Halo 3:ODST הנושא הרשמי - Page 20 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Halo 3:ODST הנושא הרשמי
1  2  3  7  8  12  20
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#571   פורסם: 13.10, 13:56

כי הבוס הוא לא חלק מהגל הבריונים שאחריו אתה מקבל בריאות במצבים רגילים. בכל אופן, זה או שהם פשוט שינו כיצד המערכת עובדת כדי להקשות או זרקו גלי אוייבים באמצע קרבות הבוס כדי להקשות ולעצבן את השחקן. כך או כך, קרבות הבוסים במשחק רעים.

במקרה של הג'וקר, הבריאות עולה אחרי שאתה מושך אותו לזירה ונותן לו את המכה. אני חושב שבמקרה ואתה לא מושך אותו אז אתה מקבל עוד גל של אוייבים בלי שהביראות עולה בזכות חיסול הגל הקודם.

אני לא זוכר שהיייתה לי בעיה עם הבוס הזה ב RE5, לפחות לא בדמו. זה די ברור מהסיטואציה מה אתה צריך לעשות והפחיות המתפוצצות עוזרות. אם כבר בוסים ב RE5, אז הקטע האחרון במשחק לא ממש מובן וגם קרב הבוס שבו אתה משתמש בלהביור די עצבן אותי.

בנוגע לבאטמן, זה אכן משחק לא רע, ומהבחינה להעביר את החוויה שלשחק בדמות שלו קשה לבקש יותר אבל יש במשחק לא מעט בעיות כך שבסך הכל הייתי נותן לו 8 גג.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#572   פורסם: 13.10, 16:49

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה מתכוון Antlion Guard
כן, מן הסתם. לא יודע למה, אבל בהרבה מקומות קראו לו Queen בזמנו ואני מניח שזה כבר קועקע אצלי.

קאז - אני מסכים בערך עם הכל: שבקרבות הבוס הם מקשים סתם עם עוד אויבים (שוב, לא המשחק היחיד. בRE5 עשו בדיוק את זה בחלק מקרבות הבוסים/מיניבוסים), שהAI על הפנים, שאין אתגר ברוב המשחק. הנקודה שלי היתה שבקרבות הבוס שבהם הם מקשים סתם יש קצת אתגר. אם זה הוגן או לא הוגן זה כבר סיפור אחר...

וגם, בסקאלה של 1 עד 10 לא חושב שהייתי נותן למשחק יותר מ-8 ואם כן אז זה רק בזכות כמה קטעים מאד יחודיים כמו אלו עם Scarecrow או כמה קטעים אחרים שעובדים מצויין גם מבחינת הסיפור המצויין וגם מבחינת הגיימפליי שמתערער (כמו למשל הסצינה לקראת הסוף שפתאום עוברת לגוף ראשון).

לי בדמו של RE5 היתה בעיה רצינית עם הבוס הזה, ורק במשחק המלא זה היה יותר פשוט בזכות טיפים שראתי כאן בעבר בפורום. אני גם לא זוכר שהיו שם חביות מתפוצצות - נראה לי שאתה מבלבל בין הבוס עם הגרזן לבוס עם המסור.
מה שכן, בRE5 היו טונות של בוסים, ככה שברור שחלק יהיו יותר טובים וחלק פחות טובים. התרשמתי לטובה במיוחד מהקרב עם הדבר החצי זוחל חצי מעופף ההוא שיוצא מהמשאית, בעוד הקרב עם הלהביור באמת היה מעצבן ומיותר. קשה לי להגיד אם בשורה התחתונה מה יותר טוב: RE5 או באטמן. RE5 הרבה יותר מאתגר, אבל לבאטמן יש מן הסתם סיפור ומבנה הרבה יותר מוצלח, ומכניקת מוצלח קצת יותר מחדשת.

ומאחר ואנחנו בכלל בדיון ODST, אני אציין לפרוטוקול שאהבתי אותו יותר משניהם אבל זה גם ממש לא משחק של 10 מן הסתם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#573   פורסם: 13.10, 19:39

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
לי בדמו של RE5 היתה בעיה רצינית עם הבוס הזה, ורק במשחק המלא זה היה יותר פשוט בזכות טיפים שראתי כאן בעבר בפורום. אני גם לא זוכר שהיו שם חביות מתפוצצות - נראה לי שאתה מבלבל בין הבוס עם הגרזן לבוס עם המסור.
לשני הבוסים היה חביות לידם, פשוט החביות שם גם לפני שהבחור עם מסור מגיע כך שאולי השתמשת בהן כבר נגד אוייבים רגילים וכשהבוס הגיע הן לא היו שם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של unreal weapon

שואף לשלמות

#574   פורסם: 13.10, 19:51

קיבלתי ת'משחק,הקמפיין הרבה יותר טוב ומעניין מhalo 3,מישהו רוצה לעשות co op?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#575   פורסם: 14.10, 14:18

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
לשני הבוסים היה חביות לידם, פשוט החביות שם גם לפני שהבחור עם מסור מגיע כך שאולי השתמשת בהן כבר נגד אוייבים רגילים וכשהבוס הגיע הן לא היו שם.
דווקא במסור ידעתי להשתמש בהן וראיתי אותן, במקרה של ההוא עם הגרזן לא ראיתי אף אחת ובתכלס גם לא הייתי צריך אותן, כי פשוט טיפסתי על איזה סולם וחיכיתי למסוק.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#576   פורסם: 20.10, 17:40

Digital Foundry בעוד ניתוח מעמיק ומוצלח, הפעם של ODST. בודקים את היכולות של המנוע המזדקן של היילו 3, מה נראה שהוסיפו לו, איפה הוא כבר מרגיש מיושן, איפה הוא עדיין מצליח להצטיין גם בהשוואה למשחקים שיצאו אחריו, ומה זה אומר לגבי Reach.
http://www.eurogamer.net/articles/di...article?page=1

מעניין לגלות שהמשחק עצמו הוא 3.5 ג'יגה בלבד, והסיבה שהמולטיפלייר לא הושם על אותו דיסק כנראה נוגעת רק לענייני אונליין (האפשרות לשחק מול שחקנים עם הדיסק של היילו 3 ואציבמנטים).

ויותר מעניין לגלות הוא שהסיבה שבאנג'י עבדה על המשחק הזה היא שבנקודה כלשהי בעבר הפרוייקט המשותף שלהם עם פיטר ג'קסון נגנז (Halo Chronicles), וזה השאיר קבוצה קטנה של מפתחים (שמראש לא תוכננה לקחת חלק ב-Reach) בלי משהו לעשות בינתיים - וב14 חודשים בלבד הם הצליחו להרים את המשחק הזה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#577   פורסם: 20.10, 21:38

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
Digital Foundry בעוד ניתוח מעמיק ומוצלח, הפעם של ODST. בודקים את היכולות של המנוע המזדקן של היילו 3, מה נראה שהוסיפו לו, איפה הוא כבר מרגיש מיושן, איפה הוא עדיין מצליח להצטיין גם בהשוואה למשחקים שיצאו אחריו, ומה זה אומר לגבי Reach.
http://www.eurogamer.net/articles/di...article?page=1

מעניין לגלות שהמשחק עצמו הוא 3.5 ג'יגה בלבד, והסיבה שהמולטיפלייר לא הושם על אותו דיסק כנראה נוגעת רק לענייני אונליין (האפשרות לשחק מול שחקנים עם הדיסק של היילו 3 ואציבמנטים).

ויותר מעניין לגלות הוא שהסיבה שבאנג'י עבדה על המשחק הזה היא שבנקודה כלשהי בעבר הפרוייקט המשותף שלהם עם פיטר ג'קסון נגנז (Halo Chronicles), וזה השאיר קבוצה קטנה של מפתחים (שמראש לא תוכננה לקחת חלק ב-Reach) בלי משהו לעשות בינתיים - וב14 חודשים בלבד הם הצליחו להרים את המשחק הזה.
אני לא יודע אם אפשר לקרוא למנוע בן שנתיים מזדקן, כלומר תראה איך נראה משחק שיצא בול באותו זמן:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של FuXeR

מנהל פורום Stunts N' Races

#578   פורסם: 20.10, 22:00

לא מת על המשחק..

ליצירת קשר:FuXeR@VGames.co.il

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#579   פורסם: 23.10, 01:39

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא יודע אם אפשר לקרוא למנוע בן שנתיים מזדקן, כלומר תראה איך נראה משחק שיצא בול באותו זמן:
קראת את המאמר עצמו? אני מניח שלא.
התלבטתי אם לקטע שבו כתבתי " איפה הוא כבר מרגיש מיושן, איפה הוא עדיין מצליח להצטיין גם בהשוואה למשחקים שיצאו אחרי ומה זה אומר לגבי Reach" כדאי להוסיף בסוגריים מה הם כתבו אבל ויתרתי כי חשבתי שמי שמתעניין יקרא מה כתוב. הנה סיכום קצר:

מרגיש מיושן - גרפיקת SUB HD וחוסר AA, משהו שהמנוע של ריץ יהיה חייב לטפל בו באופן דחוף כי זו החולשה הכי גדולה של המשחק, שנראתה גם בזמנו.
מצליח להצטיין - הAI, שמשחקים אחרים עדיין לא מצליחים לדגדג, והHDR.

אם היית טורח לקרוא את מה שכתוב, אולי היית מבין את הנקודה וזה היה חוסך לך להביא כאן את התמונות הלא כל כך קשורות האלו.
ורק בשביל להיכנס לפרופורציה על הזדקנות: כשראיתי את התמונות האלו ברגע הראשון עוד לא קראתי את הטקסט, ואז חשבתי לעצמי "מאיפה הוא הביא את התמונות המעפנות האלו של אנצרטד 2? אין מצב שהמשחק נראה ככה, זה נראה מיושן כמו המשחק הראשון!" ואז פתאום קלטתי שזה לא התמונות של 2...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#580   פורסם: 23.10, 11:30

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
קראת את המאמר עצמו? אני מניח שלא.
התלבטתי אם לקטע שבו כתבתי " איפה הוא כבר מרגיש מיושן, איפה הוא עדיין מצליח להצטיין גם בהשוואה למשחקים שיצאו אחרי ומה זה אומר לגבי Reach" כדאי להוסיף בסוגריים מה הם כתבו אבל ויתרתי כי חשבתי שמי שמתעניין יקרא מה כתוב. הנה סיכום קצר:

מרגיש מיושן - גרפיקת SUB HD וחוסר AA, משהו שהמנוע של ריץ יהיה חייב לטפל בו באופן דחוף כי זו החולשה הכי גדולה של המשחק, שנראתה גם בזמנו.
מצליח להצטיין - הAI, שמשחקים אחרים עדיין לא מצליחים לדגדג, והHDR.

אם היית טורח לקרוא את מה שכתוב, אולי היית מבין את הנקודה וזה היה חוסך לך להביא כאן את התמונות הלא כל כך קשורות האלו.
ורק בשביל להיכנס לפרופורציה על הזדקנות: כשראיתי את התמונות האלו ברגע הראשון עוד לא קראתי את הטקסט, ואז חשבתי לעצמי "מאיפה הוא הביא את התמונות המעפנות האלו של אנצרטד 2? אין מצב שהמשחק נראה ככה, זה נראה מיושן כמו המשחק הראשון!" ואז פתאום קלטתי שזה לא התמונות של 2...
הנקודה שלי היא שמנוע הזה זקן עוד לפני שהוא יצא.
חוץ מזה אין לי מושג למה אתה קורא לתמונות של אנצ'רטד 1 מיושנות, רק RE5 וגירס 2 מצליחים לעבור את הרמה הגרפית שהבאתי בתמונות על ה360 גם כיום. אם כך אתה יכול לקרוא לכל מה שאתה רואה על ה360 היום מיושן.

וד"א, לא קראתי את הכתבה פשוט כי קראתי כבר שתיים על היילו 3 ואחת על ODST, כמה אפשר להסתובב סביב אותו נושא?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#581   פורסם: 25.10, 15:37

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
הנקודה שלי היא שמנוע הזה זקן עוד לפני שהוא יצא.
חוץ מזה אין לי מושג למה אתה קורא לתמונות של אנצ'רטד 1 מיושנות, רק RE5 וגירס 2 מצליחים לעבור את הרמה הגרפית שהבאתי בתמונות על ה360 גם כיום. אם כך אתה יכול לקרוא לכל מה שאתה רואה על ה360 היום מיושן.

וד"א, לא קראתי את הכתבה פשוט כי קראתי כבר שתיים על היילו 3 ואחת על ODST, כמה אפשר להסתובב סביב אותו נושא?
אם ככה, כנראה שאתה פשוט לא מבין מה המשמעות של מנוע: מנוע הוא לא משהו שמייצרים איתו תמונות סטילס כמו שהבאת כאן (והאמת היא שבזה המנוע של היילו 3 עושה עבודה מצויינת עם מצב הphotomode), מנוע הוא משהו שעושים איתו משחק.

ואין מה לעשות: התמונות של אנצרטד באמת נראות מיושנות פתאום, אחרי שרואים כל כך הרבה תמונות מאנצרטד 2. כן, בדיוק כמו הרבה מאד משחקים אחרים בשוק, גם כאלו מ-2009. אנצרטד 2 גורם להרבה משחקים להיראות מיושנים (בעיקר אם לא מבינים מה זה מנוע ומסתכלים רק על תמונות). האמת היא שגם ב-2007 אהבתי יותר את המראה של AC מאשר של אנצרטד הראשון, אבל זה כבר נתון לויכוח וקשור בעיקר לטעם אישי.

אגב: אם נמאס לך מכתבות סביב אותו נושא אתה ממש לא חייב לקרוא את הכתבה, אבל במקרה הזה למה לא נמאס לך להגיב לכתבות שלא קראת?

חזרה לראש העמוד
1  2  3  7  8  12  20

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא