אבל אני מתתי רק פעם אחת במשימות "הנורמליות" של איסוף מטבעות סגולים (בעולם המדבר), ואני חושב שלחזור אחורה 2 דקות במשימות על הזמן זה לא כזה נורא כי זו כל פעם חוויה מהנה, ולא חוויה סטטית שאתה רק מחכה שתגמר אם פיקששת בהתחלה.

מודל לחיקוי

#29   פורסם: 05.01, 20:48

פ.פ. אני מצטרף לקריאה שלך נגד הפצצות.
זה ממש גועל נפש! ולחשוב שאני עוד צריך לעשות את זה עם לואיג'י..

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#30   פורסם: 05.01, 21:32

מאגנה, הא? איך כבר הגעת ללואיג'י, לא קיבלת את המשחק השבוע?

אני לא מסכים, הפצצות זה דווקא אחלה אתגר בעיניי.

1  2  3
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames