סוף סוף מהפכה בשוק המשחקים בארץ!
קאפקום בשיתוף עם הישפר החליטה ליבא משחקים בצורה רשמית לארץ, ומזה אומר? המחירים של המשחקים יהיו זהים לחלוטין למחירים של המשחקים שלה באירופה! כן סוף סוף תוכלו לקנות משחקי PS3 ו360 במחיר של פחות מ250 שקל!
אומנם היא החברה היחידה שהתחילה לעשות את זה אבל זה עדיין מעודד ואני מקווה שעוד חברות יתחילו לעשות את זה ואולי נראה סוף סוף שיפור בשוק המשחקים בארץ
הנה המשחקים והמחירים שיגיעו בשבוע הקרוב לארץ
משחקי PlayStation 3 Devil May Cry 4 – 249 ש'ח
Lost Planet – 249 ש'ח
משחקי PlayStation 2
Street Fighter Alpha Anthology – 129 ש'ח
Okami – 189 ש'ח
Resident Evil 4 – 129 ש'ח
משחקי PSP
Street Fighter Alpha 3 Max – 129 ש'ח
משחקי Xbox
Devil May Cry 4 – 189 ש'ח
תחשבו שיצא SF4 וRE5 הם יגיעו לארץ במחיר של 250-200 שקל לקונסולות
חבר'ה אם נתחיל עכשיו כולם לקנות מהארץ זה אומר שייראו ששווה להשקיע בנו! ואז יבואו עוד חברות ורק נגדל ונשתפר! יש לכם הזדמנות, אל תהרסו אותה! מי שרצה לקנות משחק שבמקרה שייך לאחד מאלה וגם אם זה יקר יותר בכמה עשרות שקלים רוצו לקנות כי זה זול לחלוטין!
אגב זה גם PAL וגם NTSC?
Chris
ציטוט:
22:14:09
Chris says: My dick is so long, it would reach from A to Z on the keyboard
22:14:38
Chris says: Wait..... oh sh it
חבר'ה אם נתחיל עכשיו כולם לקנות מהארץ זה אומר שייראו ששווה להשקיע בנו! ואז יבואו עוד חברות ורק נגדל ונשתפר! יש לכם הזדמנות, אל תהרסו אותה! מי שרצה לקנות משחק שבמקרה שייך לאחד מאלה וגם אם זה יקר יותר בכמה עשרות שקלים רוצו לקנות כי זה זול לחלוטין!
בידיעה המקורית רשום "לרגל תחילת הפעילות"... אני לא אוהב את המשפט הזה ואני עוד פחות סומך על ישפאר.
ולגבי ההערה של בוקה ומבולקה, אני דווקא בעד תרגום מילים לעברית.
בידיעה המקורית רשום "לרגל תחילת הפעילות"... אני לא אוהב את המשפט הזה ואני עוד פחות סומך על ישפאר.
ולגבי ההערה של בוקה ומבולקה, אני דווקא בעד תרגום מילים לעברית.
השאלה הגדולה היא באיזה חנויות ימכרו את "השטן עלול לבכות 4 "במחירים האלה?
יהיו בטח כמה מניאקים כמו באג וכדומה שייקרו את העסק.
לDMC 4 זה יוצא יותר זול מארצות הברית ועוד בלי משלוח הוא עולה 60$ שזה 198 ש"ח בשער הדולר של היום 3.3 זה פשוט לא יאמן ואיפה אפשר לקנות את זה במחיר הזה????
אני לא יודע מה זה ייבוא רישמי, עד היום הזיכיון בארץ לחלק מהכותרים היה של הד ארצי (DMC) ועכשיו זה עבר לישפאר עבור כל הכותרים (בעבר זה היה כותר, כותר). המחירים יהיו לבטח לשבוע הראשון ואז נחזור למקפצת ה-400. משחקים מיובאים לישראל רישמית מאז שיש משחקים. אפילו ישראל מופיעה בכל החוברות של משחקי הפלייסטישן 2 ולא מעט משחקים עברו לוקליזציה כולל דגש מיוחד על פיפ"א 2002, אני אפילו עשיתי את זה של פליי 2 ב-2001. אני לא מבין מה החדשות חוץ מהעברת זיכיון.
הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"