משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
23.07, 02:52
|
|
אינדקס אתרים
כאן תמצאו אינדקס איכותי לאתרים מומלצים מאוד שסוקרים את מוצרי נינטנדו, כדי שלכולם תהיה גישה לתוכן האיכותי ביותר, וכך גם יהיה קל יותר לכולם לעדכן בפורום הזה בתוכן המעניין ביותר.
בניגוד לעמוד 'אינדקס הפורום', ת'רד זה יישאר פתוח כדי שכל אחד יוכל להוסיף את ההמלצה שלו, אבל שימו לב שאני אעדכן את האינדקס בהודעה הפותחת אך ורק באתרים איכותיים. כל מי שממליץ, מומלץ שיתאר את האתר בתמצית.
ייתכן שהעמוד יינעל בהמשך וינוקה כדי שההודעה הפותחת הכוללת את האינדקס, לא "תלך לאיבוד".
קישור לאינדקס זה ניתן ללמצוא ב'שימושון' בצד שמאל של העמוד הראשי של הפורום.
בקרוב ת'רד האינטרנט יינעל, תוכנו הרלוונטי יועבר לכאן ותוקצה לו קטגוריה מיוחדת.
באינדקס זה לא תמצאו חנויות וירטואליות לקניית קונסולות ומשחקים. לצורך זה, יש ת'רד מיוחד.
רשימת הקטגוריות בת'רד זה, לפי סדר הצגתן: - סיקורים.
- FAQ, מדריכים וצ'יטים.
- אתרי פנאי דרך דפדפן ה-'Opera'.
- מצעדים וסטטיסטיקות.
- שונים.
nintendoeverything.com: עדכונים שוטפים, אשר ניתן לחלק אותם לקטגוריות שונות כגון שמועות, ביקורות, פיצ'רים, ואפילו לפי זהות הכתב.
wiifolder.com: מציע שלושה סוגים של תכנים: סיורי וידאו, סרטוני גיימפליי, וסיקורי אירועים חיים. מדי פעם ג'וש, מנהל האתר, סוקר בסרטון משחק שרק יצא, ואפילו בגרסתו היפנית, כך שמומלץ מאוד להציץ מדי פעם באתר.
nintendojo.com: אתר וותיק מאוד שסוקר כבר כמה דורות את נינטנדו. חדשות, מבזקים, סיקורים, מכתבים למערכת ועוד, באתר פופולארי זה.
n-europe.com: אתר אירופאי המתאפיין בחדשות, ביקורות, רשמים ועוד.
thewiicast.com: עוד אתר שכולו Wii. חדשות, שמועות, אייטמים מצולמים ועוד.
wiiloveit.com: אתר שכולו נינטנדו. חדשות וביקורות ל-Wii, DS, Virtual Console, ו-Wiiware.
vc-reviews.com: אתר שכולו על ערוץ ה-Virtual Console, אותו ערוץ ב-Wii שמאפשר הורדה של משחקי רטרו קלאסיים. חדשות, ביקורות, פורום ועוד.
vc-forums.com: עוד אתר מומלץ על ערוץ ה-Virtual Console. חדשות, פורומים המחולקים לפי קונסולות. ואם אתם מתעקשים, יש כאן גם אחד המוקדש ל-WiiWare, ערוץ ההורדות של המשחקים החדשים והמקוריים.
wiiware-world.com: הפעם, אתר שכולו על ערוץ ה-Wiiware של ה-Wii. חדשות הערוץ, מידע על משחקים שקיימים כעת או שיושקו בקרוב, ביקורות, פורומים וצ'אטים.
nintendowifi.com: אתר שכולו על שירות האון ליין של נינטנדו. איזה משחקים מנצלים אותו, מידע עליהם ועוד.
thewiids.co.uk/blog: אתר שכולו פודקאסטים. לטענתם, הם מספקים את הפודקאסטים הכי טובים ל-Wii ול-DS.
press.nintendo.com: 'חדר העיתונאים' של נינטנדו. מיועד לאנשי התקשורת המבקשים מידע על 'נינטנדו אמריקה', אך כמובן, הוא ישאיר גם אותנו בעניינים.
nintendo.com: חדשות, לוח זמנים, מידע ותמיכה. הקישור מפנה ל'נינטנדו אמריקה'. לתמיכה ולמידע על אודות טריטוריות אחרות, הקישו כאן.
wii.com: האתר הרשמי ל-Wii, ובו סרטוני הדגמה, פינת Iwata Asks בו נשיא נינטנדו שואל שאלות את הצוותים בנינטנדו, תמיכה טכנית, ועוד.
wiieveryday.blogspot.com: בלוג מיוחד לעדכוני 'פמיטסו', השבועון הנחשב ביפן. לצערנו, הוא מעדכן ביפנית בלבד, אך ניתן ליהנות מהסריקות באתר.
כל הקונסולות
ign.com: רשת IGN הפופולארית, ובין ערוציה תמצאו גם את ערוץ ה-Wii, וערוץ ה-DS. מאגר בלתי נדלה של חדשות, סיקורים, ביקורות, תמונות, סרטונים, פודקאסטים, פורומים, מדריכי משחקים, לו"ז של יציאות משחקים ועוד!
maxconsole.net: אתר סיקור כללי נוסף של התעשייה. מבזקים, חדשות, פורומים, ביקורות ועוד. לו גם ערוץ נפרד ל- Wii, ול- DS.
n4g.com: חדשות לגיימרים, בתרגום מילולי של שמו. כשמו, מתמחה בחדשות לגיימרים. ניתן למצוא בו גם ערוצים נפרדים ל- Wii, ול- DS.
siliconera.com: חדשות ומבזקים נטו, כולל גם ערוץ ל-Wii, וערוץ ל-DS.
gamekyo.com: אתר צרפתי עם חדשות, מאמרים ועוד.
destructoid.com: ביקורות, שמועות, ריאיונות, כתבות, פורומים, בלוגים ועוד. ב-Most popular תמצאו את הכתבות באתר שזכו להכי הרבה תגובות באותו שבוע, לעיונכם.
gamesindustry.biz: חדשות תעשיית המשחקים.
g4tv.com: ערוץ ייחודי המתמחה באייטמים מצולמים, והוא כולל גם רשמים, ביקורות, פודקאסטים, פורומים, צ'אט ועוד.
neogaf.com: מאמרים ופודקאסטים באתר זה, אך במרכזו פורום ענקי שכולו אקטואלי.
elpsa.com: האתר של איגוד המפיצים האירופאי של תוכנות בידור ופנאי. מכיל מצעדי משחקים רשמיים (של יפן ואירופה), חדשות תעשיית המשחקים, ואף מדור שלם שכולו מלחמה בפיראטיות.
אתרי פנאי דרך דפדפן ה-'Opera'
באמצעות דפדפן ה'Opera' שניתן להתקין ב-Wii, ניתן לגלוש באינטרנט דרך הקונסולה וכל זאת באמצעות המצביע של ה-WiiMote. ישנם כמה אתרים מומלצים כאלה, וכאן אסקור אותם.
wiicade.com: אתר המציע מבחר משחקי פלאש אשר ניתן לשחק באמצעות התכונות הייחודיות של ה-WiiMote (כמובן, ניתן גם דרך המחשב האישי, כל כל אתר דומה אחר)
wii-browser.com: מקשר בין אתרים של מוזיקה, משחקי פלאש, סרטונים וחדשות. חלק מהאתרים שתמצאו בו, מופיעים כבר באינדקס האתרים הזה.
wiiwant2play.com: אתר המחולק לקטגוריות שונות כגון טריילרים של משחקים, משחקי פלאש, רדיו, צ'אט, ועוד.
finetune.com/wii: אתר המאפשר להאזין לתחנות רדיו שאפילו ניתן לבנות בעצמנו (אמנם דרך הגרסה הרגילה של האתר למחשב האישי) ובכך להאזין וליהנות ממוזיקה של אמנים רבים. השימוש באתר הוא חינמי.
wiihear.com: מבחינה רעיונית, הוא דומה לקודמו. מאפשר streaming של תחנות המשדרות ב-shoutcast (רשת ה-streaming של winamp), כך שמלבד לערוצים הקבועים באתר תוכלו למצוא את הכתובת של התחנה שאתם אוהבים ב-shoutcast ולהכניס את כתובתה במקום המתאים ובכך היא תושמע לכם. דבר נוסף שניתן לעשות זה לייצר תחנה משל עצמכם שתשדר ישירות ל-WII שלכם בלבד.
mail2wii.com: אתר המציע שירות דוא"ל ישירות ל-Wii! לאחר רישום קצר והקצאה של כמה הגדרות (דרך המחשב האישי בלבד), מקבלים כתובת דוא"ל קצרה יותר המשויכת לכתובת שיש לנו ב-WII ומאפשרת משלוח מיילים כמעט רגילים לקונסולה, כולל פיצול של תמונות במידה ויש יותר מתמונה אחת ואפילו יישום מלא של HTML.
scendix.com/jaast: אתר אשר מאפשר לכם לעקוב אחר מכירות EBAY דרך ה-Wii עם ממשק נוח. צפו ב סרטון באתר כדי להבין איך זה עובד.
gamestats.com: אתר הטוען שמספק מבט אובייקטיבי על המשחקים, וזאת עושה על ידי כך שאוסף כתבות על משחקים מרחבי הרשת ומאפשר לגולשיו הגיימרים להצביע לכל אחד מהם. כך מאפשר לנו לדעת מהם המשחקים הכי פופולאריים נכון לעכשיו, מתוך אלפי משחקים שונים!
vgcharts.com: אתר שמעדכן אותנו במכירות השונות של כלל הקונסולות והמשחקים עבורן, ומשווה ביניהם, לפי חלוקה של שנים, טריטוריות, וקונסולות. ישנן גם טבלאות הסוקרות את המשחקים שנמכרו מעל מיליון יחידות, בטווח תאריך מסוים.
vgchartz.com: עוד אתר מכירות נהדר. מחלק את המכירות הכלליות לפי טריטוריות, ובנוסף גם עדכונים שכולם על מכירות ומצעדים.
nextgenwars.com: אתר הנותן הערכת מכירה של הקונסולות, ואפילו מאפשר לגולשים להצביע לקונסולה שלדעתם תנצח. כמו כן תמצאו כאן חדשות, ביקורות, סרטונים, ריאיונות ועוד.
vgsales.wikia.com: אתר חדשות שכולו על מכירות! ויש גם סקר קבוע השואל את דעתם של הגולשים.
en.wikipedia.org: רשימה המשחקים הכי נמכרים, עם נתוני המכירה שלהם. העדכון שלה תלוי בגולשים, לכן יש לקחת את נתוניה בזהירות.
amazon.com: כאן קישרתי אתכם למצעד הפריטים של תעשיית המשחקים שהם הכי נמכרים.
thecoverproject.net: נשפך לכם מיץ על אריזת ה-DVD של המשחק? אין שום בעיה. אתר זה מציע אוסף ענק של... עטיפות אריזות משחקים! מובטחים שלל כריכות ברזולוציה גבוהה, שניתן להדפסה מיד. כמו כן, הם מציעים סריקות של חוברות משחקים שלמות, בפורמט PDF.
vgboxart.com: קהילת יוצרי אמנויות קופסאות משחקים! בניגוד לאתר הקודם, כאן לא תמצאו אמנויות מקוריות של עטיפות משחקים, אלא כולן על פי דמיונם של הגולשים.
vgmusic.com: אתר המאכלס כמות נאה של קבצי שמע במבנה midi, מהמשחקים של הקונסולות הישנות ועד החדשות.
wiihaveaproblem.com: יומן רשת (בלוג) שמתמקד בפורענויות באמצעות ה-Wii והשלט שלה.
prizerebel.com: אתר המבטיח משחקים במתנה! כל מה שצריך לעשות זה להירשם באתר, לקחת חלק במשימות השונות בו כגון מילוי סקרים קצרים, הדפסת קופונים וכד', וכאשר תשיגו מספיק נקודות זכות, תוכלו לפרוע אותן לפרס. שימו לב: האתר שולח פרסים לאזרחי ארה"ב, קנדה, בריטניה ואוסטרליה בלבד, אך אם אתם מתגורים באזורים אלה, או יש לכם קרובים המתגוררים בהם, אולי בכל זאת תוכלו לנצל את האתר.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 29.03 בשעה 00:20.
|
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
סובל מכאבי גב? גם את זה ג'ק יסדר
MadWorld
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
23.07, 10:23
|
|
זה ממש תרד שימושי.
תודה. 
|
תרד הMII עודכן,וכולכם יכולים להיכנס אליו ולראות איך סידרתי את הכל נוח!
מספר ווי: 1200-2208-7333-1456
מספר מריו קארט: 4597-0650-9220
שם משתמש: agentT
שלחו לי הודעה אם אתם מצרפים אותי.
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
23.07, 11:31
|
|
בהחלט שימושי מאד, יעזור פה להרבה! 
|

steam name:shapira אם מישהוא רוצה לשחק L4D.
|
|
|
|
|

מנהל קהילת סמאש

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
23.07, 12:02
|
|
רונן, זה לא קצת מצחיק שקטלגת את Wii.ign.com בתור אתר נינטנדו אבל את www.gamespot.com/wii לא? מה ההבדל?
ואגב, למה ds.ign.com לא שם?
|
אלוף הסמאש הנצחי! מקום שני ע"פ טורניר ויגיימס1+2

מספר ויי: 8160-3416-7542-8832 - I.T.P
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
23.07, 12:20
|
|
|
I.T.P |
ציטוט: |
 |
|
|
רונן, זה לא קצת מצחיק שקטלגת את Wii.ign.com בתור אתר נינטנדו אבל את www.gamespot.com/wii לא? מה ההבדל?
ואגב, למה ds.ign.com לא שם? |
|
|
|
|
מצטרף לשאלה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
23.07, 13:58
|
|
|
I.T.P |
 |
|
|
רונן, זה לא קצת מצחיק שקטלגת את Wii.ign.com בתור אתר נינטנדו אבל את www.gamespot.com/wii לא? מה ההבדל? |
|
|
|
|
שאלה מצוינת שידעתי שתישאל. אני כנראה סתם רגיל לראות את wii.ign כאתר נפרד. זכור שזו רק "גרסת הבייתא", וכמובן שייתכנו שיפוצים. יש בהצעה שלך המון היגיון. ואני מתכוון להתייחס אליה בעריכת העמוד.
|
 |
|
|
ואגב, למה ds.ign.com לא שם? |
|
|
|
|
עוד נקודה טובה. יש לי קטע מגונה לשכוח שה-DS קיימת
אני אתקן זאת. אולי אני אפרסם את הערוץ הכללי, וזהו-זה, כך לא אצטרך לתת שני קישורים לכל אתר כללי, אחד ל-Wii והשני ל-DS.
חבר'ה, הכרתי בעבר אתר שמאגד בתוכו ממוצעי ביקורות של גולשים אשר כותבים בו את ביקורתיהם, אך שכחתי מה שמו. עזרה? הוא משהו כמו www.gamereviews.com (זה לא העמוד שייפתח לכם אם תלחצו).
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 23.07 בשעה 14:01.
|
MadWorld
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
23.07, 16:27
|
|
|
הייתי מוסיף את כל אלה לFAQ תחת קישורים.
|
נערך לאחרונה על ידי רונן, עוד לפני שלחצתי על שלח.

|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
23.07, 22:16
|
|
|
מאגנה הכוסון |
 |
|
|
הייתי מוסיף את כל אלה לFAQ תחת קישורים. |
|
|
|
|
יש המון אתרים כדי להצדיק אינדקס מיוחד. אני לא רואה מה הקשר בין ת'רד תמיכה טכנית בעיקרו, לאתרי סיקורים. על אותו משקל, בוא גם נכניס את ת'רד החנויות ל-FAQ, ולא חסרות סיבות להכניס עוד. האינדקס הזה נוצר כדי שאלה יזכו לתשומת לב רבה הרבה יותר. מה שניתן לשלב, אשלב, כמו את ת'רד האינטרנט שישולב כאן.
אבל תודה על ההערה. אתם תמיד יכולים להעלות הצעות נוספות, חלקם עשויים להתקבל בברכה.
|
MadWorld
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
23.07, 22:25
|
|
שים קישור ל maxconsole wii
וגם את www.thewiicast.com בחדשות ווידאו שבועי.
ואת www.wiifolder.com בוידאו.
|
Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2 250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
23.07, 22:51
|
|
|
רונן |
 |
|
|
אבל תודה על ההערה. בברכה. |
|
|
|
|
אם מוחמד לא יבוא אל ההר.
אני מוסיף את כל הת'רד הזה בסוף בקישורים שימושיים. 
|
נערך לאחרונה על ידי רונן, עוד לפני שלחצתי על שלח.

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
24.07, 00:38
|
|
חבר'ה, ערכתי את האינדקס והוספתי עוד כמה. יש שיפור, לדעתכם?
ועוד כמה דברים:
יש אתר שנקרא metamatrix ולא הצלחתי לגשת אליו. מה כתובתו?
ובעבר היה אתר בשם nintendojo, אך אני לא מצליח לגשת אליו. טעיתי בכתובת?
אני גם מעוניין להוסיף עוד אתרי ביקורות מומלצים של גולשים, ושהאתר עורך להם ממוצע.
אני גם מעוניין בעוד אתרי FUCK ומדריכים.
|
DMaster |
 |
|
|
שים קישור ל maxconsole wii |
|
|
|
|
תודה. הוספתי למועדפים, מחר אבדוק אותו. תוכל לתאר את האתר בכמה משפטים? מדוע הוא מומלץ, לדעתך? יש הרבה אתרי קונסולות, לכן אשתדל לא להכניס כל אחד, ומעדיף להתמקד באתרים מיוחדים של נינטנדו.
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
תודה
|
מאגנה |
 |
|
|
אם מוחמד לא יבוא אל ההר.
אני מוסיף את כל הת'רד הזה בסוף בקישורים שימושיים |
|
|
|
|
חחח תמיד אמרתי שאתה חתרן.
אני מקווה מאוד שאתה מוסיף רק קישור לאינדקס הזה, שזה רעיון טוב, ולא את כל האינדקס. אני מזהיר אותך, אל תעשה לי בלאגן, בלאגן מחרפן אותי 
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 24.07 בשעה 00:41.
|
MadWorld
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
24.07, 00:43
|
|
|
רונן |
 |
|
|
אני גם מעוניין בעוד אתרי FUCK ומדריכים. |
|
|
|
|
? 
|
Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2 250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
24.07, 00:48
|
|
|
DMaster |
 |
|
|
?  |
|
|
|
|
LOL. מה קרה, רק ל'מאגנה' מותר להשתטות?
הכוונה לאתרי FAQ, ולא לאתרים שהשתמע, שובב שכמוך...
|
MadWorld
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
24.07, 00:53
|
|
לא, כי אם אתה רוצה אני יכול לשים לינקים גם לאתרים כאלה 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
24.07, 13:37
|
|
|
מי שהתלונן שהקישורים לא עובדים לו - הם תוקנו.
קישור לת'רד זה מופיע גם ב'שימושון' בצד שמאל של העמוד הראשי בפורום.
|
MadWorld
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
24.07, 14:32
|
|
|
רונן |
 |
|
|
מי שהתלונן שהקישורים לא עובדים לו - הם תוקנו.
קישור לת'רד זה מופיע גם ב'שימושון' בצד שמאל של העמוד הראשי בפורום. |
|
|
|
|
הם לא עבדו כי בכולם בהתחלה היה כתוב www.vgames.co.il... 
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
29.07, 04:52
|
|
|
תודה לכם.
דרושים: אתרי מוזיקות והורדות סאונדטראקים של משחקים.
מישהו מכיר כאלה טובים?
|
MadWorld
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
05.08, 08:29
|
|
אני ממליץ להוסיף את האתר wii have a problem:
http://www.wiihaveaproblem.com/
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
05.08, 08:41
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
תודה לכם.
דרושים: אתרי מוזיקות והורדות סאונדטראקים של משחקים.
מישהו מכיר כאלה טובים? |
|
|
|
|
רונן אני מתפלא עליך, זה תוכן לא חוקי.
|
קודי חבר:WII : 4823-0085-7409-5031 | Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 | Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers : 0645-3608-5834 | Dr. Mario : 4194-1537-4584
SSB. Brawl : 4511-1976-7483
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
05.08, 09:03
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
רונן אני מתפלא עליך, זה תוכן לא חוקי. |
|
|
|
|
אולי הוא לא ידע שזה לא חוקי? 
זה לא נראה מתאים לרונן...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
05.08, 11:08
|
|
|
תמירון, האתר שהמלצת הוא טוב ושונה מהאחרים, שזה טוב.
בקשר לאתרי הורדות מוזיקות: זה גבולי, לדעתי. הנזק שגורמים לתעשייה הוא מזערי, אני חושב, וזה לא שיש כאן תעשייה שלמה של מוזיקות משחקים למכירה. אך מבחינת היוצר, אני מסכים, אתרים אלה אינם הוגנים.
אתרי הורדות אמולטורים, למשל, אני לא אפרסם, במיוחד כשקיימים כיום ערוצי הורדות משחקים נוסטלגיים בתשלום.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 05.08 בשעה 11:12.
|
MadWorld
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
05.08, 11:18
|
|
|
העניין הוא שאפשר לרכוש את הפסי קול האלה דרך אמזון או כמעט כל אתר מוזיקה אחר - אפילו בPlay-asia.com.
|
קודי חבר:WII : 4823-0085-7409-5031 | Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 | Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers : 0645-3608-5834 | Dr. Mario : 4194-1537-4584
SSB. Brawl : 4511-1976-7483
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
05.08, 13:26
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
תמירון, האתר שהמלצת הוא טוב ושונה מהאחרים, שזה טוב.
בקשר לאתרי הורדות מוזיקות: זה גבולי, לדעתי. הנזק שגורמים לתעשייה הוא מזערי, אני חושב, וזה לא שיש כאן תעשייה שלמה של מוזיקות משחקים למכירה. אך מבחינת היוצר, אני מסכים, אתרים אלה אינם הוגנים.
אתרי הורדות אמולטורים, למשל, אני לא אפרסם, במיוחד כשקיימים כיום ערוצי הורדות משחקים נוסטלגיים בתשלום. |
|
|
|
|
אז למה לא הוספת אותו? 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
05.08, 17:43
|
|
www.wiicade.com
משחקי פלאש לווי שלכם. כולל גם משחקים שדורשים מקלדת (המשחקים הותאמו במיוחד כדי שיעבדו עם שלט הווי)
*שימו לב שאתם צריכים את דפדפן הווי- Internet Channel* אפשר לשחק במשחקים גם במחשב כמובן.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
05.08, 20:02
|
|
|
tamiron |
 |
|
|
אז למה לא הוספת אותו? |
|
|
|
|
כל דבר בזמן שלו.
Jono, תודה רבה. עוד אתר מצוין.
|
MadWorld
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
05.08, 20:21
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
כל דבר בזמן שלו.
Jono, תודה רבה. עוד אתר מצוין. |
|
|
|
|
האתר של יונתן הוא מתאים לתרד אחר... 
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר