ה360 שלי גוסס!! - Page 6 - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: ה360 שלי גוסס!!
1  2  3  4  6
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של DrDevil29

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -

#151   פורסם: 11.05, 14:27

unreal weapon
ציטוט:
צפה בהודעה
כן צודק,זה אחד הדברים הכיפיים במשחק .
מה אתה אומר.. שאני ועזור לך לגמור את גירס בשבת ואז אתה תעזור לי להתחיל את היילו 3..
לא יהיו לאגים..

XBOX 360 OWNER!!

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#152   פורסם: 11.05, 15:37

master chief
ציטוט:
צפה בהודעה
הקרב האחרון בהיילו 2 היה נגד בוס,זה עם ה-gravety hammer.....
באמת? לא ידעתי . תקרא את ההודעה שלי שוב.

הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#153   פורסם: 11.05, 16:06

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
הסקראב הראשון היה מסובך. כל הסקראבים שבאו אחרי זה היו קלים כי היו לך נשקים טובים נגדם (טנק? מפוצץ בשתי שניות את הרגל שלו. מסוק/מטוס? אתה פשוט נוחת עליו ומפוצץ אותו במקום להתחיל להסתבך כיצד אתה עולה עליו).

הדבר היחיד בהילו 3 שהרגיש עבורי אפי היה הקטע עם הג'יפ בסוף. באמת שמעבר לזה הכל הרגיש קצת, פרווה (שלא לדבר על הבוס שהיה בדיחה).
וגם זה היה פשוט שחזור של הסיום של היילו 1.
לפעמים יש לי הרגשה שמי שעומד מאחורי העיצוב משחק הזה הוא לגמרי חסר מעוף.

הסקאב הראשון היה מגניב כי זה היה ממש נחמד לטפס עליו ולפוצץ אותו מבפנים, זה הרגיש כמו מיני SOTC רק פשוט יותר.
אחרי זה כשצריך לחסל עוד שניים זה כבר (כרגיל בהיילו) מרגיש כמו COPY PASTE.

אם יש משהו שאני אוהב במשחקים זה כשרואים משהו רק פעם אחת ומסיימים אותו, היילו מיצג את כל מה שאני שונא במשחקים וזה חזרה ושימוש עד מוות באותם נכסים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

שואף לשלמות

#154   פורסם: 12.05, 09:14

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אם יש משהו שאני אוהב במשחקים זה כשרואים משהו רק פעם אחת ומסיימים אותו, היילו מיצג את כל מה שאני שונא במשחקים וזה חזרה ושימוש עד מוות באותם נכסים.
כן, היילו באמת היה מאד מעצבן בקטע הזה של שימוש באותם נכסים: אני זוכר את הקרב עם ה antlion queen בפעם הראשונה בחולות ואז שוב בכלא. וגם את הקרב הגדול עם הstrider, רק שאז חזרו עליו שוב ושוב עם כמה striders במקביל. והיה גם את הקטע של המסוק שהיה צריך להוריד עם המשגר טילים, ואחר כך שוב פעם אותו סיפור...

אוי, רגע. זה לא היה היילו 3?

תשמרו את האנרגיות מהאוף טופיק הזה. גם ככה אני מתכנן לפתוח דיון על קרבות בוסים כבר לא מעט זמן.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#155   פורסם: 12.05, 13:36

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
כן, היילו באמת היה מאד מעצבן בקטע הזה של שימוש באותם נכסים: אני זוכר את הקרב עם ה antlion queen בפעם הראשונה בחולות ואז שוב בכלא. וגם את הקרב הגדול עם הstrider, רק שאז חזרו עליו שוב ושוב עם כמה striders במקביל. והיה גם את הקטע של המסוק שהיה צריך להוריד עם המשגר טילים, ואחר כך שוב פעם אותו סיפור...

אוי, רגע. זה לא היה היילו 3?

תשמרו את האנרגיות מהאוף טופיק הזה. גם ככה אני מתכנן לפתוח דיון על קרבות בוסים כבר לא מעט זמן.
בHL2 אין אף קרב בוס, אתה הורג אולי 20 סטריידרים במשחק וגם איזה 6 מסוקים.
הם חלק מהארסנל של האוייבים בדיוק כמו שאתם אוהבים לקרא לכל הדברים בהיילו.

ההבדל הוא שהם מביאים לך אותם במנות קצובות ובשלבים בניגוד להיילו שחושף את כל מה שיש לו על ההתחלה ואז עושה את זה שוב, ושוב ושוב ושוב ושוב... ביחוד ההיילואים שלפני 3

חוץ מזה הקרב סטריידרים בE2 הוא אולי אחדה קרבות הכי אפים ששחקתי בחיי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#156   פורסם: 12.05, 16:44

נדב צודק שזה היה אחד הדברים הטובים בE2, הבעיה? זה כמעט היה הדבר היחיד, לצערי חצי משחק היה במחילות וזה היה מבחיל (לא באמת, אבל מבחיל, מחילה מבחיל, מחילה - טוב, אתם מבינים את העניין...). לצערי הוא היה עם מעט מדי דברים טובים.

House: "I've heard not all lawyers are as ethical as the ones we see on TV."

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#157   פורסם: 12.05, 16:48

ומה עם הקטע עם המסוק שזורק מוקשים? זה לא קרב בוס? הם פשוט התדרדרו מאז המשחק הראשון. איפה החמוד עם השלושה ראשים.

הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#158   פורסם: 12.05, 17:12

זה בהחלט קרב בוס בהגדרות שלי.

House: "I've heard not all lawyers are as ethical as the ones we see on TV."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#159   פורסם: 12.05, 18:06

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
ומה עם הקטע עם המסוק שזורק מוקשים? זה לא קרב בוס? הם פשוט התדרדרו מאז המשחק הראשון. איפה החמוד עם השלושה ראשים.
ברמת העיקרון אפשר להגדיר גם את האזור בכלא בHL2 כשאתה צריך לבנות מבצר מארגזים ומכונות יריה ולהתבצר במשך 5 דקות בוס.

VALVE עובדים קצת אחרת, הם כל הזמן יוצרים אירועים מיוחדים וסיטואציות בניגוד לרוב החברות שעושות חדר גדול שבו יושב הבוס.
אפילו בHL1 היה את המפלצת עם שלושת הראשים שהיית עוורת ולא ממש נלחמת בה, היית צריך ללכת ולהחזיר את הלחץ לצינורות כדי שהקיטור ישרוף אותה.

מה שכן, התכנים האפיסודים של HL2 באמת פשוט מחדדים את הנוסחה, הם לא מחדשים יותר מדי.
אני ממש מחכה לE3 שאולי יביא את הרובה פורטלים לעניין ויסגור את הסיפור של הפלישת קומבאיין סופסוף.

כך או כך, HL3 יהיה מרגש במיוחד

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#160   פורסם: 12.05, 18:57

על איזה התבצרות? באה הנלמה הגדולה והרגתי אותה, אני לא התבצרתי מול כלום. זה שאתה בחרת לעשות כך זה לא אומר שזה מה שהם התכוונו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#161   פורסם: 12.05, 19:35

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
על איזה התבצרות? באה הנלמה הגדולה והרגתי אותה, אני לא התבצרתי מול כלום. זה שאתה בחרת לעשות כך זה לא אומר שזה מה שהם התכוונו.
נמלה? אתה מדבר על קטע אחר לגמרי.

יש קטע שאתה צריך לשרוד איזה 5 דקות במסדרון רחב שיש לו 4 פתחים (שאחד מהם דו קומתי) ויש לך 3 סנטרי גאן שאתה צריך להציב סביבך (האוייבים לא מתחילים להגיע עד שלא הצבת את שלושתם).

זה היה קטע מעולה, ביחוד כשמשחקים ברמה הכי קשה כי אז אי אפשר להדוף אותם פשוט בירי.
הייתי צריך לאסוף ארגזים ולחסום 2 כניסות, על הכניסה הדו קומתית שמתי 2 סנטרי גאן ואת השלישי על הכניסה הרביעית.

בזמן הקרב קפצתי מכניסה לכניסה, הרגתי קומבאיין, השתמש בגרווטי גאן כדי להרים סנטרי גאן שנפלו וחסמתי שוב ושוב את הכניסות.

זה היה אחד הקטעים האהובים עלי במשחק, הוא היה כמעט כמו TOWER DEFENSE.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

שואף לשלמות

#162   פורסם: 13.05, 09:04

הקטע בקרב ההשרדות עם עם הסנטרי גאן בHL2 היה הקטע הכי מטומטם במשחק. הוא הוכיח כמה חלש לפעמים הscripting של ואלב וכמה חסרונות יש לסקריפטינג בכלל כשכל מיני חיילים ביצעו SPAWN במקומות בלתי אפשריים, ושלפעמים מספיק שהיית עושה סיבוב של 360 מעלות בשביל שיופיעו חצי מטר ממך עוד כל מיני חיילים.

ואם כבר הזכרנו את הקטע המעצבן של שימוש באותם נכסים: כבר באותו שלב אם אני לא טועה יש לך שוב קרב מייגע שבו אתה צריך להציב סנטרי גאנס ולהלחם בדיוק באותם קומביין שמבצעים spawn אקראית.

דווקא הפעם השנייה שבה נלחמת בantlion queen היה קטע מעולה. בפעם הראשונה היה קל להרוג אותה כי היה לך גיבוי של מקלע. בפעם השניה בתוך Nova prospect לא היה לך את זה והיית צריך לברוח ממנה באזור קלסטרופובי שמורכב מכמה תאים, לרוקן עליה את כל התחמושת שלך, ולזרוק עליה כל מיני דברים נפיצים עם הגראביטי גאן. לדעתי זה בהחלט נכנס להגדרה של קרב בוס מצויין.

ואגב נדב: HL2 חושף כמעט את כל הארסנל של האויבים עד שלב 3 (פשוט לא בכולם אתה יכול להילחם בנקודה הזו, אבל אפילו סטריידרס אפשר לראות).

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#163   פורסם: 13.05, 09:42

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
נמלה? אתה מדבר על קטע אחר לגמרי.

יש קטע שאתה צריך לשרוד איזה 5 דקות במסדרון רחב שיש לו 4 פתחים (שאחד מהם דו קומתי) ויש לך 3 סנטרי גאן שאתה צריך להציב סביבך (האוייבים לא מתחילים להגיע עד שלא הצבת את שלושתם).

זה היה קטע מעולה, ביחוד כשמשחקים ברמה הכי קשה כי אז אי אפשר להדוף אותם פשוט בירי.
הייתי צריך לאסוף ארגזים ולחסום 2 כניסות, על הכניסה הדו קומתית שמתי 2 סנטרי גאן ואת השלישי על הכניסה הרביעית.

בזמן הקרב קפצתי מכניסה לכניסה, הרגתי קומבאיין, השתמש בגרווטי גאן כדי להרים סנטרי גאן שנפלו וחסמתי שוב ושוב את הכניסות.

זה היה אחד הקטעים האהובים עלי במשחק, הוא היה כמעט כמו TOWER DEFENSE.
אה, שאתה תקוע בכוך הקטן הזה שהם מגיעים משלושה כיוונים, הבנתי על מה אתה מדבר. אבל זה לא ממש התבצרות כמו שדימיינתי שהתכוונת. זה בסך הכל להלחם בהם בטירוף ולהרים את המכונות ירייה בלי סוף. זה לא ממש לשים מכשולים כמו חביות וכו... בהחלט אחד הקטעים החזקים והיותר קשים במשחק. הם עשו משהו דומה קצת בתחילת EP2 עם המנורות.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4  6
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames