Mario Kart Wii - הביקורת - Page 2 - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: Mario Kart Wii - הביקורת
1  2  3  5
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 28.04, 04:29

ואו רונן, נראה לי שעלה לך יותר מלקנות גרסה אירופאית. לי עלה רק 265 שקלים AKA 37 לירות שטרלינג כולל המשלוח - זה לא דרש שום משלוח DHL. מענין למה זה כך.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#32   פורסם: 29.04, 00:53

nomadbl
ציטוט:
צפה בהודעה
ורונן, אם לא ביקשת תבדוק אם יש לך הוכחה שלא ביקשת, שיעשו לך refund על המשלוח.
אני אברר איתם, למרות שלדעתי זו המדיניות במקרה של שליחת חבילות גדולות.

בכל מקרה, הם התעלו על עצמם הפעם, והמשחק הגיע אליי לאחר 3 ימים(!!). אפילו הגיע שליח עד הדלת.

שיחקתי בו איזה חצי שעה, כמובן, עם ההגה, והופתעתי מאוד לטובה. לא הצלחתי להעריך כמה שזה מרגיש טוב, עד שלא ניסיתי בעצמי. היה לי בעבר הגה לדרימקאסט, ואני לא מגזים כשאני אומר שזה מרגיש אותו הדבר. בכלל לא מסובך וקשה לשליטה כפי שחששתי, וכל הרשמים בפורומים לא הגזימו, לדעתי. הוא באמת מרגיש גאוני, לדעתי.

מה שכן אני מסכים עם המבקרים הוא שהמשחק אטי יחסית. עדיין, צריך לזכור שאני עדיין לא התרגלתי לכל עניין הלהטוטים באוויר שמקנים בוסטינג ואני אפילו שוכח להשתמש באייטמים, מרוב שאני מרוכז בחוויה עם הגה. אנשים מנוסים ומתורגלים אמרו שלאחר ששולטים בכל אלה, אז המירוץ מקבל בוסט משמעותי. יש הזדמנויות לכך לעתים קרובות.

הספקתי גם לבדוק את האון ליין. היה מרשים לראות באיזו מהירות הוא מצא לי את כל המתחרים. כל שנייה מדויקת נמצא עוד מתחרה. והתחרות ללא רמז ללאגים. ההרגשה הכללית היא בהרבה יותר טובה מהאון ליין שלך גרסת ה-DS.

אני כבר מת לפתוח מסלולים נוספים ולהתעמק בערוץ של מריו קארט, יהיה לי הרבה מה לעשות!

גרפית, אגב, גם כאן אני מסכים עם המבקרים: היא לא מרשימה, אבל עדיין יפהפייה וחלקה.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של ארז רונן

עורך בפועל

#33   פורסם: 29.04, 12:00

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
אגב, קיבלתי תשובה מהקנדים, ואכן עלה לי 99 דולר משלוח.

Shipping was $99.99CAD via DHL express

כנראה השיטת משלוח יקרה בגלל ההגה. אבל למה אקספרס? אני לא ביקשתי אקספרס. מישהו מבין את החנות הזאת יותר ממני?
המדיניות המצערת של הקנדים היא אכן לשלוח עם DHL כל מוצר שלא נכנס למעטפת "פצפצים" רגילה. כשאני בדקתי את האפשרות להזמין אצלם מחיר המשלוח היה רשום באופן חד משמעי כ-99$, וגם בדיקה קצרה ב-News Blog שלהם אימתה את זה והבהירה לי שלא מדובר בטעות.

רונן, אשמח אם תעדכן אותנו באם הם הסכימו לפצות אותך או לא.

החיים זה לא רק משחקים. בלוג זה לחלשים.

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#34   פורסם: 29.04, 22:19

מה עם סידי יוניברס?

עריכה: רגע, רונן. למה אתה מזמין מהקנדים שוב מאריו קארט? הרי יש לך כבר עותק עד כמה שאני יודע.

נערך לאחרונה על ידי מאגנה הכוסון, 29.04 בשעה 22:22.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#35   פורסם: 29.04, 22:35

ארז, בדקתי כרגע ועוד לא קיבלתי תשובה, אני אעדכן בשמחה. אבל, האם יש לי בכלל בסיס כדי לבקש פיצוי אם זו המדיניות וזה גם מה שהובהר לי בעמוד הרכישה, לפני שאישרתי אותה (ולמרות שהנחתי שזו טעות)?

זאת אומרת, אם אני קונה כמה משחקים, אז הלך עליי, אה? לקנות מהם שניים מקסימום באותה רכישה.

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#36   פורסם: 29.04, 22:37

מאגנה הכוסון
ציטוט:
צפה בהודעה
רגע, רונן. למה אתה מזמין מהקנדים שוב מאריו קארט? הרי יש לך כבר עותק עד כמה שאני יודע.
כן, Mario Kart DS. אתה בן אדם הזוי...

משתמש עצבני

#37   פורסם: 30.04, 15:54

Gamespot העלו כתבה נחמדה המראה את השינויים שעברה סדרת Mario Kart.
זה לא בשביל להראות את החידושים של החדש, אבל זה בכל זאת מעניין:
http://www.gamespot.com/features/6189887/p-4.html

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#38   פורסם: 30.04, 18:20

תודה רבה, פוקס.

משתמש חדש

#39   פורסם: 30.04, 20:42

אם יש לי הגה שהוא לא של המשחק ובכלל לא של נינטנדו אז אני עדיין אוכל לשחק במשחק עם ההגה או שזה יהרוס לי את החוויה,ובכלל האם אני יכול לשחק עם השלט כאילו יש לי הגה או שגם זה יהרוס לי את החוויה?
ובבקשה לא לענות לי בגם ככה זה בא עם המשחק כי בואו נגיד שאני לא קונה את המשחק אבל יהיה לי אותו(אני נותן רק רמז כי אי אפשר לדבר על זה בפורום הזה אלא אם אני רוצה להיות מורחק אחרי הההודעה הראשונה חחח...).

נערך לאחרונה על ידי tomer4321765, 30.04 בשעה 20:47.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#40   פורסם: 30.04, 22:21

קודם כל תומר, זה יפה שבתור משתתף חדש בקהילות האלה אתה יודע את הנהלים כאן.

ההגה הזה זה בסה"כ חתיכת פלסטיק, והוא מנצל את הרגישות של הווי-מוט. לכן ההרגשה תהיה דומה בכל ההגאים. רק המראה שלהם, אני מניח, יהיה שונה, ואולי גם הפונקציות (ההגה של נינטנדו, למשל, מאפשר ללחוץ על ה-B וגם להשתמש בפוינטר כשהשלט מחובר להגה).

נינג'ה בלגי

#41   פורסם: 01.05, 07:58

הו כן וזו קניה חובה לWII אז יאלה תזמין אותו מSENDIT.COM לPAL או מהקנדיים\פלייאסיה לNTSC

קודי חבר:

עורך בפועל

#42   פורסם: 01.05, 09:18

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
ארז, בדקתי כרגע ועוד לא קיבלתי תשובה, אני אעדכן בשמחה. אבל, האם יש לי בכלל בסיס כדי לבקש פיצוי אם זו המדיניות וזה גם מה שהובהר לי בעמוד הרכישה, לפני שאישרתי אותה (ולמרות שהנחתי שזו טעות)?

זאת אומרת, אם אני קונה כמה משחקים, אז הלך עליי, אה? לקנות מהם שניים מקסימום באותה רכישה.
אם זה היה רשום בפירוש נראה שאין לך מי יודע מה קייס, אבל לך תדע, מדובר באחלה חנות שמפתיעה אותי כל פעם מחדש לטובה בתחום שירות הלקוחות.

כשמזמינים כמה משחקים הם פשוט מפצלים חבילות. בדרך כלל הם מכניסים לא יותר מ-2 משחקים לתוך מעטפת פצפצים כזאת, מה שאומר שאם תזמין 3 משחקים ומעלה זה פשוט יגיע ביותר ממעטפה אחת. שזה סבבה, כי זה לא משפיע על מחיר המשלוח, וחוסך ככה כסף (גם מבחינת מכס, שסביר להניח יתעלם ממעטפות כאלה).

מוצרים יחידים שלא נכנסים למעטפות, לעומת זאת, כבר נשלחים דרך חברות שילוח פרטיות. דוגמה: בעוד שלט Wii רגיל נכנס למעטפה עם דמי משלוח של 7 דולר, עותק של Wii Play כבר דורש משלוח יקר בהרבה.

נינג'ה בלגי

#43   פורסם: 01.05, 09:49

מה שמוזר זה שאני קיבלתי את המריו קארט WII שלי במעטפת פצפים גדולה יחסית וזה הגיע במשלוח דואר רגיל במחיר משלוח סטדנרטי ולא במחיר של של DHL\UPS למינהם. הזמנה שלי היא מאירופה, אולי הם עובדים אחרת. רק לציין שהקופסה קצת התקווצצה במשלוח כזה אבל תכולה שבתוכה לא נפגעה או משהו כזה - מי בכלל מעניין הקופסה, התוכן זה מה שחשוב.

קודי חבר:

עורך בפועל

#44   פורסם: 01.05, 11:06

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
מה שמוזר זה שאני קיבלתי את המריו קארט WII שלי במעטפת פצפים גדולה יחסית וזה הגיע במשלוח דואר רגיל במחיר משלוח סטדנרטי ולא במחיר של של DHL\UPS למינהם. הזמנה שלי היא מאירופה, אולי הם עובדים אחרת. רק לציין שהקופסה קצת התקווצצה במשלוח כזה אבל תכולה שבתוכה לא נפגעה או משהו כזה - מי בכלל מעניין הקופסה, התוכן זה מה שחשוב.
נראה לי פשוט שלקנדים יש סוג אחד של מעטפות פצפצים. שלא כמו אתרי מכירות גדולים, VGP היא חנות פרטית יחסית קטנה, שכנראה לא מוצאת יותר מדי מקרים של להתחיל להתאים מעטפות מיוחדות למשלוחים שונים. כנראה משתלם להם להחזיק רק סוג אחד תמורת זה שמדי פעם הם יפספסו עסקאות עקב כך (את העותק שלי הזמנתי מ-CDuniverse, כי המשלוח שלהם היה רק עשרה דולר).

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#45   פורסם: 02.05, 00:15

תודה, ארז, על הטיפ.

הם ענו לי שרק מריו קארט נשלח בצורה כזו בגלל גודלו.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#46   פורסם: 02.05, 00:45

אחחח מריו קארט הזה הוא מותק של משחק. אני משחק בו עכשיו, הוא פשוט תענוג. העיצוב החכם של המסלולים, האקשן האקראי, השליטה ואפילו הגרפיקה, הכול. עד כה שיחקתי רק בהגה, לא מסוגל לנסות את השליטה הרגילה, שאותה אני מכיר ממשחקים קודמים.

בינתיים בדקתי את מאיה בוסקילה רק פעם אחת, אבל כרגע אני חורש בעיקר רק על הסינגל, רוצה לפתוח את כל הדמויות והרכבים.

ממוצע של 83% מעולם לא היה כל כך כיף. אם המשחקים הבאים של נינטנדו יהיו כאלה אדירים, אז אנחנו מסודרים.

נדב, למרות התלהבותך מאוקאמי המעולה גם כן, שקול להכניס גם את מריו קארט לשיקול, למרות שלדעתך הוא לא מחדש, כי זו טעות. הרי בשלב מסוים התלהבת. הוא פשוט כיף טהור.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 02.05 בשעה 00:57.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#47   פורסם: 02.05, 02:23

הטורניר הראשון של מריו קארט יוצא לדרך, וכנראה יש לו הצלחה גדולה, כי כל הרשת של נינטנדו נפלה. ניסיתי להיכנס מקודם, סתם בשביל לשחק און ליין, ולא הצלחתי, ומסתבר שגם בפורומים ב-IGN חוו זאת (חשבתי שזו בעיה אצלי).

ציטוט:
Every few weeks, a new tournament will appear on the Mario Kart Channel, an online feature that not only allows players to compete in tournaments, but also exchange race data with friends. Tournaments might take the form of a challenge for players to race a certain course as fast as they can with specific characters, or to collect a number of coins on a course using the Wii Wheel™ accessory or another control setup. They can feature unique rules or obstacles on the course.

The first tournament, which appears today, directs racers to compete for the fastest time on the Mario Circuit. Look closely though – something may be different. Players can attempt the challenge as often as they like during the duration of the tournament. Their best time will be recorded and added to the worldwide rankings, allowing players to see how they stack up against the best racers from around the world.
במהלך הטורניר אפשר גם להחליף מידע עם אחרים.

כל טורניר יציע חוקים חדשים, ואפילו יופיעו מכשולים חדשים על המסלולים שלא הכרנו קודם. וכאילו שהאון ליין לבדו אינו מספיק אדיר. מאיה בוסקילה מעולם לא נראתה יפה כל כך

נערך לאחרונה על ידי רונן, 02.05 בשעה 02:27.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#48   פורסם: 02.05, 04:31

אגב, כשמשחקים נגד חבר במריו קארט, אז זה רק שניים במירוץ, או את יתר המתחרים מחליף המחשב?

LOL גדול! קיבלתי שיריון מתביית על הראש בדיוק בקו הסיום. סנטימטר לפני, והייתי מפסיד את המירוץ.

נכון, המשחק לא חדשני, אבל כל התוספות שהוספו לו משדרגים את הכיף בכמה רמות, כמו למשל הלהטוטים באוויר. פשוט כיף אדיר לבצע אותם ולקבל את הבוסט אחריהם. לעתים צריך לנצל שינויים על המסלול, כגון עמודים שהתמוטטו, כדי לקפוץ עליהם ולבצע להטוט באוויר.

אפילו אני לא חשבתי שמריו קארט יתברר כמשחק לא פחות שווה משאר הענקיים של נינטנדו. אמנם הציפיות שלי היו גבוהות, אבל לדעתי לא מספיק, הוא היה ראוי ליותר.

התחלתי לשחק עכשיו במסלולי רטרו, אפילו שכחתי שגם הם פה, וגיליתי שלא בצדק. אהבתי את השדרוג הגרפי שקיבלו, והם גם שונו מעט כדי לאפשר קפיצות שינצלו את היכולת החדשה.

אגב, הפעם אם דמות נכשלה היא מאבדת את האייטם שהיה לה והוא נזרק אל הכביש. אם דמות אחרת עולה עליו היא תזכה להשתמש בו אבל באותו רגע שעלתה עליו, לא בתור אייטם לשימוש מאוחר, כמו למשל הפטרייה המאיצה, או השריון המכשיל. זו גם תוספת נחמדה.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 02.05 בשעה 05:17.

נינג'ה בלגי

#49   פורסם: 02.05, 06:56

רונן אני שמח שאתה נהנה ממריו קארט כמוני. אחד הטובים ביותר בזמן האחרון. אני מניח שלא זנחת לגמרי גם את בראול נכון? אחרי המבחן הקרוב שלי אני הולך לחרוש עליו עוד קצת בשביל לפתוח כמה שיותר מסלולים ודמויות. שמת לב שבפרופיל שלך יש ארבע שורות, 3 שורות של רמות הקושי השונות (50,100,150 CC) וכן שורה אחת נוספת ריקה. מעניין למה השורה הריקה הזו, יש לי הרגשה שיש עוד הפתעה לסינגל פלייר בדמות של רמה גבוהה חדשה 200CC או משהו כזה. אחרת למה שהם יוסיפו את השורה הריקה הזו. אני כבר מת לפתוח את כל המסלולים.

קודי חבר:

האווטר המגניב של DMaster

מצליחן

#50   פורסם: 02.05, 11:01

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
רונן אני שמח שאתה נהנה ממריו קארט כמוני. אחד הטובים ביותר בזמן האחרון. אני מניח שלא זנחת לגמרי גם את בראול נכון? אחרי המבחן הקרוב שלי אני הולך לחרוש עליו עוד קצת בשביל לפתוח כמה שיותר מסלולים ודמויות. שמת לב שבפרופיל שלך יש ארבע שורות, 3 שורות של רמות הקושי השונות (50,100,150 CC) וכן שורה אחת נוספת ריקה. מעניין למה השורה הריקה הזו, יש לי הרגשה שיש עוד הפתעה לסינגל פלייר בדמות של רמה גבוהה חדשה 200CC או משהו כזה. אחרת למה שהם יוסיפו את השורה הריקה הזו. אני כבר מת לפתוח את כל המסלולים.
פתחתי את השורה הרביעית.. זה miror של כל המסלולים על 150cc

Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2
250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC
MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF

נינג'ה בלגי

#51   פורסם: 02.05, 11:50

וולאה? מעט מאכזב. השאלה אם יש דברים אחרים שלא היו קודם.

קודי חבר:

האווטר המגניב של xxavivxx

נינג'ה בלגי

#52   פורסם: 02.05, 13:59

זה היה ברור שזה שלבי מראה...

תודה ליובל על החתימה...
לאחר כמה מקרים בהם אנשים הבינו אותי בצורה שגוייה: את
כל (אוקיי...לא ממש את כולם...) דבריו בפורום יש לקחת ב"ערבון מוגבל"
כי הם עלולים להכתב בהומור וציניות...

רק שנייה...יכול להיות שגם את זה כתבתי בציניות? XD

האווטר המגניב של DMaster

מצליחן

#53   פורסם: 02.05, 14:04

Mario Kart Wii - Shortcuts Tour

Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2
250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC
MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF

נינג'ה בלגי

#54   פורסם: 02.05, 14:25

זה מאד נחמד צריך לזכור את זה בתחוריות אוןליין.

קודי חבר:

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#55   פורסם: 02.05, 20:15

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
רונן אני שמח שאתה נהנה ממריו קארט כמוני. אחד הטובים ביותר בזמן האחרון.
כן, אני אגיד זאת שוב: הוא פשוט ממכר, כמו ואפילו יותר מכל אחד החלקים הקודמים.

ציטוט:
אני מניח שלא זנחת לגמרי גם את בראול נכון?
דווקא זנחתי, אבל זמנית בלבד. שניהם ממכרים, וברמת העיקרון, סמאש טוב יותר, אבל אני מתחבר יותר לז'אנר ולמשחקיות של מריו קארט.

ציטוט:
אחרי המבחן הקרוב שלי אני הולך לחרוש עליו עוד קצת בשביל לפתוח כמה שיותר מסלולים ודמויות.
אתמול פתחתי את כל המסלולים של הרטרו, והם מהנים לא פחות מהמסלולים החדשים המעולים. שמו בהם קצת תוספות ושדרוגים.

אהבתי במיוחד את מסלולי DD (של הגיימקיוב), הם היו משובחים בהחלט. אולי אהבתי אותם כי הם הכי קרובים למסלולים החדשים מבחינת המורכבות והעיצוב שלהם.

אגב, בסוף היה כתוב לי שפתחתי את האפשרות לשחק ב-50СС עם האופנועים והארטינג, אבל משום מה לא ראיתי את השינוי. מדוע?

נו, נדב, מתי אתה קונה את מריו קארט? אני חושב שאפילו GTA4 יסלח לך אם תתקע אותו בארון לטובתו

האווטר המגניב של rpgeek

חביב הקהל

#56   פורסם: 02.05, 21:07

שני עולמות האחרונים של הרטרו (עלה וברק) לטעמי היו די מאכזבים , לרוב המסלולים שם הייתה מקבילה חדשה ומוצלחת יותר (יש כמה שלבים מגניבים , כמו המסלול של הר הגעש מגיימקיוב אבל בעולמות האלה הם מועטים).

ריצ'ארד חביב הקהל- פרקים ראשון, שני , שלישי

נינג'ה בלגי

#57   פורסם: 02.05, 22:47

ציטוט:
אגב, בסוף היה כתוב לי שפתחתי את האפשרות לשחק ב-50СС עם האופנועים והארטינג, אבל משום מה לא ראיתי את השינוי. מדוע?
אתה צריך ללחוץ על + כדי לשנות את האופציה לאופנעים

קודי חבר:

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#58   פורסם: 03.05, 13:45

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה צריך ללחוץ על + כדי לשנות את האופציה לאופנעים
וואלה, למה אני תמיד צרך לנחש? למה הם לא מציינים זאת במשחק עצמו? אתה יכול, אבל לא כותבים לך איך. שוב פעם פספסתי משהו? אני כנראה צריך להתחיל לישון בשעות סבירות...

כדור הארץ קורא לנדב: נו, לא תקנה את המשחק?

האווטר המגניב של MARD0K

משתמש חדש

#59   פורסם: 03.05, 14:08

זה מסובך להיכנס לאינטרנט ולשחק במריו קארט? כי אני לא כל כך מבין ב WII בכל מה שלא קשור ללשחק במשחקים.לפני שקראתי את המדריך חשבתי שה WII זה רק בשביל לשחק במשחקים לבד או עם חברים (לא באינטרנט).אם מישהו יוכל להסביר לי במילים פשוטות איך נכנסים לאינטרנט ומשחקים נגד אנשים אחרים ואם אני צריך לקנות משהו בשביל להיכנס לאינטרנט.

נינג'ה בלגי

#60   פורסם: 03.05, 15:03

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
וואלה, למה אני תמיד צרך לנחש? למה הם לא מציינים זאת במשחק עצמו? אתה יכול, אבל לא כותבים לך איך. שוב פעם פספסתי משהו? אני כנראה צריך להתחיל לישון בשעות סבירות...

כדור הארץ קורא לנדב: נו, לא תקנה את המשחק?
זה מצויין במסך של הבחירה בדרגות הקושי - יש סימן של פלוס והמילה SWITCH למעלה מצד ימין. אולי באמת כדאי שתישן בשעות נורמליות יותר

קודי חבר:

1  2  3  5
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames