אני חושב ששוב הטבעת מגיעה אני מפעיל ת360 משחק שומע צליל מנתק מפעיל זה עובד וכל שנייה יש קולות של תקיעות כאלה עוד לא קיבלתי 3 נורות אדומות.... יש פתרונות?..
בוא נגיד שעכשיו זה בסדר ולא נפתח פה לשטן! קרה לי משהו מצחיק! היה לי 3 נורות אדומות ויכולתי לשחק כיביתי שנייה הפעלתי וזה ממשיך טוב בנתיים קצת תקיעות אבל אני חושב שאולי הספק לא טוב איך אני רואה שיש עליו 500W הקונסולה שלי PAL בסדר זה עובד לבנתיים הייתי מחובר ללייב לפני כמה דקות... אני אתן לו לנוח אני חושב שכבל הרשת שלי עושה בעיות לא יודע איזה כבל רשת צריך ל360 מוצלב או לא?..
טבעת המוות שלך היא לא בגלל שהספק מקולקל (מכשיר PAL בכלל לא צריך שנאי של 500W) אלא בגלל שהמכשיר עצמו מקולקל.
אתה יכול לקחת אותו למי שתיקן לך בפעם הקודמת ולשלם לו שוב 500 שקל אבל הסיכוי שזה יפתור לך את הבעיה לאורך זמן הוא אפסי.
לצערי, בין אם יש לך כסף או אין לך כסף, אין לך ממש אפשרויות אחרות. זה או לחיות עם מה שיש בתקווה שזה לא יחמיר או לקנות אחד אחר. אין פתרונות אחרים.
אם אתה מתחבר לראוטר אז רגיל... אם אתה עושה שיתוף רשת עם מחשב אז מוצלב.
אבל אני לא חושב שכבל רשת יכול להגיע למצב של לעשות בעיה כזאת.
לידיעה, ל360 (כמו מכשירים מודרניים אחרים) יש אפשרות להצלבה פנימית והיא יודעת לעבוד עם כבל רגיל גם מול ראוטר/סוויץ'/האב וגם מול מחשבים/קונסולות. המשמעות היא שלא משנה איזה כבל תחבר, רגיל או מוצלב, זה יעבוד.
אתה כמובן צודק שהבעיה שלו לא נובעת מבעיה של כבל רשת.
על זה נאמר פעם שלישית גלידה...
כשציינתי בפורום WII שהמלך הוא עירום הוכתרתי כבוגד.
כשנטשתי את הקלאן של רזיסטנס בפורום PS3 כי האונליין שלו משעמם אז הוכתרתי כבוגד.
ועכשיו אני גם כאן בוגד...
אני רק לא מבין איך אני יכול לבוגד במשהו שמעולם לא הצהרתי לו אמונים ולעולם לא אצהיר לו אמונים.
אני לא הייתי מרשה לילדים שלי לשחק בזה. (הוא יודע מה הולך שם?)
הילדים שלך באמת קטנים...
וכן,אבא שלי מכיר את הסגנון,אני לא חושב שהוא לא היה קונה את משחק השנה רק בגלל שיש שם כמה קטעים גסים... בכל מקרה מהקטעים שאפשר להימנע אני אמנע גם אם הוא לא יהיה באזור...