ועכשיו ברצינות, מצטער לשמוע על האובדן אבל עם האחוזים הנוראים של המודלים הקודמים זה היה צריך להגיע במוקדם או במאוחר. תחסוף כסף ותקנה אחת חדשה או שפשוט תקנה קונסולה אחרת ולא 360. תמיד מעלים פה את האפשרויות של לקנות את גרסת הארקייד ואז להוסיף לו את הHD מהישן שלך. אבל אני לא יודע כמה זה שווה בתכלס. הרי גם לארקייד אין יציאת HDMI לא ?
הוא פשוט כבר קיבל פעם טבעת ותיקן בארץ ולכן אין לו יותר אחריות
הוא יכל לדבר עימם והם יאפשרו לו במקרה הרע לתקן בתשלום. זה לא יגיע בשום מצב לממדים של עלות קונסולה חדשה. מרוב שהמכשיר הזה מתפגר לכל אחד יש כבר יחס של שמפו כלפיו. זה נגמר - קונים חדש. בחיים לא ראיתי דבר כזה.
הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"
הוא יכל לדבר עימם והם יאפשרו לו במקרה הרע לתקן בתשלום. זה לא יגיע בשום מצב לממדים של עלות קונסולה חדשה. מרוב שהמכשיר הזה מתפגר לכל אחד יש כבר יחס של שמפו כלפיו. זה נגמר - קונים חדש. בחיים לא ראיתי דבר כזה.
אני חושב שאתה טועה, זה נקרא לאבד את האחריות שאתה פותח את המכשיר.
House: "I've heard not all lawyers are as ethical as the ones we see on TV."
אני חושב שאתה טועה, זה נקרא לאבד את האחריות שאתה פותח את המכשיר.
אז מה, הוא מדבר עם בני אדם ולא רובוטים. רוצה לשים כסף שהכי הרבה הם יגידו לו שבמידה וזה טבעת מוות (כי הכשל הוא עליהם בכל זאת) הם יתקנו לו חינם ובמידה ולא הוא ישלם?
לא חסרים גולשים בגיימר ששמו פריצה למכשיר ותיקנו בארה"ב. זה שווה לפחות את השיחת חינם (בסקייפ) אליהם.
אבל אתם אוהבים שמפו, לכו תיקנו עוד אחד. מה זה כבר עוד שמפו.
הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"
איזה מירמור אני שומע פה למרות שאני מבין אותך לאחר הבעיות שאתה חווית. מה לבסוף עשית? קנית חדש? עברת לקונסולה אחרת? הסכימו לתקן לך אותה?
ועומר אם זה כל ההבדל אז עדיף לקנות את הארקייד ולקנות HD בנפרד. הHD של MS סתם יקר בצורה מטורפץת בסך הכל זה HD 2.5.
איזה מירמור אני שומע פה למרות שאני מבין אותך לאחר הבעיות שאתה חווית. מה לבסוף עשית? קנית חדש? עברת לקונסולה אחרת? הסכימו לתקן לך אותה?
ועומר אם זה כל ההבדל אז עדיף לקנות את הארקייד ולקנות HD בנפרד. הHD של MS סתם יקר בצורה מטורפץת בסך הכל זה HD 2.5.
מירמור? ההפך, אני ממליץ לבן אדם לשלוח לתיקון למרות שלמראית עין אותי הם דפקו. אני לא מאמין בלרוץ ולרכוש עוד קונסולה כאילו היה מדובר בדבר של מה בכך. לא מסכים לדרך שלכם, אולי יש לי יותר ערך לכסף.
מי כמוני אחרי ארבעה ימים מתישים יודע כמה מייקרוסופט עוזרת ללקוחות שלה לא משנה כמה הגבלים או חוקים בירוקרטיים הולכים לרעת הצרכן.
למה שלא יסכימו לתקן לי? זו מעולם לא הייתה הבעייה. הבעייה הייתה לשלוח שוב בעלות של 500 ש"ח את הקונסולה לארה"ב. מייקרוסופט ישראל נרתמו לעזור לי. נראה מה יתבשל משם.
תשבוק חיים? על היום הראשון? אין סיכוי. לפי כל מה שאתם מבלבלים בפורום הזה, 65 NM לא מתקלקל, נכון? (למרות שיש לי אחת כאן שכן התקלקלה) אז נקווה לטוב.
תודה על האמפתיה.
אין מצב שאני אוותר עליה, כבר הוצאתי יותר מידי כסף על משחקים.
לא אומר, אבל יש משהו שמתבשל. לא רוצה להרוס לעצמי את הסיכוי. גם המקרה שלי היה דיי מיוחד, קונסולה שנרכשה בארה"ב (מדינה בה כן יש אחריות רישמית על פני אנשים שרכשו אמריקאית בארץ שזה מנוגד לחוקים מבחינת מייקרוסופט) ומכשיר שחזר מתיקון מקולקל על היום הראשון.
אז זהו, שאתה לא יכול.
הHD חייב להכיל קושחה (LASKIN, בשבילך!) מיוחדת. לא ניתן לרכוש דיסק קשיח רגיל ולחבר אותו באופן פשוט.
יש כל מני דרכים שרצות באינטרנט של איך לקחת דיסקים מסוימים ולגרום להם לעבוד אבל זה רחוק מלהיות טריוויאלי.
שמע דת', הכל יכול להיות. למרות שזה כבר סיכוי קלוש. בכל מקרה מקווה בשבילך שיהיה טוב.
עומד, זה די מגעל לעבוד ככה. ודי חוצפה מMS לדרוש מחיר כזה גבוהה על הכוננים הללו רק בגלל קושחה - שאני בטוח שהיא לא בדיוק יותר מדי מיוחדת. ההבדלים די גדולים.
שמע דת', הכל יכול להיות. למרות שזה כבר סיכוי קלוש. בכל מקרה מקווה בשבילך שיהיה טוב.
עומד, זה די מגעל לעבוד ככה. ודי חוצפה מMS לדרוש מחיר כזה גבוהה על הכוננים הללו רק בגלל קושחה - שאני בטוח שהיא לא בדיוק יותר מדי מיוחדת. ההבדלים די גדולים.
מיקרוסופט מתרצים את המחיר של הדיסקים הקשיחים בשלוש דרכים:
א' - זה דיסק של מחשב נייד ולא דיסק של PC רגיל ולכן הם יקרים יותר.
ב' - הם מסבים את הדיסק ל-PLUG&PLAY ב-100%, כלומר אתה מכניס אותו, הוא עושה קליק וסיימת.
ג' - יש בפנים קושחה (אמרתי נכון?) שעושה ולדיזציה לכל מני דברים כמו משחקי ARCADE שאתה מוריד וכו', זה חלק מתהליך ההגנה של המכשיר והצרכן בנושא קניות בLIVE.
אה, ויש עוד משהו, הם פאקינג רוצים לעשות עלינו כסף והם תאגיד חמדן
יש חברות שעל דיסק קשיח בשווי 30 דולר רוצות 100 דולר ויש חברות שעל קונסולה בשווי 30 דולר רוצות 250 דולר.
זה מכוער וזה מכוער אבל בתכלס מעט מאוד אנשים מחליפים את הדיסק הקשיח שמגיע עם הקונסולה משום שהוא מספיק בהחלט ועלות הקונסולה כולל הדיסק היא נמוכה למדי.
אתה צודק אצלינו, אבל אם הייתי בארה"ב הגודל היה מציק לי בגלל חוסר מקום לכל הסרטים והסדרות.
אין לי מושג עד כמה השירות הזה באמת פופולארי בארה"ב... יש להם כל מני VODים וחיות אחרות שהן הרבה יותר נוחות מאשר הלייב והרבה יותר נפוצות.
אני בספק אם הייתי רוכש סרטים בלייב גם אם הייתי גר בארה"ב.
מיקרוסופט מתרצים את המחיר של הדיסקים הקשיחים בשלוש דרכים:
א' - זה דיסק של מחשב נייד ולא דיסק של PC רגיל ולכן הם יקרים יותר.
ב' - הם מסבים את הדיסק ל-PLUG&PLAY ב-100%, כלומר אתה מכניס אותו, הוא עושה קליק וסיימת.
ג' - יש בפנים קושחה (אמרתי נכון?) שעושה ולדיזציה לכל מני דברים כמו משחקי ARCADE שאתה מוריד וכו', זה חלק מתהליך ההגנה של המכשיר והצרכן בנושא קניות בLIVE.
אה, ויש עוד משהו, הם פאקינג רוצים לעשות עלינו כסף והם תאגיד חמדן
א' - הוא עדיין יקר כמעט פי 2 מכונן אחר (WD לדוגמא) לניידים באותו נפח
ב' - כל HD 2.5 הוא P&P היום ככה שזה תרוץ דיבלי וחסר טעם
ג' - עדיין הקושחה הזו לא שווה איזה 200 שקל או יותר! זה באמת מעצבן.
ד' - כן MS הם חמדנים ואוהבים למצוץ לנו את הדם בכל הנוגע למחירים - למרות שה360 ירד למחיר טוב יחסית לתמורה - ראה ערך: ויסטה.
זה מזכיר לי את הכרטיס SD של סאןדיקס שיוצר בביל נינטנדו - לבן ועם סימן של WII - ועלה פי 2 מכל כרטיס אחר באותו נפח ובתכלס זה היה אותו כרטיס. איזה מרגיז. כל חברה והקטאים המעצבנים שלה. ארררגגג.