[פרוייקט קהילתי] פיתוח משחק תפקידים ממוחשב! - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: [פרוייקט קהילתי] פיתוח משחק תפקידים ממוחשב!
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של זאוס השני

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 08.03, 08:17

Target [פרוייקט קהילתי] פיתוח משחק תפקידים ממוחשב!

אוקיי...יש לי רעיון לפרוייקט קהילתי נהדר, וכמו שוודאי הבנתם מהכותרת, הרעיון הוא פיתוח משחק קהילתי. כמובן, שהמשחק יהיה משחק תפקידים. למה פה ולא בפורום פיתוח? זה כי פורום פיתוח מת.

יש כמה אפשרויות למשחק שנפתח. זה יכול להיות מוד למשק תפקידים קיים, או משחק תפקידים חדש לגמרי, עבודה יותר קשה אך הרבה יותר מספקת (כמובן שאנו לא נגיע לגרפיקה טובה כלל במקרה זה, והמטרה תהיה משחקיות מהנה וכייפית של תפקידים, ועלילה מדהימה).

כעיקרון, כל קהילת הפורום יכולה לעזור, וכל אחד יקבל את הקרדיט המגיע לו, אבל דרושים לנו כמה תפקידים מרכזיים (בכל התפקידים ברבים רצוי שניים, אך אפשר גם באחד):

מנהל פרוייקט [יפקח על הפרוייקט ויחלק את התפקידים, וגם יעזור ברוב הדברים]-זה יהיה בנתיים אני (ורצוי שאחד ממנהלי הפורום יצתרף אלי).

מתכנת\מומחה בתוכנת פיתוח [צריך לדעת להשתמש בתוכנת פיתוח כגון פלאש או תוכנות אחרות]-

מעצבים [ידע רב בפוטושופ, רצוי ציור ברמה גבוהה]-

תסריטאים [יכתבו את העלילה למשחק, תפקיד חשוב ביותר, אך צריך להיות בעל רמת כתיבה ודמיון גבוהה]-

על פיתוח המשחקיות (רעיונות המשחק) כל מי שירצה יעזור, עד שנגיע לרעיון משחקיות שיעבוד טוב לעלילה.

כל אחד יכול להציע מועמדות פה בנושא, אך לא להציע להיות תסריטאי שהדבר היחיד שכתבת עליו זה ספר המשך לאליעזר ובגזר, ולא לנסות להיות אחד מהמומחים בתוכנת פיתוח שאתה לא מבין בשיט באף תוכנה, ולא יודע אנגלית מצויין.

עכשיו, מי שרוצה יכול לזרוק לאוויר רעיונות של משחק תפקידים, אך רק בצורת קונספקט כמו הצורה הבאה, באדום מופיעות גם דוגמאות:

[IMG]file:///I:/DOCUME%7E1/DanSig/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///I:/DOCUME%7E1/DanSig/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
  • שם המשחק
לא חשוב כרגע
  • תקציר
במקום לשחק את האביר\הקוסם אשר מחסל את המפלצת, הפעם אתה תשחק את המפלצת אשר מנסה לחסל את האבירים, להשיג אוצר ולשמור עליו מכל משמר!
  • סוג משחק
המשחק יהיה משחק פעולה תפקידים (האק אנד סלאש)

בעולם פנטזיה.
  • פלטפורמה
פלאש.
  • מצבי משחק
המשחק מיועד לשחקן יחיד בלבד, ולא מציע אפשרות מולטיפלייר
  • השחקן
השחקן משחק מפלצת מאיימת אשר מנסה לחסל את האבירים וחבורות הגיבורים אשר מנסים להרגה , ואוספת אוצר עליו היא שומרת מכל משמר.
  • מטרת המשחק
מטרת המשחק המשחק היא להשיג כמה שיותר אוצרות ולחסל כמה שיותר גיבורים ואבירים.
  • נקודת מבט נעבוד עליו אחר כך
  • עולם המשחק
המשחק יתרחש בעולם פנטזיה היכול להשתמש בעולמות מערכה של מבוכים ודרקונים למען יצירת הגיבורים שהם האוייבים, או המפלצת שהיא בעצם השחקן. אך בכל מקרה בעולם פנטזיה.
  • עלילה
העלילה מתייחסת אל המפלצת אשר מגנה על אוצרה מפני הגיבורים הבאים לחסלה ולקחת את האוצר. לאחר שהמפלצת הורגת את הגיבורים, היא גם לוקחת את האוצרות שהיו להם, וכך צוברת אוצר לבייתה\מעורתה\מקום משכנה.
  • אתגרים במשחק
הגיבורים הבאים לחסל את המפלצת, דמותנו, מגיעים ברמת קושי עולה ובכמויות עולות. ככל שהמשחק מתקדם יהיה יותר קשה לחסל את האוייבים.

עוד אפשרויות:
המשחק יהיה פעולה RPG כך שהמפלצת גם תעלה רמות ותזכה בXP ותקבל סקילים ויכולות עם כל עליית רמה, נשקים חדשים וכו'...

זאת הייתה רק דוגמא משום שיהיה קשה לפתח קונספקט כזה למשחק עם רמה עלילתית גבוהה (המטרה הסופית שלנו).

אז קדימה, בואו נפתח משחק!!!

גם אני מפתח משחקים צעיר ושאפתני. לפרוייקט הנוכחי שלי!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של sten101

מנהל פורום תפקידים ממוחשבים

#2   פורסם: 08.03, 08:58

אוקיי, אני אעבור על ההודעה נקודה נקודה.

זאוס השני
ציטוט:
צפה בהודעה
אוקיי...יש לי רעיון לפרוייקט קהילתי נהדר, וכמו שוודאי הבנתם מהכותרת, הרעיון הוא פיתוח משחק קהילתי. כמובן, שהמשחק יהיה משחק תפקידים. למה פה ולא בפורום פיתוח? זה כי פורום פיתוח מת.
עד כמה שידוע לי בפורום פיתוח יש עדיין כמה אנשים שמבינים בעניין, רק צריך לפנות אליהם בהודעה גדולה, בנושא או משהו כדי שיעזרו.

יש כמה אפשרויות למשחק שנפתח. זה יכול להיות מוד למשק תפקידים קיים, או משחק תפקידים חדש לגמרי, עבודה יותר קשה אך הרבה יותר מספקת (כמובן שאנו לא נגיע לגרפיקה טובה כלל במקרה זה, והמטרה תהיה משחקיות מהנה וכייפית של תפקידים, ועלילה מדהימה).
בעיקרון אפשר לעשות מוד לאובליביון או משהו, אבל עורך המודים של הוויצ'ר אמור לצאת מתישהו, ויש גם RPG MAKER, האפשרויות בלתי מוגבלות, אבל צריכים מישהו שיודע להשתמש בתוכונות האלה. בקהילה יש כמה אנשים שיודעים להשתמש בעורך של אובליביון, ואולי יש פה מישהו שיודע להשתמש ב-RPG MAKER
כעיקרון, כל קהילת הפורום יכולה לעזור, וכל אחד יקבל את הקרדיט המגיע לו, אבל דרושים לנו כמה תפקידים מרכזיים (בכל התפקידים ברבים רצוי שניים, אך אפשר גם באחד):
אתה לא חושב שמוקדם לחלק תפקידים אם בקושי ראינו את כל תגובת הקהילה לזה?

מנהל פרוייקט [יפקח על הפרוייקט ויחלק את התפקידים, וגם יעזור ברוב הדברים]-זה יהיה בנתיים אני (ורצוי שאחד ממנהלי הפורום יצטרף אלי).
אולי סהר, או דניס, אני לא האיש המתאים לתפקיד, לדעתי.
מתכנת\מומחה בתוכנת פיתוח [צריך לדעת להשתמש בתוכנת פיתוח כגון פלאש או תוכנות אחרות]-
פנה למישהו מפורום פיתוח (מישהו שהגיב שמה ונשמע כבעל ניסיון, לווא דווקא לפתוח נושא חדש ולבקש שם.)
פורום עיצוב. הפורום פעיל מאד וכולם שם מעולים, כמו כן סהר יודע קצת, וגם אני.
תסריטאים [יכתבו את העלילה למשחק, תפקיד חשוב ביותר, אך צריך להיות בעל רמת כתיבה ודמיון גבוהה]-
אני לא יודע כמה אני מתאים לתפקיד הזה, אבל לדעתי יש לי את מה שצריך, אני כתבתי דברים, וברמה גבוה, אבל אני לא בטוח עד כמה שאני אצליח לעשות את זה במשחק, בכל מקרה, אני אמשיך לעקוב.
על פיתוח המשחקיות (רעיונות המשחק) כל מי שירצה יעזור, עד שנגיע לרעיון משחקיות שיעבוד טוב לעלילה.

כל אחד יכול להציע מועמדות פה בנושא, אך לא להציע להיות תסריטאי שהדבר היחיד שכתבת עליו זה ספר המשך לאליעזר ובגזר, ולא לנסות להיות אחד מהמומחים בתוכנת פיתוח שאתה לא מבין בשיט באף תוכנה, ולא יודע אנגלית מצויין.

עכשיו, מי שרוצה יכול לזרוק לאוויר רעיונות של משחק תפקידים, אך רק בצורת קונספקט כמו הצורה הבאה, באדום מופיעות גם דוגמאות:

[IMG]file:///I:/DOCUME%7E1/DanSig/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///I:/DOCUME%7E1/DanSig/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
כשאתה מעלה תמונה לאתר , אתה קודם צריך להעלות אותה לשרת תמונות, ורק אז לשים את הכתובת פה, אחרת אני לא יכול לראות אותה.
  • שם המשחק
לא חשוב כרגע
  • תקציר
במקום לשחק את האביר\הקוסם אשר מחסל את המפלצת, הפעם אתה תשחק את המפלצת אשר מנסה לחסל את האבירים, להשיג אוצר ולשמור עליו מכל משמר!
  • סוג משחק

בעולם פנטזיה.
  • פלטפורמה
פלאש.
  • מצבי משחק
  • השחקן
השחקן משחק מפלצת מאיימת אשר מנסה לחסל את האבירים וחבורות הגיבורים אשר מנסים להרגה , ואוספת אוצר עליו היא שומרת מכל משמר.
  • מטרת המשחק
  • עולם המשחק
המשחק יתרחש בעולם פנטזיה היכול להשתמש בעולמות מערכה של מבוכים ודרקונים למען יצירת הגיבורים שהם האוייבים, או המפלצת שהיא בעצם השחקן. אך בכל מקרה בעולם פנטזיה.
  • עלילה
העלילה מתייחסת אל המפלצת אשר מגנה על אוצרה מפני הגיבורים הבאים לחסלה ולקחת את האוצר. לאחר שהמפלצת הורגת את הגיבורים, היא גם לוקחת את האוצרות שהיו להם, וכך צוברת אוצר לבייתה\מעורתה\מקום משכנה.
  • אתגרים במשחק
הגיבורים הבאים לחסל את המפלצת, דמותנו, מגיעים ברמת קושי עולה ובכמויות עולות. ככל שהמשחק מתקדם יהיה יותר קשה לחסל את האוייבים.

עוד אפשרויות:
המשחק יהיה פעולה RPG כך שהמפלצת גם תעלה רמות ותזכה בXP ותקבל סקילים ויכולות עם כל עליית רמה, נשקים חדשים וכו'...

זאת הייתה רק דוגמא משום שיהיה קשה לפתח קונספקט כזה למשחק עם רמה עלילתית גבוהה (המטרה הסופית שלנו).

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost
;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
From the ashes a fire shall be woken,
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken,
The crownless again shall be king.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#3   פורסם: 08.03, 09:04

אני גם יעשה אותו דבר

עד כמה שידוע לי בפורום פיתוח יש עדיין כמה אנשים שמבינים בעניין, רק צריך לפנות אליהם בהודעה גדולה, בנושא או משהו כדי שיעזרו. יש שם רק נובים תאמין לי

בעיקרון אפשר לעשות מוד לאובליביון או משהו, אבל עורך המודים של הוויצ'ר אמור לצאת מתישהו, ויש גם RPG MAKER, האפשרויות בלתי מוגבלות, אבל צריכים מישהו שיודע להשתמש בתוכונות האלה. בקהילה יש כמה אנשים שיודעים להשתמש בעורך של אובליביון, ואולי יש פה מישהו שיודע להשתמש ב- חיב להיות מישהו כזהRPG MAKER
כעיקרון, כל קהילת הפורום יכולה לעזור, וכל אחד יקבל את הקרדיט המגיע לו
אבל דרושים לנו כמה תפקידים מרכזיים (בכל התפקידים ברבים רצוי שניים, אך אפשר גם באחד):
אתה לא חושב שמוקדם לחלק תפקידים אם בקושי ראינו את כל תגובת הקהילה לזה?
אני רק נותן את התפקידים הדרושים למי שמעוניין
מנהל פרוייקט [יפקח על הפרוייקט ויחלק את התפקידים, וגם יעזור ברוב הדברים]-זה יהיה בנתיים אני (ורצוי שאחד ממנהלי הפורום יצטרף אלי).
אולי סהר, או דניס, אני לא האיש המתאים לתפקיד, לדעתי. חבל
פנה למישהו מפורום פיתוח (מישהו שהגיב שמה ונשמע כבעל ניסיון, לווא דווקא לפתוח נושא חדש ולבקש שם.) אין כאלה
פורום עיצוב. הפורום פעיל מאד וכולם שם מעולים, כמו כן סהר יודע קצת, וגם אני. האמת היא שגם אני לא רע בפוטושופ, אבל רצוי אנשים טובים ממני
אני לא יודע כמה אני מתאים לתפקיד הזה, אבל לדעתי יש לי את מה שצריך, אני כתבתי דברים, וברמה גבוה, אבל אני לא בטוח עד כמה שאני אצליח לעשות את זה במשחק, בכל מקרה, אני אמשיך לעקוב. תנסה. מה כבר יכול לקרות?

כשאתה מעלה תמונה לאתר , אתה קודם צריך להעלות אותה לשרת תמונות, ורק אז לשים את הכתובת פה, אחרת אני לא יכול לראות אותה. לא יודע מאיפה זה הגיע. לא אני שמתי את זה.
  • שם המשחק
לא חשוב כרגע
  • תקציר
  • סוג משחק

בעולם פנטזיה.
  • פלטפורמה
פלאש.
  • מצבי משחק
  • השחקן
  • מטרת המשחק
  • עולם המשחק
  • עלילה
  • אתגרים במשחק

עוד אפשרויות:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DarkDruid

מודל לחיקוי

#4   פורסם: 08.03, 09:55

טוב, רק שתדעו שלפתח משחק זה ממש לא משחק ילדים כמו שאתם חושבים, וזה ממש קשה.
אם אני לא טועה דניס פיתח מודים למורווינד, אז אם אנחנו רוצים לעשות משהו לאובלי אני חושב שיש לנו קצת התחלה.
אני בכיף הייתי כותב, אני חושב שאני ממש מתאים.
החברה בפורום עיצוב יכולים גם לעזור אם אנחנו לא עושים לאובלי.
אני אישית יודע פלאש, אבל לא סקריפטינג.

!Youre just jealos because the Voices only talk to me

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Xombie

#5   פורסם: 08.03, 17:52

כמו שיואב ציין, כן, פיתחתי מודים לMorrowind לחוד וגם היה לנו פרויקט קהילתי בגיימר שהתחלתי בשם Arcane Horizons, שהיה הרחבה בלתי רשמית למורווינד. מבחינה עלילתית אני ועוד בנאדם אחד עבדנו על הרקע להרבה מאוד דברים, כמו גילדות חדשות, קווסטים משניים וראשיים, בנוסף טקסטים למיניהם שמופיעים כדיאולוגים במשחק עצמו. לפרוייקט עצמו היו הרבה שאיפות להיות מוצלח ומעניין, לצערי הוא נפל וחזר כמה פעמים עד שלבסוף נסגר סופית. הוא נסגר בגלל שלל סיבות, אבל המרכזיות בהן היו: חוסר אנשים שיעבדו על הקטע הטכני (תיכנות, סקינים למיניהם ועוד...) וגם בגלל שחלק עיבדו עניין בפיתוח, אבל אלה שנשארו ותרמו נהנו מאוד לפי מה שאני יודע, גם אני קיבלתי חוויה יוצאת מן הכלל. נכון במקומות מסויימים זה היה מתסכל (החל מקריסות של הCS ועד ניסיון לתפוס אנשים שעובדים על דברים שונים) ורצית לזרוק הכל לכל הרוחות, אבל כשאתה רואה את הדרך שעשית וזה בהחלט גורם לך לרצות להמשיך.

כמו שבנוסף יואב אמר, פיתוח משחק תפקידים ממוחשב או כל משחק מחשב אחר גם אם הוא לא נראה כמו Gears Of War ונשמע כמו Oblivion זאת עבודה מתסכלת, ארוכה וקשה.
למזלנו פיתוח מודים למשחקים קיימים, זה הרבה יותר פשוט מכיוון שיש לנו כבר כלים לעריכת עולם המשחק, מה שחסר זה תוספות אחרות שאנחנו מביאים למשחק, לא רק מבחינת עלילה חדשה וקווסטים אחרים, אלא סוגים שונים של: שריונות, מגנים, שיקויים, קסמים, חרבות וכו'... אנימציות חדשות, יצירת קלאסים חדשים, מקצועות (למשל: חוטב עצים, דייג, טבח), הרשימה עוד ארוכה. אבל נראה לי שהבנתם את הקונספט פחות או יותר.

מה אני לא מציע? לא לפתח משחק מבוסס פלאש, במיוחד לא תפקידים. בגלל כמה סיבות. אבל הסיבה העיקרית היא שאי אפשר ליצור עומק מספק במשחק פלאש.

מה אני כן מציע! לפתח מוד/הרחבה בלתי רשמית למשחק The Elder Scrolls IV: Oblivion.
יש בו עומק, ויש אפשרויות מאוד מגוונות לפיתוח מודים.

מה אפשר לעשות במוד/הרחבה לOblivion? אפשר ליצור עוד אזורים נוספים לCyrodiil ולקשר את זה איכשהו לסיפור/עלילה מעניינת, בנוסף להוסיף קווסטים ראשיים, צדיים, ציוד חדש, שינוי מראה הדמויות, אפילו דיבוב מלא לכל הדיאולוגים החדשים, הוספת Mounts חדשים, שריונות חדשים לסוסים, אפילו אולי Mount Combat. גזעים חדשים (לדוגמא, קלאן ערפדים שאיכשהו יתקשר לעולם Elder Scrolls), אפקטים, ועוד ועוד ועוד...
אני אישית מציע שאם כבר עושים משהו לא משנה מה, אם זה גזעים חדשים או עלילה חדשה, לעשו ת ככה שיהיה איזה קשר לעולם המשחק ולLore ולא סתם שזורקים באוויר מתוך שעמום.

אז מה צריך? אנשים עם ידע שצריכים לתרום ולהשקיע מזמנם הפנוי.

באילו תחומים?

1) פוטושוט, יצירת סקינים/טקסטורות חדשות לציוד, חפצים ודמויות למיניהם.
2) ידע טוב בתוכנת 3D כלשהי כמו: Maya, 3D Studio Max, ZBrush... על מנת ליצור דמויות/גזעים חדשים שלא הופיעו במשחק המקורי, ציוד, חפצים וכו'...*מומלץ ביותר*
3) אנשים שמוכנים לתרום את קולותיהם/קולותיהן למשחק - חובה לדבר באנגלית מצויין ללא איזה מבטא מוזר. זה משני, לא חובה.
4) תסריטאים שמוכנים לפתח עלילה רצינית החל מהקווסט הראשי ועד לקווסטים הצדיים/משניים.
5) כתיבת סיפורים דימיוניים וLore שמתקשר איכשהו למוד/לעולם המשחק עצמו.
6) בניית/עיצוב פני השטח, כגון איים, אזורים נוספים והוספת צמחייה, חיות, מפלצות (אם יש צורך), תיבות עם אוצרות וכו'...
7) בניית/עיצוב מבוכים (Dungeons), בין אם הם אקראיים או קשורים איכשהו עלילתית, עיצוב כולל: תיבות, מלכודות, מפלצות, חפצים, חדרים ומערות נסתרות...
8) אנשים שיעבדו על האתר להרחבה, בין אם בשרת פרטי או אפילו אם ויגיימס יספקו לנו איזשהו סוג של Hosting. עיצוב, ותיכנות האתר. *מומלץ*
9) סקריפטרים (כל דבר שהדמות עושה, הולכת, אוכלת, מסתובבת, צדה, פוגשת את השחקן, תוקפת אותו, גונבת ממנו או כל דבר אחר שקשור למתרחש בעולם המשחק, החל מניסיון לשדוד את הדמות שלך ועד חומות שנופלות - הכל אחראים סקריפטרים).

תנאי קבלה?

-אנגלית ברמה גבוהה (תלוי בתפקיד בפרויקט)
-את המשחק המקורי Oblivion עם CS (אולי אפילו נצטרך את ההרחבות, אבל זה כרגע בסימן שאלה).
-רצון, נכונות ומוטיבציה לתרום ולהשקיע מהזמן הפנוי לפרויקט כל שבוע.

זהו, אני מניח.

אני אישית יכול לעזור בתפקידים הבאים בפרויקט: מנהל פרויקט, סקריפטר (אני אצטרך להתעדכן בסקריפטים ובפקודות החדשות של העורך של Oblivion, בגלל שנוספו הרבה דברים לעומת Morrowind), תרומת קול לדמויות (Voice Overs), תסריטאי: עלילה, קווסטים, דיאולוגים.
זה העיקרי במה שאני יכול לתרום.
אם יאפשר הזמן אז גם בעיצוב/בניית פני השטח ומבוכים.
אם עוד מישהו מהמנהלים רוצה לקחת חלק בתפקידים אשמח ביותר, אפילו לוותר לאותו הבנאדם על תפקיד מנהל הפרוייקט. אין שום בעיה עם זה.

מבחינת רעיונות לעלילה, אפשר לעשות המון.

נכון הרגשתם שלהיות ערפד מרגיש די ריק? אפשר לפתח עיר רפאים שבא הערפדים מסתתרים וחיים בסתר בבתים וכנסיות נטושות של אלים שנשכחו בצלי הזמן, בלילה יוצאים לצוד אנשים וביום מסתתרים בחכשה, אפשר להוסיף אפילו עיר תת קרקעית עם מערכת מנהרות סודית. להוסיף היררכיה ומעמדות, קווסט ראשי, קווסטים צדיים, הרבה דמויות מגוונות, חפצים, ציוד, יכולות על אנושיות חדשות ועוד...

או כל דבר אחר מעניין שעולה לכם לראש. תציעו רעיינות. ונדבר עליהם פה.

דוגמא מהגילדות שפיתחנו במהלך Arcane Horizons
Now, do you feel scope?
אם אין אנשים רציניים שיודעים איך דברים נעשים, הפרוייקט לא יגיע רחוק, מניסיון.
מוד רציני ומושקע לוקח זמן ואנשים, מוד פשוט אני יוצר לך בשעה.

Sonami Gro-Balgon - Orcs
-------------------------
This ancient Orc guild was founded in memory of the great Sonami, the most horrifying orc ever to be seen. It's founder, Orag Bal-Balgon, is the last of the Balgon family, a direct descendant of the great Sonami. He is the guild master, and the most powerful warior the land has ever known. No one knows where he came from, but one piece of evidence implies he was found somewhere around Dagon-Fel, weak as the weakest scrib. Some say they saw a little human girl taking him under her custody. Some say he just emerged from a rock, blasting it like it was glass. The origin isn't certain, but the guild's future is clear- it is headed for a new age of orcs.

The guild's required attributes are:
-Strength
-Endurance

The guild's required skills are:
-Heavy/Medium Armor
-Weapon (not short or staves)

Ranks:
- Trainee
-- Fighter
--- Advanced Warrior
---- Combat Master
----- High Groger
---*--- New Age Ondur

Mobile Hustlers - Nomads
-----------------------
The Red Guard Erdoni Hunaka, the guild master, was the first nomad to safely surround morrowind on foot. After his journey, Hunaka decided to gather some of his followers and establish a guild. He made the guild for all the adventurers who seek knowledge on the terrain, and are not so keen on fighting. The guild has no relegious coneections, and is recruiting any race.
Because of Hunaka's respect for artifacts, he despise thieves. He wishes to clean the land of them, and to make it safe for traders to walk around with their goods unguarded.

-Speed
-Agility

-Athletics
-Light Armor

Ranks:
- Traveler
-- Mobiler
--- Soran Domrer
---- High Drafter
----- Elite Progresser
---*--- Guiding Roamer

Vampiric Impulse - Vampires
----------------------------
After rejected all over Morrowind, the vampire Rakanishu (previously known as Anuma Rosalin) decided to move north and impose a new order. Order of darkness, order of vampiric justice. No one really knows where the Vampiric Impulse is located, but some say they saw bat-like creatures flying around at nights, just west of Seyda Neen. Rakanishu is very suspicious at new vampires, especially Elvish ones. He swore an oath to protect and give shelter to vampires from all over the land, and to eliminate the human threat (or to ensalve it).

-Intelligence
-Speed

-Destruction/Alteration/Illusion/Mysticism
-Hand To Hand

Ranks:
- Bat
-- Night Ringe
--- Shadow Gust
---- Embosser
----- Rejack Lord
------ High Ponous
---*--- Master Roxor

Silver Dove - Elves
--------------------
This guild, or better named "cult", is known throughout morrowind as the most peaceful guild of all. It's memebers are carefully picked and filter, and only those who are truely pure hearted are allowed in it. It's founder, the high elf Durimic Divilas, was torn because of the war between the big houses of morrowind and has decided to act on behalf of the citizens that were harmed in any way during that war. He recruited many healers and prists to his srvice. He respect all races, and is willing to open his doors to all those who seek peace and quiet. Nevertheless, he preferres his own people, the Elves, over all other races.

-Intelligence
-Personality

-Enchant/Conjuration/Restoration
-Speechcraft
-Alchemy

Ranks:
- Aspired
-- Mu'har Dur
--- Molding Rond
---- Inhaler
----- Rockus Mulan
------ Angeled Dove
------- High Nerodar
---*--- White Divine

In Life Two Things Are Certain, You Live And You Die
But For Some, Death Is Only The Beginning
פורום משחקי תפקידים ממוחשבים
, הצטרף לקהילה!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של sten101

#6   פורסם: 08.03, 20:05

Xombie
ציטוט:
צפה בהודעה

באילו תחומים?

אני לא ממש טוב בפוטושופ.
2) ידע טוב בתוכנת 3D כלשהי כמו: Maya, 3D Studio Max, ZBrush... על מנת ליצור דמויות/גזעים חדשים שלא הופיעו במשחק המקורי, ציוד, חפצים וכו'...*מומלץ ביותר*
גם לא, לצערי.
3) אנשים שמוכנים לתרום את קולותיהם/קולותיהן למשחק - חובה לדבר באנגלית מצויין ללא איזה מבטא מוזר. זה משני, לא חובה.
נשמע נחמד, ואני רוצה לעשות את זה, רק לא בטוח אם הקול שלי מתאים. (מבחינת טון)
4) תסריטאים שמוכנים לפתח עלילה רצינית החל מהקווסט הראשי ועד לקווסטים הצדיים/משניים.
גם מתאים לי.
אה, כן, אבל אם קצת עזרה.
6) בניית/עיצוב פני השטח, כגון איים, אזורים נוספים והוספת צמחייה, חיות, מפלצות (אם יש צורך), תיבות עם אוצרות וכו'...
לא
7) בניית/עיצוב מבוכים (Dungeons), בין אם הם אקראיים או קשורים איכשהו עלילתית, עיצוב כולל: תיבות, מלכודות, מפלצות, חפצים, חדרים ומערות נסתרות...
לא מעבר לשלב השרטוט.
8) אנשים שיעבדו על האתר להרחבה, בין אם בשרת פרטי או אפילו אם ויגיימס יספקו לנו איזשהו סוג של Hosting. עיצוב, ותיכנות האתר. *מומלץ*
לא אני.
9) סקריפטרים (כל דבר שהדמות עושה, הולכת, אוכלת, מסתובבת, צדה, פוגשת את השחקן, תוקפת אותו, גונבת ממנו או כל דבר אחר שקשור למתרחש בעולם המשחק, החל מניסיון לשדוד את הדמות שלך ועד חומות שנופלות - הכל אחראים סקריפטרים).
יואב?

תנאי קבלה?

יש!
-את המשחק המקורי Oblivion עם CS (אולי אפילו נצטרך את ההרחבות, אבל זה כרגע בסימן שאלה).
אין לי הרחבות.
יש!
------- High Nerodar
---*--- White Divine
דניס, שיחקת אותה. נראה אם עוד אנשים מהקהילה רוצים לעשות את זה.
Count Me in!

;

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#7   פורסם: 08.03, 20:27

באילו תחומים?

אני לא יודע, אבל בהחלט ממליץ לשאול בקהילת עיצוב, יש שם מוכשרים ביותר.
עוד פעם, ללכת לבדוק בקהילת עיצוב.
אני מוכן בהחלט, חוץ מזה שאני מבין ויש לי תוכנה וידע בעריכת קולות והקלטות.
אני אעשה זאת בשמחה, אני קראתי כמעט את כל הספרים שנכתבו בתוך המשחקים, אני מכיר את העולם טוב מאוד ויש לי רעיון טוב מאוד לקווסט ראשי למוד.
אני לא ממש מבין בזה, אבל הנה מה שאני חושב: ללכת לפורום בניית משחקים ולבקש סקריפטרים, ואולי גם לפרסם בגיימר
דניס, אני מציע שתדבר עם טימי או פאו על זה
שוב, לפנות לחברה שמבינים ולבקש מהם

תנאי קבלה?

יש
יש עם KOTN
לשמחתי בזמן האחרון יש יותר מדי מזה

זהו, אני מניח.

טוב, דניס, אנו ממנים אותך לראש פרויקט, דבר אולי עם החבר'ה שלמעלה (לא אלוהים, ההנהלה של ויגיימס), ובק שקצת מימון/תמיכה כלשהי.
אם יש אנשים מהפרויקט הקודם שאתה חושב שמתאימים רק תגיד.
אני אלך ואפתח הודעה בפורום פיתוח משחקים ועיצוב.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#8   פורסם: 08.03, 20:52

מצויין- אז יש לנו פרוייקט! אני רק חושב שיהיה כדי שאקנה את אובליוויון...אבל...הוצאה משתלמת לא?

בכל מקרה, Xombie, תוכל להיות ביחד איתי מנהל הפרוייקט, ואני חושב שאני אוכל לשמש גם בתור תסריטאי, ואלי מעצב משני בפוטושופ.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Xombie

#9   פורסם: 08.03, 21:21

אוקיי, עכשיו אני ארחיב על כל מיני נושאים שהזכרתי בתגובה הקודמת שלי.

ברשימת דרושים, אז ככה.

סעיפים 6 ו7, כלומר: בניית/עיצוב פני השטח ובניית/עיצוב מבוכים לא צריך ידע גדול בנושא, זה מתחבר פחות או יותר כמו פאזל (מבוכים) ואז מוסיפים בClick And Drop שאר החפצים, בעניין הסקריפטים אפשר לתת לסקריפטרים לטפל בזה. ככה שהעבודה פה היא בניית מבוכים כמו שהוזכר ולהוסיף להם, מלכודות, חפצים, מפלצות לפי הצורך - דברים ש3D Designers וAnimators מספקים. נכון, זה לוקח התלמדות קצת, אבל זה ממש לא מסובך כמו שחושבים ואני בטוח שרוב האנשים יכולים ללמוד את זה בכמה שעות. כנ"ל לעיצוב פני שטח, טירות, מבנים, כפרים, איים, נהרות ואגמים. כשתשחקו בזה קצת, תקלטו את זה מהר מאוד. אפילו יש מדריכים לזה, אם מישהו מעוניין.

בתנאי הקבלה.

לא חובה הרחבות, זהו דבר משני ביותר שאם בכלל הפרויקט יעלה והפיתוח שלו יתחיל נחליט אם נצטרך את אותן הרחבות. מה שכן נחמד בהרחבות, זה שהם נותנים וריאציות יותר גדולות מכל מיני דברים, נגיד מצמחייה, בניינים ודמויות שאין במשחק המקורי.

כשהזכרתי אתר למוד, אז זהו דבר די שולי שאנחנו לא מתכוונים בזמן הקרוב בכלל לחשוב עליו, כי זה סתם בזבוז אנרגיה, בשביל שנוכל להתרכז בדברים אחרים חשובים יותר.
אז עד שהפרויקט לא יתקדם לפחות לשליש או חצי מהתוצאה הסופית, אין לי טעם ממש לדבר על זה עם פאו או טימי וגם אז לא בטוח שנקבל משהו אם בכלל. אז אנא, אל תשלו את עצמכם.

דבר חשוב להוסיף. בשביל שהפרויקט איכשהו יתחיל ויתקדם בקצב כלשהו צריך לפחות 2 אנשים שיודעים את העבודה טוב בכל אחת מהקטגוריות למעט קטגוריות 3 ו8.
אם לא, קשה לי לראות שהפרויקט הזה יגיע לאנשהו, כי נכון, עכשיו הכל טוב ויפה, מתחילים בפרויקט, יש קצת חבר'ה רציניים אבל זה לא מספיק, כי כשכמה יפרשו בדרך או בקושי ישקיעו זמן בו, המצב יהיה אחרת והפרויקט ימות מהר. אז הנה, עוד כמה נקודות למחשבה.

, הצטרף לקהילה!

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#10   פורסם: 09.03, 14:19

טוב, התחלתי לעבוד על רעיון כללי לקווסט שיוכל להיות בזה, אני אפרסם אותו כשיהיה מוכן.
פתחתי נושאי דרושים בפורום עיצוב ופיתוח משחקים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Woolin

ס.מנהל קהילת עיצוב

#11   פורסם: 09.03, 15:10

*אהמ* פרוייקט פלאש קהילתי שהתחיל בפורום עיצוב והתקדם יפה אבל מחוסר רצינות נסגר ולמרות שכבר נבחר רעיון ונוצרו עיצובים ותמונות הפנטזיה התנפצה והפרוייקט הוקפא *אהמ* ?

אני מציע את עצמי.

פוטושופ - ידע בסיסי, אני לא בטוח לגבי טקסטורות וכו', העניין די מסובך.
3D - בעייה רצינית שהתחלתם מזה, אי אפשר למצוא ממדלים שיסכימו לעבוד שעות ולהזיע רק בשביל משחק שלא נעשה ע"י חברה רצינית ויש סיכוי גבוה מאוד שהעבודה עליו תפסק בקרוב.
קולות - הייתי מציע שהעניין לא יהיה קשור למבטא, אם אתם יודעים לבטא את עצמכם יפה בסגנון ימי הביניים (או, לחילופין, בריטית מתנשאת כזאת aka סרטי הארי פוטר).
תסריטאים - יש לי כתיבה ברמה גבוהה, ודמיון מפותח יחסית. המבחן במתמטיקה עבר, כך שהתפנה לי המון זמן פנוי.
בניית/עיצוב פני השטח - יכול להיות מגניב בטירוף לערוך מפות, יש לי נסיון בתוכנה המוכרת RPG Maker ושם הכנתי יופי של אזורי משחק.
מבוכים - אני מוכן להציע את עצמי ליצירת חפצים ואייקונים שונים לתיבות, מפלצות, חפצים וכו'.
עיצוב האתר - לא ניסיתי יותר מדי, יש לי אחד בסיסי וחמוד שהיה אמור להיות מוצע לתוכנת האנטי-האק של קאונטר סטרייק 'Busted!' אבל פשוט לא היה לי כוח להתעסק עם זה.
סקריפטים - זה לא אני, אני משער שאם תנסו את Potato או CarlJohnson מעיצוב הם יסכימו לנסות.

אנגלית ברמה גבוהה - אני אכנה את האנגלית שלי גבוהה, לצורך העניין.
לא שיחקתי במשחקי RPG רבים בחיי, ולא סיימתי אפילו אחד בשום צורה שהיא. אני יותר ממשוכנע שלהמציא אחד כזה יכול להיות כיפי אפילו יותר מלשחק באחד קיים, כך שעם זה אין לי בעיה.

ס. מנהל קהילת עיצוב.
לכל שאלה או בקשה, Woolin@vgames.com

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#12   פורסם: 09.03, 16:16

Woolin
ציטוט:
צפה בהודעה
*אהמ* פרוייקט פלאש קהילתי שהתחיל בפורום עיצוב והתקדם יפה אבל מחוסר רצינות נסגר ולמרות שכבר נבחר רעיון ונוצרו עיצובים ותמונות הפנטזיה התנפצה והפרוייקט הוקפא *אהמ* ?

אני מציע את עצמי.

פוטושופ - ידע בסיסי, אני לא בטוח לגבי טקסטורות וכו', העניין די מסובך.
3D - בעייה רצינית שהתחלתם מזה, אי אפשר למצוא ממדלים שיסכימו לעבוד שעות ולהזיע רק בשביל משחק שלא נעשה ע"י חברה רצינית ויש סיכוי גבוה מאוד שהעבודה עליו תפסק בקרוב.
קולות - הייתי מציע שהעניין לא יהיה קשור למבטא, אם אתם יודעים לבטא את עצמכם יפה בסגנון ימי הביניים (או, לחילופין, בריטית מתנשאת כזאת aka סרטי הארי פוטר).
תסריטאים - יש לי כתיבה ברמה גבוהה, ודמיון מפותח יחסית. המבחן במתמטיקה עבר, כך שהתפנה לי המון זמן פנוי.
בניית/עיצוב פני השטח - יכול להיות מגניב בטירוף לערוך מפות, יש לי נסיון בתוכנה המוכרת RPG Maker ושם הכנתי יופי של אזורי משחק.
מבוכים - אני מוכן להציע את עצמי ליצירת חפצים ואייקונים שונים לתיבות, מפלצות, חפצים וכו'.
עיצוב האתר - לא ניסיתי יותר מדי, יש לי אחד בסיסי וחמוד שהיה אמור להיות מוצע לתוכנת האנטי-
האק של קאונטר סטרייק 'Busted!' אבל פשוט לא היה לי כוח להתעסק עם זה.
סקריפטים - זה לא אני, אני משער שאם תנסו את Potato או CarlJohnson מעיצוב הם יסכימו לנסות.

אנגלית ברמה גבוהה - אני אכנה את האנגלית שלי גבוהה, לצורך העניין.
לא שיחקתי במשחקי RPG רבים בחיי, ולא סיימתי אפילו אחד בשום צורה שהיא. אני יותר ממשוכנע שלהמציא אחד כזה יכול להיות כיפי אפילו יותר מלשחק באחד קיים, כך שעם זה אין לי בעיה.
כבר סיכמנו שעושים את זה בCS, שזה תכנה ליצירת מודים של אובליויון, אבל אפשר לעבוד גם בלי המשחק הבסיסי לא?

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#13   פורסם: 09.03, 16:35

DarkDruid
ציטוט:
צפה בהודעה
כבר סיכמנו שעושים את זה בCS, שזה תכנה ליצירת מודים של אובליויון, אבל אפשר לעבוד גם בלי המשחק הבסיסי לא?
לפי דעתי אפשר, אבל רצוי מאוד לשחק במשחק, ובגלל זה אני חושב לקנות אותו.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#14   פורסם: 09.03, 17:05

זאוס השני
ציטוט:
צפה בהודעה
לפי דעתי אפשר, אבל רצוי מאוד לשחק במשחק, ובגלל זה אני חושב לקנות אותו.
קנה אם ככה את חבילת האספנים, יותר טוב ויותר זול

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#15   פורסם: 09.03, 20:05

DarkDruid
ציטוט:
צפה בהודעה
קנה אם ככה את חבילת האספנים, יותר טוב ויותר זול
ברור, הרי זה זול בשלושים שקלים חדשים ומצוחצחים למשעי [40 חום] וגם כולל הרחבות.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#16   פורסם: 09.03, 15:44

אוקיי, לפי דעתי, הדבר הראשון שצריך לעשות, זה ליצור עלילה מעניינת.
אמרתי שאני גם יעזור בתסריטאות, אז אני אציג עלילה ביום יומיים הקרובים, ועדיף שכל אחד יתן לפחות רעיון מפורט מעט. ככה שיהיו כמה רעיונות, נוכל לשפץ, לחבר בין הרעיונות הטובים וליצור את הטובה ביותר.

חוץ מזה, לפי דעתי כדאי מאוד שיהיה עץ מסנג'ר שנוכל לעשות שיחות פנימיות בקשר לפרוייקט:

אז...שלי zaoos2@hotmail.com שזה במקרה גם המייל שלי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של fu886

משתמש עצבני

#17   פורסם: 09.03, 17:25

לי יש רעיון למשחק אשר ישלב שילוב של משחק אסטרטגיה עם פעולה. יכול ליכלול בהחלט מוד תפקידים(כוונה: עליית רמה של תפקידים, יכול אפילו מערכה שלמה של תפקידים)

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#18   פורסם: 09.03, 17:31

כעיקרון כבר יש לנו רעיון שאנחנו מתחילים לבצע, אבל תספר את הרעיון, אולי נאהב אותו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של fu886

משתמש עצבני

#19   פורסם: 09.03, 17:51

סבבה.
הרעיון הכללי: בבסיסו יהווה משחק אסטרטגיה אבל עי' מקש אתה יכול להכנס לדמות אשר איתה תלחם(כל דמות) עכשיו אפשר לשלב בזה מוטיבים של מו"מ ואף הרפתקאת מו"מ או RPG.
אבל העיקרון הוא שיהיה לכול שחקן משהוא יעדיף.
כמו כן אתה בוחר בהתחלה סגנון ורמות ושי מלאות אופציות כמו AI, חידות וכו'
רעיון ישן שלי ושל חבר שלי(כיתה א')

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#20   פורסם: 09.03, 18:48

fu886
ציטוט:
צפה בהודעה
סבבה.
הרעיון הכללי: בבסיסו יהווה משחק אסטרטגיה אבל עי' מקש אתה יכול להכנס לדמות אשר איתה תלחם(כל דמות) עכשיו אפשר לשלב בזה מוטיבים של מו"מ ואף הרפתקאת מו"מ או RPG.
אבל העיקרון הוא שיהיה לכול שחקן משהוא יעדיף.
כמו כן אתה בוחר בהתחלה סגנון ורמות ושי מלאות אופציות כמו AI, חידות וכו'
רעיון ישן שלי ושל חבר שלי(כיתה א')
עד כמה שזה נשמע נחמד (את האמת גם לי היה פעם רעיון די דומה לזה), זה יהיה מאוד קשה לביצוע, כך שיותר קל לעבוד בCS.
ראיתי מה שכתבת, ואני חושב שבהחלט נוכל להשתמש בכישורים שלך.
נ.ב. וולין תוסיף את עצמך לדף עבודות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של fu886

משתמש עצבני

#21   פורסם: 09.03, 21:15

אני אישית אוהב יותר SDK כמו של CIV IV אבל אני יסתדר איתו

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של sten101

#22   פורסם: 10.03, 15:22

אל תדאג, ה-CS לא אמורה להיות קשה במיוחד, רק הסקריפטים אמורים להיות מסובכים למדי.

לנושא אחר, למישהו יש רעיון ספציפי? או שנתחיל עם אסופה של תוספות לאובלי שכל אחד זורק רעיון?

;

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של sten101

#23   פורסם: 10.03, 15:56

יכול להיות שיש לך פשוט רעיון מגניב לתוספת למשחק ואתה יכול לשתף אותנו, או שאתה יכול להמליץ לנו לתוכנה ליצירת משחק ויש לך רעיון לעשות בה.

למרות זאת, לא חובה רעיון. (מכל אחד זאת אומרת. )

;

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של sten101

#24   פורסם: 10.03, 16:26

לדעתי כדאי להתחיל בקטן, בתור חבילת תוספות לאובלי, אבל אם יש לך רעיון אחר אשמח לשמוע אותו.

;

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#25   פורסם: 10.03, 16:56

sten101
ציטוט:
צפה בהודעה
לדעתי כדאי להתחיל בקטן, בתור חבילת תוספות לאובלי, אבל אם יש לך רעיון אחר אשמח לשמוע אותו.
זה בדיוק מה שאנחנו עושים לא? חבילת הרחבה לאובליוויון...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Xombie

#26   פורסם: 10.03, 17:56

זאוס השני
ציטוט:
צפה בהודעה
זה בדיוק מה שאנחנו עושים לא? חבילת הרחבה לאובליוויון...
לפחות זה מה שאני חשבתי שעושים. תעדכנו אותי, אולי אני מחמיץ פה משהו.

, הצטרף לקהילה!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של fu886

משתמש עצבני

#27   פורסם: 09.03, 20:01

הרעיון באמת קשה לביצוע, אני וחבר שלי עובדים על הבסיס מעלים כרגע רעיונות למערכות קרב וכו'.
בכל מקרה לא קראתי שזה יהיה פלאש אז לא משנה.
(אני חושב ללמוד בשביל זה VC++ = קריעת תחת אחד גדולה)

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#28   פורסם: 09.03, 20:07

fu886
ציטוט:
צפה בהודעה
הרעיון באמת קשה לביצוע, אני וחבר שלי עובדים על הבסיס מעלים כרגע רעיונות למערכות קרב וכו'.
בכל מקרה לא קראתי שזה יהיה פלאש אז לא משנה.
(אני חושב ללמוד בשביל זה VC++ = קריעת תחת אחד גדולה)
אם לא הבנת זה לא יהיה פלאש, זה יבנה בתכנה CONSTRUCTION SET לאובליויון, כך שיהיה לך הרבה יותר קל.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Woolin

ס.מנהל קהילת עיצוב

#29   פורסם: 10.03, 15:52

חייב להיות קשר ישיר לאובליויון? או שאני סתם לא מבין כלום?

ס. מנהל קהילת עיצוב.
לכל שאלה או בקשה, Woolin@vgames.com

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Xombie

#30   פורסם: 10.03, 16:19

חשבתי שסגרנו שעושים מוד/הרחבה לאובליביון? על איזה תוכנה אחרת ליצירת "משחק" אתם בדיוק מדברים? באובליביון יש רק את הCS וזהו.
לפי מה שאני רואה אין לנו הרבה 3D Artists בקהילות שיש להם ניסיון בזה ויכלו לתרום, אז נוריד את הסעיף הזה לגמרי.
חבר'ה שיודעים לעבוד בפוטושופ מבחינת עיצוב סקינים וטקסטורות יהיה מאוד חיוני, אבל לא חובה. עוד פעם, הכל תלוי בכמה אנשים ירצו להצטרף שיודעים את המלאכה ועשו משהו בעבר עם זה.

שאר הדברים, יהיה אפשר לעשות. אני מניח שכמעט כל מה שצויין על ידי. בתגובה הראשונה שלי בדיון.

ובזאת אני שמח להוסיף תפקיד חדש לפרויקט, Concept Artists. שכולל חבר'ה שיודעים לצייר ברמה טובה, Landscapes, Characters, Items, Dungeons, Buildings וכו'...
לא צריך ידע בפוטושופ או דברים אחרים, פשוט צריך לדעת לצייר ברמה טובה +.
אז למי שיש כישרון לזה, מוזמן בהחלט להצטרף.

מאוחר יותר היום בערב אני אעדכן בקשר לתפקידים, לפרוייקט, לרשימת האנשים שמשתתפים ובאילו קטגוריות ועוד פרטים נוספים. אחרי זה נתחיל להחליט על נושאים שונים לגבי הפרויקט.

Stay tuned!

, הצטרף לקהילה!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

שואף לשלמות

#31   פורסם: 11.03, 15:47

נשמע רעיון מעניין ואני אשמח לקחת בו חלק. טוב שפרסמתם את זה גם בפורום פיתוח משחקים - הוא אולי קצת מת, אבל בגלל זה שמים לב כשיש הודעה חדשה (עברתי פה ולא שמתי לב - בד"כ נושאים בסטיקי מראש לא נצפים).

יש כמה דברים שצריך להבהיר:
- הנקודה הראשונה היא שצריך לבנות מסמך מסודר לפני שמתחילים לעבוד - משהו שיהיה קל לכולם לעבוד מולו במקביל.
- הנקודה השניה היא שצריך להחליט סופית על מה עובדים. האם זה הולך להיות הCS של אובליביון?
- הנקודה השלישית היא שצריך להתחשב מראש במגבלות הסביבה שעובדים איתה. אם עובדים על מוד לאובליביון, אז הוא צריך להיות כלול בעולם המשחק ולהשתלב בסביבה שלו. אפשר גם לבנות את המוד בעולם חיצוני שעוברים אליו עם teleport, אבל אז יש בעיה בגלל שאי אפשר לראות את מפת המשחק במצב הזה.
- הנקודה הרביעית היא שהמוד צריך להיות מותאם למשחק. אם מדובר במוד קטן (ורצוי שיהיה קטן) הוא לא יכול לשנות יותר מידי בחוקים דברים כדי לא לדפוק אנשים שרוצים להמשיך אחר כך לשחק במשחק כרגיל. אם יוצרים משהו יותר גדול אז כבר יש לו זכות קיום עצמאית, אבל זה יהיה יותר קשה אז זה נראה לי פחות מומלץ.

בכל מקרה, אני אשמח לעזור איפה שצריך: כתיבה, עיצוב, סקריפטים. הבעיה היחידה שיש לי כרגע היא מחסור קל בזמן פנוי בשביל ללמוד מספיק לעומק את הCS, אבל אני מניח שזמן תמיד יהיה אפשר לפנות בעתיד.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#32   פורסם: 11.03, 21:01

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
נשמע רעיון מעניין ואני אשמח לקחת בו חלק. טוב שפרסמתם את זה גם בפורום פיתוח משחקים - הוא אולי קצת מת, אבל בגלל זה שמים לב כשיש הודעה חדשה (עברתי פה ולא שמתי לב - בד"כ נושאים בסטיקי מראש לא נצפים).

- הנקודה הראשונה היא שצריך לבנות מסמך מסודר לפני שמתחילים לעבוד - משהו שיהיה קל לכולם לעבוד מולו במקביל.
- הנקודה השניה היא שצריך להחליט סופית על מה עובדים. האם זה הולך להיות הCS של אובליביון?
- הנקודה השלישית היא שצריך להתחשב מראש במגבלות הסביבה שעובדים איתה. אם עובדים על מוד לאובליביון, אז הוא צריך להיות כלול בעולם המשחק ולהשתלב בסביבה שלו. אפשר גם לבנות את המוד בעולם חיצוני שעוברים אליו עם teleport, אבל אז יש בעיה בגלל שאי אפשר לראות את מפת המשחק במצב הזה.
- הנקודה הרביעית היא שהמוד צריך להיות מותאם למשחק. אם מדובר במוד קטן (ורצוי שיהיה קטן) הוא לא יכול לשנות יותר מידי בחוקים דברים כדי לא לדפוק אנשים שרוצים להמשיך אחר כך לשחק במשחק כרגיל. אם יוצרים משהו יותר גדול אז כבר יש לו זכות קיום עצמאית, אבל זה יהיה יותר קשה אז זה נראה לי פחות מומלץ.

בכל מקרה, אני אשמח לעזור איפה שצריך: כתיבה, עיצוב, סקריפטים. הבעיה היחידה שיש לי כרגע היא מחסור קל בזמן פנוי בשביל ללמוד מספיק לעומק את הCS, אבל אני מניח שזמן תמיד יהיה אפשר לפנות בעתיד.

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה

אני שמח שמישהו ראה את המודעה, ואנטי שמח שנענת להצעה.
הוחלט על מוד לאובליויון, אני כרגע כותב רעיון לקווסט, אבל יכול להיות שהוא ארוך מדי ואנחנו רוצים משהו קטן, אבל את זה נראה אחרי שכולם יפרסמו את המודים שלהם.
חשבתי לי, מה עם אנשים שמשתמשים במודים כמו OOO (כמוני לדוגמה), אנחנו הולכים לבנות מוד מותאם למשהו או לרגיל?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Xombie

#33   פורסם: 11.03, 22:09

מותאם למה? למוד אחר? או שאתה מתכוון מותאם לחבילת הרחבה מסויימת?
אני יודע שעדיין לא עדכנתי הרבה דברים, אבל אעשה את זה ביום, יומיים הקרובים. פשוט הייתי עסוק בעבודה (וגם קצת בצבא).

, הצטרף לקהילה!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

שואף לשלמות

#34   פורסם: 12.03, 14:35

כדי להגיע לקהל הרחב ביותר צריך לדעתי מוד שעובד על המשחק הרגיל בלי שום תוספות, אבל שלא יצור התנגשויות עם מודים נפוצים כמו OOO.
אהה, וצריך גם גימיק.
וסיפור טוב.

ואגב, אני ממליץ ליצור בהתחלה מסמך קונספט למוד, כדי שיהיה ברור לכולם על מה ולמה.
אפשר להשתמש בtemplate של ראשי הפרקים ממסמך לדוגמא שכתבתי כבר פעם כאן:
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1014580

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

שואף לשלמות

#35   פורסם: 13.03, 21:48

זה נחמד אבל אני חושב שיש עם זה שתי בעיות:
1) זה יגביל את המוד לשחקנים שסיימו את כל המשחק כבר.
2) אם מדובר בדמויות המקוריות מהגילדות השונות זה אומר שנצטרך להחליף להן את הדיבוב וזה ישמע קצת מוזר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Xombie

#36   פורסם: 14.03, 17:24

לנצל את הCS לבניית עולם אחר שלא קשור עלילתית לאובליביון או לElder Scrolls? אפשרי, אבל אין שום מצב שבעולם שאנחנו נצליח לבנות דבר שאפתני שכזה.

, הצטרף לקהילה!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Xombie

#37   פורסם: 15.03, 14:17

אתם מתארים לעצמכם כמה זמן יקח לשנות שליש מהLore של אובליביון? להשתמש במפלצות, בערים ובחפצים למטרת יצירת עולם אחר? זה צריך לעבור על כך חפץ וחפץ, לשנות שמות של חפצים, ערים, אפילו יצורים שיש להם איזכור קטן אפילו לElder Scrolls.
אחרי זה לשנות דיאולוגים של NPCS, למחוק ספרים שלמים שאיכשהו מתקשרים לעולם.
ועל זה לבנות Lore, סידרת קווסטים ועלילה חדשה שמתרחשת בעולם אחר? תגידו, אתם שפויים?

מה רע בעולם של Elder Scrolls? הוא אחד עולמות הפנטזיה המושקעים, במיוחד בהיותו עולם של משחק ממוחשב.

אם אתם בהחלט רוצים ללכת על הרעיון שזאוס הציע, שיהיה בהצלחה. לא שווה לקרוע את התחת בשביל משהו שתאורתית לא אפשרי בגלל כמות האנשים שיעבדו על דבר כזה והידע היחסית המוגבל שלהם.

, הצטרף לקהילה!

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#38   פורסם: 15.03, 14:24

Xombie
ציטוט:
צפה בהודעה
אתם מתארים לעצמכם כמה זמן יקח לשנות שליש מהLore של אובליביון? להשתמש במפלצות, בערים ובחפצים למטרת יצירת עולם אחר? זה צריך לעבור על כך חפץ וחפץ, לשנות שמות של חפצים, ערים, אפילו יצורים שיש להם איזכור קטן אפילו לElder Scrolls.
ועל זה לבנות Lore, סידרת קווסטים ועלילה חדשה שמתרחשת בעולם אחר? תגידו, אתם שפויים?

מה רע בעולם של Elder Scrolls? הוא אחד עולמות הפנטזיה המושקעים, במיוחד בהיותו עולם של משחק ממוחשב.

אוקיי. השתכנעתי.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#39   פורסם: 15.03, 16:52

Xombie
ציטוט:
צפה בהודעה

אם אתם בהחלט רוצים ללכת על הרעיון שזאוס הציע, שיהיה בהצלחה. לא שווה לקרוע את התחת בשביל משהו שתאורתית לא אפשרי בגלל כמות האנשים שיעבדו על דבר כזה והידע היחסית המוגבל שלהם.
היי, אני אתך פה.
טוב, למשיהו כבר יש משהו שאפשר להתחיל?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Xombie

#40   פורסם: 15.03, 19:36

אני עובד על עלילה מסתורית ואפילה, אבל אני ארשום על זה קצת מאוחר יותר. בנוסף קטע Preview קטן.

, הצטרף לקהילה!

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames