Mario Kart Wii - הביקורת - Page 3 - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: Mario Kart Wii - הביקורת
1  2  3  5
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 04.05, 10:25

MARD0K
ציטוט:
צפה בהודעה
זה מסובך להיכנס לאינטרנט ולשחק במריו קארט? כי אני לא כל כך מבין ב WII בכל מה שלא קשור ללשחק במשחקים.לפני שקראתי את המדריך חשבתי שה WII זה רק בשביל לשחק במשחקים לבד או עם חברים (לא באינטרנט).אם מישהו יוכל להסביר לי במילים פשוטות איך נכנסים לאינטרנט ומשחקים נגד אנשים אחרים ואם אני צריך לקנות משהו בשביל להיכנס לאינטרנט.
זה מאוד פשוט.
אתה צריך לשלוח לחבר של קוד חבר באורך 16 ספרות.
אז להגיד לו ששלחת (כי הוא לא יקבל הודעה על זה) את הקוד כדי שהוא יכניס את ה16 ספרות קוד שלך גם אצלו.

אחרי זה אתה צריך לשלוח לחבר שלך קוד של 12 ספרות לכל אחד מהמשחקים שיש לך ולהגיד לו ששלחת (כי הוא לא יקבל הודעה על זה) כדי שהוא יכניס את ה12 ספרות קוד שלו בכל אחד מהמשחקים.

אחרי שעשית את כל זה אתה יכול בכיף לתאם איתו בטלפון כשאתה נכנס למשחק כי לא יהיה לך שום דרך אחרת לתקשר איתו אחרי שאתם חברים בתוך המכשיר והמשחק.

מקווה שעזרתי

* הודעה זו נכתבה בציניות, בבקשה לא להתפרץ עלי, אין לי כוחות נפשיים ונשרפתי ברמות מטורפות בים אז מספיק קשה לי לשבת על הכיסא ולהשען.

ד"א רונן, אם מתי שהו אני אפסיק לשחק בGTA4 לטובת מריו קארט, בבקשה תבוא אלי הביתה עם רובה טעון ותגאל אותי מיסורי

לוק ברנארד:
אדם, אגדה, אומן, יוצר... אל!

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#62   פורסם: 04.05, 10:32

נדב, אין עוקץ לציניות אם לא ענית לשאלתו

הוא שאל איך בכלל לבצע את החיבור הראשוני, לא שאל איך לתאם עם פרטנר. לפחות בווי הוא לא צריך לשלם על משחקיות און ליין, שלדעתי זה פאקטור משמעותי.

MARD0K
ציטוט:
צפה בהודעה
זה מסובך להיכנס לאינטרנט ולשחק במריו קארט? כי אני לא כל כך מבין ב WII בכל מה שלא קשור ללשחק במשחקים.לפני שקראתי את המדריך חשבתי שה WII זה רק בשביל לשחק במשחקים לבד או עם חברים (לא באינטרנט).אם מישהו יוכל להסביר לי במילים פשוטות איך נכנסים לאינטרנט ומשחקים נגד אנשים אחרים ואם אני צריך לקנות משהו בשביל להיכנס לאינטרנט.
ברוך הבא לפורום נינטנדו.

קנה ראוטר, חבר אותו, ואז נדריך אותך משם.

נדב, בלי קשר ל-GTA4, אתה לא תקנה את מריו קארט? הרי את אוקאמי החלטת שאתה תקנה.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 04.05 בשעה 10:43.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#63   פורסם: 04.05, 11:56

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
נדב, אין עוקץ לציניות אם לא ענית לשאלתו

הוא שאל איך בכלל לבצע את החיבור הראשוני, לא שאל איך לתאם עם פרטנר. לפחות בווי הוא לא צריך לשלם על משחקיות און ליין, שלדעתי זה פאקטור משמעותי.

ברוך הבא לפורום נינטנדו.

קנה ראוטר, חבר אותו, ואז נדריך אותך משם.

נדב, בלי קשר ל-GTA4, אתה לא תקנה את מריו קארט? הרי את אוקאמי החלטת שאתה תקנה.
נו זאת הייתה בדיחה צינית, אסור?
וד"א, איזה משחק אונליין? יש דבר כזה בWII?

בקשר למריו קארט, אני אכן הולך לקנות את אוקאמי שהוא פורט של משחק בן שנתיים אבל לא סגור על מריו קארט שהוא פורט של משחק בן 15 שנה

לוק ברנארד:

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#64   פורסם: 04.05, 12:04

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
בקשר למריו קארט, אני אכן הולך לקנות את אוקאמי שהוא פורט של משחק בן שנתיים אבל לא סגור על מריו קארט שהוא פורט של משחק בן 15 שנה
אויש, הגזמת. מריו קארט לפי מה שקראתי הרבה יותר מפורט, וגם המסלולים החדשים נהדרים לכל הדעות.

למה אתה לא קונה את SSBB?

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#65   פורסם: 04.05, 12:47

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אויש, הגזמת. מריו קארט לפי מה שקראתי הרבה יותר מפורט, וגם המסלולים החדשים נהדרים לכל הדעות.

למה אתה לא קונה את SSBB?
לפי מה שהבנתי מריו קארט זה בעצם מריו קארט 64 עם הגרפיקה של מריו קארט DD.
לא יודע, הסדרה הזאת קצת מתה אצלי אחרי מריו קארט 64 המצויין.
כלומר הAI דפוק לגמרי, המשחק זה אותו משחק כבר 15 שנה (נגיד 11 שנה כי קארט היה התלת מימדי הראשון), הם הרסו את המצב קרב, כל המשחק משוחק בקבוצות, אין משמעות לSKILL...
אני לא רואה סיבה לקנות אותו, קניתי אותו כבר בשנת 97 ונהנתי ממנו מאוד, מאז התעשיה התקדמה קדמה של 11 שנים אבל מריו קארט זה עדין מריו קארט.

את SSB:M לא אהבתי במיוחד, גם חברים שלי בחיים לא ישחקו אותו איתי כך שאני נשאר רק עם אונליין שלפי מה שהבנתי הוא נכה לגמרי ומשחק נגד המחשב שזה בכלל נכה.
בנתיים בכלל הבנתי שאני לא יכול לקנות אותו בגלל שנינטנדו החכמים שמו הגנה במשחק המקורי נגד אנשים שיש להם צ'פ במכשיר אז דווקא SSB מקורי לא יעבוד לי.

לוק ברנארד:

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#66   פורסם: 04.05, 13:12

איזה משחק מרוצים הוא לא פורט של קודמו?? זה מירוצים?? סה"כ הם הוסיפו טריקים וכד' ופישטו את המשחקיות... אבל גם אני לא קונה אותו כי יש לי את הטעם הטוב של MKDS.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#67   פורסם: 04.05, 13:30

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
לפי מה שהבנתי מריו קארט זה בעצם מריו קארט 64 עם הגרפיקה של מריו קארט DD.
כן, ולפי מה שהבנת לא ניתן לצייר קו ישר באוקאמי. זה לא אומר שזה נכון.

באותה המידה, להוציא את המברשת, אתה יכול לומר שאוקאמי הוא פורט של אוקרינה. שטויות.

יש ביקורות חיוביות שאתה לא מסכים איתן (כגון הביקורות של אוקאמי לווי), אז לא יכול להיות ביקורות שליליות שאינך מסכים להן?

וזה משחק בסדרה של מירוצים, כמה כבר שונה הוא יכול להיות. דווקא יחסית למשחק מירוצים, שדרגו אותו מאוד ביחס לקודמו, גם מבחינת הכיף.

תשמע, ממליץ לך מישהו שנמנע לקנות את DD, כפי שאתה כיום נמנע מהחדש. אבל עזוב, אני חושב שאני טועה שאני מייעץ לך, כי שנינו לא באותו ראש. יכול להיות שתשנה את דעתך לאחר שתשחק, אבל יכול להיות שלא. כשאתה מורעל HD ו-360, יהיה קשה מאוד לשנות את דעתך.

DrKeo
ציטוט:
ת SSB:M לא אהבתי במיוחד
בוא הנה, אתה צריך להיות מסחטת כספים כדי לקנות את הווי, למרות כל התלונות שלך. מה, בגלל האחיינית? תן לה את המכשיר במתנה ותראה איך תשמח אותה, קמצן

נערך לאחרונה על ידי רונן, 04.05 בשעה 13:32.

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#68   פורסם: 04.05, 13:49

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
איזה משחק מרוצים הוא לא פורט של קודמו?? זה מירוצים?? סה"כ הם הוסיפו טריקים וכד' ופישטו את המשחקיות... אבל גם אני לא קונה אותו כי יש לי את הטעם הטוב של MKDS.
אני עדין בשקילות על לקנות DS כך שבאמת שמעתי שמריו קארט DS הוא השיא של הסדרה הזאת.

מה משפרים במשחקי מירוץ?
זה תלוי.
לדעתי משחקי מירוץ ראליסטים כמו GT וכו' הגיעו לשיא שלהם בGT3 לPS2 ומכאן הדבר היחיד שבאמת משתפר זה הגרפיקה.

אבל אתה רואה אותי קונה עשרות משחקי מירוץ?
קניתי את BURNOUT כי הוא נראה לי כיף לא נורמאלי ובסוף מסתבר שהוא ממוצע למדי.
אני שוקל את GRID כי הוא נראה מגניב לגמרי.

אבל אם מריו קארט WII הוא אותו דבר כמו הקודמים ולא מסוגל לשפר אותם (ובעצם פחות טוב ממריו קארט DS שזה בכלל משעשע בפני עצמו) אז למה להוציא אותו בכלל?
כלומר ברור שהוא ימכור איזה 7 מליון עותקים ויעשה לנינטנדו מלא כסף אבל זה רק בגלל שכולם פה קונים עותק שלו ואלוהים יודע למה.

מריו קארט זאת באמת סדרה שצריכה להופיע פעם ב-7 שנים במקרה הטוב וכל פעם להשתפר ובגדול.
כבר התלוננתי על החזרה במשחקים של נינטנדו בת'רד אחר אז אפשר להעביר את הויכוח לשם

לוק ברנארד:

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#69   פורסם: 04.05, 14:00

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל אם מריו קארט WII הוא אותו דבר כמו הקודמים ולא מסוגל לשפר אותם (ובעצם פחות טוב ממריו קארט DS שזה בכלל משעשע בפני עצמו) אז למה להוציא אותו בכלל?
כי הפעם הוא אמור להניע את הקהל הענק החדש של נינטנדו לעבר משחקים אחרים.

לקהל החדש של נינטנדו יהיה קל יותר להתחבר למריו קארט.

כמו שאמרת, אין הרבה מה לחדש, אבל הם כן הוסיפו אופנועים ואונליין מאוד משודרג לפי כל מה שאומרים.

שוב, החלטה שלך אם לקנות או לא.

אני נהנה מזה של ה-DS אבל אני לא משחק אונליין, אתה בתור שחקן אונליין תוכל להשתתף בטורנירים עולמיים שנינטנדו עכשיו עושה. אולי תוכל ממש ליהנות מזה. אבל אני בספק, אני לא חושב שאתה מסוגל.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#70   פורסם: 04.05, 14:15

אם מדברים על זה, מה קורה עם מספרי החבר שלכם למריו קארט? למי יש ואיפה זה עודכן?

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#71   פורסם: 04.05, 16:12

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
כי הפעם הוא אמור להניע את הקהל הענק החדש של נינטנדו לעבר משחקים אחרים.

לקהל החדש של נינטנדו יהיה קל יותר להתחבר למריו קארט.

כמו שאמרת, אין הרבה מה לחדש, אבל הם כן הוסיפו אופנועים ואונליין מאוד משודרג לפי כל מה שאומרים.

שוב, החלטה שלך אם לקנות או לא.

אני נהנה מזה של ה-DS אבל אני לא משחק אונליין, אתה בתור שחקן אונליין תוכל להשתתף בטורנירים עולמיים שנינטנדו עכשיו עושה. אולי תוכל ממש ליהנות מזה. אבל אני בספק, אני לא חושב שאתה מסוגל.
ברור שזאת בחירה שלי, דברתי במובן הכללי של משחקים כאומנות

מריו קארט WII בטורנירים נשמע לי מגוכח כי אין שם שמץ של SKILL, כלומר מה זה משנה אם אני השחקן הכי טוב בעולם אם בשניה האחרונה פוגעים בי עם שריון כחול או מכווצים אותי עם ברק?

לוק ברנארד:

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#72   פורסם: 04.05, 16:15

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ברור שזאת בחירה שלי, דברתי במובן הכללי של משחקים כאומנות

מריו קארט WII בטורנירים נשמע לי מגוכח כי אין שם שמץ של SKILL, כלומר מה זה משנה אם אני השחקן הכי טוב בעולם אם בשניה האחרונה פוגעים בי עם שריון כחול או מכווצים אותי עם ברק?
כי זה כיף??

זה לא אתה שהתלונן שאין גם שום צורך בסקיל במשחקי יריות בימינו עם הריג'נירשון?

לפעמים צריך לדעת מתי לקחת כיף ומתי להוריד את הסנוביזם הזה שיש לך כדי ליהנות ממשחק. אם אתה לא מסוגל, אז זו בעיה שלך ותפסיק להתמרמר כאן בפורומים.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#73   פורסם: 04.05, 16:18

אני מכיר פסיכולוג טוב שיכול לעזור לו בנושא הזה

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#74   פורסם: 04.05, 16:47

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
כי זה כיף??

זה לא אתה שהתלונן שאין גם שום צורך בסקיל במשחקי יריות בימינו עם הריג'נירשון?

לפעמים צריך לדעת מתי לקחת כיף ומתי להוריד את הסנוביזם הזה שיש לך כדי ליהנות ממשחק. אם אתה לא מסוגל, אז זו בעיה שלך ותפסיק להתמרמר כאן בפורומים.
לפני שניה אמרת טורניר ועכשיו אתה אומר משהו אחר?
תחליט.

בכל מקרה את מריו קארט טחנתי איזה שנתיים על הN64 שלי, הבנתי שגרסת הWII היא אותו דבר בגרפיקה של גיימקיוב אז אני אוותר בנתיים.

לוק ברנארד:

משתמש רציני

#75   פורסם: 04.05, 18:18

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
את SSB:M לא אהבתי במיוחד, גם חברים שלי בחיים לא ישחקו אותו איתי כך שאני נשאר רק עם אונליין שלפי מה שהבנתי הוא נכה לגמרי ומשחק נגד המחשב שזה בכלל נכה.
בנתיים בכלל הבנתי שאני לא יכול לקנות אותו בגלל שנינטנדו החכמים שמו הגנה במשחק המקורי נגד אנשים שיש להם צ'פ במכשיר אז דווקא SSB מקורי לא יעבוד לי.
לפני איזה חודש יצא עדכון לוויקי שמאפשר הרצה של סמאש מקורי.

האווטר המגניב של Mega

נינג'ה בלגי

#76   פורסם: 04.05, 18:39

אני שונא את המשחק הזה כל כך.
150CC זה קשה באופן בלתי אפשרי.
הזונות דופקים לי דריפטים כל עשר שניות, אז אני מנסה עם דריפטים.
ואז הם עושים דריפטים יותר טובים.
ובכלל, אני מקום 12 ואני מקבל שלוש פטריות במקום טיל.
מה לא בסדר במשחק הזה? אני רוצה להרוג מישהו.

UP THE IRONS

משתמש רגוע

#77   פורסם: 04.05, 18:48

איך עושים דריפטים בגירסה לויי? צריך ללחוץ על כפתור כלשהו ולהזיז את ההגה ימינה שמאלה ימינה שמאלה(או הפוך) כמו בds או שזה עושה דריפטים אוטומטי?

50 דולר לשנה בשביל און-ליין

האווטר המגניב של xxavivxx

נינג'ה בלגי

#78   פורסם: 04.05, 19:16

gilnd
ציטוט:
צפה בהודעה
איך עושים דריפטים בגירסה לויי? צריך ללחוץ על כפתור כלשהו ולהזיז את ההגה ימינה שמאלה ימינה שמאלה(או הפוך) כמו בds או שזה עושה דריפטים אוטומטי?
גיל -יש שתי אפשרויות
1. אוטומטי- מדגיש כמה שנינטנדו פגעו בMKDS שאני כל כך אוהב ,אתה עושה פנייה וזה עושה דריפט בלי שמץ של סקיל ומונע סנייקניג לפי מה שהבנתי...
2. ידני-אין לי שמץ כי עדיין לא שיחקתי...

תודה ליובל על החתימה...
לאחר כמה מקרים בהם אנשים הבינו אותי בצורה שגוייה: את
כל (אוקיי...לא ממש את כולם...) דבריו בפורום יש לקחת ב"ערבון מוגבל"
כי הם עלולים להכתב בהומור וציניות...

רק שנייה...יכול להיות שגם את זה כתבתי בציניות? XD

האווטר המגניב של DMaster

מצליחן

#79   פורסם: 04.05, 20:39

דריפט אוטומטי הוא בלי הבוסט אבל מבצעים אותו רק ע"י הזזה חדה של השלט..
דריפט ידני עושים ע"י לחיצה על אחד ואז הזזה חדה לכיוון הרצוי

Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2
250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC
MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#80   פורסם: 05.05, 03:16

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
מה, רק משום שקראת את זה? קראת גם הרבה שטויות אחרות, שאפילו בעצמך לא הסכמת להן. אז הנה אני אומר לך שמריו קארט לווי שם בכיס הקטן את מריו קארט DS. אז למי תאמין? בטח לא לי, כי אני פאנבוי של נינטנדו, נכון? אבל לא יודע, את דאבל דאש שללתי מראש, קודם תסביר את זה.

גם לא השתגעתי מפיקמין, מ-MP1 ומ-MP2 ואת סאנשיין קיללתי. את מריו קארט DS דווקא מאוד אהבתי, אבל את מריו קארט לווי אני אוהב יותר. הרבה יותר. ביום חמישי הייתי מוכרח לישון וההגה פשוט נדבק לי ליד. לדעתי, הוא מדהים. לא פחות.

ומשהו שרציתי לציין בלי קשר לוויכוח: בפורום ב-IGN פתחו סקר מקרי על ההגה, ויש רוב של 53% לטובת ההגה (מתוך 8 אפשרויות בסקר). 25% לטובת הווי+נונצ'וק. סה"כ הצביעו להגה 38 אנשים. עשה את החשבון לבד.

עכשיו, אתה קראת בביקורות שההגה היא השליטה הקשה והפחות עדיפה. נו, אז קראת. אבל הנה, המון אחרים חושבים שזו האפשרות העדיפה. למי תאמין? למבקרים? לרוב שהצביע בסקר? אולי למיעוט? ואולי לי (ומאז שהחזקתי את ההגה, לא יכולתי לשנות לצורת שליטה אחרת)? נו, ברור, אתה תאמין למה שאוזניך רוצות לשמוע. זה טבעי, במיוחד אצלך.

ציטוט:
בכל מקרה את מריו קארט טחנתי איזה שנתיים על הN64 שלי, הבנתי שגרסת הWII היא אותו דבר בגרפיקה של גיימקיוב אז אני אוותר בנתיים.
למרות שלדעתי אתה טועה טעות מרה, כי הוא יותר כיף ואדיר מכל מריו קארט ששיחקת, עדיין לא ברור לי מדוע היה רגע אחד שבאמת ציפית לו (נו, הלחישה המפורסמת שלך לעדי).

shgadlic
ציטוט:
אם מדברים על זה, מה קורה עם מספרי החבר שלכם למריו קארט? למי יש ואיפה זה עודכן?
אתה צודק בהחלט, ואני גם מאוד רוצה לקדם זאת. השבוע יש לי חצי שבוע חופשי, אז אני מקווה שאוכל להתפנות לעניין.

xxavivxx
ציטוט:
אוטומטי- מדגיש כמה שנינטנדו פגעו בMKDS שאני כל כך אוהב ,אתה עושה פנייה וזה עושה דריפט בלי שמץ של סקיל ומונע סנייקניג לפי מה שהבנתי...
אני לא יודע למה פספסתם את זה, אבל יש כאן סקיל בהחלט, אמנם שונה קצת. למשל, כשאני מבצע דריפט ומחליק, הרכב מושך לי חזק לאותו כיוון, ואז אני מגלה שאני יכול לאזן זאת על ידי משיכה לכיוון השני של ההגה. ניסיתם את זה? זה מרגיש הרבה יותר טוב מהשיטה הקודמת. תתעמקו קצת, ותגלו נפלאות

זו גם הסיבה שמבקרים רבים מתלוננים, כי הם לא התעמקו ובדקו מספיק, כפי שהדוגמה של אוקאמי מוכיחה.

אני גם מרגיש שיש לי שליטה הרבה יותר טובה במשחק הזה מאשר בעבר, ולכן זה מאפשר לסקיל שלי לבוא יותר לידי ביטוי. אני חושב שהדבר העיקרי שחוסם את הסקיל זה האייטם של הפצצה הכחולה המתבייתת, כי אינה יכולה להיחסם בשום צורה. לדעתי היו צריכים להמציא לה איזה קאונטר, אפילו אם אקראי, כמו כל דבר במשחק הזה.

ואתה בכלל מצחיק, כי אתה מתלונן על נינטנדו שפגעה לך במריו קארט ל-DS, בלי שבכלל ניסית את הידני, שהוא מפחית את המשמעות של מה שכתבת. אבל כמובן, לא מבטל כמו מה שכתבתי לך בפסקה הקודמת. נסה זאת, זה אחד הדברים הכיפים במשחק. זה, ומערכת הפעלולים באוויר.

אגב, למי שיש אקסייט טראק, נסו אותו עם ההגה. אומרים שהוא אדיר אתו, ואפילו מספרים שבעזרתו הם מצליחים לשבור שיאים, גם לאחר שלא שיחקו במשחק חודשים.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 05.05 בשעה 03:28.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#81   פורסם: 05.05, 05:29

מי מנסה את הטורניר במריו קארט? אני מנסה לשבור את השיא של עצמי. אני בודק את ההישגים שלי ביחס לשאר באותו מדינה (ברזיל), ואני לא איי-איי-איי. צריך להמשיך ולקרוע את הכביש.

אם כבר דיברתי על סקיל בסיבובים: נסו לעשות זאת עם האופנוע, ותראו איזה סקיל נדרש כאן! אני עדיין צריך להתמחות בזה, וזה דורש מיומנות רבה, לדעתי. נסו גם אתם.

ונסו לעשות ווילי עם האופנועים. צריך בכביש ישר כי לא ניתן לבצע פניות בווילי. הוא זמן מה תקוע על ווילי, לכן אם תגיע פנייה אתם בצרות. זה גם דורש תזמון, מהירות תגובה ויציבות. זו מיומנות.

כשהשתמשתי ברכב מקודם הבנתי עד כמה המיומנות שהייתה נכונה למשחקים הקודמים, נכונה גם כאן אך בצורה שונה, אני פשוט מתמרן עם הכיוון של ההגה ימינה ושמאלה כדי לאזן את ההחלקה של הדמות על הכביש, כפי שבמשחקים הקודמים תמרנו עם האנלוגי. כאמור, זה הכי קשה עם האופנועים. מיותר לציין שזה הרבה יותר הגיוני וכיף מהאנלוגי.

תוסיפו לזה גם את האפשרות להיצמד מאחורי קארטינג זמן מה כדי ליהנות מבוסט נוסף. גם זה דורש רמת מיומנות מסוימת.

והנה עוד נקודה למחשבה: מדי פעם נינטנדו תשחרר עוד טורניר חדש, וכל פעם היא תשנה את המסלול מעט ותרענן אותו ותמציא חוקים חדשים. פה היא פועלת בצורה אקטיבית כל הזמן כדי לתחזק את השירות הזה, וכל זה, ללא תשלום. מה, לא ייתכן שרק קיטורים מגיעים לה, גם קצת פרגון לא יזיק.

אני ממש אוהב את האפשרות לבדוק בכל רגע נתון היכן אני ממוקם ביחס לשחקנים מהאזור שלי, או ביחס לחברים ברשימה, או ביחס לשחקנים ברחבי העולם. זה מוסיף המון דרבון וכיף.

אגב, איך אני מתקין את ערוץ מריו קארט בתפריט הראשי של הווי?

עוד דבר: בחרתי תחרות און ליין עם מתמודדים מרחבי העולם, ולצד אפשרות ה-VS כתוב לי המספר 4825VR. מה זה אומר? לצד ה-BATTLE כתוב לי 5000BR.

עריכה: חה-חה-חה! סיימתי להיות לוזר! סיימתי מקום שלישי, מתוך תשיעי. היה קטע ששמרתי יפה על המקום הראשון. איך קרעתי להם את הכביש, ניצלתי כל ניתור, וכל סיבוב כדי לקבל בוסט. שחטתי אותם, מנוולים. פשוט תענוג להתנגש במישהו ולהעביר לו את הענן המחשמל.

עוד עריכה: טוב, נשארתי לוזר, קורעים אותי פה. הלפ.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 05.05 בשעה 06:48.

האווטר המגניב של omerkot

נינג'ה בלגי

#82   פורסם: 05.05, 08:52

מריו קארט לWII לא שם בכיס את הקטן את מריו קארט DS... במידה רבה הוא מרגיש כמו פורט של מריו קארט DS לWII.
אני לא סבור שהוא פחות טוב ממריו קארט DS אבל הוא לא הרבה יותר טוב ממנו.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#83   פורסם: 05.05, 14:22

עומר, זו דעתך, אני הבעתי את דעתי הכנה. כשאני חושב שמשחק הוא מאכזב, אני לא מהסס לצעוק את זה. סמוך על הכנות שלי. כי כתבת את המשפט הראשון שלך כאילו טעיתי טעות מרה, ולא כי מדובר בדעה. אני דווקא מקפיד לרשום "לדעתי".

מבחינת הנוסחה, כן הוא הדבר הכי קרוב למריו קארט DS, אבל עדיין הביצוע מעט שונה, ולו רק בגלל התרגילים, ההגה ומנוע הסנייקינג החדש, הוא כבר מרגיש אחרת. וגם האון ליין הוא הרבה יותר טוב, וכולל ערוץ עמוק ומעניין. אז אתה בטוח שאתה מבין מה ההגדרה של פורט?

הייתרון היחיד שיש למריו קארט ל-DS שאין למריו קארט לווי זה מצב המשימות. אבל אני מניח שהטורניר שימציא כל פעם משימות חדשות ויאתגר ברשת, הוא מפצה על כך מאוד.

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#84   פורסם: 05.05, 14:26

החיסרון הכי גדול של MKWii לעומת MKDS הוא כמובן העובדה שהוא לא נייד.

ואני מאוד נהנה מ-MKDS בנסיעה לעבודה. לפעמים. היום אני משחק פיקרוס (בעיקר שסוף סוף הבנתי מה עושים שם).

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של MISTER MASTER

נינג'ה בלגי

#85   פורסם: 05.05, 14:55

כמה הוא עולה בארץ לעזאזל?

קרדיט לשניצלון הגאון על החתימה למעלה!

האווטר המגניב של xxavivxx

נינג'ה בלגי

#86   פורסם: 05.05, 15:33

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה

אני לא יודע למה פספסתם את זה, אבל יש כאן סקיל בהחלט, אמנם שונה קצת. למשל, כשאני מבצע דריפט ומחליק, הרכב מושך לי חזק לאותו כיוון, ואז אני מגלה שאני יכול לאזן זאת על ידי משיכה לכיוון השני של ההגה. ניסיתם את זה? זה מרגיש הרבה יותר טוב מהשיטה הקודמת. תתעמקו קצת, ותגלו נפלאות

זו גם הסיבה שמבקרים רבים מתלוננים, כי הם לא התעמקו ובדקו מספיק, כפי שהדוגמה של אוקאמי מוכיחה.

אני גם מרגיש שיש לי שליטה הרבה יותר טובה במשחק הזה מאשר בעבר, ולכן זה מאפשר לסקיל שלי לבוא יותר לידי ביטוי. אני חושב שהדבר העיקרי שחוסם את הסקיל זה האייטם של הפצצה הכחולה המתבייתת, כי אינה יכולה להיחסם בשום צורה. לדעתי היו צריכים להמציא לה איזה קאונטר, אפילו אם אקראי, כמו כל דבר במשחק הזה.

ואתה בכלל מצחיק, כי אתה מתלונן על נינטנדו שפגעה לך במריו קארט ל-DS, בלי שבכלל ניסית את הידני, שהוא מפחית את המשמעות של מה שכתבת. אבל כמובן, לא מבטל כמו מה שכתבתי לך בפסקה הקודמת. נסה זאת, זה אחד הדברים הכיפים במשחק. זה, ומערכת הפעלולים באוויר.

אגב, למי שיש אקסייט טראק, נסו אותו עם ההגה. אומרים שהוא אדיר אתו, ואפילו מספרים שבעזרתו הם מצליחים לשבור שיאים, גם לאחר שלא שיחקו במשחק חודשים.
ציינתי שלא ניסיתי עדיין את הידני ואני מאוד רוצה לנסות אותו...לא ממש התעמקתי אני מודה באשמה אז אני אצטרך לקנות את המשחק ולחקור אותו לעומק...אגב-רק שתדע שיש אפשרות לברוח משריון כחול בDS-קשה מאוד מאוד אבל אפשרי...... תנסה ותודיע אם אפשר גם בווי..
אני עדיין לא קונה כי אני לא יודע מאיפה להזמין...מVG+ אני לא אזמין(100$...),מעולם לא הזמתי מEBAY ואני לא מכיר שום אתר טוב אחר...אני כנראה אקנה אותו שאטוס לארה"ב

תודה ליובל על החתימה...
לאחר כמה מקרים בהם אנשים הבינו אותי בצורה שגוייה: את
כל (אוקיי...לא ממש את כולם...) דבריו בפורום יש לקחת ב"ערבון מוגבל"
כי הם עלולים להכתב בהומור וציניות...

רק שנייה...יכול להיות שגם את זה כתבתי בציניות? XD

משתמש רגוע

#87   פורסם: 05.05, 17:09

xxavivxx
ציטוט:
צפה בהודעה
ציינתי שלא ניסיתי עדיין את הידני ואני מאוד רוצה לנסות אותו...לא ממש התעמקתי אני מודה באשמה אז אני אצטרך לקנות את המשחק ולחקור אותו לעומק...אגב-רק שתדע שיש אפשרות לברוח משריון כחול בDS-קשה מאוד מאוד אבל אפשרי...... תנסה ותודיע אם אפשר גם בווי..
אני עדיין לא קונה כי אני לא יודע מאיפה להזמין...מVG+ אני לא אזמין(100$...),מעולם לא הזמתי מEBAY ואני לא מכיר שום אתר טוב אחר...אני כנראה אקנה אותו שאטוס לארה"ב
באמת? יש אפשרות להתחמק משריון כחול? ניסית את זה פעם? זה תרגיל כלשהו או אייטם מיוחד?
אתה טס לארה"ב ? איזה כיף לך יא בן זונה!!!

F.P

האווטר המגניב של F.P

מודל לחיקוי

#88   פורסם: 05.05, 17:13

gilnd
ציטוט:
צפה בהודעה
באמת? יש אפשרות להתחמק משריון כחול? ניסית את זה פעם? זה תרגיל כלשהו או אייטם מיוחד?
אתה טס לארה"ב ? איזה כיף לך יא בן זונה!!!
אתה צריך לעשות בוסט ממש רגע לפני הפגיעה, אני אישיתי לא עשיתי את זה, אבל ראיתי מישהו עושה את זה עם power slide.
תכלס אם עדיין אפשר להתחמק מהשריונות הכחולים אז כל אלו שמתלוננים על זה שהם מוציאים כל טיפה של יכולת מהמשחק יכולים להצליח עוד יותר על פני אחרים משום שהם מצליחים להתחמק מאלו, ומשום שההתחמקות מאלו דורשת יכולת לא קטנה.

האווטר המגניב של omerkot

נינג'ה בלגי

#89   פורסם: 05.05, 17:31

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
עומר, זו דעתך, אני הבעתי את דעתי הכנה. כשאני חושב שמשחק הוא מאכזב, אני לא מהסס לצעוק את זה. סמוך על הכנות שלי. כי כתבת את המשפט הראשון שלך כאילו טעיתי טעות מרה, ולא כי מדובר בדעה. אני דווקא מקפיד לרשום "לדעתי".

מבחינת הנוסחה, כן הוא הדבר הכי קרוב למריו קארט DS, אבל עדיין הביצוע מעט שונה, ולו רק בגלל התרגילים, ההגה ומנוע הסנייקינג החדש, הוא כבר מרגיש אחרת. וגם האון ליין הוא הרבה יותר טוב, וכולל ערוץ עמוק ומעניין. אז אתה בטוח שאתה מבין מה ההגדרה של פורט?

הייתרון היחיד שיש למריו קארט ל-DS שאין למריו קארט לווי זה מצב המשימות. אבל אני מניח שהטורניר שימציא כל פעם משימות חדשות ויאתגר ברשת, הוא מפצה על כך מאוד.
בעשרות פורומים שאני כותב בהם ברחבי העולם בחיים שלי לא נתקלתי בכזו צדקנות ועצבנות יתר כמו שקיימת כאן.
ההנחה שלך שתוקפים אותך אישית כשרושמים משהו שלא מסתדר עם מה שאתה רשמת לפני כן (ולא, ממש לא היתה לי כוונה לומר שטעית טעות מרה וזה גם ממש לא השתמע מהדברים שרשמתי) והאובססיביות, ששוב, מופנית רק כלפי מי שרושם דברים שאתה לא מסכים איתם, בנוגע להדגשת הברור מאליו היא לא ברורה ולא נורמלית.
כן, אני לא מסכים איתך בהרבה דברים שקשורים לWII וכן, אני תמיד מבטא את דעתי שלי. אבל כל בן אדם שכותב בפורומים או בעיתון או בכל מקום אחר מביע את דעתו שלו וזה ברור גם בלי שהמילה "לדעתי" תופיע בכל משפט ומשפט.

משתמש רגוע

#90   פורסם: 05.05, 17:33

ראיתי עכשיו סרטון ביו-טיוב וזה באמת אפשרי להתחמק מהשריון הכחול אבל זה נראה קשה מאוד.

1  2  3  5
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames