מאז HL המשפט "למרות שזה FPS" לא מתקבל על הדעת. VALVE הוכיחו את זה עם המשחק הראשון וחיזקו את הטענה עם המשחק השני - משחקי FPS (לינאריים, יש לאמר) הם דרך מצוינת לספר סיפור. ביושוק הוא דוגמא נהדרת לעניין. אפילו היילו 3 הוא דוגמא מצוינת לעניין. ללא קשר לדעתי על הסיפור, מדובר בסיפור בעל קנה מידה אדיר. כמות התוכן שאפשר להעביר בFPS היא אדירה. בזכות היכולת להעביר כמות גדולה של תוכן (אם עיצוב המשחק נכון) ולגרום לשחקן להרגיש שהוא הגיבור של הסיפור (למרות שההיתי מאוד שמח לראות משחק עם סיפור טוב בו לא משחקים את הגיבור), הז'אנר של FPS לינאריים הוא פשוט מאוד מושלם בשביל להעביר סיפור. הדבר היחיד שמגביל את העניין הוא היצירתיות של המפתחים והכישרון שלהם.
אני מסכים איתך לחלוטין. המשפט שלי בא בתגובה לציטוט "לדעתי במשחק כמו זלדה וfps לא ממש יש צורך להמון חומר עלילתי". אולי הייתי צריך להדגיש שהוא סרקסטי, כי משחקי FPS כבר שנים מספרים סיפורים מעולים. אנשים פשוט עדיין תקועים בגישה של "דום" ו"יש המון מפלצות. לך תהרוג אותם. סוף".
ואני רק עם 80 כוכבים! אני צריך להתאמן יותר נכראה. אני לא רוצה להגיע למסך האחרון עם באסזר בלי 120 כוכבים. האם נכונה השמועה כשאר אתם מסיימים את המשחק עם לואג'י ומריו יש שלב בונוס לכוכב ה241?
כהראה אני גם יצתרך עזרה בלמצוא כוכבים נעלמים, אני לא יודע איפה כולם נמצאים. אני חושש שאני אשבר ואצתרך למצוא עזרה ברשת. אולי איזה FAQ נחמד, רק משהו שיסביר לי כמה דברים וטיפים.
ואני רק עם 80 כוכבים! אני צריך להתאמן יותר נכראה. אני לא רוצה להגיע למסך האחרון עם באסזר בלי 120 כוכבים. האם נכונה השמועה כשאר אתם מסיימים את המשחק עם לואג'י ומריו יש שלב בונוס לכוכב ה241?
כהראה אני גם יצתרך עזרה בלמצוא כוכבים נעלמים, אני לא יודע איפה כולם נמצאים. אני חושש שאני אשבר ואצתרך למצוא עזרה ברשת. אולי איזה FAQ נחמד, רק משהו שיסביר לי כמה דברים וטיפים.
אם כבר אני בדיון הזה אני אשאל שאלה,
בדיוק הצלתי את לואיג'י, וכשאני מדבר איתו בObservatory הוא אומר לי ששכחתי לגלות כוכב אחד בגלקסיית Good Egg. כבר מצאתי שם 4 כוכבים, אחד מהם הוא של הלומה הרעב, יש למישהו מושג איך אני מוצא את זה שפספסתי?
נ.ב.: אני מדבר על ה power star ולא על כוכב ממש (planet).
אם כבר אני בדיון הזה אני אשאל שאלה,
בדיוק הצלתי את לואיג'י, וכשאני מדבר איתו בObservatory הוא אומר לי ששכחתי לגלות כוכב אחד בגלקסיית Good Egg. כבר מצאתי שם 4 כוכבים, אחד מהם הוא של הלומה הרעב, יש למישהו מושג איך אני מוצא את זה שפספסתי?
נ.ב.: אני מדבר על ה power star ולא על כוכב ממש (planet).
אה כן..
הוא לא נסתר. עזוב אותו לבינתיים. יודיעו לך מתי הוא יהיה שם..
לא רוצה למסור ספויילרים אם אפשר לקרוא לזה ספויילרים :X
א) אי אפשר להגיע ל-120 כוכבים לפני שמביסים את באוזר, כי רק אחריו נפתחים ה-20 האחרונים.
אז בעצם אני כבר יכול להכנס לשלב האחרון עם באוזר - הזה שצריך 60 כוכבים בשבילו - ואז לחזור לשחק עם מריו עד שאני מגיע ל120 כוכבים, באמת גם לא הבנתי איפה הם יכולים להיות כאשר אני רואה שלא נשאר לי יותר מדי כוכבים לאסוף שהם אפורים.
בנוסף ראיתי שני דברים מגניבים:
האחד זה easter egg חמוד - אם מסיימים עם 120 כוכבים ויש לך 9999 סטאר ביטס במסך של הobservatory אז כל הקוקסים הופכים להיות מלונים.
השני (למי שכבר גמר או לא אכפת לו מספויילרים) - איזה יפני אחד נתן ריצה של כל ה120 כוכבים בפחות מ8 שעות בלינק http://www.youtube.com/user/MOKURENN91
קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
כן, אני הבנתי את זה, אבל זה מטעה, כי מדובר באותם כוכבים, ולא ב-242 כוכבים שונים. את הכוכב ה-121 ניתן לאסוף לאחר שאוספים שוב את אותם הכוכבים, אבל זה לא אומר שיש 242 כוכבים במשחק!!
הוא הרבה יותר קל משמעותית.
64 זה משחק שלא מתחנף לקזואלרים.
אתה צריך שם שליטה מלאה בכל סוגי הקפיצות, ולקרוא כל שלט אפשרי בדרך בשביל לשפר את הטקטיקות שלך.
שליטה מלאה בקפיצת פרסה, קפיצה משולשת, זינוק dash , קפיצה רחוקה, סלטה אחורה וקפיצה צידית הם הצעד הראשון בדרך ללהשיג את 10 הכוכבים הראשונים.
שלבים כמו שלב החדר הסודי במרפסת בעולם הרוחות דורש ממך גם להגיע למקומות שלא ידעת שקיימים.
והם אומרים שהם שיכללו את הנוסחא בסאנשיין.
בועז: "..וגם אם לא יקנו את אותו מספר משחקים שמורידים אלא הרבה פות עדיין יהיה מדובר בהרבה מאוד כסף.."
זה כנראה תלוי. אני לא יודע עם להגדיר אותי שחקן ק'זואל או הרדקור. אני כנראה נוטה להארדקור אבל מעט פחות. עקב שאני ושלט במשחקים כגון COD4 וhitman (לדוגמא למשחקים שמוגדרים הארדקור) ובכל זאת את ה15 הכוכבים האחרונים אני עדיין לא הצלחתי להשיג והם קשים בשבילי. אבל יתכן בגלל שלא שיחקתי יותר מדי במריו 64 ובכלל לא בסאנשיין הם יותר קשים לי מאשר למי שכבר בקיא במשחקים הקודמים.
קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
סאנשיין זה רצח, בעיקר בגלל המטבעות הכחולים והשיינים של 100 מטבעות, אני נטשתי אותו באמצע עם 114 שיינים, כי לא היה לי כוח להתחיל לשבת עם צ'קליסט של מטבעות כחולים, וזה כל מה שנשאר לי.
64 עדיין לא יצא לי לשחק כמו שצריך, אני עוד אשחק אותו לדיאס יום אחד.
טוב, את סאנשיין לא טרחתי לסיים וכנראה גם שכחתי כמה שהוא קשה, אבל לדעתי מריו גלקסי קשה יותר ממריו 64 שבו נפסלתי הרבה פחות מאשר במריו גלקסי. זו לפחות ההתנסות שלי.
אם כבר 121 כוכבים , אחרי שתקחו את כל ה-121 עם מריו ולואיג'י , תוכלו לראות במסך הראשי (לפני שטוענים את המשחק השמור) את כמות הפעמים שמתתם עם מריו ולואיג'י במשחק.