סיכום הקהילה - אוגוסט, 2008 - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות שרתי משחק

נושא: סיכום הקהילה - אוגוסט, 2008
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של רונן יצחק

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 02.09, 16:38

ברירת מחדל סיכום הקהילה - אוגוסט, 2008

אוגוסט, 2008

חודש אוגוסט היה עתיר פעילויות והתרחשויות מבחינת קהילת נינטנדו. הוא היה מוצלח מאוד מבחינתה לא פחות מאשר החודש שקדם לו, וכל זה בזכות המאמצים המשותפים של כולנו. גם החודש קיבלנו פידבקים חיוביים מאוד על איכות הפורום, הן מצד מבקרים מזדמנים, והן מצד מנהלי קהילות מצליחות באתר הזה, אשר הודו בפניי שאנחנו הקהילה הכי איכותית באתר(!).

אז תודה על הפרגון של כולם, וכל הכבוד לנו, כי הגענו לאן שהגענו במינימום ספאם, אם בכלל היה קיים, ובזכות מאמץ משותף כדי ליצור כאן קהילה יותר מעניינת וכיפית. ידענו לנצל את החופש הגדול כמו שצריך, ואני מקווה שהמומנטום יימשך למרות שהוא הגיע לקצו, ואם נסתמך על נתוני יום החזרה ללימודים (340 הודעות!), אין יש מקום לאופטימיות.

אך בין אם נהיה על הגובה, ובין אם נאבד אותו, עדיין אנו נמשיך בפעילויות באופן שוטף ופשוט נעשה את המקסימום. הנה אתן כמה דוגמאות להתרחשויות, לפעילויות ולפרויקטים אשר היו נכונים בחודש שעבר, לפי סדר התרחשותם:

מפגש קהילה

סוף סוף נערך אשר הוכתר בהצלחה, זאת במידה רבה בזכות מאמציו של דין (F.P), אשר הקצה לנו את מקום המפגש, שהיה מרווח, וגם דאג למקרן ולמספר עמדות לא מבוטל, אז בפעם המיליון, דין, תודה רבה!

חלק ממשתתפי המפגש

נפתחה קבוצה לקהילה שלנו בפייסבוק

במטרה להתרחב ולהרחיב את מגוון הפעילויות שלנו, נפתחה קבוצה חדשה ומיוחדת בפייסבוק, שכולה בשבילנו. "זאוס השני" מהפורום מונה כדי לשמש כאדמין ומטפח הקבוצה, והוא עושה אחלה עבודה - הוא כבר העלה כמה אפליקציות מאוד נינטנדואיות ומעניינות אליה, אז כולכם מוזמנים להשתתף בה, לזמן אחרים אליה ולטפח אותה. יש גם ת'רד לעניין, ובו תוכלו לזמן או לעדכן ולהתעדכן לגבי חדשות הנוגעות לקבוצה.

קהילת נינטנדו בפייסבוק

נפתח ת'רד תאריכי יום הולדת

ת'רד תאריכי יום הולדת של חברי הקהילה. ההצעה המקורית שלי כללה שליחה של משחקים ישירות לקונסולה של החוגגים, אך היא די מהר נגנזה. על כל פנים, אנחנו נסתפק בת'רדי ברכה נחמדים ומרגשים.

קהילת נינטנדו רוצה לקבל יותר

עד כה, למרות היותנו קהילה משקיענית ואיכותית מאוד, הייתה הרגשה שהוחבאנו אל מאחורי הקלעים, גם בלי כוונת זדון של אף אחד, חלילה. לכן בפני מערכת האתר אשר לבסוף מצאה נוסחת פשרה ונתנה לנו אף יותר מאשר דרשנו. זה היה בבחינת בניית אמון מחודש, ויכולנו להמשיך לפעול בשיתוף פעולה. המאבק לא היה על תמונה קטנה, למי שהתבלבל, אלא על הרצון לגרום לשינוי חיובי באופי שיתוף הפעולה בינינו לטווח הארוך, ובסה"כ, האינטרסים הם משותפים.

כבר עכשיו אתם יכולים לראות את פֵרות מאמצנו בעמוד הראשי של הקהילות – הבאנר משמאל הקישור לפורום; ובמיוחד בעמוד הראשי של האתר, שלו הכנו באנר אשר ינסה לפגוע למטרה ולחשוף את המיינסטרים לקהילה. את שני הבאנרים הכין Yuvs מהקהילה, והוא עשה עבודה נהדרת, אז תודה, Yuvs!

הבאנר הנהדר ש-Yuvs הכין

אני רוצה לנצל את הזדמנות ולהודות למערכת האתר, במיוחד לעמוס, מנהל הקהילות, אשר ספג את התסכול שלי בטלפון בסבלנות ראויה לציון, ולניצן, מנהל האתר, אשר לא ויתר והיה מספיק יצירתי כדי לדאוג שנקבל את מה שמגיע לנו, כקהילה משקיענית ואיכותית מאוד. תודה גם לאור, מנהל תוכן קהילות על הסבלנות, וגם ליובל, שתמך בקהילה שלנו, וגם העלה את כל הכתבות ששלחתי ל'חדשות הקהילה' ללא עיכובים רבים (כמעט). אוהבים אתכם, חבר'ה.

אמשיך לסקור את קורות החודש...

טורניר Mario Kart Wii נושא פרס יוקרתי

נפתח ת'רד תחרויות און ליין מושקע מאוד, במיוחד ל-Wii ול-DS, ואתו גם פצחנו בטורניר מריו קארט נושא פרס יוקרתי. בואו להתרשם.

פרויקט בשלבי הכנה ובדיקה – סיכום החודש דרך פלאש בכיכובם של ה-Mii’s

בחודש הזה עלתה הצעה ליצור סיכום חודשי מעניין יותר באמצעות פלאש שבו מככבים דמויות Mii, אשר הם אלה, באמצעות דיבוב, יתנו לנו את החדשות החודשיות. יקראו לפינה "סיכום החודW", וכפי הנראה היא תהיה שדרוג של הפינה שאתם קוראים אותה עכשיו. אתם מוזמנים לת'רד היוזמה של Jono00, יוזם הרעיון, כדי לתת פידבקים, רעיונות שיפור משלכם, וכד' (יש כבר דוגמאות מוכנות של הפרויקט בת'רד).

דוגמית של אחד מיוצרי הפרויקט

ישנם, אגב, פרויקטים נוספים המתוכננים, אשר אני מנוע מלדבר עליהם. למשל, זוכרים את ת'רד המיזם? החבר'ה באמת עובדים עליו קשה, ואני מאמין שיש בו פוטנציאל.

גדילת הקהילה ונתוניה

כאמור, חודש אוגוסט היה נהדר לנו ולא זכור לי חודש עתיר פעילויות בקהילה כפי שהוא היה. היו 6,096 הודעות בחודש זה (לעומת 5,834 בחודש יולי, שגם היה נהדר).

כאמור, גם ביום החזרה ללימודים, בניגוד לציפיותיי, הייתה פעילות מרשימה בפורום (340 ביום), ואין סיבה שזה לא יימשך, אם יהיה שיתוף פעולה של כל חברי הקהילה.

אולם, למרות השיפור העצום בפעילות, וכמות שיא של תגובות, דווח לי שכמות הצפייה בדפים צנחה באפן דרסטי, ונבצר מאתנו (אני ומנהל הקהילות) להבין מה יכולה להיות הסיבה לכך, שכן התוכן בפורום הוא רב ואיכותי. אנחנו נבדוק אם זו מגמה קבועה או מקרית, ובהתאם לכך נגיע למסקנות.

ועכשיו, בחירת משתתף החודש!

בסיכום של חודש שעבר אני הכרזתי על מסורת חדשה בפורום, ובה בסוף כל חודש אני אכריז על משתתף החודש אשר היה פעיל מאוד והזין את הפורום בתוכן איכותי. המשתתף הזה יזכה במשחק WiiWare או Virtual Console לבחירתו, אשר יישלח היישר לקונסולה שלו. אבל, את זה הבטחתי לפני חודש, ומאז די התחרטתי..........

כי, למה לשלוח משחק, אם אפשר לשלוח שניים? לא, לא שני משחקים לזוכה אחד, אלא משחק אחד לכל אחד משני הזוכים שאבחר! בדיוק, יהיו שני זוכים! אני חושב שהרבה יותר משניים השקיעו ועשו עבודה נהדרת בקהילה החודש, אך אני לא יכול לבחור את כולם, אז לפחות שזה לא יהיה משתתף אחד בלבד.

למעשה, אני שקלתי כמה אפשרויות לתגמול רב יותר, אך כשעמוס, מנהל הקהילות, העלה זאת לפני שהעליתי זאת בפניו, אז זרמתי עם הרעיון הזה שגם הוא נראה לי נהדר. אז הוא מקדיש לכם את המשחק השני הזה כאות הערכתו את הקהילה שלנו (במילים שלו).

ובכן, לענייננו: מדי יום העליתי על מסמך את הת'רדים הטובים של אותו יום, וכך נוצרה רשימה די ארוכה שתאפשר לי לראות בבירור, ולא בצורה שרירותית, מיהו המשתתף הכי פורה והכי איכותי בפורום, אך לפני שאתחיל לשתף אתכם ברשימה, אני רוצה להדגיש שלכולם כאן הייתה מידת השתתפות ותרומה פשוט נהדרת, וכמובן, אם ההשקעה שלכם תימשך בחודשים הקרובים, מאמציכם העקביים יילקחו בחשבון והמגמה מבחינתי, בסופו של דבר, לשלוח משחקים לכל אחד מחברי הקהילה, ואפילו כמה פעמים לכל אחד.

אז הנה הדיונים הנבחרים שלכם, אשר את חלקם הוספתי לאינדקס הפורום או אינדקס הרשמים והסיקורים (סימנתי בכוכבית):

Kazura
"נינטנדופיל"
I.T.P
  • סיקור אישי: *. סיקור איכותי, מושקע ומסודר למשחק מעולה שלא זוכה להערכה הראויה לו.
  • סיקור אישי: Dr. Mario RX*. סיקור משחק פאזל מעולה ל-WiiWare. עוד סיקור איכותי.
  • משחק פורום: *.משחק פופולארי.
  • משחק פורום: *.משחק פופולארי נוסף.
  • משחק פורום: *.משחק פופולארי נוסף.
  • משחק פורום: הנינטנדומט!* משחק פופולארי נוסף.
  • סיקור אישי: Punch out!! Featuring mr. Dream*. עוד סיקור איכותי ומושקע, הראשון למשחק VC, שהוא גם מדריך.
Jono00
  • ת'רד דיון: * רעיון מעניין לדיון. מצטרף לסדרת הדיונים באופי דומה של מריו וזלדה, שניתן למצוא אותם באינדקס הפורום.
  • ת'רד הפעלה: פאדיחות WiiMotionPlus*.
  • יוזמה: "העדכון השבוWiiii". כאמור, הת'רד ש-Jono00 יזם. זו יזמה שאפתנית ומבורכת שכנראה נהפוך אותה ל"סיכום החודW". כל הכבוד.
  • סיקור: *.סיקור מושקע מאוד למשחק שרק יצא.
* יונתן גם יצר עבורנו את הגרפיקה בת'רד תחרויות און ליין (כפי ש-DMaster, אגב, עוד משתתף קהילה, יצר לנו את הגרפיקה ב"חדשות הקהילה", ואת כל הכותרות שאתם מוצאים בת'רדים הרשמיים, כמו גם בעמוד זה).

Tamiron
  • ת'רד הפעלה: * רעיון מקורי, תתמיד בזה.
Matan
  • ת'רד רשמי למשחק: *.
  • סיקור אישי: *. סיקור מושקע, איכותי ומהיר למשחק שרק יצא.
Bowser
  • ת'רד הפעלה: *.
DarkRaven
  • מדריך: *.מדריך איכותי נוסף למריו קארט אשר איחדתי עם ת'רד מדריך פתיחת הדמויות באותו משחק.
PTii
  • ת'רד ייעודי: *. טאפטים למחשב האישי, כמובן. רעיון יפה ושימושי.
  • ת'רד ייעודי: *.עוד רעיון טוב כדי שגם נראה מי עומד מאחורי המסך. לצערנו, אין שיתוף פעולה בת'רד, החבר'ה ביישנים, אך אנו בודקים אפשרות לשנות לו קצת את הרעיון לת'רד lolcat - תמונות מצחיקות עם מסרים מצחיקים המתאימים לכל מצב, והן תתבססנה על תמונות של חברי הקהילה.
  • מדריך: מדריך שיטות שידור, סוגי כבלים ואיכותם*.מדריך שימושי וחשוב לאלה המעוניינים להשיג את חדות התמונה המבוקשת.
  • מדריך: *. שירות נהדר לקהילה.
* אלעד (P.Tii) גם פתח את קבוצת נינטנדו בפייסבוק.

Randy(o)rton
Nemesh
  • ת'רד הפעלה: הווי השתגעה*. האם גם לכם קרה מקרה מוזר הקשור לקונסולה?
hAU
ADI
Aone
סימור גלאס
  • ת'רד ידיעה: .
nadavk91

the POSTAL dude
זאוס השני
  • בלוג: שבועיים עם ה-DS. כתבה מושקעת וטובה.
  • ת'רד הפעלה: YOUR NINTENDO. רעיון יפה, בו כולנו מנסים להמציא את קונסולת החלומות שלנו של נינטנדו, כולל הצורה (ורצוי מגובה בציור).
  • יוזמה: לילה לבן בקהילת נינטנדו. עוד יוזמה נפלאה מצד אחד מחברי הקהילה, אשר נראה שיש לה ביקוש.
עד כאן לגבי הת'רדים המובילים בחודש אוגוסט.

כמובן, אני לא מודד את ההשתתפות רק לפי ת'רדים שנפתחים, אלא גם לפי הפעילות בתוכן מצד משתתפי הקהילה, וביניהם ארצה לציין את הבאים: kazura, louweed, matan, Nimiauredhel, Jono00, thexsile.

ואלה מובילי החודש:
  1. ליאור (I.T.P): המועמד המוביל כבר מתחילת החודש, אך לקראת סוף החודש הרגשתי שזהות המנצח אינה כזו מובנת מאליה כפי שחשבתי. אבל בכל זאת ליאור הביא תוכן איכותי (שלצערי לא נהנה מהשתתפות פעילה שלכם לגביו) בשילוב למשחקי פורום קלילים עם נגיעה לנינטנדו, אשר זכו לפופולאריות רבה. בנוסף, ליאור מקפיד לעזור לשואלים בבעיות טכניות בת'רד FAQ, כפי שגם אחרים עוזרים, כמובן.
  2. אלעד (P.Tii): וואו, זו הייתה בחירה קשה כי לא באתי מוכן לקראתה וזה היה צמוד מאוד. בנוסף לת'רדים הייעודיים אשר פתח, אלעד תרם באותו חודש במדריכים שימושיים בעלי ערך וגם פתח את קבוצת נינטנדו בפייסבוק.
בנוסף ל-P.Tii התלבטתי בין kazura, Jono00 ו-Randy(o)rton, אשר כל אלה היו מצטיינים כאן במידה די שווה. כמובן, ההשקעה שלכם, חבר'ה, לא יורדת לטמיון והיא תילקח בחשבון בהתאם להתמדה, גם בחודש הבא.

הזוכים מתבקשים לומר לי לאיזה אזור שייכת הקונסולה שברשותם, ומהו המשחק המבוקש מבחינתם.

הערות כלליות לפני סיום:
  • ת'רדים איכותיים רבים נהנו מעמוד אחד של תגובות בלבד, וחבל, הרי אני בטוח שהם מספיק מעניינים כדי שלא נהיה עצלניים ונפתח גם אותו, לשם העניין. אני אישית ממליץ להקפיץ אותם, או כל ת'רד ישן אחר, אשר מדבר אליכם. בניגוד לנוהלי הפורומים האחרים, יש היתר להקפיץ ת'רדים ישנים כאן, לכן גם נוצר 'אינדקס הפורום'.
  • החכמה היא לא לפתוח ת'רד ולתת לאחרים לשבור את הראש. חשוב שמי שפותח את הת'רד, גם ידע איך לנהל ולטפח אותו בהתאם לצורך. לכן ת'רדים רבים לא נהנו מתגובות רבות, וחבל, כי בסה"כ, זו ההשקעה שלכם שזוכה לפחות תשומת לב.
  • למרות שת'רדי משחקי הפורום נהנו מיותר תגובות, אני רוצה לראות יותר ת'רדי סיקורים מעניינים על משחקים שיצאו או דיווחי חדשות שונים ורעיונות לדיונים אקטואליים. וכמובן, אשמח יותר לראות השתתפות פעילה בהם, כי גם משתתפים הפעילים בת'רדים השונים ומפתחים אותם, גם יקבלו נקודות.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 03.09 בשעה 02:04.

רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו

לכל שאלה או בקשה: ronen@vgames.co.il

* עדכון מסיבי בעמוד 'חדשות קהילת נינטנדו'

משתמש עצבני

#2   פורסם: 02.09, 16:46

באמת חודש מוצלח,כל הכבוד לזוכים להמשיך להשקיע גם אלו שלא לדעתי המשכיות רק תעזור לכם בסופו של דבר לזכות,רק רוצה לשאול האם מספר התגובות הובא בחשבון לזכייה או שזה סתם היה נתון סטטיסטי?

האווטר המגניב של Bowser

חבר צוות נינטנדו

#3   פורסם: 02.09, 16:50

מזל טוב לאלעד וליאור!
כל הכבוד לכולם על ההשקעה

Wii Code: 3977-9066-8333-8598
Mario Kart Wii: 3523-3985-7196
Mario Strikers Charged Football: 0903-5192-1784

תודה רבה לPotato על החתימה והאווטר.

האווטר המגניב של I.T.P

מנהל קהילת סמאש

#4   פורסם: 02.09, 16:51

אחלה סיכום רונן, היה נחמד ומעניין לקרוא, בעיקר החלק האחרון \

הקונסולה שלי אמריקאית, ועוד לא החלטתי על משחק, אבל אני אחליט וארשום פה\אודיע לך בקרוב

מזל"ט גם לאלעד, ולכל מי שלא זכה: Better Luck next time

אבל אני לא מתכוון להפסיק להשקיע, אם לרגע חשבתם אחרת, אז צפו לעוד סיקורים\דיונים\משחקי פורום.

Peace out

ITP

אלוף הסמאש הנצחי! מקום שני ע"פ טורניר ויגיימס1+2

מספר ויי: 8160-3416-7542-8832 - I.T.P

משתמש רגוע

#5   פורסם: 02.09, 16:53

בהחלט היה סיכום מעוד מענין וסיכם טוב את החודש האחרון
בהצלחה לזוכים במשתמשי החודש באמת מגיע לכם

האווטר המגניב של super smash

משתמש עצבני

#6   פורסם: 02.09, 16:57

פעם הבאה אני מנצח

וי :3675-1166-1530-4805
מריו קרט :2750-1928-0535
Pokemon Diamond: 3308-5230-1169
להתחיל להוסיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש מאה הודעות

האווטר המגניב של shgadlic

חבר צוות נינטנדו

#7   פורסם: 02.09, 16:58

עכשיו אני מקנא בזוכים, גם אני רוצה לא תמיד כיף להיות מנהל.

נערך לאחרונה על ידי shgadlic, 02.09 בשעה 17:05.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : 4511-1976-7483

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

האווטר המגניב של I.T.P

מנהל קהילת סמאש

#8   פורסם: 02.09, 17:00

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
עכשיו אני מקנא בזוכים, גם אני רוצה לא תמיד כיך להיות מנהל.
אז יאללה בוא נתחלף

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

שואף לשלמות

#9   פורסם: 02.09, 17:05

ברכות לזוכים

נערך לאחרונה על ידי רונן, עוד לפני שלחצתי על שלח.

האווטר המגניב של Jono00

חבר צוות נינטנדו

#10   פורסם: 02.09, 17:05

אררג... כל כך קרוב אבל כל כך רחוק...
עדיין, אין טינה ואין כלום. אני חושב שאני דווקא יותר שמח שלא זכיתי בגלל שעד חודש הבא יהיו לי עוד משחקים לבחור! D:

כל הכבוד לליאור ואלעד, שיחקתם אותה ובאמת מגיע לכם. קבלו ח"ח.

אגב רק בגלל שלא זכיתי, זה לא אומר שאני אעצור ולו אף לרגע. כן, אני אאט טיפה בגלל הש"ב והכל, אבל בסה"כ צפו לראות עוד סיקורים, דיונים ואוליי גם כמה יוזמות חדשות

אגב, אחלה סיכום רונן, יופי של השקעה. ח"ח גם לך

הפצצה - שחק אותה גיימר
*עדכון: רונן (זאוס השני) הצטרף לבלוג. באו לברך!*
PoweRup
ציטוט:
צפה בהודעה
אני רוצה לאנוס מלפפונים חמוצים כדי להרגע!
אחסון אתרים,אחסון זול,רייסלר,שרתי משחק,דומיין

האווטר המגניב של shgadlic

חבר צוות נינטנדו

#11   פורסם: 02.09, 17:21

I.T.P
ציטוט:
צפה בהודעה
אז יאללה בוא נתחלף
לא מספיק לך להיות מנסל סמאס אה? אתה רוצה גם את התפקיד שלי? הבנתי אתה מנסה להשתלט על הפורומים! רוצה שיהי רשום לך ליד האווטר ITP מנהל כל הפורמים, אה?
NEVER!
אני אסכל את מזימתך הזדונית להשתלטות עויינת.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : 4511-1976-7483

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

האווטר המגניב של I.T.P

מנהל קהילת סמאש

#12   פורסם: 02.09, 17:25

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
לא מספיק לך להיות מנסל סמאס אה? אתה רוצה גם את התפקיד שלי? הבנתי אתה מנסה להשתלט על הפורומים! רוצה שיהי רשום לך ליד האווטר ITP מנהל כל הפורמים, אה?
NEVER!
אני אסכל את מזימתך הזדונית להשתלטות עויינת.

0MF6! H3'5 f0und 0u7 my 53cr37 74k30v3r p|4n!

H4X!!!!

מנהל קהילת נינטנדו

#13   פורסם: 02.09, 17:31

Randy(o)rton
ציטוט:
צפה בהודעה
רק רוצה לשאול האם מספר התגובות הובא בחשבון לזכייה או שזה סתם היה נתון סטטיסטי?
זה היה נתון סטטיסטי, וגם כדי להראות שפתיחת ת'רדים זה לא מספיק. צריך לטפח את הת'רד ולהוביל אותו. קחו לדוגמה את ליאור אשר ניהל יפה את משחקי הפורום, וראו איזו פעילות יפה הייתה בהם.

כמובן שאני לוקח בחשבון גם ניהול וטיפוח ת'רדים, וגם פעילות של משתתפים אחרים בת'רדים, גם לא אלה שפתחו אותם.

I.T.P
ציטוט:
אחלה סיכון רונן, היה מעניין לקרוא...
חסר לכם שלא, עבדתי על החרא הזה כמה שעות, תוך כדי שאני נלחם עם בעיות טכניות שהאקספלורר גרם לי. תיהנו מהסיכום הזה, כי ייתכן שזה הסיכום המושקע האחרון (ואתם יודעים שאני משקיען, אבל זה היה יותר מדי ).

ציטוט:
אבל אני לא מתכוון להפסיק להשקיע...
מעריך זאת מאוד, למרות שלא חשבתי אחרת ולו לרגע

Jonno
ציטוט:
כל כך קרוב, אבל כל כך רחוק...
באמת היית קרוב כחוט השערה, אבל הייתי חייב להגיע להחלטה. התחלת ביוזמה מצוינת אשר עדיין לא הגיע לכדי הבשלה ופרסום, לכן חשבתי שמוקדם לתת קרדיט מלא על זה (למרות שנתתי, רק על הרעיון!). סיכויך בחודש הזה (ספטמבר) רבים מאוד, אם תהיה פעיל ומשקיען כפי שהיית בחודש אוגוסט.

ציטוט:
אגב, אחלה סיכום, רונן, יופי של השקעה. ח"ח גם לך.
תודה רבה, חסר לכם אם לא הייתם נהנים. הייתי לוקח אחריות ומתפטר

עבדתי על זה שעות, שלא לדבר על אזכור כל הת'רדים כל יום ביומו. אני מת.

אגב, הוספתי לסיכום גם את ת'רד התחרויות ואת הטורניר הראשון למריו קארט שהתחלנו להריץ.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 02.09 בשעה 17:33.

האווטר המגניב של Jono00

חבר צוות נינטנדו

#14   פורסם: 02.09, 17:31

I.T.P
ציטוט:
צפה בהודעה

0MF6! H3'5 f0und 0u7 my 53cr37 74k30v3r p|4n!

H4X!!!!
תרגום ל-Noobz שלא יודעים l33t-sp34k:
OMFG: He's found out my secret takeover plan!

HAX!!!!

לוֹל, אני אומר.

הפצצה - שחק אותה גיימר
PoweRup
ציטוט:
צפה בהודעה

האווטר המגניב של DMaster

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 02.09, 17:38

תודה רבה רונן.. סיכום מעולה.
החודש באמת היה מוצלח ומעניין.. כל הכבוד למי שהשקיע וכל הכבוד לזוכים במצטייני החודש.

Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2
250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC
MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF

פרסומת

האווטר המגניב של RightInTheFace

מנהל קהילות

#16   פורסם: 02.09, 17:47

תענוג לקרוא את סיכום החודש בקהילה, כאשר יש כל כך הרבה מה לקרוא.
בחודשיים האחרונים, הקהילה אכן עשתה קפיצת מדרגה ורואים את זה בכל פינה בפורום.
ישנם גולשים רבים אשר מבקרים על בסיס קבוע בפורום וגולשים רבים אשר גם משתתפים בדיונים
והפעילויות שהפורום מציע.
אנחנו בויגיימס, שמחים לראות קהילות שלוקחות את עצמן ברצינות ונשמח לעזור גם הלאה
בכל מה שהקהילה תצטרך.
כמובן, הכל מתחיל ונגמר באיך שהקהילה מנוהלת. לשמחתכם, יש לכם את רונן הבלתי נלאה
שלא מפסיק לחפור ולחפש עבורכם את הטוב ביותר.

שיהיה בהצלחה גם החודש.

עמוס זכות.
מנהל קהילות Vgames.
מייל - amos@vgames.co.il.

משתמש רציני

#17   פורסם: 02.09, 17:53

מזל טוב!
בהצלחה חודש הבא

תודה K!ttyCat
יא תותחית
mario kart - 4597-1400-0474
Wii - 7197-4076-9244-2468

האווטר המגניב של Kazura

מצליחן

#18   פורסם: 02.09, 18:51

מזל"ט ליאור ואלעד. בהחלט הייתה השקעה גדולה מצדכם, ומגיע לכם.

ולגבי, נו, העיקר שהשם שלי כלול בסיכום. זה גם משהו

אבל יש לי שאלה, איפה מאגנה בכל הסיפור הזה?

אגב רונן, אני חייב להודות שאתה מנהל הפורומים הכי משקיען שראיתי. באמת. אף פעם לא ראיתי כזאת מעורבות מצד ההנהלה באף פורום. למען האמת, פעילות המנהלים בשאר הפורומים שאני מכיר מסתכמת בחילוק נזיפות ובאנים. אני באמת באמת מתכוון לזה. תמשיך כך
---------------
החודש פורס אנלישד דה בלוב וואריו חבר'ה! יש למה לחכות.

מנהל קהילת נינטנדו

#19   פורסם: 02.09, 19:20

Kazura
ציטוט:
צפה בהודעה
אגב רונן, אני חייב להודות שאתה מנהל הפורומים הכי משקיען שראיתי. באמת. אף פעם לא ראיתי כזאת מעורבות מצד ההנהלה באף פורום. למען האמת, פעילות המנהלים בשאר הפורומים שאני מכיר מסתכמת בחילוק נזיפות ובאנים. אני באמת באמת מתכוון לזה. תמשיך כך
אני יודע זאת, ואתה לא הראשון שאומר לי זאת, אז תודה לכל המפרגנים

אני באמת עושה זאת כדי שיהיה כיף כאן יותר, אבל אני זקוק לשיתוף פעולה של כולכם, אני צריך לראות את החבר'ה מצדיקים את ההשקעה שלי כאן. זאת אומרת, תהיו פעילים כל הזמן, תעלו ידיעות, תעניינו נוספים בפורום, פתחו ת'רדים מעניינים, תשתתפו בדיונים שאחרים העלו וכן הלאה.

אני לא משקיע בשביל 10 אנשים, כי ההשקעה שלי כאן שווה הרבה יותר. בסה"כ זה כדי שיהיה יותר כיף כאן, ויש תמיד עדכונים, לא צריכים להיות תירוצים (בניגוד לתירוצים שלכם בקביעת מועד תחרות במריו קארט ).

האווטר המגניב של Jack Frost

משתמש רציני

#20   פורסם: 02.09, 19:33

אחלה השקעה רונן! אין פורם יותר מושקע משלך! יש לך מזל שבחרת בITP כי אם לא, לא היית מקבל את רזי4 לויי

נערך לאחרונה על ידי Jack Frost, 02.09 בשעה 19:40.

ATLUS=GOD
NIS=GOD SON

האווטר המגניב של PTii

מצליחן

#21   פורסם: 02.09, 19:38

וואו! תודה רונן, לגמרי לא ציפיתי לזה

תכל'ס, אין לי מושג מה אני רוצה בינתיים, אני אעדכן אותך במסנג'ר.

וברכות גם לליאור

SSB:Brawl: 5284-1440-8090
Mario Kart Wii: 2234-8240-0320
Guitar Hero III: 0688-6603-1657

האווטר המגניב של זאוס השני

שואף לשלמות

#22   פורסם: 02.09, 20:10

אחלה סיכום, מזל טוב לזוכים, תהנו עם הפרס שקיבלתם, מגיע לכם!
בכל מקרה, היה אחלה של חודש. יכול להיות שזה בגלל שהצתרפתי לכאן?

קרדיט לJONO00 על היוזרבאר הנפלא שלמעלה.

הפצצה-שחק אותה גיימר
הבלוגיימינג שלי ושל יונתן. תגובות יתקבלו בשמחה.

האווטר המגניב של I.T.P

מנהל קהילת סמאש

#23   פורסם: 02.09, 20:24

רונן, הגעתי להחלטה שאני רוצה את F-Zero X לN64, אנא תעדכן אותי כשתקנה בשבילי ואני אגש להוריד

פרסומת

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

שואף לשלמות

#24   פורסם: 02.09, 20:43

פרס unleased

נערך לאחרונה על ידי רונן, עוד לפני שלחצתי על שלח.

האווטר המגניב של darkes

משתמש רציני

#25   פורסם: 02.09, 21:11

כן סיכום חודש מושקע ויפה. באמת חיכיתי לו רציתי לראות מי יהיו הזוכים (דרך אגב אני הימרתי על ITP וPTII). ביקצור מזל טוב לזוכים, תתחדשו. לאלו שלא זכו (או בשפה פשוטה, לאלה שהפסידו) לא נורא, תנסו אולי פעם הבאה תזכו.

רונן: לפי דעתי אתה צריך לעשות זוכה פעם בחצי חודש ולא בחודש שלם. כי זה הרבה זמן חודש שלם וגם במילא יש לך 2 פרסים בחודש. אז לפי דעתי כדאי לחלק את זה לחצי חודש. אבל זה החלטה שלך.

Wii Friend Code: 4907-7180-7992-1872

Super Smash Bros Brawl Code: 1504-5827-4801

ציטוטים נבחרים:
~ערן
ציטוט:
צפה בהודעה
אז אין בעיה, ה-360 הוא היחיד שמסוגל להתאבד.
רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
הלכו לי שתי קונסולות גיימקיוב בעבר בגלל רשלנות, וזו הייתה קונסולה שנחשבה אחת האמינות ביותר. נראה לי אני הייתי היחיד שהיא הלכה לו. המיקום שלה בחדר הסאונה שהיה לי, לא היה טוב.

האווטר המגניב של ~ערן

משתמש רציני

#26   פורסם: 02.09, 21:53

סיקום מושקע ויפה, אף פעם לא ראיתי מנהל שמשקיע ככה.
ומזל טוב לזוכים!

העבודה של האויב מוצגת שם

מנהל קהילת נינטנדו

#27   פורסם: 02.09, 22:35

PTii
ציטוט:
צפה בהודעה
וואו! תודה רונן, לגמרי לא ציפיתי לזה תכל'ס, אין לי מושג מה אני רוצה בינתיים, אני אעדכן אותך במסנג'ר.
בכיף

I.T.P
ציטוט:
רונן, הגעתי להחלטה שאני רוצה את F-Zero X ל-N64, אז תעדכן אותי כשתקנה בשבילי ואני אגש להוריד
זה ייעשה בהקדם האפשרי (כשאחותי תסיים להשתלט על הטלוויזיה... ).

darkes
ציטוט:
רונן: לפי דעתי אתה צריך לעשות זוכה פעם בחצי חודש ולא בחודש שלם. כי זה הרבה זמן חודש שלם וגם במילא יש לך 2 פרסים בחודש. אז לפי דעתי כדאי לחלק את זה לחצי חודש. אבל זו החלטה שלך.
זה בסדר ככה

ערן
ציטוט:
סיקום מושקע ויפה, אף פעם לא ראיתי מנהל שמשקיע ככה.
ומזל טוב לזוכים!
תודה רבה, ערן, אבל שוב, הערכה זה יפה, אבל זה לא מספיק כי אני לא משקיע בשבילי. אני רוצה שיתוף פעולה, אז לדחוף!

הנה אולי משהו שיעודד אתכם, דברים שכתב עמוס, מנהל הקהילות, בפורום סטטיסטיקות (הוא פותח סיכום חודשי משלו):

ציטוט:
קהילת נינטנדו - 6096 הודעות.
המגמה החיובית נמשכת. לאחר הקפיצה הגדולה בחודש הקודם, נרשמה עלייה קטנה אך משמעותית החודש. משמעותית, כי בניגוד לקהילות אחרות, העלייה לא באה עם החופש הגדול אלא
שינוי בדרך ניהול הקהילה, אם הצלחתם לשמור על הנתונים, אתם על דרך המלך.
רונן, תמשיך להיות איתי בקשר שוטף, זה עושה לכולנו טוב וחבל שרק בודדים שומרים על קשר בריא שכזה.
פעם היינו קהילה זניחה, והיום יותר מתמיד אני גאה להיות מנהל הקהילה הזו! אז יאללה, בלאגן!

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 02.09 בשעה 22:40.

האווטר המגניב של Jono00

חבר צוות נינטנדו

#28   פורסם: 02.09, 22:39

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
פעם היינו קהילה זניחה, והיום יותר מתמיד אני גאה לנהל את הקהילה הזו! אז יאללה, בלאגן!
יש! רונן מרשה ספאם! w00t!

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 02.09 בשעה 22:43.

הפצצה - שחק אותה גיימר
PoweRup
ציטוט:
צפה בהודעה

מנהל קהילת נינטנדו

#29   פורסם: 02.09, 23:22

RightInTheFace
ציטוט:
צפה בהודעה
תענוג לקרוא את סיכום החודש בקהילה, כאשר יש כל כך הרבה מה לקרוא.
בחודשיים האחרונים, הקהילה אכן עשתה קפיצת מדרגה ורואים את זה בכל פינה בפורום.
ישנם גולשים רבים אשר מבקרים על בסיס קבוע בפורום וגולשים רבים אשר גם משתתפים בדיונים
והפעילויות שהפורום מציע.
אנחנו בויגיימס, שמחים לראות קהילות שלוקחות את עצמן ברצינות ונשמח לעזור גם הלאה
בכל מה שהקהילה תצטרך.
כמובן, הכל מתחיל ונגמר באיך שהקהילה מנוהלת. לשמחתכם, יש לכם את רונן הבלתי נלאה
שלא מפסיק לחפור ולחפש עבורכם את הטוב ביותר.

שיהיה בהצלחה גם החודש.
חבר'ה, זה הבן אדם שאני מנדנד לו כמה פעמים ביום כדי להוציא לפועל עניינים לטובת הקהילה. אם אני הייתי הוא, מזמן הייתי רוצח אותי ומעלים את הגופה

תודה רבה, עמוס, על הכול!

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 03.09 בשעה 01:25.

האווטר המגניב של Jono00

חבר צוות נינטנדו

#30   פורסם: 02.09, 23:27

רונן, כבר ראית?

הפצצה - שחק אותה גיימר
PoweRup
ציטוט:
צפה בהודעה

1  2
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames