תרד Half Life VS Halo האולטימטיבי - משחקים Vgames - קהילות

נושא: תרד Half Life VS Halo האולטימטיבי
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של gulmer

Poppet of Truth

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 14.01, 23:54

בקרוב יכנס כאן מבוא לדיון המתמשך הזה...

נערך לאחרונה על ידי gulmer, 12.08 בשעה 21:48.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

שואף לשלמות

#2   פורסם: 10.08, 17:23

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
נכון. על המנוע המשופר
עוד פעם משופר? הוא נראה כמו משחק מלפני עשור.

"משופר" - זה תירוץ במילים אחרות שאמור להביע: אנחנו קצת עצלנים, אז החלטנו להשאיר את הקהל שלנו עשור מאחור מפגר טכנולוגית.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#3   פורסם: 10.08, 18:13

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
עוד פעם משופר? הוא נראה כמו משחק מלפני עשור.

"משופר" - זה תירוץ במילים אחרות שאמור להביע: אנחנו קצת עצלנים, אז החלטנו להשאיר את הקהל שלנו עשור מאחור מפגר טכנולוגית.
עשור?
אמר האדם שמשחק היילו 3...
בכל מקרה ממתי משחקים נראו ככה לפני עשור? או בעצם אפילו לפני שנתיים.
אפילו ברמה של היום L4D נראה טוב מאוד, הוא לא גירס 2 אבל הוא נראה טוב מאוד.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#4   פורסם: 10.08, 19:32

אני מניח שלא טרחת להסתכל בתמונות שפירסמת. רק תראה את הריצפה בתמונה שהם רצים בשדה. אין שום דבר מרשים באיך שהמשחק הזה נראה, ואני לא צריך תמונות סטילס שיראו לי את זה. יש את הסירטונים של המשחק והוא נראה כמו עוד סתם מוד של HL2. וכן, המשחק נראה ישן ורע.

מה הבעייה עם היילו 3? המשחק, מעבר להיותו אחד המשחקים היותר יפים שקיימים כיום בשוק הוא עוקף את כל מה ש-Valve עשו איי פעם בשנות דור.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 10.08 בשעה 19:40.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#5   פורסם: 10.08, 20:04

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מניח שלא טרחת להסתכל בתמונות שפירסמת. רק תראה את הריצפה בתמונה שהם רצים בשדה. אין שום דבר מרשים באיך שהמשחק הזה נראה, ואני לא צריך תמונות סטילס שיראו לי את זה. יש את הסירטונים של המשחק והוא נראה כמו עוד סתם מוד של HL2. וכן, המשחק נראה ישן ורע.

מה הבעייה עם היילו 3? המשחק, מעבר להיותו אחד המשחקים היותר יפים שקיימים כיום בשוק הוא עוקף את כל מה ש-Valve עשו איי פעם בשנות דור.
אוי לא...
פתחת את תיבת פנדורה כרגע.

והיילו3 לדעתי אפילו לא ב-20 משחקים הכי יפים שיש היום, אבל נו מילא.
אני כן חושב שהוא נראה בדברים מסויימים טוב מHL2 (גם כן חכמה, משחק שיצא לפני שנה לעומת משחק מלפני 4 שנים ועדיים יש תחומים בהם המנוע של HL2 טוב יותר), אבל חוץ מגרפיקה - במה לעזאזל הוא עוקף את משחקי VALVE ב"שנות דור"?

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 10.08, 21:40

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#7   פורסם: 10.08, 21:44

להגיד שהמשחק מפגר בעשור גרפית זה הדבר המפגר היחידי. באמת שאין לאף אחד מושג על מה אתה מדבר, דודי.

סורס הוא מנוע דינאמי, מתווספים לו אלמנטים וכו' כדי שהם לא יצטרכו לזרוק כל פעם מנוע לפח ולהתחיל שוב וזה עובד מצויין. בכל שנה אנחנו רואים תוספות חדשות והוא תמיד נראה מעודכן.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#8   פורסם: 10.08, 22:11

Laskin
ציטוט:
צפה בהודעה
אוי לא...
פתחת את תיבת פנדורה כרגע.

והיילו3 לדעתי אפילו לא ב-20 משחקים הכי יפים שיש היום, אבל נו מילא.
אני כן חושב שהוא נראה בדברים מסויימים טוב מHL2 (גם כן חכמה, משחק שיצא לפני שנה לעומת משחק מלפני 4 שנים ועדיים יש תחומים בהם המנוע של HL2 טוב יותר), אבל חוץ מגרפיקה - במה לעזאזל הוא עוקף את משחקי VALVE ב"שנות דור"?
כעיקרון דיברתי על גרפיקה, אבל אין לי בעייה להמשיך:
במה עוד היילו 3 מתעלה על כל מה ש-Valve עשו איי פעם ביחד?
בוא נראה:

1) עלילה.
2) פס קול.
3) יצירתיות בכלי נשק (נעזוב שנייה את רובה ה-0 כבידה והחיפושיות ב-HL הראשון).
4) אונליין בקונסולות.
5) אינטגרציה של כלי רכב במשחק.
6) בינה מלאכותית.
7) בגרות של ממשק.

הדבר היחיד ש-Valve יודעים לעשות טוב יותר זה עיצוב השלבים שלהם. הדבר מתבטא יפה ברייבנהולם וההתחלה של city 17. למרות שיש גם נפילות כמו xen בראשון.

kazz - התמונות מזעזעות.
עוד עשור, כש-valve יעשו מנוע שייראה ככה תדבר איתי:

עד אז תמשיכו לאכול את המודים שהם מוכרים במחיר מלא לצרכן.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 10.08 בשעה 22:14.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של sxs777

מצליחן

#9   פורסם: 10.08, 22:36

אני חייב להסכים עם דודי הוא פשוט צודק, כל המשחקים של valve נראים
אותו הדבר בידיוק אם שיפורים קלים.

אז המנוע קצת משופר זה בקושי משפיע, אם יראו לך תמונות של כמה משחקים וכולם יהיו של
valve מתקופות שונות אתה פשוט תיראה שזה ככה.

אני לא אומר שזה דבר רע אבל להגיד שזה יותר יפה מהילו 3 זו פשוט טעות לדעתי.

גם השעה הארוכה ביותר היא רק 60 דקות...
היי , גם אני ישראלי !
אם גם אתם , העתיקו זאת לחתימתכם בכדי שנדע כמה ישראלים נותרו בערוץ קונסולות !

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#10   פורסם: 10.08, 22:50

דודי, שאני לא יביא לך את התמונות פנים של מודלים מהיילו3. או שיש לך כושר שיפוט על הפנים או שתה אטום.

יצירתיות בכלי נשק? עזבת הרבה נשקים. פורטל גאן, רובה הכוורת, גאוז גאן, טאו גאן, מטעני הלייזר ולמה שנעזוב את הסנארקס ואת הגראביטי גאן? לא הזכרתי גם את הנשקים מ OP4 כי טכנית גירבוקס עשו את המשחק.

על עלילה תמצא הרבה אנשים שיתווכחו על זה טוב ממני.
הפס קול של היילו הוא טוב אבל גם זה של סדרת HL.

אונליין בקונסולות? ואלב רק נכנסו לזה ולבאנג'י היה את כל העזרה ממיקרוסופט. בכל זאת, L4D זוכה בפרסים על משחק האונליין הטוב ביותר באתרים (גם בגרסת הקונסולה).

ומה זה לעזאזל "בגרות של ממשק". אני בהחלט מקווה שזה לא אומר recharge health.

לפחות לא הזכרת קטגוריות כמו אנימציה ועיצוב בכלל, לא רק השלבים.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#11   פורסם: 10.08, 22:50

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
כעיקרון דיברתי על גרפיקה, אבל אין לי בעייה להמשיך:
במה עוד היילו 3 מתעלה על כל מה ש-Valve עשו איי פעם ביחד?
בוא נראה:

1) עלילה. - LOL
2) פס קול. - יש מצב, האמת היא שאני לא שם לב לדברים האלה אבל סבבה.
3) יצירתיות בכלי נשק (נעזוב שנייה את רובה ה-0 כבידה והחיפושיות ב-HL הראשון). - חחח, יופי, אז נעזוב שנייה גם את הנשקים הכי חדשניים שיש בHALO3... נו באמת! והם לא מהאלף לייף הראשון, אלא מהשני.
4) אונליין בקונסולות. - יופי! אולי כי HL2 לא נבנה לקונסולות אלא למחשב?! ושם אין מה לדבר בכלל, הם המלכים של האונליין.
5) אינטגרציה של כלי רכב במשחק. - נכון, פה אתה צודק ללא ספק.
6) בינה מלאכותית. - לא יודע איך למדוד את זה, אז לא יודע אם אתה צודק.
7) בגרות של ממשק. - נו באמת...

הדבר היחיד ש-Valve יודעים לעשות טוב יותר זה עיצוב השלבים שלהם. הדבר מתבטא יפה ברייבנהולם וההתחלה של city 17. למרות שיש גם נפילות כמו xen בראשון.

kazz - התמונות מזעזעות.
עוד עשור, כש-valve יעשו מנוע שייראה ככה תדבר איתי:

עד אז תמשיכו לאכול את המודים שהם מוכרים במחיר מלא לצרכן.
הגבתי על כל הסעיפים.
בקשר לתמונה שהבאת - לא מרשים בכלל.
כן, כל המשחקים מאז HL2 משתמשים באותו מנוע ששופר קצת מפרק לפרק, אבל העובדה היא עדיין - שHL2:EP2 נראה נהדר, למרות שהוא משתמש במנוע מלפני 4 שנים, וכנראה שגם EP3 ייראה לא בהרבה יותר טוב ועדיין יהיה יפה לעין. בHL3 ישתמשו בטח במנוע חדש לחלוטין, שידהים את כולם כמו שHL2 הראשון הדהים את כולם.

על מה אתה מדבר עוד עשור הם לא יעשו כזה מנוע? VALVE הם גאונים בתחום הגרפיקה.
HL1 היה מדהים בזמנו וHL2 היה פשוט טירוף והם רק משתפרים עם הזמן ומראים שהם תותחים גם בסגנון אמנותי שונה לחלוטין ובאנימציה (TF2).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#12   פורסם: 10.08, 23:05

אוי נו הויכוח הזה כל כך מיותר, הרי דודי פשוט מתאב כל מה שבא מVALVE.
יש דברים שVALVE יותר טובים (סביבות סגורות, עיצוב שלבים, אנימציה, מודלים, עיצוב אומנותי, לבנות עולם "חי"), יש דברים שהיילו יותר טוב (כלי רכב, סביבות פתוחות, טקסטורות, HDR, AI).
מה שכן הבדל גדול בין בינהם אין למרות שיש 3 שנים שלמות בין המשחקים, העובדה שהוא צבוע כשהוא קורא להיילו 2 ברזולוציה גבוהה מדהים ולL4D משחק בגפיקה של 98 (זה מה שאמרת לא? לפני עשור?) בעצם מונעת כל ויכוח הגיוני בנושא.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

Poppet of Truth

#13   פורסם: 10.08, 23:14

ברירת מחדל תרד Half Life VS Halo האולטימטיבי

במידה ואכן המנהלים היקרים יחליטו שזה תרד ראוי ולא ימחקו אותו, אני מבטיח להכניס קצת תוכן אמיתי ומבוא במקום המשפט הזה.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#14   פורסם: 10.08, 23:56

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
המלצה שלי: עדיף לשחק בשני המשחקים לפני שמגיבים על דברים כמו עלילה (לאסקין - זה עבורך. ולא, אני לא מדבר על סשן מולטיפלייר אחד במפגש של הפורום. זה בד"כ לא מספיק בשביל לקבל את העלילה, אתה יודע)
שיחקתי ב-1 וב-2...
אז אני אתייחס רק אליהם לעומת HL1 עד EP1 ואומר:
אין מה לשוות בכלל.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#15   פורסם: 10.08, 23:59

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
במידה ואכן המנהלים היקרים יחליטו שזה תרד ראוי ולא ימחקו אותו, אני מבטיח להכניס קצת תוכן אמיתי ומבוא במקום המשפט הזה.
אני בעד, הקרב יהיה מדמם וקשה ולא ממש נראה לי מתאים להביא את ההודעות הממש ישנות לכאן אבל אני מעביר את ההודעות מהת'רד "2008" ונמשיך משם.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

שואף לשלמות

#16   פורסם: 11.08, 00:12

אה, ואני מוכרח להגיב על עוד משהו שדודי כתב:

"עד אז תמשיכו לאכול את המודים שהם מוכרים במחיר מלא לצרכן"

כל מה שש לי להגיד על זה, מלבד "LOL!" זה:
תשמע, זה הרבה יותר טוב מלקחת 10 דולר על 3 מפות אונליין!
אז יופי, היום הם חינם, אבל הם לא התחילו ככה.
זה כמו שאני אגיד לך - אז היית מחכה בשקט עד האורנג' בוקס ייצא במקום לקנות כל חבילת הרחבה, והיית מקבל לא סתם עוד 3 מפות, אלא עוד 2 חבלות הרחבה מושקעות מאוד, משחק פאזל הגיאוני ביותר שהיה אי פעם ומשחק אונליין אולי הכי שווה שיש, זאת בנוסך לעשרות אם לא מאות המודים שיש לו בחינם.
אה, ושלא נדבר על העידכונים שיש לTF2 שכוללים לא רק מפות בחינם, אלא שידרוגים ונשקים חדשים שמשנים את המשחקיות כל הזמן.

אל תפתח אפילו את הנושא של התוספות בכלל, VALVE מאוד מאוד הוגנים פה.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#17   פורסם: 11.08, 01:48

Laskin
ציטוט:
צפה בהודעה
אה, ואני מוכרח להגיב על עוד משהו שדודי כתב:

"עד אז תמשיכו לאכול את המודים שהם מוכרים במחיר מלא לצרכן"

כל מה שש לי להגיד על זה, מלבד "LOL!" זה:
תשמע, זה הרבה יותר טוב מלקחת 10 דולר על 3 מפות אונליין!
אז יופי, היום הם חינם, אבל הם לא התחילו ככה.
זה כמו שאני אגיד לך - אז היית מחכה בשקט עד האורנג' בוקס ייצא במקום לקנות כל חבילת הרחבה, והיית מקבל לא סתם עוד 3 מפות, אלא עוד 2 חבלות הרחבה מושקעות מאוד, משחק פאזל הגיאוני ביותר שהיה אי פעם ומשחק אונליין אולי הכי שווה שיש, זאת בנוסך לעשרות אם לא מאות המודים שיש לו בחינם.
אה, ושלא נדבר על העידכונים שיש לTF2 שכוללים לא רק מפות בחינם, אלא שידרוגים ונשקים חדשים שמשנים את המשחקיות כל הזמן.

אל תפתח אפילו את הנושא של התוספות בכלל, VALVE מאוד מאוד הוגנים פה.
אתה צוחק נכון? בחיים לא ראיתי חברה כמו Valve שדוחפת זבל ללקוחות שלה. אני יכל לסכם את כל מה שיש לי להגיד על הנושא בשתי מילים - Gunman, Condition Zero, מה שיפה בשתי המילים הללו שאפשר לראות שההיסטוריה חוזרת עם L4D, זבל עושה זבל.

Valve היא החברה הכי ממוחזרת בעולם, ראינו את זה ב-OF כשהיא ניסתה לדחוף לנו הרחבה במחיר מלא כשהשינוי היחיד שהגיע היה בהחלפת ה-SMG ב-M16 (נו באמת), הסיכוי לראות את גורדון מבחוץ (משחקים שם חייל שנשלח לסגור את הסיפור בבלייק מייסה) והקרב בוס הסופי שכלל שימוש בתותח שירה קרני לייזר מוזרות.

החברה לא עצרה שם והחליטה שהיא חייבת לעשוק עוד קצת אותנו הצרכנים והוציאה את החרפה הגדולה מכולם - Blue Shift, החידוש? שומרים שמנים במקום שומרים רזים.

מתחילים לראות פה דפוס? Valve היא חברת גאונית, פעם ב-5 שנים היא מוציאה משחק מדהים קרי - (HL1/2) ובין לבין היא מחליטה להרוג את השחקן בפרוייקטים ממוחזרים, ביזיוניים ויקרים כגון EP1, The Orange Box, Gunman, Blue-Shift, Condition Zero, Counter Strike וכו...

מה ששום חברה בחיים לא תעז לעשות, ראו ערך אפיק, שיודעת מתי המנועים הגרפיים שלה מיצו את זמנם, ומתי להוציא כותר חדש שבאמת יהיה ראוי לכספי הציבור.

orange box חבילה גאונית? מדובר בביזבוז כסף הכי גדול שעשיתי בשנת2007 שמתחרה ראש בראש עם כותרים מדהימים וביזיוניים אחרים כמו The Darkness ו-assassin Creed. דחפו לי שני משחקים שבתור לקוח כבר הספקתי לרכוש כמה שנים קודם לכן (HL2, EP1) ובמקום לקבל משחק שלם ומלא תמורת המחיר המלא אותו שילמתי זכיתי לקבל שני משחקונים קטנים - EP2, Portal. ממש לא התמורה לה ציפיתי.
לגבי TF2 - אני לא משחק ברשת בפיסי.

קאז:
פורטל גאן, רובה הכוורת, גאוז גאן, טאו גאן, מטעני הלייזר ולמה שנעזוב את הסנארקס ואת הגראביטי גאן?

פורטאל גאן - חיקוי של הגראביטי גאן.
רובה כוורת - בקושי אפשר לקרוא לו רובה. זה הנשק הכי חלש במשחק והכי לא שימושי. מהרגע שאתה מקבל אותו אחרי הקרב אוויר בין ה-F16 לחללית של הקומביין אתה מתחרט שהוא בכלל קיים. בלי להתייחס לעובדה שמדובר בסופו של דבר בהעתק זול ולא מרשים של רובה המקדחה מטורוק 2. כדור שמתבייט על האוייב, אז הם החליפו מקדחה בזבובים.

מטעני הלייזר - נגנב מדיוק ניוקם 3D.

אין לי מושג מה אילו - גאוז גאן, טאו גאן.

תשווה את כל הפיצ'פקס האילו למגן הנטען שהופיע לראשונה בהיילו הראשון במשחק FPS ומאז זכה לעשרות חיקויים. תשווה את זה ל-energy sowrd מהיילו 2 שאשכרה שינה את פני קרבות המילי בעולם ה-FPS. לכלי הרכב השונים בסדרה וכו...

לאסקין:
1) עלילה. - LOL
כשתמצא את העלילה של HL תודיע לי. בכלל שיחקת באחד ממשחקי היילו מתחילתו עד סופו שזרקת את השטות הזאת לאוויר?

קאז:

האפשרות לשאת חפצים ולהשתמש בהם בשדה הקרב. האפשרות לשלוט במגוון גדול של כלי רכב, להחזיק שני כלי נשק שונים, להכות משהוא שנוסע על כלי רכב, לשים מוקשים, להשתמש בבאבל שילד, לכוון לנקודות מפתח בכלי רכב. היילו הוא לא סתם משחק, הוא משחק חכם שמאפשר לשחקן להיות חכם ולהיות יצירתי בשדה הקרב שלו ולא סתם זומבי מטופש שהולך ורק יורה או פותר חידות שרק חוזרות על עצמן.

ומה מציע HL לשחקן? את אותו עומק בגיימפליי שקיים בתעשייה הזאת עוד מימי וולפנשטיין. אתה יודע ללכת, לירות ולמות. פה ושם קצת לשחות ולפתור חידות משעממות. לא הגיע הזמן להתקדם ולהתאים את עצמך לז'אנר אליו אתה מתיימר להשתייך? זה לא המכונה המופלאה 3, זה משחק FPS.

נדב:
המשחק מכוער, אני לא יודע מה אתה רוצה, אני כל כך התבאסתי לשחק את EP2 מרוב הכיעור שבו שהייתי חייב ישר לרוץ ולשחק משחק בן זמננו (במקרה הזה זה היה ME) בשל ההרגשה הרעה שהוא העביר בי. אין פה מקום לפרשנות בכלל, אני הייתי מתבייש כמפתח (במידה והייתי אחד) להשתמש בבדיחה הזאת בשנה בה אנו נמצאים.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 11.08 בשעה 01:55.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של לורץ 2 הראשון

מנהל קהילת TW

#18   פורסם: 11.08, 01:50

אין לי ולא שיחקתי בחיים בhalo אבל מה שכן,בלי קשר לhalo אתה פשוט לא יכול להגיד שהמשחקים של VALVE הם כמו מלפני עשור,כל פעם שיוצא "משחק מלא" מה שהוא עושה זה כמעט מהפכה...אז שוב אני לא יכול להגיד שhalo פחות טוב או יותר טוב אבל להגיד שVALVE לא טובים זה פשוט לא נכון...

Its not just a War,Its a Total War

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של לורץ 2 הראשון

מנהל קהילת TW

#19   פורסם: 11.08, 02:00

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה צוחק נכון? בחיים לא ראיתי חברה כמו Valve שדוחפת זבל ללקוחות שלה. אני יכל לסכם את כל מה שיש לי להגיד על הנושא בשתי מילים - Gunman, Condition Zero, מה שיפה בשתי המילים הללו שאפשר לראות שההיסטוריה חוזרת עם L4D, זבל עושה זבל.

Valve היא החברה הכי ממוחזרת בעולם, ראינו את זה ב-OF כשהיא ניסתה לדחוף לנו הרחבה במחיר מלא כשהשינוי היחיד שהגיע היה בהחלפת ה-SMG ב-M16 (נו באמת), הסיכוי לראות את גורדון מבחוץ (משחקים שם חייל שנשלח לסגור את הסיפור בבלייק מייסה) והקרב בוס הסופי שכלל שימוש בתותח שירה קרני לייזר מוזרות.

החברה לא עצרה שם והחליטה שהיא חייבת לעשוק עוד קצת אותנו הצרכנים והוציאה את החרפה הגדולה מכולם - Blue Shift, החידוש? שומרים שמנים במקום שומרים רזים.

מתחילים לראות פה דפוס? Valve היא חברת גאונית, פעם ב-5 שנים היא מוציאה משחק מדהים קרי - (HL1/2) ובין לבין היא מחליטה להרוג את השחקן בפרוייקטים ממוחזרים, ביזיוניים ויקרים כגון EP1, The Orange Box, Gunman, Blue-Shift, Condition Zero, Counter Strike וכו...

מה ששום חברה בחיים לא תעז לעשות, ראו ערך אפיק, שיודעת מתי המנועים הגרפיים שלה מיצו את זמנם, ומתי להוציא כותר חדש שבאמת יהיה ראוי לכספי הציבור.

orange box חבילה גאונית? מדובר בביזבוז כסף הכי גדול שעשיתי בשנת2007 שמתחרה ראש בראש עם כותרים מדהימים וביזיוניים אחרים כמו The Darkness ו-assassin Creed. דחפו לי שני משחקים שבתור לקוח כבר הספקתי לרכוש כמה שנים קודם לכן (HL2, EP1) ובמקום לקבל משחק שלם ומלא תמורת המחיר המלא אותו שילמתי זכיתי לקבל שני משחקונים קטנים - EP2, Portal. ממש לא התמורה לה ציפיתי.

קאז:
פורטל גאן, רובה הכוורת, גאוז גאן, טאו גאן, מטעני הלייזר ולמה שנעזוב את הסנארקס ואת הגראביטי גאן?

רובה כוורת - בקושי אפשר לקרוא לו רובה. זה הנשק הכי חלש במשחק והכי לא שימושי. מהרגע שאתה מקבל אותו אחרי הקרב אוויר בין ה-F16 לחללית של הקומביין אתה מתחרט שהוא בכלל קיים. בלי להתייחס לעובדה שמדובר בסופו של דבר בהעתק זול ולא מרשים של רובה המקדחה מטורוק 2. כדור שמתבייט על האוייב, אז הם החליפו מקדחה בזבובים.

תשווה את כל הפיצ'פקס האילו למגן הנטען שהופיע לראשונה בהיילו הראשון במשחק FPS ומאז זכה לעשרות חיקויים. תשווה את זה ל-energy sowrd מהיילו 2 שאשכרה שינה את פני קרבות המילי בעולם ה-FPS. לכלי הרכב השונים בסדרה וכו...

לאסקין:
1) עלילה. - LOL
כשתמצא את העלילה של HL תודיע לי. בכלל שיחקת באחד ממשחקי היילו מתחילתו עד סופו שזרקת את השטות הזאת לאוויר?

קאז:

האפשרות לשאת חפצים ולהשתמש בהם בשדה הקרב. האפשרות לשלוט במגוון גדול של כלי רכב, להחזיק שני כלי נשק שונים, להכות משהוא שנוסע על כלי רכב, לשים מוקשים, להשתמש בבאבל שילד, לכוון לנקודות מפתח בכלי רכב. היילו הוא לא סתם משחק, הוא משחק חכם שמאפשר לשחקן להיות חכם ולהיות יצירתי בשדה הקרב שלו ולא סתם זומבי מטופש שהולך ורק יורה או פותר חידות שרק חוזרות על עצמן.

ומה מציע HL לשחקן? את אותו עומק בגיימפליי שקיים בתעשייה הזאת עוד מימי וולפנשטיין. אתה יודע ללכת, לירות ולמות. פה ושם קצת לשחות ולפתור חידות משעממות. לא הגיע הזמן להתקדם ולהתאים את עצמך לז'אנר אליו אתה מתיימר להשתייך? זה לא המכונה המופלאה 3, זה משחק FPS.

נדב:
המשחק מכוער, אני לא יודע מה אתה רוצה, אני כל כך התבאסתי לשחק את EP2 מרוב הכיעור שבו שהייתי חייב ישר לרוץ ולשחק משחק בן זמננו (במקרה הזה זה היה ME) בשל ההרגשה הרעה שהוא העביר בי. אין פה מקום לפרשנות בכלל, אני הייתי מתבייש כמפתח (במידה והייתי אחד) להשתמש בבדיחה הזאת בשנה בה אנו נמצאים.
LOL התחלתה לכתוב לפני שנה?
וזה שאתה כותב שהאורנג' בוקס לא טובה כי אתה לא אוהב און ליין על הפיסי זה כמו שאני אגיד שהילו זה משחק גרוע כי אני לא אוהב את השלט של הבוקס המפתחים לא יושבים וחושבים"מעניין אם הוא אוהב און ליין על הפיסי?"אולי פשוט תקנה wow ותגיד שלא מצאתה משחק כי אתה לא אוהב און ליין על הפיסי...

Its not just a War,Its a Total War

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#20   פורסם: 11.08, 02:27

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה הולך לחזור על השטות הזאת בכל ת'רד דודי?
כמה פעמים אני צריך להגיד לך שגנמן זה מוד שעשו מעריצים ובסוף סיירה החליטה להפיץ אותו, מה לעזאזל הקשר לVALVE?
ראית אי פעם משחק של VALVE שיושב על ציון נמוך מ9? ראית פעם המשחק של VALVE שלא עשה מהפכה בעולם הFPS?

אתה כל כך אוהב לציין את CS:Z אבל מדובר במשחק שלא קשור לVALVE בשום צורה, סיירה רצתה כסף על קאונטר סטרייק שחולק בחינם ושכרה את TURTLE ROCK, חברה חדשה שזה היה המשחק הראשון שלהם.

אז כן, TURTLE ROCK עשו משחק די גרוע בשם CS:Z (שוב כמו בגאנמן, מה הקשר לVALVE?) שזה היה המשחק הראשון שלהם, יופי להם, אבל מה קשורה VALVE או HL או כל דבר אחר בנושא?

אתה יודע מי עושה את L4D?
ה-10 אנשים שמרכיבים את TURTLE ROCK, ה15 אנשים שעשו את פורטל והצוות של E2.
אפילו אם לאותם 10 אנשים אין שמץ של כישרון רק העובדה שהצוות של E2 ופורטל עובדים על המשחק צריך לשים אותו אוטומטית כמשחק גאוני לגמרי.

אז אני מבין שהעובדה שכל עיתונאי שרק נגע במשחק הזה טען שהוא גאוני לא ממש מפריע לך לרדת עליו, גם העובדה ש90% מהצוות שלו מורכב מהאנשים הכי מוכשרים בעולם הFPS לא מפריע לך לרדת עליו.
בעצם אין לך אפילו גרגר של עובדה להסתמך עליו בטענה שלך שL4D משחק נוראי, מהצוות פיתוח שעבד על המשחקי FPS הכי טובים בהסטוריה ועד הרשמים שופכי התשבוחות של העיתונאים, סתם נתלה בסוג של שנאה לVALVE כי משום מה כל מי שאוהב היילו שונא את VALVE.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Syao

מצליחן

#21   פורסם: 11.08, 04:37

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה

קאז:

לאסקין:
1) עלילה. - LOL

קאז:

נדב:
ברכותיי,זכית בהישג התגובה הכי מפגרת אי פעם!
אני לא יודע לגבי ההרחבות אבל אתה בטח מגזים ביותר,נראה לך שהם באמת יעשו הרחבה שתוסיף מודל? ממתי HL זה סימס?
אורנג' בוקס פרוייקט ממוחזר ויקר? אוקיי זה באמת הגבול.
בוא נראה כמה משחקים יש לו.
HL2,HL2 EP 1,HL 2 EP2,TF2,Portal.
5 משחקים. 50 דולר(היום זה כבר 40 אם אני לא טועה)זה יקר?
ועוד שכל אחד מהם משחק AAA חובה,בבקשה אל תפלוט שטויות.
TF2 הוא אחד מהמשחקי מולטיפלייר הכי עמוקים וטובים שיש,יש לו הומור,יש לו סטייל מיוחד,וואלב לא מפסיקים לחדש אותו. כל כמה חודשים הם מוסיפים מפות חדשות,מודים חדשים,נשקים ואצי'וומנטים חדשים והכל בחינם,זה לא שווה? שלא לדבר על זה שHL2 הוא המקור ל75% מהמודים למשחקי מחשב.
ולמה בדיוק אתה לא משחק ברשת במחשב? אם אתה סתם שולל כי אתה לא עושה זה חסר טעם,תתחיל ותראה איזה משחק נהדר זה TF2.
ופורטל גם משחק גיאוני,אולי הוא קצר אבל הוא מספק חוויה שלא חוויתי הרבה זמן והוא פשוט חובה. חוץ מזה הם לא לקחו על האורנג' בוקס שום תוספת כסף,ככה שבעצם קיבלת את HL2 ואת EP1 בחינם,ויכולת לתת אותם לחברים שלך אם היה לך אותם כבר. 3 משחקים אדירים וחדשים במחיר של אחד זה לא משתלם?
פורטל גאן חיקוי של הגראביטי? הא?
אחד שולט בפיזיקה ובאובייקטים במשחק ואחד שולט על פורטלים,איך לעזאזל הם דומים?
הדבר היחיד שדומה זה העיצוב הגדול אבל בתכלס הם לא נראים דומה גם בעיצוב.
בסדר אני אתן לך את זה שהיילו המציא מגן נטען,אבל את החרב? אפשר לחשוב. 'שינה את פני קרבות המלי בFPS',כל מה שצריך ללחוץ זה כפתור אחד או שניים זה לא כאילו זאת מערכת מורכבת או משהו.

עלילה? אתה באמת חושב שהעלילה של היילו טובה?!
זה פשוט פאנבויזם,סליחה. העלילה של HL עמוקה,ארוכה,בעלת תוכן ועוד הרבה מימדים.
מה יש להיילו? עלילה רדודה,דיאלוג ג'נרי ושום דבר מיוחד.
הקמפיין של היילו כיפי מאוד כן,אבל העלילה ממוצעת במקרה הטוב.
האפשרות להחזיק רובים? הא? בHL2 אתה יכול להחזיק המון רובים שונים אני לא מבין את הנקודה שלך.
בסדר יש רכבים מתוחכמים,HL2 הוא לא משחק מולטיפלייר והקטעים עם הרכבים נועדו רק להגיע לאיזורים מסויימים ולא לקרבות רוב הזמן,אז אין טעם להרבה רכבים מושקעים ומערכת וכ'ו.
HL2 לא משחק עם גאדג'טים כמו היילו מבחינת האקוויפמנט ואני לא רואה איך זה ישתלב,אז הנקודה הזאת שלך חסרת היגיון.
גם היילו 3 FPS,אתה הולך ויורה. בסופו של היום אין הבדל שנות אור בגיימפליי שלהם.

ושוב הירידה על ה'כיעור' הנורא של המשחק.
במקרה ושיחקת על המחשב,כנראה שיש לך מחשב חלש ושיחקת על הגדרות נמוכות.
במקרה ששיחקת על הקונסולה,אז אני לא מבין את הטענות שלך.
אתה לא יכול להגיד שהמשחק מכוער,פשוט לא. כמו שאמרו מעליי,להזכיר לך איך הפנים נראים בהיילו 3? זה באמת גרוע. הפנים בHL2 והמשכיו נראים הרבה יותר ריאליסטיים,מושקעים,בעלי חיים ואישיות. המודלים היחידים שנראים טוב בהיילו 3 זה של הספרטנים,כל השאר נראים ממוצעים. מה שכן להיילו 3 יש HDR מתקדם שנראה מעולה.
גם בEP2 הוסיפו מערכת 'חלקיקים' חדשה שנותנת אפקטים יותר מתקדמים,כמו כן תאורה דינמית הרבה יותר מתקדמת מהמשחקים הקודמים,כנראה שפיפסת אותם.
אולי HL2 לא נראה אדיר בימינו עם משחקים כמו קרייסיס,גירס וכל אלה עם UE3,אבל תזכור שהמנוע נולד בשנת 2004,ובזמנו הוא היה פורץ דרך.
הם לא יכולים לשפר את המנוע כל כך שנה שיהיה הבדל דור בין כל משחק,אבל לפחות הם טורחים ומשקיעים על לשפר אותו ולהוסיף אפקטים מתקדמים של הדור הנוכחי לכל משחק חדש שיוצא ככה שההמשכים לא ייראו יותר מדי OUTDATED.
למקרה שלא ידעת יש עוד הרבה אפקטים גרפיים חדשים בL4D ושהם בטח יהיו בEP3 יחד עם עוד כמה אפקטים חדשים.

אני לא מאמין שכתבתי כל כך הרבה,אבל התגובה שלך ממש עיצבנה אותי.
(כל זה בא משחקן שמכור להיילו 3.)

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#22   פורסם: 11.08, 06:38

התחלתי לקרוא את התגובה שלך דודי, ובאתי להגיב תגובה ארוכה מאוד, אבל אז המשכתי לקרוא וראיתי את המשפט הבא:

"פורטאל גאן - חיקוי של הגראביטי גאן"

פה הבנתי כבר שאין טעם.
ברצינות... מה הקשר בין משהו שנותן לך את האפשרות להזיז דברים, להרים דברים ולהעיף דברים - למשהו שנותן לך את האפשרות לטלפרט את עצמך וחפצים שונים למקום אחר, ליצור חור בריצפה או לצבור מומנטום (ושלא נתחיל בכלל לדבר על האופציות שזה נותן לך בשדה קרב, ואת זה נראה בEP3)?
זה בערך כמו הקשר בין הSMG לכפתור על הקיר שאתה לוחץ עליו כדי להזמין מעלית.
כאילו - WTF?!

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#23   פורסם: 11.08, 06:54

Syao
ציטוט:
צפה בהודעה

זה פשוט פאנבויזם,סליחה. העלילה של HL עמוקה,ארוכה,בעלת תוכן ועוד הרבה מימדים.

(כל זה בא משחקן שמכור להיילו 3.)
סלח לי אבל מה אתה יודע על העלילה של halo?
זוהי אחת העלילות הכי יפות למשחקי מחשב ובוודאי שיותר טובה מאשר העלילה של hl2...
תקשיב קראתי את כל הספרים של halo ואני חושב שהעלילה שם בהרבה יותר יפה מאשר ב hl2!
(שיחקתי ב hl2 ואין לי שום בעיה עם המשחק מאד מומלץ..)

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#24   פורסם: 11.08, 08:05

אין לי זמן לפתח פה פוסט גדול, אבל רק אגיד, שבקרב הספציפי על העלילה בין היילו לHL אני עם היילו. אישית הרגשתי הרבה יותר עלילה בהיילו. ואם משווים אם EP2 להיילו 3 בככל אני מאוכזב ממנו (מEP2) יותר מדי משיכה ומחילות...

Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#25   פורסם: 11.08, 08:12

lol. מאיפה להתחיל?

L4D ממוחזר? אתה אפילו יודע מה זה? משחק קו-אופ שבאמת שם דגש על עבודת צוות ולא חוזר על עצמו. אני לא באמת צריך לשבת פה ולהסביר עליו. מעניין איך שמכל קהילת המשחקים בעולם רק אתה מחזיק בדיעה המגוחכת הזו.

OF מחזור WTF? פשוט בורות. המשחק יצא בתקופות שהיה מקובל להוציא חבילות הרחבה וOF הוכתר כההרחבה הטובה ביותר. גם את העובדות אתה לא יודע. OP4 הוסיף מגוון גדול ומשונה של נשקים (טלפורטר,ברנסל גאן, הנשק המחשמל של השוקטרופרס,עוד נשק ביולוגי, האקדח הזה עם כוונת הלייזר,מפתח שבדי,סכין.. אולי אני שוכח עוד משהו), הוסיף צד חדש של אוייבים.
מדובר במשחק טוב מאוד ואני גם לא חושב שלפניו היו חבילות הרחבה שכאלה שקורות במקביל למשחק הראשון.

דוגמאות "לחבילות הרחבה" שממחזרות: אילו של FEAR, וקרייסיס וורהד.

בלו-שיפט היה אמור להיות בלעדי לדרימקאסט, לנוכח המצב של הקונסולה הוא קיבל גם פורט למחשב. ואלב לא עשקה את הצרכנים, היא ענתה על דרישתם. אני רציתי לשחק בבלו-שיפט והיה מאכזב שהמשחק לא היה אמור להגיע למחשב, הרבה רצו. אולי מדובר במשחק בפחות מוצלח מ OF ו HL1 אבל זה משהו אחר, וברטרוספקטיבה אנחנו יודעים שהם עבדו על HL2 כל הזמן הזה.

OB בזבוז כסף? לא שלקחתי אותך ברצינות בסעיפים הקודמים אבל מה עוד נותר להגיד עכשיו? מה מפריע לך ש HL2 ו EP1 צורפו חינם לחבילה? איך אפשר להגיד שמדובר בבזבוז כסף שבתמורה ל45 דולר מקבלים 3 משחקים שכל חברה אחרת הייתה מוכרת אותם בנפרד במחיר מלא?

EP2 משחק מצויין עם קטעים אדירים. ועד כמה שרוצים להאחז בכך שמדובר ב"פרק", אורך החיים שלו הוא בממוצע של הז'אנר בשנים האחרונות.
פורטל משחק ענק. נקודה. שעה,שעתיים או 4. לא משנה כמה לוקח לך לסיים אותו, מדובר בחוויה ענקית. לך תוריד את הפורטל פלאש מאפ-פאק, גם תכפיל את אורך החיים וגם תשחק בשלבים מצויינים ומאתגרים.

כמובן שכל טיעון אפשרי על זמן משחק מועט בחבילה פשוט מתנפץ עם TF2. אז אתה לא משחק, זה לא מונע מ TF2 להיות משחק המולטי הטוב ביותר ששחקתי בשנים האחרונות, ואתה מוזמן לראות כמה אני משחק בו.
TF2 גם מנפץ שאר טענות מונפצות שלך כגון מחזור, "דחיפת זבל", מנוע משחק מיושן ואי-כשרון כללי של ואלב.
התמיכה ב TF2 חסרת תקדים, עדכונים שמוסיפים החל ממפות חדשות,מצבי משחק,נשקים והישגים עד לאנימציות(!) חדשות, דיבוב חדש ופיצ'רים. אין דבר כזה והכל בחינם, ללא תוספת של כלום.

פורטל גאן חיקוי של הגראביטי גאן. אתה שובר את השיאים של עצמך.
רובה הכוורת שימושי מאוד עקב כך שהתחמושת שלו לא נגמרת ויכולת ההתבייתות מועילה. אני לא יודע מה היה בטורוק אבל במחשבה שכזו אפשר להגיד שלכל דבר יש השראה ממשהו אחר.

הטאו גאן זה הרובה שיורה את הקרן הצהובה (ב HL2 הוא הנשק בבאגי), ב HL1 הוא כמובן היה נשק רגיל, היית יכול לעקם את הקרניים מסביב לפינות וגם לירות דרך קירות במקרים מסויימים.
הגאוז גאן זה הנשק של הקרן הכחולה שפשוט היה הופך כל מה שבדרכו ל gibs.
אם גם חושב שקראתי פעם ש ה RPG בHL1 הוא הפעם הראשונה במשחק בו ניתנה לך היכולת לכוון אותו עם הלייזר.

מגן נטען נחשב לנשק? אז אולי נזכיר שב HL2 הוסיפו אופן זריקה לרימון שלא נראה לפני או אחרי יציאת המשחק. גלגול הרימון על הרצפה. פשוט אך עם זאת מסוג הדברים שאומרים "איך לא חשבו עליהם קודם". יכול להיות יעיל במצבים שונים.
ועדיין אין לי מושג למי אני צריך "לעזוב" את הסנארקס והגראביטי-גאן. ה GG שם את הכל בכיס הקטן, אולי בגלל זה.

"בגרות של ממשק". גם ה GG מחסל את האחרים פה. איך אפשר להיות יותר יצירתי מאשר שימוש בו. אני לא אמנה פה את כל השימושים בו ואת שאר המכניקות של המשחק.

בסך הכל, ההודעה שלך גובלת בבורות. עובדות פשוטות שאתה לא יודע, כשלים לוגיים, אטימות בצורה לא הגיונית ופשוט גיבובי שטויות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

מנהל פורום Xbox

#26   פורסם: 11.08, 08:57

חחחחחחחחחחח, עלילה ? על מה אתה מדבר כבר ל-the darkness יש עלילה יותר עשירה
מי שמחפש עלילה במשחקים שימצא לו חיים קודם, משחקים בשביל הההנאה
והמשחקיות לא בשביל התוכן שאחר כך נשכח. ואיך בכלל אפשר להשוות את האלו לתפוז המיושן ?
כמה שטויות אפשר לפלוט.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#27   פורסם: 11.08, 10:27

נדב:

אתה הולך לחזור על השטות הזאת בכל ת'רד דודי?
כמה פעמים אני צריך להגיד לך שגנמן זה מוד שעשו מעריצים ובסוף סיירה החליטה להפיץ אותו, מה לעזאזל הקשר לVALVE?
ראית אי פעם משחק של VALVE שיושב על ציון נמוך מ9? ראית פעם המשחק של VALVE שלא עשה מהפכה בעולם הFPS?

אתה כל כך אוהב לציין את CS:Z אבל מדובר במשחק שלא קשור לVALVE בשום צורה, סיירה רצתה כסף על קאונטר סטרייק שחולק בחינם ושכרה את TURTLE ROCK, חברה חדשה שזה היה המשחק הראשון שלהם.

אז כן, TURTLE ROCK עשו משחק די גרוע בשם CS:Z (שוב כמו בגאנמן, מה הקשר לVALVE?) שזה היה המשחק הראשון שלהם, יופי להם, אבל מה קשורה VALVE או HL או כל דבר אחר בנושא?

אתה יודע מי עושה את L4D?
ה-10 אנשים שמרכיבים את TURTLE ROCK, ה15 אנשים שעשו את פורטל והצוות של E2.
אפילו אם לאותם 10 אנשים אין שמץ של כישרון רק העובדה שהצוות של E2 ופורטל עובדים על המשחק צריך לשים אותו אוטומטית כמשחק גאוני לגמרי.

אז אני מבין שהעובדה שכל עיתונאי שרק נגע במשחק הזה טען שהוא גאוני לא ממש מפריע לך לרדת עליו, גם העובדה ש90% מהצוות שלו מורכב מהאנשים הכי מוכשרים בעולם הFPS לא מפריע לך לרדת עליו.
בעצם אין לך אפילו גרגר של עובדה להסתמך עליו בטענה שלך שL4D משחק נוראי, מהצוות פיתוח שעבד על המשחקי FPS הכי טובים בהסטוריה ועד הרשמים שופכי התשבוחות של העיתונאים, סתם נתלה בסוג של שנאה לVALVE כי משום מה כל מי שאוהב היילו שונא את

אתה מבין את הבעייה? ההיסטוריה של turtle Rock כל כך שחורה שאתה חייב לבדוק ממה מורכב הצוות איש, איש, אדם, אדם רק כדי להרגיע את עצמך שהפרוייקט יהיה בסדר.

EP2 היה תוסף בינוני , הוא התחיל מזעזע והסתיים טוב. אני לא יודע מה איתך אבל השלב במחילות שאתה מחפש אחר הגארדיאן או הטוטוריאל המפגר שאתה צריך לשמור על מחילות מפני האנטיליונס היו כמה מרגעי השפל של עולם ה-FPS. הייתי מאוד מדואג לגלות ששתי קבוצות שייצרו משחק בינינוי ומשחק מזעזע התאחדו לפרוייקט אחד.

לא משנה מה תגיד, בסופו של יום L4D הוא משחק שמשתמש במנוע בן 5 שנים ונראה כמו עוד מוד רגיל ל-HL 2. אני לא התרשמתי מאף אחד מהסרטונים השונים שראיתי שהיו קשורים לגיימפליי שלו. והעובדה היחידה שידעתי לגביו הייתה שזה משחק שבחיים לא ארצה לרכוש. ללא קשר לפלטפורמה.

אני לא יודע לגבי ההרחבות אבל אתה בטח מגזים ביותר,נראה לך שהם באמת יעשו הרחבה שתוסיף מודל? ממתי HL זה סימס?

תתפלא, אבל HL באמת הפך להיות סימס, אפילו אפיק הבינו שאין כל טעם בלהוציא משחק חדש כל שנה וירדו מהפרוייקט בסדרת אנריל טורנמנט. Valve עדיין לא השכילו ללמוד זאת והחליטו לשחרר תוספים ירודים. לך תשחק קצת Blue Shift, opposing Force, EP1 וכו... ותראה על מה אני מדבר.

אורנג' בוקס פרוייקט ממוחזר ויקר? אוקיי זה באמת הגבול.
בוא נראה כמה משחקים יש לו.
HL2,HL2 EP 1,HL 2 EP2,TF2,Portal.
5 משחקים. 50 דולר(היום זה כבר 40 אם אני לא טועה)זה יקר?

זה יקר מאוד בהתחשב בעובדה שאת HL2 עוד הספקתי לרכוש ב-2004 במחיר מלא ואת EP1 ב-2006 ב-40 דולר. אין ספק שהביזיון קטן יותר לעומת זה שהתרחש עם EP1, אבל עצם העובדה שהמשחק נמכר במחיר מלא ומציע לשחקן בסופו של שיום שלושה תוספים שהיחיד שבאמת ראוי מתוכם מבחינת אורך הזמן שלו הוא TF 2 היא עובדה מעציבה. אני לא הייתי מתמחר את EP2 ביותר מעשרה דולר ובטח לא את פורטל. להזכירך ש-TF הראשון הגיע חינם? אני לא יודע איפה היית ב-98, אבל לא כך היו דברים בעבר. כנראה ש-Valve באמת למדו מ-מאקסים אחרי 98.

ועוד שכל אחד מהם משחק AAA חובה,בבקשה אל תפלוט שטויות.
TF2 הוא אחד מהמשחקי מולטיפלייר הכי עמוקים וטובים שיש,יש לו הומור,יש לו סטייל מיוחד,וואלב לא מפסיקים לחדש אותו. כל כמה חודשים הם מוסיפים מפות חדשות,מודים חדשים,נשקים ואצי'וומנטים חדשים והכל בחינם,זה לא שווה? שלא לדבר על זה שHL2 הוא המקור ל75% מהמודים למשחקי מחשב.
ולמה בדיוק אתה לא משחק ברשת במחשב? אם אתה סתם שולל כי אתה לא עושה זה חסר טעם,תתחיל ותראה איזה משחק נהדר זה TF2.

לא יודע, אני לא משחק בו, ציינתי זאת בתגובה.

ופורטל גם משחק גיאוני,אולי הוא קצר אבל הוא מספק חוויה שלא חוויתי הרבה זמן והוא פשוט חובה. חוץ מזה הם לא לקחו על האורנג' בוקס שום תוספת כסף,ככה שבעצם קיבלת את HL2 ואת EP1 בחינם,ויכולת לתת אותם לחברים שלך אם היה לך אותם כבר.

איך בדיוק? הייתי שובר את הדיסק לחמש? נשמע כאילו בכלל לא רכשת את האורנג' בוקס, המשחקים לא ניתנים להפרדה. HL2 ו-EP1 לא ניתנו לי בחינם, שילמתי עבורם כאשר רכשתי את המשחק, בפעם השנייה. אותי אישית זה מאוד מעציב.

3 משחקים אדירים וחדשים במחיר של אחד זה לא משתלם?
פורטל גאן חיקוי של הגראביטי? הא?
אחד שולט בפיזיקה ובאובייקטים במשחק ואחד שולט על פורטלים,איך לעזאזל הם דומים?

זה בדיוק הקטע, כנראה לא הבנת מה עומד מאחורי הנשקים האילו. גראביטי גאן לא שולט בפיסיקה, הוא בסך הכל שולט במשהו מאוד קטן בפיסיקה שנקרא "כוח". הוא פשוט מאפשר לזרוק עצמם ולהראות לשחקן שימוש מגניב במנוע הפיסיקאלי. עד כמה שהנשק הזה באמת מחדש ופורץ גבולות ישבו החברה ב-Valve וחשבו (אחרי שהם גנבו את הפרוייקט לכמה סטודנטים מסכנים) איך אפשר לקחת רעיון שהם כבר מימשו ולהרחיב אותו. אז במקום רובה שיודע רק להשתמש ביכולת לדחוף דברים הם גם יעשו רובה שיאפשר לשחקן להשתמש במומנט, או להראות לשחקן יכולות ב-MG ושטויות כאילו.

ואם מחר Valve תציג רובה סופר חדש שיקרא - רובה הכוח הצנטרפוגלי שיגרום לאנשים להסתובב ברדיוס משתנה או לא, או אולי רובה מומנט האינרציה שיגרום לאנשים להסתובב בהשפעת כוח סיבובי אז גם תקרא לכל אילו המצאות חדשות ומלהיבות?

אני הייתי קורא לכל אילו פרק 2,3,4,5 בקלפנר. מדובר ברעיונות שחוזרים על עצמם בסופו של יום, מכניקה בחתיכות קטנות.

הדבר היחיד שדומה זה העיצוב הגדול אבל בתכלס הם לא נראים דומה גם בעיצוב.
בסדר אני אתן לך את זה שהיילו המציא מגן נטען,אבל את החרב? אפשר לחשוב. 'שינה את פני קרבות המלי בFPS',כל מה שצריך ללחוץ זה כפתור אחד או שניים זה לא כאילו זאת מערכת מורכבת או משהו.

תשחק בהיילו ותראה בעצמך. פעולה לא צריכה להיות מסובכת כדי שתהיה מוצלחת.

אני אפילו חושב שהיא מעולה ומדהימה. אחת הטובות איי פעם במשחק FPS.

זה פשוט פאנבויזם,סליחה.

של מה? של באנג'י? של מייקרוסופט? של היילו? לאהוב משחק כי הוא מוצלח זה להיות פאנבויי? אוקיי, אז אני פאנבויי של היילו, מה שעושה לך את זה.

העלילה של HL עמוקה,ארוכה,בעלת תוכן ועוד הרבה מימדים.

איזה עלילה? הקטעים במשחק בה מועברת עלילה לצופה הינם מעטים עד כדי לא קיימים. רוצה לדעת מה העלילה של HL2 לדוגמא? תראה איך אני מגולל את כל עומק העלילה בשורה אחת: הקומביין השתלטו על כדור הארץ במלחמה בת שבעה ימים. המין האנושי משועבד, זה לא טוב. תריך לעצור אותם.
וואו!!! העומק. זה כמו לצפות ב-28 יום, הסרט מהפנט, מותח ומרשים, אבל עלילה? ממש, אבל ממש אין. כזה הוא הסיפור של HL כסדרה.

עשרות מיליוני אמריקאים ושחקנים ברחבי העולם יחלקו על דעתך בנושא.

האפשרות להחזיק רובים? הא? בHL2 אתה יכול להחזיק המון רובים שונים אני לא מבין את הנקודה שלך.

האפשרות להחזיק שני רובים ביחד ולהחליף בינהם, HL לא הציג זאת מעולם, היילו כסדרה מיקצע את הסוגייה עד כדי שלמות (התחיל עם Blood).

בסדר יש רכבים מתוחכמים,HL2 הוא לא משחק מולטיפלייר והקטעים עם הרכבים נועדו רק להגיע לאיזורים מסויימים ולא לקרבות רוב הזמן,אז אין טעם להרבה רכבים מושקעים ומערכת וכ'ו.

זה בדיוק הקטע, הרכבים לא משמשים כרכבים אלא כתירוץ למעבר ממקום למקום. אפילו בשלב הטוב ביותר של HL2 ב-Highway (לא זוכר את המספר) בו כשחקן אתה עושה שימוש בבאגי, השלב לא מתקרב לרמת הגימור ופשוט הכיף הטהור של נסיעה הכי פשוטה בוורטוג או בסקורפיון בעולם של היילו.

HL2 לא משחק עם גאדג'טים כמו היילו מבחינת האקוויפמנט ואני לא רואה איך זה ישתלב,אז הנקודה הזאת שלך חסרת היגיון.

גם היילו לא היה משחק שאיפשר לעשות שימוש בחפצים עד שמשהו הכניס אותם למשחק, אין שום סיבה שגם Valve לא תשכיל מהסיפור.

גם היילו 3 FPS,אתה הולך ויורה. בסופו של היום אין הבדל שנות אור בגיימפליי שלהם.

יש. היילו נותן לך חפצים שמאפשרים לך לתכנן את אופי הקרב שלך. אתה שם לב שקבוצת כלי רכב קריבה? למה שלא תמקש את האיזור לפני ההגעה שלהם.
אתה יודע שאתה צפוי בפני קרב קשה? למה שלא תניח מקפצה ותנסה להגיע למקום בעל יתרון של גובה.
וזה עוד בלי לדבר על כלי הרכב במשחק.

מתחיל לראות את ההבדל? HL יודע רק לתת לך את הגראביטי גאן שגם כל השימוש שבו מסתכם ביכולת יצירתית של להרוג אוייבים. אין ספק שהוא עושה שימוש נרחב בסביבה, אבל אני בסופו של יום רק יכולתי במשחק הזה לרוקן על האוייבים שלי כמה שיותר מחסניות ללא כל טיפת מחשבה. ואני לא קורא לאפשרות ללחוץ על הכפתור הימיני ולזרוק מה שהצלחת למשוך כנגד האוייב שלך מחשבה.
אפשר באמת לייחס אלמנט זהה ב-HL עם המוקשי לייזר של דיוקניוקם 3D, אבל גם הוא כבר הוסר מן הסדרה לצערינו.

ורק כי אני יודע שנדב יכל לזרוק משהו לגבי זה: בשלב בכלא אין שום קטע שאתה עושה מערום של חפצים.

לאסקין:

תקרא למעלה מה רשמתי לבחור. וכמו שאמרתי, אתה קורא לזה פורטל גאן וגרביטי גאן, אני קורא לשניהם פרק 2 בקלפנר, אולי קצת 3.

קאז:

OF מחזור WTF? פשוט בורות. המשחק יצא בתקופות שהיה מקובל להוציא חבילות הרחבה וOF הוכתר כההרחבה הטובה ביותר. גם את העובדות אתה לא יודע. OP4 הוסיף מגוון גדול ומשונה של נשקים (טלפורטר,ברנסל גאן, הנשק המחשמל של השוקטרופרס,עוד נשק ביולוגי, האקדח הזה עם כוונת הלייזר,מפתח שבדי,סכין.. אולי אני שוכח עוד משהו), הוסיף צד חדש של אוייבים.
מדובר במשחק טוב מאוד ואני גם לא חושב שלפניו היו חבילות הרחבה שכאלה שקורות במקביל למשחק הראשון.

המשחק לא הציג שום דבר חדש, הוא שמר על כל הסביבות של המשחק הראשון בבלייק מייסה ואפילו לא טרח להגיע ל-Xen כמו HL הראשון. אני לא יודע מה אתה רוצה, התוסף חביב אבל באמת שהוא רק תוסף וגם שם הוא לא הוסיף כלום חוץ מעוד כמה שעות משחק.

לגבי הנשקים:
Pipe Wrench
Combat Knife
והם שונים מה-crowbar במה?

Desert Eagle
שונה מהריבולבר והאקדח הפשוט במה?

Squad Automatic Weapon (SAW)
שונה מה-SMG במה?

Sniper Rifle
שונה מהקשת במה?

היחידים שבאמת הינם חדשים הם:
Spore Launcher
Shockroach
Displacer

לא סתם בכל משחק שמכבד את עצמו בימינו יש סוג אחד של נשק לכל קבוצה. יש נשק אחד שהוא רק אוטומטי, יש רק נשק אחד שהוא מילי או שניים במידה ויש לשני יכולות מיוחדות וכו... ב-OF הם לקחו נשק אחד ומיחזרו אותו שלושה פעמים רק כדי להגדיל את הארסנל, אותי אישית זה לא מרשים.
ללא כל קשר, תוסף לא יכל להשען רק על שלושה נשקים חדשים, צריך קצת יותר.
ואני לא מבין מה הקשר לבורות, אתה יודע, אתה לא הבן אדם היחיד בעולם ששיחק ב-OF.

OB בזבוז כסף? לא שלקחתי אותך ברצינות בסעיפים הקודמים אבל מה עוד נותר להגיד עכשיו? מה מפריע לך ש HL2 ו EP1 צורפו חינם לחבילה? איך אפשר להגיד שמדובר בבזבוז כסף שבתמורה ל45 דולר מקבלים 3 משחקים שכל חברה אחרת הייתה מוכרת אותם בנפרד במחיר מלא?

הם לא צורפו חינם, כי EP2, פורטאל וTF2 לא שווים פשוט 50 דולר. TF2 היה אמור להנתן חינם כמו הראשון, פורטאל הוא בכלל מוד של הקהילה ש-Valve גנבו וגם לא אמור להמכר ביותר מ-10 דולר או 5 בהתאם לאורכו. EP2 גם לא שווה יותר מ-20 דולר. אני לא רואה כל סיבה לקנות את שלושת אילו ביותר מ-20 דולר. וזה עוד בלי להזכיר התקנה שצריך לפענח אותה כדי להתקין את המשחק (ידעתם שכדי להתקין מהדיסק את המשחק צריך להתקין פעמיים רצוף את המשחק?), תפריטים בפורטוגזית וכו...

EP2 משחק מצויין עם קטעים אדירים. ועד כמה שרוצים להאחז בכך שמדובר ב"פרק", אורך החיים שלו הוא בממוצע של הז'אנר בשנים האחרונות.
פורטל משחק ענק. נקודה. שעה,שעתיים או 4. לא משנה כמה לוקח לך לסיים אותו, מדובר בחוויה ענקית. לך תוריד את הפורטל פלאש מאפ-פאק, גם תכפיל את אורך החיים וגם תשחק בשלבים מצויינים ומאתגרים.

בדיוק, המשחק מכיל קטעים אדירים, אבל בעיקר קטעים גרועים. כמו כל חציו הראשון.
למה שאני ירצה להוריד את פורטאל מפלאש? למה אני לא יכל להסתפק בחבילה עליה שילמתי כל כך הרבה? זה בדיוק הקטע, המשחק חסר אורך חיים.

הטאו גאן זה הרובה שיורה את הקרן הצהובה (ב HL2 הוא הנשק בבאגי), ב HL1 הוא כמובן היה נשק רגיל, היית יכול לעקם את הקרניים מסביב לפינות וגם לירות דרך קירות במקרים מסויימים.
הגאוז גאן זה הנשק של הקרן הכחולה שפשוט היה הופך כל מה שבדרכו ל gibs.
אם גם חושב שקראתי פעם ש ה RPG בHL1 הוא הפעם הראשונה במשחק בו ניתנה לך היכולת לכוון אותו עם הלייזר.

לא מכיר שום דבר ממה שאתה מספר, בבאגי הוא היה נשק מגוחך ומיותר שהופיע כבר ב-OF בקרב הסופי. בלי להזכיר את השליטה הבלתי אפשרית איתו על הבאגי.

מגן נטען נחשב לנשק? אז אולי נזכיר שב HL2 הוסיפו אופן זריקה לרימון שלא נראה לפני או אחרי יציאת המשחק. גלגול הרימון על הרצפה. פשוט אך עם זאת מסוג הדברים שאומרים "איך לא חשבו עליהם קודם". יכול להיות יעיל במצבים שונים.
ועדיין אין לי מושג למי אני צריך "לעזוב" את הסנארקס והגראביטי-גאן. ה GG שם את הכל בכיס הקטן, אולי בגלל זה.

זה בדיוק הקטע, גם בדיוק שיצא שנתיים לפניו יכלת לגלגל רימון. אתה מתחיל להבין במה שיחקו החברה ב-valve לפני?

בסך הכל, ההודעה שלך גובלת בבורות. עובדות פשוטות שאתה לא יודע, כשלים לוגיים, אטימות בצורה לא הגיונית ופשוט גיבובי שטויות.

כשליים לוגיים? אטימות? ברוך הבא לכדור הארץ, יש אנשים עם עוד דעות שהן לא רק שלך, אתה יכל להוריד את הבלון אותו אתה מנסה לנפח. אתה נמצא בפורום, מפריע לך לדבר עם אנשים אתה מוזמן ללכת למקום אחר.

חחחחחחחחחחח, עלילה ? על מה אתה מדבר כבר ל-the darkness יש עלילה יותר עשירה
מי שמחפש עלילה במשחקים שימצא לו חיים קודם, משחקים בשביל הההנאה
והמשחקיות לא בשביל התוכן שאחר כך נשכח. ואיך בכלל אפשר להשוות את האלו לתפוז המיושן ?
כמה שטויות אפשר לפלוט.

כן, נכון. תשחק ותסיים את המשחק ותחזור אליי. בלי שום קשר אתה חושב ש-Payback זה משחק טוב, וחושב שעדיף לרדת מהארץ מאשר לרכוש פס3, באמת שיש גבול גם לרמה אליה אני יכל לרדת.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

מנהל פורום Xbox

#28   פורסם: 11.08, 10:38

אתה חופר יותר מידי כנראה שיש לך הרבה זמן פנוי לבלבל את המח פה לכולם.
אם הייתי רוצה פס3 היה לי כבר אחד אבל ה-360 יותר משתלם וזה ברור.
הבעייה שלך ושל אחרים פה שאתם מתייחסים לביקורות של חו"ל כאמת אבסולוטית ובזה אתם
מפספסים משחקים טובים ובמקום זה מחפשים את הטפל במשחק ולא את העיקר.
אני מחפש להנות במשחק אתם שוברים את הראש ובזמן שאתה תמשיך לגור עם ההורים אצל אבא ואמא
כי אתה סטודנט תפרן אני ימשיך לעשות כסף, כנראה הקנאה אוכלת אותך או עודף החוכמה שלך.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#29   פורסם: 11.08, 10:46

zombit
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה חופר יותר מידי כנראה שיש לך הרבה זמן פנוי לבלבל את המח פה לכולם.
אם הייתי רוצה פס3 היה לי כבר אחד אבל ה-360 יותר משתלם וזה ברור.
הבעייה שלך ושל אחרים פה שאתם מתייחסים לביקורות של חו"ל כאמת אבסולוטית ובזה אתם
מפספסים משחקים טובים ובמקום זה מחפשים את הטפל במשחק ולא את העיקר.
אני מחפש להנות במשחק אתם שוברים את הראש ובזמן שאתה תמשיך לגור עם ההורים אצל אבא ואמא
כי אתה סטודנט תפרן אני ימשיך לעשות כסף, כנראה הקנאה אוכלת אותך או עודף החוכמה שלך.
משחק שמקבל ממוצע של 40 ונקטל בכל מקום אפשרי הוא משחק גרוע. אתה רוצה לזרוק את הכסף שלך עליו כי אתה חושב שבזה הפכת את עצמך לרובין הוד או איזה גאון שהולך נגד הזרם זו בעייה שלך. לטעמי זה סתם טיפשות וביזבוז כסף.

אני לא מבין איך העובדה שאין לי כסף ואני סטודנט שגר אצל ההורים קשורה לסיפור? אתה יודע, המון סטודנטים במדינה שלנו, ואפילו זוגות נשואים גרים אצל ההורים שלהם בתקופה שאין להם כסף. לא כולנו נולדנו עם כפית כסף בפה, מה לעשות.
עוד מעט תצחק עליי שאני עושה חודשיים בשנה מילואים בגדוד לוחם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

מנהל פורום Xbox

#30   פורסם: 11.08, 10:54

גרוע בשבילך לא בשבילי, הבעייה של המשחקים המשניים שמשווים אותם למשחקים הגדולים
וכך הרבה משחקים נופלים בין הכיסאות ומקבלים ציון נמוך זה לא אומר שהם גרועים זה אומר שהשוו
אותם לגדולים מהם. לי אישית נמאס מהמשחקים הגדולים אפילו GTA המהולל לא עשה עלי רושם
חוץ משיעמום ועוד משחק מיותר באוסף שקיבל ציון גבוה אבל אצלי קיבל ציון גרוע.
אין לי בעייה לקנות 20 משחקים בחודש שעולים לי 20$ או פחות יש לי בעייה לזרוק 50-60$ על
משחקים עם ציונים גבוהים שחיי המדף שלהם אצלי ישאפו לאפס לאחר מכן.
כל אחד ושיקוליו הוא.

חזרה לראש העמוד
1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא