דנו בזה הרבה פה...בסוף עושים קופה על הצרכנים חסרי הברירה!
ואגב, מספיק עם התייפיפות הנפש..."המצב בארץ" ו"כולם פה צורבים" העם היהודי ממש עם של גנבים, גוועלד!!!!!!
המצב לא שונה מהרבה מקומות בעולם! תכנסו לפורומים מאתרים בעולם ותקראו, תטוסו לחו"ל ותראו, תכנסו לצ'יינטאון או מקבילה אחרת בכל מקום. אגב באירופה הרבה יותר מתקדם העניין של הורדות. בארץ למשל לא הרבה מכירים את הביטורנט (לא בהשוואה לקאזה/מיול).
בכל מקרה שאף אחד לא ירגיש פראייר מי שייצרה לצרוב שייהנה, מי שקונה שגם יהנה!
מה זה שווה מי שמוריד משחקים לא משחק ב LIVE כי הוא מקבל באן וXBOX360 בלי LIVE לא שווה כלום.
אתה צודק בעיקרון. אבל כדי למנוע תגובות ממי שיש לו פרוץ ויגיד "זה בטוח ולא מקבלים באן" (מה שלא נכון, כי זה לא בטוח) אז לא נמשיך לדון בנושא צרובים. זה גם לא נושא התארד וגם אסור לפי החוקים.
אז אני מודיע : תגובות בנושא צרובים יימחקו.
Rodney Foreman: "My son says you're a manipulative bastard."
House: "It's just a pet name. I call him "Dr. Bling
ברור שלא שווה לקבל באן ומכאן שכל אחד יעשה את השיקול שלו אם לצרוב או לא כי יש לזה מחיר.
בכל מקרה אני לא התכוונתי בהודעה שלי לעודד לצרוב, יותר משהו בסגנון איש באמונתו יחייה. הרי אף אחד פה לא ישנה את דרכיו אלה שצורבים בטח ימשיכו כרגע לצרוב ואלה שקונים ימשיכו לקנות. נראה לי שלכולם זה ברור מה היתרונות בלקנות, אבל לא צריך לחפש הצדקות. אגב, ששואלים אותי מה פתאום אני קונה משחק ב400 שקל אני לא שובר את הראש, אני פשוט אומר ככה! אני קונה וזה מה יש, לא צריך להתבייש בזה.
בחזרה לנושא, מסתבר שיש דברים בגו כבר בשטח, להלן מחירי הצרכן החדשים של המוצרים הבאים:
DEVIL MAY CRY 4 לאקסבוקס360: 189 ש"ח
DEVIL MAY CRY 4 לפלייסטיישן3: 249 ש"ח
LOST PLANET לפלייסטיישן3: 249 ש"ח
מסתבר שאכן יש דברים והם אפילו כבר זמינים.
נקווה שזאת רק ההתחלה ושזה יוכיח את עצמו, ולא יוכיח את מה שאני תמיד טוען, שלא משנה מה המחיר הישראלים תמיד יעדיפו פיראטי.
-אלעד
בחזרה לנושא, מסתבר שיש דברים בגו כבר בשטח, להלן מחירי הצרכן החדשים של המוצרים הבאים:
DEVIL MAY CRY 4 לאקסבוקס360: 189 ש"ח
DEVIL MAY CRY 4 לפלייסטיישן3: 249 ש"ח
LOST PLANET לפלייסטיישן3: 249 ש"ח
מסתבר שאכן יש דברים והם אפילו כבר זמינים.
נקווה שזאת רק ההתחלה ושזה יוכיח את עצמו, ולא יוכיח את מה שאני תמיד טוען, שלא משנה מה המחיר הישראלים תמיד יעדיפו פיראטי.
-אלעד
האמת שאתמול חיפשתי לקנות את DMC4 לבוקס (לא משום שבא לי עליו אלא משום שאני מקווה ומאמין שזה סוג של ניסוי כלים ואני רוצה לתרום להצלחתו) אבל לא מצאתי אותו בשום חנות רגילה (באג/טאואר רקורדס)... למעשה, רק במדיה גיים ראיתי שמציעים אותו במחיר הזה ועם כל הכבוד למדיה גיים, יש גבול לכמה מכירות אפשר לצפות מחנות קטנה ברחוב צדדי בגבעתיים.
לא... גלעד התלונן על זה לפני כמה ימים שDMC4 עולה 190 שקל וגרסת האספנים עולה 500 (20 דולר הפרש = 65 שקל = 310 שקל).
ואפרופו LOST PLANET, קפקום בדיוק הוציאה גירסה מורחבת ומוזלת (30$) של המשחק שנקראת colonies edition ומאפשרת גם משחק בלייב בין PC וXBOX. אני מחכה שזה יגיע לסטים בשביל לקנות.
שים לב שבכלל מדובר בגירסה הקודמת של המשחק, עכשיו יצאה גירסה 1.5. המחיר שלה מוגדר 30$ בחו"ל.
באיביי וחנויות אחרות ניתן למצוא את זה בפחות. (אני קניתי גירסה קודמת לפני כמה חודשים ב-20$ אספנים)
Rodney Foreman: "My son says you're a manipulative bastard."
House: "It's just a pet name. I call him "Dr. Bling
מי מוכר משחקים ש capcom מייבאת, כאילו איפה החנות שלהם בדיוק...(טויס אר אס הם ניופאן אם אני לא טועה? אז אולי אצלם)אז אתם יודעים איפה יש חנות של קאפקום?(ניופאן)
מי מוכר משחקים ש capcom מייבאת, כאילו איפה החנות שלהם בדיוק...(טויס אר אס הם ניופאן אם אני לא טועה? אז אולי אצלם)אז אתם יודעים איפה יש חנות של קאפקום?(ניופאן)
אם יש לכם שאלות על הכרטיס מהדואר , אתם מוזמנים לשאול אותי.
עשיתי בנתיים שתי הזמנות איתו ויש לי ידע בנושא.
(לא שזה קשה , אבל כדי להמנע מלחכות בתור הרבה כמו שקרה לי)