Halo 3:ODST הנושא הרשמי - Page 3 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Halo 3:ODST הנושא הרשמי
1  2  3  7  8  12  20
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 19.11, 12:30

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל באנג'י ציינו כבר שזה יהיה משחק של 3-5 שעות, אז אני מניח ש-4 שעות זה באמת הממוצע.
עוד לא למדת? כשחברה מכריזה שהמשחק שלה הוא X שעות, המשוואה היא
(X-54%)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#62   פורסם: 19.11, 12:50

אני לא חושב שניתן לעשות "משחק" כמו שהוא נראה כאן בפחות מ-3 שעות. לדעתי זה גם קצר ולמה כ"כ קשה להוסיף קצת חומר, אבל עדיין.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

מנהל פורום PS3

#63   פורסם: 19.11, 12:55

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא חושב שניתן לעשות "משחק" כמו שהוא נראה כאן בפחות מ-3 שעות. לדעתי זה גם קצר ולמה כ"כ קשה להוסיף קצת חומר, אבל עדיין.
זה מה שיפה בהרחבות, הן לא צריכות תירוץ.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#64   פורסם: 19.11, 12:57

אבל שעתיים ב-30$ או 40$? זה קצת מוגזם

חזרה לראש העמוד

מנהל פורום PS3

#65   פורסם: 19.11, 13:43

תלוי מה עוד הם מתכננים, הם יודעים את העבודה. גם אם הקמפיין לשחקן יחיד לא יהיה ארוך במיוחד (אזור ה-6 שעות זה מאוד מכובד לתוסף, נגיד והוא יהיה פחות) אז הם בטוח יעשו משהו מפוצץ בדמות עוד מודים באונליין ועוד מפות. ככה שזה משתלם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

מודל לחיקוי

#66   פורסם: 19.11, 13:47

1. הם הכריזו שזה יהיה 3-5 שעות.
2. לדעתי זה אולי יהיה שווה 30$ תלוי כמה מפות/חידושים למולטי יבואו עם Halo 3 Recon.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#67   פורסם: 19.11, 13:52

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
תלוי מה עוד הם מתכננים, הם יודעים את העבודה. גם אם הקמפיין לשחקן יחיד לא יהיה ארוך במיוחד (אזור ה-6 שעות זה מאוד מכובד לתוסף, נגיד והוא יהיה פחות) אז הם בטוח יעשו משהו מפוצץ בדמות עוד מודים באונליין ועוד מפות. ככה שזה משתלם.
6 שעות זה בהחלט סביר + מולטי. אבל שעתיים ועוד כמה מפות בשביל 40$? זה קצת גבולי מהצד הלא נכון של המפה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#68   פורסם: 19.11, 16:42

Laskin
ציטוט:
צפה בהודעה
עוד לא למדת? כשחברה מכריזה שהמשחק שלה הוא X שעות, המשוואה היא
(X-54%)
כשבאנג'י מכריזה שמשחק הוא X שעות, אז הוא בדרך כלל X שעות ברמת Heroic ו2X ברמת Legendery.

חזרה לראש העמוד

מנהל פורום PS3

#69   פורסם: 19.11, 16:48

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
6 שעות זה בהחלט סביר + מולטי. אבל שעתיים ועוד כמה מפות בשביל 40$? זה קצת גבולי מהצד הלא נכון של המפה.
אתה מתייחס לדברים כמו אל ניסוי. 6 שעות להרחבה במשחק לשחקן יחיד זה המון ומדובר בעובדה ברוב ההרחבות. גירס לבדו זה משהו כמו 8 שעות על רמת Casual ולא הרגשת שהוא היה קצר מידי או לא מספיק מספק. אם Valve ידעו לשחרר את EP1 עם ה-6 שעות שבו ב-40 דולר אז גם באנג'י יכולים. הקלף החזק שלהם מצד שני הוא עצם העובדה שהם בכלל לא צריכים קמפיין לשחק יחיד, המולטי של היילו לשם עצמו שווה חבילת מפות (משהו שהם היו משחררים לכל היילו מקץ שנה משיחרורו) ששווה בעצמה 30-40 דולר מבחינת מה שאני ואתה כשחקנים יכולים להפיק ממנה. תהיה בטוח שהיה בו המון תוכן כי מדובר בסטנדרט בתעשייה. מה גם שאם הם אומרים הם יודעים יותר טוב מכולנו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#70   פורסם: 19.11, 16:49

אתה לא מקשיב - 6 שעות זה בסדר. 2 שעות זה מעט מדי. זה מה שאמרתי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#71   פורסם: 28.12, 14:21

באנג'י חושפת קצת קונספט ארט מפלס"ר היילו וממומבסה ההרוסה:
http://www.bungie.net/News/content.a...news&cid=16545

חזרה לראש העמוד

מנהל פורום PS3

#72   פורסם: 28.12, 15:36

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
באנג'י חושפת קצת קונספט ארט מפלס"ר היילו וממומבסה ההרוסה:
http://www.bungie.net/News/content.a...news&cid=16545

אסור לבאנג'י להתעסק בסביבות אורבניות, פשוט אסור. הם לא מבינים את הרמז של היילו 3 ו-2 כנראה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#73   פורסם: 28.12, 17:19

אבל זה יותר בין מבנים, ככה שנראה לא רע בכלל לטעמי

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#74   פורסם: 28.12, 17:46

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל זה יותר בין מבנים, ככה שנראה לא רע בכלל לטעמי
באומנות זה חביב, כשתראה את זה במשחק שוב פעם תהיה בטוח שאתה על היילו למרות שזה על כדור הארץ.
הבעיה היא שבאנג'י קבעו סגנון אומנותי מסויים לפור ראנרס וסגנון אומנותי (אם אפשר לקרא למוצרים של פישר פרייס סגנון אומנותי) לקווננט אבל כשהם הכניסו את כדור הארץ לתמונה הם משום מה שכחו שהוא לא נבנה על ידי הפור ראנרס...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#75   פורסם: 28.12, 17:50

ביניינו זה עדיין הדבר הפחות חשוב. מכיוון שכנראה מדובר על משחק של שיתוף פעולה של קבוצה. קודם שזה יעשה כמו שצריך ואח"כ נתלונן שאין דקלים במומבסה.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#76   פורסם: 28.12, 18:26

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
ביניינו זה עדיין הדבר הפחות חשוב. מכיוון שכנראה מדובר על משחק של שיתוף פעולה של קבוצה. קודם שזה יעשה כמו שצריך ואח"כ נתלונן שאין דקלים במומבסה.
ברור שזה חשוב, משחקי היילו הרגישו תמיד נורא מנותקים מהמציאות, כשהיית על כדור הארץ לא הרגשת על כדור הארץ, הכל תמיד נורא ריק, סטאטי ומת.
היילו 3 עשה צעד קל לכיוון של לשנות את זה עם לדוגמה הסצנה בה הפלאד מגיעים לכדור הארץ.
אני חשבתי שהם הולכים להתקדם בנושא עוד ועוד אבל סביבות כאלה לא בדיוק תורמות לנושא.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Fixar

משתמש רגוע

#77   פורסם: 28.12, 18:30

Halo 3: ODST ****
ואף אחד עוד לא אישר על זה שזה הולך להיות גוף-שלישי..
וגם זה לא נראה לי סביר כי זאת עדיין הרחבה ולא משחק חדש לגמרי..
ואני מאוד מקווה שהוא יגיע דרך הלייב ככה שאני לא יצטרך
לחכות עד שזה יגיע במשלוח..

אני בלגי גאה!
תעתיקו את זה לחתימה שלכם אם גם אתם חלק מהשילוב המנצח!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#78   פורסם: 28.12, 18:44

Fixar: אני חושב שציינו יותר מפעם אחת שהוא בכלל משחק מגוף ראשון.
חנן: אני לא חושב שהמשחק יציג באמת שיתוף פעולה של קבוצה. אלו היו רק שמועות לא קשורות בזמנו (שדיברו על היילו 4 ועל זה שגירבוקס יפתחו אותו).
נדב: זה אמור להרגיש סטטי ומת. בדיוק כמו שCity-17 בHL2 מרגישה סטטית ומתה, ובדיוק כמו שוושינגטון בFallout 3 מרגישה סטטית ומתה. ככה בדרך כלל מרגיש עולם אחרי שואה גרעינית/פלישה מהחלל/משטר טוטליטרי עם עוצר ברחובות.

חזרה לראש העמוד

מנהל פורום PS3

#79   פורסם: 28.12, 18:52

אני לא חושב שאפשר בכלל להשוות את העיר ש-valve בנו ב-City 17 לשכונת הקראוונים שבאנג'י בנתה בהיילו 2 ו-3.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של JinxTZ

מודל לחיקוי

#80   פורסם: 28.12, 19:05

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא חושב שאפשר בכלל להשוות את העיר ש-valve בנו ב-City 17 לשכונת הקראוונים שבאנג'י בנתה בהיילו 2 ו-3.
סיטי 17 עיר מעפנה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#81   פורסם: 28.12, 19:29

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ברור שזה חשוב, משחקי היילו הרגישו תמיד נורא מנותקים מהמציאות, כשהיית על כדור הארץ לא הרגשת על כדור הארץ, הכל תמיד נורא ריק, סטאטי ומת.
היילו 3 עשה צעד קל לכיוון של לשנות את זה עם לדוגמה הסצנה בה הפלאד מגיעים לכדור הארץ.
אני חשבתי שהם הולכים להתקדם בנושא עוד ועוד אבל סביבות כאלה לא בדיוק תורמות לנושא.
הסגנון של היילו תמיד היה הרבה יותר "צעקני". תראה את הרימונים, את הרכבים, הכול נועד בשביל "זיקוקים". הבעיה היא לא שזה לא היה כדור הארץ, אלא שכל הסביבות היו אותו דבר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#82   פורסם: 28.12, 20:25

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
נדב: זה אמור להרגיש סטטי ומת. בדיוק כמו שCity-17 בHL2 מרגישה סטטית ומתה, ובדיוק כמו שוושינגטון בFallout 3 מרגישה סטטית ומתה. ככה בדרך כלל מרגיש עולם אחרי שואה גרעינית/פלישה מהחלל/משטר טוטליטרי עם עוצר ברחובות.
אבל עיר 17 לא מתה, יש בה תושבים במחבוא בבתים וכל פעם שאתה עובר בבתים אתה רואה אותם, העיר מלאה במסוקים של קומביין וכו', כל הזמן קורה שם משהו. גם כשאתה נכנס לסיטדל הכל זז וחיי.

גם בFALLOUT העולם עצמו אולי נראה אחרי שואה גרעינית אבל הוא מלא בדמויות מעניינות, ערים מאוכלסות וכו'.
חוץ מזה FO זה בכלל RPG עם עולם ענק, לא FPS לינארי שנורא קל לזייף בו תחושה של פעילות.

העובדה שדודי תומך בי פה (ואני בשוק לגמרי, דודי תומך בי בויכוח היילו HL2, צריך להעביר את זה לדיון "הגהנום קפא") וגם חנן מודה בעובדה למרות שמוצא סיבה לנושא אז כנראה שהדבר באמת נכון גיא

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#83   פורסם: 28.12, 22:09

רק שדודי אני וחנן מדברים על סגנון עיצובי (ככה לפחות נראה לי). אתה בכלל מדבר על איזה שלושה ארבעה תושבים שמתחבאים בכוכים. כי סיטי 17 היא מקום מת, וזה מה שהיא מנסה ומצליחה לשדר.
בהיילו 3 אין תושבים בבתים ובעצם גם אין בתים - יש קובננט שניקו את העיר לחלוטין, ויש Flood. אולי בRECON נראה מה קרה שם באמת.

גם ברור שהסקאלה לא אותה סקאלה ומה שרואים באזורים האורבניים בהיילו 3 לא מדגדג את HL2 בכלל, כי ההיילייט של HL2 הוא סיטי 17 וההיילייט של היילו 3 הוא המרחבים הפתוחים והעולמות הצבעוניים. בגלל זה כנראה בהיילו ההשקעה באזורים האורבניים זניחה והם נראים מחובן, וההשקעה של HL2 באזורים הפתוחים (בדגש על אזור רצועת החוף) זניחה והם נראים מחורבן. בכל משחק הפוקוס הוא על משהו אחר.

מן הסתם בפלס"ר היילו זה הולך להשתנות, ואז נראה אם באמת באנג'י גרועה בסביבות אורבניות, או שהיא פשוט אף פעם לא טרחה להשקיע בהן עד היום.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

מנהל פורום PS3

#84   פורסם: 29.12, 00:10

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
רק שדודי אני וחנן מדברים על סגנון עיצובי (ככה לפחות נראה לי). אתה בכלל מדבר על איזה שלושה ארבעה תושבים שמתחבאים בכוכים. כי סיטי 17 היא מקום מת, וזה מה שהיא מנסה ומצליחה לשדר.
בהיילו 3 אין תושבים בבתים ובעצם גם אין בתים - יש קובננט שניקו את העיר לחלוטין, ויש Flood. אולי בRECON נראה מה קרה שם באמת.

גם ברור שהסקאלה לא אותה סקאלה ומה שרואים באזורים האורבניים בהיילו 3 לא מדגדג את HL2 בכלל, כי ההיילייט של HL2 הוא סיטי 17 וההיילייט של היילו 3 הוא המרחבים הפתוחים והעולמות הצבעוניים. בגלל זה כנראה בהיילו ההשקעה באזורים האורבניים זניחה והם נראים מחובן, וההשקעה של HL2 באזורים הפתוחים (בדגש על אזור רצועת החוף) זניחה והם נראים מחורבן. בכל משחק הפוקוס הוא על משהו אחר.

מן הסתם בפלס"ר היילו זה הולך להשתנות, ואז נראה אם באמת באנג'י גרועה בסביבות אורבניות, או שהיא פשוט אף פעם לא טרחה להשקיע בהן עד היום.
נדב, תמיד אמרתי שבאנג'י לא יודע לעצב סביבה אורבנית, זה לא חדש.

אני מסכים ששתי הערים מתות, זה לא GTA, אבל באיזה משחק FPS אנחנו מקבלים עיר חיה ושוקקת? בפוסטאל 2?

City 17 מרגישה כמו עיר. כשאתה נלחם מול הקומביין אתה מרגיש שאתה ממש נלחם בעיר.
כשאתה נלחם בהיילו 2 בשלב השני אחרי הפלטפורמה קהיר בניו-מומבסה אתה לא מרגיש בכדור הארץ. למען האמת, אתה לא מבין איפה אתה לעזאזל בכלל. גם ב-3 כשהפלוד נחתו בכדור הארץ זה הרגיש מגוכח. גם בהיילו החדש זה נראה אותו הדבר. המון קוביות עתידיות שאמורות לתאר משהו באפריקה. או בכל מקום אחר בפלנטה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#85   פורסם: 29.12, 03:22

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה

ההבדל העיקרי בין המשחקים הוא שבHL2 אתה מרגיש אתה מסתובב בעיר תחת הסגר.
אני ארענן אותך אבל כל פעם כשאתה באזור שאמורים להיות בו אנשים, נמצאים בו אנשים.
למשל התחנת רכבת, הכיכר עיר, כשאתה רץ בין הבתים ונמלט מצוותים של קומביין שרודפים אחריך.

בעצם מאז שאתה מתחיל את המשחק ועד שאתה מגיע לתעלות ניקוז של העיר אתה נתקל באנשים כל הזמן.
ברגע שאתה חוזר לעיר אתה שוב נתקל בהם פשוט הפעם בזמן המרד.

אז מן הסתם זאת לא עיר של GTA, היא גם לא אמורה כי זאת עיר תחת מצור. אבל כשאתה מסתובב בה אתה מרגיש שאתה מסתובב באיזו עיר במערב רוסיה שנמצאת תחת מצור של הקומבאיין בזמן שבהיילו 2/3 אתה אפילו לא בטוח באיזה כוכב אתה.

בכל מקרה נראה לי שהבנת את הרעיון.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#86   פורסם: 29.12, 15:45

עם זה אני מסכים מן הסתם - אבל זה לא שאמרתי קודם משהו אחר. City 17 מרגישה כמו עיר תחת הסגר (למרות שמיעוט האנשים דווקא קצת מפתיע, אם הם כבר טרחו להכניס אזרחים למשוואה). האיזור של מומבסה בהיילו 3 מרגיש לי כמו איזור הרוס אחרי מלחמה ולא כמו עיר, אבל מצד שני אתה לא באמת מסתובב בתוך העיר במשחק, אלא רק מסביב לה.
מה הרגיש לי יותר אותנטי? City 17 מן הסתם הרגישה לי יותר כמו משהו אמיתי (למרות שמבחינה כרונולוגית זה נראה יותר כמו שנות ה-90 המוקדמות ולא כמו איך שיראה האזור עוד כמה שנים במאה ה-21). אבל אולי זה בגלל שהייתי בורשה תקופה ארוכה מצד אחד, ובאפריקה לא הייתי אף פעם מצד שני (וגם אם הייתי, אין לי מושג איך היא יראה האזור במאה ה-22).

שוב פעם, זה עניין של השקעה: City-17 היא הדבר הכי מושקע בHL2. השלבים בכדור הארץ הם לא הדבר הכי מושקע בהיילו 3. בדיוק בגלל זה הבאתי את הדוגמא ההפוכה של רצועת החוף בHL2 שלא מרגישה כמו שום דבר כזה.

חזרה לראש העמוד

מנהל פורום PS3

#87   פורסם: 29.12, 18:20

דווקא השלב של הריצה בחוף עם הנמלי אש הוא לטעמי השלב השני הטוב ביותר במשחק אחרי Highway 17. זה מרגיש כמו הסתערות מטורפת כנגד הביצורים של הקומביין. שלב שפשוט נוטף אקשן.

אם נשווה את השלב המדובר לשלב בהיילו 2 בו אתה נוסע לאורך חופים עם ה-gohst שוב באנג'י מפסידה לטעמי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#88   פורסם: 29.12, 19:11

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
דווקא השלב של הריצה בחוף עם הנמלי אש הוא לטעמי השלב השני הטוב ביותר במשחק אחרי Highway 17. זה מרגיש כמו הסתערות מטורפת כנגד הביצורים של הקומביין. שלב שפשוט נוטף אקשן.

אם נשווה את השלב המדובר לשלב בהיילו 2 בו אתה נוסע לאורך חופים עם ה-gohst שוב באנג'י מפסידה לטעמי.
מה קרא לך?
VALVE פאנבוי?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#89   פורסם: 29.12, 19:23

מנה מוגזמת מדי של סופגניות כנראה.
בכל מקרה דווקא מאוד אהבתי את השלב הזה על רצועת החוף בהיילו 3 (שלב 8 אני חושב) ששילב קצת התגנבות בהתחלה, אח"כ לחימה ונסיעה עם גוסט ווכלי רכב אחרים, שלב קצרצר בתוך המבנה ואז בסוף שלב תעופה (שהיו אגב גיפיים בכלל במשחק) אחלה שלב

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Detective Jack

משתמש רציני

#90   פורסם: 29.12, 21:16

ערכתי את נושא הדיון,
הבנתי כבר מזמן שמדובר במשחק FPS לכל דבר והוא לא התשובה לMGS4{לפחות לא באותו זאנ'ר}
בכל מקרה,אני רואה שהדיון צבר פופלאריות.

"Lets show them that justice always win!"

חזרה לראש העמוד
1  2  3  7  8  12  20

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא