בכל מקרה, לקחתי את הדרך הקלה ואני אשמח לקבל ממך את Lost Wind. משחק הווי-וור הכי טוב עד כמה שהבנתי.
בחירה מצוינת, והמשחק כבר נשלח. עדכן אותי לכשיגיע
גם דין (F.P) בחר בו (שלחתי לו אחרי המפגש). אני מאמין שתיהנה ממנו, ואם לא, יש עוד חודשים, אתה יודע
אגב, שכחתי להבהיר פרט "קטן": כידוע, לא כל המשחקים בערוצים האלה הם שווי ערך, כך שבמקרה שתבחרו משחק NES, לדוגמה, שעולה 500 נקודות, יגיע לכם משחק נוסף באותו שווי. בקשר למשחק ג'נסיס, למשל, שעולה 800 ש"ח, נחשיב אותו כמשחק שעולה 1,000.
זכרו שתוכלו להתחרט לגבי המשחק שבחרתם גם לאחר ששלחתי. פשוט סרבו לקבל אותו, ואני לא אחויב.
רק רציתי לעדכן שקיבלתי והורדתי את המשחק
הוא ממש חמוד
היתרון בשיטת התגמול הזו הוא שאינני צריך לעבור דרך מערכת 'ויגיימס' כדי שתקבלו אותו, אחרת הייתם מחכים כמה חודשים טובים
המשחק בהחלט נהדר, אמנם קצר, אבל מדליק כל עוד נמשך. אני אשמח אם יזדמן לך להקפיץ את הת'רד שלו כדי שתחווה שם את דעתך באריכות, או עוד יותר טוב - תכתוב לגביו סיקור מושקע, כמו שאתה יודע.
יש כאן איזה אלמנט של טירוף מסוים, בסיכום הזה.
אני מקווה שאתם מודעים לשירות האדיר שרונן עושה לכל קהילת נינטנדו בכך שהוא כותב ומפרסם כל הזמן תכנים על המשחקים ל- Wii, שבעצם אי אפשר למצוא בשום מקום בישראל, ובטח לא באתר גיימינג מרכזי.
וואו.!!!!! איזו השקעה!!!!! אני מת!!!. !?!?! ?!?! ?! ?! ?! EFEGHYKIL_"|}{"I%&
רונן...כל פעם אתה מתעלה על עצמך...
אגב,אני חושב שזה אולי המקום להגיד לך שאני מתנצל שאני לא פעיל...יש לי יזמים צעירים,פרוייקט מחשבים ,ותואר ראשון במתמטיקה- ואני רק בכיתה ט' :O...
כנראה שלא תמיד טוב להיות מוכשר ...אני לא נוגע בווי ....
יאללה חבר'ה, זה לא אומר שאני לא פוקח עליכם עין!!!! שנה הבאה אני חוזר בגדול!!!! (מקווה )
נערך לאחרונה על ידי xxavivxx, 03.09 בשעה 16:03.
תודה ליובל על החתימה...
ירוק תמיד בלב... ורק קבוצה אחת אוהב...
והיא עושה לי ריגושים.. אני אתן לה את החיים...
את תמיד בליבי, עד המוות מכבי...
בכל יום מודה לאל , שבחיפה אין הפועל...
אוווו....
"הצרפתים יכו את האמריקנים שוק על ירך,אני חותם לכם...לא יקרה פה נס"
סליחה שאני מגיב קצת באיחור, שוב, האקספלורר עושה לי בעיות בדפים מסוימים (ורבים) בפורום.
קודם כל, רונן, קבל ח"ח על הסיכום החודשי הנפלא הזה. כל הכבוד לך שאתה משקיע כל-כך הרבה זמן בשביל זה. באמת סיכום נהדר. אגב, גם כל הכבוד עם שאר היזמות כמו ת'רד ימי ההולדת וכו'.
אני אומנם לא לוקח ולא לקחתי אף פעם חלק בקהילה... אני לא מתמצא בקונסולות ולא ממש קשור לתחום הספציפי... אבל בתור מנהל קהילה אני חייב להגיד שנהניתי לקרוא את הסיכום... כזה נושא מושקע עוד לא ראיתי. אתם צריכים להגיד תודה שיש לכם מנהל קהילה כזה
תודה, תודה, אני מאחל לכך שכולנו נתעלה על עצמנו כקהילה
ציטוט:
אגב,אני חושב שזה אולי המקום להגיד לך שאני מתנצל שאני לא פעיל...יש לי יזמים צעירים,פרוייקט מחשבים ,ותואר ראשון במתמטיקה- ואני רק בכיתה ט' :O...
חבל לשמוע, אבל לימודים לפני פורום. מקווים לראותך חוזר כאן לפעילות מלאה בהקדם.
tamiron
ציטוט:
יש סיכוי שפעם הבאה יהיה אחרים?
בהחלט, יהיו אחרים, ובהתחשב במשקיענים של חודש אוגוסט, יש לי כבר שם של מוביל אחד. אלא אם כן מישהו אחר יפתיע.
dor
ציטוט:
קודם כל, רונן, קבל ח"ח על הסיכום החודשי הנפלא הזה. כל הכבוד לך שאתה משקיע כל-כך הרבה זמן בשביל זה. באמת סיכום נהדר. אגב, גם כל הכבוד עם שאר היזמות כמו ת'רד ימי ההולדת וכו'.
כל הכבוד גם ליוזמות של שאר המשתתפים, כי היו כאן יוזמות והצעות ממש מרשימות ומעניינות. אנחנו מתפתחים בכוחות משותפים, אני רק המדרבן, לכן אני מעודד את החבר'ה לעזור לי בהשקעה, כי הקרדיט בסופו של דבר מגיע לכולנו.
מדהים!! כל הכבוד על כמות התוכן המטורפת שהקהילה יוצרת - בסופו של דבר שגיימר בעל WII או קונסולה אחרת של נינטנדו מחפש עזרה בגוגל - לרוב הדיונים והמדריכים שלכם מופיעים ראשונים, מה שא' חושף את הקהילה בפני אותם בעלי מכשירים, וב' מייחד ומבדל את הקהילה שלנו מקהילות אחרות.
אני החודש הזה היה חודש ממש טוב, כלם פה תורמים חלק בדבר הגדול והעצום הזה שנקרא vgames.
עכשיו אני מתחיל לימודים מה שיקשה עלי להיות הרבה זמן בפורום כמו שהייתי בחופש אבל אני עדיין
נשאר בפורום ובכל דקה פנויה אני ב vgames.