משחקי ספטמבר, 2008 (משחק החודש של IGN פורסם, ומה שלכם?)
זו מסורת שאני מקווה להתמיד בה בקהילה שלנו, ובה אספר אילו משחקים צפויים לנו החודש. שימו לב שאין לדון על המשחקים האלה כאן בהרחבה, לכך יש להם ת'רדים רשמיים, אלא כאן נדון בתכניות הקנייה שלנו החודש, ונסביר אותן.
כל מה שאספר בהודעה הפותחת משקף את דעתי האישית בלבד, וכל אחד מוזמן לספר מה הבחירה האישית שלו (רצוי להסביר ולפרט), ואלו משחקים הוא לא מתכוון לפספס החודש. אני לא מעורה בתחום ה-DS, אך ברור שהת'רד מיועד גם למשחקי DS של החודש (אם יש לדעתכם משהו ראוי לציון).
אז רבותיי, נראה שתקופת היובש מסתיימת, כשכמה להיטים מסתמנים עומדים לצאת החודש! הנה, מניתי את הנבחרים...
בפודקאסט האחרון של IGN, בוזון אמר שהוא מעדיף את הגרסה של הווי על פני האחרות, והוא גם נימק זאת. ובוזון לא חסך מאתנו ביקורות שליליות על משחקים שונים לווי, אז אני מניח שזו סיבה להתרגש (הוא גם לא הראשון להביע זאת!). בינתיים, למרות כל השבחים, אני לא בטוח שאשקיע בו, אבל אולי זה רק אני!
משחק הקצב הממכר של סגה חוזר ל-Wii! הרשמים המוקדמים הם מבטיחים, אך האם המשחק יעמוד במבחן המבקרים? הפעם המשחק מנצל את שלטי הקונסולה החדשניים, שיחליפו את המרקות היקרות.
אז, מה עוד יוצא החודש? הנה עוד כמה מעניינים...
Hell's Kitchen (יגיע גם ל-DS באותו חודש)
Dance Dance Revolution Hottest Party
Harvest Moon: Tree of Tranquility
Brothers in Arms: Double Time
LEGO Batman: The Videogame
Lost in Blue: Shipwrecked!
Strong Bad's Cool Game for Attractive People, Episode 2: Strongbadia the Free
כדי לראות מה עוד צפוי החודש ל-Wii, הקליקו כאן.
כדי לראות מה עוד צפוי החודש ל-DS, הקליקו כאן.
אל תהססו להקפיץ את הת'רדים של המשחקים שציינתי (הוספתי קישור), כדי לדון עליהם.
ניתן לענות לסקר לגבי כוונות הקנייה שלנו בחודש זה, .
אני כבר הזמנתי את הכוח משתחרר ומחכה לראותו. ואני דווקא חושב שהוא צריך להיות לא רע בכלל, למרות הביקורות הצוננות של ממוצא 7.5 למרות שאולי נגלה שהוא יתברג לו בסביבות ה8 שזה די מספק אותי.
קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
אני כבר הזמנתי את הכוח משתחרר ומחכה לראותו. ואני דווקא חושב שהוא צריך להיות לא רע בכלל, למרות הביקורות הצוננות של ממוצא 7.5 למרות שאולי נגלה שהוא יתברג לו בסביבות ה8 שזה די מספק אותי.
מה ממוצע 7.5? אתה בכלל מדבר על גרסת ה-360 (שאגב, ירדה ל-72%), ולדעת כמה מקורות גרסת הווי עליונה (עם כל הפיזיקה המתוחכמת ואנערף מה עוד, שיש לגרסת ה-HD).
יהיה באמת מעניין לחכות לביקורות של גרסת הווי. בעבר העליתי כתבה על הרשמים הטובים של גרסת הווי, ועדר רב של טלוויזיות HD רצה לשחוט אותי, תוך כדי שאני נס בבהלה.
I.T.P
ציטוט:
לא רשמת שם את המשחק הכי מצופה לספטמבר 2008, מגה מן 9!
כן, סקלת אותי גם במסנג'ר
פשוט לא ראיתי אותו ברשימה של IGN.
זאוס
ציטוט:
חבל. וואריו מגניב...
אמרתי לך כמה פעמים, שכח מה שה"חכמים" אומרים לך, כי קונסולת הווי היא מדהימה, ועתידה אפילו יותר. ווריו לנד באמת מגניב, ולא רק הוא לווי
מה ממוצע 7.5? אתה בכלל מדבר על גרסת ה-360 (שאגב, ירדה ל-72%), ולדעת כמה מקורות גרסת הווי עליונה (עם כל הפיזיקה המתוחכמת ואנערף מה עוד, שיש לגרסת ה-HD).
יהיה באמת מעניין לחכות לביקורות של גרסת הווי. בעבר העליתי כתבה על הרשמים הטובים של גרסת הווי, וקהל רב של טלוויזיות HD רצה לשחוט אותי, תוך כדי שאני נס בבהלה.
כן, סקלת אותי גם במסנג'ר
פשוט לא ראיתי אותו ברשימה של IGN.
אמרתי לך כמה פעמים, שכח מה שה"חכמים" אומרים לך, כי קונסולת הווי היא מדהימה, ועתידה אפילו יותר. ווריו לנד באמת מגניב, ולא רק הוא לווי
אני רוצה לנצל את הDS עד הסוף...אולי אני אקנה את הקונסולת המשך של הWII\
אנסה לזכות בWII בתחרות כלשהי. כרגע אני לא מתכוון לקנות WII.
קרדיט לJONO00 על היוזרבאר הנפלא שלמעלה. הפצצה-שחק אותה גיימר
הבלוגיימינג שלי ושל יונתן. תגובות יתקבלו בשמחה.
הבנתי שנינטנדו פאוור נתנו לגרסת הווי 7.5 גם כן.
קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
המשחקים שאני הכי מחכה להם החודש הם: (עדיין לא החלטתי אילו בינהם אני אקנה... אני מניח שזה תלוי בביקורות)
לווי:
warioland
lost in blue
ל-DS:
time hollow
unsolved crimes
אני מחכה גם למידע נוסף על my japanese coach ל-DS (כי תמיד רציתי ללמוד קצת יפנית) ועל we cheer לווי. אני לא יודע למה, אבל de blob בכלל לא מושך אותי. אולי אם יהיו ביקורות ממש מטורפות.
אה, וכמובן שאני הולך לקנות ולשחק בפרק השני של סטרונגבאד.
בודאות יוצא דבר כזה? רק תדע שאם הוא כמו הקודמים בסדרה, הוא רק עוזר לך לשנן מילים ולא מלמד את השפה מהתחלה.
אה באמת?
חבל.
הוא מופיע ברשימה של IGN (שרונן נתן אליה לינק). יכול להיות שאם הוא עוזר ללמוד את ה-kanji אז זה גם-כן טוב בשבילי. טוב, נו, נחכה לראות מה יכתבו עליו אחרי שיצא.
היה לי את גרסה הווי ל spanish coach ואת האמת זה לא משהו.
כנ"ל לגבי french coach.
נינטנדו צריכים להוציא יחד עם סקוור Super Mario RPG חדש שמשלב דמויות של נינטנדו, סקוור, ודיסני ומלמד יפנית. 10 מיליון מכירות בשבוע הראשון
אה, ושיהיה גם ל-DS.
מה שבטוח , אל תקנו משחקים לפני שחברי הפורום שמשיגים אותם מוקדם מהצפוי רושמים פה את רשמיהם.
אתם כבר יכולים להזמין את ווריו-לנד , אישור שלי(חפשו את הביקורת שלי בפורום) ... משחק פשוט מעולה.
הכרחתי את חבר שלי להוריד את הדמו של SW
לPS3 שלו ושבאתי אליו הוא טחן את המשחק
ודאג להראות לי איך הוא מרים קופסא מעביר אותה באיטיות
ליד "הרעים" וגורם להם לצרוח וליפול לריצפה מרוב פחד...
לקחתי מישהו באוויר ושהוא התחנן שאוריד אותו הרמתי אותו להכי גבוה
שאפשר ודפקתי אותו לרצפה...
משחק די אכזרי אבל שווה להוצאת כעס
מספר ווי:6748-7505-7681-5654
מספר מריו סטריקרס:128965347569
מספר גיטר הירו 3: 034491061872
מספר גיטר הירו אירוסמית':176243116171
מי שמאשר אותי שיודיע לי בפרטי.
וכך הם מסבירים את הבחירה: משבחים את THQ על יצירת משחק פלטפורמה איכותי, מבריק ומלוטש ל-Wii. הם מתארים שוב את הרעיון המוכר של המשחק ומזכירים שיש עומק חבוי בשלבי ושליטה הדוקה בפלטפורמה המספקת שלו, שלא להזכיר את אחת הוויזואליות הכי נקיות, סטייליסטיות אשר הגיעה לקונסולה של נינטנדו אי פעם. משבחים גם את מוזיקת הג'ז אשר משתנה באופן דינמי תוך כדי המשחק. הם ממליצים זאת בחום לכל מי שמחפש משחק פלטפורמה שונה. הם אומרים ש-de Blob ראוי לסדרה שלמה.
ואת מי בחרו הקוראים? כמובן, גם את de Blob, והנה ציטוט נבחר: "משחק חובה לאוסף משחקי ה-Wii שלכם, אחד הכי אהובים עליי עד כה".
איזה משחק נבחר למקום השני? כמובן, Wario Land: Shake it, והנה ההסבר: הם מציינים שלמרות ש-de Blob ו-Wario Land: Shake it נהנו מאותו ציון (ואת בחירת העורך), הם בחרו בראשון כמשחק החודש מכיוון שהרגיש יותר חדש ומרענן. הם מציינים שלמרות ש-Wario Land: Shake it אינו הדבר הכי חדשני שנראה, עדיין נינטנדו יצרה כאן משחק פלטפורמה old-school עם שליטה הדוקה מרשימה, אמנות מצוירת ביד יפהפייה ועיצוב שלבים ממכר. משחק חובה לאוהבי הפלטפורמה.
ועוד משחקים ראויים לציון, לדעתם:
Mega Man 9
Star Wars: The Force Unleashed
אז, מהו משחק החודש שלכם? ואילו באים אחריו? אל תשכחו לציין באילו ממשחקי החודש בכלל שיחקתם.