Halo 3:ODST הנושא הרשמי - Page 7 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Halo 3:ODST הנושא הרשמי
1  2  3  7  8  12  20
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (0 משתמשים רשומים ו- 2 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של MISTER MASTER

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -

#181   פורסם: 17.06, 21:34

TF2 HALO?מי חשב על הרעיון הגרוע הזה?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Blue blur

נינג'ה בלגי

#182   פורסם: 18.06, 14:12

MISTER MASTER
ציטוט:
צפה בהודעה
TF2 HALO?מי חשב על הרעיון הגרוע הזה?
באנג'י .

שימו את זה בחתימתכם שיראו כמה רוסים יש בקהילה

you can't spell ignorance without IGN

באוקריינה,יש מקום נפלא,כמו דיסנילנד,יש שם הרבה יצורים,כאלו עם שלושה ידיים ושבע עיינים,קוראים למקום הזה צ'רנוביל.
ליד הדיסנילנד יש כפר נופש נפלא,יש בו גלגל ענק לילדים,מלון,בריכה,קוראים לכפר הנופש פריפיאט.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של alon t

משתמש רגוע

#183   פורסם: 18.06, 18:45

אתם אף פעם לא שמעתם על mendicant bias?

הנביאים בהחלט ידעו מה תפקידן האמיתי של הטבעות, והתקיפו את בני האדם בגלל שגילו שהם נבחרו על ידי הforerunners כממשיכי דרכם, ופחדו ששאר הגזעים בcovenant יגלו זאת והאיחוד ביניהם יישבר.

סרבר hardcore של הקלאן שלי- Frag Addicts

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Blue blur

נינג'ה בלגי

#184   פורסם: 18.06, 19:03

alon t
ציטוט:
צפה בהודעה

הנביאים בהחלט ידעו מה תפקידן האמיתי של הטבעות, והתקיפו את בני האדם בגלל שגילו שהם נבחרו על ידי הforerunners כממשיכי דרכם, ופחדו ששאר הגזעים בcovenant יגלו זאת והאיחוד ביניהם יישבר.
א. למה אתה קופץ על וויכוח ישן?
ב. כבר דיברתי על מנדיכאט ביאס,ואת כל מה שאמרת,איחרת את המועד.

שימו את זה בחתימתכם שיראו כמה רוסים יש בקהילה

you can't spell ignorance without IGN

באוקריינה,יש מקום נפלא,כמו דיסנילנד,יש שם הרבה יצורים,כאלו עם שלושה ידיים ושבע עיינים,קוראים למקום הזה צ'רנוביל.
ליד הדיסנילנד יש כפר נופש נפלא,יש בו גלגל ענק לילדים,מלון,בריכה,קוראים לכפר הנופש פריפיאט.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#185   פורסם: 18.06, 19:35

alon t
ציטוט:
צפה בהודעה

א. blue blur באמת צודק, זה באמת ויכוח ישן.
ב. אם היית טורח לקרוא אותו היית מגלה שכל מה שאתה כותב פה זה טעות, ומבוסס על הנחות שלך על סמך מידע חלקי בלבד.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#186   פורסם: 24.06, 16:14

ועכשיו מיקרוסופט מכריזה שמי שיזמין את המשחק מראש יקבל גם בונוס: את האפשרות לשחק בתור סמל ג'ונסון במולטיפלייר:

לא משהו משמעותי במיוחד, אבל זה עדיין מתחיל להיראות כמו מדיניות מכוונת של "תזמינו מראש ותקבלו יותר": מיקרוסופט גם עשתה את זה עם גירס 2 וחבילת המפות הקלאסית, וגם עושה משהו דומה עם גרסאות אספנים של HW ושל פורצה 3 שמציעות תוכן נוסף ובלעדי בגירסאות האספנים.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#187   פורסם: 24.06, 16:22

כל עוד נקבל דברים טובים בME2 אני רגוע

בכל מקרה אני חושב שזה רעיון טוב לת עוד תמורה לכסף ששולם מראש (כל עוד זה לא יותר יקר או דופק את הגירסה הרגילה)

Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

אחראי פעילות Xbox

#188   פורסם: 26.06, 11:55

רשמים מהקמפיין של היילו 3 ODST

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#189   פורסם: 08.07, 06:47

נחשפו מפות מתוך המשחק

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#190   פורסם: 08.07, 22:10

איכשהוא כל המפות שנכספו נראות כמו קטעים מהקמפיין של היילו 3

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של TeaserGun

אחראי פעילות Xbox

#191   פורסם: 08.07, 23:12

gokoss
ציטוט:
צפה בהודעה
איכשהוא כל המפות שנכספו נראות כמו קטעים מהקמפיין של היילו 3
ציפית למשהו שונה?

כי ככה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#192   פורסם: 10.07, 12:02

האמת היא שהמפה השניה היתה אחת השנואות עלי בהיילו 2. וכל כך קל לזהות אותה עם החרב בקומה העליונה

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

משתמש ותיק

#193   פורסם: 10.07, 17:21

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
האמת היא שהמפה השניה היתה אחת השנואות עלי בהיילו 2. וכל כך קל לזהות אותה עם החרב בקומה העליונה
היה לך אקסבוקס בדור הקודם?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#194   פורסם: 10.07, 17:58

אני אענה במקומו - כן.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#195   פורסם: 10.07, 18:19

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
היה לך אקסבוקס בדור הקודם?
בוודאי. אחרי הדרימקאסט

והנה נייתן פיילון מדבר על הדמות שלו במשחק:
http://www.examiner.com/x-7953-Oklah...on-Halo-3-ODST

Keep it mean

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש חדש

#196   פורסם: 11.07, 19:22

[quote=Balaga Boy;2650591]WOW

הי
אני Epicsm1ley
הזמנתי גבר את זא ואי אפשר להוריד את הקמפיין מהשירות
צריך את המישחק ב60$

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#197   פורסם: 31.07, 09:37

נחשפו האציוומנטים של המשחק, יהיו 47 אציוומנטים ל-1000 נקודות בהתחלה.

Heal Up Find the first Medical Kiosk and heal yourself. 5 Tourist Access and download the city map to your VISR. 5 Dark Times Kill 5 enemies while using VISR mode. 5 Boom, Headshot Get 10 automag headshot kills in any level. 5 Stunning! Stun a vehicle with an overcharged plasma pistol and quickly kill the driver 5 Ewww, Sticky Get 5 sticky grenade kills in any level. 5 My Clothes! Plasma Pistol Overcharge and qucikly kill 10 Brutes. 5 Pink and Deadly Get 10 Needler supercombine kills on any covenant 5 Trading Down Trade weapons with a fellow character 5 Headcase Finish any level with at least one Skull activated. 5 Tayari Plaza Complete Tayari Plaze on Normal, Heroic, or Legendary to unlock a new Firefight character. 30 Uplift Reserve Complete Uplift Reserve on Normal, Heroic, or Legendary to unlock a new Firefight character. 30 Kizingo Boulevard Complete Kizingo Blvd. on Normal, Heroic, or Legendary to unlock a new Firefighter character. 30 ONI Alpha Site Complete ONI Slpha Site on Normal, Heroic, or Legendary to unlock a new Firefighter mission. 30 NMPD HQ Complete NMPD HQ on Normal, Heroic, or Legendary to unlock a new Firefight mission. 30 Kikiwani Station Complete Kikowani Station on Normal, Heroic, or Legendary. 30 Data Hive Complete Data Hive on Normal, Heroic, or Legendary to unlock a new Firefighter mission. 50 Coastal Highway Complete Coastal Highway on Normal, Heroic, or Legendary to unlock a new Firefighter mission. 50 Campaign Complete: Normal Complete the Campaign on Normal difficulty. 100 Campaign Complete: Heroic Complete the Campaign on Heroic difficulty. 100 Campaign Complete: Legendary Complete the Campaign on Legendary to unlock a new Firefight character. 100 Junior Detective Find the first clue unraveling the mystery. 10 Gumshoe Find the 3rd clue unraveling the mystery, alone or with another ODST. 10 Super Sleuth Find the final clue unraveling the mystery, alone or with another ODST. 10 Wraith Killer Kill are Wraiths in Uplift Reserve 5 Both Tubes Get 10 Rocket kills on Kizingo Boulevard. 5 Laser Blaster Get 10 Spartan Laser kills on ONI Alpha Site. 5 Dome Inspector Get 15 headshot kills on NMPD HQ 5 I Like Fire Kill 10 enemies with the Flamethrower on Data Hive. 5 Good Samaritan Killing things that are new and different is bad, alone or with another ODST. 20 Naughty Naughty Killing things that are new and different is good, alone or with another ODST. 5 Listener Find the first Audio Log. 5 Tuned In Find 3 Audio Logs, alone or with another ODST. 15 All Ears Find 15 Audio Logs, alone or with another ODST. 30 Audiophile Find all Audio Logs, alone or with another ODST. 75 Be Like Marty In Firefight, finish a full round without lilling a single enemy. 10 Firefight: Crater Score over 200,000 points in Firefight on Crater. 10 Firefight: Lost Platoon Score over 200,000 points in Firefight on Lost Platoon. 10 Firefight: Rally Point Score over 200,000 points in Firefight on Rally Point. 10 Firefight: Security Zone Score over 200,000 points in Firefight on Security Zone. 10 Firefight: Alpha Site Score over 200,000 points in Firefight on Alpha Site. 10 Firefight: Windward Score over 200,000 points in Firefight on Windward. 10 Firefight: Chasm Ten Score over 200,000 points in Firefight on Chasm Ten. 10 Firefight: Last Exit Score over 200,000 points in Firefight on Last Exit. 10 Vidmaster Challenge: Classic Finish any level solo on Legendary, on LIVE, with no shots fired or grenades thrown. 25 Vidmaster Challenge: Endure In Firefight, on any mission, pass the 4th Set on 4-player Heroic LIVE co-op. 25 Vidmaster Challenge: Déjà Vu Complete Highway on 4-player Legendary LIVE co-op, with Iron, and no ‘Hog or Scorpion 25

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של TeaserGun

אחראי פעילות Xbox

#198   פורסם: 31.07, 11:53

טחח נוח במיוחד לקריאה

כי ככה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#199   פורסם: 01.08, 00:21

למי אכפת מהאציבמנטס עכשיו? אתם ראיתם את זה:
http://www.gametrailers.com/video/de...o-3-odst/53569
הVidoc הזה הספיק בשביל לשכנע אותי סופית לקנות את המשחק הזה...

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

נינג'ה בלגי

#200   פורסם: 01.08, 00:34

וואי זה נראה כיף בגוף שלישי..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#201   פורסם: 01.08, 01:33

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
למי אכפת מהאציבמנטס עכשיו? אתם ראיתם את זה:
http://www.gametrailers.com/video/de...o-3-odst/53569
הVidoc הזה הספיק בשביל לשכנע אותי סופית לקנות את המשחק הזה...
זה לא יאומן איך מיקרוסופט תמיד גורמים למשחקי היילו להראות כל כך אפים ואדירים בהייפ התרום שיגורי ואז כשאתה משחק בזה אתה מרגיש את הMEH עוטף אותך

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Harel Gur

נינג'ה בלגי

#202   פורסם: 01.08, 01:44

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
זה לא יאומן איך מיקרוסופט תמיד גורמים למשחקי היילו להראות כל כך אפים ואדירים בהייפ התרום שיגורי ואז כשאתה משחק בזה אתה מרגיש את הMEH עוטף אותך
אצלי גם כשאני משחק אני מרגיש שהמשחק אדיר.
יש עוד דמויות הראו רק 4 פה..

יום טוב...

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#203   פורסם: 01.08, 10:40

אני רואה שלא התקדמו הרבה באנימציות, יש כמה בהתחלה שפשוט מצחיקות.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#204   פורסם: 01.08, 13:27

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה
אני רואה שלא התקדמו הרבה באנימציות, יש כמה בהתחלה שפשוט מצחיקות.
לדעתי הם דווקא התקדמו קלות, בהיילו 3 הן פשוט רעות, כאן הן "CARTOONיות" אבל יחסית סבירות לאנימציה קרטונית. בו נגיד שזה יותר אנימצית רצ'ט וקלאנק רק סוג ז' מאשר KZ2 סוג ז'. אני די בטוח שהאנימטורים של באנג'י הם פשוט אותם חבר'ה שיושבים איתם מאז מרת'ון שלמדו את עצמם אנימציה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#205   פורסם: 01.08, 20:00

וואו, המון גיגז, אבל המשחק נראה בהחלט שווה קניה (אולם אני לא יודע אם מייד ביציאה)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#206   פורסם: 02.08, 18:12

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
לדעתי הם דווקא התקדמו קלות, בהיילו 3 הן פשוט רעות, כאן הן "CARTOONיות" אבל יחסית סבירות לאנימציה קרטונית. בו נגיד שזה יותר אנימצית רצ'ט וקלאנק רק סוג ז' מאשר KZ2 סוג ז'. אני די בטוח שהאנימטורים של באנג'י הם פשוט אותם חבר'ה שיושבים איתם מאז מרת'ון שלמדו את עצמם אנימציה.
אני כמו קאז, לא רואה התקדמות כל כך. אבל אני לא חושב שהמצב עד כדי כך גרוע בתחום האנימציות, כשכל שאר הדברים מסביב גורמים לזה להיראות כל כך אפי.
ואלו לא האנשים של באנג'י שעושים את האנימציות בcutscenes. זה נעשה באאוטסורסינג לחברה אחרת ובאנג'י יצרו עבורם רק את הכלי

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#207   פורסם: 03.08, 12:54

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
אני כמו קאז, לא רואה התקדמות כל כך. אבל אני לא חושב שהמצב עד כדי כך גרוע בתחום האנימציות, כשכל שאר הדברים מסביב גורמים לזה להיראות כל כך אפי.
ואלו לא האנשים של באנג'י שעושים את האנימציות בcutscenes. זה נעשה באאוטסורסינג לחברה אחרת ובאנג'י יצרו עבורם רק את הכלי
האנימציות לא כל כך רעות, פשוט בדור הזה הן MEH לגמרי, בדור הקודם זה עוד היה אחלה. ואין מצב שסטודיו חיצוני עשה את האנימציות האלה, אני מוכן לחתום על זה
ד"א, הן כן טובות יותר מהיילו 3 לדעתי, ביחוד הפנים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#208   פורסם: 03.08, 13:06

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אין מצב שסטודיו חיצוני עשה את האנימציות האלה, אני מוכן לחתום על זה
לא הייתי חותם כל כך מהר במקומך:
http://www.gameanim.com/2007/10/09/a...inematic-tool/
ציטוט:
They went into some detail on the outsourcing workflow used to overcome the time constraints, employing 36 animators from 3 external teams, many of which were subcontractors working here in Montreal.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

אחראי פעילות Xbox

#209   פורסם: אתמול, 23:42

גיימפלי משלושת המפות החדשות (Citadel, Longshore, Heretic) של היילו 3 שיהיו כלולות ב-Halo 3: ODST אקסלוסיבית

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#210   פורסם: היום, 12:04

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
לא הייתי חותם כל כך מהר במקומך:
http://www.gameanim.com/2007/10/09/a...inematic-tool/
אז הם לא שכרו סטודיו חיצוני. עשו מה שהרבה חברות עושות, שכרו סטודנטים לאנימציה ובמקום לתת להם לעשות עבודות קבלן קטנות פה ושם הם פשוט עשו פחות או יותר הכל (כי זה ההסבר היחיד לרמת אנימציה שם).
בכל מקרה, היילו זה לא בדיוק שם דבר בעולם האנימציה, וזה בלשון המעטה מאוד קיצונית.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  7  8  12  20

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא