הנושא הרשמי של GEARS 2 כולל תמונות ומידע חדש - Page 3 - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: הנושא הרשמי של GEARS 2 כולל תמונות ומידע חדש
1  2  3  13
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של ori360

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 11.04, 09:56

Asi.P
ציטוט:
צפה בהודעה
באמת שאני לא יכול להבין את כל אלו שיוצאים בעמדות של , היי ! האונליין שלו משעמם ! משחק רגיל ! כאילו מה הדבר שהופך אונליין ללא משעמם בעינכם ? לא יצא לי לשחק זמן רב במשחקי fps רזסיסטנס היה הראשון מזה זמן , ואני מאוד נהנה ממנו . הרבה יותר באונליין מאשר בסינגל . למרות שגם הסינגל שלו הוא חוויה כפית .

בעייני משחק פשוט הוא משחק מהנה . ולא משחק מסורבל שעד שמצליחים לשלוט בו ולהבין מה כל דבר עושה בשטח , יורדת ההנאה ממנו . נכון שאני מדבר קצת באוויר כי לא נסיתי את cod 4 או את גירס והיילו . אבל אני יודע שהם משחקים מצויינים . אני חושב שגם כשאתנסה בהם ואשחק עימם , הם לא יצליחו להשכיח ממני את ההנאה שרזסיסטנס גרם לי .

בקשר לנשקים במשחק , לא יצא לי לראות נשקים יצירתיים כמו ברזסיסטנס במשחקים אחרים ששיחקתי בהם . (אחרי הכל אינסומאניק הם המפתחים) ולכל כלי נשק במשחק קיימים שני מצבי ירי . ביניהם האוגר שמאפשר לך לירות דרך קירות ורשתות לצורך הגנה , הבולז איי המאפשר לירות כדור נצמד אחד לגוף היריב ולאחר מכן כל הכדורים שתירו התבייטו אליו גם אם אתם מכוונים את הנשק לשמים , הארק צ'ארג'ר שמאפשר לחשמל את היריב שלך ולחסלו תוך שתי מכות ואף לגרום זרם חשמלי רציף ולחסל כמה אויבים בבת אחת . וזהו רק שליש מכמות הנשקים הקיימת במשחק .

ובחזרה לנושא , סחטיין על ההשקעה נהנתי לקרוא . נראה בהחלט משחק שלא יתן לי לקום מהספה . לפי כתבתך , וגם כתבה שהעלתי לפני כמה זמן על המנוע , אנחנו הולכים לראות משחק מאוד אפי ומיוחד . התמונות באמת נראות טוב עכשיו אחרי הליטוש . לפעמים אני שואל את עצמי , איך יהיה לי זמן להנות מגירס 2 אם בכלל לא יצא לי להתנסות בקודם ולהנות ממנו ?
למה אתה חשוב שאתה כזה מבין? גם אני לא אלוהים.. ביגלל זה אתה יכול להיכנס לפה וליראות איזה ציון יש למשחק "המדהים" שלך.. ושם גם כתוב הכל על האון-ליין.. גריס הרבה יותר טוב מינו..
ריסנט הוא משחק סביר... לא משהוא גדול כמו gta או גריס... האון-ליין שלו באמת משעם.. ושוב הכל זה יחסית למשחקים אחרים.. ביגלל שלא שיחקתה במשחקים כמו cod 4 אז אתה לא יודע מה זה און-ליין טוב.. ולכן אין לך סכות לדבר..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#62   פורסם: 11.04, 10:03

למה אתה חושב שהוא לא שיחק?

Rodney Foreman: "My son says you're a manipulative bastard."
House: "It's just a pet name. I call him "Dr. Bling

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#63   פורסם: 11.04, 10:10

אני רוצה להגיד, למה לעזאזל הם לא מחדשים כלום במנוע הגראפי? אבל המשחק הזה כל כך יפה כיום שזה פשוט בלתי אפשרי. ID יכולים ללמודהיום רק מ-Epic. פשוט מדהים.

המפה שהראת (עם ההשוואה) זה מהסינגל או שזו מפה שהופיע במולטי והולכת לחזור?

ואורי, אתה באמת לא חכם במיוחד, אני אייחס זאת לגילך הצעיר. מצחיק שאנשים היום רואים משחקים עם ממוצע 86-87 ואומרים שהם רגילים, אין להם פרופורציה. אין ספק שגירס קיבל את ציוניו בכבוד ומגיע לו. ואף שגבוהים משמעותית מאילו של רזיזטנס כל משחק עושה משהו בצורה יותר טובה מהשני בתחום אחר. גירס בחווית האונליין, המנוע הגראפי והגיימפליי ההרבה יותר בוגר. רזיזטנס בחווית הסינגל, היצירתיות והגיוון הגדול.

עצם העובדה שאתר רושם לך בביקורת שהבעייה היחידה שלו ממשחק היא שהמצב ה-COOP לא העותק לאונליין והדמויות לא מספיק אמינות במשחק FPS, מצבך ממש טוב. כמו שאומרים, שאילו יהיו הבעיות שלך בחיים.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 11.04 בשעה 10:14.

הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ori360

נינג'ה בלגי

#64   פורסם: 11.04, 10:15

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
למה אתה חושב שהוא לא שיחק?
כי הוא אמר!!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#65   פורסם: 11.04, 11:42

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אני רוצה להגיד, למה לעזאזל הם לא מחדשים כלום במנוע הגראפי? אבל המשחק הזה כל כך יפה כיום שזה פשוט בלתי אפשרי. ID יכולים ללמודהיום רק מ-Epic. פשוט מדהים.

המפה שהראת (עם ההשוואה) זה מהסינגל או שזו מפה שהופיע במולטי והולכת לחזור?

ואורי, אתה באמת לא חכם במיוחד, אני אייחס זאת לגילך הצעיר. מצחיק שאנשים היום רואים משחקים עם ממוצע 86-87 ואומרים שהם רגילים, אין להם פרופורציה. אין ספק שגירס קיבל את ציוניו בכבוד ומגיע לו. ואף שגבוהים משמעותית מאילו של רזיזטנס כל משחק עושה משהו בצורה יותר טובה מהשני בתחום אחר. גירס בחווית האונליין, המנוע הגראפי והגיימפליי ההרבה יותר בוגר. רזיזטנס בחווית הסינגל, היצירתיות והגיוון הגדול.

עצם העובדה שאתר רושם לך בביקורת שהבעייה היחידה שלו ממשחק היא שהמצב ה-COOP לא העותק לאונליין והדמויות לא מספיק אמינות במשחק FPS, מצבך ממש טוב. כמו שאומרים, שאילו יהיו הבעיות שלך בחיים.
זאת מפת מולטי שנקראת GRIDLOCK.
היא המפה הכי משוחקת אצלנו בפורומים.

אני ממש אוהב אותה, מפה סמטרית ודי גדולה (עבור משחק כמו גירס שהוא מאוד אנטימי) עם בומר בקצה אחד של מרכז המפה, רובה צלפים בקצה השני של מרכז המפה ורימונים באמצע של מרכז המפה.

המצב הזה יוצר תמיד תחרות לנשקים ועשה מן מצב שמזכיר את THE DUST בCS שתמיד יש שני אזורים קבועים ששתי הקבוצות נפגשות לקרב על הנשקים.
במשחק כמו גירס שמבוסס קאברים זה פשוט מושלם.

אף פעם לא שחקת גירס ברשת?
זה הקטע הכי טוב שלו יא פראייר

בו תצטרף אלנו יום אחד לסאשן של שעה, אני בטוח שלא תצטער (אלה אם תנוסר ל2 יותר מדי).

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#66   פורסם: 11.04, 12:01

סתם שאלה ..אורי360.. למה אתה קורא למשחקים ריסנט וגריס? סיבה מיוחדת ?חח

שלי :] tin3D זה הניק שלי בgametrailers

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#67   פורסם: 11.04, 12:20

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
עדכון מצויין, ואחלה עבודת עריכה של התמונות. אני מציע לכולם לקרא שוב ולהתענג על המחזה, זה שווה את זה... (אח"כ לבא לפה ולהזיל ריר על המשחק...)
תודה
אני ממשיך לעדכן גם את הטקסט וגם את התמונות, כבר הוספתי לפני רבע שעה עוד תמונה עם כמה תיקוני תוכן כולל כיתוב (תמונה מהמשחק) כדי שיהיה ברור מה זה אומנות ומה מתוך המשחק עצמו.
אפילו שינית ללוקאסט מלוקס לבקשת יוקי (וכמובן את הקואלישן במקום קאמפני)

יהיה עוד עדכון בשעה הקרובה.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 11.04 בשעה 12:25.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של sxs777

מצליחן

#68   פורסם: 11.04, 12:30

אולי תוסיף גם את המפלצת הזאת:

http://xbox360media.ign.com/xbox360/...6041344045.jpg

(אני דיי בטוח שהיא מגירס 2)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Asi.P

מנהל ערוץ קונסולות

#69   פורסם: 11.04, 12:30

ori360
ציטוט:
צפה בהודעה
למה אתה חשוב שאתה כזה מבין? גם אני לא אלוהים.. ביגלל זה אתה יכול להיכנס לפה וליראות איזה ציון יש למשחק "המדהים" שלך.. ושם גם כתוב הכל על האון-ליין.. גריס הרבה יותר טוב מינו..
ריסנט הוא משחק סביר... לא משהוא גדול כמו gta או גריס... האון-ליין שלו באמת משעם.. ושוב הכל זה יחסית למשחקים אחרים.. ביגלל שלא שיחקתה במשחקים כמו cod 4 אז אתה לא יודע מה זה און-ליין טוב.. ולכן אין לך סכות לדבר..
למי שבאמת אין "סכות" לדבר , הוא אתה . עדיף באמת שאני לא אספר מה עשית בפורום פלייסטיישן ואכתים את שמך , כשהוא במילא מוכתם כאשר מסתכלים בפרופיל שלך . אם היה לך קצת שכל והיית קורא את התגובה שלי בעיון , היית שם לב למשפט הבא - "נכון שאני מדבר קצת באוויר כי לא נסיתי את cod4 גירס או היילו , אבל אני יודע שהם מצויינים" אבל כמו שדודי ציין אתה לא חכם במיוחד , ולא קשה לקלוט זאת .

חוץ מזה , אני מוריד את דברייך באסלה . אף אתר , או דעה מטומטמת שבאה מאחד כמוך , ישנו את דעתי לעת עתה . אז ככה שעדיף לך לעבוד על הניסוח שלך לפני שאתה מגיב . כדי לא לעשות לעצמך עוד פאדיחות .

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#70   פורסם: 11.04, 12:30

די, אתה הורג אותי פה, יש חצי שנה למשחק...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#71   פורסם: 11.04, 12:33

sxs777
ציטוט:
צפה בהודעה
אולי תוסיף גם את המפלצת הזאת:

http://xbox360media.ign.com/xbox360/...6041344045.jpg

(אני דיי בטוח שהיא מגירס 2)
מדובר בבורמאק, התמונה מגירס 1 ובגרסת הPC אפילו נלחמים נגדו.

וחנן, יש 7 חודשים לא חצי שנה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The Joker

מנהל פורום PS3

#72   פורסם: 11.04, 12:57

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
ואורי, אתה באמת לא חכם במיוחד, אני אייחס זאת לגילך הצעיר.
אם ל 14-15 אתה קורא צעיר..

ואורי, גם אם אני בא בלי הדעה שלי עליך, וזו לא דעה מוקדמת או משהו, זה פשוט נסיון (רע) שיש לי איתך, אתה לא מצתייר כחכם במיוחד, אתה לא מספר תשבוחות על משחק מסוין וכדי כביכול "להוכיח, את טענותיך מביא ביקורת שבו המשחק קיבל 8.6 וכמו שמכבר Death_119 ציין, המשחק נפל על דברים קטנים אחרים.
אני מניח שאם אתה בעל שלושת הקונסולות, אתה אמור להבין, אילו מעט הבנה בסיסית במשחקים ובביקורת. ובעצם אתה מביא ביקורות טובה ייחסית למשחק הfps הראשון לPS3 (!) ועוד לא מתבייש להשוות אותו לCOD4 שיצא הרבה הרבה אחריו.

מכל הנאמר, שוב, אינך נראה מהצד כאדם בעל תבונה מסוימת, תשקול את מה שאתה כותב. וכדאי שגם תתן לאמא שלך לתקן לך שגיאות כתיב.

תוספת:
ואורי, אם כבר מדברים, אני לא יודע מאיפה לעזאזל השגת את הMSN שלי, אבל תפסיק לשלוח לי הודעות.
ואם אתה כ"כ מופתע מדוע הושעת מפורום PS3 הנה כמה סיבות, אולי כדי שידעו ממי להזהר:
פריצה למשתמש (אנוכי).
התנהגות בוטא, כמו שכתוב בפרופיל שלך.
ויש עוד כמה סעיפים נחמדים כאלה, לפרט?

אה, ולא, זה לא נתון לשוחד, לא תצליח לשחד אותי בעזרת קופונים של play asia שאני יסיר לך את הבאן, רק מחוצפתך לנסות לשחד אותי.

ואורי, דבר אחרון, תחזור לסנוי סיטי.

נערך לאחרונה על ידי The Joker, 11.04 בשעה 13:06.

סמוך על הג'וקר.
תאמין לג'וקר.
אל תבטח בו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#73   פורסם: 11.04, 13:28

אין טעם לפתוח במלחמות אישיות על גבי הפורום (מוצדקות או לא). הוא הושעה מפורום PS3 מסיבות מסויימות וזה בסדר. כאן הוא עוד לא עבר על שום חוק פורום.
גם העלבות אישיות לא מקדמות אותנו לשום מקום, רק מחרחרות ריב.
אורי - אני מבקש שלא תגיב להודעה שלו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#74   פורסם: 11.04, 13:35

טוב די לריב ילדים.

אתם יכולים לבזבז את הזמן שלכם על משהו מועיל יותר כמו לקרא את העדכונים שעשיתי בחלק על הסיפור של המשחק הכוללים עדכון הסיפור עם עוד פרטים וגם אומנות של העיר האנושית האחרונה.
בנוסף הבאתי תמונה בחלק בנושא הטכנולוגיה שמראה איך נראים הפרצופים של הדמויות על המנוע החדש.

זה היה העדכון האחרון לסופ"ש הזה, מקווה שיגיע עוד מידע בקרב

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של unreal weapon

מודל לחיקוי

#75   פורסם: 11.04, 16:12

The Joker
ציטוט:
צפה בהודעה
אם ל 14-15 אתה קורא צעיר..
14-15 זה די צעיר יחסית לכל שאר חברי הפורום,אצלכם בפורום פס3 זה מבוגר...

קרדיט לכאוס המשיח!
War,war never changes

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#76   פורסם: 11.04, 21:36

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אפילו שינית ללוקאסט מלוקס לבקשת יוקי (וכמובן את הקואלישן במקום קאמפני)
איזה חמוד!
אהמ אהמ...

כמה הערות פה לאנשים (אני רע):
אורי360- asi.p בסה"כ אמר את דעתו על רזיסטנס.
הוא אמר שהוא מצא אותו משחק מהנה, ושבסה"כ הוא לא מבין למה אנשים חושבים שהוא משעמם.
הוא אמר שהוא לא שיחק במשחקים גדולים כמו קול אוף וגירס, אבל הוא בטוח שמהנים ככל שיהיו, הם לא ישכיחו את ההנאה שלו מרזיסטנס.
אני לא רואה סיבה לבוא ולהגיד שגירס טוב יותר, ושבגלל שהוא לא שיחק במשחקים אחרים אין לו זכות לדבר.
הוא בסה"כ נתן את דעתו על רזיסטנס.
בקיצור לא הייתה סיבה לבוא ולתקוף.

לדודי - תאמין לי שראיתי באתר הזה אנשים בני 20 ומעלה עם התבטאות נוראית שאומרים דברים לא חכמים בכלל.
אז אני חושב שלייחס את זה לגיל זה לא הכי נחמד מצדך. נעלבתי . סתם.

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#77   פורסם: 11.04, 21:41

כנראה שאתה צודק, אבל בדרך כלל אנשים יותר צעירים נוטים לכתוב ביתר רגש.

הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#78   פורסם: 12.04, 01:37

וואו. המילה הזאת מתארת מאוד טוב את ההרגשה שלי בנוגע לכל החידושים הללו. קחו כמעט כל חברת משחקים בעולם ותתנו לה כותר סופר מצליח ואם היא תוכל, היא תוציא משחק המשך שלא מחדש בכלום ורק עובד על אותה נוסחא שעבדה פעם שעברה. נראה שהפעם המצב שונה לחלוטין. הם מחדשים הרבה. הם משפרים, ככל הנראה, כל דבר שהיה צריך שיפור במשחק הקודם ומנצלים נהדר את הטכנולוגיות החדשות שהם פיתחו למנוע שלהם (כלומר, סביבות הריסות זה הדבר הכי הגיוני במשחק שמבוסס כולו על תפיסת מחסה).

באופן אישי, אני פשוט מופתע לטובה. ציפיתי לאותו הדבר מאותו הדבר. נראה כאילו אנחנו הולכים לקבל הרבה יותר מזה וזה בהחלט מוצא חן בעיני.

אני מאוד מקווה שלצד השיפורים הגרפיים ובמכניקות המשחק יש גם שיפורים מבחינה טכנית. אני לא מתכוון לכמות הפרטים או לאיכות הטקסטורות, אלא ליעילות של המנוע. מדובר במנוע מאוד כבד ובדברים מסוימים הוא בהחלט עלול לבגבג מעט. יותר מדי זמן להעלאת טקסטורות, למשל, הייתה בעיה שהטרידה לא מעט מהמשחקים שיצאו על המנוע הזה. אני מקווה שהמצב הזה ישתנה עכשיו ושיש שיפורים נוספים גם בחזית הזאת.

המשחק פשוט נראה מצוין. נחמד שכבר יש קילר אחד לתקופת החגים.

All your base are belong to us, bitch!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#79   פורסם: 12.04, 10:13

בהחלט יש מצב שנראה דברים כמו אפס זמני טעינה או שהמשחק ירוץ ב60 במקום ב30FPS.

הם גם ציינו שהם שפרו את מערכת הקאברים כדי שהיא תהיה יותר נוחה.

לא לשכוח שעכשיו עם קאברים הריסים וקאברים שנעים (כמו התולעי סלע) בשילוב עם העובדה שכל השלבים יעוצבו עם כמה מסלולים לכל אזור אז נקבל משחק הרבה יותר חכם ואסטרטגי.

ובכלל, לא לשכוח שמדובר בכתבת מגזין ראשונה, הם אמרו שיש עוד המון שהם לא חשפו והמשחק יוצא עוד 7 חודשים שלמים עם E3 באמצע.

אחד הקטעים שהכי הלהיב אותי זה המוד במולטיפלייר שבו 8 אנשים מנסים להדוף יחד מאות לוקאסט שבאים כמו גלים.
זה נשמע כל כך אדיר!

אני גם רוצה שלב על ספינה גדולה או אולי אפילו שלב שבו שולטים על סירה או משהו בסגנון עכשיו שיש להם טכנולוגית מים.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 12.04 בשעה 10:15.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#80   פורסם: 12.04, 10:23

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
בהחלט יש מצב שנראה דברים כמו אפס זמני טעינה או שהמשחק ירוץ ב60 במקום ב30FPS.

הם גם ציינו שהם שפרו את מערכת הקאברים כדי שהיא תהיה יותר נוחה.

לא לשכוח שעכשיו עם קאברים הריסים וקאברים שנעים (כמו התולעי סלע) בשילוב עם העובדה שכל השלבים יעוצבו עם כמה מסלולים לכל אזור אז נקבל משחק הרבה יותר חכם ואסטרטגי.

ובכלל, לא לשכוח שמדובר בכתבת מגזין ראשונה, הם אמרו שיש עוד המון שהם לא חשפו והמשחק יוצא עוד 7 חודשים שלמים עם E3 באמצע.

אחד הקטעים שהכי הלהיב אותי זה המוד במולטיפלייר שבו 8 אנשים מנסים להדוף יחד מאות לוקאסט שבאים כמו גלים.
זה נשמע כל כך אדיר!

אני גם רוצה שלב על ספינה גדולה או אולי אפילו שלב שבו שולטים על סירה או משהו בסגנון עכשיו שיש להם טכנולוגית מים.
רק לי זה צועק Left 4 Dead ?
לא שזה דבר רע :]

שלי :] tin3D זה הניק שלי בgametrailers

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#81   פורסם: 12.04, 11:00

אני לא יודע לגבי שלב עם ספינה גדולה (משהו ראה יותר מידי אפוקליפסה עכשיו?). אבל בהחלט צריך שלב שינציח קרבות גדולים בערים או בערבות. משהו שידגיש באמת שמדובר במאבק על כוכב ולא סתם כמה קרבות גרילה ראנדומליים.

אל תצלבו אותי על זה, אבל צריך ללכת על הכיוון של COD או רזיזטנס שממש הנציחו קרבות ענק ברחובות וגרמו להכל להיות אפי.

מה יש לשפר במערכת המכסות? לטעמי היא הייתה מושלמת כבר אז, הכי בוגרת שיש.

קאוטיק, המשחק לא מחדש כלום, הוא פשוט מגדיל את כל מה שהוא עשה עד כה לפי מה שנדב רשם. עוד נשקים, עלילה, גרפיקה טובה יותר... זה מתכון פשוט. אין פה משהו חדשני שבאמת אפשר להגיד עליו וואו... זה בעצם כמו כל מה שמשחק המשך עושה.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 12.04 בשעה 17:20.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

אלוף Gears השבועי

#82   פורסם: 12.04, 11:52

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא יודע לגבי שלב עם ספינה גדולה (משהו ראה יותר מידי אפוקליפסה עכשיו?). אבל בהחלט צריך שלב שינציח קרבות גדולים בערים או בערבות. משהו שידגיש באמת שמדובר במאבק על כוכב ולא סתם כמה קרבות גרילה ראנדומליים.

אל תצלבו אותי על זה, אבל צריך ללכת על הכיוון של COD או רזיזטנס שממש הנציחו קרבות ענק ברחובות וגרמו להכל להיות אפי.

מה יש לשפר במערכת המחסות? לטעמי היא הייתה מושלמת כבר אז, הכי בוגרת שיש.

קאוטיק, המשחק לא מחדש כלום, הוא פשוט מגדיל את כל מה שהוא עשה עד כה לפי מה שנדב רשם. עוד נשקים, עלילה, גרפיקה טובה יותר... זה מתכון פשוט. אין פה משהו חדשני שבאמת אפשר להגיד עליו וואו... זה בעצם כמו כל מה שמשחק המשך עושה.
אם לא ספינה גדולה אז לפחות german u-boat על צלע הר...

כיוון של COD4 לא מתאים בעיניי, כיוון של רזיסטנס... חס ושלום, רחמנא ליצלן, למה להרוס בגסות את מה שעובד כל כך טוב.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#83   פורסם: 12.04, 13:10

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה

מה יש לשפר במערכת המחסות? לטעמי היא הייתה מושלמת כבר אז, הכי בוגרת שיש.

אני לא חושב שיהיה שם כיוון של COD4 אבל בהחלט יכול להיות שלב או שניים שיהיו בהם קרבות אפיים רק לשם יצירת אשליה של מלחמה גדולה.
אפיק כבר אמרו שהם ישתמשו במנוע ששולט במאות לוקאסט בשביל להראות לנו שמדובר במלחמה ולא סתם קרבות קטנים של 4 על 8.

בקשר למערכת מכסות, לפעמים אתה נדבק לדברים כשאתה לא רוצה והם גם אמרו שהם ישפרו את הכיסוי שאתה מקבל כשאתה במכסה כדי שהיה משתלם יותר להכנס לקאבר במולטי.

בקשר למה שקאוטיק אמר, אני משער שהכוונה הייתה שהם באמת מגדילים ראש מבחינת התוכן שהם מביאים וזה לא סתם "עוד מאותו דבר", כמו שאינסומניאק עושים עם רזיסטנס 2.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#84   פורסם: 12.04, 14:33

יפה שאתם החלטתם שRES2 הוא סתם "עוד מאותו דבר" , במיוחד שידוע עליו כ"כ מעט...

בכל מקרה - GEARS2 נשמע ממש מעניין מיום ליום... יאללה שמיקרוסופט יורידו את המחיר בארה"ב ב-100 דולר ואני קונה 360

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#85   פורסם: 12.04, 17:00

ובמיוחד אחרי הטיזר שהפך אותו מבחינתי למשחק הכי מצופה של השנה למעט MGS 4. אפילו KZ2 מתחיל להראות פחות טוב לעומתו. רק ראיתי את סן פרנסיסקו ורעדתי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#86   פורסם: 12.04, 17:09

בהחלט מרשים.
אבל הם די אומרים שם משהו כמו "הגיבור מת בסוף" לא?

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#87   פורסם: 12.04, 17:13

גם לכל אורך המשחק הראשון ספרו את השעות עד להעלמות שלו (כל ההנחה לכל אורך המשחק היה שמדובר במותו של הגיבור).

מה שכן, העלילה הולכת בוודאות להיות חזקה, רק התפאורה לשם עצמה נראית חזקה בטירוף (המחשבה על קרבות בארה"ב, מקומות קצת יותר מוכרים מאשר אנגליה רבתי). גם העובדה שסוף-סוף שומעים את נייתן מדבר לשנייה מעניקה לדמות קצת יותר עומק על פני השבלונה צהובת העיניים ועם מבט של זידאן שהוא היה לכל אורך המשחק הראשון.

השאלה היא גם האם הם יילכו בקו של סרטים מרונדרים כמו שרצו לעשות במשחק הראשון אבל לא היה להם מספיק זמן, או שישארו עם השקופיות היצירתיות כי פשוט זה עבד מצויין בראשון. למרות שהיו פה ושם סרטים במנוע המשחק.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של unreal weapon

מודל לחיקוי

#88   פורסם: 12.04, 17:22

לגירס 2 בהחלט מצפה תחרות מרזי 2.
הטריילר של רזי 2 נראה מעניין מאוד,כנראה שלאורך המשחק זה יהיה מסע נגד הזמן לקראת מותו של ניית'ן,אבל לפי השערתי,הוא לא ימות,אלא אם כן יחליטו להפוך את זה לסוף מדהים...
כשאני אומר מדהים זה נשמע כאילו אני רוצה שהוא ימות אבל אף פעם לא נתקלנו במשחק שהגיבור מת בסוף,תמיד הכל מסתדר בסוף,ואם ניית'ן יקריב עצמו ברזי 2 זה הולך להיות מרגש...

קרדיט לכאוס המשיח!
War,war never changes

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#89   פורסם: 12.04, 17:47

Laskin
ציטוט:
צפה בהודעה
יפה שאתם החלטתם שRES2 הוא סתם "עוד מאותו דבר" , במיוחד שידוע עליו כ"כ מעט...

בכל מקרה - GEARS2 נשמע ממש מעניין מיום ליום... יאללה שמיקרוסופט יורידו את המחיר בארה"ב ב-100 דולר ואני קונה 360
מי החליט שרזיסטנס 2 זה עוד מאותו דבר? אמרתי בדיוק ההפך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#90   פורסם: 12.04, 17:50

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
השאלה היא גם האם הם יילכו בקו של סרטים מרונדרים כמו שרצו לעשות במשחק הראשון אבל לא היה להם מספיק זמן, או שישארו עם השקופיות היצירתיות כי פשוט זה עבד מצויין בראשון. למרות שהיו פה ושם סרטים במנוע המשחק.
לא זה ולא זה, הם הולכים לכיוון שחברות חכמות הולכות ועושים כמעט הכל בתוך המשחק סטייל HL

חזרה לראש העמוד
1  2  3  13
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames